Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    16-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Wijzigingen – Aanvullingen.

    1958 – Zondag 23 maart : Gewestelijke culturele dag van BJB-Mechelen Zuid te Leest.

    D.B. van april en G.v.M., 25/3/1958 : “Traditiegetrouw hielden de B.J.B.-ers van het gewest Mechelen-Zuid hun culturele dag. Ditmaal was het te Leest en was het programma van de vorige jaren totaal gewijzigd.Te 10 uur waren een 100-tal B.J.B.-ers piekfijn in uniform uit de verschillende afdelingen samengekomen in ‘Ons Parochiehuis. Na gebed en groet bracht M. Van Looy, gewestschrijver, het jaarverslag ter ore. Hier kunnen wij uit opmaken dat het gewest Mechelen-Zuid in crescendo gaat. Daarna konden de onderscheidelijke afdelingen, na wekenlange voorbereidingen hun waarden in de weegschaal werpen. Als juryleden fungeerden E.H. Smolders en E.H. Van Grieken. Na het middagmaal proklameerde E.H. Smolders de uitslagen in welsprekendheid en declamatie, terwijl E.H. Van Grieken dit deed voor zang.
    We kregen volgende uitslag : Welsprekendheid : 1. Tisselt (R. De Smedt) 89 t.h.; 2. Zemst-Laar (L. Lauwers) 85 t.h.; 3. Hombeek (Fr. Teck) en Leest (Jos De Smet) beiden 80 t.h.
    Declamatie : 1. Zemst-Laar (I. De Craen) 85 t.h.; 2. Leest (Gust Emmeregs) 82 t.h.; 3. Mechelen 80 t.h.; 4. Hombeek en Tisselt 74 t.h. Zang : 1. Tisselt 84 t.h., 2. Hombeek 81 t.h.; 3. Laar 80,5 t.h.; 4. Leest 74,5 t.h. Tot slot van het eerste deel kregen we dan nog “een babbeltje” een toespraak door Z.E.H. Kan. Claes, nationaal proost van de B.J.B. Hij bracht het ontstaan van de K.A. voor het voetlicht. Doch in het bijzonder had hij het over het ontstaan van de culturele werking. Diocesaan leider Beyers K. bevestigde de woordspeling van de nationale proost. Te 3 uur kregen we dan het tweede deel. De zaal was volgelopen met B.J.B. meisjes, B.J.B. jongens en B.J.B. sympathisanten, waaronder we bemerkten Z.E.H. Kan. Claes, Z.E.H. pastoor van Leest, Z.E.H. Van Doren, pastoor van Tisselt, EE. HH. Onderpastoors van Leest en Zemst-Laar, E.H. Van Itterbeek, onderpastoor van Hombeek en gewestproost, de heren F. Verbruggen en G. Meuldermans, respectievelijk voorzitter van de B.B. afd. Tisselt en Hombeek, de heren C. De Rooster en J. De Smet, oud-gewestleiders, enz. enz. Na het B.J.B.- gebed en B.J.B.- lied verwelkomde A. De Smet, gewestleider alle opgekomenen. Onmiddellijk hierna kregen we het verloop van het bonte programma. Afwisselend traden op : B.J.B. meisjes van Hombeek en Leest, declamator Hein Nackaerts en de B.J.B.-ers zelf. Wederom was de strijd ontbrand. Ditmaal stond de jury versterkt door Hein Nackaerts declamator, vrijgestelde culturele werking der B.B. voor een zware taak. De uitslag van de finale gaf dan : Declamatie : 1. Zemst-Laar (J. De Craen) met Vadershanden 89 t.h.; 2. Leest (G. Emmeregs) met Boer Koos 80 t.h. Welsprekendheid : 1. Tisselt (R. De Smedt) met “Christus en Vlaams” 89 t.h.; 2. Zemst-Laar (L. Lauwers) zelfde onderwerp 84 t.h. Zang : 1. Tisselt 77 t.h.; 2. Hombeek 75 t.h. Deze proclamatie gebeurde door Hein Nackaerts terwijl E.H. Van Itterbeek de prijsuitreiking deed. We zouden aan onze taak te kort komen wanneer we de prachtige prestaties van Mej. Van Saet in welsprekendheid en Mej. Keuleers uit Hombeek in declamatie niet zouden vernoemen.

    Foto’s van Jos De Smet en Gust Emmeregs onderaan.

    1958 – 26 maart : Naar het Klein Kasteeltje.

    Werden die dag verwacht in het Rekruterings- en Selectiecentrum te Brussel : Jan Vloebergh (foto onderaan), Leonard Van Praet, Marcel Van den Sande, Paul Van Beersel, Marcel Somers, Ferdinand Put en Arthur Mertens. (DB, maart ’58)

    1958 – 26 maart : Trekking Lourdes-reis K.W.B en kaartavond.

    De Lourdes-reis werd gewonnen door Jan Van Praet. Alfons Coosemans won het kaarttornooi en het elektrisch scheerapparaat. Juul Geens (foto onderaan) eindigde als tweede en werd bedacht met een kist sigaren. (DB, april ’58)

    1958 – Woensdag 26 maart : Botsing tussen vrachtauto en jeep. Twee gekwetsten.

    G.v.M., 28/3 : “Op de Winketbrug had er woensdagnamiddag een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen bestuurd door Raym. Van den Berghe uit Wolvertem en de landbouw-jeep met aanhang bestuurd door Fr. Verbruggen uit Leest. Hierbij werd de mede-inzittende van eerstgenoemde nl. Cooremans Louis uit Leest, alsmede J.B. De Rooster uit Mechelen die in de jeep was gezeten gewond. Coosemans werd ter verpleging naar het Onze Lieve Vrouwziekenhuis overgebracht.”

    1958 – Zaterdag 29 maart : Papierslag B.J.B.

    1958 – April : Werkloosheid.

    In de maand april werden er 2 volledig werkloze mannen genoteerd en evenveel tijdelijke. Eén volledig werkloze vrouw en 8 tijdelijken. (DB, mei ’58)

    1958 – 1 april : Begonnen hun militaire dienstplicht.

    Jhonny Van Riet ging die dag binnen te Amay (Genie) en Louis Geets te Turnhout (Infanterie). (DB, april ’58)

    1958 – 5 april : Een primeur : middernachtmis te Leest tijdens paasdagen.

    Voor de eerste maal werd ook te Leest een middernachtmis opgedragen, n.a.v. Paasdagen. (DB)

    1958 – 6 april : Tafel der leden uitmakende de Fabriekraad en het Bureel van de Kerkmeesters der kerk van St Niklaas Leest.

    Naan en voornamen           Beroep           Hoedanigheid      Aanmerkingen

    1. Van Steenwinkel Edw.   Landbouwer     Voorzitter              lid tot 1960
    2. Emmeregs Aug. “         Landbouwer          Lid                   lid tot 1960
    3. Van den Brande Frans   Landbouwer   Schatbewaarder       lid tot 1963
    4. Buelens Constant          Lanwbouwer         Lid                   lid tot 1963
    5. Muysoms Frans             Landbouwer          Lid l                lid tot 1963
    6. Zeereerw.Heer Coosemans Pastoor        Secretaris
    7. De Prins Petrus              Landbouwer  Burgemeester

    Bureel der Kerkmeesters.

    1. Van Steenwinkel Edw. - Landbouwer - Voorzitter - lid tot 1959
    2. Van den Brande Fr.  - Landbouwer -  Schatbewaarder -  lid tot 1960
    3. Emmeregs Aug.  - Landbouwer - Lid  - lid tot 1961
    4.Zeereerw.Heer Coosemans  - Pastoor -  Secretaris
                     Gedaan te Leest de 6de april 1958
                     De sekretaris  J. Coosemans. De Voorzitter E. Van Steenwinkel.

    Foto’s :

    -Jos De Smet eindigde als derde in welsprekendheid op de Gewestelijke Culturele dag van de B.J.B.

    -Gust Emmeregs eindigde als tweede in de categorie voordracht.

    -Jan Vloebergh (rechts) hier naast zijn broer Louis, werd in het Klein Kasteeltje verwacht.

    -Juul Geens, hier naast zijn echtgenote, Melanie Van Praet, won een kist sigaren op de KWB-kaartavond.

    -Voorzitter van Fabrieksraad en Bureel van de Kerkmeesters Edward Van Steenwinkel.











    16-04-2023 om 09:06 geschreven door Marcel Van Hoof

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Wijzigingen – Aanvullingen.

    1958 – Maandag 10 maart : Jaarlijkse Algemene Vergadering veehouders bij Apers.

    Alle veehouders van Leest werden om 19u30 uitgenodigd in het lokaal “de Brug” bij de kinderen Apers. Op de dagorde stond een zeer leerrijke voordracht door ingenieur De Meuter. Ook enkele documentaire films werden vertoond. (G.v.M., 8/3/1958) (Foto onderaan :  het “Brughuis”)

    1958 – Woensdag 12 maart : Voorlichtingsvergadering toekomstige soldaten.

    Vond deze keer plaats in de Beethovenkelder te Mechelen. Sprekers : Aalmoezenier Willems, dokter Cattersel en Luitenant Vander Auwermeulen. (DB, maart ’58)

    1958 – Zaterdag 15 maart : Wederopgeroepenen.

    Jan Van Praet, Jan Publie en Petrus Van Asch werden wederopgeroepen te Leopoldsburg. (DB, april ’58)

    1958 – 16 maart : Algemene vergadering B.J.B.-Meisjes.

    “Na een stemmig “Vreugdelied” onder leiding van Mariette De Prins bracht Jeannine Van de Poel verslag uit van de vorige vergadering. De proost had in zijn godsdienstles het onderwerp “De jonge christen en het materialisme” uitgekozen. Naar aanleiding van de 19e verjaardag der pauskroning werd een eerbiedige hulde gebracht aan deze paus door het zingen van het Eviva Pio Duodecimo. Georgette Daelemans las enkele woorden voor uit een wereldbrief van paus Pius XII, geschreven naar aanleiding van de honderdste verjaardag van de verschijningen in Lourdes. Hierna volgde het leiderswoord en leerde J. Van de Poel ons een mooie canon aan : “Hemel en aarde zullen vergaan”. Mariette De Prins ontfermde zich over de beroepsles, zij handelde over “Ware kennis van weefsels”, zeer nuttig. Na nog enkele mededelingen werd de vergadering besloten met een vurig gebed.” (Ph.V.W. in De Band, april 1958)

    1958 – Dinsdag 18 maart : Bedevaart naar het Heiligdom van de H. Jozef te Leuven.

    Een speciale trein werd daarvoor ingericht. Inschrijven kon bij de familie Lauwens, Kouter. Prijs : 43 frank. (DB, maart ’58)

    1958 – 18 maart – G.v.M. : Vereniging voor Rundertuberculosebestrijding.

    “De stalontsmetting is van het hoogste belang als voorbehoudmiddel tegen alle besmettelijke veeziekten als tuberculose, bruiccellose of besmettelijk verwerpen, mond-en-klauwzeer, e.a. Een doelmatige ontsmetting zou minstens bij elke veehouder jaarlijks eenmaal moeten gebeuren. Het verbond voor R.T.B. belast zich te dien einde met het witkalken en ontsmetten der stallan. Men kan de gewone kleurloze ontsmetting eveneens laten uitvoeren. De inschrijvingen worden ingewacht ten laatste op 1 april 1958 bij VERBRUGGEN Alfons, Tiendeschuurstraat 10 Leest, voor de veehouders van Leest, Hombeek en Mechelen.”

    1958 – 20 maart - Gazet van Mechelen : “Culturele dag Leest”.

    Meer gegevens hebben we niet, enkel de foto onderaan, de datum en het onderschrift : “Culturele dag Leest”. De foto in zonder twijfel in de parochiezaal genomen en schuin achter pastoor Coosemans herkennen we op de tweede rij ook meester Constant Huysmans.

    1958 – Zondag 23 maart : Jaarlijks Muziekavond Kon. Fanfare St.Cecilia.

    Aanvang 18u30 in haar lokaal zaal St. Cecilia. Leiding : Rik De Bruyn. Verder het optreden van het Sint-Cecilia-zangkoor onder leiding van Leo Hellemans. Koor en orkest : 85 uitvoerders onder de algemene leiding van Rik De Bruyn. (foto onderaan) Ter afwisseling trad de “gekende Leestse troubadour” Alf. Beterams op. Voor zang en sketch zorgde het jeugdig duo Jan en Jean. (G.v.M., 14/3)

    Programma : 1.Telefunken-Marsj van Joh.Evert 2.Terugkeer naar het Vaderland(Gilson) 3.De Slag om Waterloo (Kessels) 4.Epaminondas (G. De Roeck) 5.Bergsuite (Moerenhout) 6.Per Aspera Ad Astra (Urbach) 7.Simfonische Beweging (M.Poot) 8.Richard III (P.Gilson) 9.Defile des cols bleus (Hannikken) 10.Vaderlands Lied.

    Voor het eerst trad ook het onlangs gestichte “Sinte-Ceciliakoor” onder leiding van Leo Hellemans op met het vierstemmige werk “Bergsuite”, samen met de fanfare. In totaal waren er 85 uitvoerders. Er was eveneens een optreden van de Leestse troubadoer Alfons Beterams en van JAN & JEAN, komieken. (DB, maart ’58)

    Het verslag : “Het muziekconcert van de Koninklijke Fanfare “Sinte-Cecilia” dat o.l.v. RIK DE BRUYN werd gegeven op zondag 23 maart 1958 in haar lokaal bij Frans Huybrechts, kende een overweldigende belangstelling en een grote bijval. Het programma begon met twintig minuten vertraging. Secretaris Gust Lauwers opende het programma met een welkomwoord. Speciaal werd vernoemd de aanwezigheid van de Heren Van Montfort, Verreydt en Wächler, respectievelijk adjunct-voorzitter, secretaris en schatbewaarder van de Federatie der katholieke Muziekmaatschappijen van de Provincie Antwerpen. Telkens ingeleid door de muziekcommentator Frans Verwerft, voerde de K.F. S.C. bovenstaande stukken uit onder leiding van Rik De Bruyn. Alfons Beterams, zanger-gitarist, en het duo Jan & Jean, komieken, zorgden voor de intermezzi. Het optreden van de “Leestse troubadour” en van het Mechels duo werd warm toegejuicht. De clou van de avond was het eerste optreden van het “SINTE-CECILIAKOOR”, voorbereid door Leo Hellemans. Begeleid door de fanfare, zong dit jonge koor de “Bergsuite” op tekst van Dom. Van Nevel, muziek van Jos. Moerenhout. Koor en orkest (samen 82 uitvoerders) stonden onder leiding van Rik De Bruyn. Het dankbare publiek uit de eivolle zaal bedacht de uitvoerders met een lang daverend applaus. Op aanvraag werd het 4de deel van deze suite twee maal uitgevoerd, met onverminderde bijval. HET GEHEEL GAF EEN ZEER GOEDE INDRUK. Naar onze bescheiden mening nochtans was de vrouwelijke bezetting wat zwak. Vooral tijdens het 4de deel werden die partijen door de kopers overstemd. De mannelijke partijen waren ook méér homogeen en méér gedragen. Rik De Bruyn, Leo Hellemans, zangers, zangeressen en muzikanten vinden hier onze meest hartelijke gelukwensen ! Naar het einde toe van het muziekconcert, werd het woord gevoerd door de ijverige secretaris Gust Lauwers. (foto onderaan) Onder meer dankte spreker Alfons Beterams en Jan & Jean voor hun stijlvol en gezellig optreden. Vervolgens huldigde hij Leo Hellemans die zes maanden lang het koor voorbereidde. Leo werd lang toegejuicht en mocht namens de fanfare een mooie ruiker in ontvangst nemen van de kleine Annie Bradt. Ook een mooi geschenk werd hem overhandigd. Ook Rik De Bruyn, de ziel en de bezieler van de fanfare werd in de hulde betrokken. Hem werd een grote mooie bloemenruiker aangeboden. Er volgde een minutenlang applaus dat door de ontroerde dirigent op “zijn mannen” werd overgedragen. Het Vaderlands Lied besloot dit hoogstaand concert. Tot besluit dient hier nog vermeld dat het “St-Ceciliakoor” door de FAMILIE BETERAMS werd begiftigd met een mooie grote vlag : wit veld met blauwe omlijsting. In de hoeken achtereenvolgens het schild van de provincie Antwerpen, de Vlaamse Leeuw, de kerk van Leest en de eerste noten van de “Bergsuite”. Op het witte veld : twee ineengestrengelde handen en klimopranken. Deze mooie vlag werd door genoemde familie ontworpen en vervaardigd. Het werk nam 84 uren in beslag. Wij vernemen dat de K.F.S.C. met koor werd uitgenodigd, op te treden in de parochiale feestzaal van St-Jozef Coloma. De fanfare zal ook optreden in het kader van de Expo 58.” (DB, april ’58)

    Foto’s :

    -Het “Brughuis” van de familie Apers waar de Algemene Vergadering doorging.

    -Foto genomen op de Culturele dag van 20 maart. Midden vooraan met boekje pastoor Coosemans.

    -De dirigent van de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Rik De Bruyn.

    -Koorleider Leo Hellemans, anno 1994.

    -De toenmalige secretaris van de fanfare en latere burgemeester, Gust Lauwers, voerde het woord op het einde van de Muziekavond.











    13-04-2023 om 10:54 geschreven door Marcel Van Hoof

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!