NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Gezondheid en milieu
Inhoud blog
 • Cacao gezond
 • Magnesiumvormen
 • Astaxanthine
 • Suikervervangers
 • Alzheimer de baas

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Vertalingen van en verwijzingen naar artikels over gezond leven en maatschappij meestal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wie volgens mij niet eerlijk is krijgt een FOEI!
  Geen enkele informatie op deze blog is bedoeld voor diagnose, behandeling, verlichting of genezing van een ziekte.
  13-12-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cannabis geneest driejarige van kanker.

  Cannabisolie geneest terminale kanker bij 3-jarige na mislukte pogingen met farmaceutische geneesmiddelen.

  Cannabis oil

  (NaturalNews) De driejarige Utah jongen, Landon Riddle, gediagnotiseerd met leukemie en volgens artsen nog enkele dagen te leven, is nu levend en wel, niet door chemotherapie maar door een behandeling met cannabisolie.

  Toen de jongen na twee maanden van chemobehandeling niet ophield met braken, zelfs tientallen keren per dag, en weigerde te eten, besloot de familie een behandeling met cannabisolie te proberen. Na er online over gelezen te hebben en meer details vernomen te hebben, reisden ze naar Colorado, waar een dergelijke behandeling legaal is.

  "Zijn borst zat vol tumoren waardoor ademen zeer moeilijk was", zegt zijn moeder, Sierra. "Zonder weinig hoop begonnen we met chemo. We legden onze bezorgdheid voor aan een medisch team in Utah en zagen Landon blijvend lijden en achteruit gaan na elke chemobehandeling. Maar in plaats van te berusten in het doodvonnis en Big Pharma te volgen in zijn aanbevelingen besloten wij over te gaan tot een behandeling met cannabisolie. De resultaten waren ongelooflijk”.

  Na slechts enkele dagen behandeling vertoonde Landon tekenen van verbetering. Hij kreeg weer eetlust en het braken verminderde. Hij fleurde op en zoals te zien is op de CNN-video (in bijlage) is hij na zes maanden verder nog steeds vrij van kanker.

  De trieste bedreiging van een ziek kind weg te nemen uit zijn familie.


  Nog steeds leven de ouders van Landon met de vrees dat hij uit hun familiekring zal weggenomen worden. In de video kunnen wij zien dat het gezin aanvankelijk een ultimatum kreeg: doorgaan met chemo en steroïde behandelingen of weigeren met de mogelijkheid dat Landon hen wordt ontnomen. Een welwillend advocaat was bereid de zaak in hand te nemen en de overheid te overtuigen dat de familie geen enkele schadelijke bedoeling heeft met hun kind.

  Aldus is de cannabis behandeling voortgezet, al moet worden opgemerkt de chemotherapie niet helemaal is opgehouden. Hij krijgt nog behandelingen, maar slechts één keer per maand in tegenstelling tot de meer frequente doses voordien. Sierra is wanhopig op zoek naar een oncoloog die alleen met cannabis wil werken maar heeft nog geen bereid gevonden.

  We weten allemaal waarom. Als de medische wereld kanker wil bestrijden met cannabisolie en andere natuurlijke methoden ziet Big Pharma miljarden dollars aan zijn neus voorbij schieten. Het zou een enorme industriële shok zijn met verlies van veel banen en geld bij Big Pharma. Dus verkiezen medische experts rond de pot te draaien en staan in het beste geval toe dat het complementair kan worden gebruikt naast meer geaccepteerde traditionele behandelmethoden zoals chemotherapie.

  Grote weerstand tegen cannabis behandelingen ondanks groeiend bewijs dat het mensen geneest.

  Uit een verklaring van de ‘American Cancer Society’ op CNN over Landon Riddle's verhaal, is de ‘het vermijden van cannabis voor een betere gezondheid’ mentaliteit overduidelijk. Zij verklaarden dat "er geen beschikbaar wetenschappelijk bewijs uit gecontroleerde studies is dat die cannabinoïden mensen kunnen genezen van kanker." Dat, ondanks het feit dat Dr. Julie Holland, redacteur van "The Pot Book", zegt: "Het blijkt dat cannabis vecht tegen de kanker zelf." Dat niettegenstaande veel bevindingen die, aantonen dat cannabis kankercellen doodt bij muizen en bij de mens. Dat, ondanks het verbazingwekkend  herstel van Landon.

  Landon's verhaal is niet het eerste over de geneeskracht van cannabisolie bij mensen met ernstige aandoeningen. Zo was er bijvoorbeeld onlangs nog het verhaal van de 33-jarige David Hibbitt, een Britse ingezetene die werd gediagnosticeerd met darmkanker en nog 18 maanden te leven had (zie bijlage). Hij nam therapeutische doses van cannabisolie en elimineerde zijn kanker.

  Wat is er nog nodig voordat de reguliere medische wereld wil meevechten voor de gezondheid van de mens in plaats van Big Pharma in te volgen? Het is tijd om de oogkleppen af te gooien en de op geld beluste geesten en hun lobby de rug toe te keren.

  Oorspronkelijk artikel:”Cannabis oil cures terminal cancder in 3-year -old after pharmaceutical drugs fail miserably”, Thursday, October 29, 2015 by: Jennifer Lea Reynolds, Natural News.

  Bijlagen:
  http://www.blacklistednews.com/Cannabis_Oil_Cures_3_Year_Old_Boy_Of_Cancer_After_Doctors_Gave_Him_48_Hours_To_Live/47004/0/38/38/Y/M.html   
  http://www.naturalnews.com/051009_marijuana_cancer_cure_cannabis.html   

  13-12-2015, 22:59 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:cannabis, kanker, leukemie
  11-12-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resveratrol bij diabetes type 2.

  Resveratrol: de vriend van diabetici.

  In pinda's, zwarte druiven, cacao en bosbessen, is resveratrol een antioxidant schild. Het vecht tegen pathogene aanvallen (bijv paddenstoelen) en de schadelijke effecten van blootstelling aan ultraviolette straling, ozon of verontreinigingen.

  Overgewicht, diabetes …

  We kunnen niet genoeg benadrukken dat een gezonde darmflora absoluut essentieel is voor de gezondheid van het hele lichaam. De miljarden bacteriën die deel uitmaken van de darmflora  beschermen ons tegen aanvallen van buitenaf en zorgen voor de goede werking van onze stofwisseling.

  Paradoxaal genoeg is die darmflora zowel stevig als fragiel. Stevig omdat een goede darmflora infecties moet kunnen stoppen. Zeer fragiel omdat het snel verzwakt als men ongezond eet.

  Dit is een prachtig voorbeeld van de samenwerking tussen organismen: wij geven verblijf en voedsel aan deze bacteriën en in ruil krijgen wij de bescherming van onze gezondheid.

  Wee degene die zijn darmflora niet koestert.


  Door het verwaarlozen van voeding en lichaamsbeweging lopen wij het risico dat de goede bacteriën in de darmflora verzwakken. Dit risico is met name groot als men veel bereide voedingsmiddelen en voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan koolhydraten eet enz..


  Een uitgeputte darmflora leidt tot chronische ontsteking van de darmen. Zo’n permanente ontsteking is zeer schadelijk voor het lichaam. Het veroorzaakt een massa stofwisselingsstoornissen: insulineresistentie (diabetes), toename van vetopslag (overgewicht, obesitas), spierkrampen, enz.


  Het risico op een hartaanval, hartstilstand, hypertensie en kanker is reëel. Het ergste is dat een diabeet type 2 hoe langer hoe meer verlangt naar frisdranken. Honger blijft knagen na de maaltijd. Een permanente vermoeidheid weerhoudt de patiënt van sporten wat leidt tot gewichtstoename. Het is een vicieuze cirkel waarbij het leven hard is op weg naar ondraaglijkheid.

  Welke natuurlijke middelen staan ons ter beschikking?

  De onderzoekers hebben geconstateerd dat type 2 diabetes te genezen is zonder geneesmiddelen, simpelweg door het veranderen van levensstijl. Dit is een ongelooflijke kans! Het recept is eenvoudig en duidelijk en kent geen bijwerkingen.

  Ten eerste is het cruciaal om te bewegen. Het is geen geheim: ons lichaam is geprogrammeerd om lange uren op wilde dieren te jagen en te werken op het land. Deze levensstijl moeten wij ons eigen maken om gezond te blijven.

  Wandelen en korte intense inspanningen (sprinten, fitness, snel zwemmen) zijn aangeraden. Stop met het eten van granen (koolhydraten) en suikers, zoals fructose. Zelfs fruit wordt afgeraden als de bloedsuiker niet onder controle is.

  En vergeet niet de vitamine D. Stel uzelf tijdens zonnige dagen onbeschermd bloot aan de zon gedurende 20 minuten per dag. Vooral bij veel binnenshuis verblijven wordt het nemen van vitamine D3 supplementen, het hele jaar door, aanbevolen.

  Maar wil wij de kansen vergroten om diabetes te verslaan dan moeten wij onze toevlucht nemen tot resveratrol.

  Resveratrol: werkzaamheid bewezen.

  Meer dan 10 studies op mensen hebben aangetoond dat resveratrol werkte bij diabetes, overgewicht en hoge bloeddruk.

  Resveratrol herstelt de bloedsuikerspiegel. Zijn werking is een aanvulling op die van conventionele geneesmiddelen. Een studie werd uitgevoerd door een groep onderzoekers van INSERM, INRA, de Universiteit van Toulouse en Toronto. Zij hebben aangetoond dat resveratrol de activiteit van de mitochondria verhoogt wat het verhogen van de insulinegevoeligheid als gevolg heeft.

  Resveratrol bevordert het verlies van lichaamsvet en verlaagt de niveaus van cholesterol en triglyceriden. Bovendien verlaagt resveratrol de invloed van verschillende markers van het risico op cardiovasculaire ziektes wat vooral belangrijk is bij diabetes.

  Resveratrol werkt ook op de darmen door het verminderen van ontstekingen en het herstel van de intestinale flora, een prebioticum dus. Dit dubbel effect wordt gebruikt om de problemen bij het ontstaan van diabetes en obesitas te corrigeren.

  Dr. Schrauwen en zijn team onderzoekers van de Universiteit van Maastricht toonden in 2011 aan dat resveratrol het effect van een caloriearm dieet immiteert waardoor gewichtsverlies werd vergemakkelijkt.

  Resveratrol is een uitstekende oplossing voor mensen die geen fysieke activiteit kunnen uitoefenen: lichamelijke handicap, hart-  en vaatziekten, neurologische problemen ... en te vaak ook last hebben van overgewicht of diabetes.

  Het probleem van de biologische beschikbaarheid van resveratrol uiteindelijk opgelost.

  De enorme therapeutische en antiverouderings eigenschappen van resveratrol verklaren de buitengewone populariteit die dit middel heeft gekregen in medische kringen. Het is nu één van de meest bestudeerde en meest veelbelovende fytonutriënten (nutriënten uit een plant) geworden.

  Het probleem is echter dat resveratrol lang genoeg in het  lichaam moet aanwezig zijn om er alle voordelen van te kunnen plukken.

  In 2003 heeft een laboratorium aangetoond dat resveratrol een piek vertoont 30 minuten na inname. Het ondergaat een intense metabolische verandering in de lever die het voor 75% elimineert langs de urine en de faeces. Dit heft de therapeutische werking al op na iets meer dan een uur.

  Na jaren van onderzoek aan academische onderzoeksinstituten heeft het Frans laboratorium, Yvery Pharma, de oplossing gevonden in een gepatenteerd capsule die de inhoud beschermt.

  Volgens hun klinische proeven zou resveratrol in deze vorm 8,8 keer beter geabsorbeerd worden dan in de traditionele droge vorm (de meest gebruikelijke in de handel).

  Zij hebben Glucoratrol ontwikkeld, een product op basis van resveratrol bestemd voor diabetici.

  Oorspronkelijk artikel:”Resvératrol: votre allié contre le diabète”, Nov. 30, 2015 par Eric Müller, Néo-nutrition.

  Bijlagen:
  Bhatt JK, Thomas S, Nanjan MJ. Resveratrol supplementation improves glycemic control in type 2 diabetes mellitus. Nutr Res. 2012 Jul;32(7):537-41    
  Crandall JP, Oram V, Trandafirescu G, Reid M, Kishore P, Hawkins M, Cohen HW, Barzilai N. Pilot study of resveratrol in older adults with impaired glucose tolerance. J Gerontol A Biol Sci Med Sci. 2012 Dec;67(12):1307-12    
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/09/02/diabetes-most-of-what-youve-been-told-may-be-wrong.aspx   
  http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0090131   
  http://www.retro-aging.com/news/resveratrol   
  https://www.researchgate.net/publication/50347665_Resveratrol_improves_insulin_sensitivity_reduces_oxidative_stress_and_activates_the_Akt_pathway_in_type_2_diabetic_patients._Br_J_Nutr   
  https://www.santenatureinnovation.com/resveratrol-votre-allie-contre-le-diabete/   

  11-12-2015, 22:52 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Tags:resveratrol,diabetes type 2, obesitas
  Archief per week
 • 08/04-14/04 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!