EUROPA STEVENT DOOR CORONA MAATREGELEN OP VOEDSELCRISIS EN TORENHOGE PRIJZEN AF!

Dankzij het coronabeleid zou dit beeld binnen enkele jaren wel eens definitief tot het verleden kunnen behoren!

Europa komt in totale systeemcrisis terecht – Duitsland geeft alvast ‘cyber aanvallen’ (natuurlijk door ‘de Russen’) de schuld, wat de bevolking moet klaarstomen voor een grote oorlog – ‘0,025% doden rechtvaardigt geen verwoesting van de wereldeconomie’

De onder het mom van een luchtwegvirus doelbewust in gang gezette ‘Great Reset’ afbraak van onze stabiele en welvarende samenleving gaat zich binnenkort nog harder laten voelen. Steeds meer indicaties wijzen er namelijk op dat Europa op een voedselcrisis met torenhoge prijzen afstevent. Ondertussen blijven politiek en pers alle verantwoordelijkheid voor de reeds veroorzaakte en nog aanstormende ellende afschuiven, goedpraten en soms zelfs toejuichen.

De voedselprijsindex (FFPI) van de FAO (Food and Agriculture Organization) van de VN steeg in december 2020 in één maand met 2,3 punten (2,2%) naar 107,5, de zevende opeenvolgende stijging. De FFPI stond in 2002 op nog maar 53,1 punten, en bereikte in 2011 een piek van 131,9 als gevolg van de financiële crisis, om vervolgens tot net onder de 100 te dalen.

Gecombineerde voedsel-, energie- en bankencrisis

Nu politici volstrekt normale, natuurlijke en voor verreweg de meeste mensen ongevaarlijke corona mutaties aangrijpen om de lockdown maatregelen en vrijheidsbeperkingen te verlengen en/of uit te breiden, zullen de voedselaanvoerlijnen vergelijkbare problemen krijgen als waar de elektronische industrie nu mee kampt (groot tekort aan microchips).

In Duitsland wordt reeds gewaarschuwd dat er groente- en fruittekorten dreigen te ontstaan. Men heeft ook al een zogenaamde oorzaak aangewezen: cyber aanvallen, waar natuurlijk ‘de Russen’ de schuld van zullen krijgen. Het vermaledijde World Economic Forum van Klaus Schwab, de kwade genius achter de ‘Great Reset’, verwacht ook cyber aanvallen op het elektriciteitsnet en de bankensector.

Historisch concept: geef anderen de schuld van wat je zelf veroorzaakt

Ook langzaam maar zeker onbetaalbaar wordend basisvoedsel en energie, gekoppeld aan grote problemen met bankrekeningen en online betalingen, moeten u klaarstomen om u te laten instemmen met een grote oorlog, waarschijnlijk tegen Rusland. In realiteit zullen de energieverstoringen worden veroorzaakt door de afschakeling van kolen, olie en gas, omdat per se op onbetrouwbare en dure wind, zon en biomassa moet worden omgeschakeld. Daarnaast is de volgende mega bankencrisis al jaren in de maak, die zal worden aangegrepen om er een compleet digitaal betalingssysteem met een digitale euro door te drukken.

Het is het aloude bekende historische concept dat al zó vaak is toegepast: geef de partij die jij als de vijand ziet de schuld van de problemen die je zelf veroorzaakt hebt, en je weet je verzekerd van hun steun. Helaas leest bijna niemand de geschiedenisboekjes meer, of men weigert er lessen uit te trekken (‘deze keer doen wij het beter’, ‘deze keer gaat het anders’) omdat men zich zoveel slimmer acht. (Mijn idee? Juist het tegendeel is het geval.)

Of je hebt er voor gestudeerd, en past de maatschappij manipulerende en ondermijnende neomarxistische tactieken die autoritaire en dictatoriale regimes al zo vaak eerder gebruikten op uiterst geraffineerde wijze op je eigen volk toe, en laat hen er daar nog dankbaar voor zijn ook.

‘Hadden ze voorkennis, of is dit een slinks plan?’

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong wijst in dit verband nog eens op de bij velen inmiddels welbekende ‘Event 201’ pandemie simulatie in oktober 2019, waar alles wat vanaf 2020 is gedaan tot in de kleinste details van tevoren werd besproken, opgesteld en uitgewerkt, compleet met het doelbewust zaaien van angst en paniek om een gewoon coronavirus.

‘Hadden ze voorkennis van de toekomst, of bestaat er een slinks plan om de bevolking en CO2 te reduceren, en zo op handige wijze massa genocide te veroorzaken, zoals sommigen nu geloven? Zulke complottheorieën ontstaan altijd als je geheime bijeenkomsten en elitegroepen hebt die zichzelf verheven voelen boven het lagere volk, dat zij als het ‘Grote Uitschot’ beschouwen.’

Complottheorieën zijn het echter allang niet meer, aangezien al deze kwaadaardige plannen open en bloot in de publicaties van deze organisaties zoals het WEF zijn te lezen, te horen en te zien. Al zijn sommige daarvan, zoals ‘In 2030 bezit u niets meer en zult u gelukkig zijn’ weer offline gehaald nadat er toch wel erg veel ophef over ontstond. Dat zal deze autoritaire bureaucraten overigens geen seconde tegenhouden om deze dystopische toekomst in 2030 (maar vermoedelijk al veel eerder) aan u en mij (maar niet aan zichzelf) op te leggen.

Grote sociale onrust door voedselcrisis (en mogelijk ook oorlog)

Het staat in ieder geval vast dat er tussen nu en 2024 hoe dan ook voedseltekorten en explosief stijgende prijzen aankomen. ‘Dat zal leiden tot grote sociale en politieke onrust,’ schrijft Armstrong. ‘Het mismanagement door de EU overheid zou wel eens hun ondergang kunnen worden. Tenslotte hebben veel mensen in de loop van deze crisis door dat mismanagement hun baan verloren omdat ze thuis moesten blijven, en is gelijktijdig hun koopkracht gedaald. Dit is de ergst mogelijke uitkomst, en daarom vraag ik mij af of deze leiders echt zo stom zijn, of juist heel slinks?’

Ik denk zelf beide. Slinks, omdat deze systeemcrisis tot op alle onderdelen en gebieden, inclusief het volledig controleren en aansturen van de mainstream media, gepland is, met de bedoeling om een dictatoriale EU-superstaat te creëren die een technocratische mix zal zijn (en op veel vlakken reeds is) van het voormalige Sovjet systeem en het huidige communistische China.

Dom, omdat ze denken dat deze ‘Great Reset / Build Back Better / Groene Nieuwe Deal’ staatsgreep tegen de vrije samenleving ook op de langere termijn gaat slagen, zodat de Mark en Sigrids van deze tijd in 2030 hun gedroomde klimaatparadijs hebben gerealiseerd. Klaarblijkelijk hebben deze mensen geen enkel realiteitsbesef meer, want anders zouden ze op zijn minst moeten overwegen dat er met deze alles-en iedereen ontwrichtende koers in uiterlijk 2030 juist niets meer over kan zijn gebleven van onze beschaving.

De wereld is hoe dan ook niet voorbereid op een voedselcrisis, denkt Armstrong, die zonder enige twijfel door het in stand houden van de corona maatregelen zal worden veroorzaakt. Vooral in de grotere steden zullen de tekorten nijpend worden. De hoge BTW en belastingen in Europa zullen voor velen de nekslag zijn. Dan hoeven de supermarkten maar een paar dagen niet te worden bevoorraad om grootschalige paniek, chaos en geweld te laten uitbreken.

Lees hier het hele artikel: https://www.xandernieuws.net/algemeen/europa-stevent-door-corona-maatregelen-op-voedselcrisis-en-torenhoge-prijzen-af/