Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    06-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het begrotingstekort en zijn gevolgen
    De laatste begroting van Verhofstadt II vertoont dus een gat van circa één miljard euro. Als men er rekening mee houdt, dat er gehoopt was op een even groot overschot, dan betekent dit dat er twee miljard tekort is. De reden, volgens Reynders, is dat men het probleem deze keer niet meer mag oplossen door overheidsgebouwen te verkopen en pensioenfondsen over te nemen. Dat is larie en wel om volgende redenen:
    - Men  kan geen overheidsgebouwen blijven verkopen, meestal dan nog onder de prijs en met een clausule waarbij men dezelfde gebouwen terug huurt aan veel te hoge prijzen. Het is een schande dat de Verhofstadt-regeringen reeds een groot deel van  's lands patrimonium hebben verkocht aan die voor het land slechte voorwaarden.
    - Alle grote pensioenfondsen zijn al overgenomen en ook hier gaat het om een voor het land nefaste ontwikkeling. De staat erft hiermede structurele lasten waarvan ze nooit meer vanaf geraakt.
    CD&V heeft zich steeds tegen de verkopen van staatseigendom en het overnemen van pensioenfondsen gekant en kan nu moeilijk kazak draaien. Tegelijk zit Leterme wel met een groot probleem. Als voorlopige minister van begroting moet hij nu zien het gat dicht te rijden, terwijl hij tegelijk moet proberen de beloften van oranje-blauw te verwezenlijken: een belastingvermindering en het welvaartvast maken van diverse uitkeringen. Die beide beloften kosten nog eens een paar miljard euro extra. En dan is er in dit land eigenlijk nog helemaal niets gedaan om de kosten van de vergrijzing op te vangen. Reynders mag wel zeggen, dat België een kleiner begrotingstekort heeft dan andere ons omliggende landen, zoals de vorige keren vergeet hij erbij te zeggen dat België een grotere staatsschuld heeft. We zitten nog altijd 16% boven het Europees gemiddelde en 26% boven de 60%-grens waarbij het zilverfonds zou kunnen gaan werken.
    De twee eerste Verhofstadt-regeringen hebben de kans gehad te profiteren van een economisch gunstig klimaat en hebben er geen gebruik van gemaakt om de staatsschuld drastisch te verminderen. 2008 wordt, economisch gesproken, geen goed jaar en het is dan ook zo goed als uitgesloten dat Leterme de problemen opgelost zal krijgen, niet tegen Pasen en ook niet daarna.
    En dan hebben we het nog niet gehad over de communautaire problemen...

    06-01-2008, 10:31 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    05-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Osama Bin Laden al meer dan 5 jaar dood!
    In de nasleep van de moord op Benazir Bhutto is er een interview op de Arabische zender Al Jazeera opgedoken, waarin de vrouw aan ex-BBC reporter David Frost vertelt, dat Osama Bin Laden vermoord is geworden door een zekere Omar Sheikh. Dat interview dateert al van 2 november en staat sinds de dag daarop op de site van Al Jazeera. De BBC nam het over, maar liet de bewuste passage eruit. Het was als gevolg van deze censuur, dat "internauten" de zaak opnieuw in de belangstelling brachten.
    Die Omar Sheikh zit al 2002 in de gevangenis in Pakistan, maar dan voor een andere moord, deze op de Amerikaanse journalist Daniel Pearl, over wiens wedervaren en dood ondertussen een film werd gemaakt (met Angelina Joly in  de hoofdrol). De man wordt ook in verband gebracht met de aanslagen van 11 september 2001.
    Dé vraag is nu, waarom men zo'n nieuws hier niet te horen krijgt en men integendeel nog steeds doet alsof Bin Laden nog altijd in leven zou zijn. Ikzelf zeg al jaren dat hij dood is, maar dacht dat hij het leven gelaten had bij de laatste bombardementen van de Amerikanen in het Afghaanse Tora gebergte. Die geluidsbandjes en de enige video die men van hem later nog heeft uitgebracht kunnen door iedereen gemaakt worden. Voor imitatoren à la Van den Durpel is dat een koud kunstje. De enige echte video's van Al Quaeda zijn die van de tweede in bevel, Al Zawahiri.
    Waarom men dan persé wil laten doorschemeren dat Bin Laden nog leeft, is stof voor de geheime diensten, die in hun "war on terror" veel meer gebaat zijn met een levende dan met een dode Bin Laden. De internationale wereld wordt (nog maar eens) voor de gek gehouden.
    ---
    Dat voor de gek houden, geldt ook voor de Belgische politiek. Volgens Jean-Marie Dedecker is de hele heisa rond de terreur dreiging in ons eigen land ook opgeklopte sensatie. Die moet, volgens hem, alleen dienen om aan de waarnemers in binnen- en buitenland het idee te geven dat België weer een regering heeft en dat die zou werken.
    Volgend week komen de interim-ministers en de parlementairen terug uit hun dikverdiende Kerstvakantie en heeft men weer stof genoeg om over iets anders te spreken en te schrijven. Het terreuralarm zal dan waarschijnlijk ook worden afgeblazen.
    La commedia dell'arte is nog altijd actueel.

    05-01-2008, 10:51 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
    04-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het fenomeen Dedecker
    Volgens een zgn "achterafpeiling" van TNSD-Dimarso, blijkt dat 21% van de Vlaamse kiezers overwogen heeft om op de lijst van Dedecker te stemmen. Uiteindelijk heeft maar één derde het toch gedaan. De reden daarvoor was waarschijnlijk, dat men niet geloofde dat "Deckerke" de verkiesdrempel van 5% zou gehaald hebben. Nu men weet dat dit wél kan, ziet de toekomst er goed uit voor de ex-judoka coach. Hij heeft nl een potentieel om het stemmenaantal voor zijn LDD te verdrievoudigen, grotendeels op kosten van de Open VLD.. En er is nog meer.
    Hoe langer men erover nadenkt, hoe duidelijker het wordt dat het Vlaams kartel er na 23 maart niet in zal slagen om een regering op de been te brengen die een tweederde meerderheid gaat hebben én daarenboven een ernstige staatshervorming gaat kunnen doorvoeren. Leterme I zal voor hartverscheurende keuzes staan:
    - Ofwel een regering vormen die geen grote staatshervorming zal kunnen doorvoeren, maar daarmee verloochent het kartel zijn kiesbeloftes en gaat N-VA daaruit zijn conclusies moeten trekken.
    - Ofwel niet in een regering stappen, waarbij Verhofstadt IV eraan komt, zonder meerderheid in Vlaanderen en met een oppositie Vlaams kartel, Vlaams Belang en LDD.
    - Ofwel stoot CD&V zijn rechtervleugel, in casu N-VA, af en haalt ze de SP.a bij in de regering (of de groenen) en vormt zij toch een regering met paars aan de Waalse kant én met een voor Vlaanderen niet te aanvaarden programma.
    In het eerste en het laatste geval, is de kans groot dat er een akkoord zal komen tussen N-VA en LDD, waarbij de kaarten voor de verkiezingen  in 2009  wel eens heel anders zouden kunnen liggen. Dan gaat niet alleen Open VLD, maar ook CD&V veel van haar pluimen verliezen. Volgens een artikel in de Gazet Van Antwerpen zou het weer koek en ei zijn tussen Dedecker en Bart De Wever. Hoe een dubbeltje rollen kan...
    In elk geval moet het al vreselijk mis gaan, mocht "Deckerke" in 2009 niet op rozen zitten.

    04-01-2008, 11:40 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    03-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams-links op de dool
    Het gaat niet goed met de linkse partijen in Vlaanderen. Men zou er nog medelijden mee gaan krijgen. De SP.a mag niet meer meespelen in de voorlopige federale regering. Van Leterme had het nog gemogen, dan had die misschien wat meer kans gehad om ooit nog in de Wetstraat, 16 te kunnen intrekken. De Open-Vld was er echter niet voor te vinden. Van uw vrienden moet ge 't hebben, nietwaar? De kans dat de partij ooit in een echte regering zal mogen stappen is eveneens vrij klein. Dan maar oppositie, zou men zeggen. Maar ook daar loopt het niet lekker. Op alle tot nu toe door de SP.a te berde gebrachte klachten, kreeg de partij telkens te horen, dat ze achttien jaar mee in de regering heeft gezeten en zelf dus tijd genoeg heeft gehad om e.e.a. recht te zetten. M.a.w. ze krijgt een koekje van hetzelfde deeg en kan in feite geen echte oppositie voeren met in de regering haar vroegere medestanders. De partij is "a lame duck" geworden, een kreupeling.
    En het kan nóg erger. Nieuwe Spirit-voorzitster Geysen probeert ook wanhopig ervoor te zorgen dat haar partijtje - of wat daarvan overblijft - nog in de belangstelling kan blijven. Met geen enkele volksvertegenwoordiger meer en slechts één enkel zit(je?) in de senaat, stel je niet veel meer voor. Nadat ze ervoor gezorgd had, dat "den bleiter" (goed belachelijk gemaakt door Geert Hoste in diens nieuwjaarsshow) misschien toch mag deel uitmaken van de "dirty dozen" in de octopus onderhandelingen, heeft madame de voorzitster nu uitgehaald naar de SP.a omdat die, volgens haar, Spirit's "communautaire koers" niet apprecieert. Ze dreigde er zelfs even mee eens te gaan praten met Groen! Stel je voor: een partijtje dat nog een zekere communautaire reflex heeft, zou willen aanpappen met de laatste belgicistische partij van Vlaanderen! Dat zal wel niet doorgaan, maar het geeft wel aan hoe groot de paniek is bij de laatste mohikanen van Schiltz' laatste volgelingen.
    Op links is de campagne voor de regionale verkiezingen van 2009 dan ook al ingezet. Voor de andere partijen zal die waarschijnlijk beginnen na 23 maart, als dan zal blijken dat er voor België geen oplossing meer zal te vinden zijn.

    03-01-2008, 10:13 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
    02-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verloren continent
    Met Afrika gaat het van kwaad tot erger. Als er links ergens een brand is geblust, begint het rechts opnieuw. Terwijl er nog gevochten wordt in Somalië en Oost-Kongo en er aan de miserie van Darfour geen einde komt, blijft het dweilen met de kraan open. Nu staat Kenia op zijn kop na inderdaad waarschijnlijk vervalste verkiezingen. En in Zuid-Afrika dreigt er binnenkort een nieuwe president te komen die denkt dat men seks kan hebben met HIV-besmetten als ze men zich daarna maar goed douchet...
    De hoofdoorzaak van al deze miserie is terug te brengen tot het in stand houden van de koloniale grenzen. Er is bijna geen enkel land waar eenzelfde etnische groep de wacht uitmaakt. Die tegenstellingen zijn niet op te lossen via een democratisch systeem naar Westerse normen. Ook niet via een ander systeem. De enige oplossing zou zijn de grenzen te hertekenen en elk volk zijn eigen land te geven. Zie je dat al gebeuren?
    Ondertussen wordt het continent, dat op zich zelf rijk is aan bodemschatten (én vruchtbare gronden) systematisch leeggeplunderd. Dat gebeurt niet alleen meer door de vroegere koloniale machten en de U.S.A. Ook China is er zich mee gaan moeien. De Chinezen geven uitzonderlijke leningen en grote kapitalen aan de plaatselijke machthebbers, die dat geld meestal voor eigen doeleinden aanwenden. Hier en daar worden er door de Chinezen wegen en spoorwegen aangelegd, maar dat gebeurt bijna uitsluitend in functie van het plunderen van de bodemschatten. De eerste nieuwe weg die men bv in "onze" Kongo heeft aangelegd, gaat regelrecht het land uit, naar Zambia...
    Reeds van mijn eerste kinderjaren - en dat is al even geleden - werd er geld opgehaald voor Kongo. Zilverpapier werd gespaard en in elke winkel stond wel zo'n spaarpotje met een negerkopje dat knikte elke keer er een cent werd ingestoken. Al die hulp heeft niet mogen baten. Bijna alles wat bv België in Kongo had verwezenlijkt -  en dat was niet niks - is verwaarloosd of vernietigd geworden door slecht of geen onderhoud en oorlogen. Stel u voor: een land bijna zo groot als de hele Europese Unie (twee millioen vierkante kilometer), zonder infrastructuur, zonder gezondheidszorg, zonder ook maar enige fatsoenlijke organisatie. Moest men morgen vragen het opnieuw te kolonialiseren, geen enkel westers land zou het nog aankunnen.

    02-01-2008, 10:20 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (15 Stemmen)
    01-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rond de jaarwisseling
    "Als alles goed gaat, zijn de communautaire spanningen in april achter de rug. De toeristische sector is alvast optimistisch en plant een drukke maand in eigen land".
    Bovenstaande onzin is niet van mij, maar van een zekere Peter Jacobs in de weekeindeditie van De Standaard ("De Wijde Wereld" blz 2). Ofwel gaat het hier om iemand die hoegenaamd geen politiek volgt, ofwel om een simpele ziel. Zoals de Fransen zeggen: "Le ridicule ne tue pas".
    Erger wordt het als ge een uitspraak te lezen krijgt van Axel Red. Die weet in diezelfde krant, maar dan op oudejaarsdag, te vertellen, dat "alle mensen die voor het Vlaams Belang gestemd hebben, bloed aan hun handen hebben"! De rosse bleekscheet (toen ik haar voor het eerst zag dacht ik dat ze anorexia nervosa had) heeft carrière gemaakt met in het Frans te zingen (nou, ja: als ze de micro bijna opeet kunt ge er iets van horen) en woont in Frankrijk, waar ze zelfs al een nationaal ereteken heeft gekregen. Van nestvervuilerij gesproken! Erg, dat we met zo'n "mede"-mensen opgescheept zitten en dat die dan nog door onze eigen media in het zonnetje worden gezet. Dat ze verdraaid in Frankrijk blijft. Ze kan er misschien nog een zekere Sarkozy opvrijen. Die houdt, naar 't schijnt, van tweedehandstuigen.
    En dan is er nog de burgemeester van Berlare. De Gucht zou De Gucht niet zijn, als ook hij op oudejaarsdag zijn duit niet in  het communautaire zakje deed. Zo verklaarde hij o.m. dat Geert Bourgeois en Frieda Brepoels van het N-VA, volgens hem niet "congenitaal" bekwaam zijn om akkoorden te sluiten. Dat geleerde woord tussen haakjes wil zeggen dat ze het van bij de geboorte (niet) in zich hebben. Dat is dan een belediging vanwege het notoire hoofd van onze diplomatie. Waarop beide beledigden best zouden antwoorden dat hij, De Gucht, niet "congenitaal" bekwaam is om zich tactvol uit te drukken.
    Zo ziet men, dat er nog veel werk aan de winkel is in ons Vlaanderland vol Lamme Goedzakken en Leliaards. De strijd, die nog lang niet gestreden is, begint in eigen keuken.

    01-01-2008, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (24 Stemmen)
    31-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2008, het jaar van de splitsing(en)?
    Normaal schrijf ik mijn blogs in de voormiddag. Een uitzondering hierop is 31 december, vandaag dus. Dan is het bij ons in de Kempen de gewoonte dat de kinderen van huis tot huis trekken om nieuwjaarswensen te brengen. Dat doen ze al zingend en hopen op die manier wat centen en snoep te vergaren. Die ochtend ben ik "van wacht", ttz het is dan mijn taak uit te delen, iets wat ik met veel plezier doe, waardoor ik voor andere zaken geen tijd heb.
    In mijn jeugd ging ik ook zingen. In mijn geboortedorp, Kalmthout, was het de gewoonte dat er niet alleen 's morgens gezongen werd door de kleinere kinderen, maar ook in de avond en dat gebeurde dan door de teenagers. Die gingen uit met de rommelpot. Dat was in die tijd een gedroogde varkensblaas (die werden bij het slachten bijgehouden), die op een rietje was vastgebonden en over een pot werd getrokken. Men spuwde dan in zijn hand en ging met die natte hand over en weer over het rietje, wat een rommelend geluid maakte. Met de rommelpot rondgaan bracht soms flink wat op, zeker als men langs familiefeesten kwam waar men al begonnen was het oude jaar uit te wuiven.
    Waar is de tijd...
    De wensen die ik nu heb zijn wel iets anders. In de eerste plaats hoop ik dat het ontbindingsproces van dit kunstmatige land verder gaat en dat het tot een definitieve splitsing komt. Mocht dat in 2008 (nog) niet lukken, dan hoop ik dat men alvast kan overgaan tot het splitsen van:
    - Brussel-Halle-Vilvoorde, maar dan definitief en zonder toegevingen.
    - Het Rode Kruis, nadat de laatste Coburger en haar entourage er vertrokken zijn.
    - Het aartsbisdom Mechelen-Brussel. Gek genoeg is er in Wallonië een beweging, die zich "Église Wallonie" noemt, die hetzelfde wil. Vergeten we niet dat flauwe Vlaming en hofleverancier Daneels in 2008 de pensioengerechtigde leeftijd zal bereikt hebben, zodat er een reden temeer is om een einde te maken aan een volksvreemde leiding van de Vlaamse clerus.
    - De Belgische voetbalbond en de eveneens nog steeds Belgische wielrennersbond waarin nog zo'n half dozijn Walen te bespeuren vallen.
    - Enfin, er zullen nog wel enkele ideeën zijn tot splitsen. Het wordt eerst afwachten tot 23 maart en dan hertekenen we de kaart!

    Beste wensen!

    31-12-2007, 16:35 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!