» E-LUCA
Geen gedoe meer met de barbecue aansteken, rookpluimen of kolen toevoegen. De Electric Age is aangebroken, ook bij de barbecues. Barbecook presenteert met trots de E-Luca, de nieuwste telg in de familie van elektrische grills. Na de E-Carlo is het nu tijd om kennis te maken met deze krachtpatser op stroom. Snel, rookvrij, duurzaam en handig. Dus zet ‘m klaar, plug ‘m in en grillen maar.
Deliciously electric
Met de E-Luca grill je zorgeloos zonder het gedoe van aanmaakblokjes, houtskool, rook of as. De grill verwarmt tot wel 389 °C en dankzij het lage deksel warmt hij ook sneller op dan ooit. Twee hittezones maken zowel direct als indirect grillen mogelijk, terwijl het led-display zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling. Extra werkruimte nodig voor de mise-en-place? Dan zijn er inklapbare zijtafels en een handige opbergruimte onderin. Daarin berg je je tools eenvoudig op én houd je ze binnen handbereik. Geen extra koffer nodig dus. Met de E-Luca focus je op de essentie van grillen, zonder beperkingen of afleidingen.
Easy peasy én duurzaam
Elektrisch grillen is niet alleen handig, maar ook gewoon slim. Je steekt de stekker erin en kunt beginnen grillen waar en wanneer je wil. Dankzij de precieze temperatuurcontrole gaar je je vis, groenten of vlees perfect à point, zonder zwarte plekken. Bovendien produceert de grill minder rook en vet, wat gezonder is. Als het Belgische weer je weer eens verrast met een regenbui, rol je de E-Luca gewoon naar binnen.
Elektrisch, maar dan anders
Naast de E-Luca heeft Barbecook nog meer elektrische toppers in huis. Neem bijvoorbeeld de compacte E-Carlo, die vanop de tafel menig harten (en lookboter) doet smelten. Minder ruimte, minder rook, maar zeker niet minder smaak.
Time to grill
Zin in een snelle, gezonde hap vers van de grill? Probeer jouw elektrische barbecue uit met deze tropische garnalenspiesjes. Vers, licht en boordevol smaak. Met sappige garnalen, zoete ananas en een vleugje kruiden zet je in een handomdraai een zomers gerecht op tafel. De E-Luca garandeert een gelijkmatige garing en een optimaal smaakbehoud. Grillers klaar? Grillen maar!
Ingrediënten voor vier personen: 500 gram grote garnalen (scampi), gepeld en ontdarmd - 1 ananas of mango, in blokjes - 1 rode paprika, in blokjes - 2 teentjes knoflook, fijngehakt - Sap en rasp van 1 limoen - 2 eetlepels olijfolie - 1/2 theelepel gerookt paprikapoeder - Zout en peper naar smaak - Spiesjes
Zo maak je het : 1. Meng de olijfolie, limoensap en rasp, knoflook, paprikapoeder, peper en zout in een kom. Voeg de garnalen toe en laat ze minstens 15 minuten marineren in de koelkast. - 2. Rijg vervolgens de garnalen afwisselend met de fruitblokjes op de spiesjes. - 3. Verwarm de E-Luca voor op middelhoge temperatuur. - 4. Grill de spiesjes 2 tot 3 minuten aan elke kant, tot de garnalen mooi roze en licht goudbruin zijn. - 5. Serveer meteen.


|