Inhoud blog
  • Witte Donderdag
  • De Zuid-Willemsvaart historisch...
  • We maken het gemakkelijk
  • Trouwfoto 1921 de namen
  • Familiegeschiedenis
    Zoeken in blog

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    De "schatjes" Thibault en Julie op een regenachtige vakantiedag!
    Foto
    Maarten en Jonas in hun "zand-fort"!
    Foto
    Mijn schoonmoeder Mw. Anna Conings-Bocken : 98 jaar op 08-10-2007 !!! Omringd door al haar kinderen, overleden op 15 december 2007.
    Foto
    Thibault en Julie worden groter... juni 2008
    Foto
    Jonas wordt 9 en Maarten en opa vinden het ook geweldig !
    Foto
    Thibault en Julie in het ballenbad!
    Foto
    Julie leest haar Nieuwjaarsbrief op opa's schoot! 01-01-2009.
    Foto
    25 april 2009 : Julie en Thibault in Plopsa Coo tijdens de Vrijwilligersdag van Child Focus!
    Foto
    13 juli 2009 : Julie en Thibault in Kinderstad Heerlen!
    Foto
    18 sept 2009 : Opa met Julie en Thibault in Maasmechelen Village !
    Foto
    Julie in balletpakje gaat haar balletvriendjes "trakteren" op haar verjaardag!
    Foto
    Communicant Maarten bedankt zijn lieve nichtje Julie voor de mooie cadeautjes: 13 mei 2010.
    Foto
    Julie en Thibault met de trein op weg naar Brussel! 17 aug 2010
    Foto
    25 dec 2010 : Julie als "sneeuwpop(je) !
    Foto
    10 maart 2011 : Museum voor Natuurwetenschappen Brussel : Thibault aangevallen door een vleesetende dino !!!
    Foto
    20 april 2011 : Tongeren : Gallo-Romeins Museum : Jonas en Maarten met hun diploma "Archeoloog voor 1 dag"!
    Foto
    25 sept 2011: Maarten treedt in de voetsporen van zijn overgrootvader: hij volgt klarinetles en speelt op de klarinet van zijn overgrootvader Pierre Medaer!
    Foto
    03  april 2012 : Julie noteert de bestellingen voor het eten in haar "restaurant"!
    Een Betere Wereld
    Boodschap in vele talen met info, concrete projecten, vrijwilligerswerk en verslag daarover, geschiedenis van onze regio.
    08-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gevulde" dag ...

    Het valt weer "een beetje (!)" samen vandaag.

    Deze voormiddag presenteer ik ons project aan een groep mensen uit Maasmechelen: ze kijken of er eventueel steun kan gevonden worden voor ons project " Een Betere Wereld" : we vertellen het hele verhaal van het project en illustreren alles met overvloedig beeldmateriaal... 

    In de loop van de namiddag treden we met ons OKRA-koor op in Stokkem, in het Woonzorgcentrum " 't Kempken" . Ook daar proberen we zoals eergisteren in Eisden een mooie namiddag te bezorgen aan residenten, familieleden, vrijwillig(st)ers en... personeel : die laatsten zullen tijdens hun werk de koorklanken zeker horen: ons koor staat dan ook gedeeltelijk in de gang zodat de klanken zich mooi verspreiden doorheen het Rusthuis! En ... we hebben uiteraard "oude" beelden bij over de stad Stokkem ... met een knipoogje naar de andere "kernen"... Optreden van 15.00 tot 16.30 u. : welkom "Langs de Graaf 15 Stokkem"...

    Deze avond is er dan koorrepetitie in Neeroeteren - orgel en directie - : we kijken naar de wekelijkse diensten en beginnen ons stevig op Kerstmis voor te bereiden...

    En morgen... dan begint de dag met orgel spelen tijdens een uitvaartdienst in Opoeteren...

    We proberen zo onze bijdrage te leveren vanuit onze Boodschap : "Stel je talenten ten dienste van anderen" : we kregen trouwens een uitnodiging om daarover te gaan spreken voor studenten van de Limburgse Hogeschool ... in februari 2013 : nog "even" tijd dus om dat ook goed voor te bereiden!

    We houden u op de hoogte!

    08-11-2012 om 12:56 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tranen in de ogen..."
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Mensen, toen ik die mooie beelden zag en jullie zang hoorde, had ik tranen in de ogen..." ! Als je zo een reactie krijgt na een optreden in een Woonzorgcentrum, dan kan je dag niet meer stuk !!!

    En ... het is ook een schitterende namiddag geweest in Woonzorgcentrum "Heyvis" : de meer dan 70 aanwezigen genoten geweldig : aanwezig waren de "dag-bezoek(st)ers van de centra "De Linde" en het onlangs geopende "De Moerbei"; daarnaast vele residenten van "Heyvis", familieleden, vrijwillig(st)ers en personeelsleden.

    Allen genoten van de zang en de presentatie: fijn als je zo in het groot alle teksten kan volgen! En zelf waren we ook blij omdat Jeanneke vanuit haar rolstoel weer aan ons koor-optreden kon deelnemen!

    FOTO : (een beetje vaag omwille van de lichtinval : we hopen nog andere te ontvangen) : ons koor "Neet Jonk waal Sjoen" vlak voor het optreden.

    KLIK op de FOTO


    En nu bereiden we een licht-gewijzigde presentatie voor want donderdag treden we op in Stokkem...  We houden u op de hoogte !!!

    07-11-2012 om 09:07 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optreden in WZC "Heyvis" te Eisden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag treden we met ons OKRA-koor "Neet Jonk, waal Sjoen" op in het WZC "Heyvis" te Eisden! Daar komen de residenten van het Centrum en de mensen die naar de dagcentra "De Moerbei" en "De Linde" gaan.

    We brengen afwisselend liederen die kunnen "beluisterd" of stevig "meegezongen" worden: en dat gaat van Preud'homme tot Eddy Wally, van Jo Leemans tot Hullebroeck, enz...

    En... alles wordt telkens ingeleid door enkele mooie beelden: ook projecteren we steeds de teksten op groot scherm: handiger dan met al die "papieren" te zitten "frommelen" !!!

    Het is iedere keer weer heerlijk als je mensen een fijne namiddag kunt bezorgen: even de dagelijkse "beslommeringen" opzij zetten en genieten! En ... ons koorlid Jeanneke, residente in dit Rusthuis, zal meezingen, vanuit haar rolstoel!

    Donderdag zijn we in Stokkem ('t Kempken) en de volgende week in Lanaken (Bessemerberg) : maar daar vertelllen we nog wel meer over !!!

    FOTO : ondergetekende aan het orgel tijdens ons vorig optreden : Genk : Residentie Prinsenpark : altijd weer heerlijk als je zo een fijne groep mag begeleiden !

    06-11-2012 om 08:55 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag : nagenieten en zingen !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We genieten nog na van de super-heerlijke familiedag met kinderen en kleinkinderen gisteren in Maaseik  : samen zwemmen, bowlen en een lekker hapje "verorberen", allemaal samen: moet er nog meer zijn ???

    FOTO : samen met de 4 schatten van kleinkinderen die (te ?) ... snel "groot" worden !

    KLIK op de FOTO !

    En dan zijn er weer de 3 koren :

    - met OKRA bereiden we de optredens voor van morgen, dinsdag, in Eisden (WZC Heyvis) en volgende donderdag in Stokkem (WZC 't Kempken): op beide plaatsen willen we alle residenten (en de andere aanwezigen) een mooie namiddag bezorgen... even "weg-zingend" van de dagelijkse beslommeringen...
    - ons mannenkoor Meeswijk heeft de voorlaatste repetitie voor het optreden van 16 november: wat vliegt de tijd toch snel (de afspraak dateert al van in juli ...)
    - in Lanklaar bekijken we met het kerkkoor het kerstprogramma : we nemen nog enkele "nieuwe" kerstliederen door en dan kan er gekozen worden !!!

    05-11-2012 om 10:03 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familiedag ...
    Hoe geluk en verdriet toch altijd dicht bij elkaar liggen : gisteren heb ik orgel gespeeld tijdens de uitvaart van een dame die vlak na de oorlog bij de ontploffing van een landmijn haar gezichtsvermogen verloor.. En toch heeft ze heel moedig voor lotgenoten een vereniging opgericht om samen te sporten ... : je kunt er niet genoeg bewondering voor hebben ...

    En voor ons wordt het vandaag weer een heerlijk "samen-zijn" met de kinderen en kleinkinderen: we komen samen in Maaseik en gaan er zwemmen, bowlen en... eten!

    Na een dag met een rouwkaartje ... ,  nu een dag met een gouden randje !!!

    04-11-2012 om 09:10 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend...
    Even wat "gas terugnemen" ... om de batterijen op te laden voor een heel drukke week die er aan zit te komen.

    Vandaag toch nog... orgel spelen tijdens een uitvaartplechtigheid in Opoeteren en deze avond tijdens de wekelijkse dienst in Meeswijk. En zondag... dan zijn we samen met de hele familie: onze kinderen en kleinkinderen om te zwemmen, bowlen en samen te eten: dat wordt genieten !!!

    En ... dan begint het : maandag de 3 koren, dinsdag optreden met ons OKRA-koor in Eisden (WZC Heyvis), 's avonds een studente helpen, woensdag even een "tussendag" met hier en daar wat hulp aan studenten, donderdag eerst ons project voorstellen aan een groepje mensen om te kijken of we wat steun kunnen vinden, in de namiddag optreden met ons OKRA-koor in Stokkem (WZC 't Kempken) en 's avonds koor leiden in Neeroeteren... En vrijdag... uitblazen ... tenzij er nog telefoontjes komen...

    Op onze reeks "Uit de Geschiedenis van ons dorp" kregen we al verschillende reacties: bedankt : daar werken we dus ook aan voort !

    En op de "bel" aan het veer van Meeswijk komen we zeker nog terug : eerst een foto maken van de achterzijde: bedankt voor de info René !!!


    03-11-2012 om 08:50 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de geschiedenis van ons dorp... (12)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de "dertiger" jaren was er in ons dorp Lanklaar een bloeiende afdeling van de "Vlaamschen Toeristenbond".

    Ze hielden voordrachten, bezochten tentoonstellingen en... gingen uiteraard op uitstap. Tijdens één van die excursies maakte mijn oom Pol Peeters (toenmalig hoofdonderwijzer) steeds weer enkele foto's: daarvan publiceren we er ééntje hier. Ze is niet gedateerd en ook de plaats is niet aangegeven: ik vermoed ongeveer 1934 en het kan gaan om een bezoek aan het uitgraven van het Albertkanaal (?).

    Enkele personen herkennen we op de foto : boven links: met strohoed, mijn grootvader "meester" Frans Peeters en ernaast Theo Stams; 5de van links is vermoedelijk Jaak Dreesen; in het midden : de man met het strikje vermoedelijk Jos De Groot en ernaast, de dame in het zwart met de grote hoed Maria Aerts (onderwijzeres en echtgenote van de fotograaf); 5de van rechts meester Jean Ramaekers en ernaast (4de van rechts) Albert Hoeven.

    We hebben nog wel enkele foto's en speuren uiteraard naar de namen...

    KLIK op de FOTO !

    02-11-2012 om 09:42 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenken ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op deze "Allerheiligendag" herdenken we allen die ons en anderen ontvielen: ieder op zijn eigen manier... gelovig of niet: er zijn altijd weer sterkere momenten om aan dierbaren te denken...

    Tijdens de dienst speel ik het Adagio van Albinoni: een middel om gevoelens van "herdenken" uit te "zenden" en te delen met anderen... In de loop van de namiddag zingen we met ons mannenkoor naar jaarlijkse gewoonte "Abide with me - Blijf mij nabij" op het kerkhof van Meeswijk: de honderden aanwezigen zijn telkens weer heel stil wanneer dat prachtige gezang over het kerkhof klinkt...

    Sterkte toegewenst aan iedereen...

    FOTO : samen met kleinkinderen Jonas en Maarten in Stokkem bij het graf van hun "bet-overgrootouders" (ouders van mijn vader) ...

    KLIK op de FOTO

    01-11-2012 om 09:20 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke wandeling...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Samen met de kleinkinderen Jonas en Maarten heb ik deze namiddag een prachtige wandeling gemaakt : eerst op de oever van de Zuid-Willemsvaart, daarna aan de boorden van de Maas bij het veer van Meeswijk.

    En daar heb ik hen het verhaal verteld van "Hoal Euver" , prachtig maar droevig gedicht van dichter Arnold Sauwen ... ver weg ergens in onze familie...  Dat verhaal vertellen we nog wel eens...

    FOTO : Jonas en Maarten bij de bel waarmee je de veerman kon verwittigen om je de Maas over te helpen: nu ligt er een motor-veer...

    KLIK op de FOTO

    31-10-2012 om 20:23 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinkinderen ...
    Vandaag zijn 2 van onze 4 kleinkinderen hier : Jonas en Maarten ze wonen een beetje verder dan de 2 anderen en dan zie je ze wat minder ... jammer !

    Vooral in deze dagen van "herdenken" een zegen zo allemaal samen te kunnen zijn! En ... een wandeling, spelletjes, bijpraten over school en hobby's en... samen musiceren: opa begeleidt op piano de violist en de klarinetspeler!

    Vanavond is er de eerste dienst al voor Allerheiligen : we zingen "aangepaste" liederen en het is vooral een moment om stil te staan bij allen die ons en anderen in de loop van het jaar (en ook daarvoor) ontvielen...

    31-10-2012 om 08:51 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rustige "overgangsdag" ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag kunnen we het even "rustig aan"doen...

    De powerpoint voor het optreden met ons Mannenkoor in Eisden Casino (16 nov.) is volledig klaar en... het is weer mooi: zo kan ik tussen de liederen door enkele mooie beelden laten zien en een beetje vertellen: dat brengt steeds weer een "gemoedelijke" sfeer: de ervaring leert dat dit beter overkomt dan : zingen - groeten - zingen - groeten ....

    Der presentaties voor Eisden en Stokkem (OKRA-koor) zijn uiteraard klaar: daar moet alleen dia 1 gewijzigd worden en... toch voegen we ook telkens enkele "oude" beelden bij van de ene keer Eisden en de andere keer Stokkem en omgeving: dat geeft telkens weer aanleiding tot mooie gesprekjes... en ondertussen kunnen zangers en zangeressen de stem even laten rusten en... even gaan zitten...

    We rijden zeker even naar het kerkhof (waar we de graven al gepoetst hebben) om wat bloemen te plaatsen aan de graven van de dierbaren die ons ontvielen...  In deze periode van het jaar ontmoet je daar weer mensen die je in de loop van het jaar niet tegenkomt...: even bijpraten, herdenken, naar verhalen luisteren: heel belangrijk !!!

    FOTO : een mooi beeldje dat ik nam tijdens een herfstwandeling : een paddenstoel met een "hapje" uit: symbool voor deze dagen... waarbij een gemis nu misschien meer dan anders aanvoelt...

    KLIK op de FOTO

    30-10-2012 om 09:25 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikale Maandag ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We beginnen vandaag met een "opschrift" dat wel kon dienen als tel voor het zoveelste album van Suske en Wiske : muzikale maandag : een mooie "alliteratie" of "stafrijm" !

    Muzikaal ... met diverse "invullingen":

    - eerst werken we voort aan de powerpoints bij de optredens met OKRA en Mannenkoor: niet altijd even eenvoudig om een lied met mooie beelden en/of een verhaal in te leiden. Soms moet je lang zoeken om info te vinden. Neem nu bijv. het "Sancta Maria" van Cerutti : na lang zoeken vonden we dat die componist leermeester was van Claude Debussy: "neet min" dus... maar weinig of geen info over de man zelf...: wel steeds weer een mooie "uitdaging"!

    - snel een bezoek(je) aan het Rusthuis: enkele mensen even "goedendag" zeggen en even praten met Werner (zoals iedere maandag) : hij maakt een boek over beroepen die langzamerhand verdwijnen: hij schrijft alles op, reeds meer dan 250 handgeschreven pagina's!

    - En dan zijn er 2 koorrepetities : OKRA en ons Mannenkoor (dit laatste voorafgegaan door een speciale repetitie van onze baspartij... die we soms "verkeerdelijk" bRaspartij noemen !!!

    Mails van onze teams worden uiteraard opgevolgd en beantwoord: in Nigeria zijn ze druk op zoek naar meer vertalingen van onze Boodschap voor een Betere Wereld en op de Filippijnen wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereiding van de "Peace Week"!

    FOTO : een mooi "kiekje" dat ik maakte achter ons huis, in het Greven: daar past wel een zacht stukje "Debussy" bij ...

    KLIK op de FOTO !

    29-10-2012 om 09:04 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zongdag... "gevarieerde" rustdag...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de voormiddag speel ik orgel in de kerk van Leut: daar mag ik het koor begeleiden bij de wekelijkse viering.

    Daarna ..; even gezellig bijbabbelen met de koorleden en vervolgens naar de "steakdag" van de fanfare in Meeswijk : steunen en... de inwendige mens versterken!

    In de loop van de namiddag een beetje rust en een wandeling(etje) in de naaste omgeving. En steeds weer bewonderen we het "Greven" een voormalige "kiezelkuil" waar de natuur zich zo prachtig heeft kunnen herstellen.

    FOTO : een foto aan het Greven tijdens een wandeling op 23 oktober laatstleden... : prachtig!

    En we "eindigen" met het bijwerken van enkele powerpoints voor diverse optredens, een beetje lectuur : deze keer het indrukwekkende "dagboek" : "Tot aan de IJzer"  ... een "ruwe" werkelijkheid naast zo een mooie wandeling...

    KLIK op de FOTO !

    28-10-2012 om 09:26 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de geschiedenis van ons dorp... (11)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Gemeenteraadsverkiezingen zijn net voorbij en dat deed ons denken aan een kopie van een uniek document : de eerste burgemeestersbenoeming in ons dorp Lanklaar na de Belgische Onafhankelijkheid!

    Op 12 april 1831 legde Thomas Sever(e)ijns de eed af als Burgemeester van Lanklaar. Op 4 oktober 1830 had het Voorlopig Bewind de Belgische Onafhankelijkheid uitgeroepen. Daarna werd er een Nationaal Congres verkozen dat ook in dit document vermeld wordt : we hebben op dat ogenblik nog geen koning.

    Het document is volledig in het Frans opgesteld en je merkt dat de "beide" Limburgen nog niet gesplitst zijn! Dat zou nog 8 jaren duren. De "Commissaire du district de Maestricht" bevestigt dat Thomas Severijns "Bourgmestre" wordt in Lanklaar. Het document wordt toegezonden vanuit Tongeren.

    Hoe kwam dit? Het District Maestricht was in januari in 2 gesplitst : districtscommissaris voor het district Maastricht (linkermaasoever) was Max de Renesse (zie handtekening !!!) , ... Aangezien de stad Maastricht door de Hollandse troepen bezet bleef, was het uiteraard voor de nieuwe districtscommissaris De Renesse onmogelijk zich daar te vestigen. Hij nam residentie te Tongeren.  (bron: Archieven.nl Provinciaal Bestuur Limburg)

    12 april 1831 legt Thomas Severijns dan de eed af als Burgemeester van Lanklaar.

    KLIK op de FOTO !

    27-10-2012 om 10:31 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Boodschap voor een Betere Wereld.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals jullie weten zijn we nog altijd op zoek naar nieuwe vertalingen van onze "Boodschap voor een Betere Wereld"!

    Deze bestaat op dit ogenblik reeds in 723 (!) verschillende talen. En... er zijn nog heel wat mails verstuurd met een vraag voor vertalingen en verspreiding van onze Boodschap.

    Enkele voorbeelden : reeds 3 maanden geleden werd er ons een vertaling beloofd in de Noord-Amerikaanse talen Lakot(h)a en Dakot(h)a : iedere dag kijken we uit ... In Australië is er een vereniging ter bescherming van de Aboriginaltalen: die hebben al heel wat mails van ons gehad ...: we bezitten onze Boodschap wel in 2 van die talen (Pitjantjatjara en Yanyuwa) maar voor het overige : geen aantwoord... Uit Italië verwachten we een vertaling in het Abruzzese...
    "
    Dus... we houden ons warm aanbevolen indien jullie contacten hebben in "verre" oorden. We kunnen ook een mail bezorgen in het Engels, Frans,  ...

    En ... in deze moderne tijden krijgen we soms ook nog vertalingen via de "post" : een voorbeeldje zien jullie op de FOTO : via brief ontvingen we enkele jaren geleden de vertaling van onze Boodschap in het "Moselfränkisch" (Francique Mosellan)... Dat bestaat dus ook nog (!!!)

    KLIK op de FOTO !

    26-10-2012 om 10:20 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukke donderdag...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Terwijl alles en iedereen in Limburg - en elders - nog nazindert van de zwarte dag die 24 oktober was voor de werkgelegenheid - zijn er toch ook weer de "gewone" dingen des levens...

    Deze voormiddag speel ik orgel tijdens een uitvaartdienst in Berg-Waterloos: onze innige deelneming aan familie, vrienden en kennissen...

    In de loop van de namiddag maken we onze presentaties en programma's af voor de volgende optredens en spelen we heel wat piano en orgel: nieuwe stukken moeten ingestudeerd worden: binnenkort zijn er optredens en nemen we met het kerkkoor van Leut een CD op die in de kerk o.a. kan gebruikt worden wanneer het koor afwezig is...

    En deze avond begeleid en dirigeer ik het kerkkoor van Neeroeteren: een mooie groep van een 25-tal leden! Heerlijk als er ook nog 4-stemmig kan gezongen worden! En ... ook het "decor" is schitterend: de Sint-Lambertuskerk van Neeroeteren is prachtig.

    Vandaag presenteer ik een buitengewoon mooi beeld dat je in de Neeroeterse kerk vindt: de Heilige Christoffel die het Christuskindje draagt. Het beeld (hoogte : 172 cm) - uniek houtsnijwerk - dateert uit de 16de eeuw en komt uit het "Elsloo - atelier.

    KLIK op de FOTO !

    25-10-2012 om 09:12 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drama in Limburg ...
    Vandaag had ik een kleine commentaar willen schrijven op de publicatie van het boek "Koningskwestie": mijn aandacht wilde zich voornamelijk richten op de kinderen van Filip en Mathilde die dergelijke "berichtgeving" - waar of niet - te lezen en te horen krijgen. Zo ook in de "boekskes" waar heel wat kinderen - en dat vergeet men heel dikwijls - plots geconfronteerd worden met "wilde" verhalen over hun ouders of familieleden...

    Toch wordt dit alles overschaduwd door de aankondiging van de sluiting van Ford Genk : duizenden gezinnen worden getroffen, in de fabriek zelf en/of in de toeleveringsbedrijven... en er zijn ook andere bedrijven die getroffen worden !!!

    We kunnen alleen maar hopen dat er voor hen oplossingen gevonden worden en... wensen hen veel sterkte in de ongelooflijk moeilijke periode die hen nu te wachten staat...

    24-10-2012 om 18:32 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Congres in Lagos (Nigeria) !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Terwijl we nog nagenieten van de heerlijke repetities van gisterenavond, worden we geconfronteerd met een verslag over het Congres in Lagos, verslag met een kei-harde realiteit...

    Onze Nigeriaanse teamleider Ola stuurde ons een aantal powerpoints door die tijdens het congres in Lagos gepresenteerd en verduidelijkt werden door specialisten uit de hele wereld.

    De top-problematiek was het probleem HIV / AIDS, een item dat je minder terugvindt in de pers de laatste maanden maar dat nog altijd een vreselijk impact heeft in vele delen van de wereld.

    Enkele op het congres gepresenteerde cijfers :

    - Reeds  30 miljoen mensen stierven aan AIDS
    - 34 miljoen mensen zijn geïnfecteerd
    - 7.400 mensen worden op  1 dag nieuw geïnfecteerd
    - 1,8 miljoen mensen stierven in 2010 ...

    Cijfers (en ieder cijfer = een mensenleven !!!) ... waar je heel stil van wordt ...

    Omdat het onderwerp de laatste maanden minder aan bod komt in de pers eindigde één van de artsen zijn presentatie met de slogan : "Don't kill the story, kill the virus!" (Dood het verhaal, de verslaggeving niet, met andere woorden: zwijg er niet over ... maar dood wel het virus).

    FOTO : Ola tijdens het Congres in Lagos.

    Studenten - of anderen - die geïnteresseerd zijn in de powerpoint(s) over deze problematiek - zoals gepresenteerd op dat congres ( in het Engels) - kunnen ze via mij krijgen : graag een seintje!

    23-10-2012 om 09:14 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag ... koordag... en... plannen...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals steeds wordt het vandaag weer een heel "muzikale" maandag met 3 repetities en veel werk aan de voorbereiding van diverse optredens!

    Ons OKRA-koor "Neet jonk waal sjoen" (iedere dag iets minder "jonk" maar een beetje meer "sjoen" ! ) bereidt zich voor op 5 (!) optredens:

    - eerst zijn er 3 in woonzorgcentra : Eisden (Heyvis 6 nov.), Stokkem ('t Kempken 8 nov.), Lanaken (Bessemerberg 15 nov) : we nemen telkens hetzelfde programma dat we "overgieten" met vertellingen en beelden.
    - dan komt het optreden ten voordele van de Vincentiusvereniging van Maasmechelen (Mariaheide 14 dec.) waar we 2 kerstliederen uitvoeren met ons koor en één lied zingen samen met alle aanwezigen. Uiteraard doen we ook mee aan het traditionele slotkoor :  "Ere zij God" (telkens weer een hele belevenis om dat te mogen dirigeren!)
    - en op 19 december zijn we in Eisden-Dorp voor het kerstfeest van de plaatselijke OKRA-afdeling: daar zingen we kerstliederen en daarna... brengen we sfeer met bekende liedjes!

    Met het kerkkoor Meeswijk bereiden we ons voor op 4 optredens :

    - op 16 november treden we op in Casino Eisden op aanvraag van de VTB-afdelingen Limburg: we hebben eerst een "ernstig" half uurthje, daarna worden het meer bekende liederen en ook meezingers!
    - 14 december staat ook voor ons mannenkoor in het teken van de Vincentiusavond in Mariaheide

    - en dan zijn er nog 2 "kerstoptredens" : op 18 december in Limbricht (Porta da Vida) en op 20 december in Stokkem ( 't Kempken) : telkens met kerstliederen en vooral in het Woonzorgcentrum een aantal traditionele "meezingers"...

    In Lanklaar bereiden we de wekelijkse diensten voor, de diensten van Kerstmis en nemen we weer een "nieuw" kerstlied erbij...

    Een hele boterham ... : daarbij ben ik persoonlijk nook nog verschillende keren in woonzorgcentra ... en telkens "begeleiden" we alles met een mooie presentatie: die zijn gedeeltelijk klaar maar daar vertellen we nog over !!!

    En ... dan zijn we ons eigen OKRA-kerstfeest nog vergeten .....

    FOTO : een beeld genomen tijdens ons OKRA-kerstfeest in 2011.

    KLIK op de FOTO!

    22-10-2012 om 10:04 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Congres in Lagos (Nigeria) !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals we eerer vermeldden nam Ola (A Better World Nigeria) in naam van ons project deel aan de conferentie in Lagos (plaats waar hij woont) met als hoofdthema : AIDS ontneemt verschillende generaties de mogelijkheden op volledige ontwikkeling.

    FOTO : Ola bij de opening van het Congres dat georganiseerd was door de vereniging : " Family Foundation for Peace and Development".

    KLIK op de FOTO.

    De doelstellingen van deze Stichting vermelden in grote lijnen ook de onze : een maatschappij met gelijke kansen voor iedereen en de kansarmen "kansen" bieden.

    21-10-2012 om 08:38 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Onze 4 kleinkinderen:
    foto 1 : Maarten en Jonas
    foto 2: Thibault en Julie !
    foto 3: Thibault en Julie worden groter!
    foto 4: Julieke bij de kerstman
    foto 5: Thibault als cowboy in de turnles!
    foto 6: Julieke 31 maart 2007: ik word groter!
    foto 7: 11 april 2007: de 4 schatten van kleinkinderen samen met opa.
    foto 8: Moederdag: Kleindochter Julieke en haar mama Jill.
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Startpagina !

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Thibault blaast 5 kaarsjes uit en neefje Maarten mag helpen!
    Foto

    Jonas, onze oudste kleinzoon : juli 2013
    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!