NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • PROVINCIE ANTWERPEN
 • PROVINCIE ANTWERPEN
 • provincie Antwerpen
 • woonzorgcentrum Lichtenberg
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  21-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEO EN GEORGES

        KONTACT                

   

  LEO SPAEY                                                

   

  REPORTER                                                           

  KLEINE DOORNSTRAAT 45                                               

  WILRIJK                                                                                

  TEL/0485 41 26 75                                                            

  regionaleredactie@antwerpen.be                   

  leo.spaey@antwerpen.be                                  

                   

  GEORGES PEETERS

  INTERNATIONALE PERSFOTOGRAAF

  georges.1947@skynet.be

  GSM/0475 31 01 24

  Cockerillplaats 48

  HOBOKEN 2660

  BLOG:REGIONAAL NIEUWS-BLOGS-SENIORENNET

                         

    

               

   

   

                                                    

                                                                              

       

                                                                                                        

                           

                                                                                                            

                              

     

   

                                      

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  16 | 07 | 2018

  Rivierenhof onderscheiden met Green Flag Award
  Provinciaal domein Rivierenhof heeft internationaal kwaliteitskeurmerk beet

  Het provinciaal groendomein Rivierenhof heeft als eerste van het land de internationale Green Flag Award binnengehaald. Dit prestigieuze keurmerk is een internationale norm die wereldwijd het kwalitatief beheer van openbare groene ruimte erkent en beloont.

  Jan De Haes, gedeputeerde bevoegd voor provinciale groendomeinen: “Het Rivierenhof is een prachtig stuk groene natuur en - vooral niet te vergeten - de grootste groene long van onze metropool. De ploeg van het Rivierenhof zorgt er dag in dag uit voor dat iedereen zich er welkom voelt. Of je nu met de kinderen naar de speeltuin of kinderboerderij komt, deelneemt aan een wandeling, met je hond wandelt door het park, jogt langsheen het loopparcours of liever rustig in je eentje vist in één van de vijvers, … er is voor iedereen wat wils. Dat had de Engelse jury van de Green Flag Award meteen door.”

   

  Een ambitie die keer op keer moeten worden waargemaakt

  De Haes vervolgt: “De Green Flag Award bestaat reeds 22 jaar. Deze award erkent en onderscheidt wereldwijd parken en recreatieve groene ruimtes die voldoen aan internationale kwaliteitsnormen. Het krijgen en het behouden van de Green Flag Award is een ambitie die ieder jaar weer moet worden waargemaakt. Wie geen positieve evolutie of vooruitgang maakt, loopt immers het risico geen Green Flag Award meer binnen te halen.” 

  Medewerkers Rivierenhof en gedeputeerde Jan De Haes: trots op eerste GFA-vlag van het land - Copyright: Tine Van Leemput – Bogaerts voor provincie Antwerpen.

  Peter Verdyck, directeur van het Rivierenhof, is heel trots op het behalen van de onderscheiding: “De Green Flag Award legt de lat voor goed parkbeheer zeer hoog en promoot een internationale norm voor management in de groene sector. Daarmee erkent en waardeert de Green Flag Award de inzet van alle medewerkers, vrijwilligers en het management. De jury gaat grondig na of deze groene, openbare ruimtes goed worden gerund en of ze tegemoet komen aan de vragen en noden van de gebruikers. Zo verzekert het systeem van de Green Flag Award dat zoveel mogelijk mensen toegang krijgen tot kwaliteitsvol groen, ongeacht waar ze wonen. Geen verwaarloosbaar gegeven in een verstedelijkt gebied zoals het onze. Al onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich dan ook al vele jaren enorm in om de kwaliteit van het park te verbeteren. Dat is dan ook de reden waarom we er in geslaagd zijn de Green Flag Award binnen te halen, als eerste park in België nog wel.”

   

   

  Internationale jury tijdens keuring Rivierenhof - Copyright: PGRA voor provincie Antwerpen.

  Met vlag en wimpel
  Jan De Haes, gedeputeerde bevoegd voor provinciale groendomeinen: “Ik ben blij dat de ploeg van het Rivierenhof voluit is gegaan voor het behalen van deze internationale award. Dat dit prachtig park goed beheerd wordt, is algemeen geweten. Maar dat ze als kers op de taart deze Award binnenhalen, dat is toch wel iets om heel trots op te zijn! De Engelse jury van de Green Flag Award was onder de indruk. Ik sluit graag af met een kort citaat uit het rapport van de jury: “Er zijn zoveel positieve zaken dat het er te veel zijn om op te noemen. Het gebeurt zelden dat een eerste aanvraag zo sterk is … Knap gedaan van iedereen die betrokken is bij het uitbouwen van het park!”

   

  Directeur Peter Verdyck en gedeputeerde Jan De Haes hijsen eerste GFA-vlag van het land – Copyright: Tine Van Leemput – Bogaerts voor provincie Antwerpen.

   

  PRAKTISCH

  Waar:

  Provinciaal groendomein Rivierenhof, via Turnhoutsebaan 242-244-246 in 2100 Deurne.

   

   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN


  16 | 7 | 2018

  Samen groenten telen in jouw buurt?
  Provincie Antwerpen zet in op ruimtetoepassing stadslandbouw

  Vandaag vind je stadslandbouw – zoals de naam het zegt – vooral terug in de stad. Maar deze aanpak biedt ook in kleinere steden en gemeenten veel kansen. De provincie Antwerpen gaf de opdracht aan de Universiteit Antwerpen om de kansen voor stadslandbouw in kaart te brengen en een leidraad voor gemeenten uit te werken. En dit met extra aandacht voor initiatieven met een economische drijfveer.

  Een tuintje in de stad waar elke buur zijn eigen groenten kan telen, een stukje groen dat inwoners samen onderhouden of een pluktuin waar je groenten en fruit kan plukken en kopen. Het zijn maar enkele voorbeelden van landbouw in de stad. Stadslandbouw is geliefd omdat het groen in de stad trekt en mensen samenbrengt. Maar stadslandbouw is veel meer dan dat, want kan voor vers voedsel, gezondere lucht en een betere bodemkwaliteit zorgen.

  Elke plaats is uniek

  De vraag naar meer groene infrastructuur in de steden is groot, maar de nog beschikbare ruimte is schaars en staat continu onder druk. De grootste win-win voor de stad en zijn inwoners, zit hem dan ook in het multifunctioneel gebruik van de beschikbare ruimte.

   

  Gedeputeerde voor Landbouw Ludwig Caluwé: “Wanneer een stad er in slaagt om sociale, ecologische en economische verhalen samen te brengen op één stuk grond, kunnen ze op die beperkte ruimte een zeer grote meerwaarde realiseren voor hun inwoners. Zowel voor grote als kleinere steden en gemeenten is stadslandbouw een zeer interessante manier om al die verhalen samen te brengen. Maar stadlandbouw kent vele vormen en elke ruimte vraagt een andere aanpak.”

   

  De provincie Antwerpen liet daarom de Universiteit Antwerpen de kansen voor stadslandbouw in kaart brengen. Het resultaat moet een leidraad worden, waarmee steden en gemeenten zelf aan de slag kunnen gaan.

   

  Thomas Kuypers en Ludwig Caluwé in de stadstuin in Berchem –
  copyright: Robin Fasseur voor provincie Antwerpen

  Positieve impact op de maatschappij

  Een grond die bewerkt wordt door inwoners en verenigingen moet niet langer door stadsarbeiders onderhouden worden. En een grond waar een professionele activiteit op komt, kan zichzelf gemakkelijker terugverdienen. Kies je als stad voor minder onderhoud en minder kosten? Voor meer opbrengsten? Of wil je net een andere meerwaarde realiseren?

   

  Thomas Kuyper van de Universiteit Antwerpen: “Het is belangrijk dat steden en gemeenten eerst goed afbakenen welke sociale, ecologische en economische invullingen ze willen geven aan een specifieke ruimte. Ligt de klemtoon meer op het economische aspect, dan komen we bij andere vormen van stadslandbouw uit dan wanneer men vooral wil inzetten op het sociale aspect. Langs de andere kant heeft elke vorm van stadslandbouw direct of indirect een impact op het sociale, ecologische en economische. Om dit in kaart te brengen voor zowel beleidsmakers, ruimtelijk planners als initiatiefnemers is het van belang om bij de start van het initiatief duidelijke doelstellingen voorop te stellen en indicatoren te selecteren die deze meetbaar maken.”  Stadslandbouw ook op lokaal niveau

  Eens gekozen voor een bepaalde vorm van stadlandbouw, zijn er nog vele andere factoren die bepalen of het een succesverhaal wordt. Ook daarvoor zal de Universiteit Antwerpen hulpmiddelen en toetsingskaders uitwerken. Gedeputeerde voor Landbouw Ludwig Caluwé: “Aangezien de vragen rond stadslandbouw in verschillende steden en gemeenten spelen, willen we als provincie zorgen voor pasklare antwoorden. De tools van de Universiteit Antwerpen zullen dan ook beschikbaar zijn voor elke geïnteresseerde stad of gemeente. Verder willen we bekijken of de provincie ook op het terrein een meerwaarde kan bieden. Dit zou bijvoorbeeld kunnen in de vorm van stadslandbouwcoaches of subsidies.” 

   

  Landbouw in de stad – copyright: Robin Fasseur voor provincie Antwerpen

   

  De provincie Antwerpen kan ook zelf het goede voorbeeld geven. Wanneer het nieuwe provinciehuis in gebruik wordt genomen, komt er namelijk een nieuwe groene long van 23.000 m² die volledig publiek toegankelijk is. Gedeputeerde voor Patrimonium Ludwig Caluwé: “We moeten op termijn bekijken of ook geen gedeelte van de tuin rond het nieuwe provinciehuis ter beschikking kan gesteld worden voor lokale stadslandbouwinitiatieven. Dat doen we best samen op basis van een lokaal initiatief en in goede verstandhouding met de buurt, net zoals we ’s avonds en tijdens het weekend onze nieuwe ondergrondse parking ter beschikking zullen stellen voor buurtparkeren.”

  #STREEKMOTOR - De provincie Antwerpen is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Antwerpen dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is. #streekmotor @prov_Antwerpen www.provincieantwerpen.be, www.streekmotor.be

  PERSINFO & INTERVIEWS

  Beleidsverantwoordelijke:
  Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Landbouw
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.provincie Antwerpen  12 | 07 | 2018

  Babytheek binnenkort ook in de provincie Antwerpen
  Gemeenten kunnen zich aanmelden om begeleid een babytheek in te richten


  De Provincie Antwerpen ondersteunt Netwerk Bewust Verbruiken bij het inrichten van een Babytheek in twee Antwerpse gemeenten. De babytheek is een handig uitleensysteem voor babyspullen die ouders slechts kort nodig hebben. Gedeputeerde van Natuur en Leefmilieu, Rik Röttger: “Wij ondersteunen verschillende projecten die bijdragen aan een beter leefmilieu en de Babytheek is er een van. Of je nu weinig plaats hebt, slechts enkele keren per jaar je neefje op bezoek hebt, een beperkt budget hebt of radicaal wil kiezen voor minder spullen … Met de Babytheek kunnen jonge gezinnen babymateriaal op een duurzame manier ontlenen en gebruiken. Als provincie geloven we dat dit bijdraagt aan een meer duurzame wereld en daar dragen we graag aan bij.”

   

  Met de Babytheek wil Netwerk Bewust Verbruiken vzw kwaliteitsvolle en duurzame babyspullen verzamelen die lang in omloop kunnen blijven (borstvoedingskussens, babybadje, babycook, wippertje, reiswiegje, co-sleeper …). Daarnaast wil de Babytheek aan jonge ouders ook mogelijkheden bieden om producten te testen (niet iedere baby vindt bijvoorbeeld een draagzak fijn).

   

  Eva van Velzen, "Founding Mother" van de babytheken bij Netwerk Bewust Verbruiken legt uit: “We willen jonge ouders in contact brengen met een concreet voorbeeld van gebruik in plaats van bezit. Met die insteek dragen we ook bij aan het verkleinen van de afvalberg. En tegelijk heeft de Babytheek ook een sociale functie: we creëren een ontmoetingsplek voor jonge ouders.”

   

  De babytheek in beeld - Copyright: Patrick De Ceuster

   

  Op zoek naar 2 Antwerpse pilootgemeentes

   

  Via Growfunding (waarbij burgers samen geld inzamelen voor een sociaal project) zamelde Netwerk Bewust Verbruiken voldoende middelen in om een eerste pilootlocatie te openen in Elsene (Brussel) in Gemeenschapscentrum Elzenhof. De vzw wil graag over heel Vlaanderen Babytheken zien verschijnen. Daartoe ontwikkelen ze met een provinciale subsidie een opstartpakket met draaiboek en voorzien ze begeleiding op maat voor gemeentebesturen.

   

  Met de middelen van de provincie Antwerpen wil Netwerk Bewust Verbruiken deze aanpak graag testen in twee pilootgemeentes. De vzw en provincie gaan daarom samen op zoek naar geïnteresseerde gemeenten. Gemeenten kunnen hun interesse nog tot 7 september doorgeven aan de provincie Antwerpen.

   

  Banner van het project

    

  Leefmilieuprojecten

   

  Dit project is één van de 12 ‘leefmilieuprojecten’ die de Provincie Antwerpen dit jaar ondersteunt als bijdrage aan het gemeentelijk klimaatbeleid. De projecten zijn uiteenlopend, gaande van landschapsbeelden, circulaire aankopen van IT-producten, MOS-projecten, bosprojecten …

  Beleidsverantwoordelijke:
  Rik Röttger, sp.a, bevoegd voor Natuur en Leefmilieu
  Perscontact: Alisa Coessens  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.woonzorgcentrum Lichtenberg

  96-jarige Frans Theunis woont 50 jaar in in Hoboken woonzorgcentrum Lichtenberg 


  Woonzorgcentrum Lichtenberg :maandag 2 juli om 14 uur in woonzorgcentum Lichtenberg, Voorzorgstraat 1, 2660 Hoboken.  een bijzonder jubileum: Frans Theunis woont dan 50 jaar in het Hobokense rusthuis. Een uitzonderlijke situatie: hij nam in 1969 zijn intrek in het toenmalige ‘oudemannenhuis’ Hoge Beuken omdat hij door polio in een rolstoel beland was en thuis niet meer terechtkon. De pers is welkom op de viering op 

   

  Frans Theunis is op 6 juli 1922 geboren in Hoboken, waar hij al zijn hele leven woont. Het gezin leefde in erbarmelijke omstandigheden. Als kind kreeg hij polio en later kwam hij door zijn verslechterende gezondheidstoestand in een rolstoel terecht. Nadat zijn vader hem het huis uit zette, kon Frans Theunis in die tijd in zijn situatie enkel nog terecht in een rust- en verzorgingstehuis.

   

  Vijftig jaar later is Frans Theunis een vaste waarde in het woonzorgcentrum dat nu Lichtenberg heet. Aanvankelijk was hij zeer zelfstandig en ging hij mee aardappelen schillen in de keuken en was plooien in de wasserij, maar vandaag is hij hulpbehoevend. Op 6 juli wordt hij 96 jaar, maandag viert hij in het woonzorgcentrum zijn 50-jarig jubileum als bewoner.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Antwerpse kinderdagverblijven

  27 | 06 | 18


  Natuurlijke buitenruimtes in vier Antwerpse kinderdagverblijven


  Na een proefproject van een jaar stellen vier Antwerpse kinderdagverblijven hun vernieuwde natuurlijke buitenruimte voor. De allerkleinsten komen er spelenderwijs in contact met natuur en avontuur.

   

  Na het grote succes van natuurlijke schoolspeelplaatsen, startte het EcoHuis in 2017 met het proefproject ‘Groene Voetjes in de kinderopvang’ om ook de allerkleinsten meer kansen te geven om in contact te komen met natuur. Vier kinderdagverblijven kregen ondersteuning om van hun buitenruimte een meer natuurlijke plek te maken, waar spelen gestimuleerd wordt. Er ging in de ontwerpen veel aandacht naar speelnatuur: natuurlijke elementen die kinderen ook echt kunnen beleven, zoals wilgenhutjes, boomstammenpaadjes en groene heuvels.

   

  “Ook voor onze allerkleinsten is het belangrijk om nieuwe zaken te ontdekken en te beleven. In hun thuisomgeving en in onze kinderopvanginitiatieven worden ze gestimuleerd en leren ze spelenderwijs nieuwe dingen. Maar naast de veilige omgeving binnen is er natuurlijk buiten ook een hele wereld te ontdekken. Een wereld die nog meer aanzet tot fantasie en creativiteit, tot ontdekken, beleven, grenzen verleggen, voelen en soms zelfs proeven. Een groene buitenruimte heeft een positieve invloed op de verdere ontwikkeling van onze kinderen”, verduidelijkt schepen voor leefmilieu en kinderopvang Nabilla Ait Daoud.

   

  Vier kinderdagverblijven kregen steun
  Kinderdagverblijven Brabbel (2060 Antwerpen), ’t Egeltje (2018 Antwerpen), Sprookjesland (Wilrijk) en Het Vlindertje 2 (Deurne) stapten mee in het traject. Zij ontvingen van Groenman een professioneel ontwerp en ondersteuning bij de aanleg; coaching van de Karel de Grote Hogeschool of het EcoHuis ; en een subsidie van 3.500 euro die ze besteedden aan de heraanleg van hun buitenruimte.

   

  Samen naar meer buitenspelen in de natuur
  Het project is een verhaal van samenwerken: niet alleen alle kinderbegeleiders werden betrokken, maar ook de ouders en kinderen zelf deden mee. Die hele groep dacht na over de invulling en het gebruik van de nieuwe buitenruimte. Er werd ook nagedacht en geëxperimenteerd hoe er vaker buiten gespeeld kan worden, ook met wat slechter weer. De heraanleg werd, waar mogelijk, uitgevoerd door het personeel en de ouders van de kinderdagverblijven zelf. Dat zorgde voor een heel aangename sfeer waarin ze elkaar op een heel andere manier leerden kennen.

   

  Stad zoekt opnieuw vier kandidaten
  Het proefproject is zo’n groot succes dat de stad het verderzet. Er wordt opnieuw gezocht naar vier kinderdagverblijven die hun buitenruimte willen aanpakken. Zij ontvangen coaching en een subsidie tussen 1.500 en 5.500 euro. Alle informatie over het proefproject en kandidaatstelling staat op www.antwerpen.be/groenekinderopvang. Er is ook een filmpje gemaakt, klik hier voor de rechtstreekse link.

   

  Dit proefproject werd ondersteund door het EcoHuis Antwerpen, regie Kinderopvang, Groenman, de Karel de Grote Hogeschool en Kind en Gezin.
  Verantwoordelijke schepen: Nabilla Ait Daoud, schepen voor leefmilieu en kinderopvang

  Enkele foto's van kinderdagverblijf sprookjesland te Wilrijk.

  Mooi veranderd voor de kleuters wat men ontekte is achter aan de tuin zit een hommel nestje in de grond doordat deze dieren beschermd zijn mag men de nest niet verwijderen op foto aan het takje zie je een gaatje ingang van de woning.

  Ook zijn er bloempjes geplant waarbij  een eetbare plant staat de oost indische kers die in het takkenbos opgroeid is wel een 1 jarige plant 
  gaatje aan takje

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN

  25 | 06 | 18


  Kammenstraat autovrij tijdens eerste weken zomersolden


  Ook dit jaar wordt de Kammenstraat tijdens de zomersolden voor een periode van twee weken afgesloten voor auto’s. Stad Antwerpen werkte tijdelijke verkeersmaatregelen in de omgeving uit om lokale bewoners en bezoekers een vlotte doorgang te bieden.

   

  De Kammenstraat ligt vlak bij het voetgangersgebied van de Wilde Zee. “Door de straat autovrij te maken bij het begin van de zomersolden vergroot de stad het voetgangersgebied en kunnen shoppers ongehinderd hun inkopen doen”, zegt Koen Kennis, schepen voor mobiliteit en middenstand.

   

  De verdwijnpaal op de hoek met de Oudaan zal de Kammenstraat afsluiten van zaterdag 30 juni tot maandag 16 juli, telkens tussen 11 en 19 uur. In de omgeving worden tijdelijke verkeersmaatregelen genomen. Daardoor kan het openbaar vervoer blijven functioneren, kunnen bewoners in hun buurt blijven parkeren en blijven de parkings in de binnenstad vlot bereikbaar. Op die manier wordt de hinder voor alle lokale gebruikers zoveel mogelijk beperkt.

   

   

   

  Winkelhart is ook na de knip bereikbaar op een slimme manier

  Het winkelhart van Antwerpen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Bezoekers die met de auto komen, kunnen de park-and-rides aan de rand van de stad gebruiken. Die sluiten aan op trams die hen naar de binnenstad brengen. Wie toch in het centrum wil parkeren, volgt het best de parkeergeleiding om een plekje te vinden in een van de betaalparkings van de stad. In het centrum van Antwerpen geldt sinds 2017 een lage-emissiezone. Op de website www.slimnaarantwerpen.be vinden bezoekers alle mobiliteitsinfo terug om Antwerpen te bereiken, en info over de werken in en rond de stad.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK BERCHEM

  BERCHEM

  OOK IN BERCHEM WAS DE WK GEKTE TOCH ZEER GEZELIG ZONDER PROBLEMEN  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!