DE ECHTE STRIJD IS NIET HET VIRUS: HOE DE CORONAVIRUS-AGENDA ONZE BURGERLIJKE VRIJHEDEN AANTAST!

Een Amerikaanse arts en auteur

Dr. Rashid Buttar , die voor de derde keer op het Digital Freedom Platform verschijnt, is een Amerikaanse arts en auteur met meer dan 30 jaar ervaring op medisch gebied.

Dr. Buttar staat sinds 2003 gerangschikt in de ‘Top 50 Artsen in de VS’ en bracht zijn eerste boek uit, genaamd; “De 9 stappen om de dokter weg te houden” , dat een bestseller van Wall Street Journal, USA Today en Amazon werd.

Maar ondanks zijn ervaring is Dr. Rashid Buttar aangemerkt als “de meest gecensureerde dokter ter wereld” , en is hij onderhevig aan een verbod en een schaduwverbod op sociale mediaplatforms .

Het is niet iets dat onopgemerkt is gebleven door Dr. Buttar, die opmerkte: “Ik had 413.000 abonnees en in drie dagen tijd had ik 84.000 nieuwe abonnees – dat was negen weken geleden, sindsdien heb ik geen enkele nieuwe abonnee meer gehad. 

Hij keert terug naar de Digital Freedom Platform vandaag aan de volgende fase van het schetsen COVID-19 agenda en bloot overheidsmaatregelen reeds op zijn plaats.

Het VK bevindt zich nu in afzonderlijke lockdowns, variërend van Tier 1 tot Tier 3 , en het lijkt erop dat er een gebrek is geweest aan leiderschap en op wetenschap gebaseerde beslissingen bij het aanpakken van deze pandemie.

Dr.Rashid Buttar gelooft dat een verdere uitholling van de burgerlijke vrijheden zal voortduren in de aanloop naar 2021.

Doe met ons mee op het Digital Freedom Platform terwijl we censuur, de Coronavirus-agenda en wat ons te wachten staat voor 2020 en daarna bespreken

Download clips

Een aantal clips uit dit baanbrekende interview zijn nu beschikbaar om te downloaden, te delen en opnieuw te plaatsen. Vertel het verder en verdedig onze mensenrechten: pak deze clips vandaag nog!

1. We hebben een lange weg afgelegd sinds de start van DFP
2. De echte strijd is niet het virus
3. Censuur
4. Grote technologie en vrije meningsuiting, opkomen voor wat je gelooft
5. Media en grote bedrijven die het verhaal beheersen
6. PCR Testen
7. Covid-sterftecijfer
8. Wie weet u dat er feitelijk aan Covid is overleden
9. De e-mail van de Canadese regering
10. Covid-21
11. De verkiezingen en Covid