Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    20-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Wijzigingen – Aanvullingen.

    1958 – 9 februari : Heilige Mis voor de soldaten.

    De proost van Milac droeg een mis op ter intentie van de soldaten. De soldaten Constant De Prins en Willem Lauwens (foto’s onderaan) fungeerden als misdienaars. (DB, maart ’58)

    1958 – Zondag 9 februari : Culturele dag van de B.J.B. te Mechelen.

    “Op de tweede zondag van februari gaat er te Mechelen in het parochiehuis van St Jan Berchmans een culturele dag door van de B.J.B. waarop familieleden, vrienden en kennissen van de B.J.B.-meisjes worden uitgenodigd.
    Begin : 09u30. In de voormiddag tornooi welsprekendheid en voordragen. Ook zang. De afdeling Leest zal volgende liedjes zingen : “Lied van mijn land” en “Des winters als het regent”. In de namiddag : finale.” (DB, februari ’58)

    De afdeling Leest behaalde voor zang een eerste prijs in 4de afdeling. Jeannine Van de Poel haalde 87% en een vierde prijs en Jeanne Daelemans 70% en een 6de prijs. Beiden in welsprekendheid. (DB, maart ’58)

    1958 – 9 februari : Algemene Vergadering Parochiale Vrouwenbond.

    “Onze eerste Algemene Vergadering van 1958 ! En nog in volle winterperiode ! Wat zou ze worden ? Want van het weer hangt toch veel af…Goddank, ze is een succes geworden, zodat ieder er stond van te kijken. We telden wel een 115 aanwezigen van alle slag : oudere mensen reeds vergrijsd door de strijd van het leven, jonge moedertjes die nog veelal gebukt staan over wiegjes en kleine mensjes en daar tussenin heel het gamma van blond, bruin, zwart of gespikkeld. Werkelijk een schoon publiek ! Het programma van de vergadering was, naar gewoonte, ook nu weer van de bovenste plank. Buiten de gewone punten hoorden we de godsdienstles door Z.E.H. Pastoor die handelde over : “DE KRISTENE MOEDER EN ONZE MODERNE TIJD”. ’t Was een zeer verzorgde en aangepaste les die door allen stil beluisterd werd en waar elk zeker het hare van meegedragen heeft voor haar persoonlijk en ook voor haar gezinsleven. De voordracht door juffrouw Dewinter “ONZE ZORG VOOR DE GEZONDHEID VAN ONZE OUDERLINGEN” werd eveneens door allen met de grootste aandacht gevolgd, want we hebben er veel nuttige dingen door geleerd. Op de haar eigen zeer gezellige en zeer duidelijke manier leerde de lesgeefster ons vele zaken over de te volgen levenswijze, voeding, enz. die ons moesten helpen om onze duurbare ouderlingen het leven zo aangenaam mogelijk te maken en om hen bij te staan om de lasten en moeilijkheden van de ouderdom makkelijker te dragen. Ja, die voordracht had nog wel een uur langer kunnen duren en we zouden het nog niet beu geworden zijn. Tussen de spreekbeurten in werd er eens deugdelijk gezongen en leerden we zelfs een nieuw liedje aan : “De Vogelenbruiloft”. Dan volgde de traditionele koffie met koeken, een uitgelezen lekkernij voor ons vrouwen ! Het 2de deel van de vergadering bevatte dan allerlei mededelingen en werd besloten met een goochelaarstoertje, uitgevoerd door een paar van onze leden. Indien de mannen daar meer wensen over te weten, moeten ze zich maar eens laten “begoochelen” door hun vrouw : ze zullen dan ’t effect wel kennen ! Een vurig gebed voor onze overledenen en zieke leden, besloot deze mooie vergadering.

    DE PAROCHIALE VROUWENBOND is ook zeer gelukkig, te kunnen meedelen dat zij nu 200 leden telt en de ledenslag is nog niet ten einde : als ’t God belieft, komen er nog meer leden bij… Namens de Parochiale Vrouwenbond, M.R.” (DB, maart ’58)

    Op de andere driemaandelijkse vergaderingen van 58 werden nog volgende voordrachten gehouden : “De verzorging van onze ouderlingen” door juffrouw De Winter, “Liefde, grondslag van de opvoeding” door Mr Verschuren, “Ons gezin, een eigen schepping” door Mr Vrielinck en “Ziekten met sociale weerslag” door Juffrouw Frateur. Op geestelijk vlak was 1958 goed voor :
    -de retraite te Antwerpen de grote bedevaart naar Oostakker met 73 leden van de Leestse Boerinnenbond.
    -de bedevaart naar Lourdes in oktober alwaar KVLV werd afgevaardigd door R. De Wit-Meulemans.
    -de bedevaart naar Scherpenheuvel, gekoppeld aan een bedevaart naar St Jozef te Leuven met 52 deelnemers.
    -een zielemis voor de overleden leden.
    -recollectie op 21.12.1958.

    1958 – 10 februari : Soldaat Achiel VAN WINGHE vanuit Mechelen.

    “Hier dan het eerste briefje van een dikke bleu uit Mechelen. In de eerste plaats moet ik u bedanken voor het regelmatig ontvangen van tijdschriften. Ik moet me verontschuldigen omdat ik misschien nogal lang heb gewacht met te schrijven, maar ik had werkelijk weinig nieuws te melden en aan een epistel als dat van D.P.S., dat vorige maand in De Band verscheen, hebt ge ook niet veel. Voor mijn part is de troep nog niet zo slecht, voor zover ik daar al ondervinding kan van hebben. De dagen zijn hier goed gevuld met lessen die zich regelmatig afwisselen, zodat er van verveling geen sprake is. Ik heb nog maar éénmaal het leger verwenst en dat was verleden woensdag : een hele voormiddag op oefening in de stromende regen ; terug in de kazerne, woog onze kapootjas wel 20 kg… Kwestie van ontspanning is het hier ook zeer goed : we hebben film, radio en televisie. Beste groeten aan alle Leestse soldaten, ook aan alle B.J.B.-ers !” (DB, maart ’58)

    -Achiel Van Winghe vanuit Mechelen, 4/3/1958 : “In de eerste plaats dank voor de ontvangen lectuur, bijzonder voor de twee mooie boeken. Verder ben ik nog zeer optimist over het verloop van mijn legerdienst. De laatste weken van onze opleiding waren wel tamelijk zwaar, zoals b.v. die marsj van 30 km, maar al die narigheden zijn nu weer achter de rug. Ik ben hier nu ingedeeld bij de radio-operateurs; de opleiding zal nu hoofdzakelijk bestaan in het leren omgaan met radioposten. Sedert gisteren is hier een nieuwe Leestse schacht binnengekomen, de man van de Chiro, Eddy Beterams : hij zei me dat zijn eerste indrukken zeer goed zijn. Over een veertiental dagen hadden we hier de gelegenheid een prachtige bonte avond bij te wonen, verzorgd door de Philips-Fabrieken. Ik sluit met hartelijke groeten aan alle Leestse soldaten maar bijzonder aan de mannen in Duitsland.”

    -Achiel Van Winghe vanuit Mechelen, 30/11/58 : “Als men zo kort bij huis “ligt”, dan komt het er zo gemakkelijk niet van dikwijls te schrijven. Op 15 november hadden we de jaarlijkse korpsmaaltijd. Nochtans viel het eten tegen… Alles kwam in orde toen de korpsoverste aankondigde dat we twee dagen gunstverlof zouden krijgen : één wegens de goede maneuvers en één ter gelegenheid van het Feest van de Koning. Een maand geleden ging hier de grote cross van de compagnie door. Ik eindigde op de 3de plaats en hoop bij de volgende cross “minstens” de hoofdvogel te kunnen afschieten. We zijn hier terug van wal gestoken met de Milac : een tiental mannen van de 100e Cie TTr, daarbij enkele jongens van de Stafcompagnie en uit de opleiding. Nog 118 dagen voor mij ! Beste groeten aan Milac, alle Leestse soldaatjes (in het bijzonder de mannen van lichting 2.1.58). Het is nu tijd om naar de match F.C. Mechelen-Patro Eisden te gaan kijken.”

    1958 – 11 februari : Afscheidsfeest chiroleider Eddy Beterams.

    Meer over Eddy Beterams in deze Kronieken : 16/8/1955, 4/7/1957 (telkens op bivak) en 23/11/1984 (als judoca). (Foto onderaan)

    1958 – Zaterdag 15 februari : De KWB bezocht het Sportpaleis te Antwerpen.

    “Op zaterdag 15 februari vertrok onze afdeling met een autobus naar de zes dagen van Antwerpen zodat wij met onze 35 KWB-ers nog eens van een stukje sport hebben kunnen genieten, zoals b.v. de beide reeksen achter derny’s waarin wij Rupske Lauwers in de eerste en grote Rik (Noot : Rik Van Steenbergen) (Foto’s onderaan) in de tweede als overwinnaars te voorschijn zagen komen. Vooral de 2de reeks heeft indruk op ons gemaakt, want daarin zagen wij specialisten als Rik Van Steenbergen, Wachtmans, Van Est en De Paepe, wereldkampioen achter motoren. Was het nu een premie van 7.000 baarden of was het een prestigekwestie dat de koers gemaakt heeft, wij denken het eerste. In elk geval, daar zagen wij grote Rik op zijn best, want al sportend dubbelde hij het ganse gedoe. Werkelijk, om duimen en vingers af te likken ! Ook tijdens de zware jachten was er wat moois te zien en dan vooral vanwege de oude Schulte : wat kan die man fietsen. Men mag nu weten dat zes dagen combine is, toch is er schone sport te zien en toch moet het zeer zwaar zijn voor de renners om aan een soms moorddadig tempo zes dagen te rijden. Ook de attracties waren de moeite waard gezien te worden, vooral de vier gebroeders die allerlei acrobatiën verrichtten op de koord, konden ons bekoren.
    Wij vertrokken terug uit Antwerpen na de spurten van 1 uur en na een kort oponthoud in Breugelhof, werd ieder terug thuis gebracht. Als besluit van deze reis mogen wij zeggen dat ieder waar heeft gekregen voor zijn geld en dat iedereen nog wel zal willen terugkeren volgend jaar.
                 POLFLIET Emiel.” (DB, maart ’58)

    Foto’s :

    -Constant “Stanne” De Prins na één van zijn vele overwinningen. Het jongetje rechts is Harry Cauwenbergh.
    -Soldaat Willem Lauwens fungeerde zoals Stanne als misdienaar.
    -Eddy Beterams nam afscheid van de Chiro en werd soldaat.
    -Willy “Rupske” Lauwers.
    -Rik Van Steenbergen.













    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!