artisanaal bakken en restaurant-waardig brood voor de feestdagen
» BAKPROGRAMMA’S PROFI-BAKKEN EN PIZZAPLUS - » GRAND COMBI-STOOMOVEN - » RECEPTEN
Uitpakken met je bakkunsten voor de feesten? Dat kan met behulp van souschef V-ZUG. De innovatieve combi-stoomovens van het Zwitserse merk zijn niet alleen een plezier voor het oog, maar ook ware technologische hoogstandjes. Met het bakprogramma Profi-bakken serveer je moeiteloos vers brood bij de aperitief. Staan er grote gerechten op het menu met kerst of nieuwjaar? Het unieke formaat van de Grand-combistoomoven garandeert een ongeëvenaarde textuur en smaak, zelfs bij de grootste baksels. De geur van versgebakken brood en perfect gegaarde koekjes komt je al tegemoet.
Broodnodig bakken
Heerlijk knapperig, versgebakken brood op de feesttafel? Deze appetizer geeft jou en je gasten aan het begin van je feestmaal meteen een restaurantwaardig gevoel. Met de combi-stoomovens CombairSteamer en CombiSteamer van V-ZUG is dit slechts een kleine moeite. Het bakprogramma Profi-bakken is een functie die stoom en hete lucht combineert in vier standen: klassiek, bebloemd, bestreken en laten rijzen. De perfecte mix tussen hete lucht en stoom zorgt voor een zacht binnenste en een goudkleurig, krokant laagje aan de buitenkant. Zo tover je zelf zonder veel moeite heerlijk brood, bladerdeeg en brioches op tafel. Dit lekkers smaakt als vers van de bakker, geeft je diner meteen wat extra’s en wordt dankzij de combi-stoomovens zo eenvoudig als maar kan.
Groots voor je gasten
Ben je van plan om een groot feest te organiseren voor vrienden of familie? Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, toch? Koken voor een groot gezelschap kan soms chaotisch zijn en vraagt wat voorbereiding. Gelukkig kan de Grand-combistoomoven jouw bereidingen meteen al wat in de goede richting sturen. Met zijn strakke en tijdloze design, maar vooral ook grote formaat, is deze oven ongetwijfeld een meerwaarde in je keuken. Een grote kalkoen, volumineuze ovenschotel of talloze porties moelleux schuif je er zonder enig probleem in. Door de combi-stoomovenfuncties te gebruiken, kan je nog meer aan. Zo bak je ook moeiteloos groot gebak en baguettes. Je feestvoorbereidingen verliepen nog nooit zo zorgeloos.
De keuken van La Mamma
Zijn het eerder de klassieke ovens die jouw hart veroverd hebben? Dan is de PizzaPlus-functie ongetwijfeld het ontdekken waard. Zoals de naam het al doet vermoeden, is deze ontworpen om heerlijke pizza’s te bereiden, maar ook ander brood en gebak dat hoge baktemperaturen vereist. Deze functie is een pro in krokante bodems, smaakvolle naan of heerlijk bruin, kneedvrij brood. De combinatie van hete lucht en onderwarmte tovert jouw hartige quiches, flammkuchen of fruittaartjes om tot onvergetelijke gerechten. Wat zet jij op je feestmenu? www.vzug.com
|