In een uitzending van Undercover in Nederland, die zondagavond werd uitgezonden, werd hij geconfronteerd met zijn daden.

'Moderne vriendschap'
De deurwaarder werd door SBS-journalist Alberto Stegeman in de val gelokt. Op verborgen camera-opnames is te zien hoe K. een vrouw probeert over te halen seks met hem te hebben in ruil voor geld; een gang van zaken die hij zelf liever 'moderne vriendschap' noemt. Wanneer de dame vraagt wat ze daarbij moet verwachten, antwoordt hij: "Geen gekke dingen. Gewoon, ik ga je lekker verwennen."

Smeekbede
Net op het moment dat de deurwaarder 100 euro op tafel legt om voor de seks te betalen, stapt Stegeman met draaiende camera de woonkamer binnen. Geconfronteerd met zijn gedrag geeft hij toe dat hij fout zit. "Ik weet het, ik weet dat ik fout ben", stamelt de man. "Ik ben ook maar een mens." Als Stegeman vervolgens dreigt zijn deurwaarderskantoor in te lichten, volgt er een smeekbede: "Doe dat dat niet. Dan sta ik op straat." Het blijken profetische woorden, want wanneer de man zijn praktijken na de opnames zelf opbiecht aan zijn werkgever, wordt hij per direct weggestuurd.

Slachtoffer
De Limburgse politie opende anderhalve week geleden een speciaal e-mailadres en telefoonnummer voor deze zaak. Daar hadden zich een paar dagen later al zeker 10 vrouwen gemeld die zeggen slachtoffer te zijn van de praktijken van de deurwaarder.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!