Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
  • Pour les Flamands ...
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    16-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke en andere verkwistingen
    Uitgerekend gisteren, op koningsdag, raakte bevestigd dat de koninklijke dotatie voor 2009 met 6% zal verhoogd worden. Dat is ongeveer het dubbele van wat de modale Belg zal krijgen (en die zal er in vele gevallen dan nog voor moeten vechten). Het is een zoveelste bewijs van wat ik in mijn blog van 13 dezer al schreef: alle Belgen zijn niét gelijk voor de wet. De reden waarom de koninklijke familie procentueel meer opslag krijgt dan Jan met de pet is, omdat die dotatie gelinkt wordt aan de consumptie-index, terwijl voor de rest van het land de zgz gezondheidsindex van toepassing is, waar de prijzen van energie e.d. niet zijn ingerekend. Dit is des te meer een schande daar die koninklijke verzameling bovenop de dotatie van bijna 14 miljoen euro, nog eens 17 miljoen krijgt voor allerlei onkosten zoals hun energieverbruik, hun verplaatsingen, hun vakanties (en die zijn er veelvuldig), hun beveiliging en ga zo maar verder. En er is nog meer.
    Reeds zeven maanden geleden is er beslist dat er een werkcommissie zou komen, die al die koninklijke steun eens zou bespreken en ervoor zou zorgen dat e.e.a. transparanter zou worden, zodat er daarover in de toekomst minder discussies zouden zijn. Tegelijkertijd zou er ook gezien worden of er geen wijziging in die dotaties moest komen. Reden hiervoor is, dat wij het enige koninkrijk zijn, waar de hele koninklijke familie onderhouden wordt op kosten van de belastingbetaler. In de andere vorstendommen gelden die dotaties alleen voor de koning zelf en zijn troonopvolger. Die hele problematiek zou besproken worden in de senaat. Op dit ogenblik, zeven maanden later, is die commissie niet eens samengesteld, laat staan dat er al over gesproken is. Ze is dan ook al even nutteloos als de senaat zelf, die men best zou afschaffen (samen met de provincieraden).
    ---
    De politici, die over bovenstaande zouden moeten waken, laten trouwens wel meer geld rollen dat gewoon verkwist wordt. Denk maar aan "The Sequence", een geheel van houten latten die door een zekere Arne Quinze ("kunstenaar") in elkaar is getimmerd ter hoogte van het Vlaamse parlement in Brussel. Dat grapje heeft 387.000 euro gekost (onderhoud wel inbegrepen: het zou er vijf jaar blijven staan). Zoiets kan er bij mij niet in, evenmin als die stinkende boel van Jan Fabre in het MuHKA, waar met aardappelen en uien gevulde condooms hangen te rotten. Dat de Quinzes en Fabres van deze wereld zoiets kunst noemen en voor veel geld verkocht krijgen, is één zaak. Dat die lachwekkende spullen echter betaald worden met geld van de belastingbetaler, zou niet mogen kunnen, zeker niet in de onzekere tijden die we tegemoet gaan.
    ---
    En nu we toch bezig zijn: CD&V heeft haar hoofdkwartier in de Wetstraat gerenoveerd voor het zachte prijsje van bijna 3 miljoen euro (120 miljoen oude Befkes!). Ook dat wordt voor een deel betaald door de belastingbetaler, want een groot deel van het geld dat de politieke partijen krijgen komt van de staat. Is het misschien daarom dat de partij zo vast blijf houden aan haar labiele regering Leterme?

    16-11-2008, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    15-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Statistisch België
    Er zijn deze week weer enkele Europese statistieken boven water gekomen. Zoals al enkele jaren aan de gang is, maakt België er geen al te goede beurt. Daarenboven mag men steeds raden, wat het zou zijn als Vlaanderen apart zou berekend worden. We kunnen ons dan ook alleen maar troosten met de gedachte dat het voor onze regio wel iets beter zal zijn dan wat deze statistieken zeggen..
    Volgens een peiling van de Euro Health Consumer Index staat België op plaats twaalf in Europa (op een totaal van 31 landen). Tien jaar geleden stonden we nog op plaats zes. En dan maar beweren, dat we de beste gezondheidszorg ter wereld zouden hebben. Helemaal erg wordt het, als men ziet dat Nederland op plaats één staat. Zoiets klinkt onwaarschijnlijk, als men weet dat hele horden Nederlanders naar België komen om zich hier te laten behandelen. Blijkt nu, dat dat grotendeels komt doordat hier geen wachtlijsten zijn (in Nederland riskeert men soms te sterven omdat men niet tijdig aan de beurt komt) en doordat er hier een beter, vriendelijker contact is met de arts. Voor "resultaten" scoort België slecht: aantal hartaanvallen met dodelijke afloop, overlevingskansen bij kankerpatiënten, kindersterfte en ziekenhuisinfecties.
    ---
    Een tweede statistiek is van het marktonderzoekbureau GfK, dat keek naar het bestedingsvermogen van de verschillende landen. Ook hier staat België op de twaalfde plaats, met een koopkracht per inwoner van 17.695 euro. Opmerkelijk in die lijst is wel, dat de eerste zeven plaatsen worden ingenomen door landen met een kleinere bevolking dan Vlaanderen. Achtereenvolgens: Liechtenstein, Luxemburg, Zwitserland, Noorwegen, Ierland, Denemarken en IJsland. Nog opmerkelijker is, dat de eerste drie landen niet eens aan een ze grenzen. Dit voor de belgicistische doemdenkers (type Rudy Aernoudt) die hier altijd beweren dat Vlaanderen te klein zou zijn om zelfstandig te worden. Een onafhankelijk Vlaanderen, met zijn grote havens, zou waarschijnlijk in de top vijf eindigen.
    Deze laatste statistiek bewijst dan ook dat een klein land best welvarend kan zijn. Waarop wachten wij?

    15-11-2008, 10:59 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
    14-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtonen - Hooligans 12-0
    Op 23 mei greep er in Anderlecht een (op voorhand afgesproken) straatgevecht plaats tussen een groep voetbal hooligans van S.C. Anderlecht en een bende allochtone jongeren. Er werd heel wat schade aangericht en enkele politieagenten, die tussenbeide wilden komen, werden gewond. Vlak na de veldslag werd een aantal allochtonen opgepakt, maar later - naar slechte Belgische gewoonte - weer vrijgelaten. De rellen werden gefilmd en iedereen kon zien wie er bij de zaak betrokken was. Het gevolg daarvan was, dat de politie nu, zes maanden later, twaalf van de veertien op de film erkende Anderlecht-supporters, na huiszoekingen en invallen, oppakte en achter de tralies sloot. Van de allochtonen heeft men er tot nu geen enkele aangehouden. Ze zouden, volgens een woordvoerster van de politie (die nauwelijks haar lach kon onderdrukken), "moeilijk herkenbaar zijn. De waarheid is heel anders.
    De reden waarom er bij de allochtone verdachten geen huiszoekingen plaats vonden is gewoon, omdat de politie dat in Anderlecht niet durft. De wijk Kuregem in het algemeen en het Lemmenspleintje is het bijzonder zijn voor de plaatselijke politie "off limits". Zelfs als de politie zich daar overdag op straat durft te tonen, riskeert zij slagen te krijgen of met stenen bekogeld te worden. Het is trouwens dezelfde wijk waar, nog niet zo lang geleden, bussen van het openbaar vervoer met stenen (en eenmaal zelfs met een moltovcocktail) werden bekogeld.
    In het geval van de rellen van 23 mei zijn het dan ook de echte Belgen die de rekening riskeren voorgelegd te krijgen. Van de "jongeren" zou er slechts één bekend zijn. De man wordt "de zotten Ahmed" genoemd, maar blijkt onvindbaar. Misschien zit hij al lang terug in Marokko. Het zou niet slecht zijn, de Marokkaanse politie hiervoor in te schakelen. Bij de zaak Belliraj was die ook alerter dan de broekschijters die zich hier de "openbare ordehandhavers" noemen.


    14-11-2008, 10:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (15 Stemmen)
    13-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelijk voor de wet?
    Volgens de Grondwet zijn alle Belgen gelijk voor die wet. Dat is de theorie. We weten dat wij, Vlamingen, in de praktijk gediscrimineerd worden. Zo moet een Vlaming die voor het parlement verkozen wil worden, meer stemmen halen dan een Waal. Als gevolg daarvan is een Vlaamse stem dus minder waard dan een Waalse. Hetzelfde in het veelbesproken kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde. Daar mag men, in Vlaams Brabant, voor Waalse kieslijsten stemmen. Op Waals grondgebied mag men echter nergens stemmen voor Vlaamse partijen.
    Ook voor de fiscus zijn niet alle Belgen gelijk. Dat blijkt uit een zopas uitgegeven rapport van Carl Devlies, staatssecretaris van o.m. fraudebestrijding. De Vlamingen maken 56% uit van de belastingplichtigen, maar krijgen meer dan 70% van alle controles. Het rapport van Devlies, brave CD&V-volgeling en niet voor niets toegevoegd aan het kabinet van Leterme, klopt trouwens niet helemaal. Bij de controle op de bedrijven haalt Charleroi, met 12% zowat het dubbele van het Waalse gemiddelde en zelfs vier maal dat van Namen (wordt daar "gewerkt",zeg!). De reden daarvoor is dat men in de regio Charleroi extra is gaan (moeten) controleren na het ontdekken van een hele resem fraudezaken en andere malversaties. Zonder dat gesjoemel zou Charleroi het waarschijnlijk niet beter gedaan hebben dan Namen, zodat men nu een vertekend beeld van de situatie krijgt.
    Vergeten we trouwens niet dat wij, Vlamingen, ook op andere gebieden gediscrimineerd worden. Denk maar aan het innen van de boetes, in de eerste plaats die van de flitspalen. Die staan hoofdzakelijk in Vlaanderen. Op de Singel, de binnenring van Antwerpen staan er bv op het grondgebied van Berchem liefst 21 palen op 3,5 km. De opbrengst van die boetes gaat voor meer dan de helft naar Wallonië, waarschijnlijk als dank omdat men daar niet geflitst wordt (en als dat gebeurt, is het nog zeer de vraag of men beboet zal worden).
    Kortom, die Belgische Grondwet is voor velen maar een vodje papier, dat alleen moet dienen om de Vlaamse meerderheid in bedwang te houden. Allerlei evenwichten, grendels en veto' zorgen ervoor dat dit ook werkelijk gebeurt.
    "Democratie" noemt men dat...

    13-11-2008, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    12-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekeindkrant
    Als je elke dag een blog schrijft, is het soms wel eens zoeken naar inspiratie. Het tegenovergestelde kan echter ook gebeuren, nl dat er zoveel nieuws is, dat je over heel wat verschillende zaken tegelijk zou moeten schrijven. Dat was dit weekeinde het geval.
    Eerst was er natuurlijk het verlengde weekeinde van de zoveelste verjaardag van W.O.I, waar men moeilijk aan voorbij kan. Maar er was meer:
    - Professor Vande Lanotte gaat in het offensief tegen Letermes begroting. Terecht merkt hij op, dat die begroting een zeef is en dat men er beter opnieuw aan zou beginnen. Herexamen, dus. Het is trouwens opmerkelijk dat Leterme, die in zijn oppositietijd heel wat energie gestoken heeft in het afbreken van de paarse begrotingen, nu zelf geen serieuze begroting in elkaar krijgt. Meer zelfs, met een serieus deficit zal blijven zitten. Dit gezegd zijnde, moet er echter meteen aan worden toegevoegd, dat Vande Lanotte de laatste zou moeten zijn om daar misbaar over te maken. Hij was, in de regering Verhofstadt I de minister van begroting die allerlei truuks heeft bovengehaald om diens begrotingen sluitend te houden. Denk maar aan het kapen van pensioenfondsen en het versjachelen van overheidsgebouwen. Vande Lanotte en zijn opvolgster/vertrouwelinge zijn er mede voor verantwoordelijk voor dat het land nu in zo'n slechte papieren zit. In een periode van hoogconjunctuur hebben ze de kans laten liggen de enorme Belgische staatsschuld serieus af te bouwen. Met de aan de gang zijnde crisis, wordt dat voor Leterme een "mission impossible".
    - De Verenigde Naties gaan de oorlogsmisdaden in Kongo "constateren" en hebben daarvoor al een ploeg duurbetaalde specialisten ter plaatse gestuurd, die daar de lijken gaan tellen. Ze zouden er beter aan doen ervoor te zorgen dat de aanwezige blauwhelmen (17.000 a.u.b.!) ermee op zouden houden verstoppertje te spelen. Nóg meer blauwhelmen sturen is dan ook geen oplossing, zolang die militairen daar in de weg lopen i.pl.v. te helpen.
    Het is trouwens opmerkelijk, dat ngo's en vredesactivisten nu staan te roepen om Belgische troepen te sturen naar het gebied. Uitgerekend dezelfde groepen die steeds de pacifistische trom roeren als het land elders militairen naartoe stuurt (naar Afghanistan bv). M..a.w. volgens die pacifisten mag oorlog alleen als het in hun kraam past...
    - Eigenlijk had ik ook nog enkele alinea willen spenderen aan mediagoeroe Slangen, maar die heeft intussen ook ontslag genomen als strategisch voorzitter van de Open VLD. Een vlucht vooruit, zeg maar. Nu nog afwachten, hoe het afloopt met beursspecialist De Gucht en dan kan Bartje Somers proberen de blauwe schuit weer vlot te trekken. Chevalier, Moerman, Slangen, De Wael, De Gucht, het is me daar een zootje!
    - Tenslotte nog goed nieuws uit de voetbalwereld. Westerlo, een ploegje uit een Kempense gemeente met 20.000 inwoners, speelt mee aan de top van het Belgisch(?) voetbal. Er lopen ook bij Westerlo wel enkele exotische types bij, maar die hebben waarschijnlijk de fortuinen niet gekost die de grote clubs hebben moeten ophoesten en die het zeker niet beter doen.
    Voor de rest zit de laatste feestdag vóór Kerstmis erop en is het te hopen dat er tegen die tijd e.e.a. beslist wordt in de diverse hangende communautaire en andere zaken.
    We laten ons verrassen.

    12-11-2008, 10:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meerwaarde van W.O.I
    We "vieren" vandaag nog maar eens de "Grote Oorlog". Zoals ik vroeger al eens schreef, zouden ze die vrije dag beter op een ander tijdstip geven (11 juli bv). In deze kille novembermaand hebben weinig mensen er wat aan. Dat betekent daarom niet, dat we die eerste wereldoorlog moeten vergeten. Dat zou echter ook kunnen zoals ze dat in Groot-Brittannië doen, op de zondag ervoor (of erna).
    De eerste wereldoorlog was een ramp voor Europa en  de aanleiding tot een tweede, die de zaak alleen maar heeft verergerd. Gelukkig is men daarna tot het besef gekomen, dat het zo niet verder kon en kennen we nu toch al een periode van meer dan zestig jaar vrede in onze contreien.
    Voor Vlaanderen had W.O.I één meerwaarde: de Vlaamse Beweging ontstond in de loopgraven van de IJzer. Vlaanderen is, zeker sinds de Spaanse overheersing, een regio van onderworpenen geweest. Feitelijk is het dat de dag van vandaag nog, want het gros van onze Vlaamse bevolking ondergaat nog steeds alles veel te lijdzaam. We zijn er nog steeds niet. Diegenen die menen, dat we reeds genoeg bereikt hebben, zitten nog steeds met dat gevoel van onderworpenen en zijn blij met wat kruimels. Nadat na de tweede wereldoorlog de Vlaamse ambities weer konden worden teruggeschroefd, heeft het Belgisch systeem nu weer een reden gevonden om de rechtmatige Vlaamse eisen naar het tweede plan te drukken: de financiële crisis. Dat daarbij steeds eigen Vlaamse politici gevonden worden die bereid zijn daaraan mee te werken (Leterme is, voorlopig, de laatste van het rijtje), is symptomatisch.
    Het weinige nieuws dat we horen over de dialoog tussen de gewesten is van hetzelfde kaliber. Nu wordt druk uitgeoefend om de drie weerspannige burgemeesters uit de Rand toch maar te benoemen. De reden is, dat daardoor de dialoog vlotter zou verlopen. En zo blijven we verder gaan: steeds toegevingen doen om zo goed als niets te krijgen. Blij zijn met een dooie mus.
    De fronters hadden het zich waarschijnlijk wel heel anders voorgesteld...

    11-11-2008, 10:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (15 Stemmen)
    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syndicale en andere poenpakkers
    De NMBS (Nationale Maatschappij van Belgische syndicalisten) geeft elk jaar liefst 8 miljoen euro (320 miljoen oude Befkes) aan de vakbonden, "om de sociale vrede te bewaren". Wat dat laatste inhoudt, hebben we op 6 oktober kunnen meemaken. Ondanks het losgeld, werd er toch gestaakt. Het doet denken aan de "tarieven" die de Maffia in sommige steden aan zakenmensen oplegt voor de "bescherming" van hun business...
    Acht miljoen, dat is het dubbele van wat Fortis-baas Mittler mee naar huis kreeg, maar dan structureel, elk jaar dus opnieuw dus. En dat wordt gegeven door een maatschappij waarin de Staat nog altijd hoofdaandeelhouder is. Dezelfde staat die aan dezelfde vakbonden jaarlijks ook nog eens zo'n 160 miljoen ophoest voor het uitbetalen van werklozensteun, die zij zelf ook zou kunnen uitbetalen.
    En dan maar klagen over de koopkracht van de mensen. Zeker in Wallonië gaan ze daar binnenkort weer voor staken.
    ---
    De Groep C van poenpakker Slangen trekt zich dus terug uit het Antwerpse BAM-project. Dit nadat o.m. gebleken was, dat diezelfde groep eigenlijk mee tegen de stad Antwerpen werkt om het project van de IJzeren Rijn tegen te houden. Ondertussen hebben die handige jongens zich voor hun "adviezen" al wel 5 miljoen euro laten uitbetalen en dit voor een project waar nog altijd aan moet begonnen worden. "Les affaires, c'est l'argent des autres" wordt hier wel duidelijk in beeld gebracht.
    Het feit dat die Groep C en Slangen zich ten dienste heeft gesteld van de Nederlands Limburgse gemeente Weert tégen de stad Antwerpen, schijnt voor de Open-VLD geen reden te zijn om die mijnheer Slangen te ontslaan als strategisch directeur van de partij. Daarmee zijn de lichtblauwen zich (nog maar eens) in de vernieling aan het rijden. Buiten de zaak Slangen, was Karel De Gucht de verliezer van de voorbije week. Niet alleen moet hij een dubbel gerechtelijk onderzoek dulden i.v.m. de Fortis aandelen van zijn schoonmoeder, hij werd op zijn eigen buitenlands terrein ook voorbijgestoken door Charles Michel, de zoon van big Loulou, die nu probeert platte broodjes te bakken met Joseph Kabina, een van Karels intieme vijanden. Als we weten, dat Patrick De Wael zich ondertussen gedeisd moet houden om geen verdere collaterale schade op te lopen in de Koekelberg-affaire, kan men best begrijpen dat padvinder Somers al betere tijden heeft meegemaakt.

    10-11-2008, 10:52 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!