NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Wijzigingen - aanvullingen.
 • Wijzigingen - aanvullingen.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Vervolg Herinneringen aan W.O. II.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Nog oorlogsherinneringen van Susse Teughels.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Kronieken van Leest
  bij Mechelen
  17-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  1990 – 17 juni : Dirk Van Dam naar V.V. Leest
  Om 11 uur werd in het chalet van S.K. Leest, een voor Leestse voetbalmiddens, historische transfer afgesloten. Dirk Van Dam, zoon van de SK-voorzitter Jean en jarenlang doelpuntenfabrikant bij SK zal vanaf volgend seizoen de kleuren verdedigen van gebuur V.V. Leest. Enkele weken geleden had VV-voorzitter Gust Emmeregs de wens uitgedrukt om Dirk Van Dam naar VV te halen om aldaar het spitsenprobleem op te lossen. Na lange en moeilijke onderhandelingen, die niet bij iedereen even enthoesiast onthaald werden, kwam er met de ondertekening van het akkoord een einde aan de discussie. V.V. liet in ruil Danny Willems voor een jaar naar S.K. vertrekken en betaalde nog een flinke som bovenop.
  VV heeft zich voor het komende seizoen nog versterkt met Gordon De Gendt van Kapelle-op-den-Bos. Deze 21-jarige verdedigende middenvelder komt voor een jaar met optie.
  Ook met de eveneens 21-jarige Stefan Lauwers van Humbeek is men zo goed als akkoord zodat de transferactiviteiten van VV kunnen afgesloten worden. Didier Electeur werd defenitief aangeworven en Ludo Goossens zal opnieuw de voetbalshoes aanbinden.
  Bij SK is men ook rond na de ruil Van Dam-Willemsen met de ondertekening door Dirk Van Craen, die overkomt van Bornem. Ook deze verbintenis werd gisteren ondertekend.
  (GvA, 18/6)

   

  1990 – 17 juni : Eetdag Sportvrienden SP Leest.
  In het chalet van S.K. Leest.

  Op het menu :
  -Rode porto of sherry (60 fr.)
  -Voorgerecht : kaas- of garnaalkroketten (80 fr.).
  -Lentesoep (50 fr.).
  -Steak au poivre, steak nature, steak champignons telkens met friet (300 fr.).
  -Stoofvlees & friet (200 fr.).
  -Kindermenu tot 12 jaar : halve prijs.
  -Nagerecht : dame blanche of coupe Brésilienne (75 fr.) of kinderijsje (40 fr.). 

  Inschrijven kon bij één van volgende bestuursleden :
  -Nuytkens Daniel, Dorpstraat 44.
  -Vloeberghen Jozef, Ten Moortele 5.
  -De Borger Ivan, Vinkstraat 32.
  -De Bont Mariette, Dorpstraat 78.
  -Robijns Lydia, Kleine Heide 48.
  -Vloeberghen Tinneke, Kouter 91.
  -Van Neck Celest, Elektriciteitsstraat 27 Mechelen.
  -Verhoeven Herman, Juniorslaan 59.
  -De Borger Gerard, Vinkstraat 32.
  -Verschaeren Malvine, Elektriciteitsstraat 27 Mechelen.
  -Van Damme Jozef, Juniorslaan 61.
  -De Bleser Armand, Dorpstraat 78.
  -De Haes Freddy, Juniorslaan 101.
  (Folder)

   

  1990 – 17 juni : Ziekenzorg Leest naar Vrijbroekpark
  Begeleide wandeling om 15 uur, elkeen was welkom. (PB, 14/6)        

   

  1990 – Zondag 24 juni : Fietstocht KVG Zennevallei
  Tocht : langsheen Zennedijk, via Stuivenberg naar het Vrijbroekpark, de Leuvense vaart naar Hofstade, Schiplaken en uiteindelijk de eindbestemming : de forellenvijvers van Elewijt. Vertrek : 13u30 te Leest-Dorp. Prijs : 100 fr. De auto’s werden aan de forellenvijvers verwacht om 14u45. (Folder)

   

  1990 – 30 juni : Huwelijk dirigent K.F.St.-Cecilia Leest
  “Op zaterdag 30 juni treedt onze dirigent Frans Violet met Martine Steenackers in het huwelijksbootje te Willebroek. De kerkelijke plechtigheid heeft plaats in de Sint-Leonarduskerk te Breendonk om 11 u. en zal muzikaal opgeluisterd worden door de Brass-Band Willebroek die voor deze gelegenheid onder leiding staat van een Engelse gast-dirigent. U bent natuurlijk allemaal van harte welkom om deze misviering bij te wonen.
  ’s Avonds om 17.30 u stipt spelen wij, de K.F.St.-Cecilia Leest een serenade in de zaal ‘De Koekoek’ te Aartselaar. We komen samen om 17.15 u in de zaal zelf.”
  (Omzendbrief voor de muzikanten en ere-leden) 

  Frans Violet (Foto onderaan)
  Frans Violet werd in 1954 geboren te Leuven. Hij deed schitterende muziekstudën en haalde aan het Kon. Muziekconservatorium een eerste prijs notenleer met het maximum van de punten en een eerste prijs trompet in de klas van E. Maes, geassisteerd door A. De Keyser.
  Hij debuteerde als beroepsmuzikant met het orkest van de Muntschouwburg. Later ging hij over naar het Symfonisch Orkest van de BRT.
  Vanaf 1984 legde hij zich verder toe op het muziekonderricht en werd leraar koperblazers aan de Muziekacademie te Willebroek. Hij stichtte in 1979 brassband Willebroek waar hij nog steeds dirigent van is.
  In 1985 volgde hij Jan-Piet Leveugle op als dirigent van de K.Fanfare St.-Cecilia Leest.
  Sedert 1988 doceert hij de cursus harmonie, fanfare en brassband aan het Lemmensinstituut te Leuven. In september 1992 startte hij met de cursus saxhoorns aan het Kon. Conservatorium te Antwerpen.
  Frans Violet wordt vrij dikwijls uitgenodigd als gastdirigent workshopleider en jurylid zowel in het binnen- als buitenland.
  Met de fanfare uit Leest deed hij mee aan zeven muziekwedstrijden. Het werden allemaal eerste prijzen waarvan vijf met lof van de jury. Op het palmares staan (lees jaar 1999) een drietal provinciale kampioenstitels in de afdeling uitmuntendheid, twee Belgische kampioenstitels in dezelfde afdeling en een algemene overwinning op de internationale concertwedstrijd te Heist-op-den-Berg in 1990. Op het Wereld Muziek Concours werd onder zijn leiding een uitstekende en schitterende vertolking gegeven en werd eveneens een eerste prijs behaald, maar kon de fanfare niet in de uitslag opgenomen worden omdat ze te zeer afweek van wat de Nederlanders als een standaardbezetting voor een fanfare beschouwen.
  De directe samenwerking tussen Frans Violet en St.-Cecilia Leest werd beëindigd in 1994 maar er bleven altijd goede wederzijdse relaties bestaan.
  (“Leest in Feest”, Stan Gobien)

   

  1990 – 4 juli – Gazet van Antwerpen : Winterstorm dwingt boer in woonwagen

   

                     De kleerkast staat bij de buren. 
  “We weten van geen hout meer pijlen te maken. We wonen nu in een caravan, samen met onze 92-jarige vader Alfons. Onze kleerkast, onze huisraad, als ons hebben en houwen staat bij de buren.”
  Het wenen staat landbouwer Jef Van Aken (62) en zijn echtgenote Maria (55) nader dan het lachen. Een half jaar na de niets ontziende winterstorm hebben ze nog steeds geen nieuw dak boven het hoofd.
  Aan de Kouter in Leest hield de storm op 25 januari jl. lelijk huis.
  Een aantal gebouwen stortte er in en ontelbare dakpannen vlogen door de lucht.
  Jef van Aken had om vijf uur in de namiddag het onheilspellende weerbericht op radio gehoord. Nog maar net had hij het toestel uitgedraaid of alle duivels braken los. Boven zijn hoofd hoorde hij een hevig gekraak. De man zocht zijn heil buiten, nog net op tijd om niet bedolven te worden onder het puin van zijn instortende boerderij. Maar een zware eiken balk die naar beneden donderde kon hij niet meer ontwijken, Jef hield er een lelijke buil en enkele dagen hoofdpijn aan over.
  Die hoofdpijn zou de volgende dagen, weken en maanden niet verdwijnen ; zij het om andere redenen.
   

  92 jaar
  De Van Akens werden, samen met hun 92-jarige en overigens nog kranige vader Alfons Van Aken, enkele dagen bij buren ondergebracht.
  Maria en Alfons waren op het ogenblik van de storm niet thuis. Gelukkig maar.
  Toen bleek dat hun boerderij op de Kouter 132 helemaal onbewoonbaar was, trok het drietal enkele weken in een huisje in Leest-dorp in.
  Gezien de landbouwactiviteiten van Maria en Jef bleek dat echter niet de aangewezen oplossing. Dan maar een tweedehands woonwagen aangeschaft die achter de ingestorte boerderij werd neergeplant en waarin men nu al meer dan een maand zijn intrek heeft genomen. 

  Op de vloer
  “Woonwagens mogen mensen die op vacantie trekken dan alle verwachte comfort bieden, als langere verblijfplaats is het niet te doen. Vader slaapt op drie opeengestapelde matrassen en wijzelf liggen zo goed als op de vloer”, zo vertelt Maria duidelijk over haar toeren.
  De Van Akens hebben de hoogstnodige huisraad in de woonwagen bijeengebracht.
  Zich wassen gebeurt in een overeind gebleven gedeelte van de vroegere stal.
  De klederen, de meubelen, de waardepapieren, de landbouwmachines staan bij de buren.
  De ingestorte boerderij waarin het gezin tot voor kort woonde, staat op “jaarschool”. Dat is boerenjargon voor een situatie waarin een landbouwer een gebouw optrekt op pachtgrond. De boer is dus wel eigenaar van de gebouwen maar niet van de grond.
  “Daar schuilen in deze situatie een aantal problemen”, verklaart Jef Van Aken zich nader. “Liefst van al hadden we de ingestorte gebouwen met de grond willen gelijkmaken.” 

  Nieuwbouw
  De Van Akens, die inmiddels met de verzekering tot een overeenkomst kwamen waarbij de opgelopen schade werd vergoed, hebben bij de bevoegde instanties een vergunning gevraagd om een loods met beperkte woongelegenheid te mogen optrekken op een landbouwgrond die in de buurt hun eigendom is.
  Dat schijnt nogal wat problemen op te leveren en een antwoord laat maar op zich wachten.
  “We hopen maar dat het licht spoedig op groen wordt gezet”, aldus Jef Van Aken die er nog lang niet aan denkt om zich in pensioen terug te trekken.
  Ondertussen heeft het tweetal extra problemen op te lossen met bloemkolen die worden geoogst en waarvoor geen gekoelde opslagruimte voorhanden is, met veel over en ’t weer geloop, met de zorg voor hun bejaarde vader en met nog tal van andere problemen als naweeën van de winterstorm.
  Maar boer Van Aken, die ploegt voort.
       Fons Jacobs.” 

  Jozef Van Aken, was gehuwd met Maria Mertens. Hij was te Leest geboren op 15 juli 1928 en hij overleed in het A.Z. Sint-Maarten te Mechelen op 27 oktober 2000. Zijn vader Alfons was te Heffen geboren op 7 maart 1898 en hij overleed in het Rusthuis “De Heirgracht” te Mechelen op 6 februari 1992.

   

  Foto’s :
  -Frans Violet.
  -Maria en Jef Van Aken met in hun midden hun 92-jarige vader Alfons. Met een bejaarde man kamperen, al is die nog kranig, valt niet mee. (Foto : GvM)

  17-06-2014 om 08:52 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  1990 – 2 juni : 3-Daagse reis Davidsfonds Leest
  Op 2 juni vertrokken leden van het Davidsfonds voor een 3-daagse reis naar de Eifel en de Moezel. (PB, 31/5)

   

  1990 – 2 juni : Gouden bruiloft familie Fierens-De Wit.
  Om 14u30 vierde het echtpaar Fierens-De Wit uit de Kleine Heide 40 zijn gouden bruiloft in de sporthal van Leest.
  Frans Fierens werd geboren te Leest op 28 februari 1915 en Celina De Wit te Wolvertem op 21 januari 1921. Het echtpaar huwde op 3 juni 1940 en heeft 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Beiden groeiden op in een gezin van 10 kinderen. Frans begon op 14-jarige leeftijd te werken op een boerderij. Later werkte hij 39 jaar bij de firma Eternit In Kapelle-op-den-Bos. Celina verzorgde het huishouden.
  In ’36 volbracht Frans zijn dienstplicht in Oude God bij het 1e regiment. Hij is een fervent V.V. Leest supporter, lid van de oudstrijdersbond en al meer dan 30 jaar spelend lid van de muziekmaatschappij St.-Cecilia Leest.
  Celina houdt van fietsen. (GvA, 2/6)

  Oudstrijder Frans Fierens overleed in het A.Z. Sint-Norbertus te Duffel op 4 januari 1992.

   
  1990 – 3 en 4 juni : Eetdagen Supportersclub S.K. Leest
  In het chalet van S.K. Leest.

  Op het menu :
  -Aperitief SK Leest (70 fr)
  -Voorgerecht : kaaskroketten (80), tomaat met garnalen (125)
  -Aspergesoep (60 fr.)
  -Steak au poivre & frieten (325), steak natuur (325), steak champignons (325).
  -1/2 gebraden kip & frieten (200), ½ gebraden kip met champignons (200).
  -Kindermenu steal (150), kindermenu kip (100).
  -Nagerecht : ijsroom, aarbeiden, slagroom (75).

  Inschrijven kon bij Frans Apers, Jean Apers, Francine Foret, Jan Jacobs,
  Daniël Nuytkens, Jean Van Dam, André Van den Heuvel, Jozef Van der Elst, Francis Van Heck, Herman Verhoeven, Ludo Verschuren, Willy Verschuren en Paul Verschueren. (Folder) 

   

  1990 – 16 juni : Diamanten bruiloft van Eduard Selleslagh – Maria Hendrickx
  “In Leest werd zaterdag feest gevierd te gelegenheid van de diamanten bruiloft van Eduard Selleslagh en Maria Hendrickx. Na een dankmis, opgedragen door de Leestse pater Van Aken, mocht het echtpaar in de feestzaal Piessens aan de Dorpsstraat heel wat felicitaties in ontvangst nemen, ondermeer vanwege het stadsbestuur.
  Eduard Selleslagh is een rasechte Leestenaar. Hij werd er geboren op 13 juli 1907 in een gezin van 6 broers en 2 zusters. Slechts één jongere zus is nog in leven.
  Maria is afkomstig van Zemst, waar ze op 30 september 1909 het levenslicht zag. Ze had nog vier broers, maar die zijn eveneens reeds allemaal overleden.
  Maria en Eduard huwden op 16 juni 1930 en samen zorgden ze voor 8 kinderen, 5 meisjes en 3 jongens. Ze bleven in Leest wonen en terwijl Eduard als fabrieksarbeider bij Eternit in Kapelle-op-den-Bos was tewerkgesteld, was Maria gedurende 20 jaar de sympathieke uitbaatster van café ‘Sportvrienden’ aan de Alemstraat.
  Met een gezin van acht kinderen had Maria bovendien altijd wel de handen vol, zodat er naast het huishouden niet veel tijd overbleef om nog wat anders te doen.
  Eduard hield van de duiven en ook nu nog blijft dat voor hem een hobby die hij onmogelijk kan vaarwel zeggen.
  Maria en Eduard hebben nog veel genot van het familieleven, want op één zoon na wonen al hun kinderen eveneens nog steeds in Leest. Op tijd en stond komen de dochters dan ook een babbeltje slaan en op vrijdag steken ze ook een handje toe om het huis te vegen.
  Bovendien zijn er nog 13 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen.
  Maria en Eduard sluiten zich ook niet op in hun woning. Beiden kunnen nog prat gaan op een goede gezondheid en een wandeling is voor hen dan ook een leuk verzetje, dat geregeld op de dagindeling staat.”
  (GvA, 18/6/1980)

  Edward “Waïkke” ‘Selleslagh overleed in het O.L.-Vrouwziekenhuis te Mechelen op 12 juni 1992.
  Maria Hendrickx overleed in huiselijke kring te Leest op 24 mei 1996.

  (Informatie over hun gouden bruiloft : 21 juni 1980 in deze Kronieken)

   

  Foto’s :
  -Voorblad van het programma van de dankmis voor het diamanten echtpaar Edward Selleslagh-Maria Hendrickx.
  -De ganse familie Selleslagh-Hendrickx.

  16-06-2014 om 09:46 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!