Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    25-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest

    LolaLiza's Garden Party Looks

     

    Belgisch, betaalbaar en feestelijk

    Beeld je een stralende dag in, met een zacht briesje dat door de bloemen in de tuin waait, en jij, gehuld in een fleurige LolaLiza-look die even vrolijk is als de dag zelf. Dat is precies waar het Belgische merk op mikt met haar gloednieuwe Garden Party-collectie. Van levendige prints tot elegante ontwerpen, deze collectie spreekt tot de harten van zij die willen schitteren in stijl, in de vorm van betaalbare luxe.

    Laat je het aankomende zonnige seizoen verleiden door onder andere een azuurblauwe jumpsuit, een lila suit of rode jurk en verfijnde knoopdetails en ruffles. Naast een uitgebreide collectie LolaLiza casualwear, staat het label ook voor je klaar bij speciale gelegenheden die op je agenda staan. Deze collectie viert dan ook de lente in al haar glorie, waardoor je kan stralen onder de warme zon in frisse designs.

    De collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf 28/03, online en in-store.

     







    25-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny Cars innoveert

    Sunny2go de ultieme reisassistent

     

    Nu ook datavolume en tijdschriften gratis bij je huurauto. Tijdens je vakantie onbezorgd en optimaal genieten van je bestemming, dat wil toch iedereen? Om dat zorgeloze gevoel mogelijk te maken heeft autoverhuurspecialist Sunny Cars twee extra gratis diensten toegevoegd aan haar reisassistent Sunny2go. Met Sunny2go krijgen vakantiegangers standaard een persoonlijke reisassistent bij hun huurauto inbegrepen en profiteren ze nu ook van 1GB datavolume en tijdschriften - zonder extra kosten. De onlangs geïntegreerde functies maken je volgende reis nog relaxter en zorgen ervoor dat je altijd online bent en genoeg entertainment hebt terwijl je onderweg bent naar je volgende bestemming.

    Eenvoudig én gratis surfen op vakantie.

    Er is niks zo vervelend als zonder mobiele data zitten. Daarom ontvangen klanten van Sunny Cars voortaan een gratis eSIM met 1GB datavolume voor 7 dagen. Deze eSIM kan vooraf eenvoudig geïnstalleerd worden en gaat in vanaf het moment dat je op je vakantiebestemming bent en je mobiele data gebruikt. Het datavolume is beschikbaar voor talloze locaties, van bestemmingen in Europa tot landen ver daarbuiten. Zodra het meegeleverde volume is opgebruikt, kunnen de frequente surfers ook nog extra data bijboeken bij Sunny2go's partner Manet Mobile Solutions. Deze nieuwe service is opnieuw een extra manier om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen in elke fase van het autohuurproces. Want vooraf weten dat je onderweg geen gedoe hebt, dat is waar de all-in autohuur van Sunny Cars voor staat.

    Zon, zee en e-magazines: Ontdek de gratis digitale bibliotheek

    Sinds kort krijgen alle huurders ook tot vijf gratis e-magazines ter beschikking. In plaats van met volle tassen te sjouwen, kunnen reizigers hun favoriete titels nu comfortabel op het strand lezen via tablet of smartphone. Sunny2go's mediabox biedt een breed scala aan mediatitels - van vrije tijd en mode tot auto's en business nieuws – gedurende de hele duur van de reis. Afhankelijk van de voorkeur van de reiziger kunnen deze magazines vooraf gedownload worden of, indien gewenst, zelfs op de laatste dag van de reis. De mediabox is beschikbaar in elk van de vier talen van de applicatie – Nederlands, Frans, Engels en Duits - elk met een aangepast portfolio. Als de gratis exemplaren op zijn, kunnen boekenwurmen extra tijdschriften kopen bij Media Carrier Solutions, de servicepartner van Sunny Cars.

    Maximaal reiscomfort met de Smart Delay service en conciërgeservice

    Sunny2go laat niets te wensen over voor haar huurders. Met de Smart Delay Service kunnen gebruikers ontspannen gebruik maken van luchthavenlounges bij vluchtvertragingen. Een ander hulpmiddel is de conciërgeservice, deze is tijdens de hele huurperiode beschikbaar via telefoon of chat met persoonlijke aanbevelingen en lokale tips. Een digitale reisgids biedt toegang tot informatie in het Nederlands over 80 bestemmingen over de hele wereld en in het Engels over meer dan 600 bestemmingen. Zo ontdek je welke bezienswaardigheden en insidertips er op je bestemming te vinden zijn. 

    Slimmer op reis met actuele parkeerinfo en gepersonaliseerde stadstours 

    Samen met Parkopedia verzamelt Sunny Cars alle informatie over parkeermogelijkheden voor hun reizigers in één oogopslag, inclusief openingstijden en parkeertarieven. Met partner Tripian biedt Sunny2go ook een innovatieve op AI gebaseerde functie aan. Gebruikers krijgen hierdoor de mogelijkheid om via kunstmatige intelligentie gepersonaliseerde stadstours en uitstapjes samen te stellen, inclusief lokale restaurantaanbevelingen. Zo kun je zelf aangeven waarin je geïnteresseerd bent en waar je je stadstour wilt beginnen. Op die manier wordt er een individuele route voor je uitgestippeld, helemaal afgestemd op jouw wensen.  

    "We zijn verheugd dat we gebruikers van onze digitale reisassistent Sunny2go per direct een nog praktischer dienstenportfolio voor huurauto's kunnen aanbieden. De vele functies van de online applicatie zijn erg populair bij onze klanten," benadrukt Hans Knottnerus, managing director Nederland, België en Frankrijk van Sunny Cars. De persoonlijke reisassistent van Sunny Cars kan eenvoudig gebruikt worden op een smartphone, tablet of via desktop. Alle functies zijn beschikbaar vanaf twee weken voor huuraanvang tot het moment de auto weer ingeleverd wordt. 

     

    25-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie

    McArthurGlen Designer Outlets in Roermond, Roosendaal en Roubaix

    Dit voorjaar pakken Designer Outlet Roermond en Roosendaal – net over de grens in Nederland – en Designer Outlet Roubaix – net over de grens in Frankrijk – uit met lentefrisse collecties, uitgebreide openingstijden en buitengewone kortingen. 7 dagen op 7!

    Designer Outlet Roermond: duik in een wereld van betaalbare luxe

    Designer Outlet Roermond in Nederlands Limburg biedt meer dan 200 designer merken waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Isabel Marant, Prada en Gucci. Je shopt er het héle jaar met tot wel 70% korting op de retailprijs. Recent werden nieuwe merken aan het aanbod toegevoegd, zoals Ecoalf, WRSTBHVR, Valentino, Rituals, Lyle & Scott en Lindt. Je vindt er ook kinderkleding van onder meer Name It, Adidas Kids, Tommy Hilfiger Kids, Kids Around en Scotch & Soda. Van 25 maart tot en met 7 april kan je in Designer Outlet Roermond extra lang shoppen tot 21 uur. Tijdens het paasweekend, van 29 maart tot en met 1 april, zelfs tot 22 uur.

    Designer Outlet Roermond ligt op een uurtje rijden van Hasselt en is elke dag open (ook op zon- en feestdagen). Er zijn tal van bars en restaurants (Starbucks, La Place, Dunkin’ Donuts, Wagama, YoYo Fresh Tea…), een ruime parking met elektrische laadpalen (alsook een ‘Premium Parking’ service met parkeergelegenheid vlakbij de ingang), en een overdekte kinderspeeltuin. Het outlet centre is met een wandeltunnel verbonden met het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad. Adres: Stadsweide 2, Roermond (Nederland) www.designeroutletroermond.com   

     

    Designer Outlet Roosendaal: Late Night Shopping op 30 maart

    Designer Outlet Roosendaal, net over de grens boven Antwerpen, biedt meer dan 100 designer merken waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Levi’s, BOSS, Guess en Karl Lagerfeld. Je shopt er het héle jaar met tot wel 70% korting op de retailprijs. Recent werden nieuwe merken aan het aanbod toegevoegd, zoals Lacoste, Under Armour, Gant, Vila, Columbia, Rösle en My Jewellery. Je vindt er ook kinderkleding van onder meer Name It, Puma Kids, Tommy Hilfiger Kids, Vingino en Nik & Nik (Nikkie). Op zaterdag 30 maart kan je in Designer Outlet Roosendaal extra lang shoppen tot 22 uur tijdens Late Night Shopping. Er is dan heel wat (kinder)animatie, en je krijgt tot wel 70% korting bovenop de outletprijs.

    Designer Outlet Roosendaal ligt op 45 minuten rijden van Antwerpen en is elke dag open (ook op zon- en feestdagen). Er zijn tal van bars en restaurants (Bonton, La Place, Frites Atelier, Illy casa del caffe, Per Tutti, Waffles & Churros…), een ruime parking (met elektrische laadpalen), en een overdekte kinderspeeltuin. Er zijn heel wat ontspanningsfaciliteiten op wandelafstand, zoals een zwembad, een escape room, en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin. Adres: Rosada 70, Roosendaal (Nederland) - www.designeroutletroosendaal.nl

     

    Designer Outlet Roubaix: voortaan ook open op zondag

    Designer Outlet Roubaix, net over de grens in noord-Frankrijk, biedt meer dan 80 designer merken waaronder waaronder Lacoste, Levi’s, Sandro, IKKS, Zadig & Voltaire en Claudie Pierlot. Vanaf 31 maart (Pasen) zal McArthurGlen Roubaix voortaan ook open zijn op zondag. Het centre is dan van maandag tot en met zaterdag geopend tot 19 uur, en op zondag tot 18 uur (ook op paasmaandag). Van 19 april tot en met 5 mei geniet je van extra lentekortingen bovenop de outletprijzen.

    Het outlet centre ligt in het centrum van Roubaix, op 30 minuten rijden van Kortrijk en is makkelijk bereikbaar met de metro vanuit Lille. Er is een ruime parking en er zijn tal van foodtrucks en bars. Adres: 44 mail de Lannoy, Roubaix (Frankrijk) www.mcarthurglenroubaix.fr

     

     

     

     

      

     

     

     







    24-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIY met Jung en MattoBoard

    Design It Yourself!

     

    Fervente designliefhebber, occasionele creatieveling of amateurontwerper? Maakt niet uit! Met de gratis webapplicatie MattoBoard maak je gemakkelijk en snel digitale collages en moodboards van bestaande materialen en producten van diverse merken. Ook de LS 990-schakelaars van JUNG zijn vanaf nu beschikbaar op het online platform, vrij om te gebruiken en te mix-en-matchen met andere producten. Op zoek naar inspiratie voor een volgend interieurproject? Met schakelaars en stopcontacten in alle tinten van het Les Couleurs® Le Corbusier-kleurenpalet ontwerp je voortaan naar hartenlust en in alle creativiteit.

    Online design

    Gedaan met rommelig knip- en plakwerk: MattoBoard staat voor meer design met minder afval. Met de handige online ontwerptool creëer je in een mum van tijd digitale 3D-materiaalcollages die bovendien een uitzonderlijke kwaliteit hebben. JUNG stelt de volledige kleurencollectie van de LS-reeks beschikbaar op het platform. Test de verschillende kleuren van de schakelaars met één van de 1000 andere materialen en producten en ontdek je eigen JUNG-stijl.

    To the test

    De studenten van de Akademie der bildenden Künste (ADBK) van München kregen alvast de unieke kans om JUNG en MattoBoard uitvoerig uit te proberen. De opdracht was simpel en bestond uit het ontwerpen van twee collages op twee dagen tijd. De moodboards van Paul Wilkes sleepten de eerste plaats in de wacht. Terwijl de ene een eerder futuristisch karakter had, werd de tweede collage afgewerkt met een warme seventies touch.

    Inspiratie alom

    Nu is het aan jou. Of je nu een doorgewinterde professional of enthousiaste liefhebber bent, MattoBoard is door iedereen gratis te gebruiken. Laat je inspireren door de moodboards van JUNG, ga aan de slag en get creative. Speel met verschillende LS-kleuren en contrasten of werk met het hippe chrome. Ga je liever voor een bohémien sfeer? Ook dat kan je bekomen met JUNG en MattoBoard.

     

     







    23-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner

    Marie's Corner, de Belgische leider op het vlak van tailor-made zitbanken, kondigt met trots de lancering aan van 7 nieuwe exclusieve modellen. De nieuwigheden vervolledigen een uitgebreid gamma van zitbanken, armstoelen, stoelen, krukken, poefs en ligbedden, steeds vervaardigd vanuit een groot respect voor puur vakmanschap. Het internationaal gerenommeerde huis zet zich nog meer op de kaart in de wereld van het interieurdesign als een dienstverlenend bedrijf toegewijd aan excellentie en innovatie. CEO Serge Silber deelt zijn visie met passie: "Bij Marie's Corner geloven we in het creëren van unieke stukken die de voorbijgaande trends overstijgen. Daarbovenop bieden we een hoogwaardige en gepersonaliseerde service aan onze klanten aan, zowel aan particulieren als aan professionals over de hele wereld."

    URBANA 130

    Alle hedendaagse verfijning van de URBANA-familie samengebracht in de 130 cm-versie van een in minder dan een jaar iconische bank. Ronde vormen, compact formaat, oog voor detail en de juiste verhoudingen - de URBANA 130 steelt de show met zijn unieke uitstraling en kan worden gecombineerd met andere zitbanken of gewoon solo schitteren. Dit krachtige model is de ultieme uitdrukking van het vakmanschap en de excellentie van Marie's Corner. Afmetingen: breedte 130 cm, diepte 90 cm, hoogte 70 cm

    UTAH

    Het model Utah is de ultieme schets van een toekomstig icoon en combineert moderne esthetiek met extreem comfort. Het evenwichtige silhouet en goed geproportioneerde rondingen maken het de ideale armstoel voor wie op zoek is naar "het" pronkstuk. De hoge rugleuning en omhullende armleuningen bieden extra veel comfort. Utah heeft alle troeven in handen om een sterke blijver te worden, zowel in residentiële interieurs als in de horeca. Afmetingen: breedte 80 cm, diepte 80 cm, hoogte 75 cm.

    BAXTER

    Elegant, functioneel en stijlvol - de gloednieuwe slaapbank van Marie's Corner voldoet aan alle eisen op het vlak van comfort en functionaliteit. Dankzij het slimme ontwerp biedt de BAXTER extra slaapruimte zonder toegevingen te doen aan het chique design dat het Belgische huis kenmerkt. Baxter heeft een superhandig openingsmechanisme en een comfortabele matras van 14 cm dik en 2 meter lang. Afmetingen: breedte 140 cm, diepte 100 cm, hoogte 90cm

    WATERLOO

    Marie's Corner stelt met trots Waterloo voor, een gloednieuwe zitbank. Dit model markeert de terugkeer naar authentieke en klassieke landelijke lijnen, verfraaid met een nieuwe verfijnde elegantie. Deze bank met afneembare hoes belichaamt pure verfijning en straalt een verfijnde eenvoud uit. De hoezen zijn volledig afneembaar en de rugkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor een comfort op maat. Een uitnodiging tot rust, een waar toevluchtsoord. Afmetingen Waterloo 230: breedte 230 cm, diepte 100 cm, hoogte 84 cm: Waterloo 260 breedte 260 cm, diepte 100 cm, hoogte 84 cm.

    TENNESSEE ROUND

    De nieuwste telg van de cultfamilie Tennessee? De Tennessee Round, een zitbank waarbij de rondingen de ziel en de bezieling vormen. Deze zitbank heeft een verfijnd en robuust design, uitgesproken maar beheerste vormen. De trendy ronde buigingen en de beukenhouten poten voegen een eigentijdse touch toe. Waar dit meubelstuk straalt als een ster? Goed zichtbaar, in het midden van de kamer! De Tennessee Round is beschikbaar als 3-zits, 2-zits of als modulaire configuratie. De zitbank versterkt de eenheid van de Tennessee-familie en biedt flexibiliteit in alle modulaire composities. De Tennessee Round herdefinieert de ervaring van hoogwaardig meubilair en biedt de perfecte balans tussen stijl en comfort. Afmetingen: breedte 345 cm, diepte 135 cm, hoogte 85 cm.

     

    CAROLINE

    De fijne en gracieuze lijnen van de stoel Caroline verbergen een uitzonderlijke stevigheid, dankzij de tegelijk slanke en sterke poten. De omhullende rugleuning en de perfecte verhoudingen zorgen voor comfort en perfecte elegantie. Het minutieuze werk aan de achterkant van de poten geeft deze stoel een sterke en aantrekkelijke esthetiek. De Caroline stoel van Marie's Corner biedt een subtiele mix van design en functionaliteit en valt op als een heus pronkstuk. Afmetingen: breedte 57 cm, diepte 62 cm, hoogte 84 cm.

    MINNESOTA

    De stoel Minnesota geeft een eigentijdse draai aan de klassieker Manchester. Terwijl de tijdloze essentie van de originele stoelbehouden blijft, oogt de Minnesota visueel lichter. Deze eigentijdse interpretatie behoudt het uitzonderlijke comfort van de Manchester en biedt een omhullende zitting die trouw blijft aan de reputatie op het vlak van elegant design en het comfort van gebruikers. De herziene lijnen voegen een vleugje frisheid toe en bestendigen tegelijkertijd de klassieke charme van de Manchester. Kortom, de perfecte fusie tussen verleden en heden. Afmetingen: breedte 57 cm, diepte 61cm, hoogte 85 cm.









    22-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bristol Mode to bright up your day

    Budgetvriendelijke musthaves voor elke gelegenheid : Van een ochtendkoffie in de stad naar die belangrijke meeting en dan op restaurant: Bristol, de Belgische mode- en schoenenretailer, introduceert een veelzijdige SS24 collectie waarmee je moeiteloos klaar bent voor je volgende activiteit.

    Flowy blouses & bomberjacks :Elke dag en elk moment bieden een mogelijkheid om er modieus uit te zien, zonder je bankrekening te plunderen, aldus Bristol’s kijk op Mode. De flowy blouses zorgen voor een moeiteloze overgang van dag naar avond, terwijl de stoere bomberjacks je outfit laten opvallen, vooral wanneer je ze combineert met een zomerjurkje bij zonsondergang. Onze favoriet? De denim rok, die een perfecte balans biedt tussen stoer denim en vrouwelijke elegantie.

    Praktische cargo & romantische jurken: Ongeacht je plannen dit voorjaar, Bristol biedt must-haves die perfect passen bij jouw persoonlijke levensstijl. Kies tussen romantische lange jurken voor die dromerige moods of ga voor comfort met een cargobroek. De mannencollectie biedt casual linnen sets die gemakkelijk aan te trekken zijn en stoere cargobroeken in denim of lichtgewicht chino-stoffen.

    Zomerse accessoires : Maak je zomerse look compleet met de multi-inzetbare accessoires van Bristol. Van resortstrepen op strandtassen die je meenemen naar zonnige vakanties tot opvallende fluogele tassen die je strandoutfit compleet maken voor een spontaan etentje na een dag aan zee.

    Match the shoes : Ook voor je keuze in schoenen heb je bij Bristol vrij spel dit seizoen. Ga je voor comfort, elegantie of wil je een statement maken? Kies uit stevige stappers, elegante avondschoenen of comfortabele muiltjes die de hele dag goed zitten.

    De fashionista's onder ons zijn aan het juiste adres bij Bristol. Zo voorspelt het merk een zomer vol denim en metallic. Spring mee op de trend met een paar denim haklaarzen of metallic sandalen.

    Bristol voor iedereen

    Bristol omarmt elk modegevoel, elke gelegenheid en elk individu. Daarom kiezen we ervoor om voor deze campagne geen professionele modellen te gebruiken, maar 'gewone' mensen. Want het is voor hen dat we mode creëren. Bij Bristol gaat het niet om ideale lichaamsmaten of perfecte huid, maar om het kleden van echte mensen, waarbij we streven naar inclusiviteit en het vieren van diversiteit.

    Praktisch Bristol biedt een uitgebreid assortiment aan dames-, heren- en kinderkleding, accessoires, schoenen en sportartikelen. Vind een winkel bij jou in de buurt via de store locator of bezoek de website www.bristolshop.be.





    21-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mikado, developed by Vitra in Zwitserland

    Design: Edward Barber & Jay Osgerby, 2024

     

    De Mikado-stoel van Edward Barber en Jay Osgerby heeft een serene en tegelijkertijd in het oog springende uitstraling. Hij wil geen indruk wekken door zijn vorm, maar wel door zijn comfortabele kwaliteit. De bekleding aan alle kanten en een geniaal eenvoudig mechanisme dat  onder de zitting verborgen zit, versterken de zitervaring en zorgen ervoor dat de rugleuning bewogen kan worden.

    Mikado is geschikt voor gebruik aan eettafels thuis, in restaurants of in vergaderruimtes en is ontworpen met het oog op duurzaamheid: aangezien de bekleding niet gelijmd is, kan ze worden verwijderd voor een eenvoudige reiniging of vervanging. De poten van hout of gerecycleerd aluminium kunnen ook afzonderlijk worden vervangen, zelfs door een ander type materiaal voor een geheel nieuwe look. Het binnenste zitpaneel is gemaakt van aluminium met een hoog gehalte aan gerecycleerd materiaal, terwijl de kern van de rugleuning is gemaakt van gerecycleerde kunststof. Doordat het ontwerp een eenvoudige vervanging van vele onderdelen mogelijk maakt, gaat Mikado ook bijzonder lang mee.

    Mikado is verkrijgbaar als fauteuil – met suggestieve armleuningen – of als bijzetstoel. Deze twee varianten bieden elk een verschillende zitervaring, maar toch lijken ze erg op elkaar. Daardoor kunnen ze samen worden gebruikt zonder de visuele harmonie rond een tafel of binnen een bepaalde ruimte te verstoren.  De verschillende pootvarianten, de twee rugleuningen en verschillende stoffen of lederen bekledingen in tal van kleuren zorgen voor talloze combinatiemogelijkheden.

     







    21-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack & Jones
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    breidt opnieuw hun merkenportfolio uit met prijscompetitieve ‘JJ REBEL’

     

    Een nieuw tijdperk van stijl en prijsbewustzijn

    JACK & JONES introduceert: JJ REBEL, een gedurfde nieuwkomer op de markt voor herenmode, met stijlvolle en kwalitatieve kleding en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. De lancering van JJ REBEL markeert een nieuw tijdperk van modebewustzijn en betaalbare kleding voor mannen over de hele wereld.

    JJ REBEL is een 'entry-price-brand', waarmee JACK & JONES zich op een hele nieuwe groep klanten richt. Hoewel de producten in de JJ REBEL-collecties beschikbaar zullen zijn tegen opvallend rebelse prijzen, voldoet de kwaliteit nog steeds aan de normen van JACK & JONES. JJ REBEL streeft ernaar de modewereld te democratiseren, waarbij niemand wordt uitgesloten en iedereen de vrijheid heeft om zichzelf uit te drukken.

    "We hebben hoge kwaliteitsnormen bij JACK & JONES, en JJ REBEL voldoet aan deze normen. We kunnen deze entry-price-collecties creëren door een vastberaden en gerichte productstrategie, zonder in te boeten aan kwaliteit" - Dennis Birk Jørgensen, International Sales Director bij JACK & JONES.

    JJ REBEL lanceert aanvankelijk 4 collecties per jaar, elk bestaande uit 80-100 stijlen. De collecties zijn gebaseerd op productkennis en jaren ervaring in de branche, wat betekent dat JJ REBEL producten aanbiedt die succesvol zijn op de markt. Ondanks een beperkte collectiestructuur biedt JJ REBEL producten in elke categorie aan en kan het ook een breed scala aanbieden in het NOOS-programma (Never-Out-Of-Stock).

    De eerste collectie van JJ REBEL wordt in de herfst van 2024 in de winkels gelanceerd

     

     

     

    20-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorkijker

    Potier Stone tipt Lucent Marble als dé natuursteentrend voor 2024

     

    In het interieur van vandaag wint transparantie aan populariteit. Denk aan het gebruik van glas in verschillende toepassingen, doorschijnende meubelen of lichtdoorlatende stoffen zoals voile. Het ligt misschien niet voor de hand maar ook natuursteen kan bijdragen aan een transparanter interieur. Met de juiste lichtinval of simpelweg in karakter: de Belgische natuursteenmeester Potier Stone tipt drie unieke marmers voor 2024 die op hun eigen manier het interieur transformeren tot een lichte en openhartige plek.

    Alone Bianco: door luxe heen

    Transparantie in het interieur staat voor openheid, voor moderniteit en verfijning. Aan de hand van de juiste natuursteen krijgt het bovendien een meer luxueuze betekenis. ‘Alone Bianco’ heeft een bijna-doorzichtige look maar vooral ook een veelzijdig karakter: terwijl het marmer gecombineerd met accenten in gepolijst chroom of draadglas perfect past in een industrieel-getint interieur, creëert het met een donker walnoothout een zachter effect. Potier Stone bewees het weelderige en gevarieerde karakter van de Alone Bianco-natuursteen alvast in het La Réserve-project te Knokke, in enkele opmerkelijke interieurtoepassingen.

    Alone Verde: (door)zichtbaar groen

    De interieurtrends van vandaag smelten geslaagd samen in de Alone Verde-natuursteen. Zo wordt de transparantie van het marmer vermengd met een subtiele kleurrijke waas wat samen een levendig resultaat creëert. De groenachtige schaduw van de Alone Verde-steen maakt het een perfecte match voor een eerder eclectisch interieur waarin verschillende tinten en natuurlijke materialen – zoals gefumeerd eikenhout – worden gebruikt.

    Linee Saturno: gelijnde transparantie

    ‘Linee Saturno’ is een uitzonderlijk zachte steen die met zijn elegante nerven knipoogt naar Moeder Natuur. Verwerkt in het interieur schept de natuursteen een kalme en vredige sfeer die toch erg trendy kan zijn. In combinatie met een fel kleurencontrast of naast een warm koper wordt het interieur meer leven ingeblazen, terwijl decoratieve elementen zoals figuurglas het geheel een stijlvolle noot bezorgen. Het eindresultaat is een natuursteen en interieur die samen een uitnodigend en openhartig gevoel uitstralen.

     







    19-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veritas retro club

    een sportieve ode aan de eighties

     

    Let's get physical! Belgische retailer Veritas zorgt voor een golf van sportieve nostalgie met haar nieuwe Retro Club Collectie, perfect voor in de sportzaal of de dagelijkse klusjes. Olympische kampioenen en Veritas ambassadeurs Nina Derwael en Alexander Hendrickx laten zich van hun beste kant zien in de felgekleurde leggings, sweatshirts met retro opschriften en vintage zweetbandjes. Move over, Jane Fonda!

    Zweten in stijl

    Na het succes van Veritas' eerste in-houseathleisurecollectie, een co-creatie met ambassadrice Nina Derwael, zet Veritas dit zomerseizoen opnieuw haar sportiefste beentje voor. Met de Retro Club Collectie transporteert de retailer ons terug naar een tijd van neonlichten, funky beats en vooral goede stijl. Stretchy leggings met bijhorende sporttops en vintage tracksuits voor meisjes en dames, comfortabele boxershorts voor mannen en unisex T-shirts, zweetbandjes en baseballpetten maken de collectie onmisbaar voor het hele gezin. Of je nu de sportschool in duikt of op zoek bent naar een comfortabele look voor een dagje uit, de Retro Club Collectie heeft alles wat je nodig hebt.

    Getest en goedgekeurd

    De Retro Club Collectie is dus niet alleen een eerbetoon aan een iconisch tijdperk, maar beantwoordt ook aan de moderne behoeften van comfort en functionaliteit. De materialen werden zorgvuldig uitgekozen om de beste sportervaringen te garanderen. Olympische kampioenen Nina Derwael en Alexander Hendrickx gaven alvast hun sportieve zegen.

    Praktisch

    De collectie is beschikbaar in alle Veritas-winkels en op de webshop voor tieners en voor volwassenen.

    18-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peace and love (voor stoffen):

    seventies revival volgens Mondial Tissus

     

    Happy camper

    Smuk je eigen vintage caravan op met trendy seventiesaccenten en get ready to hit the road. De sfeervolle hippie-esthetiek creëer je moeiteloos met textiel in zomerse kleuren en bedrukt met frivole bloemenprints. Mix-en-match verschillende stoffen van Mondial Tissus voor een geslaagd geheel; combineer florale tekeningen met effen stoffen en textuur zoals velours, of kies voor een katoenen tetrastof en vichypatronen. Mondial Tissus spoort je bovendien aan zelf de handen uit de mouwen te steken en het textiel creatief te verwerken in sierkussens of een bedsprei.

    Ramenstof

    Gordijnen mogen niet missen in de inrichting van je nomadewoonst. Niet alleen verduisteren ze de ruimte wanneer nodig, in de juiste kleuren scheppen ze ook de juiste ambiance. Kies voor je gordijnen een vrolijke effen kleur of ga all the way met een groovy bloemenprint. In je hippe caravan met een interieur à la jaren ’70 werk je best met retrogeïnspireerde patronen en kleuren die je daarnaast meermaals laat terugkomen in sierkussens of andere decoratie.

    Buiten in de seventies

    Wanneer de zon straalt en de temperatuur richting de zomer stijgt, is het op een terras heerlijk vertoeven. Richt daarom een gezellige buitenruimte naast je camper in met materialen en kleuren die knipogen naar de natuur rondom. Voor zwoele avonden aan het kampvuur of een gemoedelijk ontbijt in de buitenlucht kan je gemakkelijk een bank samenstellen met houten paletten. Bijpassende, zelfgemaakte kussens geven het geheel een knussere noot. Vrolijke lampjes, verse bloemen en een streepje discomuziek maken het caravanterras compleet – wat dacht je van ABBA?

    Grandmacore

    Op zoek naar de complete hippie-ervaring? Neem dan eens een duik in de seventiesmode – vintage of zelfgemaakt. Mondial Tissus heeft alvast alles in huis om je te helpen bij het laatste: van naald en draad tot diverse hippe stoffen. Maak een zomerjurkje met retrogeïnspireerde vichyruiten of stik een hemdje met een knallende bloemenprint zoals je grootmoeder het droeg. Ben je nog niet zo handig? In de naaiateliers van Mondial Tissus kan je terecht voor een laagdrempelige les en vakkundige hulp bij het realiseren van je eigen DIY-project.

    www.mondialtissus.fr

     

     







    18-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita's Care SS24
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Meer dan comfort alleen - een bron van zelfvertrouwen na borstoperatie

     

     

    Anita Care's beha-collectie is er ook in SS24 speciaal voor vrouwen die een borstoperatie achter de rug hebben. Deze beha's overstijgen eenvoudig comfort; ze bieden vrouwen een boost van zelfvertrouwen wanneer ze dat het meest nodig hebben. Met slimme ontwerpen die zowel praktisch als stijlvol zijn, erkent Anita Care dat lingerie na een borstoperatie meer is dan dat. Het is een krachtige manier om je weer sterk en trots te voelen.

    Anita Care is inmiddels een gerenommeerde sublijn van lingeriespecialist Anita since 1886, met meer dan zestig jaar ervaring op het gebied van Breast Care. Anita Care is toegewijd aan het ontwerpen van beha's die nauw aansluiten op de specifieke behoeften van vrouwen die de strijd aangaan met borstkanker. De collectie omvat comfortabele prothesebeha's die zowel functioneel als stijlvol zijn, dankzij het gebruik van speciale materialen en doordachte snitten.

    SS24 nieuwigheden

    Anita Care belichaamt de perfecte combinatie van een ideale pasvorm, ultiem draagcomfort en een hoogwaardige kwaliteitsstandaard, verpakt in een modieuze en vrouwelijke uitstraling. Elke prothesebeha van Anita is voorzien van een zacht hoesje van katoen, micromodal of microvezel in beide cups, wat lief is voor de huid. Bovendien hebben deze beha's een hoger armsgat om eventuele littekens te beschermen en te verbergen. De bandjes van de prothesebeha worden ook breder naarmate de cupmaat toeneemt, om de nek en schouders optimaal te ontlasten.

    17-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aloha Arte bottelt het paradijs

    » LANAI COLLECTIE VAN ARTE. Terwijl een warme bries de zeelucht met zich meebrengt, ritselen de palmbladen als een zachte melodie. Vanuit een comfortabele rieten schommelstoel op je Hawaïaanse veranda geniet je van de rijke natuur rondom, de zachte temperaturen en het langzaam verstrijken van de tijd. Arte bottelt het gelukzalige gevoel van een Polynesische vakantie in de betoverende dessins van de nieuwe Lanai collectie. Iedere bekleding wordt ambachtelijk ontworpen en zorgvuldig afgewerkt met rotan en raffia om een authentieke connectie met het eiland te creëren. Laat je op het ritme van het tij meevoeren richting een aards paradijs, en bekleed je interieur met kennis en cultuur.

    Koningspalm : In het hart van de Hawaïaanse archipel, op het bruisende eiland O’ahu, is de palmboom heer en meester. Arte vindt inspiratie in de weelderige vegetatie en parelwitte stranden van Kailua en verweeft het in de gelijknamige muurbekleding. Wuivende palmen worden ingelegd met rotan op een achtergrond van bark cloth: een vezelachtige doek vervaardigd van de schors van vijgenbomen. Het realistische Kailua dessin creëert een haast tastbare illusie op de muur, alsof je midden in de palmboomgaard wandelt.Kailua is verkrijgbaar in acht kleurvariaties.

    Easy breezy : Op een traditionele boot voert de Lanai collectie je mee naar Kona, een levendig district aan de westkust van Hawaï. Een boeiende plek vol leven en waar cultuur en ontspannen prioriteiten zijn. Het speelse en vrolijke karakter van de zonnige streek krijgt vorm in de losse figuren van het Kona-dessin die ongedwongen en met raffia op het linnen werden geborduurd. Kona is verkrijgbaar in acht kleurvariaties.

    Interieuroase : Dromen van het paradijs is dromen van Maui; een eiland rijk aan watervallen, rotsachtige kusten en idyllische zandstranden. De machtige palmbomen op de Maui wandbekleding van Arte werpen een verfrissende schaduw waarin je even ongestoord kan genieten van een sappige kokosnoot. Het linnen van het ontwerp wordt verrijkt met elegant gevormde palmbladeren uit raffia die nadien een erg realistische weergave krijgen op het dessin. Maui is verkrijgbaar in acht kleurvariaties.

    Waar vuur ontwaakt : In de slapende vulkaan Mauna Kea borrelt leven. Het hoogste punt van Hawaï is een opmerkelijke plek waar ijs en vuur in harmonie naast elkaar bestaan, en meteen ook de inspiratie voor de Mauna wandbekleding uit de Lanai collectie. Rechte en gebogen lijnen wisselen elkaar ritmisch af en doen het geheel bewegen. Kleine stukjes rotan worden zorgvuldig en met de hand ingelegd tot een kolkend patroon waar de godin van het vuur Pele zich volledig in kan vinden. Mauna is verkrijgbaar in 10 kleurvariaties.

    Met cultuur verweven ; De Lanai reeks houdt een laatste halt in het afgelegen Puna, waar talloze bananenbomen in alle glorie groeien. Het gelijknamige dessin van Arte is een faux-uni en biedt een realistische interpretatie van traditioneel handgeweven bananenbladeren. Ontdek de Hawaïaanse gebruiken en verwerk ze in je eigen interieur voor een unieke, verfrissende toets. Puna is verkrijgbaar in 10 kleurvariaties







    17-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC

    Ma-ma-ma-magie! Binnenkort in het Sportpaleis luid mee gillen met CAMILLE in een passende outfit? Dat kan! Na de vorige succesvolle kledinglijnen, lanceert CAMILLE vandaag haar zesde collectie in samenwerking met JBC, een gloednieuwe Magie-kledinglijn die volledig in het teken staat van het gelijknamige album én de komende shows in het Sportpaleis op 4 en 5 mei. En de collectie kent nog een primeur; voor het eerst ontwierp de Belgische popster ook CAMILLE-schoenen.

    Het succesverhaal van CAMILLE blijft duren. Onlangs ging haar telenovelle Milo in première, waarvan de exclusieve collectie verkrijgbaar is bij JBC. Na het uitbrengen van haar derde album Magie, staat de razend populaire 21-jarige zangeres binnenkort voor het eerst in het Sportpaleis op 4 en 5 mei met haar Magie-shows. Ook voor Magie brengt ze nu een passende collectie uit met JBC.

    In de nieuwe collectie brengt CAMILLE de Magie-wereld tot leven met passende elementen zoals heel wat blauw, wolkjes, denim. Ideaal voor de fans die zich helemaal in CAMILLE's Magie-wereld willen wanen.

    Uniek aan deze collectie is bovendien de introductie van de allereerste CAMILLE-schoenen. CAMILLE ontwierp drie paar leren sneakers, om extra hard mee te dansen en te zingen in het Sportpaleis.

    Praktisch

    De collectie is exclusief ontworpen voor JBC. Vanaf maandag 11 maart online verkrijgbaar op de website van JBC en vanaf woensdag 13 maart te koop in de JBC-winkels. Ook de Milo collectie is exclusief verkrijgbaar bij JBC.

    Voor tickets voor CAMILLE's show, surf naar clubcamille.be.

    16-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het exterieur ontwaakt

    outdoortrends anno 2024

     

    De dagen worden langer, de temperaturen zachter en de eerste bloemknop ontluikt: het voorjaar hangt in de lucht. Met de lente en zomer in het vooruitzicht dromen we van een deugddoende vakantie en het zalig vertoeven in de buitenlucht. Hoe ziet jouw exterieur er dit jaar uit? Interiorwatcher Nicolas Block blikt vooruit en licht een tipje van de sluier en buitenruimte, met trends die het deze zomer zullen vormen en kleuren.

    Opgeblazen

    Chubby design is al even een succesvolle hype in het interieur en dit jaar vindt het z’n weg naar onze buitenruimte.  Denk aan volumineuze en afgeronde vormen die haast volledig uit lucht lijken te bestaan en liefst afgewerkt worden met een aaibare tactiele stof.

    De tuin bekent kleur

    Belgisch tuinmeubilair kleurt vandaag vooral nog beige maar langzaamaan wint ook hier kleur aan populariteit. Van dieporanje tot zachtroze of bosgroen: iedere tint op het kleurenwiel krijgt dit jaar een kans. Houd je van subtiliteit of ben je nog niet klaar voor de monochrome gekleurde look? Ga dan voor een statement kleuraccent, of mix-en-match zachte met felle tinten; beige is alvast een perfect canvas voor meer kleur.

    De natuur in de natuur

    Genieten van de natuur, omgeven door de natuur; ofwel de buitenruimte op z’n best. Het gebruik van natuurlijke materialen is al even een geliefde stijlkeuze en ook dit jaar spelen ze een prominente hoofdrol. Houtsoorten zoals teak keren terug van weggeweest maar ook rope en weefwerk worden veelvuldig gebruikt. De organische vormen die vorig jaar al erg in trek waren, blijven alomtegenwoordig in het design van lounges, tafels en stoelen.

    It’s art!

    Sculpturen domineren al jaren ons interieur, zeker met de opkomst van collectable design. Ze bestaan als kleiner statement accent op een rek of wandkast, maar ook in grotere vormen zoals een stoel, beeld of ornament. Vandaag banen sculpturen zich steeds meer een weg tot in de achtertuin. Sculpturale designobjecten die meer esthetisch zijn dan functioneel voegen een enorme meerwaarde toe aan het exterieur – zelfs bij het (meestal) slechte Belgische weer.

    Een zachte ondergrond

    In het interieur voegt een tapijt een interessante laag toe, zeker wanneer het een felle kleur of aparte textuur heeft – waarom niet in onze outdoor space? Deze zomer genieten we van de natuur met de zon op ons hoofd en een tapijt onder onze voeten. Een decennium geleden waren de materialen nog niet geschikt voor buitenkleden bestand tegen weer en wind. Vandaag is dat anders. Niet alleen zijn buitentapijten te vinden in diverse formaten, kleuren en materialen, ze zijn bovendien steeds bestand tegen water en uv-stralen.

    Laag, lager, laagst

    Moderne hotels en trendy restaurants doen het al: een ontspannend low dining-concept waarbij stoelen en tafels ongeveer 10 cm lager dan normaal zijn. Door de lagere hoogte neem je automatisch een meer ontspannen houding, met de voeten languit voor je. Het diepere zitvlak en een grote hoeveelheid kussens in de rug maken het geheel nog aangenamer. De tuin is dit voorjaar zonder twijfel de plek bij uitstek om te genieten van een gemoedelijke low dining-ervaring.

    www.kinggeorge.land

     

     







    16-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot door Pearle opticiens

    de SS24 eyewear trends

     

    Ontdek de 5 trends van het voorjaar

    Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends. Naar goede gewoonte definieert Pearle Opticiens de eyewear trends voor het SS24-seizoen en ook dit voorjaar heeft de expert in eyewear en eyecare er heel wat op het oog. Wil jij weten wat de vooruitzichten zijn voor de zomer? Ontdek ze hieronder!

    Je gezicht in de belangstelling

    De ogen zijn de vensters van de ziel wordt soms wel gezegd. Dus waarom hen niet de aandacht geven die ze verdienen met een montuur met top bar? Het visueel opvallende ontwerp maakt, dankzij de extra bovenbalk, je gezicht het middelpunt van de belangstelling, en is dé perfecte aanvulling voor een gedurfde, maar toch ingetogen look.

     Office siren

    De bayonetta-bril, ofwel het smalle, rechthoekige montuur, is weer helemaal in. Dat heeft het te danken aan de office siren aesthetic, een sexy en elegante herinterpretatie van de corporate kantoorlook van vroeger die momenteel trending is dankzij TikTok. In de jaren 2000 was de bayonetta enorm populair, en nu is die terug van (n)ooit weggeweest, mede dankzij menig celeb die met de bril gespot is. Dit voorjaar is all about geek chic!

    Tijdloos zwart met een twist

    Zwart doet het altijd goed, maar dit seizoen gaan we een stapje verder. Tijdloze zwarte brillen worden naar een hoger niveau getild met een unieke twist. Of het nu een innovatieve vorm, gedurfde accenten of mooie versieringen langs de zijkant zijn; alles mag en alles kan. Buitengewoon chic zijn key words deze zomer.

    Kleurrijke kijk op het leven

    Het leven door een roze bril wordt wel heel letterlijk genomen met deze trend. Een positieve en vooral kleurrijke kijk op het leven, daar draait het om in SS24. Felgekleurde zonnebrilglazen zijn dus helemaal in; daarbij doen vooral paars en roze het goed, maar ook andere kleuren als rood, groen of geel zijn hot & happening.

    Go big or go home

    Oversized brillen doen het al een tijdje goed, en dat is dit seizoen niet anders. The bigger, the better is het motto van SS24. Kies dus voor maximalistische monturen die over de jukbeenderen vallen. Ze passen niet alleen bij verschillende gezichtsvormen, maar zijn ook perfect om een statement te maken. Win-win!

    Vind je nieuwe favoriete (zonne)bril bij je Pearle winkel om de hoek of online op pearle.be.





    15-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza lanceert zesdelige podcast

    Dress Like You

     

    Belgische moderetailer LolaLiza lanceert een gloednieuwe studiopodcast, Dress Like You. Onder begeleiding van actrice en fashion enthusiast Amber Janssens, neemt Dress Like You luisteraars mee op ontdekkingstocht door de kledingkasten van enkele van Belgiës meest stijlvolle dames. Elke aflevering staat bol van interessante gesprekken waarin zes gasten aan de hand van drie van hun favoriete outfits hun persoonlijke modeverhalen delen.

    Zes bekende fashionistas op de bank

    Amber Janssens schittert als host in de nieuwe Dress Like You podcast van LolaLiza, waarin zij samen met de luisteraars de kleerkast van zes bekende fashionistas ontdekt: An Lemmens, Stephanie Planckaert, Anastasya Chernook, Romy Curvy, Farah El Bastani en Anke Buckinx.

    Samen ontrafelen ze de mysteries van mode en persoonlijke stijl, terwijl ze dieper ingaan op de betekenis van hun verschillende kledingstukken en accessoires.

    Inspireren en empoweren

    Van de betekenis achter hun favoriete kledingstukken tot de evolutie van hun stijl door de jaren heen, Dress Like You onthult de diepgaande connectie tussen kleding en identiteit. Wat zeggen hun kleren over de gasten? Wat maakt hun stijl uniek? Welke outfit zouden ze vandaag nooit meer dragen? Amber selecteert drie sleutelstukken uit elke kleerkast die dienen als kapstok voor het gesprek. Luisteraars worden uitgenodigd om te ontdekken wat deze outfits over de gasten zeggen en welke rol mode speelt in hun dagelijks leven. Met deze podcastreeks wil LolaLiza hun publiek inspireren en empoweren om trouw te blijven aan zichzelf, en hun persoonlijke stijl, ongeacht de normen van de samenleving.

    Voor deze opnames werd de ontwerpstudio van LolaLiza speciaal omgetoverd tot een podcaststudio en dressing voor elk van de gasten, met kledingstukken uit hun eigen garderobe en items uit de LolaLiza collecties.

    Praktisch

    Alle zes afleveringen van Dress Like You zullen op 20 maart 2024 gelijktijdig worden uitgebracht op diverse podcastplatforms. Op social media zullen wekelijks highlights en achtergrondverhalen worden gedeeld, waardoor luisteraars een diepere duik kunnen nemen in de wereld van de gasten.





    14-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saint James, né de la mer

    Saint James geeft kleur aan je vakantieherinneringen! Het is tijd voor fun en zorgeloosheid! Samen plezier maken op het strand, de ontdekking van kleurrijke plaatsen, aan boord stappen voor een reis op zee... Een geur van geluk zweeft over de zomer en over de nieuwe collectie...

    PASTEL CLUB

    Het heeft iets weg van de stijlvolle en Bohemian sfeer van een strandhuis en doet wegdromen van momenten van ontsnapping, rust, lichtheid, een wereld van zorgeloosheid... helemaal in lijn met pasteltinten. Denk ook aan het strand met bijhorende accessoires zoals gestreepte strandstoelen, franje parasols, en kleurrijke « ice-cream» - koelboxen.

    We zijn hier om te genieten van alles en van niets. We vermaken ons op een eigenzinnige manier en nemen vooral niets te serieus. De beelden stralen zon uit en doen wegdromen van een onschuldige zomer met tijdloze charme.

    Kleurrijke ontsnapping!

    Wat is er beter dan ronddwalen door de steegjes van een zuidelijke stad, je instinct van "glamoureuze nomade" volgend... De kleuren drakenrood, mandarijnoranje, absintgroen, violet en zwart staan bol van de inspiratie en wedijveren met de gekleurde gevels in oker, geel en oranje. De contrasterende blauwe lucht en azuurblauwe zee kijken goedkeurend toe.

    Wie in stijl en in kleur ontsnapt, verdwaalt in een zonnig decor dat doet denken aan een sterk staaltje fauvisme, een echte ode aan kleur in de meest pure vorm.

    Cap Indigo

    Klassieke zeilschepen krijgen een nog stijlvollere toets dankzij de geschiedenis en het erfgoed. Deze pronkstukken zijn populaire eyecatchers door hun charme en tijdloze kwaliteit. Ze stralen vakmanschap uit alsook erg solide waarden dankzij het gebruik van unieke materialen. Denk maar aan de touwen uit hennep of de linnen zeilen, nobele materialen die terug te vinden zijn in de collectie. Een klassiek zeiljacht is een levensstijl, een gevoel voor esthetiek en een zekere elegantie, ook op het vlak van kleding.

    14-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ecoalf opent eerste winkel in Benelux

    Designer Outlet Roermond

     

    Ecoalf staat bekend om zijn kwaliteit en duurzame visie, en opent in Designer Outlet Roermond zijn allereerste winkel in de Benelux. Het Spaanse label onderscheidt zich niet alleen door het duurzame productieproces, ook is de kleding gemaakt van gerecycleerde materialen, zoals plastic flessen en autobanden. Het B-Corp gecertificeerde modemerk werd in 2009 gelanceerd door Javier Goyeneche en is genoemd naar zijn twee zonen: Alfredo en Álvaro.

    Ecoalf maakt geen gebruik van planet's natural resources en zet zich actief in voor een betere wereld voor de volgende generaties. Met de opening van Ecoalf kunnen bezoekers van Designer Outlet Roermond kiezen voor een nieuwe en duurzamere optie, terwijl ze genieten van korting op de retailprijs. De nieuwe Ecoalf-winkel beschikt over zowel een heren- als een damescollectie, bestaande uit kleding, accessoires en schoenen. Dit maakt van de nieuwe winkel de perfecte plek om de (lente)garderobe aan te vullen met duurzame stukken. De shop in Designer Outlet Roermond is voor Ecoalf de eerste outlet in de Benelux, en bovendien de enige winkel in deze regio.

    Meer nieuwe winkels

    Na de recente komst van Rituals, Valentino en Moose Knuckles is de nieuwe outlet store van Ecoalf een volgende bijzondere toevoeging aan Designer Outlet Roermond. Het centre, gelegen net over de grens in Nederlands Limburg, blijft haar portfolio verder uitbreiden en vernieuwen om bezoekers te verrassen met uiteenlopende merken en een divers winkelaanbod.

     





    13-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allen aan boord

    : Anerkjendt gaat in zee met Juttu

     

    Exclusieve collabcollectie verkrijgbaar bij Juttu

    Met de lente in het vizier, wordt ook de samenwerking tussen Juttu en het Deense mannenmodemerk Anerkjendt steeds warmer. Deze unieke collab is niet alleen een viering van stijl en brand love over grenzen heen, maar ook een bruisende co-creatie waarbij Juttu als Belgische moderetailer haar passie voor het Deense merk vertaalt naar een exclusieve capsulecollectie. Het resultaat is een zomerse verzameling van strepen, matching sets en grafische prints, geïnspireerd door de zon en vooral de zee.

    De samenwerking tussen Juttu en Anerkjendt komt niet geheel onverwacht, gezien Anerkjendt al geruime tijd te vinden is in de herenafdeling van Juttu. Het frisse merk staat bekend om zijn trendy herencollecties die naadloos aansluiten bij de doelgroep van Juttu.

    "Anerkjendt is zo'n Deens woord dat lastig één op één te vertalen is. Het draait eigenlijk om erkenning, of het nu gaat om je werk, hobby's, persoonlijkheid of zelfs je kledingstijl. Het is een treffende beschrijving die perfect past bij de uitstraling van de samenwerking tussen Anerkjendt en JUTTU." - Jesper Møller Christiansen, Brand Manager Anerkjendt

    Het verhaal achter deze collab is eenvoudig maar betekenisvol: als 'brands and friends' streven beide merken naar community building met unieke en exclusieve collecties. Deze capsulecollectie, speciaal voor liefhebbers van Juttu en/of Anerkjendt, is origineel en belichaamt de gezamenlijke passie voor stijl en erkenning. Het resultaat? De ideale collab die de kenmerkende stijl van Anerkjendt combineert met de unieke Juttu-vibe.

    De collectie bestaat voornamelijk uit matching sets die ook afzonderlijk gedragen kunnen worden. Deze zomer draait alles om strepen en opvallende grafische prints met een nautisch thema, die meteen dat zalige zomergevoel oproepen. Wat de stoffen betreft, koos Juttu in samenwerking met Anerkjendt voor seersucker en towling - dé meest luchtige stofjes voor de zomer.

    De collectie is vanaf 18 april beschikbaar in alle Juttu winkels. De prijzen van de collectie variëren tussen €44,99 en €89,99.







    13-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!