Inhoud blog
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Citizen Series 8
  • De nieuwe zitbanken van Marie's Corner
  • Kleurrijk en minimalistisch
  • Van Pablo Picasso tot Peter Sutherland
  • Rebels & gorpcore
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 5 kleinste eilanden om een auto te huren

    Ook tijdens de winter kun je roadtrippen

     

    Een winterzonvakantie staat niet per se gelijk aan luieren op het strand. De avonturiers onder ons kunnen ook voor een roadtrip op een onbekend eiland kiezen! Inspiratie nodig om nog last-minute de zon op te zoeken deze winter? Dan komt dit lijstje goed van pas, want autoverhuurmaatschappij Sunny Cars zette de 5 kleinste eilanden om met je auto door te cruisen op een rijtje. En waarschijnlijk had je er nog nooit van gehoord..

    1 Turks & Cacois Islands: De Turks- en Caicoseilanden zijn twee eilandengroepen van de Caraïben die ten zuidoosten van de Bahama’s liggen. Foto’s ervan laten niets aan de verbeelding over: je waant je er in het pure paradijs! Om dat stukje hemel op aarde volledig te ontdekken, heb je er zonder twijfel een huurauto nodig. Zo kom je verlaten stranden tegen en maak je kennis met de ongerepte natuur. Dat het eiland een vreemde eend in de bijt is, blijkt wel uit de gekke manier van rijden: ook al staat het stuur van de meeste auto’s gewoon aan de linkerkant, toch rijden ze er links op de weg! Een beetje avonturier-gehalte is dus aangewezen..

    2 - Northern Mariana Islands: De Northern Mariana eilandengroep bestaat uit 15 pittoreske eilanden gelegen ten westen van de Verenigde Staten, waarvan Saipan het grootst is. Vooral wie van een combinatie tussen rust, paradijs, gastronomie en outdoor activiteiten houdt, is er op het juiste adres. Het ´grootste’ Northern Mariana eiland meet 20 op 10 kilometer en is dus ideaal om met de auto te ontdekken. Op kleine afstand heeft Saipan heel wat bergen, van waarop je een prachtig uitzicht op de Filippijnse Zee hebt. En om die plekjes te kunnen bereiken, heb je een auto nodig.

    3 – Antigua: Een andere kleine parel in de Caribische Zee is Antigua. Het eiland is 30 op 10 kilometer groot en mag zich het meest zonnige eiland van de Oost-Caraïben noemen. Ook tijdens onze winter dus! Op korte tijd kom je er met de auto heel verschillende landschappen tegen: Antigua heeft zowel groene heuvels, vlakke stranden als een gezellig havenstadje. De uitzichten onderweg krijg je er voor niets bij. Verder wissel je je huurauto best een dagje in voor een zeilboot: de constante passaatwind zorgt er voor een top zeilklimaat.

    4 Saint Croix: Saint Croix mag zich dan wel het grootste van de Maagdeneilanden op de Caraïben noemen, toch kun je er al op enkele dagen gemakkelijk de mooiste plekken ontdekken. Het eiland is 45 op 11 kilometer ´groot’ en hoort bij de Verenigde Staten. Met je huurauto zul je het vaakst stoppen langs de kustlijn, want op Saint Croix wordt er enorm veel gesnorkeld, gevist en gezeild. Omdat het koraal en de bevissing er op elk deel van het eiland anders uitzien, wordt aangeraden je met een auto te verplaatsen. Huur bijvoorbeeld een stoere jeep, ook handig voor je duik- en/of snorkeluitrusting. Zo mis je niets van de Caraïbische onderwaterwereld!

    5 – Saint Barthélemy: De laatste in dit lijstje is een iets bekendere speler. Beter gekend als St. Barts, is het eiland Saint Barthélémy een must voor wie van paradijselijke luxe houdt. Je vindt hier een walhallah van modeboetieks, heel wat wellnessmogelijkheden en parelwitte stranden. Het Franse eiland in de Caraïben is 21 km² groot en heeft heel wat ruige kustlijnen die je perfect met een huurauto kunt ontdekken. Op een week tijd heb je met een auto gemakkelijke alle hidden gems van St. Barts bereikt. Wist je dat er ook heel wat heuvels liggen, waarop je prachtige wandelingen kunt maken?

    Winterzon met de auto

    Wil je deze winter één van deze eilanden met de auto ontdekken? Dan kun je via www.sunnycars.be een huurauto boeken die je ophaalt op de luchthaven en weer inlevert als je terug naar huis keert. Op de Turks- en Cacoiseilanden kun je al een auto huren vanaf €422 per week, op de Northern Mariana eilanden vanaf €365 per week, Antigua kan vanaf €862 per week, Saint Croix vanaf €554 per week en op St. Barts ten slotte, kost een huurauto zo’n €356 per w­eek. Uitzonderlijk is de all-in formule waarin al je verzekeringen zitten, het eigen risico is afgedekt én je zelfs voor glas-banden-bodem en dakschades gedekt bent. Ook bij steenslag hoef je dus niets extra te betalen, wat handig uitkomt op eilanden met vaak minder uitgeruste wegen. Ook als je op zoek bent naar meer eilanden of winterzonbestemmingen om met een auto doorheen te rijden, kun je terecht op Sunny Cars’ website of je reisagent.

    Bij Sunny Cars huren mensen hun vakantieauto all-in. Een glimlach is standaard inbegrepen! Het bedrijf hanteert een unieke all-in-formule, waarbij all-in ook echt all-in betekent; van kosten tot verzekeringen en van voorwaarden tot afhandeling bij schade. Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort tot de grootste autohuurspecialisten in Europa. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt exclusief samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland waar zij haar huurauto´s via reisbureaus en online aanbiedt. Voor meer informatie: www.sunnycars.be.

     

     

     

     







    07-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La vie en rose ! Valentijn 14 februari ...

     

    Geniet met champagne Taittinger van elke seconde van Valentijnsdag. Cupido schenkt met veel liefde het glas van jou en je geliefde vol. Met een Prestige Rosé 49€ wordt het heerlijk ontwaken en zalig genieten van een frivool ontbijt of uitgebreide brunch.

    Liever romantisch tafelen ? Ontkurk dan een Comtes de Champagne Rosé 2006. 175€. Gegarandeerd één en al romantiek. En als afsluiter van een wondermooie Valentijnsdag een City Light Nocturne 51€.

    Rosé? Pure magie ! Met champagne Taittinger wordt Valentijnsdag pas écht onvergetelijk !





    06-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk, 5 evenementen in januari 2017

    In januari staan lekker eten en drinken centraal in Sarlat en Mercurey, terwijl Limoux al volop in de carnavalsfeer zit. Mensen die van strips en rommelmarkten houden, zijn dan weer welkom in Angoulême en Rouen.

    1) 14 en 15 januari - Feest van de truffel in Sarlat : Wie van truffels houdt, kent ongetwijfeld de zwarte truffel uit Sarlat. Elk jaar in januari viert de stad een weekend lang deze delicatesse. Bezoekers kunnen informatiesessies bijwonen, naar de markt gaan om verse truffels en andere afgeleide producten te kopen, deelnemen aan een “Croustous”, een truffeldegustatie, en zien hoe afgerichte honden op truffels jagen. Hobbykoks kunnen zich inschrijven voor een kookworkshop en samen met een bekende kok een gerecht klaarmaken... uiteraard met truffels! Meer info: www.sarlat-tourisme.com/fete-de-la-truffe-sarlat

    2) Van 20 tot 22 januari – Les Puces Rouennaises : Op zoek naar meubelen uit de jaren ’70, tweedehandskledij, oude pokémonkaarten, originele decoratie of muziekplaten ? Dan moet u in januari in Rouen zijn! Van 20 tot en met 22 januari vindt u daar in het Parc des Expositions de gezelligste rommelmarkt van Frankrijk, Les Puces Rouennaises. Elk jaar zijn meer dan 250 standhouders uit Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland aanwezig. Er is dus voor elke smaak en elk budget wat wils. Meer info: www.pucesrouennaises.com

    3) Van 26 tot 29 januari - Internationaal Festival van het Stripverhaal in Angoulême: Vier dagen lang kunnen striplezers hun hart ophalen in Angoulême, waar voor de 44e keer het Internationaal Stripfestival doorgaat. De Belgische striptekenaar Hermann, winnaar van de Grote Auteursprijs, staat in het middelpunt van de belangstelling deze editie. Naast Hermann zullen nog bijna 2000 andere auteurs deelnemen aan het festival. Ook aan de jongste lezers is gedacht: zij kunnen creatieve workshops volgen of hun favoriete striptekenaar ontmoeten. Meer info: http://www.bdangouleme.com/

    4) 28 en 29 januari – Saint-Vincent Tournante in Mercurey : Tal van wijnregio’s in Frankrijk houden jaarlijks een feest voor Saint-Vincent, de beschermheilige van de wijnbouwers. In Bourgondië krijgt elk jaar een ander wijndorp de eer om Saint-Vincent Tournante te organiseren en dit jaar mag Mercurey de feestelijkheden in goede banen leiden. Op zaterdag is er een optocht door de stad ter ere van Saint-Vincent en het hele weekend lang zetten wijnboerderijen in de regio hun deuren open voor een geanimeerde uitleg en bijpassende wijndegustatie. Meer info: www.mercurey2017.fr

    5) Van januari tot en met maart – Carnaval van Limoux : In Limoux kunt u 3 maanden lang carnaval vieren. Elk weekend van januari tot en met maart komen de carnavalsgroepen al dansend en lachend op straat. Wie geen alledaagse carnavalstoet wil zien, maar op zoek is naar echte folklore, zal in Limoux zeker zijn gading vinden. Na drie maanden feesten sluit de nacht van de Blanquette, vernoemd naar de bekende mousserende wijn van Limoux, de carnavalsperiode af. Meer info: www.tourisme-limoux-in-aude.fr

    http://france.fr





    06-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen: COMBINEER FOOD, STAD EN OUTDOOR ONDER HET NOORDERLICHT

    Van het kussen van een wolf tot varen langs de Noorse kustlijn

    Staat het spotten van de dansende groene golven boven besneeuwde toppen en ijzige vlaktes hoog op jouw bucketlist? Of geniet jij liever van een zelfgevangen koningskrab terwijl het lichtfestijn boven je hoofd uit elkaar spat? Breng dan tussen oktober en maart een bezoek aan Noord-Noorwegen! Als thuisbasis van het noorderlicht is deze regio dé plek voor jouw arctische avontuur. Spot walvissen, bezoek de sami of bekijk het noorderlicht vanaf het dek van een van de Hurtigruten schepen!

    Spot het noorderlicht in Noord-Noorwegen: Noord-Noorwegen wordt gezien als een van de beste bestemmingen om het noorderlicht te aanschouwen. Waar andere delen van de noorderlichtzone ontoegankelijk zijn voor reizigers vanwege hun ligging en temperatuur, geniet Noord-Noorwegen van een mild klimaat en hoge mate van toegankelijkheid. Bovendien is de kans op een bijzondere lichtshow in Noord-Noorwegen groot door de centrale ligging midden in de noorderlichtzone. Spot Aurora Borealis dus op een comfortabele manier met een noorderlichtsafari vanuit een van de Noord Noorse steden of gebruik de Norway Lights app om zelf de beste tijd en plaats voor het noorderlicht te vinden. Fingers crossed voor een onbewolkte nacht!

    Toenemende populariteit: De afgelopen tien jaar is de populariteit van Noord-Noorwegen als noorderlichtbestemming flink toegenomen. Dit blijkt uit de grote stijging van maar liefst 378% van het aantal geboekte nachten door reizigers. Hierbij wordt het spotten van het noorderlicht steeds vaker gecombineerd met bijvoorbeeld een citytrip of safari. Benieuwd hoe je jouw noorderlichtavontuur extra speciaal kunt maken? Een aantal tips op een rij:

    1.   Overnacht in magisch ijs: Ice, ice baby! In januari 2017 opent het Magic Ice Hotel in Tromsø haar deuren. Van de bedden tot de glazen, het hotel bestaat volledig uit ijs en sneeuw waardoor een nacht onder de arctische hemel binnen handbereik ligt.

    2.   Op zoek naar walvissen: Speurend over het wateroppervlak, op zoek naar uitstekende walvisvinnen of zelfs een gewaagde sprong; als dat geen arctisch avontuur is! Stap aan boord van een van de walvissafari's en spot de wilde dieren in het echt.

    3.   Cruise op een oude postboot : Voor de laid back reiziger! Cruise bijvoorbeeld met de oude postboot Hurtigruten van Lofoten via Europa’s noordelijkste punt de Noordkaap naar Kirkenes bij de Russische grens en geniet onderweg van al het natuurschoon, wildlife maar ook de authentieke dorpen en steden die Noord-Noorwegen te bieden heeft.

    4.   Culinaire koningskrabben : Ooit een krab gezien van 15 kilo met de afmeting van een kleine skippybal? In het oosten van Finnmark kun je deze delicatessen van oktober tot januari zelf vangen tijdens de rode koningskrab safari. Geniet vervolgens van het krabbenvlees onder het genot van een glaasje wijn, brood en een huisgemaakte dressing. Een must voor de fijnproevers (en dare devils).  

    5.   Ontmoet de Sami: Van oktober tot april stellen de inwoners van Noors Finnmark, de Sami hun lavvo’s open voor de buitenwereld. Omringd door sneeuw, bergen en de zee is het een perfecte plek om het noorderlicht te aanschouwen. Onder het genot van gedroogd rendiervlees en een warm kampvuur, vertellen de Sami hun verhaal.

    6.   Kus een wolf: Slapen tussen de wolven boven de poolcirkel? In de Wolflodge van het Polar Park in Narvik kan het! Om het avontuur nog mooier te maken staat je de volgende ochtend een heuse wolvenkus te wachten!

    7.   Outdoor citytrippen: Ook voor een stedentrip ben je in Noord-Noorwegen aan het goede adres! De grootste en bekendste bestemming hiervoor is Tromsø, gelegen op 350 kilometer boven de poolcirkel. Geniet van een fijn Noors diner voor je aan je noorderlichtsafari begint.

    Het noorderlicht: hoe zit het eigenlijk?

    Elke 11 jaar draait de polariteit van de zon waardoor er meer zonneactiviteit plaatsvindt en de kansen om het noorderlicht te aanschouwen toenemen. Van 2011 tot en met 2015 heeft het noorderlicht zich ieder jaar in volle glorie laten zien. Deze ‘noorderlicht climax’ is momenteel aan het afnemen maar hier merk je in Noord-Noorwegen weinig van volgens wetenschappers. Meer weten? Bezoek dan Spaceship Aurora in Andenes. Dit onderzoekscentrum laat op een interactieve manier zien hoe het noorderlicht is ontstaan en wat voor effect dit op de aarde heeft.

    Reizen naar Noord-Noorwegen

    Overtuigd van een noorderlichtreis naar Noord-Noorwegen? De touroperators Norske, BBI Travel of Buro Scanbrit helpen je graag! Vlieg vanaf Amsterdam via Oslo naar Noord-Noorwegen of pak een chartervlucht vanuit Brussel of Amsterdam naar Tromsø.

     





    05-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEAM 7 in première op Batibouw - Brussel - 16 tot 26 februari 2017

    TEAM 7 maakt zijn entree in de keukenhal van Batibouw en dat is bijzonder goed nieuws voor wie echt duurzaam wil leven. Dit Oostenrijkse topmerk is wereldwijd toonaangevend op het gebied van volledig natuurlijk designmeubilair. TEAM 7 maakt meubilair voor het leven en doet zelf aan duurzaam bosbeheer vanuit een cradle-to-cradle gedachte.

    Elke keuken en meubilairoplossing van TEAM 7 is maatwerk. De gebruiker kiest de houtsoorten, de indeling, de materialen en de afmetingen. Alles kan, zelfs kookeilanden die van hoogte kunnen veranderen. Bovendien zijn TEAM 7 meubelen mooi op elkaar afgestemd, gebruikers kunnen zelf bepalen hoe sterk ze het uitzicht van bijvoorbeeld keuken en leefruimte willen integreren. Alle TEAM 7 keukens en meubelen worden uit echt, massief hout vervaardigd. Dat maakt ze enorm sterk en duurzaam. De houten oppervlakken zijn uitsluitend veredeld met natuurlijke olie en eenvoudig te onderhouden. Zo blijft het hout openporig, wat gunstig is voor het binnenklimaat en toelaat deukjes en krassen makkelijk te repareren.

    Het merk heeft een eigen testlaboratorium en beschikt over alle toonaangevende internationale milieu- en kwaliteitslabels. Het hout van TEAM 7 komt uit bossen die het zelf duurzaam beheert. De controle van TEAM 7 op een duurzame productieketen, van boom tot klant, is uniek in de wereld. En meer dan veertig gerenommeerde designprijzen bewijzen hoe TEAM 7 ook het verschil weet te maken met een eigen, zelfbewuste stijl.

    k7 - de absolute top

    De k7 keuken is het vlaggenschip onder de keukens van TEAM 7. De combinatie van natuurlijk hout, glas en een kwartsstenen of keramisch werkblad maken deze keuken van ontwerper Kai Stania tot een indrukwekkend designstatement. Het werkblad van de k7 is in de hoogte verstelbaar van 74 tot 114 cm. Met een druk op de knop verandert het in een handig aanrecht of een sfeervolle bar. Bijpassende krukken uit bijvoorbeeld het lux programma zorgen voor een indrukwekkend ensemble. Mogelijke houtsoorten: elzen / beuken / kernbeuken / eiken / wild eiken / eiken wit geolied / wild eiken wit geolied / esdoorn wit geolied / kersen / noten / wild noten

    linee : veelzijdigheid

    Met zijn ruime keuze aan modellen biedt de linee keuken perfecte oplossingen voor elke ruimte. De talrijke configuratiemogelijkheden maken individueel keukenontwerp naar smaak mogelijk, van een eenvoudige wandkeuken tot een klassieke of moderne woonkeuken met kookeiland. Een waaier van grepen en tal van frontvarianten bieden massa's uitvoeringsmogelijkheden. Nissen met achterwanden in hout of gekleurd glas brengen leven en gezelligheid in het keukenontwerp. Mogelijke houtsoorten: elzen / beuken / kernbeuken / eiken / wild eiken / eiken wit geolied / wild eiken wit geolied / esdoorn wit geolied / kersen / noten / wild noten

    black line - strak raffinement

    De black line linee keuken van TEAM 7 heeft zwarte glazen fronten en geometrische lijnen. Het ontwerp is van de hand van Sebastian Desch. Het is mogelijk designelementen te integreren in de black line, net als in het woonkamermeubilair van TEAM 7. Op die manier ontstaat meer eenheid in het interieur. Designelementen kunnen worden voorzien van glazen deuren of open blijven voor een meer ontspannen look. Als altijd zijn alle elementen van deze TEAM 7 keuken uitgevoerd in massief natuurlijk hout. Gebruikers kunnen de black line naar wens indelen, van klassieke wandkeuken over kookeiland tot grote familiekeuken. Bij deze nieuwe look biedt TEAM 7 functionele uitbreidingen als een aangebouwde bartafel met glazen wangen en ark barkrukken met zittingen in leder of stof. Mogelijke houtsoorten: elzen / beuken / kernbeuken / eiken / wild eiken / eiken wit geolied / wild eiken wit geolied / esdoorn wit geolied / kersen / noten / wild noten

    loft - warme topklasse

    De loft keuken, ontworpen door Sebastian Desch, is een keuken voor wie houdt van echt vakmanschap en natuurlijke materialen. Voor de kok bevindt alles zich binnen handbereik in een ergonomisch kookeiland. In het natuurstenen werkblad zit een butcherblok vervat. Het warme natuurlijke hout en de open elementen maken de loft tot een transparant ontwerp, net als een architecturale loftwoning, waarin de gebruiker zelf een gedetailleerde indeling aanbrengt.

    In combinatie met de loft aanbouwtafel, optioneel met geïntegreerde besteklade of een uittrekbaar inlegblad, verandert de loft keuken in een trefpunt voor de hele familie. Uitgevoerd in wild eiken of wild notenhout oogt deze keuken bijzonder expressief. Mogelijke houtsoorten: elzen / beuken / kernbeuken / eiken / wild eiken / eiken wit geolied / wild eiken wit geolied / esdoorn wit geolied / kersen / noten / wild noten

    magnum tafel - bekroond topmodel

    De magnum is met zijn gepatenteerde 2soft uitklapmechanisme een heel bijzondere verlengbare tafel. Met een eenvoudige handbeweging kan men de tafel naar keuze met 50 of 100 cm verlengen. Deze uitvoering op Batibouw is tweemaal verlengd aan één zijde met inlegbladen van bronskleurig gekleurd glas. Het tafelblad is uitgevoerd in donker notenhout.

    De magnum is een klassieker en bestseller van TEAM 7 die in 2005 werd bekroond met een red dot design award. Het met één hand bedienbare uittrekmechanisme is nog altijd een maatstaf voor technologisch topcomfort. Tand-en-groef-verbindingen bewijzen hoe TEAM 7 vakmanschap en technologie perfect weet te combineren. De magnum tafel is ook als vaste tafel beschikbaar.

    lui stoel - eersteklas comfort

    De lui stoel, een ontwerp van Jacob Strobel, volgt de lichaamscontouren en biedt met zijn driedimensionaal gevormde bekleding eersteklas zitcomfort. Hoogwaardig leder of zachte Softstrick-bekleding maken de prettige zitervaring compleet. Op Batibouw uitgevoerd in notenhout, bekleed met blauw leder.

    cubus pure sideboard - pure elegantie

    De cubus pure sideboard of commode, een ontwerp van Sebastian Desch, past perfect bij de magnum tafel en lui stoelen. Typisch voor cubus pure is de accentuering van de fronten in natuurhout of gekleurd glas met een omlijsting van gekleurd glas van 4 mm aan de kanten. Gebruikers kunnen de glaskleur kiezen uit de NCS-kleurenwaaier of TEAM 7 standaardkleuren. Op Batibouw uitgevoerd in notenhout met bovenblad in bronskleurig matglas, voorzien van een greep met touchbeslag.

    cubus U-plank

    De wandgemonteerde cubus U-planken zijn ideaal om accessoires en decoratieve elementen te plaatsen. Ze kunnen in twee richtingen worden gemonteerd. Op Batibouw uitgevoerd in notenhout.

    De hoogwaardige keukens en meubelen van TEAM 7 zijn verkrijgbaar bij onder andere: Interior / Gent www.interior.be - Naturellement / Brussel www.naturellement.be - Cook-Art / Eupen www.cook-art.be







    04-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk, de belangrijkste evenementen voor 2017

    Grote sportevenementen, herdenkingsplechtigheden, festivals, nieuwe musea en tentoonstellingen.... er valt veel te beleven in Frankrijk in 2017!

    1) Viering 500-jarig bestaan van Le Havre : De stad Le Havre nodigt in 2017 iedereen uit om mee haar 500e verjaardag te komen vieren. Van 27 mei tot 5 november voorziet het programma “Un été au Havre 2017” (Een zomer in Le Havre 2017) allerlei activiteiten voor het hele gezin, zoals een tentoonstelling over Monet, de reuzen van Royal de Luxe tussen 6 en 9 juli en een groot feest op 8 oktober. Le Havre is meer dan de haven van Parijs, het is ook sinds 2005 UNESCO werelderfgoed. De feestelijkheden dit jaar vormen dus een uitgelezen kans om de stad te (her)ontdekken! Meer info: http://www.uneteauhavre2017.fr

    2) Marseille, Europese sporthoofdstad : Marseille is uitgeroepen tot Europese sporthoofdstad van 2017. Verschillende grote sportevenementen zullen er dit jaar gehouden worden, waaronder maar liefst 15 WK’s en EK’s. Onder andere het WK kunstschaatsen, het WK squash, WK windsurfen en WK boksen gaan dit jaar door in Marseille. Verder wordt ook de voorlaatste etappe van de Tour de France in de Europese sporthoofdstad gereden. In de zomer staan een heleboel sportactiviteiten voor het grote publiek gepland. Meer info: http://mpsport2017.marseille.fr/

    3) Herdenking Rodin : ‘Rodin. L’exposition du Centenaire’, dat is de titel van de nieuwe tentoonstelling over Auguste Rodin die vanaf 22 maart te zien is in Le Grand Palais in Parijs. Voor kunstliefhebbers het ideale moment dus om de werken van de wereldberoemde beeldhouwer, die 100 jaar geleden overleden is, te ontdekken. Ook in Calais kunt u enkele prachtige beelden van Rodin bewonderen. Vanaf 8 april loopt er in het museum van Schone Kunsten een tentoonstelling waar “De Kus”, één van zijn meest iconische werken, centraal staat. Meer info: http://www.grandpalais.fr/

    4) 25e verjaardag van Disneyland Parijs : Disneyland Parijs blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat wil het pretpark uitgebreid vieren. Vanaf 26 maart zullen twee nieuwe attracties, beiden gebaseerd op Star Wars, opengaan voor het grote publiek. Voor mensen die wat minder van actie houden, staan er ook 3 nieuwe parades op het programma: twee parades met de grootste disneysterren en eentje met alleen maar disneyprinsessen. ’s Avonds kunnen bezoekers genieten van Disney Illuminations, een nieuwe avondshow vol speciale effecten. Mickey Mouse neemt tijdens deze show de toeschouwers mee naar de bekendste Disneyfilms. Meer info : www.disneylandparis.be

    5) Wereldkampioenschap handbal : De beste mannelijke handballers ter wereld komen in januari naar Frankrijk voor het 25e wereldkampioenschap. Achttien dagen lang zullen 24 ploegen het beste van zichzelf geven om de titel te bemachtigen. De wedstrijden zullen in 8 verschillende Franse steden gespeeld worden, met name in Albertville (Halle Olympique), Brest (Brest Arena), Rijsel (Stadion Pierre Mauroy), Metz (Les Arènes), Montpellier (Park & Suites Arena), Nantes (Parc des expositions), Parijs (AccorHotel Arena) en in Rouen (Kinderarena). Er wordt verwacht dat een 500.000 fans hun favoriete ploegen komen aanmoedigen. Meer info: www.francehandball2017.com

    6) 10e Internationale Design Biënnale in Saint-Etienne : De stad Saint-Etienne, boegbeeld van design en creativiteit, organiseert in 2017 voor de 10e keer de Internationale Design Biënnale. Dit jaar draait met het thema “Les mutations du travail” alles rond de veranderingen die op het gebied van werk plaatsvinden. Naast verscheidene thematische tentoonstellingen, worden er ook conferenties en voorstellingen georganiseerd. In 2016 mocht de biënnale maar liefst 200.000 mensen verwelkomen. Meer info: http://www.biennale-design.com/

    7) Herdenking van de Slag bij Arras en Vimy : Wie meer wil leren over de eerste wereldoorlog, kan vanaf april In Vimy terecht. Vlakbij het grootste Canadese herdenkingsmonument in Europa opent een nieuw informatiecentrum op 9 april zijn deuren. Bezoekers kunnen in het centrum meer te weten komen over de hevige gevechten in de streek rond Arras, met een speciale focus op de Slag bij Vimy die 100 jaar geleden plaatsvond, en het internationale karakter van de oorlog. Meer info: http://www.pas-de-calais-tourisme.com/

    8) Festival “Fête le fleuve” in Bordeaux : Van 25 mei tot 4 juni vindt voor de 10e keer het festival “Fête le fleuve” plaats in Bordeaux. De Garonnerivier staat tijdens deze feestelijkheden in het middelpunt van de belangstelling. Tien dagen lang worden er events op en naast het water georganiseerd. Bezoekers kunnen kijken naar bootraces, deelnemen aan allerlei activiteiten op de kaaien en de Belem, een legendarische driemaster die sinds 1896 33 keer de Atlantische Oceaan heeft overgevaren, bezoeken. Meer info: http://www.bordeaux-fete-le-fleuve.com/

    9) Opening van het Yves Saint-Laurent museum : Modefans krijgen in 2017 nog een extra reden om naar Parijs te gaan. In de herfst opent er namelijk een nieuw museum dat volledig gewijd is aan Yves Saint-Laurent, een van ’s werelds bekendste modeontwerpers. Het museum is opgericht in het voormalige werkatelier van Yves Saint-Laurent. In het museum kan je dus niet alleen de baanbrekende, en vaak controversiële, creaties van de modeontwerper bewonderen, maar ook zien waar en hoe hij werkte. Meer inlichtingen: http://www.fondation-pb-ysl.net/

    http://france.fr

     





    03-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tahiti en haar eilanden

    Tahiti en haar eilanden zijn een waar tropisch paradijs. Het mag dan ook niet verwonderen dat ze al decennia lang de inspiratiebron vormen voor tal van legendarische films en televisieseries. Reis in het voetspoor van de personages van kaskrakers als Mutiny on the Bounty, Point Break en Couples Retreat. Of laat je inspireren door de Markiezen, net zoals Paul Gauguin en Jacques Brel.

    Klassiekers op Tahiti en Moorea: Fijne zandstranden, wuivende palmbomen en de appelblauwzeegroene lagune: in de baai van Matavia op Tahiti, waan je je meteen op de filmset van Mutiny on the Bounty en verwacht je dat het bekende zeilschip zo aan de horizon verschijnt. Van deze klassieker uit de jaren zestig, werden immers een aantal scènes opgenomen in deze baai. Dat dit exotische decor niemand koud laat, bewees alvast hoofdrolspeler Marlon Brando: hij werd verliefd op dit eiland, zijn cultuur, levensstijl en zijn Polynesische tegenspeelster en kocht nadien het eiland Tetiaroa. De scenes van Love Affair, het romantische drama uit 1994 met Annette Bening, Warren Beatty, Katharine Hepburn en Pierce Brosnan in de hoofdrollen, zijn eveneens opgenomen op Tahiti en op Moorea.                                           

    Romantiek op Bora Bora en Taha’a

    Ook Bora Bora is een populaire filmplek, herkenbaar aan de karakteristieke vulkaan die het eiland domineert. Een tip is logeren in het vijf sterren The St. Regis Bora Bora Resort met zijn luxueuze overwaterbungalows. Wie weet krijg je er dezelfde kamer als beroemde acteurs Vince Vaughn of Kristin Davis, bekend als Charlotte York in Sex and the City. Zij namen immers de hoofdrollen voor hun rekening in de Amerikaanse romantische komedie Couples Retreat die in dit hotel werd opgenomen. Op Bora Bora en Taha’a werden verder scènes opgenomen voor Sky Pirates en Hurricane, de klassieker uit 1979 met Mia Farrow. Wil je kans maken om een bekende acteur tegen het lijf te lopen, ga dan naar Bloody Mary’s op Bora Bora. Al meer dan 100 filmsterren kwamen eten in dit restaurant, van Rowin Atkinson – alias Mr. Bean - tot The Kardashians.       

    Surfparadijs Teahupoo

    Zelfs filmploegen van sportieve kaskrakers vonden hun weg naar Tahiti en haar eilanden. Een voorbeeld is de baai van Teahupoo op Tahiti, dat wereldwijd bekend staat als surfspot met meest sensationele en hoge golven. Hier werd de Amerikaanse actiefilm Point Break, uit 2015, deels opgenomen.

    Polynesische prinses

    De animatiefilm Moana of Vaiana is een hartverwarmende productie door de Walt Disney-studio’s en is sinds november 2016 in de Belgische filmzalen te zien. De film vertelt het verhaal van een stoer, Polynesisch meisje die op zoek gaat naar de halfgod Maui, die haar moet helpen om het hart van godin Tefiti terug te brengen en zo haar volk Motunui te redden. Dit cinematografisch meesterwerk is het resultaat van een aantal studiereizen naar Tahiti en Moorea, maar ook naar een aantal Polynesische eilanden van Oceanië, om de mensen, hun cultuur en tradities, de tatoeages, dans en muziek te leren kennen.

    Legendarische Jacques Brel en Paul Guiguin

    Een Polynesische schoonheid in de tropische natuur vol kleurige bloemen en weelderig groen of slenterend op het strand, dankzij kunstenaar Paul Gauguin en zijn schilderijen zijn deze taferelen van op de Markiezenarchipel wereldwijd beroemd. De artiest vond zijn inspiratie op het eiland Hiva Oa dat ook zanger Jacques Brel aantrok. Na wereldwijde rondzwervingen met zijn zeilboot werd hij bekoord door dit groene, pure eiland met zijn indrukwekkende vulkaan en blauwe baaien. Het werd zijn nieuwe thuis en inspireerde hem voor zijn laatste album Les Marquises. Zowel Gauguin als Brel liggen op het eiland begraven.

    ALGEMEEN: Tahiti en haar eilanden

    De idyllische bestemming Frans-Polynesië in de Stille Oceaan bestaat uit 118 eilanden verdeeld over vijf archipels en verspreid over een gebied zo groot als Europa. De bekendste eilanden Tahiti en Bora Bora maken deel uit van de Genootschapsarchipel, Rangiroa vind je in de Tuamotuarchipel, Hiva Oa is dankzij Jacques Brel en Paul Gauguin het bekendste eiland van de Markiezen en tot slot zijn er nog de Gambier-en de Australarchipel. Elk heeft zijn eigen unieke karakter: van weelderig begroeide vulkaankraters en hagelwitte of zwarte lavastranden tot atollen met appelblauwzeegroene lagunes en koraalriffen. Het tijdsverschil tussen Tahiti en België bedraagt elf uur in de winter en twaalf uur in de zomer. Reken voor de vlucht op ruim twintig uur. De officiële taal is Frans en de munteenheid is de XPF, de Franc Pacifique (één EUR = 119,33 XPF). www.tahiti-tourisme.be





    02-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De allereerste FIA formule R-brussels eprix

    De eerste Belgische Grand Prix race voor 100% elektrische voertuigen wordt gereden rond het Elizabeth park en de basiliek van Koekelberg. Het FIA Formule E Championship, het race kampioenschap dat door de FIA georganiseerd wordt specifiek voor wagens met een elektrische motor, doet de grootste metropolen ter wereld aan. Het derde seizoen is van start gegaan in Hong Kong begin september, gevolgd door de COP22-race in Marrakech. De 8ste manche van het kampioenschap zal op 1 juli 2017 neerstrijken in de gemeentes Koekelberg en Ganshoren. Deze onuitgegeven « ePrix » in België wil liefhebbers van snelle wagens en nieuwe technologieën aantrekken tijdens één van de grotere evenementen van 2017 dat volledig in het teken zal staan van innovatie en duurzame ontwikkeling. De Brusselaar Jérôme d’Ambrosio is één van de 20 piloten die aan de start zal staan van de eerste Formule E-wedstrijd op Belgische bodem.

    De limieten van elektrische motoren verleggen, met het oog op een duurzame toekomst, dat is de uitdaging waar het FIA Formule E Championship als sinds haar eerste editie in 2014 voor staat. Het succes en de uitstraling van het Formule E kampioenschap zijn mondiaal. De format van de race - nerveuzer en korter dan in de Formule 1 - en de doorgedreven R&D die 100% elektrisch vergt van de constructeurs, zorgen er voor dat de Formule E bijzonder aantrekkelijk is. Stéphan Uhoda, onvoorwaardelijke racesportfanaat en Gedelegeerd Bestuurder van het bedrijf Cecoforma, organisator en promotor van deze allereerste ePrix in België, is de laatste nodige contracten aan het afsluiten voor dit evenement met internationale uitstraling dat zal plaats vinden in het noordoosten van de hoofdstad.

    1 juli 2017: een groots internationaal evenement aan de poorten van Brussel

    Dankzij het enthousiasme en de pro-activiteit van de gemeentes Koekelberg en Ganshoren, en mede dankzij de ondersteuning van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zal de eerste Belgische Formule E Grand Prix plaats vinden aan de voet van een emblematische plek in Brussel: de Basiliek van Koekelberg - het grootste art-deco gebouw ter wereld – en het aanpalende Elizabeth park zullen het decor van de race vormen. Brussel wordt daarmee één van de tien steden ter wereld en de vierde in Europa, die een ePrix ontvangen. Het doel blijft daarbij het combineren van snelheid en duurzaamheid met het entertainen van het grote publiek. Het derde seizoen van het Formule E kampioenschap vindt ook plaats in de volgende steden : Hong Kong, Marrakech, Buenos Aires, Mexico City, Monaco, Parijs, Berlijn, New York, Montréal.

    De Formule E(lectrique) fungeert ook als een stimulans om auto’s te ontwikkelen die minder lawaaierig en duurzamer zijn, met het oog op een ‘zachtere’ mobiliteit en een aangenamere stadsomgeving. Om dit engagement kracht bij te zetten, kiest het kampioenschap er bewust voor om de races in een stadsomgeving te houden, zodat het evenement maximaal toegankelijk is voor iedereen, aangezien de traditionele autoraces meestal doorgaan op verderaf gelegen sites die enkel bezocht worden door echte racefanaten.

    De site rond de Basiliek en het Elizabeth park vormt een perfecte locatie voor de organisatie van dit evenement. Ze liggen in een stedelijke omgeving met park, wat perfect aansluit bij wat het kampioenschap voor ogen heeft. Dit grootse evenement zal er ook voor zorgen dat het lokale, maar ook internationale publiek deze wijk die in volle evolutie is, opnieuw zal (her)ontdekken. Vanuit een sportief standpunt belooft het parcours - tegelijk snel, maar ook technisch- dat het een spannende race zal worden. Het publiek zal alvast op een duurzame manier – dankzij het openbaar vervoer (bus, metro en nabijheid van het Noordstation) – de site kunnen bereiken.

    Een positieve relatie opbouwen met de wijk en haar inwoners

    Uit respect voor de buurtbewoners en de site waarop de race doorgaat, zal de organisator alle noodzakelijke stappen ondernemen om het park na het evenement opnieuw in de oorspronkelijke staat te brengen. De veiligheidsdiensten van de Formule E zijn ook volop bezig met het homologeren van het parcours, waardoor de toeschouwers de race in alle veiligheid zullen kunnen bijwonen. De lokale autoriteiten zullen alvast samen met de organisatoren een infosessie organiseren voor de buurtbewoners zodat gedurende de hele periode van het project alles op een positieve en constructieve manier kan verlopen.

    Veel meer dan enkel een race

    Deze 8ste etappe in de internationale Formule E competitie gaat breder dan enkel het sportieve luik. De organisatoren willen er bovenal één van de belangrijkste momenten van het jaar 2017 van maken, een evenement dat duidelijk de blik op de toekomst richt en dat het enthousiasme kan opwekken van zowel een Brussels, Belgisch, als een internationaal publiek. Op 1 juli 2017 vormt Brussel het toneel van een competitie die al in meer dan 100 landen op TV komt.

    Er zal speciaal voor het evenement ook een e-village opgericht worden, waar tal van leuke en informatieve activiteiten voor groot en klein georganiseerd worden.







    01-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2017

    Beste wensen voor een voorspoedig, gezond en vredevol 2017

    01-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld binnen reisbereik met SNP natuurreizen

    Het reisaanbod van SNP Natuurreizen is als een gigantische grabbelmand met fascinerende reizen, avontuurlijk en actief. Ze spreken iedereen tot de verbeelding, zeker de individuele reizen, waarbij je de touwtjes zelf in handen neemt.

    Met SNP Natuurreizen kun je zowat alle kanten op, niet alleen in Europa maar ook naar andere continenten. Alle reizen zijn gekruid met actie en avontuur. De algemene vaststelling bij het gevarieerde aanbod van deze reisorganisator is dat de reiziger het mooiste en het beste wordt aangeboden van wat er op een bestemming te zien en te beleven is. Programma’s van SNP Natuurreizen zijn met kennis van zaken en door mensen met ervaring samengesteld. De hoorn van overvloed van SNP Natuurreizen is gevuld met individuele reizen die je kunt bundelen rond trefwoorden als ver, dichtbij, overbekend, origineel, authentiek, duurzaam, kleinschalige accommodaties, mix cultuur-natuur-geschiedenis.

    Ver : Twaalf dagen fietsen op het paradijselijke eiland Bali, langs hotels en resorts. Het is een manier om het mooiste van het Indonesische eiland rustig te ontdekken. Fietsen tussen de rijstvelden en langs tempels, vanuit het levendige Ubud. Even aantrekkelijk is de 18-daagse rondreis met huurauto door Utah en Californië. Neem je stapschoenen mee voor onvergetelijke wandelingen door de mooiste parken van de Verenigde Staten, van Yosemite tot de Grand Canyon.

    Dichtbij: Het Deense Jutland is een op en top fietsvriendelijke bestemming. Door een licht golvend landschap gaat het richting Kopenhagen. Geen sprake van lastige kuitenbijters en wie nog meer wil genieten huurt een handige e-bike. Op naar La Douce France waar SNP Natuurreizen in veel regio’s thuis is. Ver hoeft het niet te zijn om echt te genieten, zoals in de regio Champagne. Voor een leuke break van vijf dagen kies je een originele wijnwandelreis, lekker weg mét bubbels!

    Overbekend: Er zijn reisbestemmingen die je once in a lifetime moet zien. Ook die zitten in het aanbod van SNP Natuurreizen zoals de Chianti streek in Italië. De beste manier om te genieten van het sublieme Toscaanse landschap, een patchwork van wijn- en olijfgaarden afgezoomd met ranke cipressen, is wandelen. Verken de wijndorpen Greve en Gaiolo, de middeleeuwse torens van San Gimignano. Proef de beste wijnen en de fin fleur van de Toscaanse keuken.

    Origineel : Reisbestemmingen waarvan je vrienden van opkijken: ga je deze zomer dáár naartoe !? SNP Natuurreizen heeft een oog voor verrassende buitenbeentjes. Een wandelavontuur in Albanië bijvoorbeeld! Als dat niet buiten de toeristische mainstream is! Acht dagen stappen door de Albanese Alpen, waar tradities overeind blijven en waar je te gast bent in eenvoudige guesthouses, bij de mensen van het land.

    Authentiek: Voor zij die houden van cultureel erfgoed, materieel of immaterieel, heeft SNP Natuurreizen heel wat in de aanbieding. Een wandelvakantie door de Peloponnesos bijvoorbeeld is als een reis terug in de tijd: een wandelavontuur, ontdekken van verborgen schoonheid, langs eeuwenoude routes tot bij idyllische dorpen en rustige strandjes, 15 dagen lang!

    Duurzaam: Duurzame ontwikkeling, respect voor bevolking, milieu en cultuur is de hoeksteen van elke reis van SNP. In elk programma is de duurzaamheidsfactor aanwezig, ook wat wintersport betreft. Het gaat om reizen met een minimale impact op de omgeving zoals de winterwandeltocht in Vorarlberg. Wandelend op sneeuwschoenen kom je op plekjes waar niemand anders komt. Zeven dagen genieten en de natuur geniet mee.

    Kleinschalige accommodaties: ‘Weg van de massa’ is het leidmotief van SNP Natuurreizen. Dat geldt ook voor het logies waarbij gestreefd wordt naar een combinatie van klein-gezellig-duurzaam. Maak er kennis mee tijdens een fietsvakantie in Marokko, een individuele reis van 11 dagen met overnachting in kasbahs en herbergen en waarbij de opbrengsten uit het toerisme ook bij de lokale bevolking terecht komen.

    Mix cultuur – natuur – geschiedenis: De individuele rondreis van tien dagen door Andalusië is een typisch voorbeeld van een reisproduct met een mix aan ingrediënten waardoor iedereen aan zijn trekken komt. Met de ‘culturele erfenis van de Moren’ zie je het rijke erfgoed in de Zuid-Spaanse landstreek en reis je door schitterende natuurgebieden waar je de wandelschoenen aantrekt.

    Vlamingen kiezen voor SNP Natuurreizen !

    Het reisaanbod van SNP Natuurreizen is zo overweldigend dat ook de Vlamingen er door worden bekoord. Met individuele reizen naar 270 bestemmingen en met reisprogramma’s die door kenners zijn samengesteld is SNP Natuurreizen ook op de Belgische markt een vaste waarde. Scherpe prijzen en aandacht voor duurzame ontwikkeling zijn belangrijke extra troeven.

    Maak kennis met SNP Natuurreizen

    SNP is onderdeel dan de Nederlandse ANWB, actief op een groot aantal fronten zoals pechverhelping op de weg en belangenbehartiger voor haar leden op het gebied van mobiliteit, vrije tijd en vakantie. SNP Natuurreizen is dé specialist voor actieve en duurzame vakanties, met een zeer gediversifieerd aanbod.

    Zowel voor de geciteerde als voor alle andere reizen van SNP : consulteer www.snp.nl/be. Via een handig zoeksysteem kom je vlot bij het soort vakantie en bij de bestemming waarover je meer informatie wenst.

    31-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novi Sad gekroond tot culturele hoofdstad van Europa 2021

    5 redenen waarom deze Servische parel op je must-see list moet staan. Novi Sad, de tweede grootste stad van Servië, wordt in 2021 de Culturele Hoofdstad van Europa en is daarmee de eerste stad buiten de EU die de prijs in ontvangst mag nemen. Met het Matica Srpska – de oudste cultureel-wetenschappelijke instelling van Servië –, het Nationaal Theater, het Fort Petrovaradin en de vele galerijen in de oude binnenstad is Novi Sad terecht een culturele trekpleister. Verder mag het zich ook de hoofdstad van de moderne cultuur noemen dankzij het jaarlijkse EXIT muziekfestival, al meermaals uitgeroepen tot beste festival in Europa. Tot slot is Novi Sad de hoofdstad van regio Vojvodina, die op haar beurt recent nog door Lonely Planet uitgeroepen werd tot één van de 3 must-see bestemmingen van 2017. Kortom: redenen genoeg om Novi Sad, rijzende ster uit de Balkan, met eigen ogen te ontdekken.

    Rijke geschiedenis: Novi Sad is de stad bij uitstek voor wie een combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis wel ziet zitten. De tweede grootste stad van Servië ligt aan de Donau en heeft letterlijk een verhaal te vertellen: zo betekent Novi Sad “nieuwe nederzetting”, omdat de Habsburgers het gebied pas in 1687 veroverden van de Turken en ze er een gloednieuw cultureel centrum uitbouwden. Daar kwamen uiteenlopende etnische groepen op af en die multiculturele sfeer hangt er anno 2016 nog steeds.

    Culturele trekpleisters: Het cultureel centrum van Novi Sad bestaat uit drie grote paradepaardjes. Zo kun je Matica Srpska bezoeken: de oudste culturele, literaire en wetenschappelijke instelling van het land. Het museum van Vojvodina is gevuld met archeologische, historische en etnografische voorwerpen uit de provincie. Voor nog meer cultuur ga je vervolgens naar het Nationaal Theater, dat al sinds 1861 prestigieuze voorstellingen ontvangt. En om je portie Servische geschiedenis compleet te maken, kun je het onaangetaste Fort Petrovaradin bezoeken dat hoog boven de binnenstad uittorent. Je kan er heerlijk verdwalen in de zowat 20 kilometer aan ondergrondse tunnels en krijgt er een prachtig uitzicht over de stad cadeau.

    EXIT festival: Een culturele hoofdstad zou zijn titel niet waard zijn als het niet ook de moderne ontwikkelingen omarmt. En laat Novi Sad daar nu juist in uitblinken. Elk tweede weekend van juli vindt het bekende EXIT-festival plaats in het Petrovaradin Fort. Het festival is al meermaals bekroond tot beste muziekfestival in Europa en ontving de afgelopen jaren heel wat bekende artiesten en dj’s. Het zijn evenementen als deze die de stad een jonge, levendige sfeer bezorgen.

    Gezellige binnenstad met galerijen: Naast de trekpleisters is ook rustig rondkuieren in de stad een speciale beleving. Novi Sad heeft een historisch stadscentrum, waar je op elke hoek wel een gezellige bar tegenkomt. Hier stallen ook heel wat kunstenaars hun werk uit in charmante galerijen. Verder kom je tijdens je wandeling ook het gezellige Vrijheidsplein, het grootse stadhuis en de imposante Engelse rooms-katholieke kerk tegen. Ogen schieten tekort!

    Must see region van 2017: Vojvodina: Wie wat meer tijd kan uittrekken voor zijn bezoek, kan naast Novi Sad ook de Vojvodina-streek ontdekken. Deze plattelandsregio grenst aan Hongarije en staat bekend om haar rijke landbouwcultuur. De eindeloze maïsvelden, wijn- en boomgaarden zorgen op hun beurt voor een rijke eetcultuur die een combinatie vormt van de Hongaarse en Slavische keuken. Daarnaast kan je er leuk overnachten in gerenoveerde landerijen of salasi die nog de authentieke levensstijl centraal stellen. Tot slot kan je in het Nationale Park van Fruska Gora, het enige gebergte in Vojvodina, heerlijk wandelen langs één van de 16 orthodoxe kloosters die nog dateren uit de periode tussen de 15e en 18e eeuw. Niet voor niets heeft reisgids Lonely Planet Vojvodina als één van de drie must see regio’s in 2017 aangeduid.

    Praktisch: Naar Servië reis je het makkelijkst met het vliegtuig. Air Serbia heeft dagelijkse rechtstreekse vluchtconnecties tussen Brussel en Belgrado. Novi Sad en Vojvodina zijn nog zo’n uur rijden vanuit Belgrado. Op de luchthaven en in het centrum van Belgrado kan je een auto huren of de bus nemen. Een vlucht h/t met Air Serbia kan al vanaf 195 euro/pp. Meer info: www.airserbia.com en www.serbia.travel

     

     

     

     

     











    31-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef de wonere wereld van 'The Last Frontier' met Seabourn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Seabourn, ’s werelds beste ultra luxe cruisemaatschappij, keert voor het eerst in 15 jaar terug naar Alaska. Gasten wacht een avontuur met tal van nieuwe optionele excursies aan land en Ventures by Seabourn, begeleide rubberboot- en kajaktochten om het natuurschoon van The Last Frontier te exploreren. Die natuurexploraties worden aangeboden op een reeks van 11-, 12- en 14-daagse cruises op het schip Seabourn Sojourn vanuit Vancouver, British Columbia, en Anchorage (Seward), Alaska vanaf juni 2017.

    “De exploraties op zeeniveau worden begeleid door gekwalificeerde gidsen en experts. Het is geweldig om op die manier Alaska intensief te verkennen. We zijn blij dat we onze passagiers zoveel exclusieve excursies kunnen bieden aan boord van Seabourn Sojourn het komende seizoen,” zegt Richard Meadows, President bij Seabourn. “Elke optionele excursie aan land en Venture by Seabourn geeft een authentieke kijk op Alaska onder begeleiding van deskundigen ter zake. Zo kunnen de gasten de meest verrijkende ervaringen opdoen. Zelfs voor wie al een cruise naar Alaska achter de rug heeft, valt heel wat nieuws te beleven bij Seabourn.”

    Vanuit de havens en bestemmingen onderweg kunnen de passagiers een waaier van excursies aan land ondernemen, zoals een trip met een hondenslee of watervliegtuig, wilde dieren observeren of vissen naar zalm, die er in Alaska in overvloed is. Ventures by Seabourn is een optioneel, betalend programma om de cruise-ervaring van de gasten te verrijken met leerrijke, spannende excursies onder begeleiding van deskundige teams van wetenschappers, geleerden, biologen enz., die hun kennis delen met de gasten. Een voorproefje van de Ventures by Seabourn in Alaska vind je hier.

    Seabourn Sojourn biedt een ruime waaier van excursies aan land en Ventures by Seabourn tijdens het seizoen 2017 in Alaska. Hoogtepunten zijn onder meer:

    Excursies aan land

    • Exclusieve St. Lazaria Wildlife Cruise & Lunch in Dove Island Lodge (Sitka) – Deze catamaranexcursie naar St. Lazaria National Wildlife is exclusief samengesteld voor Seabourn. De gasten observeren vogels en wildlife. In een verwarmde kajuit maken ze een comfortabele boottrip naar het zomerverblijf van duizenden zeevogels, van kuifpapegaaiduikers tot neushoornalken, die zich nestelen op de steile vulkanische kliffen. In het water zwemmen walvissen, zeeotters, ...
    • Mendenhall-gletsjer: hondensleeën en helikoptervlucht (Juneau) – De gasten maken een onvergetelijke rit met de oudste onderneming die excursies met hondensleeën aanbiedt, na een spannende vlucht boven de gletsjer Mendenhall. Professionele sleeërs helpen de gasten de honden te leiden of laten hen relaxen op de slee om te genieten van het overweldigende landschap. Ze kunnen een praatje slaan met de sleeërs en foto’s nemen met de honden vooraleer ze naar de luxe en het comfort van het schip terugkeren en kunnen terugblikken op een authentieke belevenis in Alaska.
    • Alaska Fishing & Wilderness Dining (Ketchikan) – Glijd in een bootje over het water doorheen het adembenemende landschap en gooi een lijntje uit voor het hoofdgerecht van een gourmet op een kampvuur. Na het vissen worden de gasten verwelkomd op een kampeerterrein in de wildernis rondom een knisperend vuurtje te midden van oude ceders en sparren. De versgevangen vis van de dag wordt geserveerd bovenop een met saffraan doordrenkt stoofpotje, geïnspireerd op bouillabaisse, samen met overheerlijke bijgerechten.
    • Burro Creek Waterfall Retreat & Crab Boil (Haines) – Burro Creek Lodge & Waterfall Retreat ligt verscholen aan de mystieke kustlijn van Lynn Canal – de langste en diepste fjord van Amerika. Hier wachten de gasten adembenemende watervallen, verbluffende panorama’s en een origineel diner in de wildernis. Na een boottransfer staan ze aan de voet van de meest spectaculaire waterval van Burro Creek of trekken ze op pad met een lokale bioloog voor een wandeling langs een pijpleiding van een halve kilometer, die het hydro-elektrisch system van de Lodge bevoorraadt.

    Ventures by Seabourn

    • Rudyerd Bay (Misty Fjords National Park) – Voor ontdekkingsreiziger John Muir was Misty Fjords National Park een van de mooiste plekken die hij ooit had gezien. Het avontuur per rubberboot en in de lucht biedt de kans om afgelegen delen van Misty Fjords te zien, met onder meer een hele reeks watervallen. Tijdens een korte vlucht vanuit de Misty Fjords ontdek je het beste van deze nationale schat van 930.000 ha. Biologen begeleiden de tocht met de rubberboot en geven uitleg.
    • Wandeltocht op Davidson-gletsjer (Haines) – Na een tocht met de rubberboot van Letnikof Cove naar Glacier Point starten de gasten een begeleide wandeling doorheen het gematigd regenwoud van Alaska met het Ventures team en gespecialiseerde lokale gidsen die hen uitleg geven over de heel gevarieerde fauna en flora. Wanneer de gasten de gletsjer Davidson bereiken, helpen de gidsen hen met de helm, stijgijzers e.d. om op de gletsjer te stappen.
    • Kajaktocht naar Holgate-fjord (Holgate-gletsjer) – Peddel in een tweepersoonskajak en ontdek de fjord Holgate, waar heel wat dieren in het wild leven tegen de achtergrond van indrukwekkende watervallen, ijs en gletsjers. Een gekwalificeerde Ventures kajakgids begeleidt de gasten tijdens deze unieke belevenis in Alaska. Een rubberboot volgt de groep op de voet.
    • Schilderachtige tocht door fjorden Tracy Arm & Endicott Arm (Sawyer-gletsjer/Endicott Arm) – Met een rubberboot doorkruis je legendarische landschappen met een overvloed aan wilde dieren. Je vaart door de fjord Tracy Arm naar de gletsjer Sawyer. Watervallen en wildlife – vogels, sneeuwgeiten, zeeleeuwen en zeehonden – zijn overal en dankzij de rubberboot kunnen gasten de gletsjer van dichtbij bewonderen.

    Het Alaskaseizoen van Seabourn Sojourn start met de 11-daagse ultieme Sojourn in Alaska, vanuit Vancouver, B.C., op 1 juni 2017, vanaf €5.199,00 per persoon. Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met een professionele reisadviseur, Seabourn bellen op 1-800-929-9391 of www.seabourn.com.

     

     

     

    30-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan vakantie toe ,maar geen zin om te skiën?

    Pierre & Vacances heeft alles in huis voor de perfecte vakantie, aan zee, onder de zon of hoog in de bergen.

     

     

    Het ruime aanbod van Pierre & Vacances telt meer dan 250 bestemmingen, goed voor een vakantie op maat voor iedereen! Gedaan met skiën. Deze winter staan wellness, ontspanning en vitamine C aan de top!

    In de bergen: ARC 1950 LE VILLAGE***** Het autovrije dorp Arc 1950 draagt het milieulabel ‘Clef Verte’ en telt acht vijfsterren-residenties, elk met een unieke stijl. Wie in een appartement in het gebouw ‘Prince des Cimes’ verblijft, krijgt bovendien rechtstreeks toegang tot het binnen-en buitenzwembad, naast verschillende wellnessruimtes die vrij toegankelijk zijn. Het is er op en top genieten in de bubbelbaden, de fitnesszaal, de sauna of de hamam.

    We mogen zeker ook de prachtige Spa Deep Nature®-wellnessruimte van Cinq Mondes niet vergeten, waar vakantiegangers terechtkunnen voor uiteenlopende wellnessformules volgens het overbekende Soin Signature. Het team van Spa Deep Nature® Arc 1950 ontwikkelde zijn eigen Soin Signature-verzorgingsritueel voor gezicht en lichaam: “Par-de là les Montagnes”, op basis van heilzame mineralen uit de streek van Les Arcs. Een gelaatsverzorging op maat van ieders huid, in combinatie met een verkwikkende en verlichtende lichaamsmassage. Tarief bij reservatie vooraf €202,50

    Aan zee : Houlgate, residentie en spa: Nood aan een portie frisse lucht of een hemelse sauna? In deze Pierre & Vacances residentie en spa vlakbij Houlgate komt elke vakantieganger tot rust, omringd door groen en typische Normandische gebouwen. De appartementen en woningen bieden een prachtig uitzicht over de zee en de kust. De Deep Nature®-wellnessruimte, voorzien van de nieuwste uitrustingen, en het verwarmde, veelzijdige bad zijn het hele jaar door geopend.

    Wellnesspakket: 1 peelingbehandeling (25min.) / 1Deep NatureI immersion-massage (50min.) /1 gelaatsverzorging voor een stralende huid (25min.) /1 ontdekkingsproduct Tarief bij reservatie vooraf: vanaf €154,85

    Onder de zon; Mauritius – Domaine des Alizées : Pierre & Vacances premium-residentie Le Domaine des Alizées-Grand Baie verwelkomt de vakantiegangers in vier-kamerappartementen van 115m², met een eigen infinitypool op het terras.

    Het zwembad ligt net als de volledig uitgeruste wellness-en fitnessruimtes op slechts 800 m van het strand van Pereybère. Een restaurant omringd door water schotelt de vakantiegangers de beste Mauritiaanse gerechten voor, met Europese, Indiase en Chinese invloeden.

    29-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herpotherm geen een koortslip geen kans

    Herpotherm pakt een uitbrekende koortslip doeltreffend aan. Het ziet eruit als een lippenstift, werkt op basis van geconcentreerde warmte en bestrijdt snel en efficiënt een koortslip. We hebben het over de Herpotherm, een compact apparaatje dat je makkelijk overal mee naartoe neemt, 100% succes garandeert en geen bijwerkingen heeft.

    Niks vervelender dan een koortslip die opsteekt. Dankzij Herpotherm voorkom je in enkele seconden tijd de uitbraak van een koortsblaasje. Van zodra je een koortslip voelt opkomen, gebruik je het koortslipapparaat. Pijn en tintelingen verdwijnen snel na aanraking met de warmtebron. Herhaal het proces 3 à 4 keer de eerste dag.

    51°C

    Hoe werkt de Herpotherm? Het compacte toestel is uitgerust met een keramisch contactoppervlak dat verhit wordt tot 51°C. Van zodra de eerste symptomen zich aanbieden, haal je de Herpotherm uit zijn omhulsel, plaats je het toestel op de plaats waar het virus opduikt en druk je op de knop. Het toestel warmt op waarna een geluidssignaal weerklinkt en een lampje oplicht. Als het geluid de tweede keer weerklinkt en het lichtje dooft (na 3 seconden) ben je klaar.

    Meer is niet nodig om te voorkomen dat het virus zich verspreid. Door de warmtebron aan te brengen op de met herpes besmette cellen, maken koortsblaasjes geen kans. De warmte breekt de enzymen en proteïnen van het herpesvirus waardoor de verdere ontwikkeling stopt. Zalfjes, plakkers en andere middeltjes zijn overbodig.

    Gecertificeerd medisch toestel

    Gebruik je de Herpotherm pas als de koortslip al doorgebroken is, verzacht het de symptomen en verdwijnen ze ook sneller. Herpotherm is een gecertificeerd medisch toestel van Duitse makelij. Ondanks de warmtebron is er geen enkel gevaar voor brandwonden. Door de vergulde contactoppervlakte is het 100% natuurlijke bestrijdingmethode ook geschikt voor personen die allergisch zijn voor chroom of nikkel. Ook geschikt voor kinderen.

    Herpotherm pakt enkel het lipblaasje aan, niet het virus. Waanneer je op een later moment opnieuw een lipblaasje voelt opkomen, gebruik je de Herpotherm opnieuw. Herpotherm is uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Ontsmetten na elk gebruik.

    Aanbevolen verkoopprijs: €45 - Raadpleeg www.herpotherm.be voor actuele verkoopinfo.

     







    28-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    27-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acacia- en bloemenhoning van Nutridia

    Keelpijn? Last van oprispingen? Of een bacteriële infectie? Honing verlicht de pijn dankzij zijn bacterieremmende werking. Het is niet alleen gezond, het is ook heel lekker! Daarom laat Nutridia je graag kennis maken met zijn acacia- en bloemenhoning. Terwijl deze laatste goed is tegen allergieën en hooikoorts, zuivert acaciahoning je bloed. Beide soorten honing zijn nu beschikbaar in een handige knijptube.

    Geen nood als de honing na enige tijd kristalliseert in een witte substantie. Dit proces is normaal bij honing. Het opnieuw vloeibaar maken doe je door de tube in warm water, in de zon of op de verwarming te plaatsen bij een maximum temperatuur van 40°C. Oververhitting vernietigt namelijk de enzymen of fermenten, die waardevol zijn voor je spijsvertering.

    Prijzen: Acaciahoning: 5,79 euro (350 gr) - Bloemenhoning: 4,79 euro (350 gr)

    www.nutridia.be





    27-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bie Riel - Be yourself, everyone else is taken

    Kan mode de wereld een beetje beter maken? Als het van Bie Riel afhangt, moet dit zeker kunnen. Dit jonge Belgische label wil in de eerste plaats een positieve boodschap uitstralen in kleren die zacht zijn en lekker zitten. Als een warme cocon tegen de kille wereld.

    Bie Riel is de collectie van het dynamische echtpaar Wim Verhoeven en Lieve De Paepe, twee creatieve, bewuste ouders die hun kinderen willen grootbrengen in een positieve sfeer. Hun collectie voor de hele familie straalt dit helemaal uit.

    Het eerste seizoen starten ze met een hoogwaardige sweatercollectie voor mannen, vrouwen en kids. De humor en het unieke artwork voegen een grote meerwaarde aan de collectie toe en maken haar herkenbaar op het eerste gezicht. Transferprints, 3D applicaties en andere afwerkingen worden in het eigen atelier ontworpen en artisanaal aangebracht. De zachte, mooie materialen garanderen een hoog feelgood gehalte.

    Bie Riel volgt geen seizoenen. Een sweater kan zowel in de zomer als in de winter perfect gedragen worden. Gedurende het jaar zal Bie Riel regelmatig nieuwe stuks aan de collectie toevoegen. Zo kan u het hele jaar door leuke en hippe stuks kopen!

     

    Paul Hewitt: get Anchored to things you love

    Paul Hewitt is een jong juwelenmerk uit Noord-Duitsland dat de klassieke preppy mode brengt.

    Geïnspireerd door de tijdloze chic van de "preppy style" afkomstig uit de Verenigde Staten, creëert Paul Hewitt uitzonderlijke en tijdloze accessoires die niet alleen smaakvol bij je outfit passen, maar je ook individueel aanvullen.

     

    Cybex:

    Wij zijn geslaagd! Met trots kondigen wij jullie aan dat wij niet 1 maar 3 keer als beste zijn uitgekomen met de crash test.

    Nu kunnen jullie met een gerust hart de Cybex-autozitjes installeren en genieten zonder zorgen!

     











    26-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newclon, pedaalemmer met kleine voetafdruk

    Voor de pedaalemmer newIcon dook Brabantia de natuur in: subtiel kleiroze, rustgevend mosgroen en guitig madeliefjesgeel. Met deze nieuwe tinten ruim je straks in stijl je interieur op én maak je tegelijk ook de wereld een stuk mooier. Want voor elke verkochte pedaalemmer doneert Brabantia een deel aan The Ocean Cleanup, een ambitieus project om plastic afval uit oceanen te vissen.

    Natuurlijke kleuren: Met de nieuwe pedaalemmer brengt Brabantia haar expertise in ‘afvaldesign’ in de praktijk. Zo combineert newIcon het beste van twee klassiekers, de vintage uitstraling van de Retro Bin met de geruisloze sluiting van de Silent Bin. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke pedaalemmer die je interieur karakter geeft. En daar zitten de drie nieuwe kleuren – geïnspireerd door de natuur – voor veel tussen: Moss Green ademt rust uit, Clay Pink tekent voor een zacht, romantisch accent, en Daisy Yellow brengt instant vrolijkheid in huis.

    Met de nieuwe kleuren – die het totaalaantal voor de collectie op 13 brengen – past newIcon ook probleemloos in elke stijl en elke ruimte binnenshuis – van keuken over badkamer tot je thuiskantoor. Bovendien ben je zeker van comfort en gebruiksgemak: stevig en stabiel dankzij de antislipbodem, soepel en stil dankzij de geruisloze sluittechniek. newIcon is ook geurdicht en gemakkelijk te reinigen.

    Duurzaam ontworpen: Brabantia heeft in ruim 60 jaar al meer dan 50 miljoen pedaalemmers geproduceerd. En altijd staat duurzaam design centraal. Met newIcon gaat het merk nog een stap verder. De pedaalemmer bestaat uit 40% gerecycleerd materiaal en kan na gebruik bijna integraal (98%) gerecycleerd worden.

    Bovendien doneert Brabantia voor elke verkocht newIcon aan The Ocean Cleanup, een vernuftig systeem dat via stroming het plastic afval uit oceanen wil opruimen. De uitvinding staat op naam van de Nederlander Boyan Slat en het prototype met lange, drijvende barrières wordt momenteel getest in de Noordzee. Zo helpt Brabantia ook mee aan het probleem van afval dat de afvalemmer niet haalt.

    Praktische info: Kleuren: 13 met Moss Green, Clay Pink en Daisy Yellow als nieuwe tinten - Inhoud: 3, 5, 12, 20 of 30 l - Richtprijs: vanaf 22,95 euro - Garantie: 10 jaar

    www.brabantia.com

     

     







    25-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toga, fitness en pilates op zee en onder zeil, de ultieme relaxatie

    Star Clippers is een aantal jaar geleden begonnen met het aanbieden van yoga, meditatie en pilates workshops aan boord van hun imposante zeilschepen, tijdens een aantal geselecteerde themacruises.

    Als het dek nog een beetje glanst van de ochtenddauw begin je de dag met een yoga-instructeur, terwijl het schip onder volle zeil door het water klieft. De opgaande zon, de zwoele wind, de gezonde zeelucht, de eerste warmte...dit voelt goed aan. Met een kleine groep passagiers en een leraar doe je een eerste yogasessie, in open lucht op het achterdek, met een wijds zeezicht. Wat een start van de dag. Dit is een buitengewone ervaring! En 's avonds, bij zonsondergang kan het nog eens. Dit is de ultieme vakantie voor wie op zoek is naar een gezonde ontspanning.

    De dagelijkse workshops worden gegeven door professionele instructeurs, en de deelname is volledig vrijblijvend en gratis. Slechts een handvol passagiers doet mee zodanig dat een groep altijd klein is. Ervaring hoeft niet. Het is het uitgelezen moment om met yoga of meditatie te beginnen, voor wie zin heeft om het uit te proberen. Twee keer per week geven de instructeurs in de bibliotheek een lezing over hun specialiteit, en over gezondheid en goed gevoel in het algemeen.

    Kalender van de Yoga, fitness & pilates cruises in 2017

    In de Middellandse Zee : Royal Clipper 6 mei: cruise vanuit Cannes, met Joel Harper – Fitness - Royal Clipper 13 mei: cruise vanuit Cannes, met Lauren Deatherage – Pilates - Star Flyer 17 oktober: cruise tussen Athene en Malaga, met Jenny Schatzle – Fitness - Star Flyer 31 oktober: cruise tussen Malaga en Las Palmas, met Shannon Aleksa - Yoga

    In de Caraïben: Royal Clipper 9 december: cruise langs de Grenadine Eilanden, met Catherine Derrow – Yoga - Royal Clipper 16 december: cruise langs de Windward Eilanden, met Paige Welborn - Yoga

    In Zuidoost Azië: Star Clipper 8 april: cruise vanuit Phuket in Thailand, met Allaya Cooks-Campbell – Yoga - Star Clipper 1 juli: cruise vanuit Bali in Indonesië, met Jordi Lippe-McGraw - Meditatie en wellness

    Wie tijdens de cruise graag aan zijn conditie wil werken, kan gebruikmaken van de vele gratis sportfaciliteiten in de aanleghavens. Zo kun je zwemmen op een voorbehouden plek maar ook duiken, stand-up paddelen, kajakken op zee, zeilen en windsurfen vanaf het zeilschip of het aangrenzend strand.

    De met zorg bereide gevarieerde gerechten en lokale specialiteiten in het restaurant en de hapjes in de Tropical Bar verwennen je smaakpapillen als je honger door het sporten en de zeelucht is aangescherpt.

    Star Clippers biedt tot 20% vroegboekkorting voor wie een cruise reserveert voor 31 januari 2017. Verschillende tour operators bieden speciale Star Clippers cruise packages aan met pre/post hotelverblijf, vluchten en transfers. Eén week cruise met Star Clippers kan reeds vanaf 1750€ (op basis van een buiten kajuit in vol pension). Breng een virtueel bezoek aan de schepen via www.starclippers.com

     

    24-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greek style yoghurt op een bedje van fruit of honig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verleng nog even dat zuiderse zomergevoel met de smeuïge, delicieuze Greek Style yoghurt met fruit of honing van Pur Natur. Na de succesvolle lancering van de kleine porties vorig jaar is onze intussen befaamde Greek Style yoghurt natuur nu ook verkrijgbaar op een bedje van fruit. Het ideale tussendoortje op het werk of als smakelijk dessert. Aan jou de keuze: ga je voor de klassieker, aardbeien, of ben je eerder in the mood voor perzik?

    De yoghurt op een bedje van honing is een echte smaakmaker en ook de limited edition sinaas-limoen-versie is eentje om zeker in huis te halen!

    Dankzij het unieke productieproces waarbij de yoghurt rijpt in de pot is de Greek Style yoghurt zacht en fris van smaak met een heerlijk volle, romige, vaste structuur. Zoals alle andere Pur Natur-producten is de Greek Style yoghurt vervaardigd op basis van gepasteuriseerde verse biologische melk, ongesuikerd maar perfect in harmonie met het fruit of de honing. Verkrijgbaar in packs van 2 x 150g.

    www.purnatur.eu

    23-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sweet dreams met SleepyLove Mango
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hoe hectisch wil je je leven? Een nooit aflatende stroom van aandachttrekkers als mobieltjes, apps en socialmedia eist zijn tol, de hele dag door. En daarnaast moet je ook nog werken, sporten, chillen, citytrippen en noem maar op. Kruip dan maar eens met een ontspannen hoofd in bed. Gelukkig kan SleepyLove Mango een handje helpen.

    SleepyLove met jasmijn was bij zijn lancering begin 2016 een instant succes. SleepyLove Mango is een nieuwe variant op de originele SleepyLove met een exotische mangosmaak. Food wizard Alain Indria van Lombardia ontwikkelde deze hot drink (overigens ook heerlijk gekoeld) toen het slaapprobleem van veel mensen zijn aandacht begon te trekken.

    "Als vegan en veggie restaurant en hotspot hebben we veel trouwe klanten die mij wel eens iets toevertrouwen over hun gezondheid. Ik vind dat een uitdaging om op mijn bescheiden manier daar iets aan te doen en ik sta heel graag te experimenteren in mijn werkkeuken. Toen ik vroeger professioneel surfte en de wereld rondreisde, ben ik me gaan verdiepen in kruiden, de veggie en vegan keuken et cetera. Uit die ervaring is mijn eerste hot drink, GingerLove, ontstaan. En nu voeg ik dus SleepyLove Mango toe aan mijn 'love' collectie", lacht Alain.

     Samenstelling met Bachbloesems

    In SleepyLove Mango zit mango, gember en Bachbloesems (honeysuckle, walnut, rock rose, impatiens, cherry plum, clematis, star of Bethlehem).

     Certificaten voor bio, Fairtrade, vegan

    Respect voor de natuur, een kleine voetafdruk, bio, vegan en veggie zitten in het DNA van Lombardia. Alle hot drinks zijn gecertificeerd door de Vegan Society en dus helemaal plantaardig, zonder melk. De bio lijn bevat 100% biologische ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Ze is ongezoet en bestaat uit GingerLove, GreenLove, Coconut Vibrations, DetoxLove en SleepyLove Jasmijn. De bio lijn is te vinden in biowinkels.

     De classic lijn werd als eerste uitgebracht en bevat 80% biologische ingrediënten en 67% fairtrade ingrediënten en is fairtrade gecertificeerd. De classic lijn bevat biologische, fairtrade rietsuiker en bestaat uit GingerLove, GreenLove en Coconut Vibrations. Deze classic lijn is te vinden in de winkels van Holland & Barrett, Aveve en de betere supermarkten.

     

     

     

    23-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!