NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Wijzigingen - aanvullingen.
 • Wijzigingen - aanvullingen.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Vervolg Herinneringen aan W.O. II.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Nog oorlogsherinneringen van Susse Teughels.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Vervolg Willy Verbruggen.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Kronieken van Leest
  bij Mechelen
  02-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eén van de 500 Balinese kunstobjecten die te
  bezichtigen waren in ‘Ons Parochiehuis’.

   

   

   

   

   

   

   

   

  1993 – 10, 11 en 12 april : Posse Leest

  “Beste Leestenaars en vrienden van Leest, 

  Al degenen (en ze waren talrijk) die na de vorige editie van Posse Leest gezegd hebben : ‘Zo ne goeie hebben wij nog niet gehad’, waren voor ons een stimulans om ook dit jaar van de Paasdagen in Leest een echt feest te maken.
  Samen met de verenigingen en dank zij de inbreng van de sponsors hebben we ook nu een tof programma op poten kunnen zetten, voor en door de bewoners van Leest.
  Nieuwe punten op de feestkalender van zondag zijn : de poppenkast die het klokkenwerpen begeleidt en de Leestse hondenshow.
  Op maandag vragen we uw aandacht voor de ambachten op de jaarmarkt. Op de veemarkt vindt u nog meer paarden, runderen en schapen.

  De uitgebreide lijst van activiteiten op het Leestse Dorpsplein en zijn onmiddellijke omgeving vindt U verder in deze brochure. Uw aanwezigheid zal er dan ook weer een bruisend Posse Leest van maken.
     Namens het Posse Leest comité. De Voorzitter.”
  (Uit de Jaarmarkt Brochure Posse Leest ’93) 

  Met uitzondering van de zondagavond was het een zonovergoten paasweekend en om die reden werd er een massa volk naar Leest gelokt. Met paaszondag werd als eerste randactiviteit naast het kermisgebeuren de start van de 6de VEVOC-stratenloop gehouden om 14 uur. De -14 jarigen dienden 1,5 km af te leggen in de zogenaamde ‘jongerenloop’. De ‘dames- en herenstratenloop’ liep over 3 km en zij die dat wensten konden deelnemen aan de 6 of 9 km met start en aankomst op het Dorpsplein.
  Op hetzelfde uur konden de kaartspelfanaten terecht in de jongens-chirolokalen voor een kaarnamiddag. Elke deelnemer kreeg van de paashaas een paasei en voor de winnaar van elke tafel was er een kip voorzien.
  Een halfuurtje later werd Posse-Leest officieel geopend met vendelzwaaien en een optreden van de K.F. Sint-Cecilia vanop de kiosk aan de kerk. Volksdansgroep Korneel zette zijn beste dansbeentje voor waarna het traditionele klokkenwerpen voor graaiende handen zorgde. Deze drukte was nog maar net geluwd of de hondenshow, onder het motto “ieder hondje toont zijn kontje”, zorgde voor een kijk- en lachspektakel. De hondenshow liep op zijn einde toen de eerste regendruppels zich ook in Leest lieten voelen en wat later zorgden voor een heuse wolkbreuk.
  Om 20 uur was iedereen welkom op de gratis filmvertoning van de chiro : ‘Jumping Jack Flash’.
  Maandag toonde de zon zich van haar beste zijde en duizenden bezoekers zorgden ervoor dat je op sommige ogenblikken op het dorpsplein niet meer vooruit of achteruit kon.
  De marktkramers deden dan ook goede zaken. Opvallend de aanwezigheid van tal van Leestse verenigingen die via hun kraampje en één of andere activiteit de gunsten van het publiek trachtten te veroveren. Wijngilde Balsemien was vertegenwoordigd met een proefstand met zelfgemaakte wijnen, de Vrije Basisschool met een snoepstand ‘t Karamelleke, Korneel met een dranktent en vanaf 10 u. kon men genieten van de pensenkermis van de Leestse fanfare, dit onder de lieflijke tonen van een draaiorgel. Ook dit jaar schapen, paarden en koeien. In de lagere school kon men dan weer het kleinvee, al dan niet te koop, gaan bekijken. De kleuterschool aldaar hield opendeur en er was een rommelmarkt door en voor kinderen tot 12 jaar.
  De standwerkers werden gegroepeerd zodat de bezoekers de artisanale activiteiten rustig konden observeren. Ook Oscar Palmkes, met de twee trekpaarden en de kar gevuld met biervaten, bekend van de Palm-reclame, was aanwezig. De aanwezige mini-klimmuur oefende vooral op de jongeren zijn aantrekkingskracht uit. Ondertussen kon men in de chirolokalen terecht voor een pannenkoek of een natje in “het zesde gebod” of men bracht een bezoek aan Balinese of Javaanse kunstwerken in het parochiehuis. Dit werd voor elkaar gebracht door het Davidsfonds, meteen de 26ste keer dat de Leestse afdeling zich engageerde om niet “zomaar” een tentoonstelling naar Leest te halen. De tentoonstelling bundelde zo’n 500 authentieke schilderijen, houtsnijwerken, batik en zilverwerken, alle afkomstig uit Bali.
  De tent achter het parochiehuis was maandagavond de plaats van afspraak voor vooral het jongere Leestse publiek. De Leestse chiro sloot Posse-Leest in deze tent af met een TD.  
  (Samengevat uit diverse folders, de jaarmarkt brochure, GvA en HLN) 

  “T&T” van juni 1993 over het optreden van de Leestse fanfare :
  “Leest vierde weerom zijn hoogdagen rond de Paasdagen. Er werd aan de fanfare gevraagd een concert te spelen op de kiosk. De weergoden waren ons tegen alle voorspellingen eens goed gezind. Al spelend wandelde de fanfare van ons lokaal St.-Cecilia tot aan de kiosk naast de kerk.
  Tussen de startschoten van de loopwedstrijden speelden we enkele deuntjes voor het talrijk opgekomen publiek. Gerhard speelde voor ons met plezier nog eens ‘Serenade’ en de Frans durfde zelfs ‘Toccata in D’ op de pupiter te zetten. Ons programma werd voortreffelijk verzorgd door onze dirigent Frans Violet en de zeer talrijk opgekomen muzikanten. Hiermee het bewijs dat er nog veel muziek zit in de Leestse fanfare. Doe zo voort jongens en meisjes.
  Na het concert liep de organisatie wat scheef, want vooraleer we terug opgesteld waren om huiswaarts te keren begon de volksdansgroep al met hun optreden. Niettegenstaande dat hebben we toch een mooie en plezante namiddag gehad.
       Roland Van Welden.”

   

  1993 – Woensdag 14 april : Toewijzing – Openbare verkoop van woonhuis :
  Kantoor van notaris JOZEF CLERENS, Korenmarkt 47, 2800 Mechelen, tel 015/415325.
  Openbare verkoop van een WOONHUIS met garage, werkplaats en voorhof
  (half open bebouwing) te LEEST TEN MOORTELE 6.
  Notaris Jozef Clerens te Mechelen gevestigd, zal openbaar verkopen, met winst van verdieren voor de inmijners alleen :
  onder de stad Mechelen, deelgemeente Leest : een WOONHUIS met garage, werkplaats en voorhof, (half open bebouwing), Ten Moortele 6.
  Beknopte indeling : gelijkvloers : hall, living, trap, achterkamer, keuken, veranda, garage;
  werkplaatsen met afzonderlijke toiletten;
  eerste verdieping : overloop, voorkamer, achterkamer, zolder.
  Kadastraal gekend sektie B nr 139/3 en 139/A/2, met een opp. volgens meting van 581 m2.
  K.I.: totaal huis + werkplaats : 37.300.
  Te bezichtigen op zaterdag tussen 10 en 12 uur.
  Huurtoestand : vrij van huur en gebruik.
  Nutsvoorzieningen : elektr., waterleiding.
  Inmijning : woensdag 31 maart 1993.
  Toewijzing : woensdag 14 april 1993 telkens om 17.00 uur in café “In den Barreel”.
  (bij de heer De Laet F.), Dorp 11, Leest.
  (Affiche)

   

  02-10-2014 om 18:32 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  1993 – 3 april – Gazet van Antwerpen : BOKSEN IN LEEST 

  Uitstekend Belgisch profkampioenschap in Leest
  “De vrees dat Gust Emmeregs na de eerste boksmeeting in Leest, eind vorig jaar, ontmoetigd zou geraken door de magere publieke belangstelling, was blijkbaar niet ongegrond. Integendeel, op 21 mei haalt hij samen met de Vilvoordse bokspromotor en trainer Marius Surin een uitstekend Belgisch profkampioenschap naar de Omnihal.
  Patrick Vungbo, algemeen beschouwd als het grootste bokstalent dat in ons land rondloopt, zal dan zijn nationale superweltertitel op het spel zetten tegen Hassan Mokthar. Mokthar is de pupil van Surin en bokste onlangs nog een prima wedstrijd tegen de Westvlaamse Freddy Demeulenaere, Benelux-kampioen en negende op de Europese ranglijsten.
  Het is bovendien zowat de enige in eigen land die de strijd met de Brusselse Zaïrees nog wil aangaan. Vungbo won vorige week in Frankrijk een uitstekende kamp tegen een Camara die halfweg de partij ternauwernood aan een K.O. ontsnapte.

  Test-case
  Gust Emmeregs mag met deze confrontatie tevreden zijn. Hij noemt het een duidelijke stap in de richting van continue grote sportmanifestaties in zijn Leestse sportcentrum.
  ‘Er was vorige keer inderdaad niet die grote opkomst, maar ik had ook geen voorwaarden gesteld. Het was een test-case en bepaalde mensen hebben me steun beloofd indien ik zou doorgaan. We zullen nu merken in hoeverre zij hun beloftes hard maken. Boksmeetings organiseren is niet eenvoudig en duur en niet elke bokser wil een andere bokser ontmoeten, maar het is een feit dat enkel topsport nog publiek trekt. Dus mikken we daar op.’
  Het Belgisch profkampioenschap staat in het kader van de 23ste Leestse Volksfeesten. Met deze tweede meeting en de in het oog springende hoofdkamp kunnen we bovendien stellen dat Emmeregs persoonlijk voor de revival van het Mechelse boksen aan het zorgen is.”
  (Foto onderaan)

   

  1993 – 4 april : Palmzondagconcert K.F. St.-Cecilia
  In zaal St.-Cecilia, met gastsolist Dirk Reyniers. (“T&T”, maart ’93) 

  “Naar jaarlijkse traditie hebben we ons 48ste Palmzondagconcert gehad op 4 april l.l.
  Om in de voetsporen te blijven van de vorige editie werd er weerom geopteerd voor een gastsolist. Deze keer viel ons de eer om Dirk Reyniers, op tenorhoorn, op de planken te hebben.
  Het Palmzondagconcert is voor Cecilia Leest het grote concert van het jaar. Om deze hoogdag tot een succes te brengen moet er veel gewerkt worden en moet iedereen zijn steentje bijdragen. Van klein naar groot, van jong naar oud, iedereen is er nodig om zo’n concert en ook andere activiteiten tot een goed einde te brengen.
  Nu het concert zelf. Een mooie bezetting, een (mooi) versierde zaal en een aandachtig publiek, zijn de basis ingrediënten voor een goed concert.
  Het inleidend woord en de verdere presentatie lag zoals gewoonlijk in handen van Bart Lauwens. Na ons openingswerk ‘Cortége from Mlada’ was het tijd om eens aan de ‘Carousel’ te draaien door onze solist Dirk Reyniers. Bovendien nam hij ons mee naar ‘The Streets of London’ om zo verder te wandelen naar ons eerste wedstrijdstuk voor het W.M.C. te Kerkrade, ‘Dimensions’. Tot slot van het eerste deel werd ‘Toccata in D’ van J.S. Bach ten gehore gebracht. Dit welbekende nummer werd door het publiek ten zeerste gewaardeerd.

  Na een verfrissing werd gestart met het tweede deel, dat ingezet werd door de jeugd. Meester Johan heeft de jonge leerling muzikanten samen rond de pupiter geplaatst om zo als jeugdfanfare een optreden te verzorgen. Voor de zware instrumenten werd beroep gedaan op enkele muzikanten van de grote fanfare. De jeugdfanfare heeft vier werken gebracht waaronder één werk met Gunter Peeters als solist op de cornet, proficiat Gunter.
  De fanfare zette het tweede deel in met ‘Labour and Love’, welk niet gespeeld zal worden op het W.M.C. te Kerkrade zoals aangekondigd door onze presentator.
  Met ‘Higgyjig’ en ‘Goodby to Love’ mocht Dirk Reyniers nog eens het beste van zich laten horen. Als afsluiter speelde de fanfare ‘The Battle Huymn of the Republic’ een pittig werkje dat door het grote publiek beter bekend staat onder ‘Glorie, Glorie, Hallelujah’.
  Na de uitreiking van de bloemen en felicitaties werd nog veel nagepraat over de voorbije avond. Nogmaals van harte proficiat aan de sterren van de avond en hou alvast Palmzondag 1994 vrij voor ons 49ste Palmzondagconcert.
       Roland Van Welden.”
  (“T&T”juni ’93)

   

  1993 – 7 april : Vernissage van de Davidsfondstentoonstelling ‘Balinese Kunst’
  Om 20 uur in ‘Ons Parochiehuis’. Deze tentoonstelling was gratis toegankelijk op donderdag 8, vrijdag 9 en dinsdag 13 april van 17 tot 21 uur en tijdens het weekend van ‘Posse Leest’.
  Davidsfonds Leest organiseerde dit in samenwerking met Garuda Indonesia. 

  “Martin Mollemans, DF-secretaris, vertelt dat de Balinese kunsttentoonstelling hen relatief weinig werk heeft gekost in vergelijking met bijvoorbeeld vorig jaar, toen alle Europese lidstaten uitvoerig werden belicht. Bedoeling van deze rondreizende Balinese tentoonstelling is een ruim publiek ermee te laten kennismaken en uiteraard te verkopen. Een verkoop waarop de organisator een percentage krijgt voor het dekken van de onkosten.
  Deze expo geeft de bezoeker een beeld van tot wat de kunstenaars in Bali, Java, Saluwesi en Thailand in staat zijn. De meeste van de werken die worden tentoongesteld, zijn afkomstig uit Bali. Het houtsnijwerk allerhande van klein tot groot vormt hier de blikvanger. Bovendien worden al deze houtsnijwerken –die tot in het kleinste detail met meestal eenvoudige gereedschappen zijn uitgewerkt- telkens vertrekkende van één houtblok vervaardigd.
  Bovendien biedt deze expo de unieke gelegenheid om met tal van uitheemse houtsoorten kennis te maken, het zwarte ebbenhout, jempenishout, parasiethout (wortels van bomen), enz. Verder zijn er ook tal van kleine kunstvoorwerpen gemaakt uit buffelhoorn en ook zilverwerk.
  Uit Java waren er dan weer batikschilderijen, Wayangpoppen en lampekappen te koop.
  Uit Sulawesi had de bezoeker een ruime keuze uit juwelen die met de hand vervaardigd worden uit gevlochten zilverdraden. Tenslotte waren er ook Boeddha’s en schilderijen afkomstig uit Thailand.” (GvA)

   

  Foto’s :
  -Patrick Vungbo.
  -Het Davidsfonds haalde Balinese kunst naar Leest.

   

  02-10-2014 om 18:10 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  1993 – Maartnummer “T&T” van de Leestse fanfare : 

  Ze noemden ze in vervlogen jaren…Ere-leden
  “Of mijn eigen bedenkingen tijdens en na het canavalbal…
  Vele, vele jaren geleden vormden zij een ras dat tegen alles bestand was, weder of geen weder, regen of wind, sneeuw of hagel, niets kon hen weghouden van een inrichting van hun geliefde fanfare en hun geliefde vereniging. Met trossen van tientallen vulden zij de zaal bij het verkleed of groot-bal, met tientallen stonden zij zelfs te luisteren in het café daar er binnen in de zaal geen plaats meer was met het Palmzondagconcert.
  Velen onder ons zullen zich nog herinneren dat we voor wat we destijds het groot-bal noemden, met orkesten van toen zoals Marcel Sterckx – The Lords – De Javelins of Flor Faes, er reservatie nodig was om toch maar zeker te zijn van een tafel en een stoel. Geen reservatie op voorhand besteld, dan kon men er zeker van zijn dat het een ganse avond en zelfs een stuk in de nacht rechtstaan geblazen was ! WAAR ZIJN DIE ERE-LEDEN NAARTOE ? WAAR IS DIE TIJD VAN WELEER !!!

  Ere-leden waren en zijn eigenlijk de steunende leden van een fanfare, de ruggegraat van de muziekvereniging, zij zorgden voor het zo gekende ‘appeltje voor den dorst’ samen te brengen indien er zware uitgaven op til of gebeurd waren ! Ere-leden, zij hadden ook nog een andere, zo mooie naam, de naam van ‘SJOSJETEIR’.
  Langzamerhand ziet men ze echter verminderen…ja zelfs zijn ze met uitsterven bedreigd. Zullen we dan toch binnenkort naar een museum moeten gaan om zulke exemplaren nog te kunnen zien ? Hoe moeten we zulke personen binnen enkele jaren beschrijven om aan onze kinderen en kleinkinderen toch nog het idee mede te geven hoe er eigenlijk zulke ‘SJOSJETEIRS’ uitzagen ?
  Natuurlijk zijn er die nu nog, er zijn nog wel enige van die exemplaren, maar als er niet vlug verandering gaat komen zijn ze met uitsterven bedreigd.

  Ere-leden, een dringende oproep, laat het alsjeblief niet zo ver komen. Wanneer er een inrichting is van uw fanfare, vergeet dan voor eenmaal je T.V. en je luie stoel en wees aanwezig op hun activiteiten, steun ze door uw aanwezigheid en uw vertier. Drijf die oude sfeer van weleer terug in het verenigingsleven van uw fanfare. Ieder van ons een beetje en dan kunnen we terug spreken en zeggen : ‘Het was er als in die goeie oude tijd’. 

  N.B. : Om het in sporttermen uit te drukken : ook voor alle afwezige muzikanten op het carnavalbal wordt de gele kaart getrokken, maar we zullen het bij een strenge blaam laten.
     Jef Lauwers.” 

  Tot omstreeks 1985 waren de bals vrij populair. Het verkleed bal of het gemaskerd bal werd omstreeks carnaval georganiseerd en had jaren succes. Dikwijls waren er meer dan honderd verklede deelnemers, die doorgaans na een paar uur baadden in het zweet.
  (Stan Gobien, ‘Leest in Feest’)
  Onderaan enkele foto’s van het gemaskerd bal.

   

  1993 – 6 maart : Oud-ijzerslag
  Ten voordele van “Ons Parochiehuis”.

   

  1993 – 1 april – Gazet van Mechelen :          

              Senioren KVLV en LG arrondissementeel samen
  Voor het eerst in de geschiedenis van de KVLV en LG kwamen de senioren van beide verenigingen bij elkaar voor een gemeenschappelijke activiteit op arrondissementeel niveau. Dit gebeurde gisteren in Leest.
  Een wetenschappelijk praatje van Armand Pien, entertaining door volkszanger Frans Jacobs en als toetje een toespraak van Jef Mertens, afgevaardigde voor de seniorenraad van de Landelijke Beweging (LB) van de provincie Antwerpen, stonden op het programma.
  LG-consulent Marc Van Praet : ‘Zowat 10 procent van alle senioren van het platteland zijn lid van de LB. Dit getal loopt op tot 17 procent als we alle georganiseerde senioren bij elkaar tellen die lid zin van de LB. De vergrijzing van de maatschappij zorgt ervoor dat zij steeds meer een zeer belangrijke groep worden. Ondanks dat we er statutair voor zorgen dat de senioren ook in de plaatselijke besturen vertegenwoordigd blijven, willen we toch wat extra’s voor deze ledengroep organiseren.’
  ‘Bedoeling is dat ze hun grieven en noden duidelijk stellen zodat we ze via het hoofdbestuur van de Boerenbond politiek kunnen vertalen. Er zijn in dit arrondissement 49 KVLV verenigingen (zowat 8.000 leden) en 45 LG verenigingen (goed voor zowat 500 leden).
  Activiteiten als vandaag, voor deze seniorengroep, zullen in de toekomst nog herhaald worden. We hebben echter niet de bedoeling een concurrent te worden voor gelijk welke gestructureerde gepensioneerdenvereniging,’ aldus Marc Van Praet.

  Armand Pien
  Armand Pien, Vlaanderens bekendste senior, werd voor deze samenkomst uitgenodigd. ‘Hij spreekt het publiek zeker aan. In het verleden hebben heel wat landbouwers met veel aandacht zijn weerpraatjes gevolgd,’ stelt Van Praet. Armand Pien had het vooral over de ruimtevaart en de technologische gevolgen ervan voor de samenleving en ook voor de weersvoorspellingen. Na de pauze werden in primeur enkele filmbeelden gedraaid die Armand Pien van onze astronaut Frimaut ter beschikking kreeg over zijn reis met de Space Shuttle.
  Nadien animeerde volkszanger Frans Jacobs het publiek. Hij bracht enkele nummertjes uit de oude doos, die werden meegezongen.
  Jef Mertens, die voor de LB in de seniorenraad voor de provincie Antwerpen zetelt, sloot deze eerste namiddag af met uitleg over het hoe en waarom van het opstarten van een seniorenraad voor de LB. Nadien konden de beentjes onder de koffietafel gestoken worden.”

   

  Foto’s :
  -Foto van het verkleed bal van 1967. Van l. naar r. : Antoon Lauwens, Jeanne Geerts, Agnes Piessens, Tine Leys en August Lauwers.
  Gehurkt zit Jef Aerts. Deze was fanfaredirigent en zijn composities werden dikwijls uitgevoerd door St.-Cecilia Leest.
  (Foto ‘Leest in Feest’)
  -Staand van l. naar r. : Vic Gobien, Nieke Janssens en Jean De Croes.
  Zittend : Harry Cauwenbergh en Freddy Walschaers. (Foto : Familie Lauwens-Piessens)
  -De gemaskerden van het bal van ’83.
  -Een vaste habitué op de carnavalbals van St.-Cecilia : Leonore Mees.
  -Op deze foto o.a.: Victor Van Hoof, José Tournee, Leonore Mees, Amelie Portael. Onderaan : Sylvia Keppens, Miel Ceuppens, Louis Mees.

     01-10-2014 om 11:53 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!