Een kind helpt haar vader bij het blokkeren van het Nieuwe Normaal. Als het Nieuwe Normaal onbelemmerd zou blijven, zou het hen de weg naar een betere toekomst versperren. © Jordan Henderson (klik voor groot) Original Paintings – Fine Art Prints.

Australië kwam onlangs in het nieuws omdat de staatsautoriteiten hard optreden tegen critici van de radicale Corona-maatregelen, bericht Unzensuriert.at.

Stijgend aantal gevallen ondanks “lockdown

De Kronen Zeitung, bijvoorbeeld, bericht ook actueel (en met een casusfout) over het verre continent. Daar “blijven in de staat Victoria ondanks een lockdown die al bijna twee maanden van kracht is de corona-cijfers stijgen.”

Wat de Kronen Zeitung echter niet vermeldt, is de persconferentie die eergisteren, dinsdag, is gehouden door de minister van Volksgezondheid van de deelstaat Victoria in het zuidoosten van Australië, Martin Foley. Daar legde hij uit dat er momenteel 375 mensen in het ziekenhuis liggen met een Covid-19 diagnose. Daarvan liggen er 81 op de intensive care en 61 moeten worden beademd.

Pandemie van de gevaccineerden

Achtenzeventig procent van de maandag in het ziekenhuis opgenomen covid-patiënten was volledig gevaccineerd en nog eens 17 procent was eenmaal gevaccineerd, zei hij op de televisie. Dat maakt een totaal van 95 procent gevaccineerden van alle gehospitaliseerde covid-gevallen!

Dit is des te meer opmerkelijk wanneer men beseft dat minder dan de helft van de Australiërs gevaccineerd is. De officiële vaccinatiegraad van Victoria is 47,7% volledig gevaccineerden en 31% eenmaal gevaccineerden van de in totaal 4,3 miljoen inwoners .


 

COVID-19 VACCIN DOSSIER



 Volg Frontnieuws op Telegram

Australiërs vechten terug - pepperspray, pistolen en rubberen kogels gebruikt door de politie; dit gaat niet over gezondheid, het gaat over controle