Inhoud blog
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LE CRABE FANTOME
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Le Crabe Fantôme, geopend in 1979, was ongetwijfeld één van de eerste zaken waarvan de menukaart de koppeling maakte van een uitgelezen Franse gastronomie met de exotische keuken van het koninkrijk Siam, Thailand in modernere tijden.

    Dit voortdurend heen en weer reizen aan dezelfde tafel blijft, naast de decoratie die geïnspireerd is op de lange omvaart, één van de originele aspecten van het restaurant. De decoratie roept trouwens de herinnering op aan de grote oceaanovertochten en nodigt uit om de trossen los te gooien. Toch houdt Le Crabe Fantôme de steven gericht op een feilloze gemengde kwaliteitskeuken.

    Le Crabe Fantôme heeft wind in de zeilen met een nieuwe kaart en vernieuwde sfeer. Het verfrissende decor ademt de sfeer uit van opstattend zeewater en het oneindige van de oceaan en dit doorheen de zes zalen. Verre zeereizen staan centraal waarbij de vissershut, uitgebeeld door een omgekeerde kano aan het plafond, plagen van koordenladders en oude kreeftenvissersmanden, wedijvert met de geverniste voorsteven van een door de zon getaande roeiboot. Grote vierkante planken lijken wel met zeezout ingesmeerd, effect dat nog wordt versterkt door de witte tafellakens en de kraakwitte stoelhoezen. Mooie schepen met kostbare houtsoorten of de honingkleurige lambrisering en lederen bankjes van de kapiteinzaal en navigatiezaal wijzen naar het kwartier van officieren en gentlemen. De verdieping, uitgebouwd als promenadedek, is een droomplek voor zonneblinden, tropisch wit hout en eindeloze dromen.

    Hervé Mignot, de Franse chef, en Shaweewan, zijn Thaise collega, brengen elk van hun kant, schitterende specialiteiten op tafel. De kaart, geflankeerd door een portret van de kapitein, brengt talloze alternatieven: soepen, voorgerechten en salades uit de Thaise keuken, staan zij aan zij met de Noordzeekrab en rode tonijn. Idem dito bij de hoofdschotels waar een gebraden Anjouduif met gecarameliseerd witloof of een crème van foie gras met Armagnac, staat naast scampi’s met groene curry, eendengehakt met rode curry en Thaise groene asperges. Het menu van de kapitein, 29.5 € zonder wijn en 34.5€ met wijn, biedt de gast een multiple choice, bovendien verandert het maandelijks.

    Als voorgerechten kozen wij voor een tartaar van rode tonijn met papaya en jeudige groene uitjes, een tartaar van grijze crevetten met guacamole. Als hoofdschotel werd het deels exotisch Aziatisch, deels Franse keuken, met kabeljauw als thema. Noedels en gearomatiseerde sojascheuten sierden de kabeljauwsoufflé in bananenbladeren, de Franse kabeljauwfilet kreeg een sesamkorstje, olijfolie verrijkt met groene citroen, zongedroogde tomaten en luciferaardappelen. Smakelijke, lekkere gerechten, ietwat kruidig soms exotisch soms traditioneel met verse producten in een ruime portionering en fraaie presentatie.

    Le Crabe Fantôme blijft baanbreker in verschillende domeinen, Le Crabe lanceert nu een originele traiteurdienst met een chef bij u thuis, voor zij die hun genodigden in alle rust willen ontvangen. Voor een minimum van 8 couverts stuurt Le Crabe Fantôme een chef bij u thuis en dit op basis van een menu aan 30 euro per persoon.

    Magie, mise-en-scène, zin voor decor, Patrick De Wael heeft de koers bijgestuurd en mikt op een verjonging die het dromen van verre reizen bevordert. Le Crabe Fantôme ademt in zijn totaliteit de sfeer uit van de volle zee met cabinepersoneel in topvorm. Een dubbele koksmuts voor Frankrijk en Siam, in de schaduw van een honderdjarige lindeboom, samengebracht in een der fleurigste locaties van de hoofdstad. Dit alles op nauwelijks een boogscheut van het terkamerenbos en de Franklin Rooseveltlaan.

    Le Crabe Fantôme, Terkamerenboslaan 17c – 1170 Brussel

    Tel 02- 660 81 45 www.resto.be/crabefantome

    Open 7 dagen op 7, van 12 tot 14u30 en van 19 tot 22u30

    Enkel een vermelding in de gids Lemaire: zeer elegant restaurant met opmerkelijke keuken, 73 punten.

    27-03-2006 om 23:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LE FOURNEAU
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    het Fornuis waarvan Evan droomde…

     

     

     

    Evan Triantopoulos verleidde al heel wat gastronomen in zijn ‘Grill aux Herbes d’Evan’ in Wemmel… bracht al menige fijnproever in verrukking in zijn ‘Empire des Sens’,  gaf het een publiek weer een gevoel voor smaakcombinaties in zijn ‘Switch’ aan de Vlaamsesteenweg… En nu vestigt Evan Triantopoulos opnieuw de aandacht op zich met zijn ‘Le Fourneau’ op het Sint-Katelijneplein.

     

    Het fornuis van het beroemde merk Charvet is speciaal op maat gemaakt voor dit restaurant. En het staat midden in de ruimte die vroeger de bekende drogisterij Desmecht vormde. Je vindt hier, net als in het ‘Atelier’ van Joel Robuchon (een Franse grootmeester en sterrenkok voor wie hij een zekere bewondering koestert, grootmeester die er trouwens bij elke gelegenheid in slaagt om de meest onverwachte smaakcombinatie tot overheerlijke aquarellen uit te bouwen) eigenlijk geen echte tafels - op twee na voor de onverbeterlijken die intimiteit zoeken of voor kleine groepjes. Wat je wel vindt, is een lange toog, waar je een mooie kijk hebt op de bezigheden van de medewerkers van Evan die zich onvermoeibaar richten naar uw mate van honger, klein of groot. Want behalve met deze speciale inrichting onderscheidt ‘Le Fourneau’ zich ook door het systeem van de kaart. Hier geen klassieke schotels met hun garnituur. Hier een opeenvolging van kleine hapjes, die per stuk of per gewicht geprijsd zijn. Ze worden verdeeld over de rubrieken ‘Principal’ (basisgerechten), ‘Indispensable’ (het onvermijdelijke garnituur) en ‘Superflu’ (de heerlijkheden die het hele verschil uitmaken).

     

    Het concept berust op de waarachtige gastronomische drie-eenheid, die Evan in het begin van zijn loopbaan is ingefluisterd door zijn leermeester Michel Haquin en die altijd zijn culinaire credo is gebleven: gerecht, garnituur, saus. Afhankelijk van de seizoenen worden in deze originele en toch erg aantrekkelijke ruimte uitsluitend de edelste en oorspronkelijkste ingrediënten gepresenteerd. Van één principe wijkt men niet af: de eenvoudige bereiding, waarmee men de oorspronkelijke smaak van het product maximaal tot zijn recht wenst te laten komen. Het absolute respect voor de gaartijden vormt hier inderdaad de voornaamste culinaire troef, hetgeen een subtiel gebruik van kruiden niet in de weg staat, zolang deze meer dienen om de ware aard van de dingen te onderstrepen dan om die te verdoezelen.

               

    Uitgaand van deze filosofie is alles mogelijk: een licht en luchtig dineetje in een moderne versie van de tapas of daarentegen een al even rijkelijke als originele culinaire ervaring. Ieder vindt wat hij zoekt, naar zijn appetijt en zijn middelen. Hebt u heel eenvoudig zin in een pastahapje en een kleine lamskotelet uit Pauillac of lekker royaal in een smeuïge aardappelpuree in de stijl van Robuchon en boontjes met truffel? Voor alles wordt gezorgd in ‘Le Fourneau’ om aan uw eisen van het moment te voldoen…

    Al die wonderen die voortkomen uit de fantasie van Evan, worden bereid onder het toeziend oog van Laurent Fouquet, een jonge chef-kok die onder meer onder Alain Deluc in ‘Barbizon’ heeft gewerkt en onder Yves Mattagne in het Radisson SAS Hotel.

     

    Opdat hierbij de juiste wijnen worden gedronken, geeft het restaurant opnieuw blijk van eenzelfde verbeelding. Men stelt een mooie reeks wijnen per glas voor. Ze komen uit alle klassieke wijnstreken uiteraard, maar de heer des huizes heeft, zoals je verwachten kon, ook een zwak voor een aantal ten onrechte miskende en verleidelijke wijnen uit zijn geboorteland Griekenland…

     

    Iedereen met veeleisende smaakpapillen alsook een ludieke instelling zal hier aan zijn trekken komen. En dan ook nog met de prettige gedachte dat hij precies kan eten op de manier en in de hoeveelheid die hem bevalt… RVH.

     

    Le Fourneau, Sint-Katelijneplein 8, 1000 Brussel, tel. 02-513 10 02.

    Geopend van 12.00 tot 14.30 en van 18.30 tot 23.00 uur.

    Gesloten op zondagmiddag en dinsdag.

     

    27-03-2006 om 23:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'ESTAMINET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tafelen met authenticiteit en gezelligheid!

    L’Estaminet, het restaurant van het hotel Ibis Brussels Centre Gare du Midi, biedt u voortaan de gelegenheid om van een maaltijd met het gezin, onder vrienden of collega’s, de typische atmosfeer van de echte oude bistro’s te beleven en er de geur van de heerlijke traditionele gerechten op te snuiven. Belevenissen die zelfs de meest veeleisende fijnproevers kunnen bevredigen.

    Gezelligheid troef!

    Ibis zet zich in om catering aan te bieden die gevarieerd en aangepast is aan de verwachtingen van de klanten en telt dan ook zo’n 200 restaurants wereldwijd. Zo benut de 2-sterrenketen van Accor met succes zijn voorliefde voor gevarieerde sferen en gecombineerde smaken in het voordeel van alle fijnproevers. In dit kader past ook het concept van l’Estaminet: naast het comfort van het Ibis Brussels Centre Gare Du Midi biedt dit nieuwe restaurant iedereen de kans om te genieten van een omgeving vol charme, authenticiteit en een kaart met overheerlijke streekgerechten, allemaal opgebouwd rond een centraal thema: traditie!

    Rode en witte servetten zorgen voor een typisch Franse toets en verwelkomen zowel de hotelgasten als de reizigers van het Brussels Zuidstation maar ook de niet-gasten. Alle kunnen ze zonder uitzondering, genieten van de geneugten van l’Estaminet. Het concept combineert een origineel decor met een unieke kaart en illustreert perfect de knowhow van Ibis op het vlak van catering. Op het menu: een volstrekt onweerstaanbare verhouding kwaliteit / prijs / genot!

    De kaart zorgt voor een feilloze aanvulling van het decor. Traditionele gerechtjes, typische Estaminet-schotels of originele menuformules, alle het uittesten waard. De Estaminet-schotels variëren naargelang het seizoen, vis, gevogelte, vlees, … en wedijveren met de echt traditionele gerechtjes (kippenfricassee met Maroilles-kaas en frietjes, quenelles van snoek met saus van rivierkreeftjes en Basmati-rijst, kraaibiefstuk). Niet alleen een erg leuke maar vooral lekkere bedoening zijn de gerechten geserveerd op plankjes. Er is keuze uit een plankje eend, een plankje land en zee, het slagersplankje en het plattelandsplankje.

    In het totaal bevat de kaart van het huis meer dan dertig verschillende gerechten, die gemiddeld tussen de 16 en 20 Euro kosten, glimlach inbegrepen! De wijnen worden, zoals vroeger, geschonken met een liniaal. Ook hier is de keuze groot: er is een wijn voor iedereen. Voor wie op zijn of haar lijn let, toont de mascotte “Gustino” de evenwichtige dieetgerechten.

    Voldoen aan elke eetlust …

    Elk Ibis-hotel beschikt over een cateringoplossing die aangepast is aan de behoefte, de geografische ligging en de verwachtingen van de klanten. De Ibis-hotels beschikken over drie types catering: de Bar, de Cafés en de Restaurants. Ze hebben allemaal een traditionele of een moderne bar waar doorlopend snacks geserveerd worden. De vestigingen waar geen behoefte is aan lunch worden voorzien van Cafés die ’s avonds geopend zijn. Overal waar nodig wordt een specifiek cateringrecept ingevoerd.

    Catering is écht een prioriteit op alle niveaus van de 2-sterrenketen van Accor. In enkele jaren tijd heeft Ibis de traditionele formules van zijn hotels vervangen door een gamma gloednieuwe cateringconcepten. Gezelligheid, een afwisselende sfeer en talrijke smaken zijn de kernwoorden van deze aanpak. L’Estaminet bezorgt de fijnproever alvast tal van heerlijke rustpauzes in een bijzonder stressloos kader in het hart van een zakenbuurt in volle bloei en vlakbij het Zuidstation waar internationale reizigers overstappen op de Thalys en de Eurostar. RVH.

    Restaurant L’Estaminet, Engelandstraat 2 te 1060 Brussel, is een uniek concept voor België en is open van 12u tot 14u30 en van 19u tot 22u30, elke dag van de week!

    26-03-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I PRIMI PIATTI

     

    Een nieuw adres, weliswaar volledig Italiaans getint, midden de Vlaamsesteenweg in Brussel, zorgt niet alleen voor erg lekkere schotels en verrassingen, maar heeft tevens een originele formule in petto.

    De naam van dit restaurant betekent ‘de eerste schotels’. In Italië bestaan er namelijk oneindig veel voorgerechten. Wij besteden meestal veel te weinig aandacht aan de voorgerechten, maar in I primi Piatti krijgen ze nu extra veel aandacht. Het wil niet zeggen dat men hier niet wat uitvoerigere schotels kan bestellen, integendeel. Alleen wordt het wat anders geformuleerd.

    Men stelt simpelweg een ‘risotto con osso buco’ voor, of een ‘fettucine con vitello alla milanese’. Het is een goed idee want het bevalt de klanten die niet zo diep in de beurs willen tasten. In ons land ontbreekt het niet aan liefhebbers van de Italiaanse keuken, en zelfs niet aan echte fans. Deze schotels brengen, zelfs in hartje winter, ons ook iets dat we dan hier juist zo missen en dat Italië in zo’n overvloed heeft: kleur en zon. Kleur en zon blijft in de keuken van I Primi Piatti gewaarborgd, onafhankelijk van het seizoen; Bovendien mogen we niet vergeten dat Lucullus een Romein was. Bij bepaalde schrijvers uit de klassieke Oudheid valt heel wat over gastronomie te vinden, helaas ook over excessen.

    In ‘Het feestmaal van Trimalchio’ van Petronius krijg je reeds een uitbundig voorsmaakje van Rabelais. En de gasten van Agathon in ‘Het feest’ van Plato waren ook niet bepaald ondervoed. Op de antieke vraatzucht moest wel de bijna wetenschappelijke benadering van de keuken volgen die we aan de Renaissance te danken hebben. Hoe dan ook, de Italiaanse keuken is nu in feite de derde van Europa, met Frankrijk als eerste en België op een fraaie tweede plaats.

    Ligging en inrichting

    Rond het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt bevindt zich de ‘buik van Brussel’ – en niet, zoals wel eens ten onrechte wordt beweerd, in het ‘Îlot Sacré’, dat op een paar uitzonderingen na (als ‘Aux Armes de Bruxelles’, ‘Vincent’, ‘Scheltema’ of ‘L’Ogenblik’) nog slechts lijkt te bestaan voor de merguez, de sis kebap en de pizzacultus. Met z’n kerk die door Poelaert gebouwd is, z’n Zwarte Toren en z’n klok met gouden cijfers is het Sint-Katelijneplein een van de zeldzame pleinen in de hoofdstad waarvan één gehele zijde in de 17e tot 18e eeuw verrezen is. Op de gevels kan men dan ook jaartallen als 1658 of 1740 lezen. Met z’n groentestallen lijkt dit plein een ode aan het goede eten te vormen.

    Net als de Nieuwe Graanmarkt is het plein helemaal gerenoveerd en weer geplaveid als vroeger. Wat de Vlaamsesteenweg betreft, deze kan zich beroemen op een van de mooiste gevels van onze hoofdstad, namelijk op de binnenplaats van het ‘Maison de Bellone’ dat dankzij de zeer betreurde Serge Creuz nu geheel aan de wereld van het toneel is gewijd.

    Het restaurant waar het ons ditmaal om gaat, heeft altijd een Italiaanse keuken gehad. Eerst was hier namelijk ‘L’Osteria del Barone’, een waar instituut, en vervolgens ‘Florian da Luna’, dat het een lange tijd volhield. Dit huis uit de 18e eeuw – de eerbiedwaardige oude balken in ruw hout getuigen ervan – is gerenoveerd van de zolder tot de kelder. Overal is het nu even fris, van de banketzaal op de eerste verdieping tot de ruimten op de begane grond. De tafels zijn smaakvol gedekt en er hangen vrolijke gordijnen met zomergroenten als motief. Felgeel en paars zijn de overheersende tinten in dit keurige interieur. Zoals in elke typisch Brussels huis betreft het drie in elkaar overlopende vertrekken.

    De chef-kok : Salvatore BELLIA

    De chef werd in 1957 geboren op Sicilië. Salvatore volgt de middelbare school, en belandt op vijftienjarige leeftijd jaar in het restaurant van zijn ouders. Hier leert hij alle knepen en geheimpjes van de Italiaanse keuken, van geurige voorgerechten, tot knapperige pizza’s, maar ook de kruidige trucjes van de lokale Siciliaanse keuken. Als hij de Italiaanse keuken onder de knie heeft, raadt men hem aan naar België te komen. Het grote voorwendsel is het feit dat hij hier, in ruime gastronomische omgeving, ook makkkelijk de geheimpjes van de Franse keuken ontdekt. In België ontdekt hij evenwel een zeer brede culinaire basis, doorspekt van de meest uiteenlopende keukens en invloeden. Toch poogt hij aan het fornuis van Fin de Siècle enkele graantjes van de Franse successtory op te pikken.

    De lokroep naar het authentieke, het gedrevene, het warmbloedige van de Italiaanse keuken haalt evenwel de bovenhand en vinden Salvatore o.m. terug in ‘L’Ascoli’, ‘Casanova’ en ‘Al Dente’. Sinds 3 januari 2006 zwaait hij de scepter in de keuken van het spiksplinternieuwe ‘I Primi Piatti’.

    Primi:

    Enkele aan te bevelen schotels zijn o.m.: tortellini in brodo ( bouillon van met vlees versierde deegwaren), duo di bruschette e focaccia ( geroosterd brood, look, tomaat, basilicum, olijfolie en raketsla), melenzane alla parmiggiana (aubergine, tomaat, basilicum en parmesan), carpaccio di bue ( met citroen gemarnieerd rauw vlees, parmesan, raketsla en olijfolie) en de carpaccio di pesce 3 coloris ( zalm, staartvis, met citroen gemarineerde spinazie, raketsla en olijfolie).

    Een spaghetti puttanesca ( tomaat, paprika’s, anchovis, karpers en olijven), een tagliatelle paglia e fieno ( groene en witte deegwaren, room, champignons en rauwe hesp) of een bucatini amatriciana ( tomaat, italiaanse bacon en uien), blijft evengoed mogelijk. Tot de uitgesproken specialiteiten van het huis behoren de sfogliate di pasta al merluzzo ( een milles feuilles van deegwaren met kabeljauw) en een insalata di roquette con patate e tagliata di Manzo ( raketsla met aardappelen en rundvlees uit Manzo).

    Op de wijnkaart niet alleen de lekkere, maar prijzige Barolo en Brunello di Montalconi, maar ook stevige en karaktervolle en vooral betaalbare rode wijnen zoals een Montepulciano d’Abruzzo, Nero d’Avola en Barbera d’Asti.

    Buon Appetito!

    I PRIMI PIATTI, Vlaamsesteenweg 26, 1000 BRUSSEL - Tel./Fax: 02-511 79 43

    Buffet van antipasti, Banketzaal (35 couverts)

    Gesloten op zondag

    23-03-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOSTELLERIE DU POSTAY
    Chef- kok Anthony Delhasse, rijzende ster Trofee Champagne Jacquart

    Anthony Delhasse kreeg zijn opleiding op de hotelschool in Spa. Zijn eerste echte bereoepservaring deed hij op onder leiding van Christian Denis in 'Clos St.  Denis' in Vliermaal bij Tongeren. Hier maakte hij meteen kennis met de eisen van de klassegastronomie, een leerschool waarvan Anthony bij herhaling vertelt dat Christian Denis hem de liefde voor het goede vakwerk bijbracht.
      
    Anthony beseft evenwel dat de culinaire rijkdom op meerdere plaatsen verscholen ligt en verruimt zijn culinaire visie en verrijkt zijn ervaring in 'Hotel zur Post' in Sankt-Vith bij de familie Pankert, in ' L'Eau Rouge' op het circuit van Franchorchamps bij de familie Thomas, in het restaurant 'L'Art de Vivre' in Spa en in 'La Croustade' in Heusy nabij Verviers.

    In 1999 kan hij kok worden in 'Hostellerie du Postay', een restaurant met een uitgesproken klassieke keuken. Wanneer de toenmalige baas zijn etablissement wil verkopen krijgt de jonge kok de voorkeur, een kans die Anthony maar al te graag aangrijpt.
    Meteen ontplooit hij zich op meesterlijke wijze en bezorgt hij zowel het hotel als het restaurant een nieuw elan en een benijdenswaardige fijne keuken. Amper 31, Christian werd op 29 december 1974 geboren, staat hij voor een fantastische challenge en is hij zonder enige twijfel een der meest beloftevolle jonge koks. RVH.
    www.hostelleriedupostay.be

    Commentaren culinaire gidsen 2006 ( voor toekenning Trofee Jacquart)
    Lemaire: 80 punten en zeer elegante zaak met een vernieuwen, verleidelijk en spontaan overtuigende keuken
    GaultMillau: niet opgenomen
    Michelin: 2 couverts, inventieve menukaart
    Delta België 2005: 3 koksmutsen (= één der betere restaurants), veelbelovend grandioos tafelgenot

     

    21-03-2006 om 21:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijzende gastronomische ster
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nadat in Frankrijk vorig jaar de eerste laureaat 'rijzende ster van de gastronomie' werd uitgereikt; nam België dit initiatief over. Bedoeling van het initiatief is om een chef-kok jonger dan 35 jaar te belonen die nog geen Michelinster heeft gekregen.

    Een jury van gastronomische kroniekschrijvers onder voorzitterschap van Philippe Bidaine, selecteert een aantal mogelijke kandidaten die aan diverse criteria moeten beantwoorden zoals originaliteit van de kaart, kwaliteit en presentatie van de gerechten, verscheidenheid van de schotels, bediening, edm. Kortom elementen die ook door diverse culinaire gidsen worden gewaardeerd.

    Voor de eerste editie van deze wedstrijd waaraan tevens de trofee Jacquart, is verbonden, werden een 15-tal restaurants geselecteerd. In de loop van de selecties zorgde de Michelingids evenwel voor de verrassing om drie van de kandidaten met een ster te belonen. De uiteindelijke finale werd betwist tussen Anthony Delhasse, Hostellerie du Postay in Wegnez, Gert de Mangeleer, Kook en wijnaelier Hertog Jan in Brugge en Nicolas thomas, Château Peltzer in verviers.

    De Trofee Jacquart voor de rijzende ster in de Belgische gastronomie 2006, met als beschermheer meervoudig sterrenkok Yves Matagne van het restaurant Sea Grill in het Radisson SAs hotel Brussel, ging uiteindelijk naar Anthony Delhasse. De speciale prijs met felicitaties van de jury viel te beurt aan Gert de Mangeleer.


    21-03-2006 om 18:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chateau du mylord
    Fijnproevers die iete willen vieren, hetzij een familiale gebeurtenis, hetzij een mooi contract, of gewoonweg verlangen naar een onvergetelijke maaltijd, kiezen bij herhaling voor het Château du Mylord in Ellezelles. De tweede Michelinster die het restuarant vorig jaar kreeg toegewezen is niet ongemerkt voorbijgegaan in de wereld van de gastronomie.

    In dit etablissement strekt het streven naar perfectie zich uit op alle terreinen, allemaal met de bedoeling de gast een aangename totaalbeveleving te bezorgen. Neem bv het idee om geen gsm te gebruiken in de eetzaal. Bovendien wordt het uitermate op prijs gesteld dat men zich goed kleedt en enige moeite doet om elegant te zijn. Naast de vele onderscheidingen is Château du Mylord ook lid van de 'Disciples d'Escoffier', van de 'Chaîne des Rôtisseurs', van 'Relais des Coteaux de Champgane' en de 'Etapes du Bon Gout'.

    De vakbouw van dit landhuis doet aan de Tudorstijl, zoals die bloeide tijdens de regering van de Britse koninging Elisabeth I terugdenken, men spreekt trouwens van de 'Elizabethaanse stijl'. Het landhuis werd gebouwd door kolonel Frederic Gubbins de Kilfrush, voormalig gouverner van Benares in Indië, ter plaatse 'Mylord' genoemd. Zijn echgtenote voor wie hij het kasteel in 1861 liet bouwen was trouwens afkomstig uit Ellezelles, hijzelf ligt begraven op het kerkhof van Elsene.

    Sinds 1981, zowat 25 jaar dus is deze adellijke woning het gastronomisch restaurant van de broers Thomaes. Het restaurant strekt zich uit over twee eetzalen, de zaal Marine en de zaal Gubbins. Marine vanwege de verscheidene marines of zeeschappen die er aan de muur hangen, Marine is een niet-rokers ruimte. Rokers kunnen in de zaal Gubbins terecht waar talrijke doeken van Belgische schilders uit begin vorige eeuw en een collectie Afrikaanse kunst,  een onderkomen vonden. De salon van het kasteel 'Paradis' verwijst naar het doek 'Het Aards Paradijs' van Georges van Zevenberghen. Hier eveneens een uitgesproken Chippendale-meubilair en een 19de eeuwse kroonluchter uit Murano.

    Het Heuvelland rondom Ellezelles beschikt over bijzondere streekproducten. De plaatselijke kwekers bieden hun beste producten graag aan bij Château du Mylord: parelhoenderen, kapoenen, piepkuikens, ambachtelijke kazen van geiten- of rundermelk,  aardappelen van de soorten 'vitelotte' en 'corne de gatte' en speciale, soms zelfs vergeten groenten. Om tot een gulle en serieuze keuken te komen, gebruiken de gebroeders Thomaes uitsluitend voedingswaren van de allereerste kwaliteit, die ze naast de lokale kwekers ook verkrijgen via gereputeerde grossiers in Rungis, Boulogne,  Brussel en andere oorden.

    Absoluut alles is huisgemaakt, brood, fonds, gebak, op basis van de grondstoffen die dagelijks vers worden aangeleverd. Elke handeling van de ruim twintig medewerkers in de keuken wordt bepaald door een lofwaardig respect voor het edele ambacht. Dit perfect en spontaan samenwerkend team, streeft permanent naar de beste prestaties.

    In tegenstelling tot de drie Musketiers die met z'n vieren waren, zijn de broers Thomaes echt met drieën: Jean Baptiste Thomaes neemt de rol van chef de cuisine op zich, Christophe Thomaes werd koopvaardijofficier maar kon in 1988 niet langer aan de lokroep van de keuken weerstaan en ontpopte zich ondertussen tot een uitmuntende chef-patissier. Vincent volgde een opleiding meester-wijnkelner bij Sopexa en beheert zowel de wijnkelder als de globale bediening in het restaurant.

    De enige specifieke commentaar voor dit restuarant is zonder meer uittesten, degusteren en genieten van een overheerlijke keuken. rvh.
    Château du Mylord, rue Saint-Mortier 35 - 7890 Ellezelles
    tel 068- 54 26 02, chateaudumylord@pi.be

    Gidsen:
    Michelin: 2 sterren en 4 couverts
    Lemaire: prestigieus kader, elegante meestertafel, 95 punten
    GaultMillau: op weg naar gastronomische top, 16 punten.




    19-03-2006 om 22:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.senior-fourneau.doc

    Eurotoques in 't offensief

    Professionel koks beseffen aldus Eurotoques ere-voorzitter Baron Pierre Romeyer nog steeds onvoldoende welke toegevoegde waarde het lidmaatschap van de vereniging aan hun exploitatie toevoegt. Dit jaar wil de vereniging alleszins de kaap van 300 leden overschrijden en zal ze o.m. door diverse acties naar de jeugd toe, ook het probleem van het overgewicht, de slechte eetcultuur en de suikerverslaving bij de jongeren aanpakken.
    De viering van 20 jaar Eurotoques wordt een hot item. Eurotoques is de enige Belgische en buitenlandse vereniging van professionele koks die een officiele erkenning van de Europese gemeenschap bezit. Een reden aldus barom Romeyer om het 'Eurotoques" - schild met de nodige fierheid te promoten. Dit schild biedt de consument immers de garantie van dagverse, kwalitatieve producten met een uitgebreid culinair smaakpalet. rvh.

    17-03-2006 om 08:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/wozani

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    16-03-2006 om 23:12 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11--0001
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chokotoff
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    chokotoff® kunnen we gerust een “mythische lekkernij” noemen!

     

     

    Chokotoff® is een authentiek merk, een kwaliteitsproduct met een geraffineerde smaak waar iedereen dol op is. Negen op de tien Belgen kennen het merk Chokotoff® en in ons landje worden er iedere seconde liefst vier chokotoff® verorberd.

     

    Vandaar het idee om ons bij het ontbijt te verwennen met de nieuwe chokotoff® smeerpasta met de exquise smaak van krachtige karamel en heerlijke chocolade. Goed voor minutenlang intens smaak

    De smeerpasta van Chokotoff® is een ware belevenis voor de zintuigen. Hij ziet er ten eerste al overheerlijk uit. Bij het openen van de pot verwelkomt het typische aroma van chokotoff® je en bij de eerste hap verovert de intense smaak je papillen. 100% puur genot…

     

    Hoe de Chokotoff® smeerpasta het beste tot zijn recht komt? Er zijn tal van manieren om ervan te smullen: op een broodje, een sneetje witbrood, een sneetje toastbrood. Op een lekkere pannenkoek. Of zelfs op een koekje. De pasta kan ook dienst doen als ingrediënt van een taart. Je kan er plakjes banaan in dompelen of er een ijsje mee versieren. En de allergrootste lekkerbekken zullen niet aan de verleiding kunnen weerstaan om gewoon met een lepeltje van deze delicatesse te smullen. hemels ! RVH.

     

    30-11--0001 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!