Inhoud blog
  • Voorbereiden
  • Voorwerpen...
  • Onze Boodschap voor een Betere Wereld in de taal OGBA: taal 908 !
  • Lezing 99 : De Groote Oorlog en actuele conflicten
  • Lezing 99 klaar !
    Zoeken in blog

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    De "schatjes" Thibault en Julie op een regenachtige vakantiedag!
    Foto
    Maarten en Jonas in hun "zand-fort"!
    Foto
    Mijn schoonmoeder Mw. Anna Conings-Bocken : 98 jaar op 08-10-2007 !!! Omringd door al haar kinderen, overleden op 15 december 2007.
    Foto
    Thibault en Julie worden groter... juni 2008
    Foto
    Jonas wordt 9 en Maarten en opa vinden het ook geweldig !
    Foto
    Thibault en Julie in het ballenbad!
    Foto
    Julie leest haar Nieuwjaarsbrief op opa's schoot! 01-01-2009.
    Foto
    25 april 2009 : Julie en Thibault in Plopsa Coo tijdens de Vrijwilligersdag van Child Focus!
    Foto
    13 juli 2009 : Julie en Thibault in Kinderstad Heerlen!
    Foto
    18 sept 2009 : Opa met Julie en Thibault in Maasmechelen Village !
    Foto
    Julie in balletpakje gaat haar balletvriendjes "trakteren" op haar verjaardag!
    Foto
    Communicant Maarten bedankt zijn lieve nichtje Julie voor de mooie cadeautjes: 13 mei 2010.
    Foto
    Julie en Thibault met de trein op weg naar Brussel! 17 aug 2010
    Foto
    25 dec 2010 : Julie als "sneeuwpop(je) !
    Foto
    10 maart 2011 : Museum voor Natuurwetenschappen Brussel : Thibault aangevallen door een vleesetende dino !!!
    Foto
    20 april 2011 : Tongeren : Gallo-Romeins Museum : Jonas en Maarten met hun diploma "Archeoloog voor 1 dag"!
    Foto
    25 sept 2011: Maarten treedt in de voetsporen van zijn overgrootvader: hij volgt klarinetles en speelt op de klarinet van zijn overgrootvader Pierre Medaer!
    Foto
    03  april 2012 : Julie noteert de bestellingen voor het eten in haar "restaurant"!
    Een Betere Wereld
    Boodschap in vele talen met info, concrete projecten, vrijwilligerswerk en verslag daarover, geschiedenis van onze regio.
    26-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plannen ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals we eerder vermeldden hebben we reeds afspraken gemaakt voor de jaarlijkse avond ten voordele van de Vincentiusvereniging van Maasmechelen. Je kunt er niet "tijdig" genoeg aan beginnen...

    Tijdens de bijeenkomst bij de zusters in Leut maakten we plannen samen met Willy (voorzitter Vincentiusvereniging) en zijn echtgenote Maria (voorzitster van de parochieraad van Leut).

    KLIK op de FOTO !

    26-06-2012 om 00:18 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag ... "koorloos" ... toch "plannen" !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een "andere" maandag : er zijn geen koorrepetities: de vakantieprogramma's zijn volledig "ingestudeerd"... tijd om aan het project te werken en ... te plannen.

    Dat laatste hebben we gisteren ook gedaan tijdens het gezellig samenzijn - met "passend" voedsel en drank ... - bij de zusters in Leut : we waren er bij elkaar met een aantal vrijwilligers die samen het feest van de zusters hadden "gedragen"...

    En... we hebben gezongen en plannen gemaakt : noteer alvast maar : 14 december (!) in Mariaheide: kooravond ten voordele van de Vincentiusvereniging!

    FOTO : zuster Mariani begeleidt onze zang terwijl mij even gevraagd wordt een handtekening te plaatsen in het prachtige fotoboek.

    KLIK op de FOTO

    25-06-2012 om 09:47 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taal 710 : Onze Boodschap in de taal Bugis !

    Onze "Boodschap voor een Betere Wereld" bestaat nu ook in de taal Bugis uit Sulawesi Selatan : taal 710 !!!

    We schreven onze Boodschap op 28 december 1998 ... in de "nadagen" van de zaak Dutroux toen we deel uitmaakten van het Comité van Julie en Mélissa ... een hele tijd geleden en we zijn voortdurend door blijven gaan met het verspreiden van de tekst in steeds weer andere talen !  Heel veel geduld is er voor nodig; zoeken op heel veel verschillende manieren maar overal in de wereld vind je mensen die deze positieve boodschap van hoop willen vertalen, "hertalen" en verspreiden! Geweldig !!!

    Bugis is een taal die ongeveer 3,5 miljoen sprekers telt : je vindt ze vooral in Sulawesi. Ethnologue geeft ook volgende gebieden op :   "Kolaka, Wundulako, Rumbia, and Poleang districts. Also in major towns of Sulawesi. Large enclaves also in other provinces of Sulawesi, Kalimantan, Maluku, Papua, and Sumatra; coastal swamp areas such as Bulukumba, Luwu, Polewali in Polmas, Pasangkayu in Mamuju districts. Also in Malaysia (Sabah)."
    Dear Itha Pasau, thank you for the translation !

    BUGIS

    "Maeloka linoe amang, kegako ana mudae kalloloe kembangkanggi bakamu, pole bimbingan makessengge, kulleammenggi matu papolei rasa pengabdian, dilalenna papolei assilessureng, ipercayai, sibawah tunrue padanna rupa tau"
    maaf td kiriman pertama aku delete ada kesalahan..


    Nederlands

    "Wij willen een veilige wereld waarin alle jongeren onder goede begeleiding al hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen om ze nu en later ten dienste te stellen van elkaar in een geest van solidariteit, vertrouwen en wederzijds respect!"

    EN ... ZOALS STEEDS ... WE SPEUREN VERDER !!!

    24-06-2012 om 10:08 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend...
    Vandaag beginnen we met orgel te spelen tijdens een uitvaart in Vucht: één van de vele kerken waar we "depanneren" ...  maar we doen dat heel graag!

    Vanavond is er de wekelijkse dienst in Meeswijk en daarna gaan we de overbuurvrouw "even" feliciteren bij haar huwelijk! Alvast proficiat Patricia en Wim en nog vele gelukkige jaren!

    Morgen - zondag - vieren we samen met alle vrijwillig(st)ers in Leut: 175 jaar Zusters Carolus Borromeus was een geweldig feest en... er moet toch "geëvalueerd" worden bij een hapje en een drankje!

    Ondertussen kijken we uit naar de uitslagen van heel wat "studenten" die we op één of andere wijze begeleidden... of die we in de klas hadden. Het zijn spannende dagen en... wees uitbundig bij het einde van de examens maar ... "weest voorzichtig" ... "opa" heeft het gezegd...

    Onze "Boodschap voor een Betere Wereld" hebben we nu al in 709 talen kunnen publiceren. We houden ons aanbevolen bij allen die naar "verre" oorden vertrekken om nog vertalingen in lokale talen "vast" te krijgen... Graag een seintje!

    23-06-2012 om 09:41 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taal 709 : Onze Boodschap in de taal Batak Mandailing.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Batak-taalgroep telt verschillende talen : hier de versie van onze "Boodschap voor een Betere Wereld" in de taal Batak Mandailing : taal 709 !!!

    Batak Mandailing telt ongeveer 1 miljoen sprekers. Je vindt de taal op Sumatra (Noord-Westen) en deze taal behoort tot de Zuidelijke Batak-groep.  De vertaling werd ons toegezonden door Misael Tamaris Nasution : thank you very much !

    BATAK MANDAILING

    “Por do roha nami dunia na aman, didia kaum na poso dapot mangembangkon bakat ni halai secara optimal di toru marsiajar na denggan aso nanti nai halai dapot saling mangabdi dalam semangat solidaritas , saling porcaya rap hormat terhadap sada dot nalain.”

    Nederlands

    "Wij willen een veilige wereld waarin alle jongeren onder goede begeleiding al hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen om ze nu en later ten dienste te stellen van elkaar in een geest van solidariteit, vertrouwen en wederzijds respect!"

    EN ... ZOALS STEEDS ... WE SPEUREN VERDER !

    Foto : Een huwelijk bij de "Batak-groep" in schitterende klederdracht !

    KLIK op de FOTO

    22-06-2012 om 10:13 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taal 708 : Onze Boodschap in de taal Daya Bekati !

    We hebben er weer een uitzonderlijke vertaling bij :
    onze "Boodschap voor een Betere Wereld" in de taal Daya Bekati : taal 708 !

    Er zijn slechts ongeveer 4000 sprekers die deze taal dagelijks spreken. Je vindt ze in Indonesia (Kalimantan) aan de Sarawak-grens, in de regio's van Sambas en Selvas. Ook deze vertaling kregen we via de goede zorgen van zuster Mariani. De vertaalster - die ons ook nog feliciteerde met de zinvolle boodschap - is Andrea Korsini Tresnaningtyas : thank you very very much!

    DAYA BEKATI

    „Kitn ngate dunie da aman untuk kangot biar ayoa bisa ngambangkan bakat a' batol batol ka saroh bimbingan da bait, biar jana a' ayoa bisa nulokng age, saling pacaya gi hormat gi age a'...... kira''


    Nederlands

    "Wij willen een veilige wereld waarin alle jongeren onder goede begeleiding al hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen om ze nu en later ten dienste te stellen van elkaar in een geest van solidariteit, vertrouwen en wederzijds respect!"

    EN ... ZOALS STEEDS ... WE SPEUREN VERDER !!!

    21-06-2012 om 08:40 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Slotrepetitie" mannenkoor.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals reeds eerder gemeld hielden we ook met ons mannenkoor Sint Cecilia Meeswijk een heel aangename "slotrepetitie"!

    Bij een heerlijk glaasje wijn werd er een evaluatie gemaakt van de voorbije maanden : heel succesvol waren de plechtige vieringen in de kerk (Kerstmis, Pasen, ....) evenals o.a. het optreden voor de Vincentiusvereniging, de eucharistieviering in Mariaheide, het concert in Porta da Vida in Limbricht, het opluisteren van de eucharistie aan de grot in Neeroeteren en het concert in Heppeneert bij de opening van de Meimaand! Niet te vergeten : de wekelijkse inspanningen bij de "gewone" vieringen.

    Bedankt mannen en proficiat! Na een "beetje" rust ... gaan we weer werken aan nieuwe programma's!

    FOTO : 11 leden van ons koor rond de "slottafel" ...

    KLIK op de FOTO !

    20-06-2012 om 09:00 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Slotrepetitie" OKRA Meeswijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een beeld van de heel gezellige sfeer tijdens de "slotrepetitie" van ons OKRA-koor in het  "repetitielokaal" te Meeswijk.

    De dames bespreken de jaarwerking en houden het "drinkliedje" gereed!

    KLIK op de FOTO !

    19-06-2012 om 13:12 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweldige "slotrepetities" !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De "slotrepetities" van OKRA Meeswijk en ons Mannenkoor Sint Cecilia Meeswijk waren - weer eens - geweldig !!!

    Een heerlijk moment van heel veel vreugde, vertellen, jaarverslag, een heerlijk wijntje en... nog een erg gezellig "drinkliedje"! Op deze slotrepetities komen we nog met enklele "beelden" terug !!!

    Hier alvast een foto van 4 van onze mannen - zangers bij de beide koren - die erg "genieten" van het wijntje, de sfeer, het "drinkliedje" en ... van het commentaar van de dames !!!

    KLIK op de FOTO

    18-06-2012 om 22:01 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 18 juni : afsluiting "werk- en zangjaar" !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag sluiten we onze "jaarwerking" af met de koren van Meeswijk : OKRA en ons mannenkoor!

    We laten de "periodes" altijd samenvallen met de vakanties: heel wat mensen trekken erop uit of vangen de (klein)kinderen op !!!

    Met OKRA gaan we vanaf eind augustus weer heel stevig "werken" aan een selectie van liederen uit ons repertorium, aan het aanleren van weer nieuwe "nummers" en aan  voorbereidingen van optredens !

    Met ons Mannenkoor kijken we vooruit naar de programma's van de vakantievieringen, enkele optredens en ... het "kerstprogramma"... Tijdens de vakantiemaanden blijven we wel de wekelijkse vieringen verzorgen... in de mate van het mogelijke... dus bereiden we die allemaal voor ...

    BEDANKT lieve leden van het OKRA-koor en van ons mannenkoor : we mogen weer terugkijken op een werkjaar met vele hoogtepunten !!! Hopelijk kunnen we vanaf eind augustus weer allemaal in goede gezondheid "zingen" !!! Maar eerst houden we een fijne dank-receptie !

    FOTO : ondergetekende samen met Martino en voorzitster Marie-Jeanne : nakaarten over het geslaagde optreden met ons OKRA-koor in Hasselt en ... nieuwe  plannen smeden !!!

    KLIK op de FOTO .

    18-06-2012 om 15:02 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu even de foto met de tekst ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op aanvraag... even de foto publiceren van de opening van de Fitnesstuin "De Wirvelèèr" met de tekst. 

    En ... we staan inderdaad bij de "bejaarden" die al snel gebruik beginnen te maken van de geplaatste toestellen... en ... ik sta erbij om te "helpen" maar ... je kunt de tekst ook anders interpreteren... haha ...

    KLIK op de FOTO !

    17-06-2012 om 12:37 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fitnesstuin aan het Rusthuis : ... in de krant !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de speciale katern " Het Belang van Limburg Dilsen-Stokkem" vinden we vandaag de foto van de opening van de Fitnesstuin " De Wirvelèèr" aan het Woonzorgcentrum, " 't Kempken" , Langs de Graaf 15, in Stokkem!

    FOTO : Samen met schepen Jan Braun en met residente Fanny Grooten (zij is nu "meter" van het project. Met haar samen bedacht ik de naam " De Wirvelèèr" (iemand die niet stil kan zitten).

    KLIK op de FOTO (scan van het beeld in de krant)

    Ondertussen wordt de Fitnesstuin bij mooi weer goed gebruikt : wat een plezier als je de residenten ziet "bewegen" !

    16-06-2012 om 09:01 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taal 707 : Onze Boodschap in de taal Suroboyo !

    Van op Oost-Java ontvingen we een vertaling van onze "Boodschap voor een Betere Wereld" in de taal Suroboyo : taal 707 !!!

    "Suroboyo" is een regionale "variant" behorend tot de Javaanse taal. Surabaya is de hoofdstad van Oost Java (Jawa Timur).
    De vertaling werd ons doorgestuurd door Maria Pia Suzanna : thank you very much !!!

    SUROBOYO

    “Awake dhewe kepingin ndonya laher sing aman, sing arek nom e isok ngembangno bakat secara optimal dibarengi karo bimbingan sing apik supoyo mbesuk e arek-arek nom mau isok saling ngabdi dalam semangat solidaritas, saling percoyo, karo isok saling ngajeni wong siji karo liyane.”

    Nederlands


    "Wij willen een veilige wereld waarin alle jongeren onder goede begeleiding al hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen om ze nu en later ten dienste te stellen van elkaar in een geest van solidariteit, vertrouwen en wederzijds respect"

    EN ... ZOALS STEEDS ... WE SPEUREN VERDER !

    15-06-2012 om 12:19 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taal 706 : onze Boodschap in het lokale (jongeren)-Javaans !

    We hebben onze "Boodschap voor een Betere Wereld" reeds in enkele Javaanse talen. Maar nu ontvingen we ook nog een andere versie : de vertaling van onze Boodschap voor een Betere Wereld in "Javanese local": taal 706.

    Daarbij heeft de vertaalster ook nog eens een beeld uit het actuele "jongerenschrift" gebruikt door de klank"g"  - niet gelijk aan onze gewone "g" - te vervangen door het cijfer 9.
    Je kunt het een beetje vergelijken met het ontstaan van een jongeren-sms-taal: bijvoorbeel : "effen wachten" wordt dan bij ons " ff w88" !

    Thank you very much dear Sister Mariani and Maria Theresia Siamuryati!

    JAVAANS (local)

    "Kula pin9in d0nya ingkang aman.. W0nten pundi kemawon para muda..saged n9emban9ake bakat kanti optimal dipun bimbin9an ingkang sae supaya besoke saged ngabdi w0nten seman9at solidaritas, pada percaya lan hargai satun99al denin9 liyan"

    Nederlands

    "Wij willen een veilige wereld waarin alle jongeren onder goede begeleiding al hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen om ze nu en later ten dienste te stellen van elkaar in een geest van solidariteit, vertrouwen en wederzijds respect."

    EN ... ZOALS STEEDS ... WE SPEUREN VERDER !!!

    14-06-2012 om 09:25 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postzegels, centjes, ....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Danken" doen we soms te weinig en... dat willen we vandaag even "goedmaken"!

    Bedankt lieve mensen voor jullie bezoek aan ons blog, voor de interesse in ons project, de vele reacties, de steun , de medewerking in heel wat verenigingen, de zang, de speurtocht naar vertalingen, ... en heel concreet voor de postzegels (een "zending" is weer in onze school in Oeganda aangekomen) , de centjes - een hele "box" met euromuntjes : bedankt Chris, Godelieve, Angeline, Louisa, Hubert, zuster Mariani, lieve koorleden, ... en zovele anderen !!!

    FOTO : de kinderen die de Summer Class volgden in Talon Talon (ons project op de Filippijnen) maakten ook veel plezier : hier zijn ze een "dansje" aan het doen !!!

    KLIK op de FOTO !

    13-06-2012 om 09:15 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studenten ... en ons project ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een zware tijd voor de studenten en... sommigen "zien" op de valreep dat er nog heel wat onafgewerkte "werkstukken" liggen... We springen bij waar we kunnen, met uitleg, tips en ... zelfs wat vertaalwerk ...

    Maar ja... velen hebben beloofd tijdens hun vakantie mee te speuren naar vertaling van onze "Boodschap voor een Betere Wereld" (nu reeds in 705 talen)  ... en... we hebben goed nieuws : via de zusters van Leut - in het bijzonder zuster Mariani en haar "kennissen" - hebben we ongeveer 15 nieuwe talen erbij: we publiceren ze nog wel met de nodige commentaar: daar komt heel veel "opzoekwerk" bij kijken ... maar het is geweldig! Alvast bedankt !!!

    Gisterenavond was er de "afsluiting" van het parochiale werkjaar. Er was een schitterende presentatie van een "inleefreis naar Indonesië" die enkele dames maakten samen met de zusters. Wat een heerlijke cultuur, wat een uniek landschap, ...

    Op de processie van vorige zondag komen we nog eens even terug met een "actiefoto" : bij één van de "kapellen" zingen we met het parochiaal zangkoor een mooi meerstemmig "Tantum Ergo" . 

    KLIK op de FOTO !

    12-06-2012 om 09:17 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Repetities en... werkjaar afsluiten in Leut.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Repeteren doen we vandaag tweemaal :

    - met ons OKRA-koor Meeswijk zijn we de hele "bundel" - 151 liederen (!) rustig aan het doornemen
    - met het mannenkoor Meeswijk breiden we onze schat aan Marialiederen nog uit en... nemen we stukken van het "vakantieprogramma" door ... en ... misschien kijken we al eens uit naar de diensten van Kerstmis (!) en enkele "profane" optredens...

    Daarna sluiten we in Leut het werkjaar af samen met de parochieraad (20 u. Parochiezaal) : er is een powerpoint presentatie met beelden van de viering van 175 jaar "Zusters Carolus Borromeus" en het hele jaar wordt eens overlopen. Daarna de vraag : hoe gaat de toekomst er uit zien? Het is een vraag die zich in vele parochies stelt... maar ... we kunnen in Leut nog altijd bogen op een stevige werking: de processie van gisteren was prachtig ern het koor is ook nog heel uitgebreid!

    FOTO : de koorleden die ik gisteren mocht begeleiden en dirigeren tijdens de viering en de processie.

    KLIK op de FOTO.

    11-06-2012 om 09:40 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Processie ... en vaderdag ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag trekken we - bij goed weer - met de jaarlijkse processie door het schittrerende dorp Leut! Een mooie traditie die - gelukkig maar - mooi in ere gehouden wordt. Al te veel wordt afgeschaft - dat is gemakkelijk - en wordt dikwijls door niets of door dingen vervangen waar je heel wat vragen bij kan stellen... Tijdens de viering mag ik orgel spelen en dirigeren : heerlijk ...

    En ... het is vandaag ook "vaderdag" : PROFICIAT aan alle papa's, pakes, pa's, opa's, ... !

    FOTO : met lieve Julie op mijn schouders! (Foto: schoondochter Jill, mama van Julie : bedankt !)

    KLIK op de FOTO !

    10-06-2012 om 08:42 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertalingen ... en uitvaart ...

    We hebben van uit o.a. Indonesië verschillende vertalingen van onze "Boodschap voor een Betere Wereld" ontv angen ! Schitterend! Maar omdat de meeste commentaar in het Bahasa Indonesia geschreven werd ... doen we uiteraard eerst beroep op een tolk (Zr Mariani) om alles goed te begrijpen.

    Ondertussen kregen we ook nog enkele "varianten" die we niet als een aparte taal kunnen tellen. Zo stuurde ons Mirjam Hellwig - waarvoor onze dank - een "vertaling" van onze Boodschap in het

    "Mestreechs" :
      :

    "VEER WÈLLE UN VEILIGE WERELD BOE IN ALLE JONGERE OONDER GOOJ
     
    BEGELEIJDING AL HUN TALENTE OPTIMAAL KINNE OONTWIKKELE UM ZE - NOE
     
    EN LATER - TEN DEENSTE TE STELLEN VAAN ELKAAR IN DE GEIS VAAN
     
    SOLIDARITEIT, VERTRÒWWE EN WEDERZEIJDS RESPECT".


    WE HOUDEN U OP DE HOOGTE !!!



    En nu snel naar Opgrimbie om er orgel te spelen tijdens een uitvaart ...
     
    de 5de deze week ...

    09-06-2012 om 09:26 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitkijken naar vertalingen ...
    Onze "Boodschap voor een Betere Wereld" bestaat op dit ogenblik in 705 (!!!) talen (daarnaast heel wat varianten in eenzelfde taal) , uniek in de wereld voor een "eigen" boodschap.

    En ... we kijken dagelijks uit naar meer vertalingen en... die komen !!!

    Enige tijd geleden begeleidden we enkele zusters van Carolus Boromeus tijdens de uitvoering van hun "Jubilee-lied" op het feest ter gelegenheid van het 175-jarig bestaan van de orde en ... dat leidde tot contacten over de hele wereld : verschillende zusters zijn nu zelf aan het schrijven gegaan en hebben contacten aangesproken: dat belooft !!!

    We houden u op de hoogte en... alle info is welkom : de vakanties komen eraan en velen vertrekken naar verre oorden: graag een seintje en we geven enkele vertalingen mee!!!

    08-06-2012 om 08:53 geschreven door Frans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Onze 4 kleinkinderen:
    foto 1 : Maarten en Jonas
    foto 2: Thibault en Julie !
    foto 3: Thibault en Julie worden groter!
    foto 4: Julieke bij de kerstman
    foto 5: Thibault als cowboy in de turnles!
    foto 6: Julieke 31 maart 2007: ik word groter!
    foto 7: 11 april 2007: de 4 schatten van kleinkinderen samen met opa.
    foto 8: Moederdag: Kleindochter Julieke en haar mama Jill.
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Startpagina !

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Thibault blaast 5 kaarsjes uit en neefje Maarten mag helpen!
    Foto

    Jonas, onze oudste kleinzoon : juli 2013
    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!