Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    07-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

     

     

     

     PROVINCIE START MET BUTGETBESPREKINGEN 2017


    7 | 12 | 2016

    Budget 2017: Gezond financieel beleid maakt investeren in de toekomst mogelijk
    Provincie investeert fors in fietsostrades, scholen, Family Justice Center, de Warande, project nieuw provinciehuis, zorginnovatie en DIVA

    Gisteren startte de provincieraad met het debat over het budget van 2017. Dankzij een gezond financieel beleid en de besparingsinspanningen van de voorbije jaren garandeert het budget van 2017 de voortzetting van het provinciaal beleid, noodzakelijke investeringen en zekerheid voor het personeel, de partners en de inwoners van de provincie Antwerpen. Volgend jaar staan er investeringen ten bedrage van meer dan 94 miljoen euro op het programma. De budgetbesprekingen gaan nog verder op 7, 8 en 13 december.

    Rustig financieel vaarwater in 2017

    Het budget 2017 voor de provincie Antwerpen is gebaseerd op het meerjarenplan 2014 – 2019. De voorbije jaren bespaarde de provincie Antwerpen omwille van gedaalde ontvangsten op een zorgzame en intelligente manier, zonder de doelstelling van het bestuur in het gedrang te brengen. Dit betekent dat er in 2017 geen grote verschuivingen gepland zijn, waardoor de beleidsmakers en de provinciale administratie voldoende tijd hebben om de bevoegdheidsoverdracht die gepland is in 2018 voor te bereiden. Voor het budget van 2017 werd een dubbel evenwichtscriterium gerespecteerd. Dit betekent dat het resultaat op kasbasis positief is en in 2019, op het einde van het meerjarenplan, de autofinancieringsmarge positief is. Voortbouwend op het meerjarenplan resulteert dit voor 2017 in een budget waarbij de provincie Antwerpen verder inzet op haar oorspronkelijke doelstellingen en een financieel gezond beleid voert, niet op de kap van haar inwoners en bedrijven, die krijgen waar voor hun geld.

    Op 6 december gingen de budgetbesprekingen van start

    Wat staat er zoal op stapel in 2017?

    De werken aan campus Rivierenhof van Provinciaal Instituut Sint-Godelieve starten. Na afloop van de werken kunnen 650 leerlingen (220 meer dan nu) er les volgen. In het Provinciaal Groendomein Rivierenhof beginnen de werken aan de nieuwe sportinfrastructuur en wordt net als in De Averegten en het Vrijbroekpark de speeltuin vernieuwd. De sporthal van De Nekker wordt verder gerenoveerd net als de cottage van het Arboretum Kalmthout. In campus Vesta lopen de werken aan de tweede oefenplaat voor brandweer en de nieuwe waterzuivering verder. Na deze werken zal Campus Vesta miljoenen liters water besparen per jaar. 

    Het studiewerk, de aanleg en de subsidiëring van bovenlokale fietsinfrastructuur zoals de fietsostrades gaat in 2017 onverminderd voort. De provincie bouwt verder aan de fietsbruggen over de Singel aan Berchem station en over de spoorweg in Mortsel en de plannen voor onder meer een fietsverbinding over het kanaal naar Bocholt in Herentals en een fietstunnel onder de R 14 worden uitgevoerd. Zo kunnen duizenden fietsers veilig(er) naar school of werk.

    Ook in sectoren als Welzijn en Sociale Economie wordt in 2017 geïnvesteerd. Zo bouwt de provincie het Family Justice Center in Antwerpen verder uit en starten soortgelijke initiatieven op in Turnhout en Mechelen. Er komt een zorginnovatiefonds om de ontwikkeling van nieuwe technologieën en diensten in de zorgsector te bevorderen. En vanuit sociale economie wordt gewerkt aan een duurzame toekomst voor de fietspunten.

    Eind januari 2017 wijst de provincie 330 000 euro klimaatsubsidies toe aan projecten die samen een jaarlijkse een reductie van 1000 ton broeikasgassen kunnen opleveren. Ook in 2017 neemt de provincie maatregelen tegen wateroverlast. In Balen start de herinrichting van vallei van de Molse Nete en in Zwijndrecht vat de provincie de herprofilering van de Zwaluwbeek aan.

    Is het mogelijk om overheidsopdrachten helemaal digitaal te laten verlopen? De provincie Antwerpen zet in 2017 alleszins een flinke stap richting volledige digitalisering. Nieuwe krachten zullen de dienst milieuvergunningen en stedenbouwkundige beroepen versterken ter voorbereiding van de start van de omgevingsvergunning. Deze zal de stedenbouwkundige en milieuvergunning combineren en op termijn de administratieve lasten verminderen.

    Top 10 investeringen 2017:

    1. Fietsostrades
    2. Scholen provinciaal onderwijs
    3. Renovatie cultuurhuis de Warande
    4. Project Nieuw Provinciehuis
    5. Bouw DIVA
    6. Heritage: onroerend erfgoed
    7. Renovatie sportcentrum Peerdsbos
    8. Renovatie sporthal De Nekker
    9. Waterlopen
    10. Renovatie site Verstrepen De Schorre


    Afslanking provincies pas op 1 januari 2018

    Op 9 november 2016 keurde het Vlaams Parlement de afslanking van de provincies definitief goed. Dit betekent concreet dat provincies niet langer persoonsgebonden dienstverlening op het vlak van cultuur, sport en jeugd mogen aanbieden. De overgang van provinciale personeelsleden naar andere overheden op 1 januari 2018 wordt minutieus en met het grootste respect voor elk individu voorbereid. In 2017 zijn geen bijkomende maatregelen vanuit Vlaanderen gepland en het verlies van de persoonsgebonden materies is pas voor volgend jaar. Dankzij een gezond financieel beleid de voorbije jaren, belet deze transitie de provincie Antwerpen niet om in 2017 te blijven investeren en dat zowel in haar grond- als persoonsgebonden materies.

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, eerste gedeputeerde en woordvoerder van de deputatie, gedeputeerde bevoegd voor algemeen beleid, ruimtelijke ordening, stedenbouwkundige vergunningen, mobiliteit, cultuur, erediensten


    Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor economie, landbouw, innovatie, internationale samenwerking, financiën, infrastructuur, vastgoed en facilitaire dienstverlening


    Inga Verhaert, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor onderwijs, jeugd, communicatie, energie, ICT, mobiliteitsvisie Noorderkempen 


    Bruno Peeters, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor toerisme, recreatie-en groendomeinen, sport, veiligheid, personeel

     

    Peter Bellens, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Europese Samenwerking, Plattelandsbeleid, Sociale Economie en Welzijn en Gezondheid
    Perscontact: Johny Geerinckx

    Rik Röttger, s.pa, gedeputeerde bevoegd voor milieu, natuur en landschap, integraal waterbeleid, Noord-Zuidbeleid en duurzame ontwikkeling, strategisch plan Rupelstreek

    Volgend jaar staan er investeringen ten belope van meer dan 94 miljoen op het programma…’

     

    Vlak voor de eerste provincieraad over het budget van het Antwerpse provinciebestuur voor 2017 van start ging, nodigde de voltallige deputatie geïnteresseerde journalisten uit op een persmoment. Eerste gedeputeerde Luk Lemmens (N-VA) en gedeputeerde bevoegd voor Financiën Ludwig Caluwé (CD&V) lichtten het budget van 2017 toe.

     

    Nadien namen ook gedeputeerden Inga Verhaert (sp.a), Bruno Peeters (N-VA), Peter Bellens (CD&V)en Rik Röttger (s.pa) het woord over de invloed van de budgetten voor 2017 op hun beleidsdomeinen.

     

    Waar zetten ze op in en wat mogen de burgers in 2017 verwachten?

     

     

    Luk Lemmens:’Wat betreft investeren in de toekomst: een gezond financieel beleid maakt dit mogelijk!’

     

    ‘Dankzij dat gezond financieel beleid en de besparingsinspanningen van de voorbij jaren garandeert het budget van 2017 de voortzetting van het provinciaal beleid, noodzakelijke investeringen en zekerheid voor het personeel, de partners en de inwoners van de provincie Antwerpen.

    Leo Spaey




























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps bericht

    KURK APART INGEZAMELD IN ALLE  ANTWERPSE CONTAINERPARKESE

    Vanaf december 2016 wordt kurk apart gratis ingezameld in alle Antwerpse containerparken. De stad werkt hiervoor samen met twee sociale-economiebedrijven nl. vzw’s Katrinahof en De Vlaspit. De inzameling van kurk past in het beleid van de stad om meer kleine fracties uit de restafvalzak te halen.

     

    De stad Antwerpen wil de afvalberg verkleinen door meer kleinere fracties uit de restafvalzak te halen. Zo werd eerder dit jaar ‘De Collectie’ gelanceerd om textiel in te zamelen. Vanaf december wordt ook kurk apart verzameld. In alle Antwerpse containerparken staat voortaan een afvalcontainer waar bezoekers kurk kunnen deponeren. Naast kurken stoppen worden ook tegels, onderzetters, placemats in kurk, enzovoort ingezameld. Het moet wel gaan om onbehandeld materiaal: de kurken voorwerpen mogen niet behandeld zijn met verf, vernis of olie.

     

    Kurk vergaat niet gemakkelijk maar is wel eenvoudig te recycleren en te hergebruiken, bijvoorbeeld als isolatiemateriaal. De stad Antwerpen werkt hiervoor samen met vzw Katrinahof die de kurk ophaalt, sorteert en bezorgt aan vzw Vlaspit voor recyclage. vzw Katrinahof biedt ondersteuning aan personen met een beperking en hun gezin en vzw De Vlaspit is een sociaal tewerkstellingsinitiatief in Scherpenheuvel dat zich richt op mensen die omwille van uiteenlopende redenen moeilijk op de arbeidsmarkt terechtkunnen. In het kurkatelier van vzw De Vlaspit wordt de ingezamelde kurk vermalen tot kurkisolatie en verkocht onder de naam Recycork. De opbrengst van de verkochte kurk gaat integraal naar de werking van vzw Katrinahof en vzw De Vlaspit.

     

    Naar schatting komt er in Vlaanderen jaarlijks 470 ton kurkafval terecht in de gewone restafvalzak. “De feestdagen staan voor de deur en dan worden er traditioneel heel wat flessen ontkurkt. In plaats van de kurken bij het restafval te gooien kan men er nu mee terecht in de Antwerpse containerparken”, aldus schepen voor stads- en buurtonderhoud Caroline Bastiaens.

     

    De inzameling is volledig gratis. Naast kurk en textiel zullen er in de toekomst nog meer kleine fracties apart ingezameld kunnen worden (gewenst maar niet verplicht

    SCHEPEN CAROLINE BASTIAENS








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wilrijk nieuws

    POELMANS JUWELIERS BESTAAT 50 JAAR

    DAMESMODE UNIQUE AL MEER DAN 75 JAAR

     

    Beide zaken zijn gevestigde waarden op de Bist in Wilrijk.

     

    ‘Welke voordelen heeft het om uw zaak op de Bist te hebben?’

    ‘Wel, het is zeer eenvoudig…’ zegt Patrick Alpaerts van Damesmode UNIQUE:

    ‘Wij hebben een zeer ruime én gratisparking voor onze deur –

    en qua ‘passage’ is er eveneens het ‘gemeenschapscentrum’ met districtshuis en bibliotheek …

    ‘positief is ook nog dat er op de Bist een enorm aanbod is van openbaar vervoer’ valt Dirk Poelmans hem bij

    ‘daarvan profiteert het hele winkelcentrum!’

     

    ‘Prachtig is ook de mooie en originele eindejaarsverlichting die momenteel de Bist siert – -- -

    en waarvan wij hopen dat dit nog vele jaren zo zal blijven…’ zegt Dirk.

     

    ‘Naar de toekomst toe hopen wij dat het Wilrijkse winkelcentrum het nog beter zal gaan doen!’ zeggen beide handelaars praktisch gelijktijdig…

     

     






































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

    Uitstel, geen afstel!

    Drukte en ziekte hebben ons de laatste weken tegengehouden om de coöperantendag verder uit te werken. in plaats van jullie onvoorbereid te ontvangen, verzetten we het liever naar 4 februari 2017. Met frisse hoofden en lijven verwelkomen we jullie dan heel graag in onze serre!

    Morgen leg ik samen met David Ariens (een van onze vele toegewijde coöperanten) de laatste hand aan nieuw IT systeem. Als alles goed gaat, krijgen jullie vanaf donderdag opnieuw een sms'je voor het afhalen van je pakket. Duimen maar!

    Inhoud grote pakketten:

    • groene pompoen van de Wriemeling
    • rammenas van de Wriemeling
    • prei van de Voldoening
    • knolselder van de Voldoening
    • wortelen van Seizoensmaak
    • aardappelen van  Seizoensmaak

    De tweewekelijkse pakketten worden gevuld met rode kool van de Stadsboerderij (veld Wommelgem) wortelen, rode biet en aardappelen van Seizoensmaak, rammenas, spitskool en palmkool van De Wriemeling.

    Inhoud kleine pakketten:

    • prei van de Voldoening
    • knolselder van de Voldoening
    • savooi van de Voldoening
    • rode biet van Seizoensmaak
    • aardappelen van Seizoensmaak

    De kleine tweewekelijkse pakketten worden gevuld met spitskool en palmkool van de Wriemeling, rode biet en aardappelen van Seizoensmaak, knolselder van de Voldoening.

    Warme groet vanop de boerderij!

    Copyright © 2016 Stadsboerderij Antwerpen, All rights reserved.
    Je






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:http://blog.seniorennet.be/images/buttons/Oranje/toevoegen.png
    >> Reageer (0)
    05-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken Nieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    District werkt aan verkeersveiligheid in Aartselaarstraat


    De voetpaden in het gedeelte van de Aartselaarstraat in Hoboken tussen de Windmolenstraat en de Gandhilaan worden heraangelegd. In functie van de verkeersveiligheid wordt het bestaande verkeersplateau verlegd en laat het district ook een rijbaankussen en een extra verkeersplateau plaatsen. Er komen bovendien meer parkeerplaatsen. De werken starten op 5 december. De eerste twee fases duren tot eind december 2016. De volgende fases starten eind januari 2017.

     

    Op het kruispunt van de Aartselaarstraat met de Windmolenstraat verlegt de aannemer het verkeersplateau een stukje naar de noordzijde van de straat om de verkeersveiligheid te verhogen.

     

    Daaropvolgend wordt het voetpad vanaf de huisnummers 168 tot en met 208 heraangelegd. Ook de bestaande ‘chicane’ wordt aangepakt en de parkeerplaatsen verhuizen naar de overzijde. Hierdoor komen er meer parkeerplaatsen.

     

    Eind januari 2017 wordt gestart met de heraanleg van het voetpad vanaf huisnummer 195 tot en met 211. Op het kruispunt van de Aartselaarstraat met de Gandhilaan legt de aannemer in februari vervolgens een verkeersplateau aan. Tot slot komt er op de rijbaan ter hoogte van huisnummer 203 een rijbaankussen. In dezelfde fase plaatst de aannemer ook paaltjes om de veiligheid te verhogen. In principe eindigen de werken op 8 maart 2017.

     

    Fasering en timing

    • Fase 1: kruispunt Aartselaarstraat - Windmolenstraat, van 5 tot 10 december
    • Fase 2: voetpad Aartselaarstraat 168-208, van 12 tot 23 december
    • Fase 3: voetpad Aartselaarstraat 195-211, van 30 januari tot 9 februari 2017
    • Fase 4: kruispunt Aartselaarstraat - Gandhilaan, van 9 tot 20 februari 2017
    • Fase 5: plaatsen rijbaankussen en paaltjes, van 21 februari tot 8 maart 2017

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HANDBAL DHW




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    SINT NIKOLAAS KWAM NAAR HOBOKEN

    Het was prachtig weer en de sint kwam met de boot aan te Hoboken men had een prachtige koets voorzien met twee mooie paarden en de rondgang kon beginnen voor de allerkleinsten was het even wennen.





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.s-plus

     

    HET WINTERFEEST VAN S-PLUS

                                  
    Op 2 December 2016 het winterfeest startte om 14 uur in het diensten centrum Klein Heide met de artiesten Tamara,Cabaret folies ,Nick onder begeleiding van DJ Renato.
     
    De show kon beginnen zoals je kan merken op de foto’s was het een wervelend optreden tijdens de pauze genoten we van een gebakje en een tas koffie of thee dat de namiddag zo voorbij was begrijpen we wel het was zo 17 uur en nu maar wachten op het volgende feest





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE EN STAD ANTWERPEN

    BEZOEK MORGEN DE GOEDKOOPSTE KERSTMARKTEN UIT DE PROVINCIE
    MORTSEL – Wie morgen zaterdag een bezoekje brengt aan één van de Kringwinkels van Opnieuw & Co. neemt meteen de Kerstsfeer mee naar huis. Glimmende kerstballen, slingers, kerstverlichting en allerlei decoratie, kortom je vindt er een massa kerstgerief aan bodemprijzen. Tijdens het winkelen kan je pauzeren in de winterbar met een warme chocomelk, glühwein, fruitsap of jenever voor maar één euro. Koffie, thee en water is gratis. Tussen het feestelijk gewoel door huppelt de Kerstman rond en deelt hij gratis pluche uit aan de kinderen.
    In Mortsel is het meteen de geschikte gelegenheid om kennis te maken met het Eetcafé, dat eind vorige maand is geopend. Het gaat om een smakelijke samenwerking tussen Opnieuw & Co en Sense, dat de uitbating van het Eetcafé verzorgt. Het Eetcafé is uniek op een aantal vlakken. Koen Goemans, directeur van Opnieuw & Co: ‘Wij zijn bijzonder verheugd om onze klanten te verwennen met dit nieuwe concept: een echt Eetcafé midden in onze winkel. Bovendien realiseren we door te kiezen voor Sense als professionele horeca-partner een unieke samenwerking tussen twee economie-bedrijven.’ Jan Van Roie, manager en bezieler van Sense: ‘Ook wij stonden klaar om de klanten van Opnieuw & CO in de watten te leggen: een lekker broodje of panini, een dampende kom soep, een croque of salade: het kan allemaal in het Eetcafé. Een mooie samenwerking tussen twee bedrijven die elkaar vinden in het kwaliteitsvol werken met mensen, die niet meteen terecht kunnen op de gewone arbeidsmarkt.’
    Sense baat verschillende restaurants uit: De 7 Schaken (Lange Beeldekensstraat Antwerpen), in het dienstencentrum Stuivenberg, Kom.eet (Deurne), Bakboord (Linkeroever), de Foyer van de Stroming (Aalmoezenierstraat Antwerpen) en De Plataan (in de Meerminne Mortsel). Verder bereidt men de maaltijden in het bedrijfsrestaurant van de stad Antwerpen in de vroegere gebouwen van ‘Bell’ – hiervoor kregen ze in 2015 trouwens de ‘Gault & Millau Catering’-trofee -, in het bedrijfsrestaurant van de politie aan de Noorderlaan, bij het IT-bedrijf Digipolis, in de bibliotheek Permeke, het Grand Café De Hoorn in Leuven en in De Piekuur, de bistro van het Mortselse Sint-Jozefziekenhuis. (EM)
    *INFO: KERSTMARKT OP ZATERDAG 3 DECEMBER van 10 tot 18 uur in Mortsel (Borsbeeksebinneweg 51), Kontich (Prins Boudewijnlaan 1), Lier (Antwerpsesteenweg 387), Kessel (Grote Steenweg 55) en Duffel (Hondiuslaan 46).
    *OPENINGSUREN EETCAFE IN MORTSEL: van maandag tot zaterdag van 10 tot 17u30
    www.opnieuwenco.be; www.metsense.be






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

    Provincie Antwerpen

    De Schorre

    Al meer dan 10.000 tickets verkocht voor betoverende winterwandeling Putteke Winter
    Vrijdag 2 &  zaterdag 3 december, 18.00 – 23.00 uur, De Schorre, Boom

    Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. De winterwandeling leidt je via verlichte paadjes langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, mysterieuze figuren, wervelende vuurshows en hartverwarmend theater. Verwarm je met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en geniet van sfeervolle livemuziek.

     

    Putteke Winter in De Schorre was vorig jaar zo’n overdonderend succes dat er lange wachtrijen ontstonden. Om dit te voorkomen werkt De Schorre voor de eerste keer met online tickets in voorverkoop en wordt het aantal bezoekers op 8000 per avond vastgelegd. (Vorig jaar ontving De Schorre 24.000 bezoekers verspreid over twee avonden.) Ondertussen zijn er al meer dan 10.000 tickets verkocht. Wie zeker wil zijn, koopt dus best snel nog zijn ticket via www.puttekewinter.be of www.deschorre.be. Dit kan tot 12 uur de dag zelf.

     

     

     

     

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:
    Vrijdag 2 en zaterdag 3 december 2016
    18 – 23 uur

    Waar:
    Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
    Schommelei 1
    28580 Boom

    Het programma, alle praktische info en een bezoekersplan vindt u op de website www.puttekewinter.be.


    Beleidsverantwoordelijke:
    Bruno Peeters, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor recreatie- en groendomeinen

    Perscontact:
    Tina Van Leuven, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
    T 03 880 76 00, M 0499 16 07 04
    E tina.vanleuven@deschorre.be






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

    Smakelijk!

    Inhoud grote pakketten:

    • Romeinse sla of bataviasla van de Wriemeling
    • boerenkool van de Wriemeling
    • koolraap van de Wriemeling
    • delicata van de Wriemeling
    • Chinese kool van Seizoensmaak
    • wortelen van Seizoensmaak
    • savooi van  Seizoensmaak
    • rode biet van Seizoensmaak

    De tweewekelijkse pakketten worden gevuld met wortelen, Chinese kool, witte kool, aardpeer en rode biet van Seizoensmaak, Romeinse sla of bataviasla, delicata pompoen en rapen van De Wriemeling.

    Inhoud kleine pakketten:

    • Romeinse sla of bataviasla van de Wriemeling
    • Chinese kool van Seizoensmaak
    • witte kool van Seizoensmaak
    • wortelen van Seizoensmaak
    • aardpeer van Seizoensmaak

    De kleine tweewekelijkse pakketten worden gevuld met spruiten van de Stadsboerderij (veld Wommelgem), Romeinse of bataviasla en zoete stoofpompoen van de Wriemeling, Chinese kool en aardpeer van Seizoensmaak.

    Warme groet vanop de boerderij!

    Copyright © 2016 Stadsboerderij Antwerpen, All rights reserved.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JU-JITSU

    Antwerpse Ju-Jitsuka’s laten zich gelden op het WK in Polen en plaatsen zich voor de World Games 2017.

     

     

    Aan het sterk bezette WK in Wroclaw (Polen) namen maar liefst 46 landen uit alle continenten deel.

    Alle wereldtoppers waren aanwezig omdat dit het beslissende tornooi was om zich te plaatsen voor de World Games 2017.

    De Belgen presteerden uitstekend met 3 gouden, 1 zilveren en 6 bronzen medailles werd ons land vijfde op de landenranking !

     

    In de reeks Duo Men behaalden Bjarne Lardon en Ben Cloostermans (beiden Ippon Zwijndrecht) de zilveren medaille.

    Na winst tegen Roemenië, Polen en Duitsland verloren ze de finale tegen de Nederlanders met 95-96.

     

    In de reeks Duo Mixed keerden Ian Lodens (Ippon Zwijndrecht) en Charis Gravensteyn (Jigo Bazel) huiswaarts met de bronzen medaille na winst tegen Oostenrijk, verlies tegen Italië, winst tegen Duitsland en winst tegen het tweede Oostenrijkse duo.

     

    In het fighting behaalde Louis Cloots (JJC Keerbergen) het brons, na winst tegen de Zwitser Hurlimann, verlies tegen de sterke Oekraïner Mochulskyi en daarna opnieuw winst tegen de Kazach Amanturliyev en de Nederlander Van der Veer.

     

    Door hun sterke en regelmatige prestaties plaatsen de hierboven vernoemde atleten zich allen voor de World Games 2017 in Wroclaw, Polen!

     

    Met dank aan de coaches Leon Verbraeken (duo) en Jimmy Wauters (fighting).

     

     

     

    Foto in bijlage: v.l.n.r.: Jimmy Wauters, Louis Cloots, Charis Gravensteyn, Bjarne Lardon, Ben Cloostermans, Ian Lodens, Leon Verbraeken en scheidsrechter Benny Van Campenhout






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RED DE WERELD

    Avaazers zijn op weg naar een belangrijke internationale top en gaan onze petitie rechtstreeks afleveren. Laten we er één miljoen handtekeningen op zetten en de uitstervingsgolf tegenhouden. Teken en deel nu!
    --------------------


    Wetenschappers waarschuwen voor een nieuwe uitstervingsgolf -- we gaan de boom des levens met een kettingzaag te lijf. Een ambitieus plan om 50% van onze planeet te beschermen kan de massale sterfte tegenhouden, en overheden vergaderen binnenkort over de crisis. Politici zullen alleen doorpakken als wij massaal onze stem laten horen voor dit plan. Voeg jouw naam toe -- voor de aarde stilvalt:

    TEKEN NU
    Beste vrienden,

    In 2020 is 2/3 van de wilde dieren verdwenen. Het tempo waarin diersoorten uitsterven is nu even hoog als in de tijd dat dinosauriërs verdwenen -- we gaan de boom des levens met een kettingzaag te lijf.

    Als we deze tragedie niet tegenhouden zou biodiversiteit zo’n klap kunnen krijgen dat onze planeet stilvalt en onleefbaar zou worden. Maar er is hoop -- topwetenschappers ondersteunen een plan om van de helft van onze planeet beschermd gebied te maken en zo de harmonie met de natuur te herstellen.

    Overheden vergaderen binnenkort over de afname van biodiversiteit. Als wij massaal onze stem laten horen kunnen wij politici het duwtje in de rug geven dat ze nodig hebben om deze massale uitsterving tegen te houden.

    Laat ook je stem horen, voor de aarde stilvalt

    We zoeken de grenzen op van wat de aarde aankan. Toch staat de biodiversiteitscrisis niet hoog op de politieke agenda. Als genoeg van ons meedoen kunnen wij daar verandering in brengen.

    De natuur de ruimte geven om te bloeien is volgens wetenschapper de beste manier om ecosystemen, en 80 tot 90% van de diersoorten, te redden. De natuur gebruikt dan haar eigen wijsheid om zich te herstellen. Dit 50%-plan klinkt ambitieus, maar het is absoluut haalbaar en misschien wel onze enige mogelijkheid om diersoorten --die ook elkaar nodig hebben om te overleven -- te redden.

    Maar als we dit van de grond willen krijgen moeten overheden weten dat er overweldigende steun is voor dit plan om de natuur te beschermen tegen ontbossing, smerige energie en industriële landbouw. Laten we vandaag beginnen, met een enorme petitie en blijven werken tot we dit gewonnen hebben!

    Laat ook je stem horen, voor de aarde stilvalt

    Dat wij mensen zo ver verwijderd zijn geraakt van de natuur toont een geweldig gebrek aan wijsheid aan. Maar het is nog niet te laat. Wij, mensen, hebben het vermogen om te leren en wijzer te worden. Onze collectieve hoop op verandering heeft tot deze enorme Avaaz-beweging geleid en samen hebben we gevochten voor het klimaatakkoord van Parijs. We hebben de bescherming van 50% van onze aarde binnen handbereik. Laten we ons verenigen, de leiding nemen en de harmonie tussen mens en natuur herstellen.

    Met hoop,

    Iain, Danny, Lisa, Bert, Nell, Camille en de rest van het Avaaz-team

    MEER INFORMATIE:

    Tempo uitsterven van dieren komt in stroomversnelling (Trouw)
    http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/article/detail/4403199/2016/10/26/Tempo-uitsterven-van-dieren-komt-in-stroomversnelling.dhtml

    Snelheid waarmee dieren uitsterven is 100 keer zo snel als normaal (Gazet van Antwerpen)
    http://www.gva.be/cnt/dmf20161027_02542460/snelheid-waarmee-dieren-uitsterven-is-100-keer-zo-snel-als-normaal
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken Nieuws

    NIEUWBOUWLOCATIE VOOR KINDEROPVANG PATRASCHE

     

     


    Op dinsdag 29 november werd de nieuwe kinderopvanglocatie ‘Patrasche’ in Hoboken feestelijk ingehuldigd in aanwezigheid van schepen voor kinderopvang Nabilla Ait Daoud.

    Patrasche is een modernevoorziening met ruimte voor 108 kinderen.

    Ze vervangt de oude locatie van Patrasche, die niet meer geschikt was voor kinderopvang. Katia Nauwelaerts, direceur AG Kinderopvang, verwelkomde iedereen – maar vooral de talrijk opgekomen kinderen… die braafjes de Sint wilden ontmoeten.

    Dat had  schepen Nabilla onmiddellijk door en kortte haar speech gevoelig in.

     

    En toen kwam de Sint binnen met de mededeling : ‘Er zijn ook dit jaar geen stoute kinderen!’

     

     

    Zes leefgroepen

    ‘Patrasche’ is ingedeeld in zes ruime leefgroepen (drie baby- en drie peutergroepen) met elk een afzonderlijke verzorgingshoek en rustruimte. De inrichting is volledig afgestemd op de noden van de kinderen. Er zijn ook verschillende, omheinde buitenruimtes, waar de kinderen veilig kunnen spelen. De locatie is ingebed in een gebouw met een dienstencentrum en serviceflats.

     

     

    Autonoom Gemeentebedrijf Kinderopvang

    De stedelijke kinderopvang in Antwerpen wordt gecoördineerd door het Autonoom Gemeentebedrijf (AG) Kinderopvang Antwerpen. AG Kinderopvang biedt groepsopvang aan op 24 locaties. De opvang richt zich op kinderen van 0 tot 3 jaar. De groepsopvang is professioneel uitgerust en biedt optimale ontplooiingskansen aan de kinderen. 

     

    Meer informatie over kinderopvang in Antwerpen: www.antwerpen.be/kinderopvang.

     

    Een aanvraag voor een plaats in de stedelijke kinderopvang kan online via volgende link.





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken Nieuws




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SASJA-ANTWERPEN
    Beste supporters en sympathisanten,
    Het mocht niet waar zijn, vorig weekend konden de punten niet mee huiswaarts genomen worden;
    Na een extra lange busreis van bijna 3 uur omdat de chauffeur de weg niet kende, arriveerden onze spelers pas om 18.50 in Aalsmeer.
    De wedstrijd van 19.15 kon  nog met een kwartiertje verlaat worden maar dit mocht niet baten.
    De eerste 10 minuten waren voorbij vooraleer iemand in de gaten had wat er aan de hand was.
    Onze jongens probeerden zich nog wel te herpakken maar niets mocht baten; 
    Er werd niet degelijk afgewerkt en de verdediging stond zwak.
    In de tweede helft begint  de verdediging beter te draaien en krijgt Aalsmeer het moeilijker om te scoren maar de afwerking bij onze SASJA-boys blijft sputteren.
    Einduitslag 26-17.  ;(
    Na de dip van vorige week nu een complete offday.
    Maar onze jongens zijn zich er terdege van bewust dat dit moet keren en zullen er alles aan doen om dit ook waar te maken.
    Volgende week moeten ze naar Hasselt en dat zal zeker niet makkelijk zijn met een  Hasselt dat momenteel eerst geplaatst staat. Stunten zou  mooi zijn en de punten vanuit Hasselt meepikken;  en wie zou dit dan willen missen.
    We kunnen dus  maar 1 ding vragen:  kom mee supporteren.
    KOM ONZE JONGENS MEE AANMOEDIGEN TIJDENS DE VOLGENDE WEDSTRIJD 
    ZATERDAG 3/12/2016 OM 20.15 IN  HASSELT 
    Er is zeker nog een plaatsje op onze bus, laat het ons wel weten 
    Voor wie met de auto komt
    Sporthal Alverberg
    Herkenrodesingel 33 
    3500 Hasselt
    Hopelijk mogen we jullie massaal begroeten en kunnen we samen onze jongens aanmoedigen in deze hoogstwaarschijnlijk spannende wedstrijd;
    tot zaterdag?
    Sportieve groeten
    Rita Van der Auwera
    secretaris SASJA HC
    Brederodestraat 184 bus 159
    gsm 0499157422
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wilrijk nieuws

    'Aspen' stelt ambitieuze plannen voor!




    Wilrijk - Vandaag werden op het Districtshuis in Wilrijk de plannen uit de doeken gedaan voor de nieuwe indoor sneeuwbaan op Aspen. Aspen wordt een unieke indoor skipiste van 12.000m² en biedt vanaf november 2017 sneeuwsporters een duurzame sportfaciliteit. Het opzet is heel uitdrukkelijk zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te proeven van de sneeuwsport. Aspen zal de referentie worden voor indoor sneeuwsport door in te zetten op recreatie, educatie en competitie, een uitmuntende service en een unieke beleving voor alle bezoekers.

     
    De borstelbaan Aspen is al meer dan dertig jaar een vaste waarde in de regio Antwerpen. Tienduizenden skiërs hebben zich jaar in jaar uit kunnen uitleven op de bekende gekleurde matten. Al drie decennia lang staat de piste bekend om zijn educatieve rol en gezinsvriendelijke sportcultuur. Twee eigenschappen waar Aspen bijzonder veel waarde aan hecht.
     
    Yves Champagne nam de piste tien jaar geleden over en maakte van Aspen een open huis waar iedereen welkom is. 30 jaar later is het tijd voor verandering. De huidige stalen constructie van skipiste Aspen gaat tegen de vlakte om plaats te maken voor een gloednieuw complex.
     
    Het was een hele uitdaging”, vertelt Champagne over Aspen. “Maar het doet me veel plezier om te kunnen aankondigen dat er een echte sneeuwbaan in Wilrijk komt! De piste van 240 meter lang en 50 meter breed voorziet de nodige ruimte voor elk aspect van de sneeuwsport en stelt beleving voorop, het ganse jaar door en voor het hele gezin, jong en oud. Zowel beginnende als doorwinterde sneeuwsporters zullen op Aspen hun hart kunnen ophalen. In de buik van de piste bedraagt de vrije hoogte 15 meter. Fun gegarandeerd voor de ervaren snowboarders! We garanderen 365 dagen per jaar perfecte sneeuw.”
     
    Aspen zal een voortrekkersrol spelen inzake duurzaam ondernemen en slim energieverbruik door gebruik te maken van de modernste technologieën. Aspen wil op korte termijn een belangrijk aandeel verwerven in de sneeuwsport in België. Door intensief samen te werken met Sneeuwsport Vlaanderen staat Aspen absoluut centraal in het ondersteunen van topsporters, het opleiden van trainers en het vormen van monitoren.
     
    Aspen wil vooral ook laagdrempelig zijn. Er komen programma’s voor georganiseerde schooluitstappen. Door zich te richten op laagdrempelige schoolsportwerking is het de ambitie van Aspen zoveel mogelijk jongeren te laten kennismaken met sneeuwsport.
     
    Het managementteam achter Aspen bestaat uit vier initiatiefnemers: Yves Champagne, Bram Hendrickx, Frank Olyslager en Guido De Vos. Aspen zal gemiddeld 20 voltijdse medewerk(st)ers tewerkstellen.
     
    Niet onbelangrijk is dat de bouw van Aspen de bestaande recreatiecluster in Wilrijk versterkt. Naast de voetbalterreinen, de wielerpiste en de schaatsbaan komt er nu ook een hypermoderne, unieke sneeuwbaan.


     





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!