NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Wijzigingen - aanvullingen.
 • Wijzigingen - aanvullingen.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Vervolg Herinneringen aan W.O. II.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Nog oorlogsherinneringen van Susse Teughels.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Kronieken van Leest
  bij Mechelen
  05-07-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  1984 – Zaterdag 7 januari : SP Kinderfeest (zie folder onderaan)

              In het lokaal St.-Cecilia vergastte het SP-bestuur van Leest vanaf 14u30 de

              kinderen op de tekenfilm “Micky’s Gouden Jubileum” waarna iedereen kon

              smullen van een portie pannenkoeken met warme chocolademelk.

              (‘Voor Allen’, 30/12/1983)

   

  1984 – 9 januari : Verloren Maandag in ’t Seel

              De VZW Uylenspiegel bood vanaf 18 uur op Verloren Maandag worstenbrood

              en  appelbollen in Eethuis ’t Seel. (‘DB’, januari ’84)

   

  1984 – Zonag 15 januari : St.-Cecilia opende het jaar feestelijk

   

  “Het aperitiefconcert, (Noot : het vroegere Nieuwjaarsconcert) gebracht door de K.F.St.-Cecilia, was weer een streling voor het oor. Het kreeg dan ook een daverend applaus mee en het bisnummer werd meegeklapt door de enthoesiaste muziekliefhebbers die in grote getale waren opgekomen.

  Vroeger droeg deze muziekvoorstelling de naam “nieuwjaarsconcert”, nu werd dit veranderd in “aperitiefconcert”.

  Een programma lichte muziek, waarbij verschillende solisten voor de nodige afwisseling zorgden.

  Een puike vertolking, waar de crescendo’s en diminuendo’s, het ritme en tegen-ritme in de juiste dosering vertegenwoordigd waren.

  De deskundige leiding van J.P.Leveugle en de kameraadschappelijke sfeer in deze fanfare van dit destijds voor velen onbekend dorp zijn hier niet vreemd aan.

  Het bleek weer duidelijk dat de titel wereldkampioen in tweede afdeling niet voor niets gegeven werd. Het was weer een gelegenheid om het tegendeel te bewijzen van het oordeel geveld door de jury bij het laatste Belgische kampioenschap. Dat dit een wrange nasmaak liet bij de fanfareliefhebbers hoeft geen betoog en het laatste woordje is hierover nog niet gezegd.

  Het optreden, dat zo’n uur duurde, liet de Leestenaars en ook velen van buiten de gemeente genieten van stukken zoals East Anglia (Jos De Haan), Wien bleibt Wien (Schrammel), Pizzecato Polka (gebroeders Strauss) en Colonel Boogey (Ken Alford).

  Zij werden afgewisseld met kleine stukken waarbij een solistenpassage vertolkt werd.

  Zo was er Sweet and Low (J.Barnby) met Freddy Walschaers, Mountain Melody (Eric Ball) met als solist Michel Leveugle en het romantische Solitaire (Neil Sedaka) vertolkt door Benny Wiame. 

  De solistenuitvoering van ‘Forgotten dream’ door Patrick Leveugle, vormde voor de muziekliefhebbers een gelegenheid om hulde te brengen aan deze jonge trompettist die een eerste prijs haalde bij de laatste Pro Civitate-wedstrijd.

  Een droom die hij nooit zal vergeten, een droom die werkelijkheid werd.
  Leest zal niet alleen vol spanning uitkijken naar het staartje van het Belgisch kampioenschap maar ook naar het jaarlijks hoogtepunt “het palmzondagconcert”.”

  (GvM, 17/1/84)

  -De folder van het SP-Kinderfeest.

  -De zaal zat alweer overvol voor dit concert.

  -Op de voorgrond eerste solist Eduard De Maeyer.  05-07-2013 om 08:54 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-07-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Guido Slachmuylders. 

   

   

  1984 – 5 januari – De Mechelse Week :

   

  V.V.Leest : GUIDO SLACHMUYLDERS.

  “Ook Guido Slachmuylders, spitsspeler van V.V. Leest, staat hoog in de lijst van de topschutters in onze provincie, een reden om hem enkele vragen te stellen.

  DMW : ‘Heb je altijd in de spits gespeeld, want je hebt al een lange carrière achter de rug ?’

  Guido : ‘Ik begon bij K.V. Mechelen als miniem, maar was daar nooit bij de besten. Daarna werd ik topschutter bij zowel kadetten als scholieren van Zennester Hombeek : als 16-jarige stond ik daar in de eerste ploeg. Dan verhuisde ik naar Humbeek, waar we direct kampioen speelden en ik ook topscorer was (2de prov.). Dan volgden nog drie seizoenen eerste procinciale. Toen toonde K.V. Mechelen weer belangstelling en die konden niet geloven dat ik bij hen in de miniemen had gespeeld ! Onder Bulatovic kreeg ik één kans in de eerste ploeg : ik moest Lisazo vervangen, kreeg één grote open doelkans, maar miste…anders had mijn carrière er anders uitgezien. Ik verzeilde op de bank en speelde daarna in bevordering bij Londerzeel. Vandaar kwam ik voor twee jaar met optie naar V.V. Leest. Vorig seizoen maakte ik 17 goals voor Leest, nu heb ik er tien, maar was gekwetst en speel nog maar op 60% van mijn kracht.’

  DMW : ‘Jij bent dus een geboren schutter. Hoe maak je nu zo’n goal. Is dat tor-instinckt ?’

  Guido : ‘Eigenlijk maak ik niet zo gemakkelijk doelpunten. Ik krijg wel veel kansen in een match, omdat ik aanvoel waar de bal gaat komen, maar ik werk niet zo goed af. Als ik mijn kansen tegen 80% zou afwerken, dan maakte ik 30 goals per seizoen. Ik krijg dus vele kansen, mede door mijn snelheid en mijn techniek, maar eens oog in oog met de keeper ben ik vaak niet kalm genoeg. Ik ben een impulsief type : als alles draait  dan kan ik over mijn toeren gaan, mezelf overtreffen, zoals op Puurs. Daar maakte ik er twee op vijf minuten, ik voel dat alles lukt en ik maak er nog twee in die match. Maar ik zit ook snel in de put en dan moeten trainer en ploegmaats me oppeppen. Gelukkig heeft mijn strenge vader ervoor gezorgd dat ik toch wat karakter heb.’

  DMW : ‘Is het voor V.V. Leest echt zo’n opgave om thuis te winnen ?’

  Guido : V.V. is een erg ambitieuse club. Het bestuur werkt er enorm hard, dat heb ik nog nergens gezien. Maar op sportief vlak zien ze de eigen accommodatie over het hoofd : we zitten met een heel klein veld, tegen de minimum-afmetingen en alle ploegen komen hier vededigen en counteren. Het veld is werkelijk te klein : op verplaatsing op grote velden winnen wij heel gemakkelijk. Als Leest wil promoveren zullen ze toch eerst het veld moeten vergroten, denk ik.’

  DMW : ‘Wat is de ambitie van V.V. Leest  nog dit jaar ?’

  Guido : ‘We tellen nu een zestal punten achterstand, dat is iets teveel. We verloren thuis veel te veel punten en we missen een echte spelmaker. Er zijn goede spelers genoeg, karakter en goede wil ook, maar geen spelmaker die het spel kan verleggen. Ik persoonlijk zou thuis ook verdedigend gaan spelen, om de tegenstander uit zijn tent te lokken. We hebben een zeer sterke verdediging, met daarin Selleslagh als sluitstuk en dan nog een zeer goede Spinnael in het doel. Van daaruit snel counteren is voor ons de gepaste spelwijze, zelfs thuis. Men zegt wel dat het publiek voetbal en aanvallen wil zien, maar volgens mij kun je beter twee keer met 1-0 winnen dan twee keer 2-2 gelijkspelen. Het publiek van tegenwoordig wil resultaten!’

  DMW : ‘Wat is jouw persoonlijke ambitie nog ?”’

  Guido : ‘Ik ben nu 25 en velen denken dat ik mijn ambitie heb opgeborgen, maar ik zou toch graag nog eens in bevordering of in derde klasse voetballen. Ik ben doodgraag in Leest en het bestuur is tevreden met mij, maar ik mis toch de ambiance van de hogere reeksen, dat naar een wedstrijd toeleven. Ik mis vooral het grote publiek rond het veld. Ik ben een speler die moet warm gemaakt worden door het volk, voor twintig man spelen zegt me niet veel. Ik wil voortgestuwd worden door het publiek. Eerst zou ik wel nog met Leest willen promoveren. Leest heeft een optie op mij en ik verwacht eigenlijk wel bij Leest te zullen blijven, tenzij er andere ploegen komen. Zeker positief is dat ik bij Leest het voetbal kan blijven combineren met mijn werk als onderwijzer in Hombeek, en dat is toch een belangrijk element in de overwegingen omtrent transfers.’

           (E.G.)”

   

  04-07-2013 om 09:29 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-07-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  1984 – 5 januari – De Mechelse Week :

   

  Voorzitter Van Dam aan het woord

  S.K.Leest, na 15 jaar K.K.S.F.B., overgestapt naar Belg. Voetbalbond.

  “Zoals de trouwe lezers van De Mechelse Week zeker weten, spelen  er sinds de aanvang van dit seizoen twee voetbalploegen uit het Leestse in onze provinciale competitie. Naast het alom gekende V.V.Leest, is er nu ook S.K.Leest dat de overstap van het liefhebbersvoetbal naar de Belgische Voetbalbond heeft gezet. Na een half seizoen provinciaal voetbal lijkt ons het moment gekomen om eens een balans op te maken en om de twee genoemde competities eens te vergelijken. De meest aangewezen persoon voor dergelijke kwesties is de voorzitter van S.K. Leest, de heer Petrus Johannes (maar iedereen noemt hem Jean) VAN DAM, omdat hij ook lange tijd lid was van het dagelijkse bestuur van de K.K.S.F.B.

  Onze eerste vraag gold het waarom van deze overgang na 15 jaar liefhebbersvoetbal.

  Van Dam : ‘Het grote knelpunt was het speelveld. De afmetingen haalden de normen van de Belgische voetbalbond niet, zodat het ons onmogelijk was de overstap te doen. We waren destijds dus wel verplicht bij het K.K.S.F.B  te beginnen. Pas drie jaar terug zijn we het veld gaan verlengen en verbreden. Onze plannen waren om pas volgend seizoen naar de Belgische Voetbalbond over te stappen, maar we moesten alles een jaar vervroegen : er is immers een bondsreglement dat maar één voetbalploeg per 5.000 inwoners toelaat en volgens die berekening waren er in het Mechelse nog maar enkele plaatsen vrij, vandaar onze plotse haast.’

  D.M.W. : ‘Wat zijn de verschillen tussen de K.K.S.F.B en het provinciaal voetbal bij de Bond ?’

  Van Dam : ‘Er is in de eerste plaats de belangstelling : vroeger kwam hier niemand kijken, nu zijn er vaak 150 tot 200 toechouwers ! De wedstrijden tegen Willebroek en Tisselt trokken zelfs 250 man. Ook V.V.Leest heeft veel supporters : ik denk dat daar velen van bij ons komen kijken als V.V. op verplaatsing moet. Je merkt het verschil ook als je voor reclame rondgaat : de K.K.S.F.B. was niet gekend en de mensen waren terughoudend om reclame te plaatsen. Nu zijn er zelfs geweest die spontaan naar ons zijn gekomen om te vragen reclame te mogen maken !

  Ook op sportief vlak is er een groot verschil : men speelt hier sneller en veel meer op basis van tactiek. De K.K.S.F.B. was echt amateurvoetbal : er werd weinig of niet getraind en de motivatie bij de spelers was veel minder. Nu brengen de jongens er veel meer voor op. Maar er wordt veel meer tactisch gespeeld.’

  D.M.W. : ‘Is er een vergelijk met V.V.Leest mogelijk ?’

  Van Dam : ‘Historisch zeker wel : wij zijn eerst gestart, en dus direct in het K.K.S.F.B.

  V.V. startte later, doch van meet af aan in de Belgische Voetbalbond. Dat had meer aantrek bij de jeugd : de Leestse jongeren die eerst bij ons speelden trokken bijna allemaal naar V.V. Dat is ons grote probleem nu : we hebben enkel een scholierenploeg en we hopen er volgend jaar ook met een juniorenteam te staan. Maar qua jeugd moeten we van nul beginnen.’

  D.M.W. : ‘Is er ook een politiek gevecht tussen beide Leestse ploegen ?’

  Van Dam : ‘Ik persoonlijk kan sport en politiek niet koppelen. Voor mij zijn dat twee aparte zaken, al denken velen daar anders over. Wij kregen de naam ‘de roden’ mee in Leest.

  Telstar (de naam van S.K. toen het in het K.K.S.F.B. speelde) had haar lokaal in café ‘Telstar’ en dat was ook het lokaal van de Socialistische Partij in Leest. Daar ontstond de ploeg, die dan wel in het katholieke K.K.S.F.B. ging spelen. Als bekend socialist zat ik toen in het dagelijks bestuur van die K.K.S.F.B. en verder was ik stichter en voorzitter van de REGIO M.

  Voor mij is de sport duidelijk niet gebonden aan politiek en ik heb dan ook nooit de sport gebruikt om politiek resultaat te halen.’

  D.M.W. : ‘Zijn twee ploegen in Leest wel leefbaar ?’

  Van Dam : ‘Volgens Gust Emmeregs was dat niet het geval. Maar het tegendeel wordt nu door ons bewezen : beide ploegen hebben veel supporters en als er één op verplaatsing speelt, komen de thuisblijvers blijkbaar naar de concurrent kijken.’

  D.M.W. : ‘Welke zijn de ambities van S.K.Leest ?’

  Van Dam : ‘Vooropgesteld was mee te draaien bij de eerste tien. We hebben echter boven de verwachtingen goed gepresteerd : zonder die weggevers tegen Willebroek en Lint stonden we nu tweede of derde. Maar dat is niet erg : we kennen de zwakten in ons team en daar moeten we volgend seizoen iets op vinden. We hadden wel een paar gekwetsten, vier zelfs, en ‘onze’ Dirk was vier weken out, en toch staan we bij de eerste zes, als dat zo blijft is iedereen tevreden.’

  D.M.W. : ‘Hebt u een verklaring voor die goede prestaties ?’

  Van Dam : ‘In het K.K.S.F.B. hadden we ook geen slechte ploeg. Verder heb ik goede relaties met Racing Mechelen  en daardoor was het ons mogelijk ook een scholierenploeg op de been te brengen. Ze kennen me goed op Racing : ik ga daar regelmatig praten, om de ploeg voor volgend seizoen vast te leggen. Van Tulden, Rombouts, Schaerlaeken en nog enkelen komen van Racing. Elk element vond zijn plaats in de loop van het seizoen. Dan hebben we Piscador nog van V.V.Leest gekocht (die zijn erg schappelijk geweest) en tijdens het seizoen kwam er nog Hambroek bij. We hebben nu een redelijk spelerspotentieel en dat blijkt nodig met al die ploegen die tegen ons durven voetballen, d.w.z. vrij aanvallen en zich niet ingraven en pottekestamp spelen, hebben het erg moeilijk hier. Tegen echte pottestampers hebben wij het steeds zwaar.’

  D.M.W. : ‘Welk is het sterkste onderdeel van de ploeg ?’

  Van Dam : ‘In verdediging hebben we spelers genoeg, ook als er gekwetsten zijn : Kuypers is de beste linksback. Het beste deel is wellicht het middenveld met Van Tulden-Piscador-Rombouts, maar dat is meteen ook het kwetsbaarst : daar zijn geen wisselspelers voorhanden. Volgend jaar moeten we daar nog iets hebben. Maar de sterkte ligt vooral in de vriendschap tussen de spelers. Het bestuur probeert die erin te houden : het zijn 14 vrienden, ze hangen aaneen, dat is de ploeg.’

  D.M.W. : ‘Wat zijn uw wensen voor 1984 ?’

  Van Dam : ‘Ik hoop dat die vriendschap er blijft tussen de spelers en dat ook het bestuur blijft zoals het is. Verder zou ik graag de ploeg nog versterkt zien volgend seizoen, zowel het eerste elftal als de jeugd en zelfs het bestuur. Ik hoop ook het tweede veld klaar te krijgen. Mijn grootste zorg is echter de jeugd, want daar ligt de hoeksteen voor de toekomst. Voor ons eerste elftal van dit seizoen, hoop ik dat ze binnen de eerste zes spelen en wie weet, met wat geluk spelen ze de eindronde.’ “

  (Reportage : Eddy Goovaerts. Foto’s : Jan Segers)

   

  -De ploeg van S.K.Leest.

  -De gebroeders Van Dam die het mooie weer maken bij S.K.Leest.

  02-07-2013 om 09:40 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!