Inhoud blog
  • Lezing Weert voorbereiden
  • Voorbereiden
  • Voorwerpen...
  • Onze Boodschap voor een Betere Wereld in de taal OGBA: taal 908 !
  • Lezing 99 : De Groote Oorlog en actuele conflicten
    Zoeken in blog

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    De "schatjes" Thibault en Julie op een regenachtige vakantiedag!
    Foto
    Maarten en Jonas in hun "zand-fort"!
    Foto
    Mijn schoonmoeder Mw. Anna Conings-Bocken : 98 jaar op 08-10-2007 !!! Omringd door al haar kinderen, overleden op 15 december 2007.
    Foto
    Thibault en Julie worden groter... juni 2008
    Foto
    Jonas wordt 9 en Maarten en opa vinden het ook geweldig !
    Foto
    Thibault en Julie in het ballenbad!
    Foto
    Julie leest haar Nieuwjaarsbrief op opa's schoot! 01-01-2009.
    Foto
    25 april 2009 : Julie en Thibault in Plopsa Coo tijdens de Vrijwilligersdag van Child Focus!
    Foto
    13 juli 2009 : Julie en Thibault in Kinderstad Heerlen!
    Foto
    18 sept 2009 : Opa met Julie en Thibault in Maasmechelen Village !
    Foto
    Julie in balletpakje gaat haar balletvriendjes "trakteren" op haar verjaardag!
    Foto
    Communicant Maarten bedankt zijn lieve nichtje Julie voor de mooie cadeautjes: 13 mei 2010.
    Foto
    Julie en Thibault met de trein op weg naar Brussel! 17 aug 2010
    Foto
    25 dec 2010 : Julie als "sneeuwpop(je) !
    Foto
    10 maart 2011 : Museum voor Natuurwetenschappen Brussel : Thibault aangevallen door een vleesetende dino !!!
    Foto
    20 april 2011 : Tongeren : Gallo-Romeins Museum : Jonas en Maarten met hun diploma "Archeoloog voor 1 dag"!
    Foto
    25 sept 2011: Maarten treedt in de voetsporen van zijn overgrootvader: hij volgt klarinetles en speelt op de klarinet van zijn overgrootvader Pierre Medaer!
    Foto
    03  april 2012 : Julie noteert de bestellingen voor het eten in haar "restaurant"!
    Een Betere Wereld
    Boodschap in vele talen met info, concrete projecten, vrijwilligerswerk en verslag daarover, geschiedenis van onze regio.
    05-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optreden en werelddag van de leerkracht !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Met ons OKRA-koor treden we vandaag op in Residentie Prinsenpark te Genk, een Woonzorgcentrum waar 120 mensen verblijven!

    We luisteren een verjaardag op en... trakteren alle residenten op een mooi "concert" met vooral heel veel liederen om mee te zingen: altijd weer heel fijn als je op een locatie komt waar je nooit eerder was! Spannend!

    En ... we denken vandaag in het bijzonder aan alle leerkrachten , waar ook ter wereld: zelf hebben we dat beroep met heel veel liefde uitgeoefend gedurende bijna 40 jaren! En ook nu nog kom ik heel graag in scholen om er te spreken over ons project :dat contact met jongeren blijft boeien en dat "onderwijzen" zit er nog altijd in, zelfs bij ons vrijwilligerswerk in rusthuizen waar je dan leerlingen hebt van soms heel ver boven de 70 !!!

    Een proficiat aan alle collega's... en heel veel inspiratie en beroepsliefde toegewenst!

    FOTO : zo vertrok ik 9 jaren geleden... eigenlijk met pijn in het hart ... en nu vraag ik me soms af - tussen al die drukke bezigheden - hoe ik toen de tijd vond om les te geven ......... Maar ja, die inzet blijft, verandert alleen maar van "vorm" ... en locatie(s)...

    KLIK op de FOTO !

    05-10-2012 om 20:19 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag van het optreden bij OKRA LIllo Houthalen !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag nog even nagenieten van de namiddag bij OKRA Lillo-Houthalen. Het is er echt heerlijk geweest : de aanwezigen keken heel geboeid naar de presentatie "Vroeger en Nu", luisterenden naar de verhalen , zongen heel actief mee en gaven heel wat commentaar! Het was er echt een geweldig gezellige sfeer!

    Ze waren ook aangenaam verrast toen ik een aantal foto's van "lang geleden" kon laten zien: leerkrachten en leerlingen werden met veel interesse bestudeerd en... herkend!

    Bedankt lieve mensen van OKRA Lillo voor de fijne ontvangst, het geweldig mee-doen, de lekkere taart en... de cent voor ons project!

    FOTO : aan het orgel samen met 2 dames van het bestuur (de 3de dame heeft zich opgeofferd om deze prachtige foto te maken...

    We publiceren nog wel enkele foto's... en nu werken we verder aan de voorbereiding van nieuwe "presentaties"

    KLIK op de FOTO !

    04-10-2012 om 09:23 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    03-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optreden in Lillo-Houthalen ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze namiddag treed ik op in Lillo-Houthalen op uitnodiging van de plaatselijke OKRA-afdeling.
    Thema : "Vroeger en Nu": heel wat beelden (stof voor geanimeerde gesprekken) en liederen van vroeger voor samenzang en... een muzikale quiz: "Wie raadt als eerste het liedje aan de hand van de eerste noten... ?"

    Zoals steeds zijn de centjes die we krijgen voor ons project!

    We presenteren zeker ook de werking van de eigen OKRA-afdeling en... daarbij laten we het liedje "De FITS" (N. Peters) zeker horen. Dat deed me denken aan een mooie foto waarop één van onze Mannenkoor-leden staat te pronken samen met collega-fietsers (Jef V.: 3de van links )- . Wel geen OKRA-fietsgroep want ... ze rijden ook veel harder en veel verder !!!

    KLIK op de FOTO !

    03-10-2012 om 09:24 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Overgangsdag" ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog "nagenietend" van 3 heerlijke repetities gisteren, maken we er vandaag een soort "overgangsdag" van!

    We kijken onze presentaties nog eens na voor woensdag (Lillo-Houithalen) en vrijdag (Woonzorgcentrum Prinsenhof Genk), rijden even naar Angeline die weer heel wat klederen heeft gereedliggen en waar we ook speelgoed krijgen: dat is deze keer bestemd voor mensen uit Afrika die we hebben kunnen helpen en... waarvan we hopen ... ze met hun kinderen te kunnen verenigen ... na 5 jaren eindeloos wachten en hopen !!!

    Daarna even naar het Rusthuis in Stokkem om wat afspraken te maken voor optredens en op de terugweg naar de "Muziekwinkel" voor enkele partituren voor ons OKRA-koor! We hebben al een 150-tal liederen maar... we zoeken er steeds bij !!!

    Moest één van onze blogbezoek(st)ers in het bezit zijn van partituren voor ons OKRA-koor : we houden ons aanbevolen en... geven ook graag van onze partituren aan anderen! Ook van onze Marialiederen zijn we een inventaris aan het maken... We helpen waar we kunnen.

    FOTO : nog een mooi moment uit de wekelijkse fietstochten van OKRA-Meeswijk : rustig aan tafel "tussen pot en pint" !

    KLIK op de FOTO !

    02-10-2012 om 08:22 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Van je zingezangezong" ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben vandaag eens een andere titel gegeven aan onze "Maandag Koordag". Het is een stukje dat we zingen in het lied "Heb je't al gelezen van de regen...?" van Toon Hermans. Dat zingen we ook volgende vrijdag met ons OKRA-koor in residentie "Het Prinsenpark" in Genk.

    En ... we zingen het in "2 talen" : ABN en ons dialect "Höbs'tet al geleeze van de reenger, de reenger hèèt den ieste pries gekreege..." Altijd "plezant" !

    Met ons Meeswijker mannenkoor repeteren we vooral voor 16 november (het programma wordt nu "afgewerkt") en in Lanklaar komen de "gewone" liederen aan bod en enkele nieuwe die we vorige week in Vucht leerden tijdens de zangavond.

    Voor onze presentatie "Vroeger en Nu" in Lillo-Houthalen hebben we nog een verrassing "in petto" : één van de bestuursleden heeft ons enkele mooie beelden doorgestuurd... meer verklappen we (nog) niet!

    FOTO : tijdens één van de wekelijkse fietstochten met OKRA Meeswijk maakte Hubert Steyvers deze prachtige foto van de Maas, de oevers en het veer van Meeswijk (juni 2011)

    KLIK op de FOTO !

    01-10-2012 om 09:14 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee power-points zijn klaar ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze week hebben we - naast de "gewone" items ... - twee optredens.

    Woensdag ben ik in Lillo-Houthalen om er bij OKRA te gaan vertellen over "Vroeger en Nu", alles "overgoten" met vele beelden en... wat liederen uit-de-oude-doos!

    En vrijdag gaan we met ons OKRA-koor uit Meeswijk - "Neet Jonk waal Sjoen"  - optreden in het Woonzorgcentrum "Prinsenpark" in Genk. Daar zingen we enkele liederten met het koor en vooral heel veel samen met de residenten! We projecteren alle teksten - met daarin wat foto's en animatie-beeldjes - in het groot zodat iedereen heel goed kan volgen... en meezingen!

    Het wordt zoals altijd weer "spannend" om de reacties van de aanwezigen te zien ! Hopelijk kunnen we weer heel wat mensen een aantal uren gelukkig maken !!!

    FOTO : we zingen natuurlijk het lied "De FITS" en hier zie je enkele moedige fietsers die op wekelijkse tocht vertrekken met o.a. onze OKRA-koorleden Maria, Louisa, Alice en Willy ...

    KLIK op de FOTO !

    30-09-2012 om 08:47 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhuis postkantoor Lanklaar...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In een vorige bijdrage vertelden we dat het Postkantoor van Lanklaar gaat verhuizen naar een voor ons eigenlijk onaanvaardbare locatie: verkeersonveilig!

    Die draad werd door een aantal inwoners opgepikt en gisteren hielden enkelen een protestbijeenkomst. Daar werden ook cijfers aangegeven : hier een klein uittreksel uit het artikel in "Nieuwsblad Digitaal" : (cijfers via schepen Jan Braun) :

    "In Lanklaar is er commotie ontstaan nu de nationale postverdeler Bpost de nieuwe locatie voor haar kantoor bekend maakte. De mensen van het postkantoor verhuizen in december van hun huidige gebouw aan de Nieuwstraat enkele honderden meters verderop naar de Dorpsstraat. Daar nemen ze hun intrek in een wit gebouw dicht bij de verkeerslichten met de Rijksweg (N78). ‘Vlakbij die drukke Rijksweg en zonder dat er voor het kantoor ook maar een parkeerplaats ligt’, zegt een inwoner van Lanklaar.

    Bpost voert sinds enkele jaren een nieuw beleid in het Maasland en dat ging telkens gepaard met tal van maatregelen en veranderingen. Zo namen ze in 2010 hun intrek in het nieuwe sorteercentrum voor de regionale postverdeling. Dat sorteercentrum ligt aan de Bekaertlaan op het industrieterrein van Lanklaar en is er voor de gemeenten Dilsen-Stokkem, Maaseik en Maasmechelen. De postbodes van de gemeenten verhuisden mee. ‘Daardoor was het postgebouw van de Nieuwstraat te groot geworden’, zegt woordvoerder Fred Lens van Bpost Brussel. ‘We zochten een volwaardig alternatief en dat vonden we in de Dorpsstraat. We huren het winkelpand vanaf december.’

    Maar dat valt dus niet in goede aarde. Jan Braun, socialistische schepen in Dilsen-Stokkem maar ook een inwoner van Lanklaar die veel organiseert in zijn dorp, vroeg de cijfers van het huidige kantoor op. ‘Het is het enige postgebouw van Dilsen-Stokkem en op weekbasis komen hier gemiddeld vijfhonderd mensen langs. Zij blijven gemiddeld zeven minuten. Wie kan tellen weet dat dit 3.700 minuten per week zijn en dat wil zeggen we dat tijdens de openingsuren van het nieuwe postkantoor 58 uren per week verkeershinder krijgen.’

    We houden u verder op de hoogte.

    FOTO : Lanklarenaren met spandoek.

    KLIK iop de FOTO.

    29-09-2012 om 09:08 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    28-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdriet en vreugde: steeds dicht bij elkaar !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was er de erg gesmaakte uiteenzetting over de Geschiedenis van ons Maasland in het rusthuis " 't Kempen" in Stokkem. Bijna 50 residenten en vrijwillig(st)ers volgden het verhaal en geboeid en deden fijn mee!!!

    FOTO : tijdens mijn verhaal zijn we "aangeland" bij de Eburonen met Ambiorix en Catuvolcus!

    En vandaag ... is er eerst de uitvaart van een 62-jarige  ... : ik begeleid er op het orgel ons mannenkoor en Guy die op tuba het Ave Maria en De Roos zal spelen : onze innige deelneming aan de familie!

    Daarna treed ik op in het dagcentrum "De Linde" in Eisden : vertellen en zingen en... we presenteren op de tonen van "Zie ik de Lichtjes van de Schelde" een eigen dagcentrum-lied dat opgesteld werd door Andrea en waar ik een beetje aanpassingen bij deed om het mooi met de notenwaarden te laten kloppen...

    We vertellen er nog wel over !!!

    KLIK op de FOTO !

    28-09-2012 om 07:59 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen." Geschiedenisles " in het rusthuis " 't Kempken" !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze voormiddag geef ik een geïllustreerde geschiedenisles in het Rusthuis " 't Kempken " in Stokkem!

    Geschiedenisles... jazeker! De residenten vroegen herhaaldelijk om meer te weten over de "vroege" geschiedenis van ons Maasland en de Maaslandse dorpen. En zo overlopen we vandaag de geschiedenis van onze prachtige regio!

    We beginnen miljoenen jaren terug bij "Bèr" , de Mosasaurus die onlangs een "familielid" bijkreeg dat 1 miljoen (!) jaar ouder is !!! En zo illustreren we prehistorie en historie en ... laten we oude beelden zien van de dorpen waaruit de residenten komen! Dat ... staat altijd garant voor heerlijke commentaren.

    Naderhand gaan we verder met deze boeiende reeks en... hopen we allen een mooi "diploma" van "Maaslandstudie" te kunnen geven: voor de mannen "Historicus Maaslandicus" en voor de dames "Historica Maaslandica" !!!

    FOTO : ons dorp Lanklaar (Lanclaert) en het "gehucht "Mulheim" (Mullem op de kaart van Ferraris (1771 - 1778 )

    KLIK op de KAART !

    27-09-2012 om 08:39 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht van ons team op de Filippijnen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ons team op de Filippijnen is druk in de weer met de voorbereidingen van de "Peace Week" - de "Vredesweek" ... ondanks het feit dat de regio weer getroffen werd door overstromingen waarbij 4000 gezinnen geëvacueerd moesten worden en de noodtoestand moest uitgeroepen worden ...

    In hun mail schrijven onze teamleden  o.a. het volgende : ze danken voor de steun voor de Dagcentra en om de Vredesweek weer mogelijk te maken, maar ze leven in moeilijke omstandigheden... Hier een stuk uit hun mail: (voor onze studenten... en anderen ... ook weer een mooie oefening Engels !)

    Dear Sir

    ... the team as we have told you earlier this month that they already start volunteering for the week peace. We will always keep you updated. With the recent calamity here in our city and the region of Zamboanga Del Norte that Sirawai municipality was one of the affected place and 4000 families were evacuated in safe area. Here in the city, the mayor declared the other day a state of calamity because of heavy rains and flooding in different areas in the city.

    Thank you very much and God bless us all.

    Levi and the team

    Ook in uiterst moeilijke omstandigheden blijven ze erin geloven en gaan ze voor een Betere Wereld "A Better World" ! Geweldig !

    FOTO : uit "Mindanao Magazine" (09 september 2012) : soldaten proberen de puinhoop wat op te ruimen ...

    KLIK op de FOTO

    26-09-2012 om 10:04 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postkantoor Lanklaar : nieuwe locatie ...
    Zoals we in onze bijdrage van gisteren meldden krijgt het Postkantoor van Lanklaar een nieuwe locatie.

    Vandaag verschijnt er in de krant "Het Belang van Limburg" een artikel van de hand van oud-student Mark Dreesen die de veiligheidsproblematiek duidelijk aankaart!

    We blijven de zaak opvolgen !!!

    26-09-2012 om 09:44 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de geschiedenis van ons dorp... (8)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In het begin van de 80-er jaren schreef ik een boek over de Geschiedenis van de Lanklaarse Post. Deze tekst werd door Theo Leenders en Mw Y. Winkels in fraai handschrift uitgeschreven en van illustraties voorzien!

    Een eerste "distributiekantoor" werd er in ons dorp reeds opgericht in 1825! Rond 1880 werd de woning van de postmeester herbouwd en uiteindelijk ontstond het schitterende gebouw dat we op de postkaart zien : de kaart werd verstuurd in 1910. Dit fraaie gebouw werd afgebroken bij de verbreding van de Rijksweg in 1970-1971. Toen werd de Lanklaarse post ondergebracht in een nieuw gebouw in de - wat een toepasselijke naam - "Nieuwstraat"!

    En ... nu vernamen we dat ook dat gebouw weer zal verlaten (moeten) worden door de Lanklaarse Post : die zal gevestigd worden in de Dorpsstraat, dichtbij een druk kruispunt en... we vragen ons af waar de mensen gaan parkeren ... : aan de andere kant van d'e baan (?) ...We komen hier nog wel op terug !!!

    FOTO : het schitterende Lanklaarse Postgebouw (kruispunt Rijksweg - Dorpsstraat) in 1970/71 afgebroken werd. Postmeester Swartenbroeckx staat aan het tweede venster... : over de boeiende  "geschiedenis" vertellen we nog meer !

    KLIK op de FOTO !

    25-09-2012 om 09:37 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag ... koordag... en... nog meer "zingen" !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt meer dan alleen maar zingen tijdens de repetities vandaag! Na de koren in Meeswijk - OKRA en ons Mannenkoor - gaan we met enkele koorleden naar de kerk van Vucht. Daar leren we naar jaarlijkse traditie weer een aantal nieuwe liederen aan die heel goed bruikbaar zijn tijdens de vieringen in de Adventstijd.

    En ... omdat we toch zoveel repeteren in Meeswijk, vandaag voor alle blogbezoek(st)ers een mooie oude fantasiekaart met "Groeten uit Meeswijck": zo wensen we u allen een heel aangename en fijne week toe !!!

    KLIK op de FOTO !

    En ... we blijven u natuurlijk dagelijks informeren !!!

    24-09-2012 om 09:28 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zingen voor het klimaat...
    Op een site als deze kunnen we niet voorbijgaan aan het "Zingen voor het klimaat"!

    Op 180 pleinen in ons land zingen mensen dit weekend voor het klimaat. Er moet dringend iets gebeuren en het moet nu gebeuren, dat is hun boodschap. Het is de derde Big Ask van Nic Balthazar. Ook 11.11.11 en nog 58 andere organisaties zetten er hun schouders onder, omdat de gevolgen van de klimaatveranderingen al voelbaar zijn in de derde wereld. (bron : De Standaard online)

    Hopelijk worden de duizenden stemmen gehoord en... verandert er iets "ten goed" ...

    Niet alleen het "natuur-klimaat" maar ook het "mensen-klimaat" - het samenleven in positieve zin moet aandacht krijgen! De rellen in Haaren krijgen hopelijk geen vervolg...  Gewoon "even" een dorp terroriseren, auto in brand, huizen vernielen, mensen letterlijk en figuurlijk kwetsen... voor de "fun" ...

    23-09-2012 om 08:45 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even "uitblazen" en ... voorbereiden !
    Gisteren waren we "even" in het ziekenhuis voor een "coloscopie" : onderzoek dikke darm en... er werden weer een 4-tal "poliepjes" verwijderd. Volgens de arts zagen ze er goedaardig uit ... maar volgende vrijdag hebben we de definitieve uitslag: duimen dus !!!

    Dat maakt dat we vandaag nog even "uitblazen" en zo rustig de tijd kunnen nemen om van alles voor te bereiden: optreden met ons OKRA-koor in Genk (alles klaar): mijn vertellling over "Het Maasland doorheen de Eeuwen" (volgende donderdag in Rusthuis 't Kempken in Stokkem) is ongeveer klaar : nog enkele "oude foto's" van de dorpen toevoegen waaruit de residenten komen; ook de presentaties "Vroeger en Nu" voor OKRA Lillo-Houthalen en Ziekenzorg Vucht krijgen al vorm: ik pas ze telkens weer aan, aan de plaatselijke situatie...

    Ondertussen nog snel wat opzoekingen doen voor enkele studenten en... oh ja ... de kleinkids wat helpen: een concreet vraagje: Thibault verzamelt de Panini-stickers over de "Wereld" (Delhaize) en zijn album is bijna compleet : iemand toevallig enkele dubbels liggen? Hij zoekt nog de nummers  55  -  70  -  127  en  185 ! Graag een seintje... ! En wij bezitten ook nog wat dubbels om te helpen!Alvast bedankt!

    En nu bezoeken we nog snel enkele mensen in het rusthuis ... :  een heel fijn weekend toegewenst !!!

    22-09-2012 om 10:19 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede raad ...
    De laatste tijd worden we nogal "bestookt" met een bijzondere vorm van spam, namelijk "phising" of internetfraude...

    Misschien ontvang ook jij , beste blogbezoek(st)er mails waarop je zeker niet moet antwoorden: ik bedoel mails die zogezegd van banken komen en die eigenlijk proberen je wat gegevens te ontfutselen: hier enkele voorbeelden van zulke "hoofdingen" :

    - van ING : Account Eigendom Verificatie Alert ...
    - van ING : Uw rekening is uit voorzorg beperkt
    - van BPost : Belangrijk Nieuws Mijn Bpost Bank : daarin praat men over beveiligingsupdate...
    - van Bank van de Post : BPO Rekening Alert - Uw Internetbankieren is geblokkeerd

    Zeker niet op reageren! Wij hebben die mails naar de bevoegde instanties doorgestuurd!

    Een goede raad ... mag ook eens hé ! Past toch ook een beetje op een blog als dit!

    21-09-2012 om 05:58 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de geschiedenis van ons dorp... (7)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 12 augustus 1959 (!) werd de nieuwe kerk in ons dorp Lanklaar plechtig ingewijd. Het werd een geweldig feest waaraan ongeveer het hele dorp deelnam en... in de stoet nam onze Muziekkapel van de Lanklaarse Chiro een prominente plaats in!

    Wat was dat een heerlijke tijd: tot tweemaal toe behaalden we met onze groep een Eerste Prijs op het Wereldmuziekfestival in Neerpelt en zelfs in Oberbruch in Duitsland! Iedere woensdagavond was er "training" : eerst "dril" zonder te spelen, daarna op de tonen van onze muziek.

    Over die muziekkapel vertellen we nog wel meer!

    FOTO : onze groep (die naderhand nog uitgebreider werd): op de eerste rij links, mijn broer Pol die de trommelaars aanleerde, daarnaast G. Baens, in het midden ikzelf als "tamboer-majoor", en naast mij Frans Dreesen en Albert Habets. Achter de "overslagtrom" met M. Hendriks stapt mijn broer Nico die de klaroenen voor zijn rekening nam. In de groep ook enkele leden die we reeds betreuren ... We maken nog wel een fantoom-foto met daarop de namen ... o.a. K.Leenders, S. Mertens, Conings Jean , Albert en Conings Jef (+) , Heydendal Leo (+) , Opdekamp , Opdelocht, Dreesen, ....

    We trekken hier doorheen de Nieuwstraat op weg naar de kerk ...

    KLIK op de FOTO

    20-09-2012 om 09:40 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de geschiedenis van ons dorp... (6)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We krijgen fijne reacties op de foto's die we ontdekten in een oude bundel papieren van onze oom "Nonk Pol (Peeters)"...

    Vandaag kunnen we weer een gedateerde foto weergeven en... we komen ook langzamerhand de identiteit van heel wat leerlingen uit die jaren 1920-30 te weten ! Deze keer leerlingen van de Lanklaarse Jongensschool :  2de studiejaar 1924-1925!

    KLIK op de FOTO 

    Prachtige beelden die we weer heel goed als voorbeelden kunnen gebruiken bij een presentatie over "Vroeger en Nu" !

    Nog iemand herkend of een reactie       Graag een mailtje via blog of rechtstreeks : frans.medaer@scarlet.be

    19-09-2012 om 09:22 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de geschiedenis van ons dorp... (5)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Mens sana in corpore sano" : "Een gezonde geest in een gezond lichaam!"

    Dat werd in onze Lanklaarse gemeenteschool ook al systematisch toegepast in de 20-er en 30-er jaren. Op de foto zien we de leerlingen van de Gemeenteschool tijdens de "turnles" op de speelplaats, vlak voor de pomp!

    En ... sommige jongens staan er stevig te turnen op de klompen !!! De foto is weer gemaakt door mijn nonkel Pol Peeters terwijl zijn vader (mijn grootvader Frans Peeters , toen hoofdonderwijzer) de turnles gaf. Jammer genoeg is deze foto niet gedateerd: we weten wel dat ze moet genomen zijn tussen 1925 en 1932...

    We speuren verder !!!

    KLIK op de FOTO !

    18-09-2012 om 10:43 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag ... koordag... en...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ze zijn er weer vandaag... de 3 koorrepetities! En ... de programma's zijn klaar : met OKRA werken we aan ons optreden in Genk, het Mannenkoor bereidt het optreden voor van 16 november en in Lanklaar nemen we de diensten door en de liederen die in de TV-Mis in november in Dilsen zullen gezongen worden...

    Ondertussen "stromen" de aanvragen toe voor optredens : zowel individueel als met "onze" koren  OKRA en het Mannenkoor: 

    - OKRA : optredens in Genk, Stokkem, Mariaheide en... nu net gevraagd : Lanaken
    - Mannenkoor : optredens in Limbricht, Mariaheide, op een nog nader te bepalen locatie in november en in Stokkem ...
    - Persoonlijk: Stokkem, Lanaken, Vucht, Lillo-Houthalen, ...

    We proberen overal wat "vreugde" te brengen!!! En ... we houden u op de hoogte

    En gisteren... toen zocht ik samen met mijn echtgenote wat inspiratie en... wat zuurstof tijdens een mooie wandeling doorheen de Lanklaarse bossen in het Park Hoge Kempen: zie FOTO !

    KLIK op de FOTO !

    17-09-2012 om 12:42 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Onze 4 kleinkinderen:
    foto 1 : Maarten en Jonas
    foto 2: Thibault en Julie !
    foto 3: Thibault en Julie worden groter!
    foto 4: Julieke bij de kerstman
    foto 5: Thibault als cowboy in de turnles!
    foto 6: Julieke 31 maart 2007: ik word groter!
    foto 7: 11 april 2007: de 4 schatten van kleinkinderen samen met opa.
    foto 8: Moederdag: Kleindochter Julieke en haar mama Jill.
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Startpagina !

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Thibault blaast 5 kaarsjes uit en neefje Maarten mag helpen!
    Foto

    Jonas, onze oudste kleinzoon : juli 2013
    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!