Inhoud blog
  • Prachtige dagtrip
  • Hindernissen...
  • Uitkijken naar...
  • Dagtrip voorbereiden
  • Lezing Weert voorbereiden
    Zoeken in blog

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    De "schatjes" Thibault en Julie op een regenachtige vakantiedag!
    Foto
    Maarten en Jonas in hun "zand-fort"!
    Foto
    Mijn schoonmoeder Mw. Anna Conings-Bocken : 98 jaar op 08-10-2007 !!! Omringd door al haar kinderen, overleden op 15 december 2007.
    Foto
    Thibault en Julie worden groter... juni 2008
    Foto
    Jonas wordt 9 en Maarten en opa vinden het ook geweldig !
    Foto
    Thibault en Julie in het ballenbad!
    Foto
    Julie leest haar Nieuwjaarsbrief op opa's schoot! 01-01-2009.
    Foto
    25 april 2009 : Julie en Thibault in Plopsa Coo tijdens de Vrijwilligersdag van Child Focus!
    Foto
    13 juli 2009 : Julie en Thibault in Kinderstad Heerlen!
    Foto
    18 sept 2009 : Opa met Julie en Thibault in Maasmechelen Village !
    Foto
    Julie in balletpakje gaat haar balletvriendjes "trakteren" op haar verjaardag!
    Foto
    Communicant Maarten bedankt zijn lieve nichtje Julie voor de mooie cadeautjes: 13 mei 2010.
    Foto
    Julie en Thibault met de trein op weg naar Brussel! 17 aug 2010
    Foto
    25 dec 2010 : Julie als "sneeuwpop(je) !
    Foto
    10 maart 2011 : Museum voor Natuurwetenschappen Brussel : Thibault aangevallen door een vleesetende dino !!!
    Foto
    20 april 2011 : Tongeren : Gallo-Romeins Museum : Jonas en Maarten met hun diploma "Archeoloog voor 1 dag"!
    Foto
    25 sept 2011: Maarten treedt in de voetsporen van zijn overgrootvader: hij volgt klarinetles en speelt op de klarinet van zijn overgrootvader Pierre Medaer!
    Foto
    03  april 2012 : Julie noteert de bestellingen voor het eten in haar "restaurant"!
    Een Betere Wereld
    Boodschap in vele talen met info, concrete projecten, vrijwilligerswerk en verslag daarover, geschiedenis van onze regio.
    05-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rouwen ... en ... feesten ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze voormiddag begeleid ik het parochiaal zangkoor van Leut tijdens een uitvaartdienst. Het wordt veel om bijna dagelijks tijdens een uitvaartdienst orgel te spelen : nu drie dagen na elkaar en volgende week dinsdag (Neeroeteren) en op woensdag in Mariaheide... Maar ja ... je kunt eigenlijk niet weigeren wanneer mensen vragen om op die wijze een beetje troost te brengen...

    En daarna ga ik nog even enkele liederen repeteren met een 5-tal zusters : zij zingen morgen " The Jubilee Song", 3-stemmig! Want ... morgen, zondag 6 mei, is er feest in Leut: men viert er het 175-jarig bestaan van de op 29 april 1837 gestichte congregatie "Liefdezusters Carolus Borromeus".

    De stichteres, Elisabeth Gruyters, werd op 1 november 1789 geboren in het rentmeesterhuis van Kasteel Vilain XIIII te Leut. Zondag wordt er een gedenkplaat onthuld aan haar geboortehuis en zal de toegangsdreef aan de voetbalvelden de nieuwe straatnaam krijgen : "Elisabeth Gruytersdreef".

    Tijdens de voorafgaande Eucharistieviering voert het koor een nieuwe 3-stemmige mis uit, wordt er in de plaats van de homilie een powerpoint getoond over leven en werken van de stichteres en de zusters, en begeleid ik het kleine zusterskoor tijdens de uitvoering van de twee jubileumliederen.

    FOTO : een uitnodiging om deel te nemen aan de feestelijkheden! Welkom !

    KLIK op de FOTO !

    05-05-2012 om 09:02 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitvaarten ... en andere diensten...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Neen" zeggen om wat troost te bieden tijdens een uitvaartplechtigheid kunnen we niet ... en daarom wordt het soms heel druk.

    Vandaag zijn we voor een uitvaart in Stokkem : we zingen er Gregoriaans en enkele vrijwilligers van ons koor komen ons daarbij vokaal steunen. Morgen is er uitvaart in Leut : daar begeleid ik het plaatselijk kerkkoor. En volgende week woensdag wordt er in Mariaheide beroep op mij gedaan ... het plaatselijk koor is net die dag op bedevaart naar Banneux...

    Gisteren was het weer indrukwekkend in Heppeneert : meer dan 50 leden van Ziekenzorg Maasmechelen maakten er een mooie viering mee en daar mocht ik het parochiaal zangkoor van Maasmechelen Centrum begeleiden. Ieder koor heeft zijn "eigen" accenten en dan is het wel gemakkelijk als je de begeleiding van buiten kent en zo de dirigent goed vanop het (d)oksaal kan volgen...

    Morgen repeteren we ook nog met de zusters van Leut : zij vieren zondag aanstaande het feit dat hun orde 175 jaar geleden werd gesticht : daarover berichten we nog!

    En Ola meldde ons uit Nigeria dat het programma om een uitstapje te maken met een aantal kansarme kinderen klaar is. Ze hebben 2 dagen : "Visitation" aan een prachtige plek en een "Children's Day": we vertellen er nog meer over .  En ... we hebben voor de nodige fondsen kunnen zorgen!

    FOTO : enkele van onze kids in Nigeria tijdens een andere "Children's Day" : er zijn altijd "schoolse" momenten!

    KLIK op de FOTO.

    04-05-2012 om 14:36 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitvaartdienst ... en Ziekenzorg in Heppeneert...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze voormiddag verzorgen we met ons Meeswijker mannenkoor weer een uitvaartdienst in Stokkem : we bieden de familie onze innige deelneming aan en we hopen dat de gezangen een beetje troost mogen brengen...

    In de namiddag ga ik in Heppeneert het parochiaal zangkoor van Maasmechelen begeleiden : ze luisteren de viering op voor de afdeling "Ziekenzorg" van Maasmechelen. In het Mariaoord tracht iedereen op zijn eigen wijze wat "rust" te vinden, wat hoop ...

    Zo proberen we ons op verschillende vlakken een beetje "dienstbaar" op te stellen...

    En ... gisteren hebben we ons dossier (17 pag.)  "Steunaanvraag voor Projecten" weer ingediend bij de Stad Maaseik : "Sustainable Development Region Mindanao" : Duurzame Ontwikkeling in de regio Mindanao, vooral gedragen door aan zoveel mogelijk kinderen onderwijskansen te bezorgen!

    FOTO : Heppeneert maandag 30 april : samenzang met de aanwezigen...

    KLIK op de FOTO .

    03-05-2012 om 09:09 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw dossier voor ons team op der Filippijnen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag dienen we het nieuwe subsidiëringsdossier in bij de stad Maaseik : dit jaar hebben we weer gekozen voor ons team op de Filippijnen.

    We beogen een "duurzame" ontwikkeling van de regio rond Mindanao en zijn er fier op dat ons team daar op 3 vlakken reeds heel goed werk geleverd heeft!

    1. Het eerste Day Care Center in Sirawai bewijst zijn diensten aan de kansarme kinderen en het tweede gebouw - Lacnapan - is zo goed als klaar om te gaan functioneren.
    2. Reeds voor de 5de keer heeft ons team "Summer Classes" georganiseerd en dit in samenwerking met een Hogeschool waarvan studenten zich komen inzetten tijdens hun vakantie. Daarbij krijgen de kinderen goede voeding. In het kader hiervan is er ook ieder jaar een "Nutritional Feeding Outreach" waarbij steeds gekozen wordt voor een ander dorp.
    3. De "Peace Week" is een vast gegeven geworden in de streek Mindanao. In november/decamber  komen honderden jongeren (christelijk, atheïstisch, islamist) in de loop van 14 dagen bij elkaar in een woelige regio bij talrijke initiatieven!

    We hopen ook dit jaar weer op steun ... en ... we houden u uiteraard op de hoogte !!!

    FOTO : kinderen uit één van dse dorpjes genieten van wat drinken en eten tijdens één van de activiteiten!

    KLIK op de FOTO.

    02-05-2012 om 09:04 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schitterend concert in Heppeneert.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de zeer stemmige kerk van Heppeneert , voor de gelegenheid over-vol , hebben we met ons mannenkoor Sint Cecilia uit Meeswijk de Mariamaand op schiterende wijze geopend!

    Tijdens het concert brachten we heel gevarieerde muziekstukken : Ave Maria (Cerutti), Ave Maria (Howard) , Panis Angelicus (Haydn), Ave Maria (Mozart), Heidschi Bumbeidschi, Spimladjenets, Wiegenlied (Brahms) , Die 12 Raüber (met prachtige solozang van onze bas Willy) , 't Is goed in eigen hart te kijken (4-stemmig).

    Daarna was er een korte gebedswake waarbij samen met de aanwezigen nog een 3-tal Marialiederen gezongen werden. En... ook dat klonk heerlijk ! En vervolgens werd alles met een heerlijk drankje "overgoten" tijdens de receptie... kwestie van de kelen te "smeren" voor een volgend optreden!

    Het was een schitterende avond waarbij het aan felicitaties niet ontbrak! Proficiat mannen !!!

    FOTO : ons 14-"koppig" mannenkoor op het koor in de kerk van Heppeneert.

    KLIK op de FOTO

    01-05-2012 om 09:03 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening Mariamaand in Heppeneert !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanavond verzorgen we met ons mannenkoor "Sint Cecilia Meeswijk"  de opening van de Mariamaand in het mooie Mariaoord Heppeneert .

    Om 20 uur geven we in de stemmige kerk een concert met o.a. Sancta Maria (Cerutti) , Ave Maria (Mozart) , enkele "wiegeliederen" , Die 12 Raüber, enz... . Om 20.30 uur zingen we enkele Marialiederen samen met de aanwezigen en om 20.45 u. is iedereen uitgenodigd op de receptie !

    Het wordt beslist een mooie "vooravond" van de Meimaand! Van harte welkom !

    FOTO : 7 mannen van ons koor met "andere partituren" : tijdens de zangavond vorige zaterdag ging het er heel wat "profaner" aan toe ...

    KLIK op de FOTO

    30-04-2012 om 09:03 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek maakt Meeswijk editie 2012.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De editie "Muziek maakt Meeswijk 2012" stond volledig in het teken van 130 jaar Koninklijke Fanfare Sint-Caecilia en van de echte "gezelligheid" !

    Het werd dan ook een geweldige avond : heel wat mooie melodieën werden gespeeld door de fanfare geflankeerd door 2 zangers en... de beide koren hadden allemaal "meezingers" geprogrammeerd! En ... dat werd "gesmaakt" !!!

    De formule waarbij het publiek letterlijk "gezeten was" tussen de fanfare en de koren gaf de hele avond een extra gevoelen van gemoedelijkheid!

    FOTO : de aanwezige leden van beide koren , gereed om aan de "meezingers" te beginnen!

    KLIK op de FOTO.

    29-04-2012 om 09:00 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukke zaterdag ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze voormiddag hebben we in Neeroeteren de jaarvergadering van Child Focus Limburg. We krijgen er heel wat informatie over de werking. Zelf brengen we verslag uit over onze spreekbeurten bij de vormelingen waar we een heel hoofdstuk wijdden aan de diverse aspecten van Child Focus.

    En vanavond, na de wekelijkse viering in Meeswijk, treden we op met de beide koren ter gelegenheid van "130 jaar Koninklijke Fanfare Meeswijk" : we houden het deze keer bij liederen in het dialect zoals: Het Heukske, Mien Auwershoes, de Fits, Tössche de Meule en de Maas, Geneet van het leeve, Het Maaslands Volksleed, ... ! Om 20 uur : fanfarezaal Meeswijk!

    FOTO : een gedeelte van het indrukwekkende monument voor de hoofdingang van het Woon- en Zorgcentrum "Salvator" te Hasselt waar ik gisterennamiddag de residenten wat vreugde mocht brengen!

    KLIK oip de FOTO !

    28-04-2012 om 08:57 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Frans junior" is twee jaar !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ola, onze teamleider in Nigeria, heeft één van zijn kinderen als tweede voornaam   "Frans"  gegeven, om ons te danken voor alles wat we voor de kinderen doen waar hij zich voor inzet!

    Ze noemen hem kortweg "Frans junior" : mooi ... het is hun manier om hun dankbaarheid te tonen. En ... voor de verjaardag van de kleine hebben ze een "feestje" georganiseerd waarbij hij "getrakteerd" werd op een "lekstok" !

    Heerlijk ... als je zo een foto ontvangt !

    FOTO : Frans junior op zijn verjaardag!

    KLIK op de FOTO !

    27-04-2012 om 22:33 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optreden ....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag treed ik op in het Rusthuis "Salvator" te Hasselt. Thema : "Vroeger en Nu" en meezingen!

    Het wordt weer een hele uitdaging om meer dan 100 residenten een mooie namiddag te bezorgen met heel vele beelden, anekdootjes en liederen...

    En ... onze dialectliederen - in ons Maaslands dialect - zullen meer uitleg nodig hebben !!!

    Opbrengst zoals steeds ten voordele van ons project "Een Betere Wereld" waar we zeker ook weer een heleboel informatie over zullen geven !!!

    We brengen wel verslag uit !!!

    FOTO : nog een mooie herinnering aan onze dag in Düsseldorf : 2 dames proberen de roltrappen uit in één van de "Galerieën" !

    KLIK op de FOTO

    27-04-2012 om 09:14 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stem laten rusten ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag geven we onze stem zoveel mogelijk rust na die 2 dagen "gidsen"! We bereiden ons immers voor op het feest 130 jaar Fanfare Meeswijk waar we zullen presenteren en zingen en... op het optreden in Heppeneert, volgende maandag!

    Ondertussen is ook alles gereed om op 10 mei weer te gidsen in Düsseldorf ... : de vriendenkring van het Stedelijk Bouw-Onderwijs te Dilsen gaat dan mee!

    We genieten natuurlijk nog na van die 2 heerlijke dagen en geven nog enkele foto's!

    FOTO : we vertrekken aan de Rheinturm in Düsseldorf en wandelen naar de boot via de Rheinuferpromenade ..; en als er iemand in rolstoel erbij is... bepaalt die het tempo !

    KLIK op de FOTO !

    26-04-2012 om 09:08 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke maar half-natte reis naar Düsseldorf !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De 75  ( !!! ) mensen van NEOS Maasmechelen waren zeer enthousiast! In de voormiddag hadden we dankzij het schitterende weer een prachtig uitzicht van op de Rheinturm ( restaurant op 172 m.) . Daarna volgde een zonovergoten boottocht naar de Medienhafen. In "Zum Schlüssel" deed iedereen zich heel veel moeite om de reuzegrote Schnitzel te verorberen maar met een lekker glaasje "Alt" lukte dat wel.

    Tijdens de rondleiding door de Altstadt moesten de paraplu's helaas open maar dat kon de pret niet drukken : al onze te bezoeken plekjes kwamen aan de beurt (Schneider Wibbel, het "geldschijtertje", Jan Wellem, der "Giesserjunge", het "Stadterhebungsmonument", ... en in de Sankt Andreaskirche bleven we iets langer : ik kon er veel vertellen over de barok, de apostelen, ... en ... we konden het indrukwekkende mausoleum bezoeken.

    Op de Königsallee werden de bankkaarten angstvallig op zak gehouden (!). Daarna kwamen de verschillende "Galerieën" aan de beurt. Een kleine groep ging mee naar de Johanneskirche waar we doorheen het café (waar altijd mensen rustig zitten te babbelen) in de kerk een kijkje gingen nemen : daar kon ik op de vleugelpiano enkele stukjes spelen ...

    En ... nu zijn we weer veilig thuis na 2 dagen gidsen !!!

    Bedankt lieve mensen van NEOS voor de centen voor ons project en... hopelijk tot een volgende keer !!!

    FOTO : de imposante groep op de trappen voor de Rheinturm.

    KLIK op de foto !

    25-04-2012 om 21:40 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Düsseldorf...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag leid ik 76 mensen van NEOS Maasmechelen rond in de prachtige stad Düsseldorf !

    Deze avond brengen we wel verslag uit !!!

    FOTO : van boven op de Rheinturm waar we ontbijten : schitterend uitzicht van op een hoogte van 172 meter !!!

    KLIK op de FOTO

    25-04-2012 om 07:03 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug uit Den Bosch ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een schitterende dag geweest in Den Bosch en de weergoden waren ons uitermate gunstig gezind !!!

    De 46 leden van de Kring COV-gepensioneerden vonden het een heel boeiende, gevarieerde en ... lekkere reis! Heerlijke kop koffie met Bossche Bol, een zelf uitgestippelde rondleiding doorheen de allemooiste plekjes van Den Bosch, heerlijk middagmaal in de Roode Leeuw, een prachtige boottocht over de Binnendieze onder en tussen de vele gebouwen , een bezoek aan de kathedraal en... tijd voor wat "shoppen" : moet er nog meer zijn ???

    Bedankt voor het fijne "deelnemen", jullie reacties en ... de centen voor ons project !!!

    FOTO : de groep op een mooie brug over de BinnenDieze.

    KLIK op de Foto !

    24-04-2012 om 21:01 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dat gaat naar Den Bosch toe ..."
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ga ik de groep gepensioneerden van COV Maaseik-Kinrooi-Dilsen-Stokkem begeleiden in Den Bosch.

    Welke titel kun, je beter bedenken dan de eerste woorden van het liedje :

    Dat gaat naar Den Bosch toe, zoete lieve Gerritje,
    Dat gaat naar Den Bosch toe, zoete lieve meid.
    Wat zullen wij daar drinken, zoete lieve Gerritje?
    Wat zullen wij daar drinken, zoete lieve meid?
    Brandewijn met suiker , zoete lieve Gerritje,
    Brandewijn met suiker, zoete lieve meid.
    Wie zal dat betalen, zoete lieve Gerritje?
    Wie zal dat betalen, zoete lieve meid?  .....

    Maar of "zoete lieve Gerritje" wel zo zoet was ... dat vertellen we heel uitgebreid tijdens de stadswandeling !!!

    Op de FOTO : het hoekje aan de Binnendieze met het standbeeldje van "Zoete Lieve Gerritje" aan de instapplaats voor de "vaartocht"!

    KLIK op de FOTO.

    24-04-2012 om 06:31 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zang- en reisweek ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Repeteren doen we vandaag met de 2 Meeswijker koren voor 130 jaar Koninklijke Fanfare Meeswijk (zaterdag a.s.), voor ons concert volgende maandag in Heppeneert bij de opening van de Mariamaand en ... alles is gereed om in Den Bosch en Düsseldorf te gidsen !

    Nog enkele "Witze" bijschrijven over de inwoners van Düsseldorf versus die van Köln ... en wat anekdootjes "bijspijkeren" over Den Bosch ! Er zijn natuurlijk de "traditionele" mopjes zoals : "Hoe heet een verstandige inwoner van Düsseldorf ?  Toerist !" Je kunt al raden dat deze mop uit Keulen komt !

    Iedere keer vind je in de literatuur meer info ... en dat maakt alles steeds boeiender!

    FOTO : het imposante "Stadterhebungsmonument" in Düsseldorf waar we een heel verhaal over de stad kunnen vertellen ! (eigen foto)

    KLIK op de FOTO

    23-04-2012 om 09:20 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitkijken naar "goed weer" ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De reizen naar Den Bosch (45 deelnemers) en Düsseldorf (77 !) zijn voorbereid : tickets, afspraken voor het eten (koffie en middagmaal) , boottochten,  ...  en ... heel wat anekdootjes werden nog eens "opgefrist" !

    En nu maar "duimen" voor een beetje goed weer : als dat tegenvalt ... dan blijven we een beetje langer "binnen" in één of andere locatie en doen we daar ons verhaal !

    FOTO : één van de "monumentjes" die we tijdens in de Altstadt van Düsseldorf zullen bezoeken: Schneider Wibbel, een schitterend verhaal en... over de knie of over zijn hand wrijven brengt heel veel geluk (voor wie erin gelooft !!!)

    KLIK op de FOTO !

    Deze voormiddag, orgel spelen in Leut en in de loop van de namiddag : lezen en... naar de kleinkinderen !!! En als echte "Lanklarenaar" ... duimen voor Luca Brecel, onze snookerkampioen!

    22-04-2012 om 08:46 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vroeger en Nu" bij OKRA Proosterbos !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een heerlijke avond geworden bij OKRA Proosterbos !

    De presentatie "Vroeger en Nu" werd erg gesmaakt: er werd stevig meegezongen ( Het Heukske, Loeien de Klokke,  Que sera sera, De Purpr'en Hei, De Fits , Geneet van het leeve, een klein stationnetje, enz ...)   en... er kwam heel veel commentaar bij de beelden (o.a. de woning vroeger, beroepen, Mechelen-aan-de-Maas, de tram , het kanaal , Schipper naast Mathilde, .....) ! Geweldig als je bij zo een groep mensen zoveel fijne reacties krijgt !

    Bij de beelden over de TV vroeger hoorde er natuurlijk een "oud" spelletje : "Hoger Lager" , destijds immens populair! En ook nu was het weer een succes!

    Als "assistent" fungeerde Mathieu Merken, de voorzitter: hij had in die functie een hele tv-carrière kunnen uitbouwen !!!

    FOTO : Mathieu in actie bij "Hoger Lager" , voor de vlag van OKRA Proosterbos en op de achtergrond even een fragment van "Peyton Place" , één van de feuilletons waarvan we een beeld lieten zien...

    KLIK op de FOTO !

    En beste OKRA-leden van Proosterbos : hartelijke dank voor de centen voor ons project : ze gaan integraal naar ons "Summer Classes-project" op de Filippijnen !

    En vandaag ... gunnen we onze stem wat rust ... er komen nog enkele zangrepetities en 2 dagen gidsen...

    21-04-2012 om 09:08 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optreden in Proosterbos.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag treed ik op bij OKRA Proosterbos tijdens het "Lentefeest". De bijna 50 ingeschrevenen zullen we "vergasten" op een mooie presentatie "Vroeger en Nu", doorspekt met wat verhaaltjes, een korte quiz en heel wat muziek en liederen : vooral ook dialectliederen die de aanwezigen kunnen meezingen!

    Het optreden is zoals steeds weer ten voordele van ons project " Een Betere Wereld" en de centen komen heel goed van pas bij de diverse projecten!

    We brengen wel verslag uit !

    FOTO : het harde labeurwerk van het schepen-trekken ... : we spreken zeker over verschillen tussen de maatschappij vroeger en nu ... ook even "respect" voor het moeilijke leven...


    KLIK op de FOTO

    20-04-2012 om 09:01 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Düsseldorf...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren hebben we ons de ganse dag literatuur over "Den Bosch" doorgenomen. Vandaag besteden we veel aandacht aan "Düsseldorf". Volgende week begeleiden we daar gedurende een dag de groep NEOS uit Maasmechelen : 76  (!) inschrijvingen en... we hebben de lijst nog moeten afsluiten !!!

    We beginnen er - traditiegetrouw - met een koffie en een "Kuchen" op 172,5 meter hoogte, in het restaurant van de Rheinturm. Daarna wandelen we via de "Rheinuferpromenade" naar de boot. Die brengt ons naar de "Medienhafen" waar we de unieke bouwwerken kunnen bewonderen!

    Het middagmaal gebruiken we zoals steeds in "Zum Schlüssel" , één van de oudste brouwerijen van Düsseldorf. Dan vertel ik heel wat anekdootjes tijdens een rondleiding doorheen de "Altstadt" met bezoekjes aan o.a. de Andreaskirche, unieke monumenten , Schneider Wibbel , Jan Wellem, der Giesserjunge, een moment van stilte in een voormalige schuilkelder uit de Tweede Wereldoorlog, .. om dan te eindigen op de "Königsallee" ... één van de duurste winkelstraten van Europa...

    Altijd weer een heerlijke dag ...

    FOTO : een beeldje van de Rijnbocht en de Rheinturm : top : 240,5 m.

    KLIK op de FOTO !

    19-04-2012 om 09:23 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Onze 4 kleinkinderen:
    foto 1 : Maarten en Jonas
    foto 2: Thibault en Julie !
    foto 3: Thibault en Julie worden groter!
    foto 4: Julieke bij de kerstman
    foto 5: Thibault als cowboy in de turnles!
    foto 6: Julieke 31 maart 2007: ik word groter!
    foto 7: 11 april 2007: de 4 schatten van kleinkinderen samen met opa.
    foto 8: Moederdag: Kleindochter Julieke en haar mama Jill.
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Startpagina !

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Thibault blaast 5 kaarsjes uit en neefje Maarten mag helpen!
    Foto

    Jonas, onze oudste kleinzoon : juli 2013
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!