Inhoud blog
  • Duitse vakwerkhuizen
  • Een moderne Malibu
  • De terrassen zijn nog leeg
  • zomer aan de Bodensee
  • Pretpark
  • Een toren met kleintjes
  • Een nieuwe MAXIA bij Hobby
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    30-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weinsberg stelt zijn modellen 2022 voor

    Weinsberg

    Kampeerauto’s

    WEINSBERG biedt nieuwe opties voor de kampeerauto’s voor het nieuwe modeljaar 2022

    De ontwerpers hebben hun best gedaan om zowel de kampeerauto’s als de caravans hier en daar in een nieuw kleedje te steken of met een aantal toebehoren uit te rusten zonder de prijs noemmenswaardig te verhogen. Gezien de vele kwalitatieve verbeteringen, verfraaingen en de interessante prijzen loont het zeker de nieuwe Weinsberg 2022 zwerfauto’s of caravans eens nader te bekijken.    

     CaraCompact en CaraCompact EDITION [PEPPER] zijn op aanvraag beschikbaar met centrale vergrendeling voor de garagedeuren. Optioneel kunnen de Thule Lift V16 achterfietsdrager (in hoogte verstelbaar) of Thule G2, het e.hit transportsysteem met een laadvermogen verhoogd tot 150 kg (in plaats van 120 kg) en het Truma iNet X systeem voor alle kampeerauto’s besteld worden. Het iNet X Panel met intuïtieve smartphone-app-bediening via Bluetooth maakt het mogelijk om zowel Truma- als Alde-apparaten en een Dometic Freshjet-airconditioningsysteem te bedienen. Het gekleurde 4,3"-aanraakscherm toont duidelijk de buiten- en binnentemperatuur, batterij, water- en gasniveaus. Door schakelaars te integreren kunnen ook diverse voertuigfuncties via het bedieningspaneel worden aangestuurd, zoals waterpomp, radio en tv, verlichting en vloerverwarming  

    .Innovaties standaard: SUPERLIGHT

    Maximale gewichtsbesparing, geen stress tijdens het laden  dankzij de revolutionaire SUPERLIGHT-technologie:

    SUPERLIGHT is meer dan alleen iets weglaten. Dankzij de innovatieve technologie kan er meer worden meegenomen op reizen zonder dat u zonder apparatuur hoeft te doen. Daarom heeft WEINSBERG zijn grootste modellen SUPERLIGHT gemaakt - de CaraCore 700 MEG en de nieuwe CaraHome 650 DG.

    En hoe werkt het? Dankzij de nieuwe, nog stabielere stoelconstructie in lichtgewicht technologie en meubels met fronten gemaakt van® hoogwaardige lisocore lichtgewicht panelen, wordt veel gewicht bespaard. De golvende kernstructuur geeft de lichtgewicht panelen een hoge stabiliteit en bespaart tegelijkertijd gewicht (holtes). De SUPERLIGHT-voertuigen zijn ook voorzien van een 52 mm dikke bodemplaat in XPS-schuimtechnologie met verbeterde stabiliteit en isolatie. Kunststof in plaats van staal: Verdere gewichtsverminderingen brengen veranderingen in het chassis met zich mee - nieuwe lichtere bladveren van hightech plastic verbeteren de bruikbaarheid van de kampeerauto’s. Een enorme extra gewichtsbesparing kan worden bereikt met de optionele zeer krachtige lithium-ionbatterij.

    Wat betekent dit concreet? Het gewicht en de massa in rijvolgorde van de SUPERLIGHT voertuigen zijn aanzienlijk lager, waardoor tot 30% meer laadvermogen mogelijk is dankzij deze gewichtsbesparing. Tegelijkertijd biedt de nieuwe CaraCore 700 MEG SUPERLIGHT ruimte aan vijf personen in de rijmodus. De nieuwe CaraHome 650 DG SUPERLIGHT met Frans bed aan de achterzijde vervangt de 700 DG. Het is niet alleen compacter en wendbaarder, maar ook aanzienlijk lichter ondanks goedkeuring van 6 personen  zelfs als het is uitgerust met tal van opties, zoals .B smart- en tv-pakket, garagedeur, extra ramen, bedconversie met uittrekbare, comfortdouche, airconditioning, luifel en fietsendrager achter. Compacte buitenafmetingen plus veel ruimte plus uitgebreide uitrusting en weinig gewicht  met deze functies scoort de CaraHome 650 DG SUPERLIGHT als een ideaal voertuig, niet alleen voor gezinnen, maar ook voor verhuurbedrijven. 

     mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    CaraCore

    Stijlbewuste trendsetter die vaardig nut combineert met design  de betere halfintegrale, zo gezegd dankzij het standaard hefbed: dit is de volledig integrale CaraCore. Voor het nieuwe modeljaar wordt het nog beter: vanaf nu is de gasbox standaard in de lengterichting gerangschikt. Hierdoor kunnen beide gasflessen naast elkaar passen en kunnen ze gemakkelijk en gemakkelijk worden vervangen. Geïntegreerde luifelverlichting is optioneel verkrijgbaar. De met riem geïntegreerde Fiat-stoelen, waarin de veiligheidsgordel direct is geïnstalleerd, kunnen nu ook optioneel worden besteld met een hoes in de levende wereldstof. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling en dus een aanzienlijk verbeterd interieur. Daarnaast zijn AGUTI PREMIUM-stoelen ook op aanvraag verkrijgbaar  met geïntegreerde riem, gordelspanner, veiligheidsgordel en stoelherkenning, draaiconsole, traploos verstelbare armleuning, hoogte kanteling, rugleuning en longitudinale verstelling (200 mm) en ventilatie voor stoel en rug  of AGUTI EXCLUSIVE stoelen, die ook stoelverwarming, luchtvering, kantelverstelling en tweekamer lendensteun hebben. 

    CaraHome

    Ruimte voor maximaal zes personen, twee aparte slaapgedeeltes, uitstekende ruimte, exclusief WEINSBERG-ontwerp: de nieuwe CaraHome maakt indruk met zijn nieuwe interieur en een uitgebreid plattegrondportfolio. Naast de nieuwe 650 DG SUPERLIGHT is de 650 MEG volledig nieuw als populaire eenpersoonsbedindeling: Met een dinettetafel met draaibare tafelbladverlenging, een extra bijzetstoel waardoor een vijfde persoon aan tafel kan zitten, keuken met driepitsfornuis, ruime badkamer en twee eenpersoonsbedden aan de achterzijde, waaronder een kledingkast, is het de perfecte metgezel voor vakantie met familie of vrienden. De nieuwe buitenkant van de CaraHome overtuigt met geavanceerde technologie: de optimaal isolerende 52 mm dikke XPS vloerstructuur (in plaats van 42 mm zoals voorheen), kunststof bladveren en de hoogwaardige hagelbestendige GRP dakhuid maken de CaraHome stabiel en toch licht en geschikt voor alle weersomstandigheden. In de in de lengterichting geplaatste gasbox kunnen beide gasflessen naast elkaar worden geplaatst en kunnen ze gemakkelijk worden vervangen (niet bij 550 MG). In het nieuwe interieur maakt de CaraHome indruk met een moderne uitstraling: lichtgewicht meubels met dwars gelamineerde inrichting en rechte fronten zonder handgrepen (met pushlock-functie), ruime keuken met kasten, een lade en een grote koelkast (afhankelijk van de indeling 107, 142 of 177 liter), douche-uitbreiding met gordijn (optioneel is ook de doucheruimte Deluxe met zijwanden en scheidingsdeuren mogelijk), Thetford toilet, temperatuur- en vochtregulerende EvoPore HRC Light matrassen voor hoog slaapcomfort, deur voor het scheiden van de achterslaapkamer, optionele Smart TV  WEINSBERG's design en kwaliteitsnormen zijn op het eerste gezicht herkenbaar in de CaraHome. Als geen ander combineert hij functionaliteit en stijl. De alkoofmobiel gaat het nieuwe modeljaar  in met de indelingen 550 MG, 600 DKG, 650 DG SUPERLIGHT en 650 MEG

    .

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    CaraLoft en CaraSuite

    Voor het modeljaar 2022 zijn er enkele veranderingen voor de twee halfintegrale CaraLoft en CaraSuite, die zeer succesvol zijn in de markt: In de CaraLoft 650 ME en 650 MF, evenals in de CaraSuite 650 MF en 700 ME, is de gasbox nu zo ontworpen dat twee gasflessen van elf kg naast elkaar kunnen worden geplaatst. Voor de andere caraLoft 600 MF en CaraSuite 650 MG indelingen is op aanvraag een gasfles lade beschikbaar, waardoor het ook gemakkelijk is om de flessen achter elkaar te verwisselen. Om de ruime badkamer nog comfortabeler te maken, zijn de volgende aanpassingen gedaan in de CaraLoft 600 MF: Het Franse bed aan de achterzijde, dat zich naast het sanitair bevindt, behoudt zijn aangename hoogte. Tussen het bed en de kledingkast, die ook grenst aan de badkamer, is een kleine opstap van ongeveer tien cm hoog nodig. Vanaf dit punt is de vloer vlak in de hele interieur. Er kan dus veel ruimte worden gecreëerd voor de douche. In de CaraLoft en CaraSuite 650 MF daarentegen is er geen opstap in het achterste gedeelte en is de hoogte van het Franse bed iets verminderd om het gemakkelijker te maken om binnen te komen. Op deze manier is er ook veel stahoogte in de douche ontstaan.

    wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    Caravans

    Nieuw modeljaar, nieuwe opties  dat geldt ook voor Weinsberg caravans. Op verzoek kan voor alle caravans een afdekking voor de gootsteen worden besteld, die ook als snijplank kan worden gebruikt. Daarnaast is er een optioneel zelfvoorzienend pakket met een sterke lithiumbatterij beschikbaar, waardoor het mogelijk is om onafhankelijk van het stroomnet van elektrische energie te worden voorzien. In de CaraOne zijn er drie zijramen op aanvraag als u kiest voor het driepersoons stapelbed. Met de CaraOne 550 QDK  en ook in de CaraCito 470 QDK en 500 QDK  zijn op aanvraag een garagedeur en een multifunctioneel tweepersoons stapelbed beschikbaar, dat eenvoudig kan worden opgeklapt voor het laden. Optioneel is er ook het multifunctionele driepersoons stapelbed: De opvouwbare functie van het middelste bed verandert het ligvlak in een rugleuning, waardoor een kinderbank ontstaat, of creëert grote opbergruimte die van binnen en van buiten toegankelijk is.

     CaraCito

    De CaraCito biedt nu een nieuwe grote compressorkoelkast van Dometic met een volume van 83 liter (in plaats van 65 liter). Daarnaast heeft het (in elektrische uitvoering) standaard een inductiekookplaat. Als meerdere elektrische apparaten tegelijkertijd worden bediend, zorgt een intelligent elektrisch besturingssysteem voor de juiste belastingsverdeling of prioritering van de verbruikers en past het de energieverdeling in het voertuig optimaal aan.

     Innovatie – ontworpen door Knaus Tabbert: Dyonic‐Chassis

    Lichter, veerkrachtiger, duurzamer  het innovatieve Dyonic-chassis toont de decennialange caravanexpertise van Knaus Tabbert. Het nieuwe chassis is ontwikkeld voor optimaal klantvoordeel: het gebruik van hoogwaardig staal is niet alleen duurzaam,maar zorgt ook voor een hoge stabiliteit met een laag gewicht met de uitsparingen in de balken. Extra dempingscomponenten in het asbereik maken het Dyonic chassis extreem duurzaam. De componenten worden geproduceerd door het bekende bedrijf Knott industrie. Het nieuwe Dyonic-chassis biedt de hoogste kwaliteit en wordt geleverd met optionele veiligheidsuitrusting die voldoet aan de gebruikelijke eisen van de markt. Het wordt standaard gebruikt op CaraCito en CaraOne (niet op CaraOne UK).

     wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

     CUV's Camperbussen

    Er zijn ook nieuwe opties voor de WEINSBERG CUV's voor het nieuwe modeljaar: Alle CUV's zijn optioneel verkrijgbaar met een elektrische zacht sluitende  schuifdeur, een grijswatertank met elektrische aftapklep en camerabewaking, evenals een zonnestelsel met 110 Wp (niet voor voertuigen met een schuin dak). Om de ruimte voor voertuigen met hoogte H2 te vergroten, kan de Easy-Space-extensie worden besteld  de panorama uitbreiding zonder panoramisch venster. Als gevolg hiervan krijgt de cabine hoofdruimte en is de toegang tot de bestuurders- en passagiersstoel ongehinderd zonder te hoeven bukken bereikbaar. Daarnaast zijn er nu grotere kozijnramen voor de achterdeur en het Dometic 2000 dakairconditionings systeem met antraciet kap. De 630 MEG [OUTLAW] van CaraTour en CaraBus kan op verzoek worden uitgerust met airconditioning en een Midi‐Heki achterin.

    Het EasySlide bed van de 600 MQH indeling biedt nu standaard een nog comfortabeler, zachtere Evo matras. De CaraBus gaat ook het modeljaar 2022 in met het nieuwe Tiberino-meubeldecor en de exclusieve WEINSBERG-meubelgreep. Op alle CUV's is het bedframe omgebouwd tot aluminium voor nog meer stabiliteit en heeft het ook bredere lamellen. Voor nog meer gebruiks gemak is de zoetwatertank uitgerust met een nieuwe, soepel lopende aftapklep. Dankzij het nieuwe gekleurde 4,3" Truma iNet XPanel is het mogelijk om niet alleen Truma-apparaten te bedienen, maar ook  een Dometic-airconditioning systeem. Het display toont ook de buiten- en binnentemperatuur. Naast wit en metallic zwart biedt het nieuwe kleurenpalet de buitenkant aan met  een keuze uit vijf verschillende grijstinten die perfect passen bij de elegant sportieve WEINSBERG CUV's.

    Meer info; www.weinsberg.com



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!