Inhoud blog
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    31-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.la madeleine grand casino brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     EEN CULINAIR HOOGTEPUNT IN BRUSSEL:

    “LA MADELEINE”

    Live cooking in een verrassend kader

     

     

    Restaurant “La Madeleine”, open sinds half december en gelegen op een steenworp van de schitterende Grote  Markt van Brussel, is absoluut uniek gelegen in het Grand Casino Brussels. Hoewel niet iedereen bij een casino spontaan aan culinaire hoogstandjes denkt, weten steeds meer nieuwsgierige fijnproevers de weg naar dit restaurant te vinden. Meer dan terecht overigens.

     

    Een bijzonder kader

    Zoals de naam laat vermoeden, bevindt het restaurant zich in de voormalige Magdalenazaal, in vervlogen dagen  het roemruchte decor voor menig bal en andere evenementen. Decor dat elk jaar opnieuw bij de nieuwjaarsrecepties in het middelpunt van de belansgtelling stond.

     

    Met zijn 80 plaatsen kijkt La Madeleine uit over de speelzaal van het casino. Gezeten op de halfverdieping kunnen de gasten genieten van de verrukkelijkste gerechten en tegelijkertijd ook proeven van de casinosfeer. De hoofdzaal van het restautant (met een 50-tal plaatsen) kan desgewenst worden afgesloten voor evenementen in een kleine en intiemere kring.

     

    Het uiterst smaakvolle en gezellige interieur staat in het teken van rood en zwart. De gasten kunnen kiezen uit 25 prachtige albasten tafels die vanonder belicht zijn. Ook hier is de magische sfeer van het casino prominent aanwezig.

     

    Een open keuken met live cooking

     

    Restaurant La Madeleine staat onder de voortreffelijke leiding van chef-kok Michel Doukissis (voormalig restauranthouder van restaurant “Michel D” in Sint-Genesius-Rode en in 1997 als winnaar van de Prosper Montagné-prijs uitgeroepen tot de Beste kok van België ) en wordt gesierd door een open keuken, waar de gasten met eigen ogen kunnen volgen hoe de meester hun schotels bereidt.

    De specialiteit van het restaurant is ‘streekgerechten’, die dan ook tot in de puntjes worden verzorgd. Bovendien maakt de chef-kok er zijn eer van bijzonder decoratieve gerechten te bereiden waarin de dagverse ingrediënten volop tot hun recht komen. Dankzij de dagelijkse leveringen worden er altijd eerlijke versproducten gebruikt. Vrijwel een unicum dat bovendien de kwaliteit ten goede komt.

     

    Chef-kok Michel Doukissis presenteerde zopas zijn nieuwe zomermenu, menu dat met smakelijke voorgerechten als “Rode tonijn en ganzenlever met witte-truffelolie en geconfijte aubergines” of een “mille-feuille van Noorse King krab met zachte kerie, licht zurig slaatje met granny smith en avocado” en verleidelijke hoofdgerechten als “Tongfricassee, kikkerbilletjes en Naamse slakjes met riesling en specerijen” of “Dubbele Simmental-entrecote met groentenboeketje en kreeftenbearnaise”, meer dan voortreffelijk is.

     

    Wie zijn of haar gading niet vindt op de kaart of bijzondere wensen heeft (zoals zwangere vrouwen), kan altijd rekenen op de inventiviteit van de kok. En dat allemaal tegen milde prijzen! Zo kost een gemiddeld menu (drie gangen) van zondag tot en met woensdag slechts 20€ en van donderdag tot en met zaterdagavond slechts 30€. Ook vegetarische gerechten behoren tot de mogelijkheid.

     

    Op de wijnkaart biedt sommelier-maître d’hôtel Dirk Béatse, bekend van het Royal Crown Hotel in Brussel, zijn gasten de keuze uit een reeks uitmuntende wijnen uit zowel Frankrijk als de Nieuwe Wereld, met uiteenlopend prijzen. Toch blijft een prijs tussen de 50 en 100 € voor een zeer degelijke Cru Classé- of een der Cru Bourgeois-wijnen, in dit type van exploitatie best betaalbaar. Een glas huischampagne (Taittinger) kost anderzijds slechts 7 EUR, een hele fles niet meer dan 42 EUR.

     

    Voor een intiem diner, een etentje onder vrienden of een zakenmaal bent u altijd aan het juiste adres bij La Madeleine, een bijzonder restaurant waar u en uw genodigden van harte welkom zijn van 19u tot 1u ’s nachts. Voor de kleine of nachtelijke trek kunt u tot 4u ’s ochtends terecht in de “Crystal Food Corner” op de benedenverdieping van het Grand Casino Brussels. Het is er wat kleiner, maar minstens even gezellig.

     

    La Madeleine wil zich op zeer korte termijn moeiteloos meten met de populairste restaurants in Brussel en de rest van België. Het Grand Casino Brussels biedt vermaak en verrassing, maar ook opperst culinair genot. Een niet te missen trendy uitgaangsgelegenheid!

     

     

    La Madeleine - Grand Casino Brussels - Duquesnoystraat 14 te 1000 Brussel

    Tel 0800 97777 - Openingstijden: van 19u tot 1u ’s nachts

     

    Toegang tot het restaurant: De toegang tot het casino is altijd gratis. Identiteitskaart vereist. Minimumleeftijd: 21 jaar. Kledingvoorschrift voor het casino: casual, maar geen korte broek, trainingspak of sportschoenen.

     

     

     

     

     

     

    31-07-2006 om 22:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.neuhaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NEUHAUS: NIEUWE WINKEL

    MET TRENDY CHOCOLADE

     

    Neuhaus opent een nieuwe winkel aan het Zavelplein in Brussel en zorgt er meteen voor dat dit eeuwenoude plein goed op weg is om het Belgische historische chocoladecentrum te worden. In een luxueus en aangenaam kader, een gezellige sfeer met warme tinten en goddelijke pralines, kan je jezelf voortaan trakteren en verwennen.

     

    De nieuwe winkel van Neuhaus in de luxueuze omgeving van de Zavel werd ingericht in warme kleuren en met trendy materialen. Om de pralines, echte juweeltjes, optimaal te presenteren koos Neuhaus voor kastanjebruin, ecru en het koraalrood dat typisch is voor de chocolatier. Deze kleuren geven het geheel een warme, vrolijke en levendige toets. De schitterende luchter die deze chocoladetempel verlicht, staat symbool voor de combinatie van traditie en moderniteit die kenmerkend is voor Neuhaus.

     

    Zin in een traktatie als u het centrum van Brussel bezoekt? Dan is de winkel van Neuhaus de ideale plek? Er heerst immers een intieme sfeer, onder meer door de verschillende aantrekkelijke hoekjes die speciaal werden ingericht opdat de bezoekers in alle rust de winkel zouden kunnen verkennen: ‘De muur van verleiding”’, ‘het laantje van verlangen’, en de ‘evenemententotem’ zijn zeker een bezoekje waard.

    Neuhaus Zavel, Lebeaustraat 79 – dagelijks, ook op zondag, open van 10 tot 20 uur. RVH.

     

    31-07-2006 om 13:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moments

    Moments

    Geïntegreerd design voor de ‘complete badkamer’.

     

     

    De badkamerserie Moments van Ideal Standard, specialist in designoplossingen voor badkamer en keuken, is voortaan ook in België verkrijgbaar. Moments is een volledig geïntegreerde badkamercollectie waarin alle elementen op elkaar zijn afgestemd: van porselein en meubels tot verlichting, kranen, accessoires, baden, douchebakken en –schermen.

    Moments laat een verfijnde architectuur zien die eenvoud qua design en tegelijkertijd zachtheid uitstraalt en hiermee tegemoetkomt aan het menselijk verlangen naar ontspanning en geborgenheid. Daarvoor worden ook louter kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt en wordt een breed assortiment van vernieuwende badkamerelementen aangeboden. Ook functionaliteit, keuze en intelligent gebruik van ruimte zijn hoofdkenmerken van de collectie. RVH

    31-07-2006 om 13:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeuwse mosselen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Nieuwe Zeeuwse mosseloogst:

    “klein maar fijn”

     

    Yerseke - De mosselkwekers hebben de kwaliteit van de nieuwe oogst in de Oosterschelde geïnspecteerd. De mosselen zijn onder invloed van het goede weer, de groeiachterstand vrij snel aan het inlopen waardoor de eerste ladingen naar de veiling werden gebracht.  Mosselkweker Jos van Damme omschrijft de nieuwe mossel als “klein maar fijn” . De smaak is al zeer goed en de komende tijd zal de mossel nog verder groeien.

     

    Het seizoen begint dit jaar later dan voorgaande jaren. Het koude voorjaar heeft ervoor gezorgd dat de mossel door gebrek aan voedsel een groeiachterstand van zo’n twee tot drie weken heeft opgelopen. Net als de haring, is ook de mossel duidelijk een natuurproduct.

     

    Niet alleen hebben de mosselkwekers te maken met een verlaat seizoen ook verwachten ze dit seizoen minder mosselen te kunnen aanvoeren dan het afgelopen seizoen. Algemeen verwacht men dat de aanvoer ongeveer 25-30 miljoen kilo zal zijn, dit is ongeveer de helft van de aanvoer 2005. Door een tegenvallende zaadval twee jaar geleden, waardoor één zaadperiode helemaal niet is gevist, is de Waddenzee dit jaar dunner bevolkt met consumptiemosselen. Mosselen groeien op in de Waddenzee en in de Oosterschelde. Voor het kunnen opgroeien tot een consumptiemossel is mosselzaad nodig. Naast deze natuurlijke schaarste heeft ook de natuurregelgeving een beperkende invloed op de mogelijkheden om op mosselzaad te vissen.

     

    De zoektocht naar alternatieve methoden voor de schaarste van mosselen is volop aan de gang. De mosselkwekers nemen hun verantwoording voor een duurzame visserij door een deel van de mosselzaadval op te vissen en het overige deel te laten liggen voor de natuur, maar de natuur is niet voorspelbaar en levert niet ieder jaar dezelfde hoeveelheid mosselzaad. Dit jaar is dat duidelijk merkbaar en terug te zien in de lage te verwachten aanvoer van Nederlandse mosselen. Daarom streeft de mosselsector naar een minder afhankelijkheid van bodemzaad. De sector is volop bezig met het ontwikkelen van andere kweekmethodes.

     

    Precieze gevolgen voor de uiteindelijke consumentenprijs zijn nog niet duidelijk. Vast staat wel dat de Zeeuwse mosselen 2006, andermaal een zeer goede smaak hebben, van prima kwaliteit zijn en een zeer hoog vleespercentage meekrijgen. Net deze facetten hebben in het verleden de roem van de Zeeuwse mossel uitgedragen. Ook in de toekomst blijven dit de belangrijkste troeven van de Zeeuwse mossel. RVH. 

    28-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse ganda suggestie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse gerechten met ganda ham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Ganda ham, Le Larry en Kapas

    veroveren uw terras.

     

     

    Corma Vleeswaren vierde vorig jaar zijn vijftigste verjaardag. Dit dynamisch bedrijf, dat vooral bekend staat als de producent van Ganda Ham, is sinds enkele jaren zijn horizon aanzienlijk aan het verruimen. Bij die verruiming valt er wel één constante te noteren, namelijk de bedrijfsfilosofie die gehandhaafd blijft: op basis van zuivere grondstoffen, via natuurlijke, traditionele procédés, kwalitatief hoogwaardige producten maken die door de consument worden er- en herkend als topkwaliteit.

     

    Zo is Corma in 2003 een samenwerking aangegaan met Le Larry geitenkaas, dat binnenkort zijn intrek zal nemen in een nieuwe productieruimte naast die van Ganda Ham. Verder heeft zaakvoerder Dirk Cornelis in 2005 de aandelen en de leiding verworven van Kapas. Dat bedrijf legt zich toe op de productie van broodbeleg op basis van verse kaas en chocolade. Hun bekendste product is wellicht Chomelka, een chocolade smeerpasta die beduidend minder calorieën en meer voedingsstoffen bevat dat de traditionele chocopasta’s.

     

    De kern van het verhaal is het feit dat een dergelijke bundeling van bedrijven ook inspireert tot de ontwikkeling van nieuwe producten en bereidingen, de eerste resultaten zijn sinds kort ook in de handel verkrijgbaar: kleine koude en warme hapjes die bij uw tuinfeest het aperitief ongetwijfeld een extra dimensie zullen geven. Maar ook enkele producten die u bij het ontbijt een vliegende start garanderen.

     

    Suggesties voor het terras:

     

    -          Batoens van Le Larry geitenkaas, omwikkeld met Ganda Ham.

    -          Gedroogde vruchten, gevuld met Le Larry geitenkaas en kruiden, per verpakking telkens vier abrikozen, dadels en pruimen.

    -          Dadels gevuld met Le Larry geitenkaas, subtiel zoet/zuur contrast

    -          Pure verwennerij: een aperitiefbordje met een mix van gevulde dadels met geitenkaas en gevulde dadels omwikkeld met spek; zeker niet teveel van serveren of je gasten hebben geen plaats meer voor het hoofdgerecht.

     

    Suggesties voor de ontbijthoek:

     

    -          niets zo heerlijk als een flink stuk bruin brood, royaal besmeerd met Chomelka waarin heerlijke Belgische chocoladeparels worden vermengd, een lokmiddel waarmee je de hardnekkigste langslaper uit zijn bed krijgt.

    -          Naast vlootjes biedt Chomelka ook een ontbijt- of dessertbuche. Deze ‘buche’ afgewerkt met hagelslag en logo in chocolade zorgt voor een feestelijk cachet. RVH.

    www.ganda.be

     

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alno

     

     

     

    De keuken als bergruimte

    Handige provisiekast laat toe om voorraden netjes te stockeren én te sorteren

     

    Als belangrijke Europese speler blijft ALNO zoeken naar praktische oplossingen voor in de keuken. En met de nieuwe provisiekast heeft de keukenproducent er ook daadwerkelijk één gevonden. Zo laat dit innovatief concept toe om je voorraad ordelijk te stockeren en te sorteren. Zodat  je optimaal kan genieten van een mooi opgeruimde keuken.

     

    De keuken is vandaag geëvolueerd van een plaats om te koken tot een gezellige centrale ruimte in huis. En dat weerspiegelt zich bij ALNO in een waaier van eigenzinnige designs, zonder uiteraard het functionele uit het oog te verliezen. In dat opzicht heeft ALNO ook een uiterst handige en comfortabele provisiekast ontworpen. Deze biedt je maximale bergruimte én een duidelijk overzicht dankzij de vernuftige indeling met bedrukbare leggers.

     

    De provisiekast is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes, als dubbele kast of als hoekmodel met een klassieke deur of schuifdeur. Steeds zijn de plinten geïntegreerd in de deur, zodat je binnenin maximale stockeerruimte hebt en ook vlot iets kan opbergen. De deurpanelen zijn zowel verkrijgbaar in glas als in alle frontkleuren. RVH.  www.alno.de

     

     

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlmnew seats

     

    VLM AIRLINES introduceert nieuwe ergonomsche zetels

     

    VLM Airlines verbetert het interieur van haar 15 Fokker 50 toestellen door passagiers meer beenruimte, nieuwe ergonomische zetels en andere voordelen aan te bieden om zo het vliegcomfort nog aangenamer te maken.

     

    VLM Airlines past elk toestel aan met nieuwe lederen zetels in een stijlvolle beige kleur.  Deze zetels werden speciaal ontworpen om de ontspannen sfeer in de cabine nog te verhogen. De nieuwe kuipzetels werden uit één stuk vervaardigd en hebben een unieke rustfunctie waardoor het mogelijk is om de volledige stoel achterover te tillen in een comfortabele positie. Ze zijn vooral ergonomisch verantwoord omdat ze  de rug beter ondersteunen en de algemene positie van het lichaam  verbeteren. De stoelen werden vervaardigd uit kevlar en koolstofvezel en werden geproduceerd door het Zwitsers bedrijf Fast.

     

    Speciale haakjes werden geïnstalleerd aan de zijkant van elke zetel om de jassen van passagiers gemakkelijk op te hangen. VLM Airlines biedt daarnaast ook beenruimte aan van 82 cm (33 inches) hetgeen veel ruimer is dan bij vele andere luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast komen er ook nieuwe tapijten en worden toiletten en zijpanelen in een nieuw kleedje gestopt. De cabineverlichting wordt eveneens meer helder zodat een groter gevoel van ruimte ontstaat. Voor de vloot van VLM Airlines wordt dit de meest volledige opknapbeurt in de 13-jarige geschiedenis.

     

    “We streven ernaar om onze passagiers steeds de beste service aan te bieden en deze opwaardering maakt hier een belangrijk onderdeel van uit,” zegt Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines. VLM Airlines heeft inmiddels een eerste toestel vernieuwd, drie andere toestellen zullen volledig worden aangepast tegen het einde van de zomermaanden. De volledige vloot van de Fokker 50 toestellen zal tegen eind 2007 in een nieuw kleedje zitten. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.treca de paris

    Treca de Paris:

    Lichaam en geest tot rust brengen

     

    In de voortdurende zoektocht naar het absolute slaapcomfort pakt Treca de Paris met de regelmaat van een klok uit met nieuwigheden en materiaaltechnische innovaties. In de collectie 2006 zien we twee exclusieve matrassen en een boxspring het levenslicht, die onder alle omstandigheden een verkwikkende nachtrust garanderen.

     

    De Silver Prestige-matras komt  omwille van zijn samenstelling en opbouw tegemoet aan de wensen van de meest kritische slapers. De nieuwe Silver Air Spring-matras beantwoordt al evenzeer aan de strengste comfort- en materiaaleisen. Kroon op het werk is de Grand Prestige vaste ondermatras of “box spring’. Ook hier wordt het absolute slaapcomfort benaderd door de homogene ondersteuning. De Air Spring ophanging biedt immers maximale bewegingsvrijheid en een structuur die alle lichaamsdelen op elk punt opvangt. De esthetische vormgeving naar Scandinavisch model met soepele boorden, bepaalt mee het succes van de ondermatras Grand Prestige bij consumenten die enkel met het beste tevreden zijn. RVH. www.trecadeparis.com

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.riviertoerisme

    Ontwikkeling en bevordering

    van het grensoverschrijdende riviertoerisme

     

    Ondersteund door Interreg III A werkt het Comité Régional de Tourisme (CRT) van Nord-Pas de Calais aan een programma voor de ontwikkeling en valorisatie van het grensoverschrijdende riviertoerisme. Hierbij wordt gewerkt met 6 hoofdstrategieën. In de toekomst zal ook een beroep gedaan worden op Objectif 3 voor het verderzetten en voltooien van reeds opgestarte acties in dit project.

     

    De eerste ontwikkelingsstrategie berust op de observatie van economische prestaties en een cijfermatige analyse van het riviertoerisme. In het kader hiervan werden er verschillende acties gerealiseerd: enquêtes bij pleziervaarders aan de grenssluizen tussen Nord-Pas de Calais en Henegouwen, publicatie met cijfergegevens rond riviertoerisme… Een tweede strategie betreft het samenbrengen en het bevorderen van netwerking tussen de actoren die betrokken zijn bij riviertoerisme.

     

    De derde ontwikkelingsstrategie krijgt vorm via concrete hulp bij het opzetten van evenementen. Op het terrein vertaalt zich dat bijvoorbeeld via het zomerevenement “La Ruée vers l’Eau” dat in juli en augustus plaatsvindt. Aan elke zijde van de grens vinden in de steden met geschikte uitrusting langs de rivieren meerdere animaties plaats: waterspelen, tentoonstelling, mini-cruises van een uur… Tegelijkertijd is het CRT gestart met een project rond kwaliteit in Nord-Pas de Calais en de Provincie Henegouwen, project dat o.m. het onthaal, de kwaliteit van de prestaties, de kwaliteit van de culinaire suggesties, de voorgestelde producten, enz. bestudeert.

     

    Een vierde strategie is nog in volle ontwikkeling en zal betrekking hebben op de opleiding van professionals, terwijl de vijfde strategie betrekking heeft op de informatieverspreiding. De laatste strategie betreft middelen voor promotie en communicatie. Het uitgeven van brochures, het aanmaken van gadgets, reclame, deelname aan het ‘Salon Nautique de Paris’ gedurende 11 dagen… Stuk voor stuk acties om het grensoverschrijdende riviertoerisme te promoten.

     

    Objectif 3 voor de verderzetting van het project?

    In de toekomst wil het CRT steunen op Objectif 3, de opvolger van Interreg III om haar inspanningen voor de bevordering van het grensoverschrijdende riviertoerisme verder te zetten. RVH.

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel hotelgidsen

    SOFITEL DOORBREEKT TRADITIONELE

    PRESENTATIE VAN HOTELGIDSEN.

     

    De nieuwe Sofitel hotelgids 2006-2007 is op zijn minst baanbrekend en revolutionair. Met de nieuwe gidsen doorbreekt Sofitel de te beperkte en soms verwarrende informatie. De gids in een formaat 21 X21 cm wordt een handig werkdocument zowel voor reisagenten als voor de individuele toerist en is driedeling.

     

    In een eerste deel krijgt men een merkwaardig fotoboek van alle Sofitels wereldwijd, aspect dat de keuze heel wat vlotter laat verlopen. Het tweede deel is eerder technisch en omvat alle details inzake uitrusting, kamerindeling, gastronomische restaurants, meetingfacilities, ontspanningsmogelijkheden en tak van andere nuttige en interessante informatie. Tot slot is er een directe link met de website www.sofitel.com die zowel het opvragen van informatie als mogelijke reservaties erg vlot laat verlopen. Met meer dan 200 hotels in maar liefst 52 landen krijgt iedereen via deze hotelgids een erg brede kijk zowel op de gastronomische rijkdom als de business en leisuremogelijkheden die deze prestigieuze hotelketen aanbiedt. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rally

     

     

    Endurance rally Amsterdam – Beijing.

     

     

     

    Medio juli startte de Classic car Endurance Rally Amsterdam - Beijing. België is hierin vertegenwoordigd door Wim Backers, inwoner van Retie en CEO/eigenaar van Vacansoleil. Zijn teamgenoot is Henk van Riet, directiechauffeur bij Vacansoleil. 

    De Vacansoleil equipe neemt deel met een Ford escort Mexico uit 1972. Op 13 augustus hoopt de equipe na 17.500 km de finish te bereiken in het moderne Beijing.

     

    Deze Classic Carn Endurance rally, toegankelkijk voor auto’s gebouwd voor 1.1.1977, stelt hoge eisen aan mens en auto. De rally loopt over zand- en gravelwegen, maar ook over het normale wegennet. Beide deelnemers hebben ruimte rally ervaring, Wim Backers heeft met een Audi TT deelgenomen aan diverse ijs- en circuitraces, terwijl Henk Van Riet tweemaal Nederlands kampioen karting Klasse ICA was. RVH.

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mysterious

     

    Mysterious

    by Carlucci di Chivasso

     

     

    In de woondecoratie zien we een duidelijke terugkeer naar de sensuele rijke wereld van de barok. Met Mysterious lanceert Carlucci di Chivasso een nieuwe mysterieuze collectie die inspeelt op deze trend. De buitenwereld is ‘out-of-control’ en geeft hierdoor een gevoel van onbehagen. We zijn op zoek naar fantasie, aandacht, liefde en luxe als tegenwicht van het minimalisme en de kille buitenwereld. Hiermee geven we vorm aan ons huis en creëren een eigen tempel, boudoir of luxueuze library.

    De collectie Mysterious is een stukje historie met een knipoog naar de sixties en seventies, een regelrechte hommage aan de Bohemian Hippy chic. Extravagantie, erotiek, sensualiteit en ‘maximalisme’ zijn hier belangrijke thema’s. Met de collectie Mysterious kan je al je decadente verlangens en onuitgesproken fantasieën vervullen: het ultieme plezier in decoreren. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hulsta boxspring

    Hülsta – boxspring:

    Het ultieme slaapcomfort is maatwerk.

     

    Hülsta’s slaapsystemen voldoen aan de hoogste eisen op gebied van comfort, kwaliteit en design. Als wereldprimeur stelt hülsta nu de zeer uitgebreide boxspring-collectie voor, die eigenschappen als uitmuntende ergonomie en klimaatregeling combineert. Design en doorgedreven vakmanschap tillen elkaar naar nieuwe hoogten in deze collectie, en de esthetische en functionele combinatiemogelijkheden met de internationaal succesvolle hülsta-slaapkamerprogramma’s Casanotte, La Vela en Luceta zijn uniek. Maar ook als solist voldoet hülsta-boxspring aan alle voorwaarden voor het allerbeste slaapcomfort. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maatjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    MARTIEN VAN DIJCK VAN RESTAURANT WOLFSLAAR, BREDA,

    UITGEROEPEN TOT BESTE MAATJE!

     

     

    AD Martien van Dijck van restaurant Wolfslaar uit Breda mag zich een jaar lang internationale maatjeskok noemen. Met zijn gerecht "Salade van Hollandse Nieuwe met struikselderij en groene appel, met een romige dressing van crème fraîche en sherry op krokante kruidenfiloplaatjes' won hij in Maastricht overtuigend de internationale kokswedstrijd "Beste Maatjes", waarin drie Belgische, Duitse en Nederlandse professionele chefkoks het tegen elkaar opnamen. Steffen Henssler van restaurant sushibar Henssler & Henssler, Hamburg werd tweede, Marcin Beaufort van Maison Vandamme, Brugge behaalde de derde plaats. Als beste land in het creatief bereiden van Hollandse Nieuwe koos de vakjury Nederland.

     

    De wedstrijd 'Beste Maatjes' die dit jaar voor de eerste keer werd uitgeschreven door het Nederlands Visbureau, moet koks stimuleren tot creatieve gerechten met haring. Duitsland, Nederland en België zijn de enige landen in de wereld waar de nieuwe haring wordt gegeten.  Dat Hollandse Nieuwe zich - buiten de klassieke maatjes aan de staart, met of zonder uitjes - voor heel wat verrassende gerechten leent, bleek woensdag 28 juni tijdens een spannende finale in de Hoge Hotelschool Maastricht.

     

    De jury was onder de indruk van de creativiteit en originaliteit die de laureaat tentoonspreidde. Luc Ouwehand, voorzitter van de jury: 'Het gerecht van Martien is helemaal af. De combinatie van de begeleidende ingrediënten zoals appel en struikselderij brengen de pure, natuurlijke smaak van de Hollandse Nieuwe perfect tot uiting.' Zelf was de chef-kok ook blij verrast met zijn overwinning: 'Ik ben er helemaal voor gegaan en alles is van een leien dakje verlopen tijdens de wedstrijd. Ik ben niettemin erg verrast dat ik als winnaar ben verkozen want ook mijn collega-chef-koks kwamen erg creatief uit de hoek. In mijn gerecht is de haring volledig in zijn waarde gebleven en ik denk dat dat de doorslag heeft gegeven bij de jury. Ik ben ook de enige die de haring in zijn geheel heeft verwerkt en niet heeft versneden.'

     

    Stefaan Daeninck (jurylid) over de Belgische deelname: "De Belgen creëerden elk een prachtig kookboek, met elk drie kleine haringvariaties. Maar misschien combineerden ze daardoor net te veel smaken. De creativiteit, smaak en presentatie van het gerecht van Marcin Beaufort verzekerde hem van een verdiende derde plaats. Vooral de Hollandse Nieuwe in panko gefrituurd met escabechesalade en koriander viel in de smaak." RVH.

     

     

    20-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.carrefour :korting jeugdkampen

     

    5% korting voor jeugdkampen

    in Carrefour-hypermarkten.

     

     

    De zomervakantie heeft een schitterende start genomen met zonovergoten dagen. Ook de eerste jeugdkampen hebben reeds hun tenten opgeslagen. Voldoende reden dus om jeugdverenigingen die een kamp organiseren, eraan te herinneren dat ze bij Carrefour een ongekende korting van maar liefst 5% krijgen op alle voedingsaankopen, en 20% op de producten van het merk Ecover. Bovendien kunnen ze ook deelnemen aan een fotowedstrijd die speciaal voor hen wordt georganiseerd.

    Tot en met 15 augustus kunnen de verantwoordelijken van een jeugdbeweging langsgaan bij het onthaal van een Carrefour-hypermarkt naar keuze, met hun lidkaart, identiteitskaart en een pasfoto. Ze ontvangen er meteen een voordeelkaart die één maand geldig is.

     

    Voor de fotowedstrijd worden alle grappige foto’s ingewacht, ze moeten voor 15 september 2006 worden ingezonden op het adres fotos_kamp@hyercarrefour.be

    Meer info over kortingen en fotowedstrijd op www.hypercarrefour.be

     

     

    20-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.coca cola

     

                                                                                                   

    COCA-COLA : OPTIMISME IN EEN FLESJE

    Innovatieve marketingcampagne legt link tussen Coke en optimisme

     

    “Taste the Coke Side of Life”. Dat is de slogan voor de innovatieve en geïntegreerde marketingcampagne die Coca-Cola in België en Luxemburg voert rond zijn bekendste merk: Coca-Cola. Met deze campagne wil Coca-Cola mensen uitnodigen om de dingen van hun positieve kant te bekijken. Want Coca-Cola is optimisme in een flesje.

     

    Taste the Coke Side of Life:

    Iedere dag moeten we keuzes maken. Coca-Cola wil mensen aanmoedigen om te kiezen voor het positieve, het optimisme. In een wereld vol van verboden, waar “nee” op de lippen ligt, wil het frisdrankenmerk er helpen aan herinneren dat er ook een “ja” bestaat. Coca-Cola nodigt mensen uit om het leven van die kant te proeven: Taste the Coke Side of Life.

     

    Coca-Cola zélf verfrist en smaakt lekker. Het geeft mensen een goed gevoel. Dat goede gevoel wil de campagne versterken.. Wie voor het merk kiest maakt een bewuste keuze voor méér aanstekelijk optimisme. Met deze marketingcampagne wil het merk een bescheiden aanzet geven tot een positieve kijk op de wereld. Deze innovatieve en geïntegreerde campagne is de lokale invulling van een wereldwijde marketinginspanning.

     

    De campagne loopt o.m. via TV en Horeca, maar vooral via tal van outdoormanifestaties. Op 65 Belgische festivaldagen zal Coca-Cola de aanwezigen verwennen met een “happiness clinic” . Jongeren kunnen er in een speciaal ingerichte tent even kunnen genieten van wat ze normaal gezien op een festival allemaal moeten missen. Ze kunnen er douchen, naar klassieke muziek luisteren met een koptelefoon, een massage krijgen door de 'happy nurses' van Coca-Cola,... RVH.

    www.cocacolabelgium.be

     

    20-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.accorplan

     

     

     

     

     

    De Accor-hotels in België en het Groothertogdom Luxemburg

    sluiten zich aan bij Plan België

    voor de bouw van een school in Cambodja

     

    Samen bouwen aan een betere toekomst

    voor kinderen overal ter wereld

     

     

    De Accor-hotels in België en het Groothertogdom Luxemburg bekostigen het schoolproject van Plan België te Siem Reap in Cambodja.  Voor elke nacht geboekt via de hoofdsite, of via de sites van de verschillende merken, voor een verblijf tot 31 augustus 2006 in een van de hotels van de Accor-keten*, wordt 1 Euro gestort aan Plan België. Van september tot en met november zal eveneens voor elk weekend geboekt via dezelfde sites 1 Euro gestort worden aan Plan België.

     

    Sedert 2004 hebben Accor en Plan, een internationale, kindgerichte ontwikkelingsorganisatie wereldwijd een innoverend partnerschap ontwikkeld. Accor nodigt, al zijn medewerkers, klanten en partners uit om in het kader van zijn liefdadigheidsbeleid, kinderen te sponsoren en ontwikkelingsprojecten te ondersteunen in de meest behoeftige gemeenschappen. Accor steunt zo de actie van Plan voor langetermijnhulp aan nog meer kinderen, families en gemeenschappen die behoren tot de armsten ter wereld.

     

    In België zijn Accor en Plan een samenwerking gestart voor de bouw van een lagere school in Siem Reap, niet ver van de Angkortempels in Cambodja. Ondanks een erg rijke cultuur en een bijzonder hoog toeristisch potentieel, heeft dit land nog maar een alfabetiseringsgraad van 68% (tegenover 97% bij ons). Met een voor 80% landelijke bevolking heerst er in Cambodja nog steeds kindersterfte, ondervoeding en gebrek aan belangstelling voor scholing. Slechts 70% van de kinderen gaan naar de lagere school en enkel 2% hiervan ronden de cyclus volledig af. Van het secundair onderwijs genieten maar 30% van de mannen en slechts 18% van de vrouwen. De school, die Plan België zal bouwen met de steun van Accor Hotels Belux, zou operationeel moeten zijn tegen half 2007. Ze zal 5 klassen tellen, een waterput en sanitaire voorzieningen, en zal minstens 225 leerlingen kunnen onthalen.

     

    Accor Services België bekostigde in 2005 de bouw van een school in Burkina Faso en dit jaar levert ze een bijdrage voor de aanleg van een vijftiental groentetuinen om de jongeren vertrouwd te maken met landarbeid. RVH.

    www.accorhotels.com

     

     

    20-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.park inn stockholm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Park Inn Congress Centre maakt van Stockholm

    één van de modernste internationale congresbestemmingen

     

    Park Inn, één van de snelst groeiende en meest dynamische hotelketens in Europa, installeert zich in het hart van Stockholm in Zweden. Het nieuwe Park Inn Congress Centre zal bestaan uit een 4-sterren hotel en een state-of-art congrescentrum met internationale flair. De opening is voorzien in 2010.

     

    Het prestigieuze project zal gelegen zijn in het hart van Stockholm, grenzend aan het centraal station en het World Trade Centre. Het hotel en het congrescentrum zullen adembenemend zicht bieden op het Mölaren meer en het Stadhuis, bekend voor de jaarlijkse Nobel festiviteiten.

     

    Park Inn zal 420 comfortabele en goed uitgeruste kamers, een restaurant met internationale keuken waar ook tal van regionale en scandinavische specialiteiten aan bod komen, een bar en een fitnesscentrum bieden. Het auditorium van het congrescentrum zal een capaciteit hebben tot 3.000 deelnemers en de banketfaciliteiten zullen kunnen gaan tot 2.000 gasten.

     

    Het spectaculaire design en glinsterende dak zullen van het congrescentrum (13.700 m²) een exclusieve ontmoetingsplaats maken. Dit nieuwe project zal ertoe bijdragen Stockholm te plaatsen tussen de selecte groep van wereldsteden die congresfaciliteiten van zo’n formaat kunnen aanbieden.

     

    “We zijn trots om betrokken te zijn bij de ontwikkeling en het beheer van dit mooie project dat Stockholm nog beter zal profileren als één van de mooiste en attractieve wereldsteden”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor SAS Hospitality, de moedermaatschappij van Park Inn. “Onze wortels liggen in Scandinavië, onze expertise is internationaal, en achter ons staat een combinatie van luchtvaartmaatschappijen, reiskantoren, cruiseschepen en algemene verkoop- en marketing diensten”, voegt hij hieraan toe.

     

    Rezidor SAS tekende een 20-jarige leasingovereenkomst voor de ontwikkeling en het beheer van het hotel en congresfaciliteiten onder het Park Inn logo. Achter dit project staat een consortium bestaande uit Niam Fond II, Cargill Value Investment en Jarl Asset Management. Het project omvat ook een kantoorgedeelte van ongeveer 26.000 m². White Architects uit Zweden werd gekozen om het hotel een unieke look te geven. www.rezidorsas.com. RVH.

     

     

     

     

    12-07-2006 om 23:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.magimix
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    MAGIMIX

     

    Magimix, de uitvinder van de keukenmachine, biedt met zijn laatste generatie keukenhulpen, iedereen de kans als een volmaakte chef-kok familie, vrienden en gasten te verrassen. De van professionele apparaten afgeleide Cuisine Système 4200 en 5200 zijn eenvoudig in gebruik, robuust en efficient, om brood te bakken als een bakker, een gebak te maken als een banketbakker en om als een traietur de lekkerste salades, taarten en tians te bereiden. Ze bieden je bovendien het volmaakte genot en pleizier van het koken. De laatste nieuwigheid is een Compact 3200 die alle functies in zich heeft.

    Extra keukenhulp is er met de M100 die voor uitstekende koffie zorgt, de Micro die de kleine lekkerbekken verwent en de Duo plus die zorgt voor 100% natuurlijke sappen. RVH.

    www.magimix.com

    12-07-2006 om 23:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!