Inhoud blog
  • Duitse vakwerkhuizen
  • Een moderne Malibu
  • De terrassen zijn nog leeg
  • zomer aan de Bodensee
  • Pretpark
  • Een toren met kleintjes
  • Een nieuwe MAXIA bij Hobby
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    27-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws van Weinsberg

    WEINSBERG

    Kampeerauto’s

    WEINSBERG biedt nieuwe opties voor de campers voor het nieuwe modeljaar 2022: CaraCompact en CaraCompact EDITION [PEPPER] zijn op aanvraag leverbaar met centrale vergrendeling voor de garagedeuren. Optioneel zijn de Thule Lift V16 achterwieldrager (in hoogte verstelbaar) of Thule G2, het e.hit transportsysteem met een verhoogd laadvermogen tot 150 kg (in plaats van 120 kg) en het Truma iNet X-systeem voor alle campers te bestellen. Het iNet X Panel met intuïtieve smartphone app bediening via Bluetooth maakt het mogelijk om zowel Truma- als Alde-apparaten en een Dometic Freshjet-airconditioningsysteem te bedienen. Het gekleurde 4,3‟touch display geeft duidelijk de buiten- en binnentemperatuur, accu, water- en gasniveaus weer. Door de integratie van schakelaars kunnen via het bedieningspaneel ook diverse voertuigfuncties worden aangestuurd, zoals waterpomp, radio en tv, verlichting en vloerverwarming.

    Innovaties standaard: SUPERLIGHT

    Maximale gewichtsbesparing, geen stress tijdens het laden – dankzij de revolutionaire SUPERLIGHT-technologie: SUPERLIGHT is meer dan alleen iets weglaten. Dankzij de innovatieve technologie kan er meer worden meegenomen op reis zonder apparatuur. Daarom heeft WEINSBERG zijn grootste modellen SUPERLIGHT gemaakt – de CaraCore 700 MEG en de nieuwe CaraHome 650 DG. En hoe werkt het? Dankzij de nieuwe, nog stabielere stoelconstructie in lichtgewicht technologie en meubels met fronten gemaakt van zeer sterke lisocore® lichtgewicht panelen, wordt veel gewicht bespaard. De golvende kernstructuur geeft de lichtgewicht panelen een hoge stabiliteit en bespaart tegelijkertijd gewicht (holtes). De SUPERLIGHT-voertuigen zijn ook voorzien van een 52 mm dikke bodemplaat in XPS-schuimtechnologie met verbeterde stabiliteit en isolatie. Plastic in plaats van staal: Verdere gewichtsreducties brengen veranderingen in het chassis met zich mee – nieuwe lichtere bladveren van hightech kunststof verbeteren de bruikbaarheid van de campers. Een enorme extra gewichtsbesparing kan worden bereikt met de optionele zeer krachtige lithium-ion batterij.

    Wat betekent dit concreet? Het leeggewicht en de massa in rijklare toestand van de SUPERLIGHT-voertuigen zijn aanzienlijk lager, zodat tot 30% meer laadvermogen mogelijk is dankzij deze enorme gewichtsbesparing. Tegelijkertijd biedt de nieuwe CaraCore 700 MEG SUPERLIGHT plaats aan vijf personen in de rijmodus. De nieuwe CaraHome 650 DG SUPERLIGHT met Frans bed achterin en ruim alkoofbed vervangt de 700 DG. Hij is niet alleen compacter en wendbaarder, maar ook aanzienlijk lichter ondanks de goedkeuring van 6 personen - zelfs als hij is uitgerust met tal van opties, zoals.B. Smart, Media- en tv-pakket, garagedeur, extra ramen, bedconversie met uittrekbare, comfortabele douche, airconditioning, luifel en fietsendrager achter. Compacte buitenafmetingen plus veel ruimte plus uitgebreide uitrusting plus weinig gewicht - met deze functies scoort de CaraHome 650 DG SUPERLIGHT als een ideaal voertuig, niet alleen voor gezinnen, maar ook voor verhuurbedrijven.

    CaraCore

    Stijlbewuste trendsetter die handig gebruik combineert met design – de betere semi-geïntegreerde, zeg maar dankzij het standaard hefbed: dit is de volledig geïntegreerde CaraCore. En voor het nieuwe modeljaar wordt het nog beter: voortaan is de gasbox standaard in de lengterichting geplaatst. Hierdoor passen beide gasflessen naast elkaar en kunnen ze gemakkelijk en gemakkelijk worden vervangen. Geïntegreerde luifelverlichting is als optie leverbaar. De met gordel geïntegreerde Fiat-stoelen, waarin de veiligheidsgordel direct is geïnstalleerd, zijn nu ook optioneel te bestellen met een hoes in de stof van de levende wereld. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling en dus een aanzienlijk opgewaardeerd interieur. Daarnaast zijn aguti premium-stoelen ook op aanvraag leverbaar – met geïntegreerde gordel, gordelspanner, veiligheidsgordel en stoelherkenning, draaiconsole, traploos verstelbare armleuning, hoogtekanteling, rugleuning en lengteverstelling (200 mm) en ventilatie voor de stoel en rugleuning – of AGUTI EXCLUSIVE-stoelen, die ook stoelverwarming, luchtvering, kantelverstelling en lendensteun met twee kamers hebben.

    CaraHome

    Ruimte voor maximaal zes personen, twee aparte slaapgedeeltes, uitstekende ruimte, exclusief WEINSBERG-design: de nieuwe CaraHome maakt indruk met zijn nieuwe interieur en een uitgebreid vloerplanportfolio. Naast de nieuwe 650 DG SUPERLIGHT is de 650 MEG volledig nieuw als een populaire plattegrond van een eenpersoonsbed: met een eethoek met draaibare tafelbladverlenging, een extra zijstoel waardoor een vijfde persoon aan tafel kan zitten, keuken met driepits fornuis, ruime badkamer, alkoofbed en twee eenpersoonsbedden langs de achterkant, waaronder zich een kledingkast bevindt, het is de perfecte metgezel voor vakanties met familie of vrienden. Het nieuwe exterieur van de CaraHome overtuigt met geavanceerde technologie: de optimaal isolerende 52 mm dikke XPS-vloerstructuur (in plaats van 42 mm zoals voorheen), kunststof bladveren en de hoogwaardige hagelbestendige GVK-dakhuid maken de CaraHome stabiel en toch licht en geschikt voor alle weersomstandigheden. In de in de lengterichting geplaatste gasbox kunnen beide gasflessen naast elkaar worden geplaatst en kunnen ze eenvoudig worden vervangen (niet bij 550 MG). In het nieuwe interieur maakt de CaraHome indruk met een moderne uitstraling: lichtgewicht meubels met dwars gelamineerd decor en rechte fronten zonder handgrepen (met pushlock-functie), ruime keuken met kasten en een lade en een grote koelkast (afhankelijk van de plattegrond 107, 142 of 177 liter), douche-uitbreiding met gordijn (optionele doucheruimte Deluxe met zijwanden en scheidingsdeuren is ook mogelijk), Thetford toilet, temperatuur en vochtigheid reguleren EvoPore HRC lichte matrassen voor een hoog slaapcomfort, deur om de slaapkamer aan de achterzijde te scheiden, optionele Smart TV - WEINSBERG's ontwerp en kwaliteitsnormen zijn op het eerste gezicht herkenbaar in de CaraHome. Als geen ander combineert hij functionaliteit en stijl. De alkoofmobiel gaat het nieuwe modeljaar in met de plattegronden 550 MG, 600 DKG, 650 DG SUPERLIGHT en 650 MEG.

    CaraLoft en CaraSuite

    Voor het modeljaar 2022 zijn er enkele wijzigingen voor de twee semi-geïntegreerde CaraLoft en CaraSuite, die zeer succesvol zijn in de markt: Zowel in de CaraLoft 650 ME en 650 MF als in de CaraSuite 650 MF en 700 ME is de gasbox nu zo ontworpen dat twee gasflessen van elf kg naast elkaar kunnen worden ondergebracht. Voor de andere caraLoft 600 MF en CaraSuite 650 MG plattegronden is op aanvraag een gasfles uittrekbare uittrekbare beschikbaar, waardoor het ook gemakkelijk is om de flessen achter elkaar te verwisselen. Om de ruime badkamer nog comfortabeler te maken, zijn in de CaraLoft 600 MF de volgende aanpassingen gedaan: Het Franse bed aan de achterzijde, dat zich naast de T-kamer bevindt, behoudt zijn aangename hoogte. Tussen het bed en de kledingkast, die ook grenst aan de badkamer, is een kleine trede van ongeveer tien cm hoog geplaatst. Vanaf dit punt is de vloer in de hele T-ruimte vlak. Er kon dus veel hoofdruimte gecreëerd worden voor de douche. In de CaraLoft en CaraSuite 650 MF is er daarentegen geen instap in het achterste gedeelte en is de hoogte van het Franse bed iets verlaagd om het gemakkelijker te maken om in te stappen. Op deze manier is er ook veel stahoogte in de douche gecreëerd.

    Caravans

    Nieuw modeljaar, nieuwe opties – dat geldt ook voor weinsberg caravans. Op verzoek kan voor alle caravans een afdekking voor de spoelbak worden besteld, die ook als snijplank kan worden gebruikt. Daarnaast is er een optioneel zelfvoorzienend pakket met een sterke lithiumbatterij beschikbaar, waardoor het mogelijk is om onafhankelijk van walstroom van elektrische energie te worden voorzien. In de CaraOne zijn er drie zijruiten op aanvraag als u kiest voor het driepersoons stapelbed. Met de CaraOne 550 QDK – en ook in de CaraCito 470 QDK en 500 QDK – zijn op aanvraag een garagedeur en een multifunctioneel tweepersoons stapelbed beschikbaar, dat eenvoudig kan worden opgeklapt voor het laden. Optioneel is er ook het multifunctionele driepersoons stapelbed: de vouwfunctie van het middelste bed verandert het ligvlak in een rugleuning, waardoor een kinderbank ontstaat, of creëert grote opbergruimte die van binnen en van buiten toegankelijk is.

    CaraCito

    De CaraCito biedt nu een nieuwe grote compressor koelkast van Dometic met een volume van 83 liter (in plaats van 65 liter). Daarnaast heeft hij standaard een inductiekookplaat (in elektrische uitvoering). Als meerdere elektrische apparaten tegelijkertijd worden bediend, zorgt een intelligent elektrisch regelsysteem voor de juiste lastverdeling of prioritering van de verbruikers en past het de energieverdeling in het voertuig optimaal aan.

    %

    Innovatie – ontworpen door Knaus Tabbert: Dyonic chassis

    Lichter, veerkrachtiger, duurzamer – het innovatieve Dyonic-chassis demonstreert de decennialange caravanexpertise van Knaus Tabbert. Het nieuwe chassis is ontwikkeld voor optimaal klantvoordeel: het gebruik van hoogsterkte staal is niet alleen duurzaam, maar zorgt ook voor een hoge stabiliteit met een laag gewicht met de uitsparingen in de balken. Extra dempingscomponenten in het assengamma maken het Dyonic-chassis extreem duurzaam. De componenten worden vervaardigd door het bekende bedrijf Knott in de industrie. Het nieuwe Dyonic-chassis biedt de hoogste kwaliteit en wordt geleverd met optionele veiligheidsuitrusting die voldoet aan de gebruikelijke eisen van de markt. Het wordt standaard gebruikt op CaraCito en CaraOne (niet op CaraOne UK)

    Compacte zwerfauto’s

    Er zijn ook nieuwe opties voor de WEINSBERG CUVs voor het nieuwe modeljaar: alle CUV's zijn optioneel verkrijgbaar met een elektrische softclose schuifdeur, een grijswatertank met elektrische afvoerklep en camerabewaking en een zonnesysteem met 110 Wp (niet voor voertuigen met pop-up daken). Om de ruimte voor voertuigen met hoogte H2 te vergroten, kan de Easy-Space-uitbreiding worden besteld - de panorama-uitbreiding zonder panoramisch venster. Hierdoor krijgt de cabine meer hoofdruimte en is de toegang tot de bestuurders- en voorpassagiersstoel ongehinderd zonder te hoeven bukken. Daarnaast zijn er nu grotere kozijnramen voor de achterdeur en de Dometic 2000 dakairconditioning met antraciet kap. De 630 MEG [OUTLAW] van CaraTour en CaraBus kan op aanvraag worden uitgerust met airconditioning en een Midi-Heki achterin.

    Het EasySlide bed van de 600 MQH plattegronden biedt nu standaard een nog comfortabeler, zachter Evo poriënmatras. De CaraBus gaat ook het modeljaar 2022 in met het nieuwe Tiberino-meubeldecor en de exclusieve WEINSBERG-meubelgreep. Op alle CUV's is het bedframe omgebouwd naar aluminium voor nog meer stabiliteit en heeft het ook bredere lamellen. Voor nog meer gebruiksgemak is de zoetwatertank voorzien van een nieuwe, soepel lopende afvoerklep. Dankzij het nieuwe gekleurde 4,3‟ Truma iNet X-paneel is het mogelijk om niet alleen Truma-apparaten, maar ook een Dometic-airconditioningsysteem intuïtief te bedienen, bijvoorbeeld .B. Het display toont ook de buiten- en binnentemperatuur. Naast wit en metallic zwart biedt het nieuwe exterieurkleurenpalet de keuze uit vijf edele grijstinten die perfect passen bij de elegant sportieve WEINSBERG CUV's.

    Meer info: www.knaustabbert.de



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!