Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Affaires courantes *
  • De Nederlanden één
  • Naar een beter Vlaanderen
  • 2050 ?
  • Lentekriebels
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    05-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vredesterroristen
    Niets gevaarlijker dan een gewapende pacifist. Dat hebben we gisteren weer eens kunnen meemaken in Straatsburg, waar een bende uitschot er zelfs in slaagde een hotel, een kapel, een tankstation en nog enkele andere gebouwen in brand te steken. Dat alles buiten de "klassieke" schade aan winkels en geparkeerde auto's. En allemaal in het teken van de vrede! De vredesbeweging vindt nl dat de NAVO ontbonden moet worden. Uitgerekend de organisatie die er mede voor gezorgd heeft dat we hier in West-Europa al zestig jaar geen oorlog meer kennen. Het excuus was vroeger, dat de NATO in Europa kernkoppen had geïnstalleerd als antwoord op de dreiging van de Russische raketten. Het excuus nu is, dat de NATO nog steeds oorlog voert tegen de Taliban in Afghanistan en Pakistan. Is die vredesbeweging dan voor de Sharia? Wat dat betekent kunnen we de dag van vandaag al meemaken in de Pakistaanse Swat vallei, waar de Taliban de vrije hand heeft gekregen van de zwakke Pakistaanse regering. Gedaan met zingen, met dansen, met TV en met onderwijs voor meisjes. De vrouwen worden er herleid tot reproductiemachines. Is het dat wat onze zgz vredesbewegingen willen? Nu zal men straks weer afkomen met het klassieke excuus, dat de betoging in Straatsburg uit de hand is gelopen door enkele honderden (of waren het er duizenden?) heethoofden, maar dat liedje kennen we al. Dat betekent dan noch min noch meer dat de niet gewelddadige organisatoren alleen maar de rol vervullen van de nuttige idioten, die het schorremorrie van krakers, anarchisten en ander uitschot het alibi geven om hun lusten bot te vieren.
    Ook de Franse ordehandhaving gaat niet vrij uit. Ze wist wat er kon gebeuren (het afgebrande hotel was al ontruimd) en had reeds erge zaken meegemaakt in datzelfde Straatsburg. Het was een kleinigheid geweest om een bataljon para's (of beter nog, een van het vreemdelingenlegioen) te droppen achter de lijnen van de herrieschoppers en die lafaards eens te kans te geven een robbertje uit te vechten met échte vechterbazen.
    Ik herinner me dat vroeger de Nederlandse mariniers (de "Jantjes") ooit eens het Damplein in Amsterdam hebben schoongeveegd, toen de toenmalige nozembeweging daar het hoge woord dacht te voeren. De Jantjes deden dat toen wel op eigen initiatief, om maar te zeggen dat democratie zijn grenzen heeft...

    05-04-2009, 10:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    04-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2015, droom of nachtmerrie?
    Hoera, hoera, vanaf 2015 zal dit land geen tekort meer hebben op zijn begroting! Reynders heeft het gezegd. Voorzichtig als hij steeds is, heeft hij er wel bijgevoegd, dat het zal afhangen van de groei. Voor elk jaar dat de groei lager zal zijn dan 1%, schuift het wegwerken van het deficit dus één jaar op. En als we dat allemaal niet geloven, zal men ons wel wat anders wijsmaken, zeker?
    Alle gekheid op een stokje. Dit is nu eens wat men populisme noemt. 2015 is nooit ofte nimmer haalbaar in dit kunstmatige land. De reden, waarom men zgz mikt op 2015, is omdat het probleem dan zal moeten worden opgelost door een andere regering. Dit alles in de veronderstelling, dat de club van notaris Van Rompuy het uithoudt tot 2011 en die van zijn opvolger tot 2015. Bij dit alles is geen rekening gehouden met de kosten voor de vergrijzing, die vanaf 2011 op de begroting zullen gaan wegen en het gat eerder groter dan kleiner gaan maken. Vergeten we niet dat er nu al, in 2009, een tekort is van zo'n veertien miljoen euro.
    Het is niet voor niks, dat België niet vertegenwoordigd was op de top van de G20 (Nederland wél).De buurlanden weten nu al, dat België het zieke broertje van West-Europa is. En soort parasietstaatje, dat zelf niet meer in stand is een herstelplan, die naam waardig, in de steigers te zetten. Als een echte parasiet hoopt België mee te kunnen profiteren van een eventueel herstel in de ons omliggende landen.
    Is er dan geen oplossing voor deze impasse? Natuurlijk is die er. Voor elk probleem is er een oplossing. Voor België betekent het, dat dit land een grondige staatshervorming nodig heeft. Zolang partijen zoals de Waalse PS en het CdH echter mee een vinger in de pap hebben, zal er daarvan niets in huis komen. Vive la pauvreté!
    Het enige alternatief zal tenslotte zijn dat men dit kunstmatige land splitst. Dan is Vlaanderen niet alleen van de financiële en  economische problemen vanaf, maar ook van de communitaire. Bij een faillissement is de boedelscheiding althans voor Vlaanderen, de enige uitweg. Dat is nog niet voor morgen, maar misschien voor 2015...

    04-04-2009, 10:54 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    03-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het diepe zuiden
    Van de politiek weten we nu, dat er de volgende twee maanden helemaal geen initiatieven moeten verwacht worden om welk probleem ook aan te pakken. "Notaris" Van Rompuy mag dan al gezegd hebben, dat hij vijf "werven" op stapel heeft staan (de kernenergie, asiel en migratie, de (sanering van de) begroting, een oplossing voor B-H/V en de staatshervorming. In één adem heeft de grijze muis er echter bij verteld, dat hij eraan zal beginnen op ... 8 juni!
    Dit uitstel/afstel geldt ook voor Vlaanderen, waar men de Antwerpse Oosterweelverbinding in de koelkast heeft gezet en nog meer voor Wallonië, waar niet alleen de politiek, maar ook justitie een handje toesteekt om alles wat nu problemen kan opleveren maar meteen uit te stellen.
    Dat laatste gebeurde o.a. in Charleroi, waar deze week het eerste van de grote corruptieprocessen zou beginnen, dat over die huisvestigingsmaatschappij la Carolorégienne. Het proces wordt uitgesteld tot september, wat ook met zich meebrengt dat alle daarop volgende processen ter zake ook verder zullen worden verdaagd: zoals het zgn "Carolo-bis", waarbij de opbrengst van parkeerheffingen werd doorgesluisd naar sportclubs; dat van de afvalintercommunale en dat tegen gewezen schepen Philippe Van Cauwenberghe, zoon van, die zijn handen niet kon thuis houden.
    En dan hebben we het nog niet gehad over wat er nog te wachten staat in het geval van de malversaties in Hoei (Anne-Marie Lizin, weet je wel) en van de ex-burgemeester van Namen. Dat laatste is speciaal in de zin dat het hier gaat om een MR-man, dus geen PS-er. We zullen maar zeggen, de uitzondering die de regel bevestigt.
    En dan is het nog niet gedaan. Zopas raakte nl bekend dat het Rekenhof, dus deze keer niét justitie, een vernietigend rapport van liefst 170 bladzijden heeft gemaakt over de werking van de Forem, de Waalse tegenhanger van onze VDAB. Ook daar zou gesjoemeld zijn met facturen. Er was trouwens al langer bekend dat medewerkers van de Forem een opleiding gingen volgen in ... Lyon. Alsof er daar in de tweede grootste stad van Frankrijk enige vergelijking kan gemaakt worden met het armlastige Wallonië. Mocht Wallonië ooit in de nabije toekomst deel uitmaken van la douce France, dan zou het bij de vijf armste regio's aldaar behoren...
    Ondertussen heeft Forem-topman Jean-Pierre Méan 7.000 euro terugbetaald aan zijn eigen organisatie. Dat geld zou hij ook al gekregen hebben voor een opleiding om hem voor te bereiden op een examen om zichzelf op te volgen. Iets waarin hij - wat een toeval! - ook geslaagd is.
    Kortom, alles gaat goed in het zuiden, het diepe zuiden. Zo diep, dat de afgrond dreigt...

    03-04-2009, 11:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    02-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De afgang van de paushaters
    Logebroeder De Gucht heeft moeten inbinden. Hij mag dan al een specialist zijn i.v.m. (Fortis) aandelen, van de paus heeft hij blijkbaar geen kaas gegeten. Of werd hij terecht gewezen door notaris Van Rompuy? Wie zal het zeggen. Feit is, dat de grote bek uit Berlare heeft moeten afzien van zijn voornemen om de pauselijke nuntius in België op het matje te roepen n.a.v. de zogezegde uitspraken van paus Benedictus XVI over het condoomgebruik tijdens zijn vliegreis naar Afrika. De paarsgroene partijen (alle zes!) vonden die uitspraken schandalig en zouden eens laten zien wat ze daartegen zouden inbrengen. Ook de politiek correcte Belgische media - De Morgen op kop - lieten zich niet onbetuigd.
    De belangrijkste reden waarom De Gucht zijn haat tegen de paus en diens geloof niet heeft kunnen etaleren, ligt waarschijnlijk in het feit, dat de uitspraken van de paus over het condoomgebruik uit hun context werden gehaald en dus kunnen gecatalogeerd worden als riooljournalistiek. De paus zei nl letterlijk: "Als de ziel ontbreekt, als de Afrikanen elkaar niet helpen, kan de gesel niet worden gestopt door het verspreiden van condooms. Dan riskeren we integendeel het probleem te verergeren."
    Opvallend is trouwens dat de Wereldgezondheidsorganisatie, die ter zake zeer bevoegd is, niet tegen de paus gereageerd heeft. Ook volgens het KVHV, het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond, wordt gesteld dat het standpunt van de paus gesteund wordt door de wetenschap. Edward C. Green, directeur van het aids prevention research project van de universiteit van Harvard, bevestigde vorige week nog, dat er "inderdaad een relatie bestaat tussen verhoogd condoomgebruik en meer HIV infecties. Dit laatste werd trouwens,  ook vorige week, bevestigd in een artikel van Luc Bonneux, epidemioloog, in De Standaard (27.03.09).
    De paarsgroenen zou beter zwijgen dat ze zweten i.pl.v. van een verdraaide berichtgeving een heikel punt te maken. Enkel en alleen o.w.v. hun haat tegen de Kerk en zijn gezagsdragers.
    ---
    In de marge van bovenstaande nog dit: ook bij CD&V zijn er die denken heiliger te zijn dan de paus en die mee achter het protest van paars stonden. Om het nog niet te hebben over die Mgr Daneels die weer oorverdovend zweeg over de polemiek ter zake. Dat de man eigenlijk al met pensioen is, doet niets ter zake, integendeel. Feitelijk heeft hij nu meer redenen dan vroeger om vrijuit te spreken. Maar zo zit de "lijder" niet in elkaar.

    02-04-2009, 14:15 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    01-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Was oranjeblauw een gemiste kans?
    Achteraf is het natuurlijk altijd gemakkelijk commentaar te geven op zaken die zijn fout gelopen. Toch denk ik, dat oranjeblauw een gemiste kans is geweest. We zijn nu bijna twee jaar voorbij de verkiezingen van 2007 en er is feitelijk helemaal niets gebeurd. Zeker wat de beloofde staatshervorming(en) betreft, is het resultaat driemaal nul. De redenen daarvoor zijn legio, maar men kan rustig stellen dat de kans op enige grondwetswijziging nihil was vanaf het moment dat de PS mee in de regering werd getrokken. De vraag is dan ook, of het niet nuttiger was geweest een regering te vormen zonder die partij. Een regering zonder een tweederde meerderheid, met geen enkele kans op staatshervorming, maar die is er nu ook niet geweest. Misschien waren er onder een oranjeblauwe regering wel enkele andere zaken opgelost zoals de begrotingsproblemen en bv de vragen rond het al dan niet verder werken met kernenergie.
    Paarsgroen had indertijd beslist vanaf 2015 uit de kernenergie te zullen stappen, op voorwaarde echter (en dat wordt wel eens vergeten) dat er voldoende alternatieven zouden zijn. Welnu, die alternatieven zijn er niet en zelfs notaris Van Rompuy lijkt dat begrepen te hebben. Hij wil nu een snelle beslissing, waarschijnlijk ingegeven door het dichterbij komen van de regionale verkiezingen, of is het een aprilvis (we zijn vandaag nl  1 april!)? En er is nog meer.
    Electrabel is nl naar de rechter gestapt om te bekomen dat de roof van de 250 miljoen euro uit de kas voor het ontmantelen van de huidige kerncentrales wordt teruggestort. De maatschappij is trouwens verplicht dit te doen, want de federale regering dreigt dit jaar zelfs een half miljard weg te nemen. En dat alles zonder enige geschreven overeenkomst. Pure diefstal.
    Het verder in stand houden van de kernenergie in ons land is primordiaal, omdat op dit ogenblik 55% van onze elektriciteitsvoorzieningen ervan afhangen, omdat het een enige manier is om de CO²-norm te blijven behouden en omdat het elektriciteitsverbruik de volgende jaren alleen maar zal stijgen. Wat dacht je dat er gaat gebeuren als er steeds meer auto's op elektrische stroom zullen gaan rijden?
    Kortom, zonder de Waalse socialisten, die in deze materie (en in nog enkele andere) dwars zullen blijven liggen, waren er in elk geval al enkele problemen opgelost. Nu is er in feite helemaal niets gebeurd: geen staatshervorming, geen begroting die naam waardig, geen verbeteringen bij justitie en belastingen, geen enkel initiatief om iets te doen aan de heersende crisis. Zo stilaan gelooft ook niemand nog dat het na 7 juni zal veranderen.

    01-04-2009, 10:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    31-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Belgische recuperatie
    In mijn blog van 17 maart (De geest van Napoleon) schreef ik al dat ons gerecht nog werkt met methodes die zo'n 200 jaar oud zijn. Justitie blijkt nu geen uitzondering te zijn. Ook onze provincies, nog zo'n relieken die men al lang had moeten afschaffen, blijken nog gebruik te maken van wetten van vóór de Belgische onafhankelijkheid. Zo blijkt er nog de functie te bestaan van arrondissementscommissaris. Dat was een taak voor iemand die een soort vice-gouverneur van de provincie was en die de gouverneur in een bepaald arrondissement moest vervangen, als deze laatste niet (tijdig) ter plaatse kon geraken. We praten hier over de achttiende eeuw, toen men dus nog met paard en kar reed. De dag van vandaag is die functie eigenlijk compleet overbodig en wordt ze alleen nog gebruikt om bevriende politici aan een lucratieve job te helpen.
    Dat laatste bleek zopas nog, toen de Vlaamse regering liefst drie nieuwe arrondissementscommissarissen benoemde. Eén ervan is Anne Martens, dochter uit een van de huwelijken van Martens de Evidente, christendemocraat, nota bene. Anne Martens was tot nu toe niet alleen gemeenteraadslid in Gent (waar ze o.m. mét links stemde voor het behoud van het dragen van de hoofddoek), maar ook kabinetsadviseur van Vlaams minister-president Kris Peeters. Nu er, dank zij de crisis, eindelijk sprake is van afslankingen van de Vlaamse kabinetten na 7 juni, kiest Anne dus voor zekerheid en voor haar portemonnee. Steve Stevaert, CD&V-versie in mineur.
    ---
    Wie ook door België gerecupereerd is, is Karel Van Eetvelt, voorzitter van Uni(zusen)zo. De zoveelste Vlaming die voor de Belgische kar gespannen wordt in het vooruitzicht van e.o.a. lintje en eretitel van de koning.
    Zo blijven wij een volk zonder bovenlaag, zoal Joost van Ballegeer dat zo fijntjes heeft uitgelegd. Joost wist het.

    31-03-2009, 17:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    30-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de PS in het rood
    De Parti scandaleux heeft zijn eerste verkiezingscongres gehouden. Hoofdtoon was, zoals te verwachten, dat heel de crisis de schuld van rechts is. "Bezuinigen is een idee van rechts", zei Di Pippo. Daarmee heeft hij nog gelijk ook. Schulden (blijven) maken is nl een idee van links en dat is exact wat de PS denkt te zullen doen in de nabije toekomst. Het is feitelijk allemaal heel logisch als men de gedachtengang van de Waalse roodjes volgt. Laat België maar schulden maken. Die zullen toch betaald moeten worden door Vlaanderen, waar het zwaartepunt van de privé-bedrijven ligt. Wallonië, met zijn surplus aan overheidsinstanties en dito jobs, blijft dan weer buiten schot. Dat het hele land tenslotte armer zal worden, speelt ook in de kaarten van de linkse partijen en de vakbonden. Hoe meer doppers, hoe rijkere vakbonden.
    Opvallend op het PS congres was ook warme applaus dat SP.a voorzitster Gennez te beurt viel. De PS wil haar zusterpartij mee in de federale regering krijgen om nog aan politiek gewicht te winnen. Bij de SP.a zouden er steeds meer zijn die hun verdere deelname aan de nieuwe Vlaamse regering van na 7 juni afhankelijk te maken van een deelname aan de federale. Dat zou hen wel eens zuur kunnen opbreken. Als nl CD&V en Open VLD na 7 juni de kans krijgen om de SP.a in de Vlaamse te vervangen door één van de rechtse partijen, dan hebben de Vlaamse socio's geen argument meer in handen om in welke regering ook te zullen zitten. De huidige peilingen hebben één zaak gemeen: overal gaan de SP.a achteruit. Het zal niet zijn met platte broodjes te bakken met de fraudeurs van Luik en Charleroi, dat ze in Vlaanderen meer stemmen zal halen.

    30-03-2009, 10:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!