Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    15-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Wijzigingen – Aanvullingen.

    1958 – 14 oktober : Verslag vergadering Milac – Comité.

    -Aanwezig : E.H. Proost, Alfons Geerts, Gaston Keulemans, Louis Solie, Richard Van Praet, Cyriel Verbruggen, Louis Vloebergh en Jan De Decker.
    -Verontschuldigd : Frans Selleslagh, Victor Van Hoof en Frans Verbruggen.

    1) Inleidend wenst de Proost er op dat de Milac onder allerlei vormen het contact moet bestendigen tussen de soldaat en zijn heimat, tussen de thuis en de kazerne. Aan de basis van deze actie moet de bekommernis liggen voor de ZIEL van de soldaat : wij moeten bidden voor onze soldaten. De “motor” van de “beweging” is het bovennatuurlijke, het zieleheil.

    2) Daar geen andere leden zich kunnen vrij maken op 19 oktober, wordt genoteerd dat alleen de voorzitter de “DAG VAN HET THUISFRONT” te Brussel in de KAJ-centrale zal bijwonen.

    3) De puike filmen “SISSI” en “DE FAMILIE TRAPP” konden aan speciale voorwaarden gecontracteerd worden. Vertoningen respectievelijk op 10 november en 1 december.

    4) Tegen het houden van een bonte avond einde 1958 worden bezwaren geopperd.

    5) Gaston Keulemans en Cyriel Verbruggen hebben aanvaard effectief mee te werken en wonen voor de eerste maal de vergadering bij. (Foto’s onderaan)
    Een laatste maal zullen twee oudsoldaten, lid van het comité, verzocht worden minstens TE LATEN WETEN of zij al dan niet wensen lid te blijven (en mee te werken). Algemeen wordt betreurd dat de oudsoldaten – alhoewel zij ons praktisch allen op het einde van hun legerdienst herhaalde malen uitdrukkelijk verklaarden MILAC TE HELPEN EN TE STEUNEN – zich blijkbaar niet meer aan de MILAC interesseren…

    6) De voorzitter stelt een persoon voor, aan wie zou kunnen gevraagd worden zich bezig te houden met de verschillende verzendingen b.v. Dit punt wordt volgende maand opnieuw op de dagorde geplaatst.

    7) Op het einde van het jaar zullen enkele nieuwe initiatieven onderzocht worden indien de financiële toestand het zal toelaten.

    8) Het DAVIDSFONDS wordt uitgenodigd voor onze soldaten ook eens iets te doen. Voorgesteld wordt dat die afdeling onze soldaten met een roman zou bedenken.

    9) De KWB neemt op zich, regelmatig een brief te sturen aan zijn leden-soldaat en hierbij al de leden te betrekken. Eenzelfde verzoek werd verleden maand gedaan aan de Chiro en de BJB.

    10) Vooropgesteld wordt, op het einde van het jaar een GEZELLIG SAMENZIJN te houden voor al de soldaten die in verlof zijn.

    11) De jongens die voor hun legerdienst gewerkt hebben op een onderneming, zullen voor hun oproeping een brochure ontvangen waarin allerlei gegevens vervat zijn over sociale aangelegenheden en militaire dienst.

    12) Daar reeds op vele plaatsen een BAL werd ingericht door katholieke kringen, en dit ook te Leest succes zou hebben, wordt voorgesteld in hoever dit te Leest mogelijk zou zijn. Dit punt wordt “sine die” verdaagd.

    13) In verband met onze bonte avond in de loop van de WEEK VAN DE SOLDAAT 1959, wordt vooreerst aangestipt dat de beide fanfares van Leest reeds eenzelfde aantal malen werd uitgenodigd (in het verleden) om aan de programma’s mee te werken. Vervolgens is de vergadering van oordeel dat de twee fanfares voortaan maximum een half uur van het programma zullen vullen en deze hiermee rekening dienen te houden bij de keuze van het repertorium en de uitvoerders. De vergadering ziet geen enkel bezwaar in het voorstel, de volgende bonte avond te laten doorgaan zonder beroep te doen op een fanfare.

    14) In het decembernummer van DE BAND en in al de nummers van de jaargang 1959 kan een éénvormige publiciteit ingelast worden. De inschrijvingen zijn geopend.” (Jan De Decker in DB, november ’58)

    1958 – 13 oktober : Verkeersongeval met dodelijke afloop te Leest.

    15/10/1958 : “In de kliniek van Dr. De Schepper is de genaamde Busschot Augustijn, 49 jaar oud, wonende te Leest, overleden ten gevolge van het verkeersongeval dat zich voordeed op 13/10/58 te Leest.” Wij vonden een doodsprentje terug op naam van Gustaaf Busschot en met als overlijdensdatum 12 oktober ipv 13 oktober, de datum die opgegeven was in de krant.

    1958 – 16 oktober : Politierechtbank Mechelen.

    “D.B. Julien uit Leest, waagde het toen hij zich bedronken had zijn personenauto te besturen. Hij werd evenwel door de politie gesnapt en moest aldus voor de politierechtbank verschijnen. Hij werd veroordeeld tot 8 dagen gevangzitting en 520 fr. boete en eveneens 25 dagen ontzetting.”

    1958 – 18 oktober : Magdalena Verbruggen had ongeluk.

    Op de Hombeeksesteenweg gebeurde er een aanrijding tussen een motorrijwiel bestuurd door Jozef Thyssen uit Wemmel en de Leestse wielrijdster Magdalena Verbruggen. Gelukkig enkel stoffelijke schade.

    1958 – 22 oktober : Uitslagen van de centrale fokveedag der Zuiderkempen voor roodbont-vee te Duffel.

    Uitslagen van Leestenaars : Jan Van den Branden eindigde als tweede in de categorie stieren in de laatste maanden van 1957. V. Schaerlaecken won bij de vaarzen met geboortekaart, geboren voor 1/1/1955.

    1958 – 23 oktober : Soldaat Eddy BETERAMS vanuit Etterbeek.

    “Alhoewel er uit Etterbeek bij Brussel maar luttel weinig nieuws toekomt op de redactie van De Band, toch wil dat nog niet zeggen dat ik er helemaal niet aan denk, aan de Milac, aan de Band, en ook het personeel. -Op 22 dezer ging hier de grote cross der kazernen door en ondanks mijn naam bij de kanshebbers der compagnie gerekend werd, kon ik niet van de partij zijn. Onze Cie leverde een schone en verdienstelijke uitslag met een 4de, 5de, 12de en 18de plaats op de 330 deelnemers. De woensdag ervoor hadden we het éénjarig bestaan der Cie : een dag van trots, plezier en ontelbare speakers en toasten op dit en dat. Een eigen orkest, eigen zanggroep, sketchen en tombola : een reuzennamiddag ! Een weelde aan gebak, wijn, bier…zodat we op het laatste het erg moeilijk hadden om de sterren en de strepen nog te onderscheiden (hun plicht getrouw gaven zij ook hier het voorbeeld). Volgende woensdag (ik hou van de woensdag !) gaan we op maneuvers, voor 3 dagen. Het zullen hoofdzakelijk TTr-oefeningen zijn : tuut tuut tuut, met een beetje Belgisch weder (regen). Dat wordt weer…een mijlpaal in ons soldatenleven. Twee woensdagen terug (ik zei dat ik van de woensdag hou !) speelden we een voetbalmatch tegen de Rijkswacht. Ons werd daar de toelating gegeven om onze goede vrienden af en toe een stamp tegen de schenen te geven, zonder gevaar voor proces-verbaal. Ik sluit met de beste groeten aan de soldiers, het bestuur en aan al de gele dassen van Leest.”

    -Eddy Beterams vanuit het Militair Hospitaal te Brussel, 29/10/58 : “Beste dank voor de vroegtijdige en onverwachte brief. De verwonding die ik heb opgelopen is niet erg. Zondag aanstaande zal ik hier niet meer zijn. Intussen beste wensen en tot kijks of schrijfs.”

    -Eddy Beterams vanuit Etterbeek, 27/11/1958 : “Daar er voor de Milac nooit geprotesteerd wordt over “teveel” brieven, schrijf ik gauw een paar regeltjes. In de kazerne Rollin is de toestand niet veranderd. Onze plaatselijke Milac-kern nam het initiatief tot een bezoek aan het Militair Museum. We hebben daar 2 uur doorgebracht, het was zeer leerrijk. Er heeft in de tijd een notievol spel bestaan waarbij men elkaar kaartjes schreef en dit zodanig dat men op ’t einde een onoverkomelijke stapel kaarten bijeen had. En hoe zat dat ? Wel, de eerste stuurde VIER kaarten naar VIER verschillende mensen, en op ELKE kaart stonden VIER namen. Als men nu één kaart ontvangt, stuurt men één kaart naar de persoon wiens naam het eerst staat, terwijl men zelf één nieuwe naam bijvoegt, enzovoort. Kijk, dit zou een degelijk systeem zijn OM DE SOLDATEN MET MEKAAR IN CONTACT TE BRENGEN, want thans bestaat er enkel een contact tussen Milac en de soldaat afzonderlijk, en niet tussen de soldaten zelf.”

    -Eddy Beterams uit Etterbeek, 27/1/1959 : “In deze dagen van rumoer en kabaal in het legermidden haasten we ons om gauw wat nieuws te laten geworden. De muffe atmosfeer van de soldaten-coté wordt hier nog vergrauwd door de duistere grijze lucht, die ons veel regen en wind belooft. Maar dat alles weerhoudt ons niet om met een krampachtige glimlach te denken aan alles dat zo onmetelijk ver (25 km) van ons verwijderd ligt. Het is dan met een dergelijke stralenkrans en glunderende soldatenoogskens dat ik dit briefje aanpak (oef, tot daar de inleiding). Ik las in De Band een verslag over het voorbije soldatenfeest en het deed me genoegen vast te stellen dat een bevredigend aantal huidige, toekomstige en oud-soldaten aanwezig waren. Mijn eigen afwezigheid was te wijten aan het Chiro-scholingsbivak dat juist die dagen doorging. Vandaag gaan de eerste kaarten in de bus van de “ketting” die de soldaten gaan vormen met aan mekaar kaartjes te schrijven. Mijn legerdienst is een genot : nog 120 dagen ; niet slecht voor iemand die reeds 11 maanden deed. Verleden week hadden we maneuvers die 3 dagen duurden, de werkuren waren zeer lang (60’) : oefeningen, eten, slapen en…de dorstigen laven in de straat en op de boulevard. Besluit : natte oefeningen met uiterlijke kentekens… Beste groeten aan de soldaten, Milac en aan de Chiro !”

    Foto’s :

    -Gaston Keulemans woonde voor het eerst een vergadering bij van Milac.
    -Zo ook Cyriel Verbruggen.
    -Jan De Decker de sterke man achter Milac en ‘De Band’ en medeoprichter van de Chiro.
    -Doodsprentje van Gustaaf Busschot die omkwam in een verkeersongeval.
    -Eddy Beterams in zijn Chiroperiode.











    15-07-2023 om 15:05 geschreven door Marcel Van Hoof

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!