Ik ben Leny, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Bosheks.
Ik ben een vrouw en woon in Planeet Aarde (Nederland) en mijn beroep is Medisch Entomoloog, Imker, Wiccan en Lichtwerker .
Ik ben geboren op 22/05/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Flora Fauna Muziek Wetenschap.
Meer dan een halve eeuw heb ik een dierenopvang ( Stichting/TAO Foundation) https://taofoundation.international/nl/ voor dieren die niemand meer wil hebben. Werk als ARA(Animal Rights Advocate) voor de dieren die geen stem hebben.Dieren/Cyber activist.
V
To see a world in a grain of sand And a Heaven in a wild flower, Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
~be who you are and say what you feel because those that matter... don't mind... and those that mind... don't matter..
Nice to see you here.㋡
I am a Wild Earthling.
I do not identify with illusory (and illegitimate) nation-state constructs nor do I require such constructs to verify and validate the legitimacy of my existence.
An infiltrator and subverter of institutions of indoctrination,an anti-authoritarian and an insurgent anarchist, and gravitate towards insurrectionist and anti-civilization tendencies. It's just a matter of whose.
Anti New World Order! "for our children, and our children's children"
I am a seeker, searching for truth, special behind the lies that the Goverments try to tell us.
Do not believe everything, discover your own truth!!
And please do not alowed that they take advantage of you.
Open your eyes!
Take care my friends Stay Wild & Free.. !
Tree Teardrop
X
Dropbox
Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.
Na de donkere dagen van de Tweede Wereldoorlog en de onmenselijke wreedheden uit die tijd zei de wereld: ‘Dit nooit meer’.
En toch, de taferelen die je nu ziet in Gaza hebben niets te maken met oorlogsvoering of zelfverdediging, maar alles met losgeslagen menselijke monsters.
Na de donkere dagen van de Tweede Wereldoorlog en de onmenselijke wreedheden uit die tijd zei de wereld: ‘Dit nooit meer’.
En toch, de taferelen die je nu ziet in Gaza hebben niets te maken met oorlogsvoering of zelfverdediging, maar alles met losgeslagen menselijke monsters.
In december was het weer zover. Het Pesticide Action Network Nederland stuurde een persbericht uit: 'Het regent pesticiden uit de kassen'. Eerder dit jaar werden we opgeschrikt door een serie artikelen in de Gelderlander over hoe parkinson om zich heen grijpt in de Betuwe. En ondertussen wordt de toelating van glyfosaat met maar liefst 10 jaar verlengd, omdat het volgens de EFSA veilig is. Wat vinden experts van de situatie? Wat is gevaarlijker voor onze volksgezondheid, de pesticiden of het bijeffect van de berichtgeving dat mensen groente en fruit gaan mijden omdat ze die als gifbommen zien?
Het is bijna een rituele dans aan het worden. PAN publiceert een onderzoek, zoals de pesticiden-regenende kassen en de 'persbericht-gestuurde' algemene media publiceren erover. In de publieke opinie laait de verontwaardiging op en de toelatende en controlerende instanties krijgen ervan langs.
Het Voedingscentrum moet er vervolgens aan te pas komen om ouders gerust te stellen en hen er weer van te verzekeren dat ze hun kinderen gerust groente en fruit kunnen laten eten.
Berichten gaan maar door
"Ze leggen regelmatig de vinger op de zere plek," zegt Peter Leendertse, expert bij het Centrum voor Landbouw en Milieu (CLM). "Maar maak mensen niet kopschuw voor groente en fruit. Dat is belangrijker dan sporen van residuen signaleren want die gehaltes zijn over het algemeen zo laag dat je er geen gezondheidseffecten van hebt. We zien vaak berichten die een bepaalde framing hebben of angst kunnen aanjagen bij consumenten. Als wij dan gevraagd worden naar duiding bij zo'n bericht en wat erachter zit, zien we bijvoorbeeld dat het om een beperkt aantal monsters gaat of om heel weinig metingen. Of om producten van buiten de EU, waar gebruik van 'verboden stoffen' wel toegestaan is maar waarmee ook de Nederlandse teelt in het verdomhoekje komt."
"De berichten gaan maar door", constateert Leendertse, "het is slecht voor de bodem, voor de biodiversiteit, kankerverwekkend en dan krijg je het gevoel dat ze er zoveel mogelijk voorbeelden bijslepen om maar aan te tonen hoe slecht het is. Als zij daar voor kiezen, is het voor hun rekening. Als het niet klopt, zullen wij dat onder de loep nemen en naar buiten brengen. Dat doen we niet vanuit een verdomhoekje of verdediging. Het is essentieel om achter de waarheid te kijken en niet ongegrond angst te zaaien."
Bewustwording
De scherpe taal heeft ook een voordeel. Leendertse zegt dat supermarkten door berichten zoals hierboven genoemd bewuster en gevoeliger zijn geworden voor wat zij accepteren van hun telers. In die zin draagt het bij aan bewust bezig zijn met verduurzaming van de gewasbescherming, en dat is een goede zaak. "Maar we moeten de 'overdrijving' wel blijven benoemen, want anders spoelt in de pesticidenpaniek-framing het goede - de lage residuen - ook weg en laat de consument groente en fruit staan."
Leendertse signaleert overigens in de berichtgeving ook punten die volgens hem terecht aandacht verdienen, zoals depositie van bestrijdingsmiddelen rondom kassen of de onzekerheid rondom glyfosaat. "Bij CLM zijn we wel verbaasd dat er 10 jaar bijkomt, want er zijn echt wel zorgen over de watervervuiling, parkinson en de bochten die de EFSA mogelijk heeft afgesneden door bepaald peer reviewed onderzoek buiten de afweging te houden. Zorgen voor de toepasser overigens, niet voor de consument, want die staat het meeste bloot aan de middelen."
'Dosis bepaalt het gif'
Ook het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) vindt het lastig om goed over de bühne te brengen hoe het werkelijk zit. In Trouw zei Ingrid Becks, directeur van het Ctgb, onlangs: "Onze medewerkers zijn experts en soms komt er iets in de krant wat niet helemaal klopt of de nuance mist. Dat vinden wetenschappers lastig. Zoals de rapporten van PAN over stoffen die ze in onze voeding aantreffen. Het is goed dat ze ons scherp houden, maar wat ik in de berichtgeving soms lastig vind, is dat er vaak alleen wordt gezegd: we vinden zoveel aantallen stoffen. Maar het feit dat we deze stoffen gebruiken, betekent dat je ze terugvindt. Het is ons werk om te kijken hoeveel we ervan terugvinden en of dat risico’s geeft. Het is een oude wijsheid: de dosis bepaalt het gif. En dat is hier cruciaal."
De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit NVWA, de politieagent voor de voedselveiligheid in ons land, komt ieder jaar met een rapport over de residuen van middelen in onze voeding. Over het algemeen zitten die resten ver onder de normen, zegt Becks. "Echt ver eronder. Dat vind ik het lastige aan die berichtgeving. Want het laatste wat ik zou willen is dat mensen daardoor geneigd zouden zijn om minder groente en fruit te eten.”
Gevraagd om een nadere uitspraak over de effecten van angst onder het publiek in het kader van dit artikel, reageert het Ctgb "als uitvoerder niet in de positie te verkeren om hierover een mening te geven."
Risico's miniem
Emeritus hoogleraar toxicologie Martin van den Berg schaart zich aan de zijde van Leendertse. "Ik denk dat we doorschieten in het creëren van toxifobie. Het zal voor gewone mensen die groente en fruit kopen best wel eens gebeuren dat ze een keertje een product kopen van buiten de EU met een te hoge residuwaarde of een middel dat in de EU verboden is. Maar dan blijft het bij een eenmalige blootstelling en dan kan ik me niet voorstellen dat er sprake is van een gezondheidsrisico."
Van den Berg wijst erop dat er de laatste jaren heel veel winst is geboekt door schadelijke gewasbeschermingsmiddelen te verbieden en te vervangen door middelen met minder risico's voor de volksgezondheid. Volgens hem is er wel degelijk een - kleine - groep mensen waar je je zorgen over moet maken, zoals de direct omwonenden van een Tata of Chemours of een lelieteler, omdat er terechte zorgen zijn over de onduidelijkheden van een hoge en langdurige blootstelling. Maar voor de gemiddelde Nederlander zijn de risico's van achtergrondblootstelling miniem. "Ik wil het niet recht praten, maar we zijn nu bezig met mensen collectief bang maken, alles is slecht."
Onderzoek naar kanker door pesticiden zinloos
Ook over de kankerverwekkendheid van pesticidenresiduen is Van den Berg uitgesproken. "Door de wachttijden die in Europa zijn afgesproken [= pauzes tussen een behandeling met pesticiden, CJ] is er in 99 van de 100 gevallen geen enkel kankerrisico. Sterker nog, ik denk ook dat mensen snel geneigd zijn om heel veel te mopperen dat we extra kanker krijgen, maar zich niet realiseren dat we een kunstmatige samenleving gecreëerd hebben waar we iedere dag aardbeien kunnen eten. Bij onze leefstijl hoort een synthetische component die we niet op willen geven." Van de Berg verwijst naar een recent onderzoek naar risicofactoren voor kanker door TNO en het KWF, waar hij in de begeleidingscommissie zat. De vraag was of pesticiden meegenomen moesten worden in het onderzoek. Nou nee dus, want het kankerrisico van pesticiden bleek marginaal ten opzichte van de negatieve impact van leefstijlfactoren als bewegen, alcohol, roken en voedingspatroon. "Overstappen op biologisch omdat je 100 wilt worden en de risico's van gewasbeschermingsmiddelen wilt vermijden, heeft geen zin. Ga vooral biologisch eten, maar doe dat dan voor het milieu," zegt hij.
Freddie Mercury and Michael Jackson - There Must Be More to Life Than This Golden Duet
"There Must Be More To Life Than This"
(with Freddie Mercury)
There must be more to life than this There must be more to life than this How do we cope in a world without love
Mending all those broken hearts And tending to those crying faces
There must be more to life than killing A better way for us to survive Why should it be just a case of black or white There must be more to life than this
Why is this world so full of hate People dying everywhere And we destroy what we create People fighting for their human rights But we just go on saying c'est la vie So this is life
There must be more to life than living There must be more than meets the eye What good is life, if in the end we all must die There must be more to life than this
There must be more to life than killing There must be more to life than this I live in hope for a world filled with love Then we can all just live in peace
There must be more to life, much more to life There must be more to life, more to life than this
Na de donkere dagen van de Tweede Wereldoorlog en de onmenselijke wreedheden uit die tijd zei de wereld: ‘Dit nooit meer’.
En toch, de taferelen die je nu ziet in Gaza hebben niets te maken met oorlogsvoering of zelfverdediging, maar alles met losgeslagen menselijke monsters.
Na de donkere dagen van de Tweede Wereldoorlog en de onmenselijke wreedheden uit die tijd zei de wereld: ‘Dit nooit meer’.
En toch, de taferelen die je nu ziet in Gaza hebben niets te maken met oorlogsvoering of zelfverdediging, maar alles met losgeslagen menselijke monsters.
Ongeacht wie je bent en wie je wel of niet steunt, zijn er dingen die iedereen hoort te weten. Dit, omdat je voordat je ergens een oordeel over kunt vormen wel bepaalde dingen moet weten.
Blow, ill wind, blow away
Let me rest today
You're blowin' me no good
No good
Go, ill wind, go away
Skies are oh so gray
Around my neighborhood
And that's no good
[Chorus 1:]
You're only misleading
The sunshine I'm needing
Ain't that a shame
It's so hard to keep up
With troubles that creep up
From out of nowhere
When love's to blame
So, ill wind, blow away
Let me rest today
You're blowin' me no good
No good
[Chorus 1]
I'll wind
Eén van de meest bizarre zaken in ons land is die van de voormalig secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink. Ondanks een spoor van lijken van dode getuigen is de man nooit door een rechtbank veroordeeld.
In de achtergrond zijn krachten actief die erop uit zijn ons letterlijk van de kaart te vegen. Satanische krachten die er alles aan doen om alles wat abnormaal is volkomen normaal te laten lijken.
Het is even wennen aan de manier waarop men in Oekraïne met de democratie omgaat. Soms vliegen de scherven je letterlijk om de oren, maar dat mag de pret niet drukken.
Nieuwe bezems vegen schoon en dat telt ook voor een nieuw rechts kabinet dat nu in de maak is. Het oude kabinet bestond voornamelijk uit lakeien van het WEF, maar hoe zal dat straks gaan?
Er is al jaren een trend waarbij rijke mensen stukken land kopen op afgelegen locaties en deze voorzien van ondergrondse bunkers. Nu is ook Mark Zuckerberg druk bezig om een enorme ondergrondse schuilkelder te bouwen op Hawaï.
Het is helaas een feit dat er wel veel wordt geprotesteerd tegen de door Israël uitgevoerde genocide in Gaza, maar ook dat er helemaal niets gebeurt. Er is geen land ter wereld zo lijkt dat Israël echt durft aan te pakken.
Het zal nog wel even duren, maar meer en meer mensen beginnen in te zien wat er eigenlijk gebeurt in onze maatschappij. Nog spelen bepaalde figuren mooi weer, maar het punt waarop ze in de beklaagdenbank moeten plaats nemen komt steeds dichterbij.
Landen en hun leiders hebben soms principes, maar die principes blijken altijd flexibel te zijn. En dat is iets dat de Rothschilds al heel lang geleden wisten.
De bevolking trapt helaas nog steeds massaal in de CO2 val en stapt dan ook steeds vaker over op een elektrische auto. Ze denken dat ze daardoor meehelpen om het klimaat te redden en geen moment zien ze het echte gevaar.
Antisemitisme komt steeds meer voor en is uiteraard verwerpelijk. Maar, antisemitisme kan ook worden gebruikt als een wapen en dat is wat er nu gebeurt.
Gelukkig wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar de beruchte ‘coronavaccins’. Nu komen er dingen boven water waaruit blijkt dat door de aard van deze ‘vaccins’ deze nooit in staat waren om overdracht te stoppen.
Het is natuurlijk opvallend hoe bepaalde wereldleiders allemaal hetzelfde liedje zingen. Je zag het bij ‘build back better’, je zag het bij Pizzagate en je ziet het bij Gaza.
Hoe corrupter je bent des te eerder bereik je de absolute top in onze wereld, zo lijkt het. En om die corrupte mensen aan de top onder controle te houden, komt een figuur als Jeffrey Epstein in beeld.
Ongeacht wie je bent en wie je wel of niet steunt, zijn er dingen die iedereen hoort te weten. Dit, omdat je voordat je ergens een oordeel over kunt vormen wel bepaalde dingen moet weten.
Terwijl de mensen bij bosjes dood neervallen, is het feest voor aandeelhouders van Pfizer. De grootste aandeelhouder van Pfizer is Vanguard die honderden miljoenen dollars aan winst kan opstrijken.
Ze spelen een soort kat en muis spel met ons, waarbij zij de kat zijn en wij de muis. Als wij niet reageren zoals zij willen, geen probleem, dan gaan ze geruisloos over naar plan B.
Als je in Amerika een politieke carrière wilt maken, dan is het een voorwaarde dat je verklaart Israël onvoorwaardelijk te steunen. Maar, wat gebeurt er nu als iemand dat toch niet doet?
Toevalligerwijze gebeuren er, nadat men is begonnen met ‘vaccineren’ tegen corona, allerlei bizarre dingen die officieel niets met het ‘vaccin’ te maken hebben. Dan moet het welhaast toeval zijn dat al deze dingen juist nu gebeuren.
Ongeacht wie je bent en wie je wel of niet steunt, zijn er dingen die iedereen hoort te weten. Dit, omdat je voordat je ergens een oordeel over kunt vormen wel bepaalde dingen moet weten.
Toevalligerwijze gebeuren er, nadat men is begonnen met ‘vaccineren’ tegen corona, allerlei bizarre dingen die officieel niets met het ‘vaccin’ te maken hebben.
Dan moet het welhaast toeval zijn dat al deze dingen juist nu gebeuren.