Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    28-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SANT'EGIDIO

    BERICHT- 24 oktober 2017

    Op Allerheiligen, woensdag 1 november 2017 om 15u, herdenkt de Gemeenschap van Sant'Egidio de vrienden van Kamiano die de afgelopen tijd overleden zijn, bij naam. In Kamiano zijn daklozen, armen en mensen in moeilijkheden welkom voor een gratis warme maaltijd en voor bijkomende dienstverlening op maat.
     
    De herdenkingsviering start om 15u in de Sint-Carolus Borromeuskerk, Conscienceplein te Antwerpen. Tijdens de suggestieve dienst worden de namen van de overledenen voorgelezen, en krijgt al wie de betrokkenen gekend heeft de kans een kaars aan te steken. Na afloop is er gelegenheid tot napraten op het plein voor de kerk.

    Daklozen, zwervers en verslaafden overlijden vaak op jonge leeftijd en in grote eenzaamheid. De vrijwilligers van Kamiano maken er een punt van eer van om hun ‘vrienden van de straat’ nabij te zijn bij hun levenseinde, hun een waardige begrafenis te bezorgen en hen ook na hun dood niet te vergeten.
     
    Aan velen wordt - vaak in samenwerking met het project 'De Eenzame uitvaart' - een waardige begrafenis geboden. De herdenkingsviering van Allerheiligen past in het streven geen enkel leven te vergeten.
     
    Contactpersoon: Pascale Bemelmans 0497 43 45 93






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN NIEUWS

    kinderboeken

    18 cultureel diverse auteurs slaan bres in dijk van witte kinderboeken

     

    Kinderen met een kleurtje, een bijzondere eigenschap of een zorgbehoefte, herkennen zichzelf niet altijd in de helden van nu. Ook schrijvers en illustratoren met niet-westerse roots zijn schaars in Vlaanderen en Nederland. 18 auteurs, waarvan er 15 debuteren, brengen in samenwerking met Studio Sesam vzw 9 nieuwe kleurrijke verhalen uit voor ALLE kinderen over gevoelige thema's zoals autisme, vluchtelingen, integratie, rolpatronen, milieu, culturele rituelen, afscheid nemen ...

    Sesam 2.0  is een initiatief van Studio Sesam met steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren,  provincie Antwerpen, Nationale Loterij en de Sesam-stuurgroep.

     

    Midden 2016 lanceerde Studio Sesam een oproep voor nieuwe, cultureel diverse talentvolle schrijvers en illustratoren. Meer dan 220 kandidaten uit België en Nederland stuurden hun werk door. Studio Sesam selecteerde 15 nieuwe schrijvers en illustratoren. Deze nieuwe auteurs werden een jaar gecoacht o.a. door ervaren auteurs zoals Leen van den Berg, Mylo Freeman, Steve Michiels, Fatinha Ramos, Alice van de Geest, Hannie Humme en Chris Sterkens.

     

    8 nieuwe verhalen in 4 prentenboeken

    De verhalen snijden actuele thema's aan. Schrijfster Sari Mar vertelt in 'Vleugels van papier' over de Afghaanse jongen Irfaan die in het vluchtelingencentrum zijn 'baba' mist. Sophia Honggokoesoemo kaart het thema 'integratie' aan in 'Bezoek op vier poten': een komodovaraan spoelt aan in de Antwerpse haven. Hij ontmoet Afif, die de exotische varaan wil integreren. In 'Het Wispelturig Windorkest' van Petra Beeckx, treurt Rizon om zijn moeder die, na een hevige storm in huis, plots verdwenen is.

     

    In 'Help! Ik heb de babyblues' vecht Lily om de aandacht van haar ouders sinds ze een babybroertje heeft. Auteur Tewatha Muller, van Surinaamse origine, neemt een cultureel ritueel  -het gebruik van blauwsel tegen het boze oog- op in haar verhaal. Ook Azmi Latif kleurt haar levendig verhaal over een straatfeest 'Mmmm, toch wel lekker ... ' met veel Pakistaanse invloeden. 

     

    In 'Ridder van karton' introduceert Humeyra Cetinel het dappere meisje Amina dat monsters wil verslaan  en dieven verjagen. Een atypisch ridderverhaal om de aandacht te vestigen op rolpatronen. In 'De vliegende soepkip' van Atilla Erdem bevrijden buurtkinderen een kip die gedoemd was om in de soep te belanden. Uiteindelijk overwint de liefde tussen mens en dier.

     

    In 'Stapelgek' wordt heel het dorp horendol van het gestapel van Max. 
    Floor Tinga schreef een hartverwarmend, toch humoristisch verhaal, over een autistisch jongetje dat zijn omgeving voor zich weet te winnen. Autisme is een ontwikkelingsstoornis die ook buiten de westerse wereld voorkomt, maar vaak miskend wordt.

     

    De 8 verhalen zijn prachtig geïllustreerd door de debuterende illustratoren Marie Van Paag, AnneMarthe Zomer, Anke De Potter, Soraya Namavar, Dieter De Schutter, Olivia van Trigt, Ilse Hermans en Anggita Soeryanto.

     

    Het allereerste Sesam-peuterboekje: Feest voor Ilyas!

     

    Khadija Timouzar schreef 'Feest voor Ilyas', een feestelijk optelverhaaltje voor de allerkleinsten

    ‘Sana hilwa ya Ilyas', zingt papa. Zoontje Ilyas wordt 2 jaar. Papa bakt de taart. Mama en broer Selim hangen slingers op. De gasten komen aan. Het is tijd om de kaarsjes uit te blazen. Maar ... waar is de taart? 

    Tal van woorden uit het verhaal zijn vertaald in het Arabisch, Turks, Frans, Pools, Sranantongo en in het Papiaments zodat ook anderstalige voorlezers en meertalige kinderen van dit boek kunnen genieten. 

     

    Mijke Coebergh zorgde voor prachtige illustraties met veel aandacht voor de eigenheid van het gezin.

     

     

    Boekenbeurs 2017  in Antwerpen
    De nieuwe Sesam-schrijvers en illustratoren zijn present op de Boekenbeurs in Antwerpen. Op donderdag 2 november (16u-17u) geven ze een workshop 'Aan de slag met de Sesam-kinderboeken' en op zondag 12 november (14u-15u) worden kinderen uitgedaagd voor een workshop 'Overal thuis'. Op 2 en 12 november houden Marie Van Praag, Anke De Potter, Atilla Erdem, Anggita Soeryanto, Dieter De Schutter, Floor Tinga, Sophia Honggokoesoemo en Soraya Namavar signeersessies.
    Meer info: www.boekenbeurs.be, www.studiosesam.be en bij de stand Epo.

     

     

    Sesam-festival in het Zuiderpershuis
    Op dinsdag 12 december 2017 opent het Zuiderpershuis in Antwerpen de deuren voor het Sesam-festival. Dit evenement stelt het superdiverse kinderboek in de kijker. Samen met kinderen stellen de auteurs de nieuwe Sesam-verhalen voor met als rode draad ‘Overal thuis’.

     

    De festivalbezoekers kunnen een panelgesprek, workshops, presentaties en ateliers volgen van o.a. Dalilla Hermans, Fatinha Ramos, Mylo Freeman, Fatma Arikoglu, Sanne Thijs, ... Of afspreken met een Sesam-auteur en snuisteren op het ‘marktplein’ in de gezellige foyer van het Zuiderpershuis.

    Inschrijvingen gaan van start op woensdag 25 oktober.

     

     

     

           

           

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Save the date!

    Een minuutje van je tijd voor twee belangrijke data.

    27 oktober 18 uur: Critical Mass Bike Ride, vanaf het Theaterplein

    Dit is een internationaal initiatief om de fiets en het fietsen te propageren als de evidente manier om je te verplaatsen in een stedelijke omgeving. Het wordt al sinds 2009 georganiseerd. Geleidelijk aan wint het aan bekendheid en belangstelling ook in Antwerpen.

    Aanvankelijk was de eigen gezondheid (critical mass) het vertrekpunt. Inmiddels is de thematiek natuurlijk verruimd en deel geworden van het denken rond stedelijk samenwonen, samen leven, gezond blijven, zelfs tot  overleven toe. In het thema van deze tocht wordt respectvol aandacht gevraagd voor de onaanvaardbare prijs die fietsers en andere zachte weggebruikers te vaak moeten betalen. Ook in Antwerpen.

    Op deze link vind je de aankondiging zoals geformuleerd door mede-organisator Fietsersbond Antwerpen.

    13 november 20 uur: onze 23ste (!) Horta info-avond


    Zoals je weet zitten we midden in het "tweede jaar van de leefbaarheidsintendant". En een half jaar na de aankondiging van het Toekomstverbond als een nieuwe manier van samenwerken. Zoals gepland gebeurt er nu heel veel, tegelijk. Hierbij zitten we zowel in de procedures rond de aanleg van de Oosterweel verbinding - projectMER - als in het leefbaarheidsprogramma rond de overkapping van de Ring - Ontwerpfase 1 - als dichtbij de startfase op Linkeroever en zwijndrecht. Begin november wordt hierover heel veel gerapporteerd en vergaderd. In de verschillende werkbanken, klankbordgroepen, enz.

    Wij willen zo snel mogelijk een Horta aan dit proces wijden. Dit wordt naar goede gewoonte een combinatie van informatieve presentaties en een gelegenheid tot vragen en debat. De eerste week van november krijg je details over sprekers en definitieve thema’s. Maar tot dan: vergeet je bijgeloof en hou maandag de dertiende november vrij.

    Zeer hartelijk

    Wim van Hees, van Ademloos
    Manu Claeys, van stRaten-generaal

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    ZO WERKT HET GAAT SUCCESVOL ON TOUR


    Provincie Antwerpen ervaart veel interesse voor intensieve persoonlijke coaching richting arbeidsmarkt

    Na drie edities van ‘Zo werkt het’ on tour blikt provincie Antwerpen tevreden terug op dit geslaagde initiatief. “De ruime interesse van zowel sollicitanten als gemeenten toont duidelijk dat er nood is aan een degelijke coaching en begeleiding van mensen richting arbeidsmarkt”, stelt gedeputeerde Ludwig Caluwé. Het initiatief wordt in ieder geval vervolgd.

    Na vijf succesvolle edities van het pop-up kantoor in de Antwerpse wijk Zurenborg begon het ‘Zo werkt het’ team begin dit jaar aan een tournee doorheen de provincie.

    Met intensieve persoonlijke coaching wil provincie Antwerpen mensen sterker maken richting arbeidsmarkt. Bezoekers worden een volledig uur begeleid door een attitude- en stijlcoach, een talentcoach, een cv-wizard en een professionele fotograaf.

    Ludwig Caluwé, gedeputeerde bevoegd voor Economie: “Door cv's te optimaliseren en stijl- en attitude advies te geven, krikt het team van ‘Zo werkt het’ het zelfvertrouwen van sollicitanten op. Als provincie willen we deze gratis service aan zoveel mogelijk mensen bieden. Een rondtrekkend team past perfect in dat plan.” 

     

    Na Brasschaat en Kapellen was Schoten op 19 en 20 oktober de derde gemeente waar de tourkaravaan van ‘Zo werkt het’ halt hield. En met succes, want er kwamen zelfs extra mensen opdagen die niet ingeschreven waren. Wouter Rombouts, schepen van Tewerkstelling: "Ik apprecieer de praktijkgerichte en laagdrempelige aanpak van Zo werkt het. Een initiatief als dit verhoogt voor vele Schotenaren de kans op werk aanzienlijk.

    ‘Zo werkt het’ gaat succesvol on tour "

    Coach Nina Timmers en een deelnemer

    De omgeving van het Kasteel van Schoten, waar de ‘Zo werkt het’-karavaan halt hield, leende zich perfect voor deze coaching. Gedeputeerde Caluwé: “Coach Maxime De Winne heeft een aantal mensen al wandelend door het park van het kasteel gecoacht, wat een top idee bleek. Heel waarschijnlijk gaan we volgend jaar zelfde periode nog eens terug naar het Kasteel van Schoten, omdat het zo goed meeviel.”

    Op maandag 12 februari strijkt ‘Zo werkt het’ neer in Turnhout. Daarvoor kunnen alleen studenten van Thomas More zich inschrijven. Het team coacht er dan 16 studenten uit het derde jaar Office Management. Ook andere hogescholen kunnen steeds aankloppen.

     

    In het voorjaar staat er opnieuw een klassieke pop-up van ‘Zo werkt het’ op de agenda. Meer informatie over toekomstige sessies is te vinden op www.zowerkthet.be.

    Beleidsverantwoordelijke:
    Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Economie






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    SYMBOLISCHE PLAATS IN HOBOKEN

    Vandaag liggen op drie plaatsen in Hoboken mozaiekbootjes ingang polderstad,Cockerillplaats en aan de overzet  naar Kruibeke dicht bij de vroegere scheepswerf.

    Ze leggen de link tussen de vroegere scheepswerf industrie in Hoboken.

    De voorbije weken hebben 210 leerlingen van onze scholen meer dan 15000 steentjes geplaatst maar wel onde het deskundige oog van Frederik  dat ze daarbij hun eigen inbreng,inzichten en fantasie mochten gebruiken is van groot belang,ze toverde deze polyestere schepen  tot een streling voor het oog maar je mag dit ook gebruiken als zitbank

    Waren aanwezig schepene Koen Raets,onze districts voorzitster Kathelijne Toen(Burgemeester),Frederik,schepene Omar Fathi en districts raadsleden

    De symbolische doop van de schepen werd een fles champagne tegen de romp gegooid wij hebben het maar gedaan met een glas champagne

    In het voorjaar 2018 nog een klein nevenproject samen met de Heemkundige Kring worden infozuilen geplaatst met oude foto's en uitleg rond de scheepswerf industrie 





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    PROVINCIE ANTWERPEN

     Voorstelling van de genomineerden door Luk Lemmens en jurylid Agnes  

     Vugts

    Minister Gatz ,gedeputeerde  Ludwig.CALUWE ,kris merckx

     Plechtige uitreiking Erfgoedprijs 2017:  ‘Genomineerde Heldinnen’ en    

                             ‘Winnaar-Heldin’ 

      • Kazerne DosHet sin Documentatieteam o.l.v. Dorien Styven – Mechelen

                

      • Marin Menu, voormalig restaurator – curator – onderzoeker -projectleider bij het Karrenmuseum – Essen
    •           Het  vrijwilligersteam ‘Archief en Erfgoedwerking’ Bornem o.l.v.  archivaris Gert Van Kerckhoven – Bornem

            . 

             

             . 

    Muzikale omkadering: SCARBO Saxophone quartet met o.a.

     Gerswin, Grieg, Ituralde, Karaindrou, Lysight, Ligeti …   

     



    Kazerne Dossin Documentatieteam winnaar Erfgoedprijs 2017

    Het documentatieteam van Kazerne Dossin onder leiding van Dorien Styven werd gisterenavond bekroond met de Erfgoedprijs 2017 voor het herinneringsproject ‘Geef Ze een Gezicht’. Projectverantwoordelijke Dorien Styven ontving de prijs ter waarde van 2.500 euro uit handen van gedeputeerde Luk Lemmens in aanwezigheid van minister voor Cultuur Sven Gatz.

     


      

     

    De laureaat van de Erfgoedprijs 2017 is het Kazerne Dossin documentatieteam. Ook de twee genomineerden Marin Menu – voormalig conservator Karrenmuseum Essen, en de erfgoedvrijwilligers van Bornem kregen een bekroning en een geldprijs ter waarde van 1000 euro.

    “Het lang lopende herinneringsproject ‘Geef ze een gezicht’  is een digitaal monument dat zich richt tot de ganse wereld met de boodschap: dit nooit meer. Dorien Styven en het Kazerne Dossin-documentatieteam worden door de jury geprezen voor hun werk dat niet alleen voor de nabestaanden maar ook voor jong en oud in onze provincie en ver daarbuiten van groot belang is. Met deze Erfgoedprijs willen we tonen welke belangrijke rol onderzoek en erfgoed te spelen heeft in onze maatschappij. Erfgoed is al lang niet meer beperkt tot stoffige archieven en dikke boeken, het is een springlevende en inspirerende sector.”, aldus gedeputeerde voor Erfgoed Luk Lemmens.

     

    v.l.n.r.: gedeputeerde Ludwig Caluwé, juryvoorzitster Agnes Vugts, minister voor Cultuur Sven Gatz, laureaat Dorien Styven en gedeputeerde Luk Lemmens

     

     

    De beoordelingen door de Erfgoedjury van de Laureaat Kazerne Dossin en de ex aequo genomineerden Marin Menu – Karrenmuseum Essen en de vrijwilligers Archief en Erfgoedwerking o.l.v. Gert Van Kerckhoven zijn te downloaden (zie onder).

     

    Jury ERFGOEDPRIJS 2017 – Provincie Antwerpen:

    • Sophie Bollen, Docent Geschiedenis Karel de Grote Hogeschool – Antwerpen
    • Fons Dierickx, voorzitter Raad van Bestuur Heemkunde Vlaanderen – Mechelen
    • Eugeen van Lent, voorzitter Cultuurraad Provincie Antwerpen – Merksem
    • Agnes Vugts, Agnes Vugts Erfgoedprojecten – Goirle – Nederland
    • Luk Lemmens, voorzitter Erfgoedprijs 2007 & gedeputeerde voor Erfgoed van de provincie Antwerpen

      

     

     

     





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Provincie Antwerpen

    16 | 10 | 2017

    4 miljoen euro subsidie voor fietspaden in provincie Antwerpen


    De provincie Antwerpen heeft voor 3.646.722 miljoen euro subsidies goedgekeurd voor de aanleg van 16km fietspaden in de provincie Antwerpen. Dit brengt de teller van de provincie Antwerpen op 11 miljoen euro voor fietsinfrastructuur tijdens deze legislatuur.


    Gedeputeerde voor mobiliteit Luk Lemmens legt uit: “Gemeenten en steden kunnen bij het Fietsfonds subsidies aanvragen om bovenlokale functionele fietsroutes aan te leggen. De provincie en de Vlaamse overheid nemen elk 40% van het investeringsbedrag voor hun rekening, gemeenten moeten dus maar 20% van de totale investering betalen. Zo willen we lokale besturen aanmoedigen om te investeren in kwalitatieve, comfortabele en veilige fietsinfrastructuur. De afgelopen 6 jaar deden maar liefst 36 gemeenten hierop beroep en werd 79 kilometer fietspad aangelegd. Dankzij deze beslissing komen daar de komende jaren nog eens 16 kilometers bij. In totaal gaat het om een bedrag van 3,6 miljoen provinciale middelen.

     

    Overzicht subsidies

     

    • In Putte wordt aan de Lierbaan 2,9 km fietspaden aangelegd van de Waversesteenweg tot aan de grens met Lier. Hiervoor voorziet de provincie Antwerpen 1,4 miljoen euro.
    • In Kasterlee werd de eerste fase van de Olensteenweg, tussen Kleine Nete en Eerselingenstraat, reeds aangelegd. Hiervoor betaalt de provincie Antwerpen 158.000 euro aan de gemeente.
    • Voor het fietspad Alexander Franckstraat in Boechout trekt de provincie Antwerpen 610.000 euro uit. De aanleg van een enkelrichtingsfietspad in asfalt langs de Alexander Franckstraat van Boshoek tot N10 is reeds van start gegaan.
    • In Nijlen en Berlaar worden 2,3 km fietspaden langs de Berlaarsesteenweg en Kesselsesteenweg gerealiseerd. Deze gemeenten krijgen respectievelijk 624.000 euro en 363.000 euro vanuit het Fietsfonds.
    • Voor het fietspad Stationsstraat in Sint-Katelijne-Waver trekt de provincie Antwerpen 447.000 euro uit. Dit fietspad van 1,7 km loopt van Markt tot Fortsesteenweg. Deze werken startten in augustus 2017.  

    Luk Lemmens: “Deze ondersteuning aan lokale besturen komt bovenop de investeringen die de provincie Antwerpen doet in de fietsostrades. Door zelf fietsostrades aan te leggen en gemeenten te ondersteunen willen we zoveel mogelijk veilige en kwalitatieve infrastructuur realiseren. Er ligt namelijk nog heel wat werk op de plank.”

     

    Fietsfonds

     

    Het Fietsfonds is een subsidie voor de aanleg van fietsinfrastructuur op het Bovenlokaal Functioneel Fietsroutenetwerk (BFF) waarbij de Vlaamse overheid en de provincie Antwerpen 80% van de aanlegkosten betalen aan de gemeenten. De provincie Antwerpen betaalt het volledig bedrag aan de gemeente en vordert daarna de helft terug van de Vlaamse overheid.

    36 gemeenten ontvingen de afgelopen 4 jaar subsidies voor de aanleg van bovenlokale functionele fietsroutes - Copyright: provincie Antwerpen

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor mobilteit






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SASJA HANDBAL

    SASJA




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sjoelen

    Sjoelen de vrolijke schuivers tegen de zeelbaan

    TOTAAL DC Klein Heide

    2680

    89,33333

     

    TOTAAL DC De Zeelbaan

    2881

    96,03333

    TOTAAL

    DC Klein Heide

    2497

    83,23

     

    TOTAAL

    DC De Zeelbaan

    2473

    82,43

     

     

    Verschil

    24

    in voordeel Klein Heide

    KH

    Rademakers Jacques

     

    KH

    Rademakers J. wordt De Roeck J. met 110

     

    ZB

    Martens Anneke

     

    ZB

    Martens A. wordt Tersago René met 106

     

     

     

    Verschil:

    201

    in voordeel De Zeelbaan

     

    KH

    Rademakers Jacques

     

    KH

    Rademakers J. wordt Busschots L met 120

     

    ZB

    Martens Anneke

     

    sjoelen

    ZB

     

    Martens Anneke wordt Katic Greta met 117

     

     

     

     

      GEORGES PEETERS





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

     STADSMAKERS ZOVEEL MEER DAN LENTEPOETS

     

    ‘Wees welkom op de Netwerkavond van Stadsmakers’ in Hoboken. Je krijgt er

    inspirerende voorbeelden van projecten en activiteiten en je ontmoet andere

    Stadsmakers.’ Zeggen de verantwoordelijken voor Hoboken.

    Programma

    • 19.30 – 20.30 uur

    - Verwelkoming door komiek Arbi El Ayachi

    - Voorstelling Stadsmakers

    - Voorstelling poetsweek “Laat Antwerpen Blinken”

    • 20.30 – 21.30 uur

    - Workshop: online buurten

    - Voorstelling Welzijnsschakel Hoboken

    - Workshop: werven van nieuwe vrijwilligers door Oppepper

    - Voorstelling nieuwe app Zaalzoeker

    • 21.30 - 22 uur

    Afsluitende receptie met hapje en drankje

     




    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES

    COPY RICHT PEETERS GEORGES



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    INBRAAK BIJ DE HOBOKENSE SPORTVISSERS

     

    Vanmiddag stelde men vast dat er ingebroken werd bij de Hobokense  Sportvissers aan Fort 8.

     

    Nadat de dieven eerst het ‘materiaalhok’ hadden opengebroken om met het buitgemaakte gereedschap de rest van het lokaal overhoop te halen.

    ‘Wat het schandalige is, mijnheer, is dat men er pisa gegeten heeft  – en dat men de resten tegen de muur uitsmeerde…’ zegt een verantwoordelijke.

    De politie deed de nodige vaststellingen en nu wordt van de club een inventaris verwacht met gestolen goederen.

    De sigarettenautomaat is leeggestolen…

     






































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN NIEUWS



      

     

    Het college van burgemeester en schepenen nodigt u allen van harte uit  voor de Werelddierendag:

    • op zondag 8 oktober 2017 van 11 tot 13 uur
    • in zaal Zappa, August Leyweg 6, 2020 Antwerpen

     

    Na toespraak kunt u genieten van Beestig!het gratis festival voor dierenliefhebbers op dezelfde locatie.

     

    Nabilla Ait Daoud schepen voor dierenwelzijn;Op de eerste plaats wil ik al de vrijwillgers bedanken voor hun inzet zoals de katten madammen die zorg dragen voor de zwerfkatten ook nemen we ze op om onvruchtbaar te maken en ze terug in vrijheid te zetten,ook hebben we loopzones gemaakt om de honden wat vrijheid te geven

    En we staan altijd der beschikking om te helpen. 

     

    Stad Antwerpen I Samen Leven I Wonen en Wijken | Dierenwelzijn

    postadres: Grote Markt 1 I 2000 Antwerpen

    kantooradres: Francis Wellesplein 1 I 2018 Antwerpen

    tel + 32 3 338 36 60 I + 32 3 338 65 79 I fax + 32 3 338 20 30

    dierenwelzijn@stad.antwerpen.be 

    Helen.detelder@stad.antwerpen.be | www.antwerpen.be

     

     

     

     

     

     



































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.












    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Week van de Fair Trade
    3-14 oktober 2017

    Iedereen Fair Trade in de provincie Antwerpen
    Van fairtrademenu, Ecocycloroutes tot viering 54ste Fair Trade Gemeente Retie 

    Als Fair Trade Provincie zet Antwerpen tijdens de Week van de Fair Trade eerlijke handel extra in de kijker. Bij het aankoopbeleid staan fairtradeproducten vooraan in de rij, zoals koffie en fruitsap, het personeelsrestaurant biedt een fairtrademenu aan en inwoners kunnen met Iedereen Mondiaal genieten van toffe en leerrijke fairtradeworkshops bij hen thuis of met de 18 Fair Trade Ecocycloroutes . Zaterdag viert de provincie de 54ste FairTradeGemeente Retie. De provincie Antwerpen is dan ook trots koploper in Vlaanderen wat betreft Fair Trade.

    “Fair trade, of eerlijke handel is voor ons als provinciebestuur een vaste pijler geworden. Eerlijke handel wil de sociale en economische positie van kleinschalige landbouwers versterken. Voor het provinciebestuur gaat Fair Trade niet enkel over boeren in ontwikkelingslanden, maar verdient ook duurzame landbouw van bij ons alle kansen en ondersteuning.” aldus Rik Röttger, gedeputeerde voor Mondiaal Beleid. Sinds oktober 2011 is de provincie Antwerpen trotse eigenaar van de titel ‘Fair Trade Provincie’ als eerste provincie in ons land. Ook tijdens de Week van de Fair Trade zet de provincie volop in op eerlijke handel, want het belang van eerlijke verloning en goede werkomstandigheden zijn voor het provinciebestuur geen loze begrippen.

    Personeel geniet van fair trade koffie en een (h)eerlijke maaltijd.

    De officiële titel sleepte het provinciebestuur in de wacht na 2,5 jaar hard werken en sensibiliseren. De provincie voldoet aan de zes vooropgestelde criteria. Zo koopt de provincie enkel koffie met een fairtradelabel aan en verdeelt fair trade fruitsap. De helft van de provinciale instellingen biedt minstens twee Fair Trade producten aan. Ook de lokale productie en consumptie van duurzame voedingsstoffen wordt aangemoedigd. In de week van de Fair Trade worden binnen de organisatie enkele concrete acties ondernomen om het thema extra in de kijker te zetten. Het personeelsrestaurant biedt elke dag een fairtrademenu aan. De focus is niet alleen producten van verre landen, ook lokale duurzame landbouwprojecten horen bij fair trade.

    De enthousiaste medewerkers van de firma Compass-group serveren tijdens de Fair Trade Week dagelijks een fairtrademenu in het personeelsrestaurant copy richt provincie Antwerpen

    Fiets een fairtradefietsroute of organiseer een workshop voor je vrienden!

    De provincie zet in op een aantal sensibilisatieacties naar haar inwoners. Via ‘Iedereen Mondiaal’ kan je bij je thuis een leuke workshop rond wereldse thema’s organiseren. Proeven van fair trade chocolade of bier, samen kleren recycleren of een duurzaamverjaardagsfeestje zitten bij de mogelijkheden. 4420 inwoners genoten al van deze workshops. (info: www.iedereenmondiaal.be) .Samen met gemeentebesturen biedt de provincie 18 Fair Trade Ecocyclo routes uit. Zo kom je op je fietstocht langs locaties met ene link naar fairtrade en lokale, duurzame voeding. Dit kan in Heist-op-den-Berg-Herenthout, Geel-Kasterlee, Berlaar-Lier, Puurs-Willebroek, Bornem-StAmands, Herselt-Westerlo, Borsbeek-Deurne-Wommelgem, Herentals-Olen, Vorselaar-Lille, Zandhoven-Zoersel, Sint-Katelijne-Waver-Duffel-Bonheiden-Putte, Essen-Kalmthout, Antwerpen-Wijnegem, Kapellen-Stabroek, Schilde-Ranst, Boechout-Hove-Kontich-Mortsel, Brecht-Wuustwezel en Boom-Rumst. Alle routes op www.provincieantwerpen.be.

    Retie is de 54ste FairTradeGemeente van de provincie Antwerpen.

    De provinciale medewerkers van de dienst Mondiaal beleid ondersteunen ook gemeenten in het behalen van hun fairtradelabel Nu zaterdag 7 oktober geeft de gemeente Retie een wereldfeest nav het behalen van het label. Op het feest zal er een gevarieerd aanbod zijn van muziek, workshops, Zuid- en Noordmarkt, foodtrucks, biofrietjes en natuurlijk een wereldcafé. Tot vandaag hebben 54 van de 70 gemeenten de titel van Fair Trade Gemeente in de wacht gesleept, daarmee is Antwerpen koploper van alle provincies, in de hele FTG-campagne.

    Gedeputeerde Rik Röttger: “Als Fair Trade Provincie zijn we heel blij met Retie erbij als 54e FairTradeGemeente. Ook een gemeente kan het goede, duurzame voorbeeld geven aan haar burgers en zo ook het verschil maken om duurzaam te handelen. Op die manier worden ook de leveranciers overtuigd om een eerlijk alternatief aan te bieden.”

    Beleidsverantwoordelijke:
    Rik Röttger, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Mondiaal Beleid






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Paddenstoelen in het park

    Zondag 29 oktober 2017 van 10u tot 12u - Rivierenhof (Deurne /2100 Antwerpen)

     

    Paddenstoelen zijn mysterieus. Tijdens de herfst geven ze in het Rivierenhof geur en kleur aan het bos. Deze intrigerende organismen maken bovendien de kringloop rond: ze breken het oude af en geven kansen aan vruchtbaar nieuw leven.

    Tijd voor een fijne herfstwandeling met een gedreven gids die jou alles vertelt over de verschillende soorten paddenstoelen, hun vormen, leefwijze, eetbaarheid en giftigheid.

     

    Schrijf je nu in

    Afspraak op zondag 29 oktober 2017 om 10u aan kasteel Rivierenhof. Deelnemen is gratis maar vooraf telefonisch inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan bij de domeinwachters op het nummer T 03 360 52 18. Wacht niet te lang met inschrijven, want volzet is volzet.

     

    De gegidste wandeling ‘paddenstoelen in het park’ wordt georganiseerd door de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen (PGRA) i.s.m. VMPA Natuurgidsen Antwerpen-Centrum.

     

    Met een spiegeltje in de hand determineer je de paddenstoelen in het land.© Provincie Antwerpen.

     

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:

    Zondag 29 oktober 2017 van 10 uur tot 12 uur.

     

    Waar

    Afspraak aan kasteel Rivierenhof, gelegen langsheen de Parkweg in het provinciaal groendomein Rivierenhof, via Turnhoutsebaan 242-244 of 246 in 2100 Deurne.

    Deelname:

    Gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan bij de domeinwachters op het nummer T 03 360 52 18.

    Website:

    www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

    Social media:

    www.facebook.com > Rivierenhof

     

     

    Beleidsverantwoordelijke:

    Bruno Peeters | N-VA | bevoegd voor provinciale groendomeinen






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Antwerpse Bosgroepen

    Dag Van de Boseigenaar met de Antwerpse Bosgroepen in de bossen van Kasterlee
    11 oktober 2017 16u, Camping Floreal, Herentalsesteenweg 64, Lichtaart (Kasterlee)

    Onder het motto “De natuur beweegt ons allemaal” zet de Week van het Bos dit jaar de vele mogelijkheden om te bewegen die de natuur biedt in de kijker.

    Ook de Antwerpse bosgroepen vieren de Week van het Bos. Op woensdag 11 oktober, midden in de Week van het Bos, kunnen gegadigden de bossen van Kasterlee verkennen tijdens een fotospeurtocht. Je kan starten tussen half 2 en half 3. De Bosgroepen staan meteen ook klaar met extra info over bosbeheer en voor de kinderen zijn er spelletjes.

    De fikse wandeling wordt gevolgd om 16 uur door een ontmoetingsmoment en prijsverloting met oa. gedeputeerde voor Natuur en Leefmilieu, Rik Röttger.

    Wanneer:
    11 oktober 2017
    13.30 – 14.30 uur: start fotozoektocht aan standen van bosgroep
    16 – 16.30 uur: ontmoetingsmoment metreceptie, speech gedeputeerde Rik Röttger en uitreiking van de prijzen

    Waar:
    Camping Floreal, Herentalsesteenweg 64, Lichtaart (Kasterlee)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 urenstaking
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    24 urenstaking 10 oktober 2017


    Op dinsdag 10 oktober is er een 24 urenstaking. Enkel ACOD neemt deel aan deze nationale actie, de andere vakbonden doen niet mee en willen de dialoog open houden.

     

    Wie wil weten of er hinder is in de stedelijke dienstverlening, kan de dag zelf contact opnemen met de stedelijke dienst of locatie om zeker te zijn dat die open is. Antwerpenaars kunnen ook terecht op www.antwerpen.bevoor meer info of bellen naar hetstedelijk contactcenter op het nummer 03 22 11 333.

     

    De stad wil de hinder tot een minimum beperken. Voor de kinderopvanglocaties zijn de ouders al op de hoogte gebracht. De dienst stadsreiniging zal in de mate van het mogelijke het buitengezette afval selectief ophalen. Als er zich een te klein aantal medewerkers aanmeldt, wordt er overgegaan op niet-selectieve ophaling. De stad wil dat uiteraard vermijden en vraagt haar inwoners om recycleerbare fracties (papier en karton en pmd) indien mogelijk een week binnen te houden. Papiermanden zullen beperkt worden leeggemaakt.

     

    Alle containerparken zijn gesloten op dinsdag 10 oktober, zodat deze medewerkers de collega’s van de huisvuilophaling kunnen ondersteunen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!