NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Wijzigingen - aanvullingen.
 • Wijzigingen - aanvullingen.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Vervolg Herinneringen aan W.O. II.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Nog oorlogsherinneringen van Susse Teughels.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Vervolg Willy Verbruggen.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Kronieken van Leest
  bij Mechelen
  01-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  1995 – Zondag 5 maart : V.V. Leest won derby met kleinste verschil. (Foto onderaan)
  Voorafgaand aan deze wedstrijd tussen V.V. Leest en SK Rapid Leest publiceerde GvM op 4 maart :

  Leestse derby op scherp van de snede.
  “VV Leest blijft reeds acht competitiewedstrijden op rij ongeslagen. Doelman Geert Claes moest zich gedurende deze 720 minuten slechts één maal gewonnen geven. Pluspunt alleszins voor de goalie, die zich achter een solide en degelijk georganiseerde verdediging duidelijk in zijn schik voelt.
  Zijn collega bij Rapid Leest, Jan Van der Veer, moet echter niet veel onderdoen. Acht wedstrijden in de voorbije weken leverden het team van Jan Van den Heuvel tien punten op, met een dozijn gescoorde doelpunten en vijf stuks op het passief. Blauw-rood scoorde daarin elfmaal. Op gebied van afwerking moet VV dus lichtjes de duimen leggen.
  Achter de omnisporthal wordt morgen de Leestse derby gespeeld. Een partij op het scherp van de snede, zeker weten. Met het oog op de periodetitel is de uitslag van het duel vooral voor de thuisploeg van kapitaal belang.
  In de heenwedstrijd toonde VV zich de beste ploeg qua afwerking (1-3). Vooral speler-trainer Luc Leys was de opportunist bij uitstek. Hij nam twee treffers voor zijn rekening. Toen speelde Jean Lumuanganu niet mee. Morgen is de zwarte parel van blauw-rood wel van de partij. Dat kan een slok op de borrel schelen, weliswaar in een ploeg die nog steeds fel verzwakt is ingevolge de onbeschikbaarheid van Tom Heremans, Chris Van Goylen en Peter Engelen.

  Luc Leys :“voor mij betekent de derby een wedstrijd als een andere. Dat we in de heenwedstrijd het laken naar ons konden toehalen, betekent niet dat wij de klus nu als gemakkelijk bekijken. Integendeel”, aldus de spits bij VV. “Voor de zoveelste maal dit seizoen kan ik met mijn typeploeg aan de aftrap staan. Enkel Frans Croes moet bij de doublures nog competitieritme opdoen na zijn lange afwezigheid ingevolge kwetsuur. We hebben stevig getraind, kennen de mogelijkheden van de tegenstrever en zijn op alles voorbereid. Voor ons alleszins een belangrijke wedstrijd waarin we voluip voor winst zullen gaan.” 

  “Als Leestenaar doet de partij op VV me wel iets”, geeft Jan Van den Heuvel grif toe. “Voor de spelers gaat het enkel om de twee punten. Iedereen weet dat VV goed bezig is en dat wij enigszins in een mindere periode zitten. VV bezit veel routine rond de bal. Mijn ploeg moet vooral kleine onnauwkeurigheden vermijden en zeker aan een rustige opbouw denken. Ik voel dat er in de groep een positieve stress aanwezig is. Nodig in een voor beide clubs belangrijke wedstrijd”, besluit de oefenmeester bij blauw-rood.
         W.V.D.”

   

  VV Leest won het duel tegen buur Rapid met de kleinste score.
  Met Jean Lumuanganu in de spits kregen zowel Staf Verhaeghen als Hans Bouwmeester de handen vol. Jeanke dolde aanvankelijk met zijn rechtstreekse tegenstrever, maar vond in Geert Haentjes en Marc Asseloos geen aflossingspunt. Pascal Van Mullem hield Luc Leys onder controle zodat de thuisploeg aanvallend weinig kon uitrichten. Zeker omstreeks het halfuur was het al blauw rood wat de klok sloeg. Het steekspel kreeg na de hervatting een verlengstuk en het werd met de minuut duidelijker dat wie zou scoren, ook als winnaar naar de kleedkamer zou trekken. Danny Willems, na de rust tussen de lijnen gebracht ten nadele van Hans Simons, was steeds aanspeelbaar op links. Met loepzuivere voorzetten van zijn voet kwamen Luc Leys en Danny Claes oog in oog met Jan Van der Veer, maar deze had steeds het laatste woord. Toch moest Jan zich twintig minuten voor tijd gewonnen geven. Staf Verhaeghe stuurde een vrijschop richting tweede paal, waar Danny Claes het leer zonder pardon in één tijd op de slof nam.
  Rapid Leest nam dan risico’s waarvan Luc Leys er eentje afstrafte. Op weg naar een tweede doelpunt werd hij echter door Jan Van der Veer foutief gestopt. De goalie kwam met geel goed weg, maar de ref legde de bal wel op de stip. Luc keilde de bal echter keihard op de staander. Zo bleef het bij een 1-0 score, maar de bezoekers mochten met opgeheven hoofd het terrein verlaten.

   

  1995 – Van 6 tot 11 maart : Jeugdboekenweek in de basisschool
  De stedelijke basisschool organiseerde een jeugdboekenweek met boekenbeurs. De kinderboeken kregen er een zeer speciaal plekje. Het thema van de boekenweek was “Tijd” en in Vlaanderen ging dat samen met de slogan “Geen tijd, ik lees”.

  In Leest werd die toepasselijk aangepast in “Geen tijd, Leest leest”. Op woensdag werden de ouders om 20 u uitgenodigd voor een lezing “De prehistorie van het lezen” en de boekenweek werd bekroond met op zaterdag een kinderboekenbeurs.  
  Van 14 tot 18 uur stonden de mooiste kinder- en jeugdboeken te kijk en het werk van de schoolkinderen werd in een tentoonstelling bijeengebracht. Er werden gedichtjes voorgedragen door de kinderen en de winnaars van de affiche- en poëziewedstrijd werden beloond met boekenbonnen.

   

  1995 – Zaterdag 11 maart : Solidariteitsactie rond Nicaragua
  De Leestse verenigingen organiseerden een gezamenlijke solidariteitsactie rond Nicaragua in de Sint-Niklaaskerk van Leest. De opbrengst ging naar Nitlapan, een landbouwproject dat liep onder leiding van de universiteit van Managua en het UFSIA van Antwerpen.
  Het project zorgde ondermeer voor kredietverlening aan kleine boerenbedrijven in verscheidene dorpen te Masaya. Het Mechelse solidariteitskoor Weer-Klank, bestaande uit ongeveer 70 personen, bracht internationale strijdliederen die door passende bindteksten aan elkaar werden gepraat. Carmen Mercado, de lokale dirigente van een vrouwengroep en verantwoordelijk voor de coördinatie van de boerenbank bracht een getuigenis over de Nicaraguaanse realiteit.
  Gezinskaarten kostten 500 frank in voorverkoop, aan de kassa betaalde men 150 frank per persoon.

   

  1995 – 15 maart – G.v.M. : GARAGIST KREEG KLAPPEN (Foto onderaan)

   

             René Hendrickx werd bont en blauw geslagen. 

  René Hendrickx van de gelijknamige takeldienst in Mechelen heeft er nog altijd het raden naar wat een vijftal jongeren bezielde hem af te troeven.
  De feiten dateren van zaterdagochtend omstreeks vier uur. René werd toen door de politie ontboden naar de sporthal in LEEST.
  Hij moest daar een voertuig wegtakelen toen hij plots vijf kerels op zijn nek kreeg. Die waren niet gediend met het wegslepen van het voertuig en gingen Hendrickx te lijf. Een blauw oog, een blauw scheenbeen en kneuzingen over gans het lichaam maken René Hendrickx alvast voor enkele dagen werkonbekwaam?
  “Als de politie niet was tussenbeide gekomen, was ik er nog erger aan toe geweest”, vreest hij. 

  Zes jaar geleden nam René (35) de takeldienst aan de Neerweg over van Pierre Verbruggen. Hij zet diens goede reputatie bij snel en efficiënt opruimen van voertuigen die bij verkeersongevallen zijn betrokken voort. Met takeldienst De Cuyper in Heffen heeft Hendrickx in dat kader een beurtrol in Mechelen. Ook voor het wegtakelen van voertuigen die een obstakel vormen of die om andere redenen moeten weggebracht worden, wordt Hendrickx dagelijks ingeschakeld. 

  Gestolen auto
  Zaterdagochtend was dat nog maar eens het geval. Even voor vier uur rinkelde aan de Neerweg de telefoon. De opdracht luidde een elders in Mechelen gestolen voertuig dat was teruggevonden op de parking van de sporthal in Leest, naar het politiecommisariaat over te brengen.
  Een antal politie-agenten in burger wezen René het te takelen voertuig aan. Een viertal jongemannen poogden toen reeds de politiemannen uit te dagen maar er kwam geen reactie. Hendrickx trok het voertuig op zijn takelwagen en reed zachtjes weg. Opeens hoorde hij een luide klap. “Ik vermoed dat er iemand met volle vuist of met een hard voorwerp op het koetswerk van mijn takelwagen klopte. Daarom dat ik uitstapte om te kijken wat er gebeurde”. 

  Pandoering
  Nog vooraleer René vragen kon stellen, lag hij reeds op de grond. Het regende stampen en klappen over zijn ganse lichaam.
  “Ik kon me niet eens verdedigen. Ik was machteloos”, herinnert hij zich.
  De politiemensen hadden aanvankelijk niet in de gaten wat er aan de hand was. De vrachtwagen stond in hun gezichtsveld. Maar eens ze de situatie door hadden, werd René ontzet. Eén van de kerels werd ter plaatse ingerekend. Vier van zijn spitsbroeders ondergingen wat later hetzelfde lot.
  Ook al is daarover nog geen uitsluitsel gegeven, vermoedt men dat de 5 onder invloed van drugs waren. Bij de eerste van de kerels, die overigens nog steeds met stampen doorging op het ogenblik dat de politie toeliep, werd in zijn zakken een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen.
  Enkele van de heethoofden beweren dat René op hen is willen inrijden. Die beschuldiging wordt door de takelaar met klem ontkend.
  Ook de politie die, PV opstelde, heeft geen enkele aanwijzing of vaststelling in die richting.
  De heethoofden zijn allen uit het Willebroekse afkomstig. (Fons Jacobs)

   

  Foto’s : (GvM)
  -Het Leestse derby : Luc Leys klimt hoger dan Pascal Van Mullem terwijl Rapid-doelman Jan Van der Veer bezorgd toekijkt.
  -René Hendrickx voor zijn takelwagen.

   

  01-05-2015 om 08:45 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  1995 – Maart – “Toeters en Trompetten” : uit de rubriek :

   

                                             JEUGDIGE MUZIKANTEN St.Cecilia

   

  Annelies RODET (°21.01.1981)
  Adres : Juniorslaan 56 Leest. Leeftijd : 14 jaar.
  Annelies is volgens het archief van de fanfare muzikant sedert 1991, want zelf weet ze niet zo best van wanneer je als muzikant wordt aanzien.
  Zij heeft het eerste en tweede jaar muziekschool (AMV) gevolgd bij onze dirigent. Daarna heeft ze het derde jaar en nog de helft van het vierde jaar gevolgd aan de muziekacademie te Willebroek (wijkafdeling Tisselt) bij Mw. Vinck.
  “Ik speel cornet omdat het mij werd aangeraden,” vertelt ze. Ook haar broer, Dries, bespeelt hetzelfde instrument.
  Op dit ogenblik loopt ze school in het St.-Theresiacollege te Kapelle-op-den-Bos. Op school krijgt ze nog één uur per week muziekles. Ze heeft haar cornet nog niet meegenomen naar school. Ze zegt wel dat er een schoolorkest is, maar daaraan doet ze niet mee.
  Haar hobby’s zijn lezen, jazz, naar de fanfare en naar de chiro gaan en ook nog zwemmen. Haar vrienden en vriendinnen vinden het tof dat ze in de fanfare speelt, want sommigen onder hen zijn ook lid van een muziekvereniging. Zij vindt de sfeer in de Leestse fanfare erg goed en uiteraard houdt ze van musiceren in een grote groep.
  Haar ouders vinden het uitstekend dat ze zich inzet voor de fanfare. Zelf zijn ze ook zo goed als altijd aanwezig als de fanfare wat organiseert.
  Annelies houdt natuurlijk van fanfaremuziek maar ook nog van wat anders. Ze is gek op Queen (Freddy Mercury) en The Flying Pickets en ook nog op een heleboel andere groepen waarvan ze de naam niet heeft vermeld.
  Voor de rest wil ze dat er niet teveel over haar wordt geschreven in het fanfaretijdschrift. Ze wil zich liever laten opmerken door goed muziek te spelen. Of toch…ze vraagt om te vermelden dat ze er niet meer uitziet zoals ze op het fotootje staat : “Ik heb nu langere haren !” vertelt ze.
  Op een van de vorige bladzijden hebben we geschreven dat er een aantal jonge muzikanten tijdens het voorbije familierestaurant op een uitstekende wijze hebben geholpen en Annelies was één van hen. We hopen dat ze de volgende keren weer van de partij zal zijn.
  Wij hebben al opgemerkt dat Annelies erg goed oplet en luistert als er mededelingen worden gedaan op de repetitie. Daarbij is ze altijd lief, blijgezind en direct bereid om een handje toe te steken als er wat moet gedaan worden. Annelies, hou het zo vol en amuseer je nog vele jaren bij de fanfare ! 

  Hans VAN HOUCKE (°01.12.1982)
  Adres : Vinkstraat 30 Leest. Leeftijd : 13 jaar.
  Hans is muzikant sedert september 1991. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft hij reeds heel wat muziekonderwijs gevolgd. Hij begon zo’n vijf jaar geleden aan het Mechels Conservatorium en volgde daar het 1ste en 2de jaar AMV. De volgende twee jaren AMV volgde hij aan de muziekacademie van Willebroek (afdeling Tisselt).
  Op dit ogenblik volgt Hans de lessen in het 1ste jaar AMC in Willebroek.
  Hij speelt cornet en dat doet hij al vier jaar. Hij kan dat al erg goed maar toch volgt hij ook nog de praktijklessen aan de academie. Op de vraag waarom hij dat instrument heeft gekozen, antwoordt hij dat het Tineke De Decker en Dries Rodet waren, die hem bij zijn keuze hebben beïnvloed. “Zij vonden dat een leuk instrument,” beweerden ze. “En zo is het ook !” zegt onze jongste muzikant.
  Hans gaat naar school in het Sint-Romboutscollege te Mechelen. Hij krijgt elke week één uur muzikale opvoeding (blokfluit en theorie) en dat vindt hij een beetje te weinig. Zijn cornet heeft hij nog niet meegenomen naar school omdat ze het daar nog niet hebben gevraagd.
  Zijn hobby’s zijn volksdansen, zwemmen en ‘sandy art’. Sandy art is zandfiguren maken op zelfklevende folie. Maar daarbij fietst Hans nog graag en werkt hij ook nog met plezier in de tuin. Hans is ook nog lid van de chiro en van de volksdansgroep.
  Hij verklaart verder dat zijn buren in de Vinkstraat het leuk vinden dat hij muziek maakt. Ze vragen hem zelfs de ramen open te zetten, wanneer hij musiceert.
  In de fanfare vindt Hans het vooral plezierig als hij samen met andere muzikanten kan muziek maken. Het liefst treedt hij in het openbaar op. Er mag zelfs heel veel volk komen kijken en luisteren, hoe meer hoe liever. Concertoptredens en ook wandelconcerten vindt hij erg tof.
  Zijn ouders vinden het eveneens fijn dat hij muziek maakt in de fanfare. “Ze komen graag luisteren,” vertelt hij. “En daarbij moedigen ze mij ook aan om elke dag te oefenen.”
  Hans houdt van house- en klassieke muziek en hij zou ook nog graag zien dat er in dit nummer van “Toeters en Trompetten” wordt afgedrukt dat hij twee broers heeft die ook al muziek studeren. Ten slotte vroeg hij ook mee te delen dat hij er graag meedoet aan solistenwedstrijden.
  Wij vinden Hans een kereltje met pit ! We hopen dat er –zoals hij het zou willen- erg veel volk naar het Palmzondagconcert komt om hem in actie te zien !”

   
  1995 – Maart – “Toeters en Trompetten” : Solo-Slim
  De muzikant van de K.F.St.-Cecilia Leest Edy Van Asch slaagde er in een ‘solo-slim’ te spelen en te winnen. Volgens kenners een heuse zeldzaamheid en een waar kunststukje. 

  Foto’s : (“T&T”)
  -Annelies Rodet.
  -Hans Van Houcke.

   

  01-05-2015 om 08:14 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!