
De islamiseringsmachine van de elites via de leugenpers draait naar aanleiding van de Ramadan-nachtvreetmaand weer op volle toeren. Terwijl gewone mensen met gezond verstand na de golf van moordende islamitische terreuraanslagen in naam van Allah zich correct afkeren van de duivelssekte, blijven de elites krampachtig liegen dat ‘de meeste moslims’ eigenlijk ‘gematigd’ zijn, ook al bewijst elk wetenschappelijk onderzoek dat een meerderheid van hen gevaarlijk fundamentalistisch is. Emo-toneeltjes als ‘gezamenlijke maaltijden’, liefst met veel vrouwen en kinderen, moeten de leugen kracht bijzetten – ook al bewijzen de aan flarden gereten Europese kinderen in Nice, Brussel en Manchester alles wat er moet bewezen worden.
Net als in het stadspark van Antwerpen werd ook in Tienen een Ramadan-nachtvreetmaal gehouden, ‘Iftar’ geheten, georganiseerd door de lokale schepen van de N-VA. Present was Geert Bourgeois, ‘Vlaamse’ minister-president van de N-VA, die vrolijk een hoofddoekdragende vrouw de hand schudde. Bourgeois zet zo een bewuste politiek van collaboratie met de islam voort: ook eerder al slijmde hij als Vlaming in het Arabisch ‘as-salaam alaykum’ bij de moslimsekte, uitgerekend op de Vlaamse nationale feestdag 11 juli.

Zijn politiekers er steeds op uit wat stemmen te ronselen, dan wil men bij de kooplieden natuurlijk graag een centje meepikken van de bevolkingsvervanging. Toppunt is voorlopig de warenhuisketen Albert Heijn, die in honderden van haar filialen groot uitpakt met ramadan-verkoopstands, affiches en verwelkomingen. Dat is dezelfde warenhuisketen die eerder al mee op de kar sprong om afbeeldingen van Zwarte Piet rond de tijd van Sinterklaas te bannen…
In Nederland circuleren dan ook vele oproepen tot boycot. Klanten spreken ook de winkelmanager aan en formuleren hun klacht tegen deze vorm van islamisering; een goed idee, want als kruideniers maar genoeg boze klanten zien en horen dan veranderen ze doorgaans snel van idee. De strijd tegen islamisering is een taak van iedereen, en wordt elke dag opnieuw gevoerd via je eigen reacties in school, werkvloer, supermarkt en woonomgeving.


