Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
  • Pour les Flamands ...
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    30-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bezemwagen

     

       Bij deze laatste verkiezingen zijn er ook heel wat bekende figuren die het niet gehaald hebben en dat geldt zowat voor alle partijen, het VB uitgezonderd. Een bloemlezing:

       Bij de N-VA werd Siegfried Bracke niet verkozen. Stel je voor: de federale parlementsvoorzitter en zgz de eerste burger van het land. De uitvinder van de fameuze politieke bocht die zijn partij genomen had door het communautaire in de frigo te zetten om met de MR in de federale regering te stappen en die partij zelfs de premierpost cadeau te geven. Ik denk niet dat veel Vlaamsnationalisten om het verlies van Bracke zullen treuren, zelfs niet in zijn eigen Gent, waar hij er ook nooit in geslaagd is zijn nieuwe partij (vroeger was hij socialist) enig niveau te geven.

       Wel jammer vind ik het feit dat ook Mark Demesmaeker zijn zetel in Europa is kwijtgespeeld. Zijn vierde plaats leek veilig, maar ook daar ging zijn partij achteruit. Demesmaeker had zich erg ingezet op de Catalaanse kwestie, waar hij vierkant achter de plaatselijke nationalisten bleef staan, die in feite hetzelfde doel nastreven als heel wat Vlamingen: de onafhankelijkheid.

    ---

       Bij Groen kon ook Bart Staes als Europarlementariër niet profiteren van de ‘overwinningsnederlaag’ van zijn partij en dit na een verblijf van liefst 20 jaar in dat overkoepelend parlement. Met de riante loon- en andere Europese onkostenvergoedingen, zal de vroegere Volksunieman er wel warmpjes inzitten om verder te doen zonder veel op te vallen. Dat hij plaats heeft moeten maken voor een transgender, zal hij als progressieve linkse erbij moeten nemen…

       En dan nog Wouter de stadskabouter, die het niet haalde ondanks al die mooie vooruitzichten na de spijbelmarsen van de volgers van Pippi Langkous. Van Besien die er al van droomde burgemeester van de koekenstad te worden, zich te goed vond om met de SP.a in zee te gaan en tenslotte hooghartig het aanbod van De Wever afwees om mede Antwerpen te besturen. Erg, he?

    ---

       Bij SP.a vielen ook enkele bekende namen door de mand.

       Om te beginnen Vande Lanotte, die na zijn Oostendse burgemeestersjerp nu ook zijn zitje in het parlement kwijtspeelde. Met zijn jaren dienst en zijn job als universiteitsprofessor, zal het ook voor hem geen zwart gat worden, maar op zijn Zilverfonds rekenen is er ook voor hem niet meer bij, wegens leeg.

       Iets erger wordt het misschien voor Hans Bonte, die – tegen de nieuwe SP.a-partijregels in – zinnens was zijn job als burgemeester van Vilvoorde én zijn zitje in het parlement te blijven combineren. Dat probleem is nu van de baan.

       Er is ook het afscheid van Caroline Gennez, ooit als Limburgse door Steve Stevaert naar Mechelen gehaald en daarna door Vande Lala bijna verplicht om SP.a-voorzitster te worden, met het resultaat dat we nu kennen, al heeft de familie Tobback er ook iets mee te maken.

    ---

       Tenslotte nemen we ook parlementair afscheid van Rikske Daems, waarover ik nog een blog geschreven heb op 26 februari, toen die zijn wijngoed, dat hij ‘Vinobelga’ had genoemd, van de hand deed aan een buurman. Daems noemde zijn eigen wijn ooit in een Tv-programma ‘bocht’, toen hij enkele wijnen geblinddoekt moest proeven!

     

       De vloedgolf van overwegend jonge Vlaams Belangers heeft op die manier op 26 mei al een eerste schifting doorgevoerd. Hopelijk volgen er nog, want we hebben er nog genoeg die we best kunnen missen. Om nog te zwijgen over de instellingen zelf die we teveel hebben…

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    31-05-2019
    @Gina

    Beste Gina, ik heb nooit gezegd dat het verkeerd was van de voorzitter om bij de koning te gaan, integendeel. In een van mijn vorige reacties sprak ik zelfs over de noodzaak van het aan de dag leggen van veel diplomatie in zeggen handelen. Immers, niet gaan loste het probleem VB direct op voor de gevestigde orde. Geen optie dus.

    Tot daar. Ik zag alleen, toen ik de beelden op TV zag, een voorzitter die voor mij net iets te kelnerachtig, om het zo uit te drukken, de Belgische worst begroette. Niet dat hij hem niet mocht groeten, als wel opgevoede jongen niet beleefd mocht zijn, maar het mocht net dat ietsepietsie minder plechtig en stijf, iets gewoner met wat minder zichtbaar respect voor dit aftands symbool van een al even aftandse Belgische staat. Dan ben je nog altijd beleefd, zoals het in dergelijke omstandigheden hoort. Het hele gedoe gaf me heel even te veel de indruk van een fiere knaap die voor het eerst bij de koning op het paleis mocht. Op zich niet echt een grote zonde, maar toch. Een persoonlijk aanvoelen dus.

    De grote verdienste van Tom van Grieken is dat hij als partij voorzitter het VB-roer volledig en met duidelijk succes heeft gewend, zich daarvoor omringd heeft met jeugdige elementen, en met respect zoveel mogelijk afstand heeft genomen van de oude rotten in het vak, genre De Winter. De slogan Eigen Volk Eerst werd door hem b.v. in die context omgevormd tot Eigen mensen eerst.

    Hij heeft van het Vlaams Belang, dat ooit korte tijd geleden met moeite de kiesdrempel haalde, op dit moment de tweede grootste partij van Vlaanderen gemaakt. Dat is een enorme, niet te onderschatten verdienste, die hem dan ook de legimiteit geeft om in deze omstandigheden te doen wat hij noodzakelijk acht.

    Dat de Franstaligen na zijn bezoek aan de koning in alle staten zijn, zal het Vlaams Belang, en niet in het minst zijn achterban, enkel sterken in de juistheid van zijn beslissing om bij de koning langs te gaan. Elke kras op het versleten koninklijke blazoen en de krakkemikkige Belgische staat is nog altijd mooi meegenomen. En dat is ook winst.

    31-05-2019, 23:40 Geschreven door Geronimo


    @geronimo

    Tom heeft de regels van het protecol nageleefd, het hoofd knikkende duid op een respeckt, geen onderdaningheid, rebels kan volharden maar dan mis je de dialooog. 

    Anders waar ik niets over gehoord heb  media was het commentaar van de koning zijn 'verloren' broer, prins Laurent die een stelling nam de problemen op te lossen in de probleem landen zelf, dit was ooit een stelling van het VB,dat deze uitgespuwde koningszoon hanteerd , los de problemen op in land van herkomst , ipv ze hier te stallen in armoede met alle gevolgen van dien, het verloren geld kan nuttiger gebruikt worden,verwees naar zijn projecten, waar hij de bevolking zelf aan het werk zet,en een woestijn vruchtbaar maakt , ... deze prins is ook versleten als de nar van het koningshuis, toch is zijn doelstelling vrij rechtvaardig en deze term 'rechtvaardighied' is ook de onze, na jaren versleten te zijn  door een politieke caste die er een verdoken dictatuur op na houden , onder de noemer democratie.

    Als VB'ers zijn we vrij radicaal in onze bewoording en dat moet, dat is de taal van de straat, het dorp,  het volk, dialecten, de eigenheid, de indentiteit is de essentie, VL moet zijn puurheid behouden niet verbasterren, in een mix van allerlei  dat de zelfverkozen democraten ons door de strot duwen , we moeten niet gekloond worden.

    31-05-2019, 14:21 Geschreven door Gina


    30-05-2019
    De bestendiging van het cordon en over tot de orde van de dag

    Eerst vond ik het geen slecht idee, nu vind ik het bij nader toezien helemaal geen goede beslissing meer, die twee buigingen vanwege Van Grieken voor de Belgische hansworst, dit protocollaire uithangbord van het Belgische establishment bij uitstek. Handje geven en ervoor buigen lijkt me nu net de stap te veel voor een rebelse partij als het VB. Het voelt aan als een onderdanige buiging voor het establishment, en dat is toch net wat we niet willen, of toch, vooral omdat het sowieso niets zal veranderen aan het cordon voor het VB? Waarom was dit dan nodig? Het kan alleen maar schade toebrengen en afbreuk doe aan het rebelse karakter van het VB. Dat willen we toch niet !
    Het volk is anti-establishment geworden, zo blijkt vooral uit de hoge VB-scores in West-Vlaanderen en elders te lande, en het kan bijgevolg negatief reageren in de toekomst op deze feitelijke knieval vanwege het VB, waardoor de vele protest-kiezers het VB partij kunnen gaan zien als een establishment-partij als alle andere, bereid om tot het Belgische systeem toe te treden als het daartoe ook maar de mogelijkheid krijgt. Gaan ze de volgende keer dan niet afhaken?
    Wijlen Karel Dillen had gelijk om niet te gaan. Tom Van Grieken leek me te zeer vereerd om met de fluppe op de koffie te mogen. Jeugdige onervarenheid, verkeerde inschatting, wie zal het zeggen?
    Ik onderschrijf dan ook volkomen wat Sanctorum daarover schrijft:
    - Laten we niet vergeten dat de koning in dit land nog altijd het initiatief neemt in het formatiegebeuren, en dat de partij die tot hiertoe nooit op het paleis werd uitgenodigd wegens te vettige kleibotten, voor een stuk net daaraan haar succes bij de kiezer dankt. Filip mag er zijn hoofd over breken, wij genieten van de consternatie. Ergens is er in Laken weer een dakpan naar beneden gevallen.



    30-05-2019, 18:18 Geschreven door Geronimo


    De flandriens...vervolg

    De link staat weliswaar al in de tekst van Johan Sanctorum vervat, maar is niet duidelijk zichtbaar. Ook dit is een interessant artikel van dezelfde acteur, daarom beste Jean, en alle andere lezers van dit blog, geef ik hieronder ook deze link mee, omdat ik vind dat het een meer dan correcte analyse is, die meer dan het lezen waard is.

    https://doorbraak.be/de-val-van-icarus/

    30-05-2019, 16:44 Geschreven door Geronimo


    De flandriens...

    Beste Jean, het klopt wat u zegt dat men overal weeral bezig is met te zoeken naar het waarom van deze overwinning. Maar dat is helemaal niets om zich vrolijk over te maken, integendeel. Het spijt me, maar ik deel uw optimisme i.v.m. de verkiezingsoverwinning van het VB helemaal niet. Hoe hoger men vliegt, des te meer men zijn bakkes zeer doet bij het landen. En ik vrees dat u dit nog dit jaar aan dit lichaamsdeel persoonlijk zult ondervinden. Het zal een pijnlijk ontwaken worden uit de overwinningsroes, vrees ik, nee, ben ik van overtuigd.

    Lees dus eens rustig en geconcentreerd wat Johan Sanctorum, met wie ik het overigens niet altijd eens ben, maar die dit keer naar mijn mening wel degelijk spijkers met koppen slaat, daarover schrijft. (Zie link onderaan)
    Ik geef u hieronder ter illustratie al een paar kleine impressies mee uit de tekst die het duidelijk maken waar ik op doel en die ergens aansluiten met wat ik zelf al schreef, maar vooral, het is de bedoeling dat u dit artikel van Sanctorum toch eens helemaal rustig leest en erover nadenkt.
    Ik citeer Johan Sanctorum letterlijk:
    - Inderdaad heeft hij (de kiezer) de kaarten geschud, als een kind dat eens mag schaffelen, maar het spelen is voorbehouden aan de grote mensen, zijnde de politici die hun verantwoordelijkheid gaan opnemen. Lees: de taart, gebakken op 26 mei, moeten verdelen en met elkaar deals moeten sluiten rond postjes. Maar toch eerst even dat VB-varkentje wassen.
    - Voor de Vlaamse mainstream media echter, die van het culpabiliseren van de genetisch voorbestemde racistische Vlaming hun hoofdmissie hadden gemaakt, stelt zich vooral een kwestie hoe ze dit tactisch gaan aanpakken. Te beginnen met de vraag: wie verdomme is die VB-kiezer?
    - Het bleek, zoals ik maandagmorgen in mijn reflectie De val van Icarus  al had gesteld, om een breed en complex protestfenomeen te gaan tegen het Belgische malgoverno en de politique politicienne waaraan ook de N-VA zich schuldig had gemaakt. En minder om een opstoot van klassiek Vlaams-nationalisme zoals romantici als Bart Maddens zich dat voorstelden.
    - Wezenlijk beschouwt men de VB-kiezer nog altijd als een onberekenbaar, irrationeel wezen, waarvan het signaal moet gelezen worden. Een taak die, u begrijpt, weer toekomt aan de kwaliteitskranten en de VRT.
    - Het gaat dus in se om een reinigingsritueel. De media zullen observeren en de politieke vis verdrinken in sociologisch geleuter over de bange, boze blanke man. De politieke wereld zal zich van de klap herstellen na een rondje zelftherapie en veel gepalaver, beslecht via diezelfde media in talkshows en opiniestukken allerhande. Uiteraard zal het bestuurlijk cordon finaal niét gebroken worden.
    - De N-VA-piste van het confederalisme behoort daarbij vermoedelijk tot het spelletje blufpoker om de Franstaligen te chanteren en te doen instemmen met een premier die Jan Jambon zal heten. Weer met de redenering dat financiën en economie topprioriteiten zijn, en met wat vage beloften over een minimumpensioen. Zo zit België gewoon in mekaar, en de VB-kiezer zal grommend terug in zijn hok kruipen met het gevoel dat hij/zij volgende keer toch maar beter een nuttige stem uitbrengt.
     
    Het is zonneklaar, de enige bedoeling die het Belgische establishment nu heeft, is de Vlaamse vis (het VB) met veel geduld te verdrinken, en de Vlaams-nationalist terug in zijn cordon-hok te schoppen, waar hij volgens hen thuis hoort. Van deze overwinning van het VB zal een eendagsvlieg gemaakt worden. De volgende keer vallen al die proteststemmen weer weg, want het baat toch nooit om voor het VB te stemmen. En het geboefte van het Belgische establishment gaat weer ongedeerd verder met het uitdelen van postjes en het opstrijken van profijten, alsof er niets is gebeurd. De overwinning van het VB zal men zich herinneren als un accident de parcours. Meer zal er niet overblijven.

    30-05-2019, 16:26 Geschreven door Geronimo


    Hallo Guido

    Heerlijk om te lezen, ze (de linkse media en linkse professoren) zoeken zich te barsten naar de reden waarom er zoveel mensen op VB gestemd hebben, die zoektocht is echt niet nodig want IEDEREEN weet wel waarom maar ze krijgen het niet over de lippen dus fantaseren ze erop los.

    De 3 hoofdredenen liggen zomaar om op te rapen:

    Die massa geïmporeerde islamieten/vreemdelingen die een enorme onveiligheid én geweld hebben meegebracht.

    Die massa parasieten die ons miljarden kosten en die nooit één eurocent hebben bijgedragen.

    De absurd hoge belastingen en te lage pensioenen voor de Vlamingen en dat om de leeglopers aan politiekers en parasieten te voorzien van alle luxe .

    Als Tom Van Grieken die 3 punten opgelost krijgt "zonder kleerscheuren" dan wordt hij de eerste president van onze Vlaamse Republiek.

    Bij deze wil ik Gina bijtreden: wie dat gigantisch probleem aanpakt scheurt zijn eigen broek, er is maar één oplossing en dat is "Een Onafhankelijke Democratische Seculiere Vlaamse Republiek".

    30-05-2019, 14:47 Geschreven door Jean


    bezin na de euforie

    Natuurliijk als voorstander van de democratie zou het VB mee moeten besturen,maar tevens is er een diepe put te vullen een achtergelaten "kadootje" van de vorige legestraturen, en in die zin uit ik mijn bezorgdheid of het wel verstandig is, zou zijn,  dat het VB mee in deze bodemloze put stapt.Hoop dat men daar goed over nadenkt alleer ze mee in een verhaal stappen waar ze achteraf het scheel terug op hun neus krijgen; geduld is een schone deugd, toch.

    30-05-2019, 13:47 Geschreven door Gina


    Hallo Guido

    Tof om te lezen, jammer dat die lijst niet vééééél langer is met opsomming van gebroken nekken die leefde op parasitisme en volksbedrog.

    Ik had graag "alle" blauwe, rode, oranje en vooral "alle" groene ratten vermeld gezien zodat er nog maar 2 partijen overbleven in heel geel Vlaanderen nl. de NV-A en Het VB dan zou Vlaanderen snel een welvarende Republiek worden, een Republiek zonder vreemdelingen op publieke posten want als je lawaai en kabaal ziet op TV is het steeds gevuld met vreemdelingen en enkele domme meelopers uit eigen volk.

    NV-A & VB weten wat ze te doen staat om de absolute meerderheid te bekomen in Vlaanderen en dat is "rechte lijnen zonder afslagwegen", "dat iedereen op één en dezelfde wijze behandeld wordt" w.w.z. geen werkbijdrage geen ontvangsten en dus geen parasitisme", " een Vlaamse en Waalse stem gelijkwaardig (voor zolang dit apenland nog bestaat). Op kousenvoeten kunnen ze in één klap ± 20 miljard besparen, geld dat nu geroofd wordt bij de Vlamingen en verdeeld wordt onder parasieten van over de hele wereld, geimporteerde terroristen, leeglopers, volksverraders én waardeloze instellingen waar we er veel van hebben zoals die massa regeringen, parlementen, provincievreetclubjes en veel te veel gemeenten/steden.

    Even rekenen: 20.000.000.000 : 12 : 6.500.000 = 250 euro per maand per persoon.

    30-05-2019, 10:18 Geschreven door Jean


    Over het potje Belgische strategie...

    Bartje, de lepe bedrieger van het Vlaams-nationalisme, zit met een majeur probleem, om het eens met zijn woorden te zeggen. Dat majeur probleem is de grote, niet verwachte winst van het VB, dat daardoor de tweede grootse politieke partij in Vlaanderen is geworden na zijn N-VA. Dat valt uiteraard moeilijk te negeren.

    Wie evenwel denkt dat BDW ooit met het VB zou willen besturen, is wel bijzonder naïef. Bart wilde dat gisteren niet, vandaag niet, morgen niet, nooit. Wat hij allemaal over de Vlaamse collegas van het VB ooit heeft gezegd, laat daar niet veel twijfel over bestaan. 

    Als deze N-VA-vos dus nu de passie preekt, wordt het meer dan link voor het VB-boertje en zijn ganzen. Het cordon rond het VB is namelijk voor zijn N-VA als een soort levensverzekering. Dit is een cruciaal gegeven in het hele huidige handelen van BDW.

    Aan de ene kant beseft hij namelijk als geen ander dat het VB mee laten besturen wel eens zou kunnen leiden tot de situatie van vroeger in het kader van het kartel destijds tussen de CD&V van Yves Leterme en de N-VA, waardoor de N-VA groot is geworden ten koste van de CD&V. Deze laatste partij evolueerde daardoor van de grote volkspartij, die ze eens was, naar het kleine onbetekenende partijtje van vandaag. Haar plaats als grote Vlaamse volkspartij werd intussen ingenomen door de N-VA. 

    Bart vreest nu mijns inziens bij een eventuele samenwerking met het VB eenzelfde scenario, maar dan eentje met de N-VA in de rol van de CD&V. Het electoraal succes van het VB zou er immers wel eens kunnen toe leiden dat deze partij op haar beurt de leiding van de N-VA zou overnemen. Immers, aangezien de stemmenwinst van het VB niet alleen ten koste is gegaan van de N-VA - alle gevestigde partijen verloren ergens kiezers aan het VB - betekent dit dat er nog altijd VB-overlopers van destijds de N-VA zijn trouw gebleven. Het zou dus kunnen dat met een deelname aan het bestuur vanwege het VB, deze laatsten alsnog zouden terug keren naar hun eerste liefde, omdat de voornaamste reden om toch maar voor de N-VA te stemmen, het cordon en daaraan gepaard de uitsluiting van de macht, er niet meer zou zijn. Hier dreigt De Wever duidelijk een belangrijke electorale troefkaart te verliezen, en wordt het VB nummer één in Vlaanderen. Om de macht gaat het in de politiek, en om niets anders.

    Hij weet ook wel dat het VB sociaal gezien eerder linkse standpunten hanteert dan rechtse, maar niet zo op het vlak van migratie en de islamisering. Daar is het VB duidelijk conservatief rechts. 

    Nu is de deelname aan het bestuur van de N-VA op sociaal vlak niet veel soeps geweest. Pensioenen, koopkracht, belastingen, rekeningrijden etc, allemaal dingen die de kiezer duidelijk niet heeft kunnen waarderen, zo leert ons de verkiezingsuitslag. Op het vlak van migratie en moslims, was de N-VA dan weer veel linkser, en kreeg ze ook op die flank heel wat te verduren, cf. het Marrakech-pact. Allemaal zaken dus die er niet zo gunstig uitzien voor de N-VA mocht het VB mee besturen, en electoraal in de toekomst nog meer verlies zouden kunnen opleveren voor de N-VA.

    Aan de andere kant weet hij drommels ook goed dat zonder het VB regeren bij de volgende verkiezingen meer dan waarschijnlijk opnieuw zware electorale schade voor zijn partij zou kunnen opleveren. Dat is dus al evenmin een optie.

    Het probleem voor dit onbetrouwbaar politiek sujet is bijgevolg hoe hij het VB nu kan omzeilen zonder dat hij en zijn N-VA er bij de volgende verkiezingen op afgerekend worden. Een echte gordiaanse knoop. Hoe hij die gaat doorhakken, blijft dé vraag. Hij gebruikt het VB nu duidelijk om de druk op federaal niveau op te voeren in het kader van zijn eigen politieke agenda, maar het ogenblik dat hij duidelijkheid zal moeten scheppen over de Vlaamse keuze, komt hoe dan ook steeds dichterbij. Benieuwd wat de nieuwe Pontius Pilatus nu weer uit zijn Belgische mouw zal weten te toveren 

    In elk geval, en spijtig genoeg, de N-VA en het VB beschikken samen over geen meerderheid, terwijl alle andere Vlaamse partijen wel nog vast houden aan het cordon. Hoe je het dus ook draait of keert, het spoor loopt dood. Exit het VB. Maak u geen illusies. Ik hoop dat ik ongelijk heb.

    De uitnodiging van de koning aan Tom Van Grieken moet in eenzelfde perspectief gezien worden. Het paleis was te bang dat een nieuw negeren van het VB, deze partij bij volgende verkiezingen alleen maar zou doen groeien. Met alle gevolgen vandien. Dat dit ook allemaal maar voor de façade was, hoeft geen verder betoog.

    Eindconclusie: het VB blijft hoe dan ook aan de zijlijn staan. Het tegenovergestelde zou geen klein, maar levensgroot mirakel zijn. Ik geloof niet in mirakels.

    Mogelijk alternatief na lange tijd patstelling zouden wel nieuwe verkiezingen kunnen zijn, die dan enkel nog zouden moeten gaan over confederalisme, omdat het kunstmatig gedrocht België van geen kanten meer marcheert. Opdoeken dus die hele wansmakelijke handel. Hoe eerder, hoe liever.

    30-05-2019, 01:30 Geschreven door Geronimo


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!