© NoJab nojab.imgbb.com

Demissionair minister-president Rutte en vicepremier en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge van het demissionaire kabinet hebben voorbereidingen getroffen voor de invoering van een 2G-systeem van gezondheidsapartheid, schrijft Freewestmedia.com.

De staatsomroep NOS sprak eerder met “Haagse insiders” die beweerden dat binnen drie weken een discriminerend systeem zou worden ingevoerd, waardoor het voor ongevaccineerden niet meer mogelijk zou zijn om een QR-code te krijgen bij een negatieve test.

Rutte en De Jonge kondigden een nieuwe lockdown aan en de invoering van een 2G-systeem “om het land veilig te houden”. Het nieuws over strenge Corona-maatregelen dat de afgelopen dagen was uitgelekt, bleek te kloppen.

Gedwongen vaccinatie is een ‘vrije keuze’

Opiniemakers konden al aanvoelen dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat het discriminerende systeem zou worden ingevoerd. Dat lijkt nu inderdaad het geval te zijn. Het 2G-systeem houdt in dat alleen gevaccineerde en herstelde personen burgerrechten hebben. De Jonge blijft volhouden dat er geen sprake is van gedwongen vaccinatie.

Voor de invoering van het 2G-systeem moet de wet worden veranderd. De Tweede Kamer moet daar eerst toestemming voor geven, zodat een wetswijziging mogelijk wordt. Daarnaast wil het kabinet ook het begrip permanente sociale afstand van anderhalve meter in de wet vastleggen, meldde de NOS.

Ongevaccineerden worden straks dus onverbiddelijk in een hoek geduwd tot ze “geheel vrijwillig” de “juiste keuze” maken.

In Nederland is daar weinig steun voor geweest, maar de regering voert het net als in Oostenrijk dubbel en dwars door. Een Oostenrijkse studente beschreef aan RT hoe ze werd uitgesloten van maaltijden in de universiteitskantine, apart moest zitten van haar medestudenten en gedwongen werd een armband te dragen om haar ongevaccineerde status aan te geven.

De globalistische elite houdt echter vol dat deze druk om zich te laten vaccineren en zelfs een booster shot te halen zal leiden tot een “volledig vrijwillige” keuze. Dit is des te belachelijker als je bedenkt dat de producten niet werken zoals beloofd.

De blanke mannen die dag in dag uit dit land bouwen zijn de echte helden in dit land

Zo raakten in Zedelgem, België, zo’n 28 bewoners geïnfecteerd ondanks een derde mRNA-prik. Ook zeven medewerkers testten positief. De zwaar getroffen groepen zijn geïsoleerd om verdere verspreiding te voorkomen en risicovolle contacten worden met verhoogde waakzaamheid in de gaten gehouden.

“We zien dat bewoners symptomen kunnen ontwikkelen, ondanks de derde prik,” zei Kurt Ryheul, directeur van het woonzorgcentrum. “We willen onze bewoners nu zoveel mogelijk beschermen tegen verdere verspreiding, een vaccinatiegraad van 100 procent onder bewoners en 97 procent onder medewerkers is niet voldoende om vrij te zijn van uitbraken. Daarom grijpen we terug naar de maatregelen die werkten tijdens de eerste golven van deze pandemie, waarin we gespaard bleven van grote uitbraken”, zegt Ryheul, zonder ironie.

Limburgs provincieparlement stemt tegen verplichte prikken

Ondertussen heeft in de Nederlandse provincie Limburg een meerderheid in het regionale parlement tegen een verplichte prik voor het werk gestemd. De motie van PVV-Kamerlid Roel van Bijnen werd met 25 tegen 20 stemmen aangenomen.

Opvallend is dat deze meerderheid tot stand kwam doordat de leden zonder parlementaire discipline hadden gestemd. Leden van PVV, Forum voor Democratie, SP, SVL en Partij voor de Dieren stemden allemaal voor. En de meeste linkse fracties van regeringspartijen VVD, D66, PvdA en 50Plus stemden tegen.

De motie was een reactie op de wetswijziging die het kabinet voorbereidt om de prik onder bepaalde voorwaarden verplicht voor arbeid te stellen. Het provinciebestuur wordt gevraagd in een brief aan het kabinet aan te geven dat er in het Limburgse parlement geen draagvlak is voor vaccinatiedwang. Ook is de provincie verzocht dit systeem niet in te voeren voor ambtenaren en bezoekers aan de overheid.

Censuurvrije social media Vriendenplek.nl

Recht op werk

Volgens de motie van PVV-Kamerlid Van Bijnen creëert het invoeren van een prikplicht voor werken alleen maar een vals gevoel van veiligheid omdat gevaccineerden toch geïnfecteerd kunnen raken met het Coronavirus en anderen daarmee kunnen infecteren. Ook kan de prik ertoe leiden dat werknemers hun werk niet meer kunnen doen. En dat is in strijd met verschillende artikelen die betrekking hebben op het recht op werk, aldus de aangenomen motie.

Kamerlid Van Bijnen is uiteraard zeer tevreden met de aanname van zijn motie. Hij had ook om een hoofdelijke stemming gevraagd, omdat hij wist dat er binnen een aantal partijen verschillende standpunten zouden zijn. “Ik vind het ook goed en belangrijk dat ieder Kamerlid zijn of haar eigen geweten kan volgen in principiële zaken als deze. Een persoonlijke afweging kan maken,” aldus Van Bijnen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER



 Volg Frontnieuws op Telegram