Beste kerstcadeau ooit: hond herenigt zich met zijn mens na zware operatie, de video laat je in tranen achter
Beste kerstcadeau ooit: hond herenigt zich met zijn mens na zware operatie, de video laat je in tranen achter© Aangeboden door Wamiz

Een nekoperatie

Na een operatie om een uitsteeksel in zijn nek te laten verwijderen, wilde een Labrador Retriever genaamd Jack Daniel maar één ding nadat hij terugkwam van de operatiekamer: weer in de armen van zijn menselijke papa zijn.

In deze ontroerende video huilt en trilt de hond wanneer hij de warme omhelzing van zijn verzorger ontvangt na de operatie. 

De scène, hoewel je de zware litteken in de nek van deze vertederende hond kunt zien, wordt omhuld door de warmte van de kerstdecoratie, waardoor er een feestelijke en emotionele sfeer ontstaat tijdens het herenigingsmoment.

Lees ook: Achtergelaten hond laat knuffel niet los: de waarheid achter de foto zorgt voor tranen

Verloren in een omhelzing

De video, gepubliceerd in december 2017, legt Jack Daniel vast terwijl hij teder om de nek van zijn mens heen gaat. Zittend naast de kerstboom kust de man het hoofd van zijn trouwe metgezel, waardoor een ontroerend moment van onvoorwaardelijke liefde ontstaat.

Mis dit moment niet!

Na het emotionele weerzien dat zes jaar geleden plaatsvond, hopen we dat Jack Daniel volledig is hersteld en de feestelijke stemming van deze bijzondere tijd van het jaar weer heeft teruggevonden. Bravo, kampioen!

Lees ook :

Achtergelaten puppy schuilt in kerststal: een kerstwonder dat de wereld in tranen brengt

"Deze hond is zijn verstand verloren": een man deelt de passie van zijn Samojeed voor sneeuw (video)