NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Gezondheid en milieu
Inhoud blog
 • Veilig zonnen
 • Eieren gezond?
 • Zonlicht noodzakelijk
 • CBD bij huidproblemen
 • Gezonde huid

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Vertalingen van en verwijzingen naar artikels over gezond leven en maatschappij meestal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wie volgens mij niet eerlijk is krijgt een FOEI!
  Geen enkele informatie op deze blog is bedoeld voor diagnose, behandeling, verlichting of genezing van een ziekte.
  31-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herbicide doodt menselijke cellen.
  Meest verkochte herbicide doodt menselijke cellen.

  (NaturalNews) Volgens onafhankelijke studies is aangetoond dat de best verkochte herbicide menselijke cellen doodt. Deze specifieke herbicide met als hoofdbestanddeel glyfosaat wordt als veilig voorgesteld maar alleen op basis van het hoofdingrediënt zonder rekening te houden met de componenten die de verbinding mogelijk maken.

  Op het label staan het actieve ingrediënt, in dit geval glyfosaat, en de inerte bestanddelen - de hulpstoffen die het onkruid niet vernietigen. Sommige van die inerte ingrediënten moeten niet specifiek vermeld worden maar worden aangeduid als "andere bestanddelen" om het fabrieksgeheim te beschermen. De inerte ingrediënten baren enkele wetenschappers zorgen omdat laboratorium studies hebben aangetoond dat van een inert ingrediënt - poly tallowamine (POEA) gewoonlijk gemengd met glyfosaat, is aangetoond dat het embryonale-, placenta- en navelstrengcellen doodt. In feite is het schadelijker voor deze menselijke cellen dan het glyfosaat zelf en zelfs bij grotere verdunningen dan deze die worden gebruikt op de gemiddelde boerderij of in de moestuin.

  Dit is zorgwekkend omdat dit product zeer royaal wordt gebruikt. Om precies te zijn worden per jaar ongeveer 100 miljoen pond van het herbicide toegepast op Amerikaanse boerderijen en grasvelden. Misschien is de reden voor zijn populariteit het idee dat het veilig is. Zowel het EPA als het ministerie van Landbouw herkennen POEA als inert ingrediënt en beweren dat er geen sterke aanwijzingen zijn dat het kanker veroorzaakt en vinden geen risicofactoren. In feite kan dit bestanddeel, dat is afgeleid van dierlijk vet, in de USDA doorgaan als een biologisch product.

  Bovenstaande bevindingen zijn sterk in tegenspraak met wat een Franse studie ons vertelt.


  Volgens de Franse studie tonen testen van glyfosaat en POEA, samen en apart gebruikt, aan dat navelstreng-, placenta- en embryonale cellen gedood worden. De wetenschappers nemen als hypothese aan dat dit problemen kan veroorzaken tijdens de zwangerschap niet alleen vanwege de celschade maar het kan ook interfereren met de hormoonproductie.  Dit is in schril contrast met wat wordt beschouwd als zo veilig en niet giftig zodat het  in de USDA kan geklasseerd worden bij de biologisch gecertificeerde ingrediënten.

  In 2009 was er in Argentinië een petitie voor het verbod op glyfosaat nadat een onderzoek naar buiten was gekomen van ernstige gezondheids- en milieueffecten in gebieden besproeid met glyfosaat. Aangeboren afwijkingen, doodgeborenen, miskramen, onvruchtbaarheid en kanker waren allemaal problemen die de kop opstaken in de bespoten gebieden; laboratorium studies bevestigden deze problemen met misvormingen bij kikker- en kippenembryo's. Bovendien constateerde men acute gevolgen voor het milieu door dode gewassen en dito vee, alsmede door waterwegen vervuild met dode vissen.

  Een Zweedse studie, uitgevoerd in 1999, toonde een sterk verband aan tussen de blootstelling aan lymfoom-a glyfosaat en de non-Hodgkin vorm van kanker.

  Ofwel verschilt de FDA definitie van veiligheid sterk van de andere of de FDA kiest de kant van de grote ondernemingen en laten oogluikend toe dat giftige stoffen op de markt komen en in ons milieu.

  Oorspronkelijk artikel: "Top selling herbicide has been shown to kill human cells" Sunday, March 31, 2013 by: Mariel Chance, Natural News.

  Bijlagen:
  http://www.i-sis.org.uk/argentinasRoundupHumanTragedy.php   
  http://www.naturescountrystore.com/roundup/page8.html   

  31-03-2013, 13:51 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:herbicide, glyfosaat
  29-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reumatoïde artritis
  Behandel uw reumatoïde artritis met anti-oxidanten en visolie.

  (NaturalNews) Uit een recent onderzoek blijkt dat antioxidanten effectief kunnen zijn in het verlichten van de symptomen van reumatoïde artritis (RA).

  RA is een auto-immuunziekte, wat betekent dat om onbekende redenen het immuunsysteem van het lichaam zijn eigen weefsels begint aan te vallen en te vernietigen. Bij RA komt de meeste beschadiging voor aan het kraakbeen van de gewrichten, doorgaans in dezelfde gewrichten aan beide zijden van het lichaam. Deze gewrichten zien rood en voelen warm en gezwollen aan wat resulteert in moeilijk bewegen en ernstige pijn. Andere symptomen van RA kunnen ook knobbeltjes of bulten onder de huid zijn, ontsteking van de ogen en algemene malaise. De ziekte manifesteert zich meestal tussen de leeftijd van 35 en 60 en komt vaker voor bij vrouwen.

  Typische farmaceutische behandelingen voor RA bestaan uit twee verschillende klassen van medicijnen: niet-steroïde anti ontstekingsmiddelen (NSAID's), ontworpen om pijn te bestrijden, en "disease-modifying antirheumatic" medicijnen (DMARDs), de meeste zijn immuun onderdrukkers om de progressie van de ziekte te vertragen of zelfs sturen in remissie.

  Er is geen remedie voor RA, en zowel NSAID's en DMARD's kunnen ernstige bijwerkingen geven in het bijzonder bij gebruik op lange termijn. Daarom richten veel RA patiënten zich tot alternatieve oplossingen voor het verzachten van de symptomen.

  Antioxidanten.

  Tal van alternatieve geneeskundigen pleiten voor het nemen van anti-oxidanten als behandeling van RA symptomen. In wetenschappelijke studies is aangetoond dat vitamine E de pijn verzacht maar niet deontsteking wegneemt.

  Een andere studie, uitgevoerd door onderzoekers van VU Medisch Universitair Centrum in Amsterdam en gepubliceerd in het tijdschrift Clinical Rheumatology in 2008, volgde acht RA patiënten die 20 gram van een antioxidantrijke smeersel namen gespreid over 10 weken. Alle deelnemers waren nietrokende vrouwen die ofwel NSAID's of "tweede lijn" RA geneesmiddelen kregen gedurende ten minste drie maanden voor de studie begon.

  Het antioxidantrijk voedsel bevatte 400 mg alfa-tocoferol (vitamine E), 10 mg lycopeen, 10 mg luteïne en vijf milligram palmolie carotenoïden waaronder alfa caroteen (vitamine A). De deelnemers kregen ook een 200 mg dagelijkse dosis vitamine C.

  De onderzoekers vonden dat aan het einde van de studie de deelnemers significant minder gezwollen en pijnlijke gewrichten hadden dan in het begin van de studie en dat hun algemene gezondheid was verbeterd. Binnen vier weken na het einde van de proef keerden de symptomen terug en begon hun gezondheid te verslechteren. Doorlopende antioxidant behandeling is dus nodig voor langdurige verlichting van de symptomen.

  Visolie.

  Verreweg de meest beproefde natuurlijke RA symptoom behandeling bestaat uit visolie en omega-3 vetzuren. Ten minste 13 afzonderlijke dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studies bij 500 deelnemers hebben aangetoond dat omega-3 supplementen aanzienlijk de RA symptomen verminderen en eigenlijk patiënten in staat stellen hun NSAID gebruik te verlagen.

  Sommige onderzoeken suggereren dat visolie nog effectiever werkt wanneer die wordt genomen als onderdeel van een dieet dat laag is aan omega-6 vetzuren, zoals een vegetarisch dieet, of wanneer olijfolie wordt gebruikt.

  Omdat ernstige gewrichtsschade vroeg komt bij RA en omdat er nog geen natuurlijke remedies bekend zijn die effectief de progressie van de ziekte vertragen, is het belangrijk dat RA patiënten blijven te rade gaan bij gezondheidsdeskundigen zelfs als zij antioxidanten, visolie of andere alternatieve middelen nemen.


  Oorspronkelijk artikel: "Treat your rhuematoid artrhitis with antioxidants and fish oil" Thursday, March 28, 20132 by: David Gutierrez, staff writer, Natural News.

  Bijlagen:
  http://www.antioxidants-make-you-healthy.com/rheumatoid-arthritis-treatment.html   
  http://www.harthosp.org/healthlibrary/naturalalternativetreatments/default.aspx?chunkiid=21511   
  http://www.vitasearch.com/get-clp-summary/37131   

  29-03-2013, 14:00 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:arthritis
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nadelen GGO's op een rij.
  30 Jaar van genetisch gemanipuleerde planten - Gevolgen van de commerciële groei in de VS.

  München / Berlin 01.02.2013

  Vandaag is in Berlijn een nieuw rapport gepubliceerd dat een kritische beoordeling geeft over de gevolgen van de commerciële teelt van genetisch gemanipuleerde planten in de VS. De eerste genetisch gemanipuleerde planten werden 30 jaar geleden gecreëerd in Europa en de VS. Commerciële groei in de Verenigde Staten begon bijna 20 jaar geleden, maar in de EU is er meer weerstand voor deze gewassen. Toch vragen bedrijven om meer vergunningen voor de teelt, ook in de EU. In het licht van deze ontwikkeling is ervaring uit het verleden in de Verenigde Staten beoordeeld en aanbevelingen gedaan voor de toekomstige behandeling van deze technologie in de EU. Een aantal van de belangrijkste bevindingen zijn:

  Gevolgen voor de landbouwers.


  Omdat het onkruid zich heeft aangepast aan de teelt van de genetisch gemanipuleerde planten kampen de boeren met een aanzienlijke toename van zowel de werktijden als de toename van herbiciden die zij nodig hebben. Teelt van insecticide-producerende planten hebben geleid tot "een wedloop op het veld" tegen de plaaginsecten die zich snel hebben aangepast. Genetisch gemanipuleerde planten zijn gemaakt om tot zes verschillende toxines te produceren. De kosten van zaden zijn drastisch toegenomen zonder dat er een aanzienlijke toename in opbrengst of aanzienlijke besparingen in de hoeveelheid bespuitingen is.

  Impact op de zaadmarkt.

  De zaad industrie in de Verenigde Staten wordt gedomineerd door de agrochemische industrie zoals Monsanto, Dupont en Syngenta. In de toekomst is te verwachten dat de ontwikkelingen in de Verenigde Staten sterk zullen worden beïnvloed door de belangen van de agro-chemische bedrijven die de teelten van genetisch gemanipuleerde planten zullen promoten.

  Gevolgen voor de producenten die  genetisch gemanipuleerde gewassen niet wensen.

  Contaminatie met niet-toegelaten genetisch gemanipuleerde planten heeft al miljarden dollars schade veroorzaakt in de VS.

  Gevolgen voor de consument.

  Consumenten worden blootgesteld aan een hele reeks van risico's met betrekking tot onbedoelde stoffen uit plantmetabolisme, uit resten van complementaire herbiciden en aan de eigenschappen van extra eiwitten die in de planten worden aangemaakt. Tot dusver is er geen manier om de effecten hiervan te evaluëren.

  Effecten op het milieu.

  De teelt van genetisch gemodificeerde planten is nauw verbonden met een aanzienlijke toename van de hoeveelheid vereiste herbicide. Daarnaast is er ook een toename van bepaalde insecticiden in het milieu. Met name de teelt van herbicide-resistente planten leidt tot een vermindering van de biodiversiteit. Genetisch gemanipuleerd koolzaad is er al in geslaagd om uit de velden te ontsnappen in het milieu waar het niet gewenst is en niet uit kan verdreven worden en waarop verder geen controle is.
  Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Martin Häusling, lid van de Fractie De Groenen in het Europees Parlement. De Engels versie van de studie is een uitgave van Testbiotech.

  Oorspronkelijk artikel: "30 Years of genetically engineerd plants - Consequences of commercial growing in the US".

  Bijlagen:
  http://www.testbiotech.de/en/node/765   
  http://www.testbiotech.de/node/763   

  29-03-2013, 00:00 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Tags:GGO's
  27-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moedermelk bij kanker.
  Studie: Moedermelk doodt kankercellen.

  (NaturalNews) De voordelen van moedermelk voor de gezondheid zijn enorm, en onderzoekers uit Zweden hebben nu de aanwezigheid ontdekt van een stof in moedermelk met een ongelooflijk kankerbestrijdend effect. Zoals gemeld in een studie gepubliceerd in het tijdschrift PLoS One, is de stof, die bekend staat als "Human Alpha-lactalbumine Made LEthal to Tumor cells" (HAMLET), effectief in het doden van en geeft ze een duurzame bescherming tegen de ontwikkeling van tumoren bij jonge kinderen.

  Reeds in de late jaren 1980 ontdekten onderzoekers van het U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat kinderen die borstvoeding kregen veel minder kans hadden op het ontwikkelen van kanker. Nu heeft men ontdekt waarom dit het geval is.  Moedermelk bevat unieke verbindingen zoals HAMLET die zich specifiek richten tot kankercellen en gezonde cellen ongemoeid laten.

  "Laboratorium experimenten hebben aangetoond dat HAMLET 40 verschillende soorten kanker doodt, en de onderzoekers zijn nu over gegaan tot het bestuderen van de effecten op huidkanker, tumoren in de slijmvliezen en hersentumoren, aldus Science Daily over de ontdekking. "HAMLET doodt alleen kankercellen en heeft geen invloed op gezonde cellen."

  Wetenschappers ontdekten bij toeval HAMLET tijdens het onderzoeken van de antibacteriële eigenschappen van moedermelk bij de mens. Enkele jaren later vonden onderzoekers aan de Zweedse universiteiten van Lund en Göteborg dat HAMLET een eiwit en een vetzuur bevat die bijdragen aan het kankerbestrijdend effect. Verder onderzoek heeft aangetoond dat de stof daadwerkelijk de zure omgeving van babymagen vormt, het natuurlijk bijproduct van moedermelk consumptie.

  "HAMLET wordt geproduceerd door het combineren van alfa-lactalbumine in de melk en oliezuur die is gevonden in babymagen", aldus assistent-professor Roger Karlsson van de Universiteit van Göteborg. "Zo werkt borstvoeding daadwerkelijk mee aan het verminderen van het risico op kanker bij babys. HAMLET triggert ook enkele van de cel apoptotische routes -  apoptose is geprogrammeerde celdood."

  Moedermelk kan ook helpen bij de behandeling van kanker bij volwassenen.


  Jonge kinderen zijn niet de enigen die kunnen profiteren van de eigenschappen van moedermelk. Uit menselijke proeven met alleen het HAMLET onderdeel van de moedermelk is gebleken dat het effectief is voor de behandleing van blaaskanker bij mannen. Patiënten met blaaskanker die behandeld zijn met injecties van HAMLET ervaren een vermindering van de  tumorgrootte na een paar dagen van de behandeling.

  "-Bij een studie van blaaskanker, werden patiënten geïnjecteerd met een HAMLET oplossing via een katheter," meldt Prof Karlsson en vervolgt in de Telegraph. "De oplossing doodde kankercellen en de grootte van de tumoren verminderde daadwerkelijk binnen vijf dagen.

  In gerelateerde studies uitgevoerd door de jaren heen bleek dat andere natuurlijke verbindingen in moedermelk helpen in het verhinderen van de groei en verspreiding van kankercellen. Een onderzoek uit 1994 gepubliceerd in het tijdschrift Cancer Research, bijvoorbeeld, vond dat de lactoferrine in moedermelk de groei van tumoren bij muizen remt. En een andere studie gepubliceerd in hetzelfde jaar in het tijdschrift Medical Hypothesis stelde vast dat de vetzuren in moedermelk ook helpen bij het remmen van de groei van kankercellen.

  Daarnaast zijn rapporten opgedoken door de jaren heen van mensen die daadwerkelijk moedermelk gebruikten om van  hun eigen vormen van kanker te genezen. Enkele jaren geleden bijvoorbeeld is een man naar verluid genezen van zijn eigen prostaatkanker door het dagelijks drinken van een klein beetje moedermelk. En in 2009, werd gemeld in ABC News dat een Britse man een dagelijkse dosis melk nam van zijn eigen dochter om te helpen bij de behandeling van een terminale darmkanker die was uitgezaaid naar de lever en de lymfeklieren.

  Oorspronkelijk artikel: "Study: Breast milk kills cancer cells" Wednesday, March 27, 2013by: Ethan A. Huff, staff writer, Natural News.

  Bijlagen:
  http://abcnews.go.com/GMA/OnCall/story?id=7682702&page=1#.UVNK8xmOt4Y   
  http://www.futurity.org/health-medicine/absent-breast-milk-protein-may-signal-cancer/   
  http://www.sciencedaily.com/releases/2010/04/100419132403.htm   
  http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/7611360/Breast-milk-kills-cancers-claim-scientists.html   

  27-03-2013, 00:00 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:kanker
  26-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe hoop bij kanker en HIV
  Wetenschappers herprogrammeren eigen lichaamscelen in de strijd tegen kanker en HIV.

  (NaturalNews) In een paar studies gepubliceerd in het tijdschrift Cell Stem Cell, hebben onderzoekers van twee afzonderlijke Japanse universiteiten met succes gebruik gemaakt van een nieuwe techniek om de immuunsysteem cellen van het eigen lichaam te herprogrammeren met het doel kankercellen en HIV te vernietigen. De onderzoekers hopen dat deze techniek kan worden ontwikkeld tot een praktische therapie voor kanker, HIV en andere moeilijk te behandelen afwijkingen. Een dergelijke therapie zou vrij zijn van bijwerkingen, omdat ze gebruik maakt van het lichaamseigen aangeboren immuunsysteem.
  Het lichaam produceert van nature een type immuuncel, killer T-lymfocytes, dat het vermogen heeft om niet alleen virale en bacteriële indringers te doden maar ook bepaalde gevaarlijke cellen van het lichaam zelf te vernietigen zoals kankercellen of deze geïnfecteerd met het herpes virus. Helaas hebben killer T-lymfocyten normaal gesproken een zeer korte levensduur en krijgen daarom vaak niet de kans om tumoren te vernietigen vooraleer ze zelf vervallen zijn (dit verklaart waarom, ondanks ons immuunsysteem, wij nog steeds kanker kunnen ontwikkelen). Experimentele therapieën met lichaamseigen T-lymfocyten om kanker te bestrijden hebben gefaald omwille van dat probleem.

  In de nieuwe studies gebruikten de onderzoekers een groep van verbindingen bekend als "Yamanaka factoren" die ervoor zorgen dat cellen terugkeren naar hun eerdere, ongedifferentieerde stamcelvorm. Deze stamcellen zijn verschillende zogenaamde geïnduceerde pluripotente stamcellen (iPS cellen); "pluripotent" betekent dat de stamcellen kunnen differentiëren tot meer dan één type cel.

  De onderzoekers hebben vervolgens de iPS cellen de kans gegeven om terug opnieuw differentiëren in killler T-lymfocyten. Zij vonden dat deze geproduceerde "reboot" killer T lympocyten een veel langere levensduur hebben.

  Heropstarten (reboot) van de killer T-cellen.

  In één studie maakten onderzoekers van het RIKEN Research Centre for Allergy and Immunology iPS cellen uit killer T-lymfocyten die waren ontwikkeld om melanoom huidtumoren aan te pakken. De iPS cellen differentieerden vervolgens weer in T lymfocyten die opvallend genoeg niet alleen het MART-1 eiwit (kenmerkend voor een melanoom) herkenden en het anti-tumor chemische interferon produceerden, maar ook veel langer leefden dan natuurlijk-T-lymfocytenen en actief bleven als antikanker middelen tijdens hun gehele langere levensduur.

  "De volgende stap zal zijn om te testen of deze T-cellen selectief tumorcellen kunnen doden en de andere cellen in het lichaam ongemoeid laten," zei onderzoeker Hiroshi Kawamoto. "Als ze dat doen, kunnen deze cellen direct worden geïnjecteerd bij de patiënten. Dit kan worden gerealiseerd in de nabije toekomst."

  In de tweede studie werd door de onderzoekers van de Universiteit van Tokio dezelfde procedure gebruikt om iPS cellen van T-cellen verzameld uit een patiënt besmet met HIV te produceren. De T-cellen die later differentieerden uit deze iPS cellen bleken een onbeperkte levensduur te hebben i.p.v. een korte levensduur normaal kenmerkend voor deze cellen. Bovendien hadden de cellen lange telomeren aan de uiteinden van hun chromosomen, een karakteristiek ook geassocieerd met lange levensduur van een cel.

  "Het systeem dat we opgezet hebben geeft 'jonge en actieve' T-cellen voor adoptieve immunotherapie tegen virale infectie of kanker," zegde senior auteur Dr Hiromitsu Nakauchi.

  Oorspronkelijk artikel: "Scientists reprogram body's own cells to kill cancer, HIV" Monday, March 25, 2013 by: David Gutierrez, staff writer, Natural News.
  Bijlagen:
  http://www.eurekalert.org/pub_releases/2013-01/cp-rtc122712.php   

  26-03-2013, 19:45 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:kanker, HIV
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antivaccinbewustwording groeit
  Antivaccin overwinning: Groeïende weerstand van ouders  tegen het inenten van hun dochters met het HPV vaccin.


  (NaturalNews) Volgens een recente studie gepubliceerd in Pediatrics, weigeren ouders meer en meer hun jonge dochters te laten inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin. Op basis van de meest recente cijfers heeft meer dan 16 procent van de ouders in 2010 de populaire HPV-vaccins, zoals Gardasil en Cervarix, afgewezen voor hun dochters omwille van hun grote bezorgdheid over de veiligheid.  De weigering bedroeg in 2008 slechts 4,5 procent van de ouders.

  De studie, die werd samengesteld door een team van onderzoekers van grote instellingen in de VS, evalueerde de huidige vaccinatie trends met betrekking tot de verschillende redenen waarom sommige ouders hun kinderen niet laten vaccineren. Na de zorgvuldige evaluatie van de gegevens verzameld in het kader van de 2010 National Immunisatie Survey of Teens, vond het onderzoeksteam dat ouders in toenemende mate het HPV-vaccin verwerpen, en in het bijzonder om redenen van veiligheid.

  "Ondanks dat de artsen steeds meer vaccins aanbevelen voor adolescenten, weigeren de ouders in toenemende mate hun vrouwelijke tieners te laten vaccineren met HPV," besluit de studie. "De bezorgdheid over de veiligheid van HPV groeit elk jaar."

  In de afgelopen jaren, haalden veel ouders die bezwaar hadden tegen het vaccineren van hun dochters met HPV diverse andere redenen aan, zoals een gebrek aan behoefte omdat hun dochters niet seksueel actief waren of gewoon niet nodig om geen bijzonder reden. Maar in de loop van slechts twee jaar steeg het aantal ouders die bezwaar hadden vanwege hun bezorgdheid over de veiligheid met bijna 400 procent, hetgeen illustreert dat de ouders geïnformeerd zijn over de waarheid van dit dodelijke vaccin.

  Gardasil kan veel dodelijke bijwerkingen veroorzaken, ondanks de leugens van de sommige media.

  De auteurs van deze leugens en veel naapende media betreuren uiteraard deze daling van de participatie van het publiek in deze HPV-vaccin oplichterij. Belachelijke nieuwssites zoals Slate.com, bijvoorbeeld, zijn nu actief in het verspreiden van leugens als reactie op de bevindingen van de studie door te beweren dat HPV-vaccins nooit verbonden zijn geweest aan het ontstaan ​​van ernstige bijwerkingen en dat ouders de vaccinaties verwerpen om mysterieuze en ongeldige redenen.

  Maar wij weten wel beter, aangezien Gardasil in verband is gebracht met het veroorzaken van ernstige bijwerkingen bij tienduizenden jonge meisjes over de hele wereld en de dood van meer dan 130 anderen op basis van de laatste gegevens van SaneVax, Inc.  En omdat alleen het aantal officieel gemelde bijwerkingen worden geteld is het werkelijke aantal ernstige gewonden en doden veroorzaakt door HPV-vaccins waarschijnlijk veel hoger.

  Zoals we eerder hebben gemeld is het Gardasil vaccin beladen met een giftige stoofpot van dodelijke chemische hulpstoffen, genetisch gemodificeerde (GM) DNA-fragmenten, en andere schadelijke additieven waarvan bekend is dat ze neurologische schade, verlamming en de dood kunnen veroorzaken. Van het vaccin zelf is ook nooit aangetoond dat dit enige legitieme bescherming tegen baarmoederhalskanker geeft.

  Oorspronkelijk artikel: "Vaccine victory: Widespread resistance from paents to HPV jab for daughters shows truth is spreading far and wide" Monday, March 25, 2013 by: Jonathan Benson, staff writer Natural News.

  Bijlagen:
  http://www.npr.org/blogs/health/2013/03/18/174617709/worried-parents-balk-at-hpv-vaccine-for-daughters   

  26-03-2013, 09:17 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  Tags:vaccinatie
  Archief per week
 • 24/06-30/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!