NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Wijzigingen - aanvullingen.
 • Wijzigingen - aanvullingen.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Vervolg Herinneringen aan W.O. II.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Nog oorlogsherinneringen van Susse Teughels.
 • Wijzigingen - aanvullingen. Vervolg Willy Verbruggen.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Kronieken van Leest
  bij Mechelen
  03-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kronieken van Leest

  1990 – 1 september : Jaarlijks reis KWB naar Voerstreek
  Vertrek om 7 uur in Leest-Dorp, rond 23u30 terug in Leest. Prijs : 950 fr per persoon (inbegrepen : busreis, bezoek mergelgrotten te Kanne, middagmaal in de Voerstreek, avondmaal te Zichem, alle gidsen en drinkgeld chauffeur). (Folder)

   

  1990 – 1 september : “Doetsje Rock” in de Sporthal van Leest
  Met The Violets, The Samantha Brothers en De Kreuners. Kaarten : in voorverkoop 150 frank, aan de kassa : 200 frank. (Bron : een ticket van het evenement)

   

  1990 – 2 september : Wandelzoektocht B.G.J.G.

   

  1990 – 8 september : Serenade huwelijk Maggy en Roland
  Roland werd meteen welkom geheten als nieuwe bariton.
  (’T en T’, november ’90)

   

  1990 – Woensdag 12 september : “Beter Bewegen” met K.V.L.V.
  “Wij hernemen de turnlessen in de turnzaal van de stedelijke basisschool te Leest. Aanvang 19.30 u. (tot 20.30 u.) (PB, 30/8)

   

  1990 – Vrijdag 14 september : Fietstrip K.V.L.V.
  Samenkomst in de Juniorslaan, hoek Blaasveldstraat. Info : Alice De Prins-Verbeeck. (PB, 13/9)

   

  1990 – 14, 15 en 16 september : 18de Ceciliafeesten (Foto onderaan)
  Feestleider Jef Lauwers nam de gelegenheid van de openingsceremonie te baat om te verhopen dat het ministerie zijn belofte gestand zal doen wat de financiële inbreng betreft. “Slechts in dat geval kunnen we deze jarenlange traditie voortzetten”, vertelde hij. Traditioneel werd op vrijdag van start gegaan met de kaartavond in de grote zaal van het parochiecomplex. 69 kaarttafels streden voor de prijzenpot van 60.000 frank.
  De eerste drie in de uitslag : 1. A.Gillis, 2. L.Teughels, 3. Schellemans (Leest).
  Diezelfde avond had er, vanaf 20 uur, een “Space Party” plaats in de grote feesttent.
  Op zaterdag was er vanaf 14 uur voor het eerst een internationale wedstrijd voor trommelkorpsen. Daar namen 7 korpsen aan deel.
  In de lagere sectie werd de eerste plaats toegekend aan drumbard Philharmonie uit Sittard (Nederland).
  In de middensectie trommelde de drumband van de koninklijke fanfare “De Eendracht” uit Westrode zich primus en in de hogere sectie ging de eer naar “Deugd en Vlijt” uit Willebroek, gevolgd door ‘Sint-Gertrudis’ uit Nederland en ‘Sint-Cornelis’ uit Schin-Op-Geul eveneens uit Nederland.
  Jan Seghers zat de jury voor en werd in die opdracht geassisteerd door de h. Violet uit Nederland en Karel De Wolf van het Leuvense Lemmensinstituut. In de feestbrochure was er ook sprake van J. Vanossenbruggen, Argo Penné en Erik Buyle.
  Om 19 uur ging in de feesttent een gastronomische Noordzee-Eetavond door met aangepaste muziek.
  Het hoogtepunt van deze Ceciliafeesten was de muziekwedstrijd waaraan zes Nederlandse en drie Belgische korpsen deelnamen. Na de proclamatie was er nog een instuif als sluitstuk van deze feesten. (GvA van 11 en 17/9 en de feestbrochure van de fanfare) 

  In ’T en T’ van november dat jaar opperde Diane Lammens : ‘de huidige formule is versleten; er wordt uitgekeken naar een nieuwe accommodatie.’

   

  In de Feestbrochure van deze 18de Internationale Concertwedstrijd stuitten we op :

               Een brok geschiedenis.

  “De I.C.W. 1990 van Mechelen-Leest is aan zijn 18e uitgave toe. Ze is stilaan uitgegroeid tot de grootste periodieke internationale muziekwedstrijd van België.
  Ter gelegeheid van het 50-jarig bestaan, richtte men in mei 1949 een grote nationale muziekwedstrijd in waaraan niet minder dan 39 korpsen deelnamen.
  Vanaf 1959 werd, onder impuls van de heer Pol Piessens, internationale contacten gezocht met buitenlandse organisaties en korpsen.
  In mei 1972 startte men dan definitief met de Ceciliafeesten en de I.C.W.
  Ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de Leestse fanfare traden 45 van de 117 inschrijvingen aan op de 4de internationale stapmars en showwedstrijd. De Britse, Nederlandse en Belgische korpsen lieten zich van hun beste kant zien. Het optreden van de showband ‘The Derby Serenades’ uit Groot Brittanië roept nu nog altijd prachtige herinneringen op.
  Door het groot enthousiasme en het aanwezige organisatietalent werd in mei 1975 voor het eerst met het Europees Kampioenschap voor Brassbands georganiseerd, zeven Britse bands, één Deense en één Belgische band werden gejureerd door gereputeerde muziekkenners als G. Follmann (B), G. Beckingham (GB), A. Haberling (ZW) en H. Van Lijnschoten (NL).
  Eind juni 1976 werden de Ceciliafeesten en de I.C.W. een voltreffer met het Europees Kampioenschap voor Harmonieën en Fanfares.
  Op 4 juni 1978 zorgde men weeral voor een primeur en werd het Belgisch Kampioenschap georganiseerd in samenwerking met het Muziekverbond van België.
  Een 25-tal korpsen traden op 24, 25 en 26 mei 1979 aan op de Jubileumwedstrijd.
  Het 80-jarig bestaan van de Leestse fanfare was een enorme meevaller. Vooral van Nederlandse zijde kregen de Belgische korpsen duchter verweer.
  Stilaan kreeg de I.C.W. meer en meer internationale faam. Zelfs korpsen uit het Oostblok en Zuid Europa namen deel…”

   

  1990 – Dinsdag 18 september : Info-avond “Woonbeleid in Leest” van C.S.C. Leest.
  Deze avond vond plaats in het refter van de Stedelijke Basisschool.
  Geert Bervoets, schepen van de stad Mechelen en tevens voorzitter van ‘De Kleine Landeigendom’ gaf een voorstelling van de nieuwe wijk die zal aangelegd worden achter de Vinkstraat en waarvan de voorbereidingen reeds volop aan gang waren.
  Jos Nys, voorzitter van de ‘Mechelse Goedkope Woning’ sprak over ‘Planning woningbouw Leest’.
  (Folder die was ondertekend door de voorzitter CSC Daniel Nuytkens, SP-raadslid Ivan De Borger en SP-raadslid Jef Vloeberghen.)

   

  1990 – Zaterdag 22 september : Korneel vierde 10-jarig bestaan. (Foto onderaan)
  Volkskunstgroep Korneel vierde zijn tiende verjaardag. Om 16u30 werd een Eucharistieviering opgedragen in de Leestse parochiekerk, gevolgd door een Vlaamse kermis met kinderanimatie en volksspelen. Doorlopend was er een Breugheliaans festijn in de Vrije Basisschool. (PB, 20/9) 

  “Door jarenlange medewerking aan het Folklorefestival groeide bij de bevolking van Leest de wens om een eigen volkskunstgroep op te richten. In 1980 stak men van wal met dansgroep Korneel, genoemd naar de Leestse patroonheilige. De dansgroep sloot van bij de oprichting aan bij de overkoepelende Vlaamse Volkskunstbeweging. Het aantal leden steeg pijlsnel en spoedig werd de kaap van de 100 overschreden.
  Vandaag is de dansgroep onderverdeeld in 5 groepen volgens leeftijd. Daarnaast zijn er speciale groepen voor vendelen, kantklossen en muziek. VVKB Korneel heeft inmiddels al heel wat optredens op zijn actief in binnen- en buitenland. De groep verleent nog altijd zijn medewerking aan het Folklorefestival en is ook een trouwe deelnemer van de Europeades voor Europese Volkscultuur.
  Een greep uit het palmares. In 1988 waren ze op de Europeade in Antwerpen, in 1989 op die van Libourne en nog in 1989 gaf Korneel een optreden tijdens de historische evocatie van het beleg van Ieper. Dit jaar waren ze op de Europeade in Valodolid en bij het oogstfeest in Dendermonde.
  Van in het prille begin stonden er ook een aantal manifestaties op het programma. In ’82 trad Korneel met een eigen creatie op bij de onthulling van het herinneringsbeeld van Louis Neefs ‘Klokken in de wind’.” (GvA, 21/9)

  Foto’s
  -De Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Leest. (foto : GvA 13/9)
  -Dansgroep Korneel danst al tien jaar.

  03-07-2014 om 08:37 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kronieken van Leest

  1990 – 11 en 12 augustus : Oogstfeest
  Organisatie van Landelijke Gilde, K.V.L.V., Landelijke Rijvereniging en Groene Kring. Het feest startte met een kaartavond op zaterdag bij Constant Van den Sande. Op zondag ging het feest door op twee bedrijven bij Constant en Francois Van den Sande in de Grote Heide te Leest. Om 11 uur begon het feest met een eucharistieviering opgeluisterd door het zangkoor, daarna was er doorlopend eetgelegenheid met barbecue, gevolgd door tal van attracties zoals het inhalen van de oogst met paard en kar, dorsen zoals in de tijd van toen, schattenjacht voor de kinderen, worstkappen, paardenzegening, koordvlechten... 

                                    Het programma zoals het op de folder stond vermeld :
  Op het bedrijf van Stan Van den Sande
  -11 uur : eucharistieviering opgeluisterd door het zangkoor.
  -12 uur : doorlopend eetgelegenheid met barbecue.
  -14.30 u. : inhalen van de oogst met paard en kar.
  -15 uur : dorsen zoals in de tijd van toen.
  -16 uur : schattenjacht voor de kinderen.
  -18 uur : worstkappen en tweede schattenjacht.
  -19 uur : uitslag prijsvraag.
  -20 uur : gezellig samenzijn. 

  Op het bedrijf van Swa Van den Sande
  -14 uur : paardenzegening, gevolgd door een optreden van de Leestse Rijvereniging en doorlopend tentoonstelling nieuw landbouwmateriaal.
  -15 uur : kinderanimatie : vissen.
  -17 uur : koordvlechten. 

  Op de barbecue was er keuze uit twee schotels :
  -Schotel 1 : 1 varkenskotelet, 2 worsten, groenten, saus en brood : 250 fr.
  -Schotel 2 : 1 saté, 2 worsten, groenten, saus en brood : 250 fr.
  -Kinderschotel : 150 fr.
  Verder ook taart en koffie (60 fr.), pannenkoek en koffie (60 fr.), hamburger uit het vuistje (50 fr.), ijskreem per bol (10 fr.) en rijstpap (50 fr.)
  Ook de dranken waren aan democratische prijzen. 

  …Het programma was zo ruim dat elkeen aan zijn trekken kon komen. Aan belangstelling was er zeker geen gebrek. Men kon werkelijk op de koppen lopen op dit feest dat om de twee jaar georganiseerd wordt en dat thans aan zijn zevende uitgave toe was.
  Een speciale attractie was zeker het dorsen, dat gedemonstreerd werd in klassieke boerenkledij met blauw werkpak, rode bolletjes zakdoek en pet. Een panne aan de dorsmolen zorgde wel voor enige vertraging maar dat kon de pret en de belangstelling niet bederven. Het was bij de heersende hitte alvast geen te onderschatten karwei.
  De Landelijke Gilde en de KVLV van Leest kunnen trots zijn op hun oogstfeest, dat ook dit jaar over gans de lijn een enorm succes kende.” (GvA, 16/8)

   

  1990 – Zondag 12 augustus : Jaarlijkse visprijskamp K.F.St.-Cecilia.
  Te Humbeek, Reigerslaan om 14 uur.

  Uitslag :
  1.Vloebergh Jan
  2.Vloebergh Bart
  3.Peeters Gunter
  4.Peeters Ilse
  5.Gieselink Gerhard
  6.Vlemincx Lieve
  7.Verschueren Katrien
  8.Verschueren Elke
  9.Verschueren Wouter
  10.Moons Linda.
  (’T en T’ november ’90)

   

  1990 – 15 augustus : S.K. Leest en Muizen tornooiwinnaars
  In de A-reeks op het tornooi van V.V. Leest om de beker Huysmans kwamen de twee Leestse ploegen in de finale uit. S.K. domineerde tijdens de eerste helft en wist twee flaters in de verdediging af te straffen. Kris Goossens benutte een strafschop en Jean Lumuanganu scoorde op de valreep van de eerste helft.
  Tijdens de tweede helft werd Dirk Van Dam uitgesloten en met tien lukte V.V. in de slotminuten nog de aansluitingstreffer langs Hans Van de Weerd.
  In de B-reeks haalde Muizen het van Tisselt met 5-2. (GvM, 16/8)

   

  1990 – 16 augustus – Kerk en Leven (PB) : Ons Parochiehuis
  “Om één en ander in verband te brengen hebben wij voor u, beste lezer, zeer heugelijk nieuws ! Ons Leestse Parochiehuis toont een aantal gelijkenissen met de toren van Pisa. Om een gelijkaardige sluiting te voorkomen wordt daarom het aangename met het nuttige gecombineerd.
  Mogen wij u dan ook uitnodigen om zaterdag 29 september in ons Parochiehuis een groenteschotel van de streek te proeven als fundering voor de renovatie van ons Parochiehuis.”

   

  1990 – 21 augustus : Met de Landelijke Gilde naar Ciney.
  De jaarlijkse ééndaagse reis ging dit jaar naar de mooie streek van Ciney met o.a. een bezoek aan de Couvin-Stuwdam te Audeur. Het avondmaal werd genomen in het hotel bij Monique en Eddy Moortgat-Verschueren. Deelnameprijs : 800 frank (maaltijd inbegrepen).
  Inschrijvingen bij A. Verbruggen, E. Peeters of J. De Smet. (PB, 16/8)

   

  1990 – September – Bij aanvang nieuw voetbalseizoen : 

             S.K. Leest
  Afdeling : Eerste provinciale Antwerpen.
  Terrein : Grote Bleukens (Leest Brug)
  Voorzitter : Jean Van Dam. Secretaris : Jean Apers.
  Trainer : Yvan Emmerechts.   
  Kern : Boonen Guy, Caluwaert Lucien, Claes Geert, De Smedt Raf, De Vos Jean, Engelen Peter, Goossens Chris, Laevaert Eddy, Lumuanganu Jean, Maeremans Luc, Neutiens Patrick, Rohart Jan, Schiettecatte Rudi, Van Craen Dirk, Van den Broeck Johan, Van Mullem Pascal, Verbruggen Eric en Willems Danny.
  Aantal jeugdploegen : 1. 

             V.V. Leest
  Bij de transfers opteerde het bestuur van V.V. vooral voor degelijke aanvallers. Dirk Van Dam van buur SK was hun kern komen versterken evenals Hans Van de Weerd van Itegem, vorig seizoen provinciaal topschutter en Didier Electeur van Anderlecht.
  Verder werd geïnvesteerd in voornamelijk jongere elementen, als wissel voor de toekomst : Gordon De Gendt van Kapelle-op-den-Bos, Rudy Moons van Puurs, Patrick Kestens van Ramsdonk en Carl Verheyden van Steenokkerzeel. Stefaan Lauwers werd voor een jaar
  overgenomen van Humbeek en ook Ludo Goossens stelde zich opnieuw ter beschikking van zijn team.
  Op het laatste moment kwam Gemele Lofombo van Bornem zich nog melden en keerde ook de Peruviaan Carlos Reyna Ramos naar VV terug zodat trainer Johnny Defré, die aan het sportieve roer bleef, over een uitgebreide kern beschikte om een goed seizoen te spelen. 

  Foto’s :
  -Trainer Ivan Emmerechts en hulptrainer Lucien Beckers tussen de nieuwelingen van S.K. Op een rijtje : Luc Maeremans, Pascal Van Mullem, Johan Van den Broeck, Dirk Van Craen, Danny Willems en Patrick Druel. Jan Rohart ontbreekt op de foto, hij was nog met vakantie.
  -De ploeg van V.V. Leest.

   

  30-06-2014 om 07:23 geschreven door Marcel Van Hoof

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!