NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • provincie Antwerpen
 • merksem
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  21-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEO EN GEORGES

        KONTACT                

   

  LEO SPAEY                                                

   

  REPORTER                                                           

  KLEINE DOORNSTRAAT 45                                               

  WILRIJK                                                                                

  TEL/0485 41 26 75                                                            

  regionaleredactie@antwerpen.be                   

  leo.spaey@antwerpen.be                                  

                   

  GEORGES PEETERS

  INTERNATIONALE PERSFOTOGRAAF

  georges.1947@skynet.be

  GSM/0475 31 01 24

  Cockerillplaats 48

  HOBOKEN 2660

  BLOG:REGIONAAL NIEUWS-BLOGS-SENIORENNET

                         

    

               

   

   

                                                    

                                                                              

       

                                                                                                        

                           

                                                                                                            

                              

     

   

                                      

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sant’Egidio

  Ter gelegenheid van de Werelddag tegen de Doodstraf op 10 oktober 2018 is Susan Kigula te gast in België op uitnodiging van de Gemeenschap van Sant’Egidio. Deze vrouw werd in haar geboorteland Uganda beschuldigd van de moord op haar man en ter dood veroordeeld. Ze had geen geld voor een advocaat en hield steeds haar onschuld staande.

  Kigula startte een middelbare school in de vrouwenvleugel van de gevangenis, samen met enkele andere gedetineerden. In 2011 werd zij met de steun van het African Prisons Project samen met een groep andere gevangenen de eerste die via een schriftelijke cursus rechten studeerde aan de University of London. Nog voor zij haar titel behaalde, organiseerde zij een petitie om de doodstraf in Uganda af te schaffen. De zaak ‘Susan Kigula en 417 anderen tegen de procureur-generaal’ is een mijlpaal.
   
  De Hoge Raad schafte de doodstraf niet af. Hij besliste echter wel dat moord niet langer automatisch met de doodstraf bestraft wordt en dat een veroordeelde niet onbeperkt op de dodengang moet verblijven: na drie jaar wordt de doodstraf omgezet in levenslange opsluiting.
   
  Susan Kigula kreeg een nieuw proces waarbij ze haar onschuld staande hield. Haar vonnis werd veranderd in 20 jaar gevangenisstraf. In 2016 werd ze vrijgelaten.

  Kigula brengt haar pakkend verhaal op volgende plaatsen in België:

  • Op woensdag 10 oktober, getuigt ze voor een 500-tal Antwerpse leerlingen van het secundair onderwijs in Theater Elckerlyc (Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen).
  • Op donderdag 11 oktober om 19u30 getuigt ze voor Antwerpse universiteits- en hogeschoolstudenten op Thomas More, Campus Sint-Andries, Sint-Andriesstraat 2, 2000 Antwerpen (Congreszaal 0.38).

   
  De Gemeenschap van Sant’Egidio en de strijd tegen de doodstraf
   
  Sant’Egidio was in 2002 één van de initiatiefnemers bij de oprichting in Rome van de World Coalition against the Death Penalty, die bestaat uit 150 organisaties uit de hele wereld die zich inzetten tegen de doodstraf.
   
  Sinds 2004 organiseert Sant’Egidio jaarlijks conferenties met ministers van justitie, leden van hooggerechtshoven en juristen in Rome, uit landen die de doodstraf hebben afgeschaft, maar ook uit landen die deze nog steeds toepassen. Het doel van deze conferenties is het ontwikkelen van nieuwe strategieën.
   
  Sinds 2002 organiseert Sant’Egidio jaarlijks het evenement ‘Cities for Life’. Steden en gemeenten verlichten dan een monument als teken dat ze de strijd tegen de doodstraf steunen. Dat gebeurt altijd op 30 november omdat in 1786 op die dag in het Groothertogdom Toscane de doodstraf werd afgeschaft, de eerste plek in Europa waar dat gebeurde. In 2017 gebeurde dat in meer dan 2.000 steden op 5 continenten.
   
  Voor meer info of voor een interview met Susan Kigula: Annemarie Pieters, 0496 28 23 21


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.provincie Antwerpen

  20 september 2018

  Opheffing van het verbod op zachte recreatie en het captatieverbod op de kanalen provincie Antwerpen

   

   

   

  De warme zomermaanden zorgden voor een uitzonderlijke bloei van blauwalgen in onze waterwegen. Omwille van de daaraan verbonden gezondheidsrisico’s was een captatieverbod en verbod op zachte recreatie op verschillende kanalen in de provincie Antwerpen noodzakelijk.  We stellen nu vast dat dat zachte recreatie –en captatieverbod op de kanalen niet langer nodig is.

   

  Tijdens de maand augustus stelden we op verschillende kanalen op het grondgebied van de provincie Antwerpen grote haarden van blauwalgen vast.  Op (delen van) de kanalen  Dessel–Kwaadmechelen, Dessel-Turnhout-Schoten, Bocholt –Herentals en de aftakking naar Beverlo werd er een captatieverbod en ook een verbod op zachte recreatie ingevoerd.

  Omdat we het verbod niet langer dan strikt noodzakelijk willen aanhouden, controleert  Vlaamse Waterweg nv dagelijks onze waterwegen op aanwezigheid van blauwalgen.  Deze controles geven een zichtbare afname van de blauwalgenbloei weer. Verdere analyses van waterstalen tonen nu aan dat er geen  gevaarlijke concentraties van toxische stoffen aanwezig zijn zodat dat we opnieuw de veiligheid en gezondheid  van mens en dier kunnen garanderen.  

  Waarnemend gouverneur Bram Abrams ondertekende vandaag het politiebesluit dat het captatieverbod en het verbod op zachte recreatie op (delen van) de  kanalen Dessel–Kwaadmechelen, Dessel-Turnhout-Schoten, Bocholt –Herentals en de aftakking naar Beverlo opheft.  Alertheid voor blauwalgen blijft wel nodig, zeker zo lang het warme weer aanhoudt.  Waarnemend gouverneur Bram Abrams dankt iedereen voor het begrip tijdens de voorbije weken.   

  In bijlage:

  -        Het nieuwe politiebesluit ‘opheffing verbod zachte recreatie en opheffing captatieverbod omwille van blauwalgen’.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Provincie Antwerpen

  24 | 09 | 2018

  Binnenkort babyspullen ontlenen in Geel &Aartselaar met eerste Antwerpse babytheken
  Gemeenten werden gekozen na oproep provincie Antwerpen en Netwerk Bewust Verbruiken


  Eind juli lanceerde de Provincie Antwerpen samen met Netwerk Bewust Verbruiken een oproep naar Antwerpse gemeenten en steden om een Babytheek in te richten. Geel en Aartselaar werden geselecteerd om met het project van start te gaan. Binnenkort zullen zij stappen zetten om zo’n handig uitleensysteem op te zetten voor babyspullen die ouders slechts kort nodig hebben.

   

  In het kader van de leefmilieusubsidies kreeg Netwerk Bewust Verbruiken de kans om twee babytheken in onze provincie op te richten. Met de provinciale subsidie ontwikkelde de organisatie een opstartpakket met draaiboek en voorzien ze begeleiding op maat voor gemeentebesturen. De vzw en provincie gingen eind juli samen op zoek naar geïnteresseerde gemeenten.

   

  Gedeputeerde van Leefmilieu, Rik Röttger, spreekt over een geslaagde zoektocht: “Verschillende gemeenten stelden zich kandidaat als pilootgemeente voor de babytheek. Maar op basis van de grootte en de geografische spreiding van de kandidaat-gemeenten, ging onze voorkeur uit naar Geel en Aartselaar om een babytheek in te richten. Met dit project maken hun allerjongste inwoners alvast meteen kennis met circulaire economie, een goede voedingsbodem voor later.”

   

  Ook de gemeenten kijken uit naar dit proefproject in hun gemeente. “Als gezinnen duurzame babyspullen in een babytheek kunnen uitlenen, verkleinen ze mee de afvalberg. Zo worden er minder nieuwe producten aangekocht. Dat past binnen het stedelijk klimaatbeleid, dat de CO2-uitstoot wil verminderen” zegt Nele Vanhoof, sectormanager Burger & Welzijn van de stad Geel.

   

  Hilde Heyman, schepen van kinderopvang en OCMW-voorzitter van gemeente Aartselaar: “Lokaal beleid voeren is zoeken hoe je voor mens en samenleving de kwaliteit van het (samen)leven kan bevorderen. In onze gemeente is er een duidelijke vraag van jonge gezinnen naar duurzame & betaalbare materialen voor hun kleintjes.  Ze zoeken wel op sociale media, in kringloopwinkels en op 2dehandsbeursen. Toch zien we een groep van ouders die de weg naar babyspullen niet vindt. Met het project babytheek kunnen we aan deze groep, heel dicht bij de mensen, een aanbod doen.”

   

  De babytheek in beeld - Copyright: Patrick De Ceuster

   

  Babytheek

   

  Bij een Babytheek kunnen jonge gezinnen babymateriaal op een duurzame manier ontlenen en gebruiken. Initiatiefnemer Netwerk Bewust Verbruiken vzw verzamelt de kwaliteitsvolle en duurzame babyspullen (borstvoedingskussens, babybadje, babycook, wippertje, reiswiegje, co-sleeper …). Daarnaast wil de Babytheek aan jonge ouders ook mogelijkheden bieden om producten te testen (niet iedere baby vindt bijvoorbeeld een draagzak fijn). En tegelijk heeft de Babytheek ook een sociale functie: we creëren een ontmoetingsplek voor jonge ouders.

   

   

   

    

   

  INFO

  Meer info:
  https://www.bewustverbruiken.be/artikel/babytheek

   

  PERSINFO & INTERVIEWS

  Beleidsverantwoordelijke:
  Rik Röttger, sp.a, bevoegd voor Natuur en Leefmilieu
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Lieve Avaazers,

  De hoorzitting is net afgelopen en de rechter heeft gehakt gemaakt van Monsanto's dagvaarding van Avaaz!!!!

  Hij zei dat de dagvaarding een "enorm schokeffect" teweeg zou brengen, en dat "geen enkel lid zou willen dat zijn of haar persoonlijke gegevens en activiteiten bekend zouden zijn". Hij gaf Monsanto zelfs een speech over democratie en vrijheid van meningsuiting!!

  De Avaaz-leden die in de rechtbank aanwezig waren gaven spontaan een enorm applaus en konden een enorme glimlach niet onderdrukken. 
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.merksem
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  24 |09 | 18

  Merksem viert Vredesfeesten op 28 en 29 september 


  Begin oktober 1944 - een maand later dan Antwerpen - werd Merksem bevrijd. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september viert het district die 74 jaar vrede met Merksem Zingt, een bloemenhulde, Run4Freedom en een bal populaire in de feesttent in Bouckenborghpark.

   

  Op vrijdagavond worden de Vredesfeesten muzikaal afgetrapt met Merksem Zingt. Merksemnaars kunnen dan in de feesttent in Bouckenborghpark luidkeels meezingen met hits van vroeger en nu.

   

  Zaterdag worden de oorlogsslachtoffers van WOII en de Bevrijding van Merksem herdacht met een bloemenhulde aan de begraafplaats in de Van Heybeeckstraat.

   

  Tegelijkertijd start in het Fort van Merksem Run4Freedom, een survivalrun die zelfs bij regenweer niet in het water valt. Het parcours leidt de deelnemers langs allerhande hindernissen en door de gebouwen van het Fort. Dit jaar zijn er twee recreatieve en twee competitieve wedstrijden. Er is dus voor iedereen een uitdaging op maat.

   

  ’s Namiddags en ’s avonds gaan de Vredesfeesten verder in de feesttent. DJ Danny Van Tichelen, Lou Roman Band en The Melodymakers met Lia Linda zorgen voor ambiance. Special guest Johnny Logan vormt de kers op de taart.

   

  Om 23 uur genieten de Merksemnaars naar goede traditie van een spectaculair vuurwerk. Het district kiest dit jaar voor een geluidsarmere variant. Er worden minder vuurpijlen gebruikt en ze zijn ook minder krachtig. Bovendien worden ze afgewisseld met lasers. Dankzij die aanpak zullen zowel omwonenden als dieren minder geluidshinder ondervinden, terwijl de show zelf even indrukwekkend blijft.

   

  Praktisch

  • Vrijdag 28 september

  o   Merksem Zingt

  • van 20 tot 00 uur, met een opwarming door Wim Leys van 20 tot 21 uur
  • feesttent Bouckenborghpark

   

  • Zaterdag 29 september

  o   Bloemenhulde

  • 11 uur
  • Begraafplaats Van Heybeeckstraat

  o   Run4Freedom

  • Voormiddag: recreatieve wedstrijden
  • kids run (1,75 km, start om 10.30 uur)
  • family/school run (3,5 km, start om 11.30 uur)
  • Namiddag: competitieve wedstrijden
  • 3,5 km (start om 12.45 uur)
  • 7 km (start om 13.45 uur)
  • Fort van Merksem
  • Kassa 10 euro / via scholen en clubs 3 euro / kansentarief 1 euro 

  o   Bal populaire

  • Feesttent Bouckenborghpark
  • 14 – 20 uur: DJ Danny Van Tichelen (Radio Minerva) en The Melody Makers met Lia Linda
  • 20 uur: Lou Roman Band met special guest Johnny Logan
  • 23 uur: vuurwerk aan het kasteel
  • 01 uur: einde muziek en bar in de feesttent

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.merksem
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  24 |09 | 18

  Merksem viert Vredesfeesten op 28 en 29 september 


  Begin oktober 1944 - een maand later dan Antwerpen - werd Merksem bevrijd. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september viert het district die 74 jaar vrede met Merksem Zingt, een bloemenhulde, Run4Freedom en een bal populaire in de feesttent in Bouckenborghpark.

   

  Op vrijdagavond worden de Vredesfeesten muzikaal afgetrapt met Merksem Zingt. Merksemnaars kunnen dan in de feesttent in Bouckenborghpark luidkeels meezingen met hits van vroeger en nu.

   

  Zaterdag worden de oorlogsslachtoffers van WOII en de Bevrijding van Merksem herdacht met een bloemenhulde aan de begraafplaats in de Van Heybeeckstraat.

   

  Tegelijkertijd start in het Fort van Merksem Run4Freedom, een survivalrun die zelfs bij regenweer niet in het water valt. Het parcours leidt de deelnemers langs allerhande hindernissen en door de gebouwen van het Fort. Dit jaar zijn er twee recreatieve en twee competitieve wedstrijden. Er is dus voor iedereen een uitdaging op maat.

   

  ’s Namiddags en ’s avonds gaan de Vredesfeesten verder in de feesttent. DJ Danny Van Tichelen, Lou Roman Band en The Melodymakers met Lia Linda zorgen voor ambiance. Special guest Johnny Logan vormt de kers op de taart.

   

  Om 23 uur genieten de Merksemnaars naar goede traditie van een spectaculair vuurwerk. Het district kiest dit jaar voor een geluidsarmere variant. Er worden minder vuurpijlen gebruikt en ze zijn ook minder krachtig. Bovendien worden ze afgewisseld met lasers. Dankzij die aanpak zullen zowel omwonenden als dieren minder geluidshinder ondervinden, terwijl de show zelf even indrukwekkend blijft.

   

  Praktisch

  • Vrijdag 28 september

  o   Merksem Zingt

  • van 20 tot 00 uur, met een opwarming door Wim Leys van 20 tot 21 uur
  • feesttent Bouckenborghpark

   

  • Zaterdag 29 september

  o   Bloemenhulde

  • 11 uur
  • Begraafplaats Van Heybeeckstraat

  o   Run4Freedom

  • Voormiddag: recreatieve wedstrijden
  • kids run (1,75 km, start om 10.30 uur)
  • family/school run (3,5 km, start om 11.30 uur)
  • Namiddag: competitieve wedstrijden
  • 3,5 km (start om 12.45 uur)
  • 7 km (start om 13.45 uur)
  • Fort van Merksem
  • Kassa 10 euro / via scholen en clubs 3 euro / kansentarief 1 euro 

  o   Bal populaire

  • Feesttent Bouckenborghpark
  • 14 – 20 uur: DJ Danny Van Tichelen (Radio Minerva) en The Melody Makers met Lia Linda
  • 20 uur: Lou Roman Band met special guest Johnny Logan
  • 23 uur: vuurwerk aan het kasteel
  • 01 uur: einde muziek en bar in de feesttent

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Maandag 17 september 2108 jaarmarkt Hoboken 


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jaarmarkt 2018
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.provincie Antwerpen

  14 | 09 | 2018

  Van 1998 tot nu vechten provincies al tegen het water
  20 jaar provinciaal waterbeleid voor een veilige en klimaatbestendige leefomgeving

  Exact 20 jaar geleden teisterde een ongeziene regenval onze provincie. De waterlopen konden het water niet de baas. Rik Röttger, gedeputeerde van waterbeleid: ”Men stelde met veel leed en schade vast dat we niet voorbereid waren op zulke waterellende. 1998 is dan ook het jaar dat het waterbeleid in stroomversnelling heeft gebracht. Intussen is er veel gebeurd: van pompstations tot nieuwe overstromingsgebieden. We willen geen natte voeten meer.’’

   

  2018 wordt ook gedenkwaardig want we hebben de dubbele effecten van de klimaatverandering aan den lijve ondervonden. De hulplijnen voor wateroverlast en overstromingen stonden het kletsnatte voorjaar roodgloeiend. Maar de zomer van 2018 zal de geschiedenis ingaan als de lange zomer van droogterecords, hittedagen, waterschaarste en captatieverboden.

  Terugblik op 1998

   

  Om een idee te geven van de waterellende die de mensen in onze provincie 20 jaar geleden hebben ondergaan, hebben we een paar opvallende mediaberichten en foto’s verzameld.

   

  Waterellende sterk teruggedrongen

  1998 maakte de nood aan structurele oplossingen pijnlijk voelbaar. Er is sindsdien heel wat veranderd in het provinciale waterbeleid. De installatie van grote pompen langsheen de Grote Nete en Beneden Nete was de eerste grote maatregel. Ondertussen staat de provincie 50 ha overstromingsgebied en 20 pompstations verder. Ook de Vlaamse regering zag de meerwaarde en krachtige rol van de provincie.  In 2014 kreeg de provincie dubbel zoveel onbevaarbare waterlopen in beheer.

   

  Terwijl de brandweer vooral bij acute waterlast lokaal op het terrein in de bres springt, gaan de provinciemedewerkers op zoek naar een structurele, integrale en duurzame aanpak. De provincie denkt en handelt in termen van stroomgebieden en valleien. Water wegpompen in de ene gemeente schept problemen in de andere gemeente.

  Een veilige leefomgeving zonder wateroverlast door water te bufferen en vlot verder te leiden, is de primaire doelstelling van het provinciaal waterbeleid. Omdat de provincie ook andere plichten en taken tav Europa, Vlaanderen en haar burgers moet vervullen, schenkt ze in haar waterbeheer ook maximale aandacht aan natuurbescherming, landschap, klimaat, landbouw, groene recreatie…

   

  Een greep van provinciale projecten en resultaten vind je hier.

  De pompen die bij hoogtij het water van de Itterbeek naar de Nete spuwen, zijn na 20 jaar nog steeds onmisbaar

  Klaar staan voor de klimaatverandering

  Eind 2017 wilde de provincie weten hoe mensen dachten over de klimaatverandering, waar ze schrik voor hadden, en wat ze verwachten van het provinciebestuur. Uit de chatdialogen kwam hoofdzakelijk de angst voor overstroming naar boven. De provincie Antwerpen liet ook onderzoeken hoe de klimaatverandering zich zal laten voelen in onze regio. Samen met gemeenten, burgers, scholen en bedrijven wil ze de klimaatopwarming afremmen maar ook klaar staan voor de gevolgen.

   

  Daarom is er een hoopvol klimaatadaptatieplan uitgeschreven. Waterbeheer speelt daarin een grote rol. Hoge en lage waterstanden zullen elkaar nog meer uitdagen. We krijgen extreme regenbuien afgewisseld met periodes van hitte en droogte. Het beter sluiten van de waterkringloop moet deze extremen matigen. De provincie draagt ook haar steentje bij in enkele grensoverschrijdende Europese klimaatprojecten om de impact van haar inspanningen te versterken.

  #STREEKMOTOR - De provincie Antwerpen is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. #streekmotor @prov_Antwerpen www.provincieantwerpen.be, www.streekmotor.be

  PERSINFO & INTERVIEWS

  Beleidsverantwoordelijke:
  Rik Röttger, s.pa, gedeputeerde bevoegd voor Leefmilieu
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!