Het is nu officieel: Tony Fauci heeft toegegeven dat vaccins niet werken en dat gevaccineerde mensen van elke leeftijd ziek worden en sterven. Zijn exacte citaat uit een New York Times podcast op 12 november, zoals gemeld door Yahoo News:

“Ze zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte de dood, die nu alle leeftijdsgroepen begint te omvatten. Het zijn niet alleen de ouderen…

Het neemt af tot het punt dat je meer en meer mensen doorbraak infecties ziet krijgen, en meer en meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen belanden in het ziekenhuis.”

Dit is na maanden van beweringen dat vaccins “95% effectief” waren en dat ze zo veilig en effectief waren dat iedereen meerdere prikken zou moeten krijgen. Plotseling is dat valse narratief in elkaar gestort, samen met een groeiende lijst van voetballers en jonge sportprofessionals die letterlijk op sportvelden over de hele wereld sterven, schrijft Mike Adams.

Dus wat is Fauci’s antwoord op dit alles? Meer booster injecties, zegt hij. Alsof een derde injectie het vaccin op magische wijze zal doen werken, terwijl de eerste twee injecties al rampzalig zijn gebleken. Voor de goede orde, de “booster”-injectie is gewoon weer een volledige dosis van precies hetzelfde gif dat in de eerste twee vaccins zit.

“Ik denk … dat de boosters een absoluut essentieel onderdeel van onze reactie zullen zijn, geen bonus, geen luxe, maar een absoluut essentieel onderdeel van het programma,” zei Fauci tijdens de podcast, waarbij hij verdubbelde op een mislukt vaccin dat dodelijk is mensen.

Restaurant rekent klanten met mondkapjes 5 dollar extra - en 5 dollar extra als je opschept over je vaccinatie

Mensen die de eerste twee opnamen hebben gemaakt, hebben mogelijk voldoende hersenbeschadiging om “boosters” te blijven nemen totdat ze dood zijn.

Natuurlijk zal iedereen die zo goedgelovig is om een derde prik te nemen nadat ze te horen hebben gekregen dat de eerste twee niet meer werken, waarschijnlijk ook een vierde prik nemen als ze te horen krijgen dat de derde niet meer werkt. Op dit punt zou geen enkel rationeel persoon ook maar enige bewering over de werking van vaccins mogen geloven, en iedereen die blijft geloven dat deze vaccins hem of haar “bescherming” bieden tegen een pandemie, is duidelijk cognitief achterlijk of werkt onder een of andere mindcontrolspreuk.

Het is vrij duidelijk dat Fauci wil dat mensen biowapen-injecties blijven nemen tot ze sterven. Om dat te kunnen doen, moeten ze mensen blijven misleiden om nieuwe spike-eiwitinjecties te nemen door de injecties die ze eerder namen ongeldig te maken. In Frankrijk worden nu vaccinpaspoorten ongeldig gemaakt voor burgers die de eerste twee injecties hebben genomen, allemaal in een poging hen te dwingen tot een derde injectie (die binnenkort een vierde injectie zal zijn). Van ReclaimTheNet.org:

“Franse inwoners boven de 65 jaar zullen hun vaccinpaspoort gedeactiveerd zien worden als ze de boosterprik niet nemen wanneer ze daarvoor in aanmerking komen… De regering zei dat senioren boven de 65 jaar die hun boosterprik niet nemen wanneer ze daarvoor in aanmerking komen, hun vaccinpaspoort gedeactiveerd zullen zien worden en dat ze dus buitengesloten zullen worden van een groot deel van de samenleving.”

Er is iets heel ergs aan de hand: bijna 30.000 sterfgevallen gemeld in EU, VK en VS na de COVID-19 injectie

Begrijp je dat? Als je weigert de eindeloze parade van dodelijke spike-eiwitinjecties te nemen, zul je van de samenleving worden afgesneden. Het roept de vraag op: wat was de zin van de eerste twee injecties in de eerste plaats?

Veel mensen namen de injecties omdat ze wilden dat de regering hen met rust liet. Nu krijgen ze te horen dat hun eerste golf van gehoorzaamheid niet meer telt. Mensen worden als honden getraind om te buigen voor steeds hogere gehoorzaamheidseisen van de kwaadaardige overheid.

Toch probeert diezelfde regering ons allemaal te vermoorden, en ze gebruiken vaccins – en voedselschaarste, voedselinflatie, energiestoringen, etc. – om dat einddoel te bereiken. Covid vaccin “booster” injecties zijn slechts gehoorzaamheidsstappen die nodig zijn voor de voltooiing van vaccinzelfmoord.

Degenen die doorgaan met het nemen van vaccinaties versnellen alleen maar hun biologische vernietiging en spelen zo de globalisten in de kaart die een einde willen maken aan de levensvatbaarheid van het menselijk ras op de planeet Aarde.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER



 Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSpike-eiwit dringt celkern binnen – remt immuunsysteem en DNA-reparatie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.