MONDKAPJES ZIJN VOOR GEZONDE MENSEN ZEER ONGEZOND!

UIT VERSCHILLENDE ONDERZOEKEN IS GEBLEKEN DAT HET DRAGEN VAN MONDKAPJES AANZIENLIJKE GEZONDHEIDSPROBLEMEN MET ZICH MEE KAN BRENGEN. UITEENLOPEND VAN HOOFDPIJN EN MISSELIJKHEID TOT KOOLDIOXIDE-OPHOPING IN HET BLOED EN HYPOXIE. DIT LAATSTE – ZUURSTOFTEKORT IN DE WEEFSELS – KAN TOT LEVENSBEDREIGENDE COMPLICATIES LEIDEN.

Voor gezonde mensen zijn mondkapjes daarom ZEER ONGEZOND, zoals ook uit de onderstaande video’s blijkt.

Gezichtsmaskers

Dr. Russell Blaylock legt in onderstaand artikel uit dat gezichtsmaskers geen bescherming bieden tegen ziekten of infecties, maar dat ze voor de drager juist ernstige gezondheidsrisico’s veroorzaken. Het komt erop neer dat als je NIET ziek bent, je vooral geen gezichtsmasker moet dragen.

Het is niet alleen ongezond, maar ook een vorm van social distancing.

Het dragen van gezichtsmaskers veroorzaakt ernstige risico’s voor gezonde mensen

Met de komst van de zogenaamde COVID-19 pandemie hebben we een aantal medische praktijken gezien die weinig of totaal geen wetenschappelijke onderbouwing hebben met betrekking tot het terugdringen van de verspreiding van deze infectie. Een van deze maatregelen is het dragen van gezichtsmaskers, ofwel een chirurgisch masker, ofwel een bandana of N95 beademingsmasker.

Toen deze pandemie begon en we weinig wisten over het virus zelf of over het epidemiologisch gedrag ervan, werd aangenomen dat het zich, in termen van verspreiding onder gemeenschappen, zou gedragen als andere respiratoire virussen. Na vele intensieve studies van dit virus en het gedrag ervan is er vrijwel niks gebeurd om deze perceptie te veranderen.

Dr. Russell Blaylock warschuwt voor gebruik van gezichtsmaskers (transitieweb.nl)

https://www.bitchute.com/embed/Z19tYOeMG4B4/