Inhoud blog
  • Dank
  • Vraagje om hulp
  • Dagtrip Dordrecht
  • Prachtige dagtrip
  • Hindernissen...
    Zoeken in blog

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    De "schatjes" Thibault en Julie op een regenachtige vakantiedag!
    Foto
    Maarten en Jonas in hun "zand-fort"!
    Foto
    Mijn schoonmoeder Mw. Anna Conings-Bocken : 98 jaar op 08-10-2007 !!! Omringd door al haar kinderen, overleden op 15 december 2007.
    Foto
    Thibault en Julie worden groter... juni 2008
    Foto
    Jonas wordt 9 en Maarten en opa vinden het ook geweldig !
    Foto
    Thibault en Julie in het ballenbad!
    Foto
    Julie leest haar Nieuwjaarsbrief op opa's schoot! 01-01-2009.
    Foto
    25 april 2009 : Julie en Thibault in Plopsa Coo tijdens de Vrijwilligersdag van Child Focus!
    Foto
    13 juli 2009 : Julie en Thibault in Kinderstad Heerlen!
    Foto
    18 sept 2009 : Opa met Julie en Thibault in Maasmechelen Village !
    Foto
    Julie in balletpakje gaat haar balletvriendjes "trakteren" op haar verjaardag!
    Foto
    Communicant Maarten bedankt zijn lieve nichtje Julie voor de mooie cadeautjes: 13 mei 2010.
    Foto
    Julie en Thibault met de trein op weg naar Brussel! 17 aug 2010
    Foto
    25 dec 2010 : Julie als "sneeuwpop(je) !
    Foto
    10 maart 2011 : Museum voor Natuurwetenschappen Brussel : Thibault aangevallen door een vleesetende dino !!!
    Foto
    20 april 2011 : Tongeren : Gallo-Romeins Museum : Jonas en Maarten met hun diploma "Archeoloog voor 1 dag"!
    Foto
    25 sept 2011: Maarten treedt in de voetsporen van zijn overgrootvader: hij volgt klarinetles en speelt op de klarinet van zijn overgrootvader Pierre Medaer!
    Foto
    03  april 2012 : Julie noteert de bestellingen voor het eten in haar "restaurant"!
    Een Betere Wereld
    Boodschap in vele talen met info, concrete projecten, vrijwilligerswerk en verslag daarover, geschiedenis van onze regio.
    19-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankbrief uit Sirawai : deel 2 !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het slot van de dankbrief !

    KLIK op de FOTO !

    Hier geven we het slot weer van de dankbrief uit Sirawai (Filippijnen) : hij is ondertekend door de secretaris en de volledige "Town Council" !

    De brief loopt over van woorden van lof aan het adres van ons team in België, al degenen die ons steunden en in het bijzonder het stadsbestuur van Maaseik. Als het nodig is geven we de vertaling weer ... maar ... het is ook fijn eens wat lof toegezwaaid te krijgen in het Engels!

    Het is juist in de "kleinschaligheid" van projecten dat ontwikkelingshulp "zichtbaar" is !!! We doen dus zeker verder met onze acties !!! 

    Van harte dank en... hulp blijft steeds welkom !!!

    19-07-2009 om 19:46 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plannen van ons team in Nigeria.
    We houden u regelmatig op de hoogte van hetgeen onze "teams" in het buitenland plannen en doen. Ons team in Nigeria wil van de augustus-vakantie profiteren om enkele belangrijke initiatieven te ontwikkelen.

    1. Met alle mogelijke verantwoordelijken voor het werken met kinderen plannen ze een 3-daagse "workshop". Die samenwerking gebeurt in het kader van het LMCOF ( Lagos Marginalised Communities Forum) . De thema's zijn uiteraard onderwerpen die ter plaatse heel belangrijk zijn in verband met het leven van de kinderen in Nigeria, problemen die in onze regio's vrijwel niet of toch zelden voorkomen... .

    Kinderarbeid, Kindermisbruik, Straatkinderen, Kinderhandel, ... Ze vinden vooral de Kinderarbeid op dit ogenblik bij hen in de regio een zeer ernstig probleem. In het kader van onze Boodschap voor een Betere Wereld willen ze de kinderen, hun familie, de overheid en alle mogelijke organisaties sensibiliseren om kansen aan te grijpen of te scheppen om alle mogelijke talenten tot ontwikkeling te laten komen.

    Dit formuleren ze als volgt :

    ... On our upcoming project with them because we want to have a WORKSHOP on Child labour, Child abuse, Street children, Child trafficing etc in our community, because "Child labour is one of the most heinous crimes prevailing in the world and nothing can be cold blooded and condemnable as child labour is". In the workshop we bring more awareness on important of Education to the children.how to develop their talents and able to use it.On our next meeting in 2 weeks time we will be able to fix a date for the 3 days workshop which we be held in the month of August because children will be on holiday and will be suitable for the project.

    2. Onze groep "A Better World Nigeria" organiseert een lessenreeks voor de kinderen : tijdens de lessen is er info over bewustwordeing van de problemen, noodzaak van onderwijs en... uiteraard ook ontspanning...

    Dit is allemaal schitterend: we zien hoe er aan een Betere Wereld gewerkt wordt via concrete realisaties! Ondertussen gaat de leiding ook nog op zoek naar nieuwe vertalingen van onze Boodschap... En ...wat een invulling van het begrip "vakantie" !!!

    We blijven zoeken naar mogelijkheden om ook dit concrete project te helpen realiseren!

    19-07-2009 om 10:04 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankbrief vanwege de "Town Council" van Sirawai.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aanhef van de brief van de Town Council uit Sirawai.

    KLIK op de FOTO

    Vanwege de "Town Council" van Sirawai ontvingen we een dankbrief. Hij is gericht aan de "Town Council" van Maaseik en aan ons project "Message for a Better World".

    De raad drukt zijn dank uit omdat ze gedurende enkele jaren van onzentwege geld mochten ontvangen - specifiek voor het Day Care Center -  waarmee ze erin slaagden op 2 jaar tijd het Center uit te bouwen en operationeel te maken !!!

    Voor dit jaar hebben we een ander project ingediend (Malalo Sports Foundation in Zambia) maar we blijven onze groep op de Filippijnen zeker steunen. De kinderen zijn nu werkstukjes aan het maken en de volwassenen vervaardigen plaatselijke ambachtelijke voorwerpen: we proberen die tegen een aanvaardbare prijs hier te krijgen en dan te verkopen waarbij de winst volledig ten goede zal komen van ons project op de Filippijnen.

    We houden u op de hoogte!

    18-07-2009 om 14:01 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons Day Care Center op de Filippijnen in werking !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Foto: kinderen in ons Day Care Center: ingericht als klaslokaal voor opvang en bijscholing!
    Sirawai , Filippijnen.

    KLIK op de FOTO !!!

    Van op de Filippijnen ontvingen we foto's en een officiële bedankbrief: ons "Day Care Center" is klaar en is in werking! Het werd gebouwd binnen de bestaande Lagere School in Sirawai!

    De gemeenteraad stuurde een bedankbrief die we snel zullen publiceren en waarvan we een vertaling zullen weergeven !!! De dank gaat naar het Stadsbestuur van Maaseik en naar onze acties: op 2 jaar tijd slaagden we erin - samen met een andere organisatie - om voldoende geld bij elkaar te brengen om dat fantastische plan te realiseren en... nu kunnen de armere kinderen daar steeds terecht voor opvang en bijscholing !!!

    17-07-2009 om 20:44 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historische Evocatie 1789 - 1839.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van 1830 tot 1839 behoorde het huidige "Nederlands Limburg" eigenlijk bij België... behalve Maastricht: dat werd verdedigd door Baron Generaal Dibbets.

    Tijdens onze evocatie werd de rol van Dibbets vertolkt door Dirk de Coster. We zien hem hier samen met zijn echtgenote (in het echte leven ook!) barones Tengnagell (alias Els Vossen).

    Bij hen thuis kan je terecht voor een heel gezellige "Logies & Gastenverblijf" ... kijk maar eens op hun prachtige site :   www.hetvossehol.be 

    KLIK op de FOTO !

    17-07-2009 om 11:54 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereiding gespreksgroep Rusthuis 't Kempken.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bokrijk was weer heel mooi en... je kunt er heel wat "levende" taferelen bewonderen.

    Zo woonden we eens les bij in de "school" met strenge discipline, praatten we met een kantkloster en met een dame die aan het breien was: het leverde alleszins veel stof op voor een mooie presentatie.

    Uit een vorige presentatie over "het onderwijs vroeger en nu" ... hier de achterzijde van een schrijfboek met de "TAFEL van vermenigvuldiging": we horen ze ons nog "opzeggen" ... in de maat !!!

    KLIK op de FOTO !

    16-07-2009 om 21:54 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereiding gespreksgroep Rusthuis "'t Kempken".
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een eerste voorbeeld uit een presentatie : "Onderwijs vroeger en nu !"

    KLIK op de Foto

    Iedere maand is er een gespreksgroep in Rusthuis 't Kempken in Stokkem. Die wordt geleid door Marie-Jeanne Bouts en soms val ik zelf in...

    Voor elk thema maak ik een power point-presentatie: een 15-tal "dia's" met beelden die bij de rusthuisbewoners heel wat "discussie" en "vertellen" uitlokken. Zo hebben we reeds een 20-tal onderwerpen uitgewerkt. dat gaat van vervoer vroeger en nu, op schoolreis, het onderwijs... of een "quiz"... Soms is er ook "voorlezen" door Marie-Jeanne hetgeen ook erg in de smaak valt!

    Vandaag gaan we "Bokrijk" voorbereiden voor de gespreksgroep van augustus. Het wordt weer een boeiende zoektocht naar mooie beelden die vele aspecten van het leven van vroeger weergeven!

    We houden u op de hoogte en zullen regelmatig ook eens een beeldje uit één van de presentaties weergeven!!!

    16-07-2009 om 09:41 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons boek : "Verbondenheid over de grenzen heen".
    De verkoop van ons boek "Verbondenheid over de grenzen heen" begint heel goed te "lopen". Op dit ogenblik zijn er reeds 111 verkocht, daarbij nog een 6-tal aangekocht om als relatiegeschenk te geven en er zijn voortdurend bestellingen aan het binnenlopen !!!

    Ook is er reeds een aanvraag om er een "geïllustreerde" spreekbeurt over te geven voor een grote vereniging uit Maasmechelen en wel op 16 februari 2010 : ze zijn er snel bij !!!

    We houden U op de hoogte !!!

    15-07-2009 om 22:08 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taal 648 : Onze Boodschap in de taal Surjapuri !

    We kunnen onze Boodschap voor een Betere Wereld weer presenteren in een heel bijzondere taal : SURJAPURI  uit India : taal 648 !!!

    Deze taal telt slechts ongeveer 275.000 sprekers. Je vindt de taal in de districten Bihar, Purnia, Kishanganj, Katihar, Araria; West Bengalen en het district Uttar Dinajpur. De vertaling werd  "geschreven" in onze lettertekens. Ter plaatse wordt de taal meestal geschreven in het Devanagari schrift. We zijn nu bijna aan het weergeven van onze Boodschap voor een Betere Wereld in 650 talen..... Wie nog kan helpen... graag een seintje: we sturen de lijst dan op...

    SURJAPURI

    HAMSAR IRAADA ILAQAR TARRAQ-QIR CHE, JAICHAAN SABLA CHUA BADHIYAN SE PADHWA-LIKHWA PABE AAR HAMRA CHUAALAR HUNAROK BADHIYAN SE ISTEMAAL KARWA PAAMU, SE ALA AAR BADKE JAB WARA JAWAN HAI JABE WARA SABHARO IMANDARI AAR IZZAT SE MADAD KARWA PABE.


    Nederlands

    Wij willen een veilige wereld waarin alle jongeren onder goede begeleiding al hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen om ze nu en later ten dienste te stellen van elkaar in een geest van solidariteit, vertrouwen en wederzijds respect.

    EN ... ZOALS STEEDS ... WE SPEUREN VERDER !!!



    15-07-2009 om 13:02 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van onze "Napoleon" overleden.
    Op deze site delen we in onze vreugde maar - en dat is minstens even belangrijk - delen we ook in elkaars verdriet.

    We wisten dat de moeder van Nico Noukens - onze "Napoleon" - er vrij slecht aan toe was: maar zij had stellig gewild dat Nico deelnam aan onze Historische Evocatie ... en dat heeft hij dan ook met onderdrukte smart en met veel bravoure gedaan!

    En ... moeder Noukens heeft gewacht tot de hele festiviteiten achter de rug waren...

    Nu gedenken we haar en bieden we de familie onze innige deelneming aan in naam van de hele groep en in onze eigen naam! Moge de herinnering aan vele mooie momenten de pijn van het afscheid een beetje verzachten!

    Dit is een deel van het rouwbericht :
     

    Met stil verdriet nemen wij afscheid van

    MEVROUW Helena PALMAERS

    echtgenote van wijlen De heer

    Frans Noukens

    Lid van Ziekenzorg en van het genootschap van Pater Valentinus.

    Zij werd geboren te Dilsen op 12 augustus 1925 en is overleden te Maaseik op 12 juli 2009, begeleid door het gebed van de H. Kerk

    De plechtige uitvaartliturgie, gevolgd door de teraardebestelling, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk St. Martinus te Dilsen, op vrijdag 17 juli 2009 om 10.30 uur.

    Bijeenkomst met gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum Marc Barthels, Europalaan 68 te Dilsen, vanaf 10.00 uur.

    Gebedswake in voornoemde kerk donderdag om 19.00 uur, waarna aansluitend begroeting in het uitvaartcentrum tot 20.30 uur.

    Rouwadres: Oude Kerkstraat 63

    3650 Dilsen-Stokkem

    14-07-2009 om 23:28 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tip ... : Historische Evocatie !
    De foto's van de Historische Evocatie (50 bewogen jaren uit de Limburgse geschiedenis) worden druk bekeken.

    Een tip : als je links in het scherm de term "Historische Evocatie" intikt onder "Zoeken in blog"  en dan op "zoeken" klikt, krijg je ongeveer 20 items met foto's mooi op 1 pagina gepresenteerd !!!

    Doen dus !!!

    Ondertussen bereiden wij onze Boodschap voor een Betere Wereld voor in taal 648 ... !!!

    14-07-2009 om 19:50 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historische Evocatie: 1789 - 1839 !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een mooie foto, ingezonden door Willy Swennen !

    De Belgisch Limburgse Gouverneur samen met zijn echtgenote, gevolgd door een chique (weliswaar gemotoriseerde) dame !!! En ... deze dame "Sien" heeft haar mooi kleed zelf gemaakt !!!

    KLIK op de FOTO !


    N.B. Voor de publicatie worden er nogal wat mailtjes via deze site gestuurd, ook van uit Nederland. Speciaal voor hen vermelden we ook nog eens even ons IBAN  en   BIC - nummer : er zijn dan geen internationale kosten !!!


    Het boek kan besteld worden (7 Euro + 2,50 Euro verzendingskosten) :

    Frans Medaer  Mulheim 15 3650 Dilsen-Stokkem

    Rek : 235 – 0306405 – 91  (het boek wordt dan via het VVV verstuurd)

    Uit het buitenland (voor binnenlands tarief) :

    BIC    GEBABEBB      IBAN    BE23 2350 3064 0591

     Tel: 0032 (0)89793365  of  Gsm: 0474 453878

    Of via mail : frans.medaer@scarlet.be 

    Eventuele winst komt ten goede aan plaatselijke projecten.

    14-07-2009 om 16:13 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAIR TRADE : EERLIJKE HANDEL Trekkersgroep Maaseik
    Op 9 juli was er een vergadering van de Trekkersgroep rondom het thema "Maaseik Fair Trade-gemeente". Om die titel te behalen moet er nog het één en ander gebeuren en... hoe kunnen wij zelf helpen om mensen in de ontwikkelingslanden te helpen een eerlijke prijs voor hun producten te krijgen?

    Voor onze groep "Een Betere Wereld" zetelt in de trekkersgroep Mw Marie Paul Westhof.

    Enkele items uit het verslag :

    Aanwezig:             Ester Nietvelt, Jos Kalders, Marie Paul Westhof, Jacqueline Creemers, Dirk Verlaak, Jos Simons.

     

    Verontschuldigd:   Jos Kalders, Edith Stevens en An Meex (Milieudienst Maaseik)

     

    Verslag:                         Jos Simons, 10 juli 2009

     

     

    1.     Beknopte stand van zaken

     

    De criteria zijn ongeveer ingevuld: ZIE OOK WWW.FAIRTRADEGEMEENTEN.BE en ga door ‘3680’ in te vullen naar de deelsite van Maaseik.

     

    1)     Lokaal bestuur: koffie en thee; resolutie OK;

    2)     Horeca: Oud Oteren, De Beurs, Ontmoetingshuizen De Riet, Oase en Voorshoven, Jeugdhuis Fuego

    Handel: Wereldwinkel Delhaize (2x), GB, Colruyt, Lidl, Baeten fijnkost, verschillende bakkerijen (koffie)

    3)     Organisaties, bedrijven, verenigingen: Ons Dak, Kind & Gezin, Werkwinkel, College 2, bibliotheek

    4)     Pers: regelmatig persaandacht en artikels in Maaseik Informatief

    5)     Trekkersgroep: OK

    6)     Lokale initiatieven: fair trade brunch (29-11-09), fair trade bon, banieren, voedselteams.

    Er wordt momenteel een dossier samengesteld met bewijsmateriaal om de titel te behalen. Op 3 september beslist de stuurgroep of Maaseik de titel krijgt. De uitreiking kan dan bijvoorbeeld gepland worden tijdens Afrit Noord-Zuid, op 29-11-09, of op een evenement dat traditioneel veel volk lokt. 


      
    Ideeën en acties

     

    -         In het najaar (oktober) plannen we twee avonden voor horecazaken: één in Neeroeteren/Opoeteren en één in Maaseik (De Beurs als verkocht café). Op deze avonden willen we de horeca-uitbaters overtuigen om fair trade op de kaart te zetten. Dat proberen we bijvoorbeeld d.m.v. een filmpje (dat concreet aangeeft wat de koffieproducent uit het Zuiden wint bij fair trade), een getuigenis van een enthousiaste horeca-uitbater, een vertegenwoordiger van een koffiebrander (Rombouts?), …

    -         Horeca-uitbaters mede overtuigen door hen een korting te geven in de horecagids van Toerisme Maaseik.

    -         Wanneer horecazaken fair trade op de kaart zetten, moet dat ook gecommuniceerd worden naar de klanten. We kunnen daarbij helpen door het ter beschikking stellen van affiches, bierviltjes, tafelhouders, een voorgedrukte kaart om in het menuboekje op te nemen, …

    -         Idee om fair trade bekend te maken bij het grote publiek: winkeltassen uitdelen (bijvoorbeeld i.k.v. het maandelijks gratis geschenk op de markt) met opschrift ‘Maaseik is verkocht’. In de winkeltas steken we dan een folder met de plaatsen waar je in Maaseik fair trade vindt.

    -         Inventaris met fair trade en ‘korte keten’ producten.

    -         Fair trade op buurtfeesten: bijvoorbeeld een kilo gratis koffie schenken aan buurtcomité’s die op hun buurtfeest fair trade schenken, gekoppeld aan sensibilisatie (vlag ophangen).


    TIP : kijk altijd op de kaart of er fair trade producten zijn en... verlaat nooit een supermarkt of andere winkel (met fair trade producten) zonder 1 fair trade product gekocht te hebben...

    14-07-2009 om 14:27 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aankondiging van onze publicatie in het Belang van Limburg.
    Vandaag staat onze publicatie "Verbondenheid over de grenzen heen" vermeld in het Belang van Limburg in de rubriek "Limburg schrijft".

    Persoonlijk vind ik de zinnen over de kracht van het "vertellen" in de school - en elders - heel belangrijk. Je kunt heel wat technieken gebruiken maar "boeiend vertellen" blijft - zeker in een vak als geschiedenis - een ontzettend belangrijk gegeven. Maar om te vertellen moet je uiteraard zelf ook heel wat gelezen hebben, bezocht, opgezocht, ...

    Ondertussen werken we aan onze "grote" publicatie verder: onze Boodschap voor een Betere Wereld in meer dan 650 talen: de vertalingen hebben we (we zoeken uiteraard nog steeds verder) , nu nog de verhalen achter de vertalingen bundelen en info verzamelen over al die talen... en dat op vele plaatsen in 4 talen...  en... wat ons dorp betreft zoeken we voor een andere publicatie alle mogelijke informatie over de geschiedenis van Lanklaar V.V. : de geschiedenis van "koning voetbal" in ons dorp... 

    Alle info is van harte welkom!

    13-07-2009 om 10:52 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Onze 4 kleinkinderen:
    foto 1 : Maarten en Jonas
    foto 2: Thibault en Julie !
    foto 3: Thibault en Julie worden groter!
    foto 4: Julieke bij de kerstman
    foto 5: Thibault als cowboy in de turnles!
    foto 6: Julieke 31 maart 2007: ik word groter!
    foto 7: 11 april 2007: de 4 schatten van kleinkinderen samen met opa.
    foto 8: Moederdag: Kleindochter Julieke en haar mama Jill.
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Startpagina !

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Thibault blaast 5 kaarsjes uit en neefje Maarten mag helpen!
    Foto

    Jonas, onze oudste kleinzoon : juli 2013
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!