Inhoud blog
  • Lezing 99 : De Groote Oorlog en actuele conflicten
  • Lezing 99 klaar !
  • Meikever
  • Meibloemen
  • Waterbladkapiteel
    Zoeken in blog

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    De "schatjes" Thibault en Julie op een regenachtige vakantiedag!
    Foto
    Maarten en Jonas in hun "zand-fort"!
    Foto
    Mijn schoonmoeder Mw. Anna Conings-Bocken : 98 jaar op 08-10-2007 !!! Omringd door al haar kinderen, overleden op 15 december 2007.
    Foto
    Thibault en Julie worden groter... juni 2008
    Foto
    Jonas wordt 9 en Maarten en opa vinden het ook geweldig !
    Foto
    Thibault en Julie in het ballenbad!
    Foto
    Julie leest haar Nieuwjaarsbrief op opa's schoot! 01-01-2009.
    Foto
    25 april 2009 : Julie en Thibault in Plopsa Coo tijdens de Vrijwilligersdag van Child Focus!
    Foto
    13 juli 2009 : Julie en Thibault in Kinderstad Heerlen!
    Foto
    18 sept 2009 : Opa met Julie en Thibault in Maasmechelen Village !
    Foto
    Julie in balletpakje gaat haar balletvriendjes "trakteren" op haar verjaardag!
    Foto
    Communicant Maarten bedankt zijn lieve nichtje Julie voor de mooie cadeautjes: 13 mei 2010.
    Foto
    Julie en Thibault met de trein op weg naar Brussel! 17 aug 2010
    Foto
    25 dec 2010 : Julie als "sneeuwpop(je) !
    Foto
    10 maart 2011 : Museum voor Natuurwetenschappen Brussel : Thibault aangevallen door een vleesetende dino !!!
    Foto
    20 april 2011 : Tongeren : Gallo-Romeins Museum : Jonas en Maarten met hun diploma "Archeoloog voor 1 dag"!
    Foto
    25 sept 2011: Maarten treedt in de voetsporen van zijn overgrootvader: hij volgt klarinetles en speelt op de klarinet van zijn overgrootvader Pierre Medaer!
    Foto
    03  april 2012 : Julie noteert de bestellingen voor het eten in haar "restaurant"!
    Een Betere Wereld
    Boodschap in vele talen met info, concrete projecten, vrijwilligerswerk en verslag daarover, geschiedenis van onze regio.
    13-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geslaagd optreden bij OKRA Eisden !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een heerlijke namiddag geworden in zaal "Maasvallei" te Eisden-Dorp. De aanwezigen genoten van de liederen en van de presentatie met heel wat beelden en anekdootjes.

    Onze "Nieuwjaarsbrief" - "Nouwjaor" - maakte heel wat indruk en... we zullen de tekst eens integraal publiceren om ook aan al onze blogbezoek(st)ers een Gelukkig Nieuwjaar te wensen ... maar nu tellen we eerst nog af naar Kerstmis!

    Bedankt lieve mensen van OKRA Eisden voor het aandachtig luisteren, voor jullie reacties en het geweldig mee-zingen: dat maakt zo een namiddag tot een heerlijk gebeuren! Bedankt lieve koorleden van OKRA-Meeswijk : met onze optredens slagen we er toch telkens weer in wat vreugde te brengen!

    Gisterenavond hadden we ook nog een stevige repetitie in de kerk van Leut : langzamerhand valt het programma in zijn plooitjes: gisreren oefende we voor de eerste keer een lied met een heel jonge alt: ze brengt o.a. Susa Nina en op mijn orgel speel ik dan begeleidend "Stille Nacht" : piano en violen kun je dan tegelijkertijd op het instrument spelen... heerlijk zo musiceren!

    Deze avond is er koorrepetitie met het kerkkoor van Neeroeteren: we werken aan het kerstprogramma en ondertussen bereiden we ons "mentaal" voor op ons optreden van vrijdagavond in Mariaheide!

    FOTO : optreden in de Maasvallei: een "actiefoto"...

    KLIK op de FOTO

    13-12-2012 om 10:23 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optreden... omkijken... vooruitkijken...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op vraag van de OKRA-afdeling Eisden Dorp treden we vandaag met ons OKRA-koor Meeswijk "Neet Jonk waal Sjoen"  op tijdens het kerstfeest in de "Maasvallei" in Eisden.

    Het wordt een "twee-delig" programma : eerst zingen we een aantal kerstliederen (telkens ééntje voor het koor en dan samenzang) en daarna zijn er de overbekende "meezingers". Alles wordt zoals steeds weer overgoten met beelden en teksten door middel van een powerpoint.

    We eindigen - natuurlijk - met een Nieuwjaarsbrief in ons dialect : die publiceren we nog wel op de site met een ... vertaling in het Algemeen Nederlands !!!

    En ... deze avond repeteren we met koor en solisten voor het kerstconcert in Leut : alles begint in zijn definitieve plooitjes te vallen !!!

    FOTO : even omkijken ... zoals ook in de Nieuwjaarsbrief ... naar het afscheid van pastoor Gerard (24 nov.) toen ik tijdens de dienst het "grote koor" mocht dirigeren.

    KLIK op de FOTO.

    12-12-2012 om 08:18 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed Nieuws ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We "blazen" nog even uit van de 3 koorrepetities... maar ... het was weer heel fijn: alles is zo goed mogelijk voorbereid...

    Volgende zondag (15 december) is er kerstmarkt in rusthuis " 't Kempken " in Stokkem, vanaf 14 uur. Daar speel ik de hele namiddag kerstliederen en... begeleid ik een aantal solisten. Eéntje komt in de loop van de voormiddag eens alle liederen doornemen... weer musiceren !

    En... in de Goed Nieuwskrant ( in het "Belang van Limburg") staat er vandaag de mooie foto die we eerder publiceerden: ze werd gemaakt bij onze CD-opname met het koor van Leut. 40 Jaar geleden werd het kerkkoor gemengd en dat wordt gevierd! Het is een hartelijke uitnodiging voor het kerstconcert van 22 december in de kerk van Leut. En .... vandaag is er geen koorrepetitie: voelt bijna "vreemd" aan...

    FOTO : het artikel in de Goed Nieuwskrant.

    KLIK op de FOTO.

    Ook nog even vermelden dat er al wat namen werden "geplakt" op de foto (Meeswijk 1938) die we gisteren op ons blog publiceerden... We speuren verder!

    11-12-2012 om 09:46 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag... "korendag" en...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De "rechte lijn" naar Kerstmis is ingezet : deze week zijn er 5 repetities (!) en 2 optredens...

    Vandaag repeteren we eerst met ons koor "Neet Jonk waal Sjoen" van OKRA-Meeswijk : we hebben de laatste repetitie voor ons optreden van volgende woensdag in de "Maasvallei" tijdens het kerstfeest van OKRA-Eisden-Dorp. En we nemen de liederen door voor aanstaande vrijdag in Mariaheide: we zingen daar met 8 Maasmechelse koren ten voordele van de Vincentiusvereniging: deze wordt met vragen voor hulp en voedsel overstelpt...

    Daarna is er repetitie met ons Mannenkoor: voorbereiding van de kerstvieringen en uiteraard van de Vincentiusavond van volgende vrijdag : kerk Mariaheide 19.30 uur : inkom 3 euro... en daar kan heel veel hulp mee geboden worden!

    Ten slotte repeteren we in Lanklaar met het kerkkoor : het hele kerstprogramma wordt doorgenomen.

    Woensdag is er dan repetitie in Leut : het kerstconcert van 22 december (20.15 u.) in de kerk van Leut is al goed voorbereid: koor en 6 "solisten" ... en... wie nog een kaartje wil moet zich haasten : van de 250 zitplaatsen in de kerk zijn er reeds 220 in voorverkoop aan de "man of vrouw" gebracht...

    En donderdag nemen we het kerstprogramma door met het kerkkoor van Neeroeteren...

    Het is heerlijk om met zoveel mensen samen te kunnen musiceren en... je wordt telkens weer in de kerstsfeer "ondergedompeld" !!! En... al onze presentaties zijn klaar ...

    FOTO : één van de "nieuwe" beelden die we tijdens onze presentatie op ons kerstfeest kunnen laten kijken : klas uit Meeswijk anno 1938 !!! En nu maar namen zoeken !!!

    KLIK op de FOTO

    10-12-2012 om 09:14 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Repeteren en...
    We spelen eerst orgel tijdens de viering in Leut en daarna repeteren we met koor en pianiste voor het kerstconcert van 22 december : nog heel wat "muzikaal" werk aan de winkel !!!

    En 's avonds zijn we samen met enkele mensen: we hebben al einige tijd een echtpaar geholpen : man en vrouw zijn "ontsnapt" aan de genocide in Afrika. Ze zijn al goed geïntegreerd in onze samenleving (taal , werk, inzet bij verenigingen, ...) maar ... ze  hebben al sedert verschillende jaren hun kinderen niet meer gezien: we doen heel discrete pogingen om hen te helpen en wat zou er mooier zijn dan de familie weer te kunnen verenigen tegen Kerstmis... maar of dat al voor dit jaar zal zijn ???

    En morgen ... maandag zijn er 3 "stevige" koorrepetities: Kerstmis nadert !!! ...

    09-12-2012 om 08:28 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vredesweek : slotceremonie...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De "Peace Week" of "Vredesweek" 2012 in de regio Mindanao (Filippijnen) werd traditioneel afgesloten met een schitterende slotceremonie.

    Onze teamleden (A Better World Philippines) waren er weer goed vertegenwoordigd en ze hebben enkele sfeerbeelden doorgestuurd. Hopelijk blijven de positieve elementen uit de verschillende speeches en ontmoetingen het hele jaar doorwerken. Met de kerstboom hebben ze wel reeds de link gelegd naar de boodschap van Vrede van Kerstmis: zo sporen ze ook ons aan... om een wereld vol vrede te scheppen...

    FOTO : onze teamverantwoordelijken tijdens de slotceremonie.

    KLIK op de FOTO

    Voor Kerstmis heeft het team al financiële steun ontvangen (waarvoor dank aan allen die op "enigerlei" wijze (bij zang, spreekbeurten, optredens, privé-steun, .....) hebben bijgedragen. Enkele teamleden zullen naar Lacnapan gaan, een moeilijke tocht, om er de bevolking - in het bijzonder de kinderen - een heel mooie kerst te bezorgen !!!

    We houden u op de hoogte !!!

    08-12-2012 om 08:29 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheidsviering...
    De afscheidsviering in Neeroeteren is echt "mooi" geweest: mooi is een eigenaardige kwalificatie voor een afscheid... maar toch.

    We hebben met het koor de Gregoriaanse gezangen a capella gezongen en dat liet me toe nog eens die gezangen te dirigeren... in de stijl zoals mijn vader het mij vroeger leerde...

    Proficiat aan de koorleden !!!

    07-12-2012 om 16:38 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuw...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hoewel het gevaarlijk is op de weg... maken we toch enkele "beeldjes" om op te sturen naar onze kids in Nigeria en Kameroen: zij "genieten" van extra warmte en sommigen hebben geen enkele idee van het begrip "sneeuw" ...

    Ons team op de Filippijnen en de deelnemers aan de Vredesweek hebben geluk gehad : de plaats waar zij verbleven voor die manifestatie is gespaard gebleven van de verwoestende gevolgen van de tyfoon: honderden doden... We kunnen alleen maar met de mensen uit de regio meeleven...

    Ook een gedachte vandaag aan het adres van de tienduizenden studenten die met hun toetsen of examens bezig zijn: hopelijk vinden ze op het juiste moment de "gepaste" inspiratie om alle mogelijke soorten vragen te beantwoorden!

    En zelf ... proberen we (12.30u.) veilig in de kerk van Neeroeteren te geraken om er orgel te spelen tijdens een uitvaartplechtigheid... want het is "stevig" aan het sneeuwen ...

    FOTO : sfeerbeeld van deze morgen voor onze kids in Afrika  ...

    KLIK op de FOTO

    07-12-2012 om 09:18 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Muziek is zeker één van de "vaste" items in ons leven. Zo was er gisterenavond een heel uitgebreide repetitie met het koor van Leut : het kerstconcert voorbereiden. En vanavond ga ik in Neeroeteren het kerstprogramma aanleren met daar Dirk aan het orgel...

    En ... toevallig of niet ... maar onze groep "A Better World Philippines" liep in de stoet (honderden deelnemers) tijdens de slotdag van de Vredesweek, vlak voor een gedeelte van de militaire muziekkapel! Zo komen herinneringen boven aan onze vroegere muziekkapel van de chiro... (zie in ons blog 20-09-2012)

    FOTO : optocht tijdens de slotdag van de Vredesweek.

    KLIK op de FOTO

    En we rijden vandaag zeker eens even naar de kleinste kleinkinderen : daar is de "goede sint" voorbijgekomen...

    06-12-2012 om 09:21 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstconcert met het koor van Leut.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanavond repeteren we met het koor van Leut. We organiseren een mooi Kerstconcert op zaterdag 22 december in de kerk van Leut. Op die wijze geeft het koor een extra-dimensie aan de viering van 40 jaar gemengd zangkoor.

    "Wij" ... dat zijn het kerkkoor van Leut en daarbij een 6-tal begeid(st)ers: groot orgel , piano, elektronisch orgel, dwarsfluit, tuba, ...

    Op de FOTO zie je de namen staan ...

    KLIK op de FOTO !

    Info via de aangegeven telefoonnummers of via een mailtje naar onze site. Welkom !!!

    05-12-2012 om 10:23 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tropische storm treft de Filippijnen...
    We hadden het gisteren reeds vermeld, vooraleer het hier het "Nieuws" bereikte : ons team op de Filippijnen was bang voor de naderende tropische hitte-storm en ... die heeft intussen hard toegeslagen...

    We nemen contact op en... blijven u informeren: de Filiippijnen , dat betekent een zeer uitgestrekt gebied... maar de regio Mindanao (waar ons team werkzaam is) werd heel hard getroffen : er worden reeds tientallen doden gemeld ... maar ook het gebied Mindanao is zeer ruim : de typhoon "Pablo" of "Bopha) verlaat nu wel de regio ...

    05-12-2012 om 09:48 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vredesweek in de regio Mindanao (Filippijnen) !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We ontvingen weer een mail met nadere details over de zeer succesvolle Vredesweek in de regio Mindanao.

    De regio "bibbert" wel voor een tropische hitte-storm die langzamerhand in aantocht is: toch treft het team voorbereidingen om naar Lacnapan te gaan in de loop van de volgende weken: een dorp met kansarme mensen, een dorp zonder goede infrastructuur... Daar gaan ze aan de kinderen een kerstgeschenk overhandigen en de uitbouw van het Day Care Center verder helpen uitbouwen ... Dit kunnen we mogelijk maken dank zij de steun van velen... waarvoor van harte dank!

    We vertellen er nog wel meer over.

    FOTO : de tribune loopt helemaal vol: honderden jongeren en volwassenen komen samen en delen onze boodschap van respect!

    KLIK op de FOTO.

    04-12-2012 om 09:07 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag... korendag en...
    Ons team op de Filippijnen stuurt nu dagelijks een "update" over de Vredesweek : alles loopt geweldig , in een vredevolle sfeer (een "vervroegde" kerstsfeer)!

    Ze hebben ondertussen ook alles klaar voor de traditionele "Torch Parade" , een avondwandeling op 5 december met alle deelnemers bij het licht van honderden fakkels.

    En hier zijn er de 3 koren : alles wordt stevig "herhaald" voor de diverse optredens en voor de kerstdagen: OKRA en Mannenkoor Meeswijk en kerkkoor Lanklaar!

    Maar eerst gaan we naar een gezin om er een brief met kerst- en nieuwjaarswensen te vertalen in het Frans: die wordt dan opgestuurd naar hun familieleden in Canada : zo kunnen ze hun contacten onderhouden...

    En ... we genieten uiteraard nog na van het weekend: de schatjes Julie en Thibault zijn hier blijven overnachten en de "goede sint" was hen niet vergeten... 

    Schoondochter Jessica was te zien op het TV-nieuws van VTM : ze werd geïnterviewd tijdens haar bezoek en opzoekingen op de tentoonstelling over de deportaties tijdens WOII (Mechelen): ze vond er foto's van weggevoerde en overleden familieleden...

    03-12-2012 om 09:18 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vredesweek regio Mindanao : weer een geweldig succes!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Vredesweek in de regio Mindanao - mede georganiseerd door ons team "A Better World Philippines" - is weer een reuze-succes!

    Honderden jongeren van verschillende geloofsovertuigingen of met een humanistische visie stappen op in verschillende "parades" , houden bijeenkomsten, praten over "verantwoord leiderschap" en over de doelstellingen zoals uitgedrukt in onze Boodschap voor een Betere Wereld: talenten ontwikkelen en er iets mee doen voor anderen, in een geest van solidariteit en wederzijds respect...

    FOTO :
    bijeenkomst in een stadion : onze "leiding" , gevolgd door afgevaardigden van diverse scholen die zich achter onze Boodschap "scharen"...

    KLIK op de FOTO !

    02-12-2012 om 09:31 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereld-AIDS-dag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Enkele weken geleden was onze teamleider Ola ("A Better World Nigeria") op een congres in Lagos : thema : AIDS ... Daar stelden enkele artsen en professoren dat de aandacht voor dit probleem niet mocht "wegdeemsteren". Er zijn wel positieve tekenen, maar het blijft vooral in de landen in ontwikkeling, een vreselijke hypotheek leggen op huidige en komende generaties...

    Enkele gegevens (via de site van SENSOA):

    Wereldaidsdag, elk jaar op 1 december, is een oproep om stil te staan bij de gevolgen van aids en meer solidair te zijn met mensen met hiv en aids. Wereldaidsdag ontstond in 1987 en wordt sinds 1997 ondersteund door UNAIDS, de aidsorganisatie binnen de Verenigde Naties.

    In 2010 leefden wereldwijd 33,3 miljoen mensen met hiv. Dat is meer dan het aantal in 2008 dankzij de betere verspreiding van hiv-remmende medicijnen. 2,6 miljoen mensen raakten in dat jaar besmet met hiv, dat is een verlaging met 20% ten opzichte van 1999. 1,8 miljoen mensen stierven aan de gevolgen van aids. Dat is een vijfde lager dan het aantal aidsdoden in 2004
    .

    01-12-2012 om 08:55 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vredesweek op de Filippijnen .
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De "Peace Week" - Vredesweek op de Filippijnen (regio Mindanao)  - weer een heel groot succes! Honderden jongeren nemen deel !

    FOTO : onze groep " A Better World Philippines" , één van de mede-organisatoren , met het spandoek dat verwijst naar onze "Message for a Better World" , onze "Boodschap voor een Betere Wereld" die ze meedragen in meer dan 30 Filippijnse talen!

    KLIK op de FOTO !

    30-11-2012 om 09:11 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pestgedrag in een "familie"feuilleton...
    Pestgedrag ... Ik kijk heel sporadisch naar "Familie" en erger me dan soms aan bepaalde verhaallijnen maar ... de huidige verhaallijn over het pesten van een jongere is verschrikkelijk: ze weten niet wat ze bij gepeste jongeren aanrichten en ook naar pesters toe is dit geen goed signaal ... Op het einde even het noodnummer vermelden van tele-onthaal (waarvan de vrijwillig(st)ers geweldig werk doen) is zeker niet voldoende...
    Bij Child Focus horen we ook dagelijks noodkreten.
    Ik hoop dat er stevige reacties komen...

    29-11-2012 om 09:10 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentaties voorbereiden...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er staan weer heel wat presentaties en "gidsbeurten" op het programma : kerstoptredens en dagreizen... de eerste in december, de andere in mei en april ...

    En zo duiken we voor de verschillende presentaties weer in onze archieven: we leiden bij optredens alle liederen in met beelden... en we verzorgen deze keer weer ons eigen kerstfeest met OKRA Meeswijk : dat wordt puzzelen tussen de talrijke foto's want je wil toch dat iedereen er minstens één keer "in het groot" te zien is !!!

    En gidsen doen we weer in Den Bosch, Düsseldorf, Luik en... we bereiden Utrecht voor...

    FOTO : nog een mooie herinnering aan het afscheid van pastoor Gerard: het was super om een koor van ongeveer 50 zangers en zangeressen te mogen dirigeren !

    KLIK op de FOTO

    28-11-2012 om 09:54 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Betere Wereld: ons team op de Filippijnen...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De repetities gisterenavond waren weer super : de liederen voor de Vincentiusavond en voor de kerstoptredens zijn aan hun "laatste afwerking" toe. Onze koorleden beginnen de teksten goed te kennen en weten waar de "nuances" in de zang aangebracht ("moeten") worden. En ... ook na heel wat babbelen, hernemen, commentaren, ... zelfs verjaardagspralines, nog steeds de "juiste toonhoogte" : niet eenvoudig! Wat klinkt dat toch heerlijk, zo samen musiceren!

    Deze morgen kwam er weer een mail met "update" vanwege ons team op de Filippijnen. Ze staan nu voor de "Vredesweek" en zullen in groepjes deelnemen aan alle evenementen! We kijken uit naar het deelnemersaantal en... het impact op de "woelige" regio.

    Voor de uitreiking van kerstcadeautjes gaan ze dit jaar naar Lacnapan waar we een tweede Day Care Center hebben uitgebouwd. De plaats is afgelegen, midden in een verarmde regio,  en de trip ernaar toe is niet eenvoudig. Maar de bevolking is ongelooflijk blij met dit initiatief : ze kijken nu al uit naar de "Christmas outreach"! Ons team zal ook ontvangen worden door de plaatselijke autoriteiten...

    Dank zij steun allerlei via optredens, spreekbeurten, .....  kunnen we dit jaar deze bijzondere actie mogelijk maken! Bedankt !!!

    Hier een fragment uit hun mail:

    We come up with the idea to make the Christmas gift giving this coming December in Lacnapan community at the day care center itself. We would like to visit the community even we know that it is very far and risky for us to go there.The team have a meeting yesterday and we would like to visit the place have the christmas outreach in the area for the children will experience the once in a lifetime Christmas party. Since they are tribe people of Subanen inhabitants we would like to join this children and see for ourselves the community, the building of daycare center, meet the community officials and the children itself.

    FOTO : één van de kinderen tijdens de "Christmas Party" van 2011 : steeds weer heerlijk om naar zo een foto te kijken endit jaar zullen meer dan 100 kinderen in Lacnapan kunnen "genieten" !!!

    KLIK op de FOTO !

    27-11-2012 om 09:08 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weekend...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een geweldig weekend geweest!

    Vrijdagavond was er de "wijnproeverij"-workshop van Fair Trade! (zie foto)

    Op zaterdag bouwden we de wereldmarkt op, verzorgden we de uitvaart van een 103-jarige, vierden we de 7de verjaardag van onze schat Julie en... namen we afscheid van pastoor Gerard met een mooie viering: en ... ik mocht een koor van ongeveer 50 zangers en zangeressen dirigeren: heerlijk!

    Op het ontbijt bij Afrit Noord Zuid (zaal Fuego Maaseik) mochten we op zondag , 130 mensen verwelkomen! En ... bedankt lieve medewerksters !!!

    In de loop van de namiddag mocht ik deelnemen aan het Ceciliafeest van het kerkkoor van Leut: een geweldige namiddag !!! We vierden het 40-jarig bestaan van het gemengd kerkkoor. Bedankt voor het zeer praktische geschenk dat bij het gidsen heel goed van pas zal komen !!! En ook dank voor de "individuele fotocollage"!

    FOTO : workshop Fair Trade : wijn proeven ...

    KLIK op de FOTO !

    En vandaag zijn er weer onze 2 koren : OKRA en Mannenkoor Meeswijk: voorbereiden van de kerstoptredens!

    26-11-2012 om 09:01 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Onze 4 kleinkinderen:
    foto 1 : Maarten en Jonas
    foto 2: Thibault en Julie !
    foto 3: Thibault en Julie worden groter!
    foto 4: Julieke bij de kerstman
    foto 5: Thibault als cowboy in de turnles!
    foto 6: Julieke 31 maart 2007: ik word groter!
    foto 7: 11 april 2007: de 4 schatten van kleinkinderen samen met opa.
    foto 8: Moederdag: Kleindochter Julieke en haar mama Jill.
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Startpagina !

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Thibault blaast 5 kaarsjes uit en neefje Maarten mag helpen!
    Foto

    Jonas, onze oudste kleinzoon : juli 2013
    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!