Food discovery of India.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
In het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel loopt van 7 oktober tot 21 janauri 2007, het festival of India waarbij dans en Tejas, de eeuwig scheppende energie, het hele najaar bezoekers in vervoering brengen. In de marge van dit evenement nodigt Sheraton Brussels hotel & towers twee grote chefs uit New Delhi en Pondichery uit om hier het grootste festival van de Indische keuen op touw te zetten dat onze hoofdstad sinds jaren heeft gekend.
Het verrukkelijke Indië van de Maharadjas, het geheime Indië van Kerala en Kasjmir, het mystieke Indië van de uitlopers van de Himalaya
ze komen allemaal aan bod van 5 tot 16 oktober 2006 tijdes het food discovery of India festival. Dit evenement staat onder het beschermheerschap van de Indische Ambassade in Brussel en zijne Excellentie Dipak Chatterjee. Het galadiner vindt plaats op 6 oktober en de gasten kunnen dan naast de rijke culinaire specialiteiten ook genieten van het gemaskerde dansspektakel van de Chhaw group.
Elke avond tussen 5 en 16 oktober pakt het Sheraton hotel & towers in een aangepast muzikaal kader uit met Indische specialiteiten, bereid door de twee chefs die speciaal voor dit festival naar Brussel overkwamen. Gaurav Varshney zwaait de scepter in het Ashok Palace hotel in New Delhi, terwijl Manak Ghand aan het roer staat van de keuken in het Ashok Palace hotel in Pondichery. Eveneens tussen 5 en 16 oktober, pakt het restaurant Crescendo tijdens de middag uit met een aantal Indische specialiteiten die als lunchsuggestie worden aangeboden. RVH.
Restaurant Crescendo Sheraton hotel & towers Rogierplein Brussel - tel 02.224 34 20
|