Inhoud blog
  • Marriott International: 9000ste exploitatie
  • Nieuw schooljaar
  • Marriott Executive Apartments Penang
  • IHG Army hotels: 15 jaar echte gastvrijheid
  • Hotel Indigo debuteert in Bandung Indonesië
  • Intercontinental San Antonio Roverwalk
  • Courtyard by Marriott Sapporo
  • Back to basics met Barbecook
  • MSC reduceert uitstoot
  • Ducati stel nieuwe Panigale V4 voor
  • MSC Cruises
  • Aqualex lanceert Pearl-reiniginsparels
  • Resto's duCoeur
  • Resto's duCoeur
  • HEMA en Nora Gharib: brooddoosactie
  • Sprezzatura in de badkamer
  • Swatch rond vierkant succesvol af
  • Back to school met Aqualex
  • American Vintage - autumn/winter 24-25
  • MSC ; winterprogramma
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.le mess
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LE MESS:

    Officers and gentlemen.

     

    In 1998 gingen de gebroeders en boezemvrienden Serge en Pascal Van Hamme samen de uitdaging aan om een restaurant in te richten buiten het traditionele circuit, in een historisch gebouw dat op dat moment volkomen vervallen was. Hun keuze viel op een pand dat volgens sommige architecten-historici, vroeger deel uitmaakte van het kazernecomplex aan de Brusselse kleine ring.

     

    Ze renoveerden het gebouw en gaven daarmee Le Mess zijn vermoedelijke oorspronkelijke functie terug. Vandaag zijn niet alleen officieren maar ook gentlemen – én hun ladies – welkom in dit etablissement, dat is uitgegroeid tot een heuse referentie bij zakenlui en fijnproevers, enerzijds om al het lekkers op de kaart, anderzijds voor het plekje met uniek origineel kader. Kwaliteit, verscheidenheid en smaak behoren tot de prioriteiten van het huis, waar zowel in het glas als op het bord de hele wereld aan bod komt. Uiteindelijk is de wereld immers weinig meer dan een groot dorp.

     

    Voor de binneninrichting werd gewerkt rond het militaire thema al blijft de algemene sfeer eerder afgestemd op een cosy geheel, officieren verlangden destijds ook in hun “mess” een beetje huiselijke warmte, die nauw aanleunde bij de waarde van de bourgeoisie. Doorheen de drie zalen op het gelijkvloers kan men mooie kersenhouten lambriseringen bewonderen die getuigen naar de drang van weelde en verburgerlijking om te ontsnappen aan de soberheid van het kazerneleven. Dit comfort wordt extra onderstreept door de verlichting en het meubilair van de hand van Philippe Stark. Er wordt ook leuk gespeeld met volumes terwijl de oorspronkelijk voorziene plankenvloer door een gepolijste betonvloer werd vervangen, vloer die door menig bezoeker als arduin wordt aanzien. Ook aandacht voor de akoestiek, om de meest rumoerige momenten op te vangen werd de onderkant van de tafels bedekt met speciaal geluiddempend schuim.

    Op de bovenverdieping zijn er twee zalen, met aan de terraszijde een traditionele serre die de voorkeur kreeg op een moderne luifel. Een erg goede keuze aangezien het authentieke karakter van de glazen serre, de ganse zaal in weeldering licht laat baden. Dat deze plek iedereen bevalt bewijst de wingerd die er tegen het glas groeit en trots uitpakt met enkele druiventrosjes.

     

    Le Mess was lange tijd een restaurant dat vooral was toegespitst op het middagpubliek door de nabijheid van kantoren, winkels en universiteit, maar trekt de jongste tijd ook ’s avonds een groeiend cliënteel aan. Gastronomen zoeken immers steeds nieuwe cosy eetplekjes, ze wensen andere kaarten en smaken te ontdekken. Het aantrekkelijke architecturale concept van de Mess wordt extra in de verf gezet door de bijzondere verlichting. Het samenspel van deze elementen geeft de kaart een extra dynamiek, kaart die met de grootste zorg is uitgewerkt en de aandacht heeft voor de desiderata van de klant.

     

    De vertrekbasis is een brasseriekeuken doorspekt met fusionelementen. Toch blijft de rode draad doorheen alle gerechten, het gebruik van verse degelijke producten die met het vereiste vakmanschap worden klaargemaakt. De dubbelzijdige kaart biedt aan de ene kant een overzicht van de vaste voorgerechten, hoofdschotels en nagerechten, die evenwel variëren naargelang de seizoenen. De andere kant geeft een overzicht van de talrijke suggesties en de lunch. Ook hier ruime aandacht voor verse producten en primeurs. Er zijn een aantal wijnsuggesties maar wie de ruime flessencollectie van het huis wil raadplegen krijgt een kaart boordevol witte en rode klassewijnen, zowel uit Frankrijk als wereldwijnen.

    Bij de voorgerechten vinden we momenteel o.m. een sashimi van tonijn met zeewier en kervel en een ravioli met kreeft op een bedje van spinazie met blanke boter terug.  De klassiekers van het huis bio-lamsvlees van Gaumes of tussenribstuknootjes met béarnaise worden aangevuld met een rundstartaar met aromatische oliën of een koningskabeljauw met stro-aardappeltjes en mousselinesaus. Een dame blanche of een ‘colonel’ ronden als dessert het volwaardig menu af. Als suggestie vonden we een tartaar van groene en witte asperges met scampi, kreeftenvingers op een slaatje van groene linzen uit Puy en een foie gras met gestoofd witloof. Talloze gerechten om figuurlijk je duimen en vingers af te likken.

     

    Meesterkok Bruno Lesbats, afkomstig uit de Landes, zwaait nu vijf jaar de plak in de keuken van Le Mess. Voor de constante kwaliteit die hij al die jaren op het bord toverde verdient hij ongetwijfeld alle eer. Hij is de kapitein van een keuken die vandaag haar volle maturiteit heeft bereikt en erkend wordt om haar verdienstelijke eenvoud, haar zin voor smaak en haar openheid van geest.

    Bruno Lesbats is een volwaardig lid van Eurotoques en de laatste leerling van Maurice Isabal, waarna hij bij Guy Savoy aan de slag ging. Hier ontdekte hij de rechtlijnigheid van de keuken en de productgerichte aanpak in de uitwerking van een compleet menu. Toch liet hij enkele Aziatische en Italiaanse invloeden zijn keuken binnensluipen maar blijft permanent zijn team motiveren.

     

    Samen met de gebroeders Van Hamme wil Bruno Lesbats verder werk maken van een constante vernieuwing van de kaart van Le Mess en tegelijkertijd het beste blijven halen uit de fusionkeuken en de kwalitatieve dagverse producten.

    Le Mess, L.Schmidtlaan 1 , 1040 Brussel – tel 02-734 03 36

     

     

    05-06-2006 om 21:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bistrot du mail
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BISTROT DU MAIL:

     

    Kruidig, fantasierijk is het minste dat men van de vernieuwde kaart van Le Bistrot du Mail kan zeggen. Dit restaurant in de buurt van het Kasteleinsplein geniet een degelijke reputatie die door het aantreden van een verjongd team plots nieuwe impulsen meekreeg.

     

    Het verder uitbouwen van de reputatie van het restaurant ligt sinds kort in handen van Lionel Verjans die eigenlijk een juridische opleiding meekreeg, maar tijdens zijn studies reeds de kennis en belangstelling voor Belgische bieren uitbouwde. Uiteindelijk koos hij voor de meer spetterende wereld van de horeca en belandde via Le Puits d’Orléans en Les Hiercheurs, een restaurant met stevig verankerde roots in de Franse klassieke keuken in Charleroi, bij H.I.S. een interim organisatie die voornamelijk VIP-recepties organiseert. Zijn horeca-ervaring gekoppeld aan zijn juridische backgrounds kan hij hier volop ontwikkelen tot Louis Toussaint hem in de Pré-en-Bulle tewerkstelt. In Le Bistrot du Mail wil hij vernieuwing brengen, de wereldkeuken uitbreiden en hoge kwaliteitsscores behalen.

     

    De gerenoveerde eetzaal biedt een frisse indruk o.m. door het stralend witte tafellinnen, gesteund door de contrasterende wandtinten. Enerzijds imponerend licht, anderzijds een donkere wand die zich perfect lenen om moderne schilders een kansje te bieden. Ook het meubilair past in deze stijl, nadrukkelijk hedendaags met een fijne verlichting die gans het interieur een serene toets meegeeft.

     

    De keuken staat sinds kort onder leiding van Stéphane Lefebvre die in 1998 aan de hotelschool in Namen afstudeert en o.m. in Le Mousseron en Le Vieux Logis actief is. Van 2001 tot begin dit jaar is hij assisterend chef-kok van Sang Moon Degeimbre in ‘L’Air du Temps’ in Noville-sur-Mehaigne. Kruiden hebben Stéphane sinds zijn kinderjaren begeesterd zodat Le Bistrot nu een moderne ‘fusion kitchen’ aanbiedt waarin evenwel ruime aandacht aan de wereldingrediënten wordt besteed. Verse dagproducten gekoppeld aan fantasierijke bereidingen moeten Le Bistrot du Mail grotere uitstraling meegeven.

     

    De prachtige veelkleurige borden op het witte tafellinnen wakkeren nadrukkelijk de eetlust en appetijt van de klanten aan. Cosy en toch stijlvol.

    Bistrot du Mail – Maliestraat 81 – 1050 Elsene – tel 02-539 06 97

    05-06-2006 om 21:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salviat zone no-foot

    “ZONE NO-FOOT” gesignaleerd in Elsene

     

    Men kan er zeker niet meer naast kijken…Koning Voetbal laat zich meer en meer gelden in de media en in het dagelijkse leven en zal vanaf 9 juni helemaal het straatbeeld, het kleine scherm, de kranten, bars en restaurants inpalmen... Help!!!...en het zijn niet enkel de dames die deze noodkreet slaken!

     

    “ Sinds geruime tijd hebben een flink aantal van onze trouwe klanten me ondervraagd over het al dan niet aanwezig zijn van een klein scherm in de Brasserie gedurende deze periode....en ze schenen bijzonder opgelucht te zijn bij het horen dat wij niet deelnemen aan de Wereldbeker koorts.” zegt Antoine Salviat. “ Vandaar tot het uitroepen van een  “No Foot” zone in de Brasserie Salviat is maar een kleine stap en het onderwerp voetbal zal dus tijdens de Wereldbeker helemaal taboe zijn!”

     

    Wij maken trouwens al onmiddellijk een statement door op 9 juni, openingsdag van de Wereldbeker maand, een petanque toernooi te organiseren.

     

    De Brasserie richt zich voornamelijk tot de dames en nodigt hen uit om in de brasserie de nieuwe saladekaart uit te proberen of de andere zomerse gerechten van de nieuwe kaart terwijl de heren geboeid voor hun kleine scherm zitten.

    In samenwerking met de Gruyère kazen en gedurende de hele Wereldbeker periode, stelt de Brasserie de Dames voor om meer buiten te komen en niet triest voor hun voetbalscherm te zitten. Elke donderdagavond zullen de “Ladies only” tafels verwend worden met kleine attenties en geschenken: van 9 juni tot en met 9 juli rijmt donderdag met “ vriendinnendag”!

     

    Bovendien zal elke avond per tafel van 4 één(1) gratis menu Brasserie aangeboden worden en alle dames zullen ook elke avond een gratis huisaperitief aangeboden krijgen! De heren blijven natuurlijk altijd welkom tijdens de hele periode.

    In elk geval zullen een resoluut “no foot” team en de valet parking service s’middags en s’avonds ervoor zorgen dat de Brasserie Salviat een “oase van rust” wordt tijdens deze maand die zich “in de ban van de bal” aankondigt.

     

    Reserveringen en meer informatie www.brasseriesalviat.be of info@brasseriesalviat.be

    Ecailler  - valet parking middag en avond  - Terras

    Zondag en Maandag sluitingsdag

    05-06-2006 om 21:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.monty

     

     

    Design zomert in Brussel

     

    In 2006 viert Brussel het jaar van de Mode & Design en toont zich van zijn meest kleurrijke en originele kant. Ongewone mode & design wandelingen, mode shows in de mooiste hoekjes van de stad, uitzonderlijke tentoonstellingen zoals “ History of Fashion meets contemporary Design” in het  mooie kader van de Jubelpark musea.

     

    Alhoewel Brussel bekend staat als een centrum van Design, bestaat er niet echt een Design museum waar men de grote klassiekers van de laatste 50 jaar kan gaan bekijken. Gelukkig is er het Monty Small Design Hotel met zijn 18 gerenoveerde kamers. In dit kleine boetiek hotel vindt men  een collectie van de fijnste en meeste interessante design creaties verdeeld over de kamers en de salons, een echte must voor de Design liefhebbers!.

    Dit Herenhuis uit de jaren 30, gelegen in een exclusieve residentiële buurt op een boogscheut van het stadscentrum, werd met liefde gerestaureerd met een zeer duidelijke inspiratie van het hedendaags design. Het algemene idee was een zeer duidelijk hedendaags interieur te creëren maar zonder de oude atmosfeer uit het oog te verliezen.

     

    De Belgische architect en interieur ontwerpen Thierry Hens ontwierp een receptie die meer weg heeft van een privé woning dan van een hotel: een  volledig open balie zonder barrière tussen personeel en klant. Het salon is gemeubleerd met design klassiekers zoals een ‘Charles Eames rocking chair’ en ‘Ingo Maurer’ belichting. De ontbijtzaal heeft één grote tafel rond dewelke de gasten zich s’morgens in een table d’hôte concept terug vinden onder de fantastische Campari Light lampen. In de kamers vindt men ook Cubo glass televisie’s van Marco Bellini, Louis Ghost stoelen en la Bohême tabourets van Philip Starck .

     

    Het interieur is een combinatie van donkergrijze muren en felrode trappen en deuren. De half doorzichtige gordijnen zijn eveneens bloedrood en scheppen een surrealistische atmosfeer in de kamers. Dit surrealistische gevoel start trouwens al aan de straat waar de gasten verwelkomd worden door – wat anders – een vuurrode koe, een souvenier van de erg populaire Art on Cows tentoonstelling in 2003, het jaar van de lancering van het nieuwe “Monty”.

     

    Het Monty Small Design Hotel is één van de eerste boetiek hotels in de Belgische Hoofdstad date en zeer gepersonaliseerde verwelkoming geeft aan zijn gasten zonder daarbij de vereiste diensten te vergeten die de hedendaagse welgeïnformeerde reiziger zoekt in een hotel. Alle gasten kunnen tijdens hun ganse verblijf gratis koffie en thee drinken of bestellen van een kleine selectie soft drinks en snacks in de Lounge. In deze Lounge staat eveneens een business desk met computer en gratis internet verbinding ; het ganse hotel heeft gratis WIFI internet toegang.

    Met zijn klassieke gevel, het totale design interieur en het familiale onthaal is het Monty Small Design Hotel een perfect voorbeeld van een niuew type hotel dat populair is bij de business reiziger die een meer persoonlijk onthaal zoekt en de leisure reiziger die een ongewone ervaring zoekt aan leuke prijsjes. Een must voor de hippe reiziger met een oog voor het ongewone!

    Het Monty Small Design Hotel viert ‘Mode & Design 06’ met een uitzonderlijk Summer Package.info@monty-hotel.be

     

     

    05-06-2006 om 21:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.etapes du bon goût- huizen van goede smaak

    Huizen van Goede smaak:

     

    De huizen van Goede smaak, beter bekend onder de naam : ‘Etapes du Bon Goût’ stellen het nieuwe menu ‘jonge gastronomen’ volop in het daglicht. De deelnemende leden bieden jonge mensen van maximum 28 jaar de kans een all-in menu (aperitief, menu, aangepaste wijnen en water, koffie of thee) aan 48.00€ te nuttigen.

    Elke restaurateur is volledig vrij dit menu “jonge gastronomen” één of meerdere keren per week aan te bieden en dit gedurende het ganse jaar. Zij geloven dat in een tijdperk van slechte voedingsgewoonten en fast-foods, een belangrijke rol voor de restaurateur is weggelegd. Men kan op deze manier de jongeren immers leren op een gezonde manier te eten, terwijl de jongeren op deze manier met de gastronomie vertrouwd raken en wellicht ook na hun 28 de toekomst van de restaurateurs veilig zullen stellen.

     

    Het directiecomité van Les Etapes du Bon Goût werd uitgebreid met Ferdy Debecker (Eyckerhof Bornem), Alain Gilain (Hostellerie Gilain te Dinant-Liroux), Pierrre Résimont (L’Eau Vive te Arbre) en Eric Martin ( Lemonnier te Lavaux-Ste-Anne).

    www.lesetapesdubongout.be of www.huizenvangoedesmaal.be

     

    31-05-2006 om 21:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haringseizoen - maatjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    31-05-2006 om 21:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breydelspek

     

     

    Breydelspek brengt verrassende recepten voor barbecue en grill.

     

     

    Het leven verplaatst zich stilaan weer naar buiten en ruimt plaats voor een lekkere, zomerse barbecue. Om uw gasten extra te verrassen, heeft vleeswarenproducent Antonio twee originele recepten ontwikkeld met Breydelspek in de hoofdrol. Want deze ambachtelijke ovengebakken specialiteit leent zich tot heel wat geslaagde gerechten voor barbecue en grill. Een voorsmaakje.

     

    Gevulde makreel met Breydelspek: dit recept komt uit het boek 'Grill & Barbecue voor alle seizoenen' van Peter De Clercq. Uitgever is Roularta Books. Fotografie: Lennert Deprettere.

     

    Ingrediënten voor 4 personen: 4 verse makrelen (vraag je vishandelaar om de graat te verwijderen maar de vis volledig te laten), 12 plakjes Breydelspek - 1 bot verse koriander  - 3 rode uitjes - 1 el gehakte munt - 1 el gehakte gember - 2 teentjes look - 2 limoenen - 1 theelepel kurkuma - 1 dl whisky -grillolie of vismarinade (basisrecepten) – viskruiden - voor het bieslooksausje: 2 el zure room, 2 el mayonaise en 2 el gesneden bieslook

     

    Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek (recept: Johan Deboeverie)

     

    Ingrediënten voor 4 personen: 4 grote aardappelen -  4 dikke schijven Breydelspek (0,7 cm) - 4 sneetjes jonge kaas

     

    Wist-je-datjes over Breydelham en Breydelspek

     

    Breydelham en Breydelspek zijn ovengebakken delicatessen. Vleeswarenproducent Breydelham waakt nauwlettend over kwaliteit en smaak.  De receptuur ligt al jaren vast en het productieproces verloopt sinds jaar  en dag identiek.             Ambachtelijke producten, zoals Breydelham en Breydelspek, onderscheiden zich van industriële producten door een strengere normering wat betreft de additieven. Zowel de Breydelham als het Breydelspek zijn glutenvrij. Gluten zijn eiwitten die in graan-producten voorkomen en waaraan sommige mensen allergisch zijn.

               

    Het succes van Breydelham en Breydelspek is gebaseerd op drie pijlers: zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, een zelf samengestelde kruidenmix en een ambachtelijke werkwijze. Anderzijds voldoet vleeswarenproducent Breydelham aan de hoogste normen op het vlak van voedselveiligheid dankzij een ver doorgedreven productiecontrolesysteem. Zelfs de strenge internationale BRC-norm is verworven goed.

     

    Breydelspek wordt gemarineerd. Na deze marinade wordt het met een kruidenmengeling bestrooid en gebakken in de oven met zijn authentieke smaak als uiteindelijk resultaat. De ovengebakken specialiteiten van vleeswarenproducent Breydelham en Breydelspek bieden verrassend veel mogelijkheden in zowel koude als warme bereidingen en in zowel traditionele recepten als culinaire hoogstandjes. RVH.

    www.breydelham.be of www.breydelspek.be

     

     

     

    31-05-2006 om 21:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.accor vanswieten

     

     

     

    Christophe Vanswieten benoemd tot

    Algemeen Directeur van Accor Hotels BeNeLux

     

     

    Christophe Vanswieten kreeg zopas de verantwoordelijkheid voor de Accor hotels in Nederland naast deze van de Belux; zo werd hij Algemeen Directeur van de Accor Hotels voor de Benelux.

    Hij staat in voor 118 hotels (12 Sofitel, 22 Novotel, 34 Mercure, 33 Ibis, 5 Etap Hotel, 12 Formule 1, in totaal goed voor 14.521 kamers) en rapporteert rechtstreeks aan Michael Flaxman die recent benoemd werd tot Algemeen Directeur Accor Hotels voor Noord-Europa. Christophe Vanswieten zal vanuit Brussel deze nieuwe structuur blijven leiden.

     

    Deze organisatie, die efficiënter is en dichter bij de hotels en hun operaties zal staan, zal in eerste instantie geen veranderingen tot gevolg hebben in de structuren in België, het Groothertogdom Luxemburg en Nederland.  De eerste bedoeling van Christophe Vanswieten die reeds sinds 1982 bij Accor werkt is de drie landen makkelijker doen samenwerken teneinde de operationele werking, de efficiëntie en de resultaten te verbeteren.

     

    Accor is aanwezig in België met 57 hotels, 6 Sofitel-hotels, 12 Novotel-hotels, 7 Mercure-hotels, 20 Ibis-hotels, 3 Etap-Hotels en 9 Formule 1; in het Groothertogdom Luxemburg met 9 hotels, 1 Sofitel-hotel, 1 Novotel-hotel, 4 Mercure-hotels, 2 Ibis-hotels en 1 Etap Hotel; in Nederland met 52 hotels, 5 Sofitel-hotels, 9 Novotel-hotels, 23 Mercure-hotels, 11 Ibis-hotels, 1 Etap Hotel en 3 Formule 1. www.accorhotels.com  RVH.

     

    31-05-2006 om 21:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laurent perrier cuvée rose

    Cuvée Rosé Brut van Laurent Perrier

     

     

    De nieuwe sensuele metalen verzameldoos van de Cuvée Rosé is een en al verleiding met een overvloed van parelende champagnebellen tegen een wervelende achtergrond van pioenen en papavers. Een pracht van een geschenk voor alle feestelijke gelegenheden: bovendien geeft Delhaize in de week van 19 juni ook nog gratis aardbeien bij elke fles Rosé Brut. Deze speciale editie is de zevende verzameldoos van Laurent-Perrier en is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 46 Euro.

    La Cuvée Rosé Brut Laurent-Perrier is een fruitige champagne, die een sterke sensatie van rode vruchten oproept: we vinden noten van aardbed, aalbes, framboos en cassis, met een toets van krieken. De zalmkleurige champagne is elegant terwijl een uitzonderlijke frisheid deze grote champagnewijn domineert. RVH.

    31-05-2006 om 21:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel imperial mauritius
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    30-05-2006 om 13:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel imperial mauritius
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    30-05-2006 om 13:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel imperial
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    INDRUKWEKKENDE ZEN-ARCHITECTUUR.

    Sofitel IMPERIAL Mauritius

     

     

    Gouden zandstranden en eindeloze blauwe zeeën vormen het decor van het kijkboek waarin het Sofitel Imperial hotel werd ingeplant. Temidden deze oase van groen, een smeltkroes van miljoenen Indische, Chinese, Afrikaanse en Westerse creaturen. De Zen-architectuur waarin het complex werd opgetrokken zorgt in Flic en Flac, voor een luxueus geheel dat openstaat voor de zon, de zee, de natuur en de mens …

     

    Lekkerbekken horen ongetwijfeld in dit hotel thuis. Restaurants en eetgelegenheden te over in het Sofitel Imperial. In La Ravinale worden uiteenlopende themabuffetten gepresenteerd waar de gasten kunnen kennismaken met o.m. de Creoolse  en Mediterrane keuken naast seafoodspecialiteiten, ook andere exotische items worden voorzien. Fijnproevers kunnen terecht in het gastronomisch restaurant Jacaranda dat concurrentie krijgt van de schitterende Chinese eettempel Le Ming Court en Le Teppanyaki waar men sprankelende, soms pittige Japanse gerechten serveert.

    Diversiteit in gastronomie is aldus Frédéric Clément, General manager, slechts een miniem onderdeel van de globale opleiding “keuken en restaurant”. Net het ruim aanbod vergt van alle medewerkers een permanente alertheid aangezien alle bereidingen stijlvol en met de nodige disciplines aan de gasten moeten worden geserveerd.

     

    Exotische bestemmingen bieden evenwel meer dan lekker eten en drinken, zo ook het Sofitel Imperial op Mauritius. Stranden, restaurants, de kamerselecties, kortom al elementen werden zorgvuldig samengebracht tot een indrukwekkend geheel, recentelijk verrijkt met een Asian-style wellness “Spa”-center. Bezoekers worden er gewoonweg ondergedompeld in een rustbrengende atmosfeer zodat ze volop van de kwalitatief hoogstaande hospitality en dito comfort kunnen genieten.

     

    Cijfermatig gezien oogt het Sofitel Imperial hotel met zijn 191 kamers vrij groot, doch de architecturale inplanting in units van 2 verdiepingen naast een Aziatisch hoofdgebouw, geeft nergens een druk, beklemmend gevoel, integendeel. Het aanvankelijke project voorzag in 148 kamers plus een presidentiele suite. De ‘Superior’ rooms geven uitzicht op de tuin of de zee, de ‘deluxe’ rooms kregen een balkom met eindeloos oceaanzicht.

    Recent werd het complex verruimd met 42 “Imperial garden suites’, speciaal voor families met kinderen ontworpen. In deze suites kunnen makkelijk twee volwassenen en 2 kinderen terecht, de infrastructuur is met een slaapkamer, een ruim salon met slaapbank, een badkamer, een aparte shower room, 2 aparte toiletten, 2 televisies en tal van andere items, voldoende ruim om hen zorgeloos te herbergen. De gelijkvloerse suites hebben eigen terras dat op de tuin uitzicht en toegang geeft, terwijl op de verdieping, het terras voor een erg ruim balkon wordt geruild.

     

    Sofitel Imperial poogt de klant maximale voldoening te bieden. Meestal zit in de diverse arrangementen ook de uitgebreide sportinfrastructuur van het hotel begrepen, deze omvat o.m. tennis, tafeltennis, windsurfen, zeilen, kajak, waterskilling, duiken, boogschieten of dinghies. Zon, zee en watersporten vloeien in het Sofitel Imperial in mekaar over omdat ze gewoonweg het hotelaureool complementeren.

     

    De Sofitel Imperial Spa is een onbetwistbaar heiligdom waar men volop tot rust komt, hier overheersen stilte, geborgenheid, intimiteit en well-being. A la carte of diverse rituals met Zen, Ying en Yang, en Tai-Chi, ontladen je volledig en geven je een totaal nieuw en spetterend dynamisme.

     

    Sofitel Imperial is aldus General manager Frédéric Clément, een nooit verwelkende, maar steeds opnieuw openbloeiende bloemknop die de geur van het overvloedig aanwezig exotische hout intens vermengt met Aziatisch geïnspireerde tradities. Het verslavende, meeslepende Zen-decor is zonder meer dominant en toch ontspannend. RVH.

    30-05-2006 om 13:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.saint alexis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-05-2006 om 22:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.saint alexis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-05-2006 om 22:12 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.saint alexis mauritius
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LE SAINT-ALEXIS,

    NAUTISCH PRESTIGEHOTEL.

     

     

     

    Genesteld aan het mooie onderwindse strand van Boucan-Canot op La Réunion, bekoort het charme- en prestigehotel Saint Alexis door zijn originaliteit, gezelligheid en comfort een veeleisend cliënteel dat vooral gecharmeerd is door de traditionele waarden van gastvrijheid.

     

    De charme van het hotel werd vooral nautisch geïnspireerd door het schip dat varende langsheen de specerijenroute, de eerste Franse veroveraars naar het eiland bracht. Andere bekende passanten waren Dina Morgabim, Santa Appolonia, Mascerenbas, Bourbon en Bonaparte. De opeenvolgende naamswijzigingen kwamen in 1848 tot halte toen het eiland definitief Réunion werd. Een 60-tal elegante en comfortabele kamers verwennen de gasten die er beschikkien over airco, telefoon, safes, minibar, satelliettelevisie, haardrogers en vele andere attenties. De suites zijn ontworpen als echte appartementen, terwijl talrijke kamers een rechtstreekse toegang bieden tot het unieke zwembad. De ruime badkamers in Saint-Alexis zijn uitgerust met een jacuzzi wat extra charme meegeeft.

    De fitness ruimte van het hotel bevindt zich onder het rotondeterras en baadt in een duikbootsfeer door toedoen van de grote patrijspoorten, deze doorkijkvensters geven zicht onder de waterspiegel van het zwembad. Dit complex volledig gewijd aan relaxatie, biedt naast een echte ‘fitnessruimte’ ook een hammam, sauna, douches en kleedkamers.

     

    Tafelen kan er in een van de vele restaurants of leuke panoramische balkons die ofwel uitzicht bieden op het zwembad of de idyllische kust met indrukwekkend oceaanzicht als decor hebben. Fijnproevers kiezen uit een verbeeldingsrijke kaart die uitnodigt tot intense degustatie, de creatieve meesterkoks zorgen voor een wekelijks wijzigend ontdekkingsmenu  dat los staat van de andere ontdekkingen. Alles nodigt uit tot ontspannend relaxeren, zwembad, individuele terrassen of de kamerbalkons, de patio, terwijl de tuin het hotel omarmt zowel aan de strandzijde, de binnenpatio of het “deck” een immens panoramisch terras door palmbomen is omringd. Men reikt er ahw. vanuit het hartje van het hotel de hand aan de oceaangasten.

     

    In dit exotische kader zorgt het hotel Saint Alexis voor unieke meetingfacilities. Er zijn drie geacclimatiseerde vergaderruimtes waar men incentives, vergaderingen, seminaries, meetings en tentoonstellingen tot 80 personen kan organiseren. De twee grootste ruimtes, La rose des Vents en Le Grand Largue bieden klas, theater, U of rechthoekvormmeetings. Elke ruimte beschikt over een complete standaarduitrusting die op eenvoudig verzoek met laserwijzer, videoprojector en andere high tech apparatuur kunnen uitgerust worden.

    Een infrastructuur die communicatie als trefwoord heeft en de incentivetrip ongetwijfeld meer dynamisme meegeeft. De Saint-Alexis, aanwezig in het landschap van La Réunion sedert 1993, biedt de mogelijkheid om sterke emoties te beleven, kent bijzonder goed de rijkdommen van het eiland. Deze smeltkroes van grote etnische en culturele verscheidenheid naast de veelheid van vrijetijdsmogelijkheden maakt van elke meeting een voltreffer van formaat.

     

    De omgevingstemperatuur schommelt tijdens de zomer tussen de 28 en 35°, in de winter loopt hij ietwat terug tussen 21 en 29°, gezien La Réunion in de zuidelijke hemisfeer ligt zijn de seizoenen net het tegenovergesteld van onze Westerse klimaten. Het strandwater schommelt tussen de 24° in de winter en 28° in de zomer. Toeristen krijgen wel de raad om tijdens de winteravonden een iets warmere kledij te voorzien vermits de temperatuur mogelijk beneden de 21° C terugvalt.

     

    Het eiland Réunion is een jonge, exotische en nieuwe toeristische bestemming die  de gasten de kans biedt om zorgeloos van de meetings, de zon en het strand te genieten. De combinatie vergaderen, zonnekloppen en actieve do-meetings is perfect mogelijk.

    Een mini-cruise op zoek naar dolfijnen zorgt voor een fijne verrassing, een tochtje per ULM over een der drie gigantische keteldalen (caldera’s of cirques) en het strand, is een onvergetelijke belevenis met exclusieve vergezichten. Een wandeling naar de krater van de Piton de La Fournaise, een vulkaan die reeds meerdere honderden jaren is ingeslapen mag evenmin gemist worden. Vakantiegangers die een absolute kick willen beleven moeten naar Cilaos, een bergdorpje dat aan het einde ligt van een haarspeldroute met meer dan 400 bochten en kunnen hier aan canyoning doen. Een afdaling langsheen de bergwand, doorheen een waterval, een riviertje en een meertje. RVH.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    29-05-2006 om 22:11 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.restaurant de notelaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE NOTELAAR

     

    Na zijn humaniora-opleiding besliste Eddy Verstreken om vooraleer te gaan werken, eerst een keukenopleiding in het Coloma-instituut in Mechelen te volgen. Een beslissing die zijn leven een belangrijke wending gaf, hij ontmoette er niet alleen zijn latere echtgenote Agnes Van Ham, maar hun gemeenschappelijke interessesferen zorgden voor een denderende opleiding zowel in de keuken als in de zaal.

     

    Een figuurlijke harmonie dus van geuren en kleuren die het echtpaar samen tot ontwikkeling brengt. Meestal samen maar soms ook apart kregen ze in de late jaren 70, begin der 80-er jaren meerdere restaurants op smaak, zo o.m. de Zeester in Leuven, het Wit Paard in Bonheiden, de Veeboer in Grimbergen en ’t Molenveld in Elewijt. Alhoewel de klanten hun keuken en service naar waarde wisten te appreciëren, voelde noch Eddy, noch Agnes zich gelukkig, hun creativiteit kon immers niet altijd openbloeien, terwijl ze anderzijds ook meer dan eens in het aanbod werden beperkt.

     

    Eind 1986 ontdekken ze per toeval een te koop staande oude hoeve in het Brabantse Buken, een piepklein dorpje dat rustig verscholen ligt naast het kanaal Leuven-Mechelen, dorpje dat evenwel bruist van landelijke activiteiten met ruime kwalitatieve groentenkrans als resultaat. Voor beide een unieke buitenkans om een eigen restaurant uit te bouwen. Nochtans vraagt het gebouw een grondige renovatie die ze samen met beider ouders realiseren zodat het restaurant anno 1987 de deuren kan openen. In de tuin overleeft een veel vruchtendragende notenboom de renovatiestorm en Agnes kiest als benaming ‘De Notelaar’, boom die symbolisch zijn vruchten het ganse jaar door laat degusteren.

     

    De kwaliteit van het eindproduct in hoofdzakelijk Eddy’s keuken die af en toe niet ontsnapt aan de invloeden van Agnes, groeide de voorbije jaren bestendig. Nu staat De Notelaar bekend voor degelijke en typische Brabantse streekgerechten met dagverse groenten, deels uit eigen kweek, deels door aankoop op de Brusselse vroegmarkt. Voor Eddy is en blijft de vroegmarkt de aangewezen aankoopplaats voor alle chefs vermits men hier de kans heeft om zelf zijn identiteit te bepalen en niet afhankelijk is van een productkeuze door leveranciers. Iedereen wil immers zijn creativiteit af en toe de vrije teugel laten en een marktmenu kan op deze manier enkele keren in de week wijzigen. Bovendien specialiseerde het echtpaar zich in oester- en kreeftmenu’s. Kreeft wordt de ganse maand juni het hotitem in De Notelaar en dit na een maand waarin de Brabantse asperges het hoge woord voerden.

     

    De Notelaar kreeg zopas een opfrisbeurt waarbij niet alleen de keuken, maar ook de bar en de zaal werden gerenoveerd. Door het verplaatsen van de oesterbak kon ook het sanitair worden uitgebreid en krijgt men ook hier een bijzonder relaxerend en kleurrijk gevoel door het perfect op mekaar inspelen van het buitenlicht en de gekleurde lampen. Gans de renovatie dompelt de consument meteen onder in een rustige, charmante sfeer waar alle kommer en last wegvalt.

     

    Ook op het culinaire vlak zijn er enkele nieuwigheden. Streekgerechten met verse kwalitatieve producten en kenmerkende Brabantse groenten blijven belangrijk. Op maandagavond is er voortaan een 5-gangen degustatiemenu waarbij Eddy in samenspraak met Agnes, culinaire toppers serveert voor 30€. Met inbegrip van aperitief, wijnen, water en koffie wordt dit 50€.

    Het kreeftfestival van de maand juni, krijgt elke vrijdagavond een feestelijk tintje bestaande uit een in de oven gebakken kreeft met tuinkruiden, een kreeft op een groentebedje ‘fine champagne’, sorbet, bouillabaisse van kreeft en noordzeevis en het dessertassortiment van het huis. Kostprijs 46€, met aperitief, wijnen en dranken wordt het 62€.

     

    Het uittesten van een 4-daagse werkweek verliep succesvol zodat De Notelaar voortaan geopend is van vrijdagmiddag tot en met maandagavond. De feestzaal staat ook de andere dagen ter beschikking voor feesten, evenementen en seminaries, faciliteiten die o.m. door de ruime parking mogelijk worden gemaakt.

     

    In het najaar lanceert Eddy opnieuw Brabants wild terwijl in het kader van de nakende 20ste verjaardag nog enkele andere projecten op het programma staan. Ondertussen kunnen fijnproevers evenwel volop genieten van een kwalitatieve keuken met dagverse producten waarbij een vleugje Brabants romantisme gekruid met de nodige nostalgie, nooit ver weg is.

     

    Restaurant De Notelaar – Bukenstraat 142 – 1910 Kampenhout (Buken) – tel 016- 60 52 69

    info@denotelaarbuken.be - www.denotelaarbuken.be

     

     

     

     

     

    25-05-2006 om 22:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thai foto

     

     

    Topfotograaf Henk Van Cauwenbergh stelt Thaise foto’s ten toon

     

     

    Het Astrid Park Plaza hotel aan het Koningin Astridplein in Antwerpen pakt van 5 tot 21 mei uit met een exclusief THAI FESTIVAL. Het startschot werd gegeven op vrijdag 5 mei met een GRAND OPENING DINER. Als kers op de taart, temidden een waaier aan typische Thaise lekkernijen die gastchef Ekapon Onnompun, voor de gelegenheid overgevlogen uit Bangkok, stelt topfotograaf Henk Van Cauwenbergh er een selectie van zijn mooiste foto’s uit Thailand ten toon!

     

    Henk van Cauwenbergh zorgt voor Thaise schoonheid in hotelbar

    The Square, restaurant, brasserie & terrace van het Astrid Park Plaza hotel, is tijdens het hele THAI FESTIVAL dé plek om à la carte de Thaise keuken te ontdekken. Naast een speciale Thaise kaart zijn er ook prachtige foto’s te ontdekken van fotograaf Henk van Cauwenbergh. Henk heeft een bijzondere band met Thailand. Zijn vrouw is Thaise en hij maakte er eind 2004 persoonlijk de tsunami mee.  Als fotograaf slaagt hij er in de natuurlijke schoonheid en emoties van zowel professionele als niet professionele modellen eenvoudig en wondermooi op papier vast te leggen. Enkele van zijn foto’s, gemaakt in Thailand, zullen tijdens het THAI FESTIVAL te bewonderen zijn in The Square. Een lust voor het oog!

     

    Bezoek alvast www.henkvancauwenbergh.be voor een voorsmaakje. Het Astrid Park Plaza hotel en The Square bieden in mei in ieder geval een uniek evenement voor iedereen die de Thaise cultuur en keuken wil (her)ontdekken. Mis deze gelegenheid niet en glip heel even (figuurlijk) weg naar het exotische Thailand! RVH.

     

    06-05-2006 om 22:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thai festival

     

     

     

    Astrid Park Plaza ANTWERPEN gaat de Thaise toer op:

    Eerste Thais Festival verwent met culinaire specialiteiten

     

    Het Astrid Park Plaza hotel aan het Koningin Astridplein in Antwerpen gaat de Thaise toer op in mei! Van vrijdag 5 mei tot zondag 21 mei 2006 wordt u er verwend met een exclusief THAIS FESTIVAL. Voor de gelegenheid wordt chef kok Ekapon Onnompun uit Bangkok overgevlogen om een waaier aan Thaise menu’s, brunches en hapjes te presenteren. Verder worden de hotellobby en het Restaurant, The Square, aangekleed met een sfeervol Thais decor en kunt u er op bepaalde dagen genieten van extra animatie zoals originele Thaise dans, Thaise massages, enzovoort.

     

    Op zondag 7, 14 en 21 mei is er telkens van 11.30 u  tot 14.30 u een uitgebreide Thaise brunch. Het Astrid Park Plaza biedt een waaier aan Thaise lekkernijen aan om je vingers bij af te likken. Helemaal in de Thaise zen-sfeer, kan je er dan ook genieten van authentieke Thaise relaxmassages en aromatherapie door de Thaise mevrouw Pismai Luesiri. Voor de brunch betaal je € 35 per persoon of € 17,50 per kind tussen 6 en 12 jaar, gratis voor kinderen van 0-6 jaar.

     

    Reserveren is aan te raden voor de Thaise brunches. Dit kan op het nummer 0032 (0)3 203 12 46 of via appbanq@parkplazahotels.be!

     

    Een onverwachte Thaise hap?

    Voor wie onverwacht zin krijgt in de Thaise keuken, biedt The Square, het restaurant op het gelijkvloers van het Astrid Park Plaza, gedurende de hele festivalperiode een speciale Thaise kaart aan. Hieruit kan je à la carte en naar eigen smaak kiezen uit typische Thaise gerechten. Tot slot is er in de bar van The Square elke vrijdag en zaterdag van 17u tot 21u een Happy Hour van exclusieve Thaise cocktails en gratis bijpassende hapjes.

     

    Kortom, het Astrid Park Plaza hotel en The Square bieden in mei een uniek evenement voor iedereen die de Thaise cultuur en keuken wil (her)ontdekken. Mis deze gelegenheid niet om heel even (figuurlijk) weg te glippen naar het exotische Thailand!

     

    Het THAIS FESTIVAL wordt georganiseerd in samenwerking met de “Office of Agricultural Affairs” en de “Office of Commercial Affairs” van de Royal Thai Embassy, met de Tourism Authority of Thailand van België en Nederland, met China Airlines, de Thai Shop, Asia Import en Pismai Luesiri.RVH.

     

     

    06-05-2006 om 22:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.euroferia andaluza
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EUROFERIA ANDALUZA

    Vrijdag 19 tot en met zondag 21 mei 2006

    Met 140.000 toeschouwers tijdens de 13de editie van Euroferia Andaluz maken voorzitter voorzitter Frédérico Gallo en heel wat medewerkers zich op voor de grootste “Feria” in Europa (buiten Andalucia). Feria staat voor cultuur, folklore, gastronomie en paardensport. Een brede waaier dus aan activiteiten die zo universeel zijn dat van vrijdag 19 mei 12 uur, tot en met zondag 21 mei 2006, 24 uur, heel wat ogen gericht zijn op dit Europees evenement. Ontegensprekelijk is het ook één van de grootste van ons land. De place to be is het prachtige Elisabethpark aan de voet van de basiliek van Koekelberg.

    Drie dagen feesten is het motto met als ingrediënten cultuur, folklore, dans en gastronomie. De editie 2006 draait rond tien patio’s: Euroferia, Latino, Movida, Espana, Caballos, Jacques Pivin, Simonis, Europa, Andalucia en Calle del Infierno. Elke patio is een verzamelplaats van talrijke artiesten en casetas waarbij het culturele en gastronomische gedeelte de bovenhand halen goed gekruid met dans en allerlei leuke activiteiten.

    Wie naar de Euroferia Andaluza komt waant zich op vakantie. De sfeer van het Spaanse Andalusië met de traditionele decoratie in de “casetas” met “farolillos” en de organisatie in de verschillende “patios” zorgen voor een uniek gegeven. Flamencodansers naast schitterende Spaanse volbloedpaarden en optredens in traditionele klederdracht brengen de bezoekers helemaal in een kleurrijke vakantiestemming. In de verschillende “cacetas” treffen we immers een uitgelezen en harmonieuze mengeling van Andoulische en Europese gastronomische specialiteiten zoals “Pata Negra”, gambas, “pescaito frito, paella, mezè en voor de lekkerbekken zeker niet te vergeten de “churros met chocolade”. Met de “manzilla” of de typische Sherrywijn uit Sa de Barrameda (Càdiz) geeft een extra cachet aan deze festiviteiten. De Feria Andaluza is immers een familiefeest voor groot en klein, voor oud en jong en dit bovendien met gratis toegang. De combinatie tussen de diverse dansspektakels, de gastronomie en de unieke paardenshow maken van Euroferia Andaluza een uniek gegeven.

    “De Euroferia Andaluza 2006 is op de sporen gezet, de logistieke en administratieve dwarsliggers glijden stilaan op hun plaats. Een enthousiaste groep gaat opnieuw de uitdaging aan om van deze veertiende editie een ongelooflijk boeiend spektakel te maken”, stelt voorzitter Frédérico Gallo fier. www.euroferia.net

    26-04-2006 om 22:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    25-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oregon uv

    OREGON SCIENTIFICLANCEERT DRAAGBARE

    UV-DETECTOR/TESTER

    Een wereldprimeur die deze zomer furore zal maken

    De mooie dagen komen eraan en velen willen zo snel mogelijk een mooie zomerteint. Daar is absoluut niets mis mee, op voorwaarde dat men zich doeltreffend beschermt tegen de kwalijke gevolgen van de zon. De blootstelling aan de zonnestralen kan immers erg gevaarlijk zijn. Te lang in de zon zitten, brengt bepaalde huidrisico’s met zich mee. Vandaag spreekt iedereen erover en is zowat iedereen via artikels in de pers of medische reportages op de hoogte van de risico’s. Maar niet iedereen begrijpt even goed hoe hij of zij zich afdoend kan beschermen. Dankzij de nieuwe UV-detector/tester van Oregon Scientific kan men voortaan onbezorgd zonnen.

    Verkoopprijs: € 35 in de 1200 Belgische verkooppunten die vermeld zijn op de site www.oregonscientific.be. De producten zijn eind mei beschikbaar. RVH.

    25-04-2006 om 22:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 19/08-25/08 2024
  • 12/08-18/08 2024
  • 05/08-11/08 2024
  • 29/07-04/08 2024
  • 22/07-28/07 2024
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!