Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 1 Mei
  • De werkzaamheidsgraad
  • Exit Vivaldi ?
  • Een Vlaamsnationale samenwerking ?
  • De solidaire garage
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    07-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit kunstmatige land
    Acerta is een socialedienstengroep, die de loonstrook berekent voor liefst 400.000 werknemers. In het bedrijf passeert jaarlijks een geldbedrag dat groter is dan de wereldwijde omzet van Inbev, om maar een idee te geven. In deze tijd van overnames zou het dan ook niet meer dan logisch zijn dat zo'n bedrijf wordt overgenomen door e.o.a. "durfkapitalist", maar dat gebeurt niet. De reden daarvoor, zegt gedelegeerd bestuurder Karel Plasman, is dat het Belgische stelsel van de sociale zekerheid veel te ingewikkeld en veel te duur is. Een loonberekening in bv Nederland of Groot-Brittannië kost maar een fractie van wat het ons hier kost...
    Niets is van het lijkt in dit kunstmatig land. Het in stand houden van dit Belgisch systeem kost handenvol geld, in de eerste plaats aan Vlaanderen dat hier de grote financier speelt. Om dit te verdoezelen, wordt er naar buitenuit steeds met "België" geschermd, terwijl er telkens grote verschillen zijn tussen de twee landgedeelten.
    Uit een studie van Ernst&Young blijkt dat de Belgische economie het nog steeds niet slecht doet, maar toch weinig toekomstperspectieven biedt. Dezelfde studie zegt dat de groei vorig jaar volledig op rekening van Wallonië komt. Dat zou ons, Vlamingen, moeten verheugen, omdat het een teken zou zijn dat de Walen eindelijk aan het werk gaan schieten. Niets is echter minder waar. Het overgrote deel van de nieuwe Waalse investeringen gebeurt nl in Henegouwen, maar komt op rekening van Vlaamse bedrijven die er goedkopere industriegronden vinden. De werknemers zijn er ook Vlamingen (of Noord-Fransen!), geen Walen.
    Een enquête van de Federale Overheidsdienst Economie zegt dat het doorsnee Belgisch huishouden vorig jaar zo'n 3% meer heeft uitgegeven. Bij nader toezien blijkt, dat Vlaanderen 4% meer uitgaf, Brussel 1,3% en Wallonië slechts 0,8%. Toch wordt er verder in de hele enquête geen verder onderscheid gemaakt en praat men er de hele tijd over "de Belgen".
    En zo worden er met de regelmaat van de klok peilingen vervalst, doordat men het steeds alleen maar heeft over België, alsof dat één geheel zou vormen. België is een geheel van twee totaal verschillende landen die nog steeds verder uit elkaar groeien. Vlamingen en Walen hebben niet alleen een andere taal, maar reageren ook compleet anders in de meest uitlopende situaties. Vlamingen en Walen lezen elkaars kranten niet, kijken niet naar elkaars Tv-programma's, kijken naar andere films en luisteren naar andere muziek
    De enige peiling waarin wel degelijk een onderscheid werd gemaakt tussen Vlaanderen en Wallonië, was die van het onderwijs. België staat in Europa op de 18de plaats. Dat is het gemiddelde van de derde (3de!) plaats voor Vlaanderen en de drieëndertigste (33ste!) voor Wallonië en dan werd daar nog niet bij verteld dat het Waalse onderwijs zowat het duurste van Europa is, dank zij de miljarden die het van Verhofstadt cadeau kreeg!
    Van een verschil gesproken!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    07-07-2007
    Vulgaire politiek

    We weten het allemaal, een politieker is NOOIT te vertrouwen, allemaal streven ze hetzelfde doel na, namelijk HET EIGEN PROFIJT.

    Postjes zijn het hoofd- en einddoel, postjes om massaal te kunnen parasiteren, te sjoemelen, met gatlikken hebben ze geen enkel probleem, ieder gat likken ze als het maar iets opbrengt.

    het wordt van dag tot dag walgelijker, vader, zoon,dochter, het wordt zelfs afstotelijk.

    Ik zou mij doodschamen moest een familielid behoren tot dergelijk walgelijk uitschot.

    Wat de federale kamer betreft (én zeker de senaat), die moeten bij hoogdringendheid definitief gesloten worden, reden: TOTAAL NUTTELOOS VEEL TE DUUR.

    In die profitariaatsbarak gaan de Vlaamse lafaards liever om met de corrupte PS, ze gaan al op de buik liggen als een bendelid van de Parti Scandaleux het woord neemt, knikken al Ja voor de vraag gesteld is, dat doen ze allemaal liever dan de echte democratische partij in dit land, een echte Vlaamse partij die doet wat ze zegt en zegt wat ze doet, zowel voor als na de verkiezingen, iets wat van de andere partijen niet gezegd kan worden, te steunen.

    Vlaamse gatlikkers moeten de Vlaamse belangen dienen, niet de federale, niet de Waalse en zeker niet de Brusselse.

    Iedereen die een politiek mandaat uitoefent mag nooit een andere functie uitoefenen, kwestie van belangenvermenging te voorkomen én corruptie uit te sluiten, want.......van corruptie zijn ze echt niet vies.

    Wie zich kandidaat stelt bij verkiezingen mag maar op één lijst voorkomen én.....MOET die taak opnemen, opvolgers moeten weg, het aantal voorkeurstemmen bepaald de plaats, de walgelijke toestand die nu plaatsvindt is puur kiezersbedrog en volksverlakkerij. ONTOELAATBAAR.

    07-07-2007, 22:38 Geschreven door Jean


    Mag ik even stoom afblazen?

    Aan de politici,

    Jullie die in de politiek gaan, krijgen onmiddellijk een "dikke huid" en voelen jullie plots overal bovenop zitten! Het is voor jullie absoluut wel verslavend! Daarom leuteren jullie ook zoveel in de praatbarak zonder rekening te houden met "jullie volk". Maar dat mogen jullie natuurlijk niet hardop zeggen, nietwaar! 
    Alles moet in de politiek verlopen volgens de vertrouwde en geijkte patronen. Elkaar dekken, beloeren, tactisch stemmen, slim interpeleren en formuleren. En de populairste partijen mogen uiteindelijk hun zegje hebben, maar komen verder niet aan de bak! Meestal vormen zij een welgekomen kans r om wat te lachen en tumult te maken in het halfrond...

    Ja, tijdens de verkiezingscampagne hebben de burgers jullie zien langs draven als een kudde wolven in schaapskleren. Och, wat hielden jullie opeens veel van "jullie volk", van "jullie mensen", van "jullie kiezers"... Jullie wisten een maandje lang opeens "jullie volk", "jullie mensen", "jullie kiezers" goed te vinden! Niets was te gek. Zelfs geen onnozele TV-programma's. Alles voor jullie volk. Alles voor de stemmen. Alles voor een zeteltje. Tot letterlijk één minuut na de verkiezingsuitslag... Dan plots, veranderden jullie terug in die onbereikbare en ongenaakbare politici en "het gewone volk", weer  meteen in het stinkende kiesvee, waar jullie gelukkig maar af en toe mee hoeven om te gaan! Dat volk, die mensen, die kiezers hebben hun portie betrokkenheid en medeleven weer getoond. Geen dank, maar kop dichthouden, niet zeuren en blij zijn als jullie nietszeggende woorden spreken voor dat stelletje plebs!

    Besluit: 
    Politiek is zeker niet spannend en eerlijk genoeg voor de meeste burgers. Trouwens in reële zin gaat de burger zijn stem toch verloren wanneer de partij van zijn keuze na de verkiezing de beloftes niet naleeft of breekt die de reden vormden voor zijn stem! 

    Met mijn hoge minachting voor jullie, volkverlakkers!

    07-07-2007, 19:01 Geschreven door Lou


    Mandaten voor de graaiers
    e282Wat mij enorm ergert,zijn de politieke mandaten. Er zijn waarschijnlijk weinigen die dat weten?
    Ik kijk regelmatig naar 'politics.be' onder mandaten.
    Neem nu burgemeester Termont van Gent ?
    Deze brave burger heeft zowat 21 betaalde mandaten ? Deze man moet toch zeker 48 uur per 24 uur werken,om onze belangen te verdedigen. Dit is maar een voorbeeld,doe de test: speel vogelpiek----altijd prijs. wel slecht voor je adrenaline.
    Ik ben niet tegen het feit dat iemand 2à3 mandaten heeft maar 'trop c'est trop'.
    Hoe kan mijnheer Termont nog in de ogen kijken van de gewone man. Tourné general,maar wel een gewone pint
    Servus,Filips
    Ps: ik zou graag eens de reactie weten van uw geeerd lezers publiek????

    07-07-2007, 18:16 Geschreven door filips


    Hallo, beste Filips!
    Beste Filips,

    Het ergste is dat die zogezegde "volksvertegenwoordigers", zoals zij zich nog altijd durven noemen, eens zij aan de macht zijn opeens het volk vergeten te vertegenwoordigen en ,zoals jij zegt, liever hun eigen graaizak en -postje(s) vertegenwoordigen! Toch blijven wij ageren en misschien maken wij daardoor toch iets los bij die graaiers!
    Met onze groeten.
    Stefaan.

    07-07-2007, 16:49 Geschreven door Stefaan


    Stefaan
    Beste Stefaan,
    Onze Vlaamse politiekers hebben een minderwaardigheids komplex of een graai kompleks naar een hoogwaardigheids ambt.
    Gewoon niet durven zeggen waar het op staat? Cd&v is gewoon bang dat men een andere coalitie zou samenstellen en terug uit de boot valt.De moed en de kracht om eerlijk tegenover zijn kiezers ,ontbreekt. Terug naar de oppositie zou hen nochthans veel respect geven.
    Een andere coalitie zou geen lang leven beschoren zijn?Maar geld en macht is een vreselijk BEEST.
    Het ga je goed,Filips

    07-07-2007, 14:10 Geschreven door filips


    Het vervloekte belgische systeem...
    Voortdurend wordt de "Belgische economie" opgehemeld terwijl alles hierin afhangt van onze Vlaamse economie! De Waalse economie zou volgens de Waalse politici aan een heropleving bezig zijn. Ja, hun "Contrat d' Avenir" uit 1999 barstte van de goede bedoelingen, want Wallonië zou  de "negatieve spiraal" doorbreken en tegen 2010 zou Vlaanderen bijgebeend zijn! De economische zegeberichten van de Waalse regering volgden elkaar op. "Het gaat beter met Wallonië!", klonk als een wederkerende mantra.
    Dat "Toekomstcontract" werd enkele jaren later geëvalueerd en in 2005 nogmaals vernieuwd. Weer applaus en hoera-geroep! Maar de Waalse regering nam haar wensen voor werkelijkheid! Het bleef echter, zoals gewoonlijk in Wallonië, bij gebakken lucht!

    Uit een rondvraag van het economisch weekblad "Trends- Tendances" blijkt dat 62% van de Waalse en Brusselse bedrijfsleiders vindt dat Wallonië economisch achteruit gaat. Maar liefst 75% van hen staat negatief tegenover dat vernieuwde "Toekomstcontract". De ondernemers zijn echter niet talrijk genoeg om een invloed te hebben op de publieke opinie! De holle retoriek van de Waalse politici overheerst alles! De weinige keren dat in Wallonië de economische achterstand van het Waals gewest toch ter sprake komt, klinkt steeds weer het oude refrein van zijn industriële teloorgang als excuus. Nochtans andere industriële bekkens in Duitsland, Frankrijk en Engeland hebben zich wel succesvol weten te herstructureren! Ook de welvaart in Spanje en vooral in Ierland kende de voorbije twintig jaar een belangrijke groei. In de jaren tachtig van vorige eeuw waren beide landen nog armer dan Wallonië, nu zijn ze veel welvarender!

    Vlaanderen presteert beter dan Wallonië in sectoren die in beide gewesten even belangrijk zijn, zoals financiële dienstverlening, voeding en textiel. Terwijl bijvoorbeeld de werkgelegenheid in de financiële sector in Vlaanderen stijgt, stabiliseert of daalt ze zelfs in het andere landsdeel! De reconversie-politiek kan ook in dit geval niet meer als excuus gebruikt worden! 

    Alle analyses en rapporten herhalen "de trieste waarheid": het gaat allesbehalve goed met de Waalse economie! Er is geen sprake van " een inhaalbeweging", integendeel ,"Wallonië verliest terrein tegenover het Europees gemiddelde en tegenover de omliggende regio's! Wallonië is echter levensgevaarlijk verslaafd aan de Vlaamse bijstand!" Als Vlaanderen zou ophouden te betalen, dan daalt op slag de Waalse levensstandaard met 15 à 20%. Maar dat beseffen de Walen niet, omdat hun politieke leiders hen dat niet vertellen!
    Die politieke leiders  praten enkel als bedelaars, en het lijkt hen niet te deren dat zij alleen maar overleven dankzij Vlaamse en Europese subsidiestromen! En toch vertikken de Waalse politieke leiders het ook nog om de juiste maatregelen te treffen! Integendeel, Di Rupo wil nog méér geld! Zijn "NIEUW Marshallplan voor Wallonië" staat er bol van! "NIEUW", inderdaad, want het deel van de Amerikaanse Marshallgelden dat na Wereldoorlog II aan België toegewezen werd, vloeide immers bijna integraal naar de Waalse steenkoolmijnen! Maar dat die extra geldstromen niet de juiste stimulansen geven aan Waalse politici werd in het verleden al meermaals bewezen!

    Uit alle onderzoeken en gesprekken blijkt nu dat het slecht functionerende Waals overheidsapparaat de belangrijkste reden is waardoor Wallonië achterop blijft hinken!

    En toch hebben en krijgen die Waalse politici in dit land altijd weer het hoogste en het laatste woord! Dat is zeker de zo geroemde Belgische democratie!

    07-07-2007, 13:32 Geschreven door Stefaan


    belgie(met een zeer kleine b)
    Beste Guido,
    Het is voor mij een plezier je iedere dag te lezen,ik ben steeds 99% akkoord met je analyses. Ik weet dat je een belezen en wijs man bent. Ik zou graag eens met U een avondje willen doorbrengen met een goed glas wijn en onze gedachten eens laten gaan???
    Ik ben nog enkel geabonneerd op knack,waar ik enkel een paar artikels lees(zoals van Rik van Cauwelaert)
    Wat eigenlijk veel geld is voor een paar artikels??? Ik ben blij dat internet bestaat en dat ik ook de artikels van Luc van Balberge kan lezen. Dat is volgens mij een journalist om'U' tegen te zeggen. Voor al de andere journalistjes heb ik totaal geen respect.
    Je analyse van belgie is mijn inziens correct. Mijn dochter heeft haar laatste 2 jaar van haar humaniora in wallonie gevolgd (om haar frans wat te optimaliseren) en haar konklusie is zoals U zegt(ondermaats).Haar studiegenoten keken met een dédain op haar neer. Zij werd uitgescholden als 'une salle flaminche'.
    Ik stop nu,want anders gaat mijn adrenaline te hoog.
    Ik teken voor U,met de meeste hoogachting,
    Filips.
    PS: laat eens iets van je horen? mijn mail: carfill@telenet.be


    07-07-2007, 12:03 Geschreven door filips


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!