NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Gezondheid en milieu
Inhoud blog
 • Darmflora onderhouden.
 • Probiotica tegen griep.
 • Kurkuma tegen Alzheimer
 • Saffraan tegen kanker
 • Kurkumathee

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Vertalingen van en verwijzingen naar artikels over gezond leven en maatschappij meestal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wie volgens mij niet eerlijk is krijgt een FOEI!
  Geen enkele informatie op deze blog is bedoeld voor diagnose, behandeling, verlichting of genezing van een ziekte.
  05-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triclosan ... een gevaar!

  Triclosan - Waarom moeten we dit antibacteriële chemisch spul bannen?

  triclosan

  (NaturalNews) Triclosan is een antibacteriële en schimmelwerende stof die decennia geleden voor het eerst op de markt kwam (sommige bronnen zeggen de jaren 1960, anderen 1970) als ingrediënt in chirurgische scrubs en antibacteriële zepen die uitsluitend worden gebruikt in ziekenhuizen en andere zorginstellingen. In de tijd, werd triclosan aan veel huisproducten toegevoegd met inbegrip van vloeibare lichaamszepen en stukken zeep, tandpasta, mondwater, deodorants, cosmetica, schoonmaakmiddelen, kleding, speelgoed, yogamatten, keukengerei, snijplanken, plastic verpakking van voedingsmiddelen, lunchzakken , werkbladen, beddengoed, vuilniszakken en nog veel meer.

  Terwijl aanvankelijk als veilig beschouwd, bleek uit latere  dierstudies dat verscheidene problemen zich aanmeldden  waaronder hormoonontregeling, slechte werking van de lever,  tumoren en verstoorde schildklierfunctie. Misschien wel de grootste zorg is de ontdekking dat deze producten en het gebruik ervan bijdragen tot het ontstaan van antibiotica-resistente bacteriestammen.

  Triclosan belaagt ons lichaam en het milieu.

  UC San Diego Health System meldt dat 97% van de geteste monsters van moedermelk triclosan bevatten en bijna 75% van de urinetesten op mensen. Voor het milieu is het één van de zeven meest frequent aangetroffen bestanddelen in onze waterwegen.

  Het National Resources Defense Council maande de FDA aan om dringen triclosan opnieuw te onderzoeken. In december 2013 heeft het FDA de status GRAS (algemeen erkend als veilig) afgenomen van triclosan waardoor nieuwe studies kunnen plaatsvinden. 

  Volgens het FDA zouden ze samenwerken met het EPA om triclosan evalueren.

  Minnesota en Triclosan.

  De staat Minnesota wacht niet op de uitslag en heeft nu al een wet goedgekeurd wqaarbij triclosan verboden is in de meeste  persoonlijke hygiëne producten. Het verbod is gepland om te beginnen op 1 januari 2017.

  Conclusie

  Al weten we nu dat antibacteriële zepen niet zo krachtig zijn bij het doden van alle bacteriën op onze huid zijn ze zeer effectief in het creëren van super bugs. Dus alsjeblieft, stop het gebruik van antibacteriële zeep en andere producten die triclosan bevatten, voor uw veiligheid en voor de veiligheid van anderen. Etiketten lezen. Winkel verstandig. Start je eigen ban en stem met uw centen.

  Vergeet niet, de immuniteit tegen ziektekiemen gebeurt aan de binnenkant van het lichaam. Studies hebben aangetoond dat mensen die antibacteriële chemische producten gebruiken vaker ziek zijn. 

  Oorspronkelijk artikel:"Triclosan - Why we need to avoid this antibacterial chemical", Friday, February 27, 2015 by: Kali Sinclair, Natural News.

  Bijlagen:
  http://health.ucsd.edu/news/releases/pages/2014-11-17-dirty-side-of-soap.aspx   
  http://www.fda.gov/forconsumers/consumerupdates/ucm378393.htm   

  05-03-2015, 09:46 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Tags:triclosan, antifungale zeep, antibacterieel
  02-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieke landbouw uit den boze.

  Waarom de conventionele landbouw zou moeten verdwijnen.

  food

  Thursday, February 26, 2015 by: Joel Edwards
  Tags: conventional agricultural, dead zones, Green Revolution


  (NaturalNews) Toen de chemicaliën voor het eerst werden geïntroduceerd in de landbouw was iedereen opgetogen over wat ze konden verwezenlijken. De opbrengsten namen enorm toe. In het begin was de bodem zo gezond dat eventuële schade door chemische meststoffen niet waarneembaar was en plagen  nog weerstand moesten opbouwen stegen insecticiden. Onze technologieën werden over de hele wereld geëxporteerd als een revolutie in de landbouw - de groene revolutie.

  Chemische meststoffen, insecticiden, herbiciden, antibiotica, hormonen, bio-industrie, en genetisch gemodificeerde organismen of GGO's. Het houdt gewoon niet op. Bijna niemand noemt het nog de groene revolutie omdat er niet veel groen meer aan is, althans niet in de moderne milieuvriendelijke betekenis van het woord groen.

  Nadelen van de Groene Revolutie.

  Er zijn een aantal problemen veroorzaakt door de technieken van de conventionele landbouw. Conventionele methoden zijn dieronvriendelijk; ze verspreiden ziektes en vervuilen en degraderen bodem en water. In het belang van de duurzaamheid, het beschermen en verbeteren van onze gezondheid, zou de conventionele landbouw wereldwijd moeten verboden worden.

  Een terugkeer naar de biologische landbouw, die het gebruik van chemicaliën verbiedt en vruchtwisseling aanmoedigt, beschermt het akkerland, verhoogt de voedingswaarde van ons voedsel en vermindert drastisch de toxiciteit ervan.

  Giftig voedsel.

  Ja, ons voedsel is giftig wanneer het is gekweekt met  conventionele middelen. Drieennegentig procent van de Amerikanen getest door het CDC had metabolieten van chloorpyrifos in de urine, een neurotoxine. Chloorpyrifos is verboden voor toepassing in woningen omdat het gekoppeld wordt aan auto-immuunziekten en neurologische schade, maar het wordt nog steeds gebruikt op golfbanen en in aascontainers en het wordt nog steeds gespoten over ons voedsel.

  Meer dan 99% van de geteste Amerikanen op DDT, testten positief. Vergeet niet dat DDT in de VS reeds verboden is sinds 1972. Maar het is nog steeds volkomen legaal om het te produceren in de VS en het wordt verscheept naar Mexico en andere landen die het nog steeds gebruiken en dan het gespoten voedsel uitvoeren. DDT is in verband gebracht met verschillende kankers en geboorteafwijkingen. Het is een hardnekkige toxine die gedurende lange tijd in het milieu blijft.

  De overheid stelt grenzen aan de hoeveelheid bestrijdingsmiddel dat op ons voedsel mag gespoten worden, maar er is geen limiet aan het aantal verschillende erkende pesticiden die mogen ingezet worden en ook niet aan de totale toegelaten hoeveelheid van chemische verontreiniging. The Pesticide Action Network zegt dat Amerikanen blootgesteld worden aan gemiddeld 10 tot 13 pesticiden per dag (N.v.d.r.: bij ons zal dat niet minder zijn als wij niet biologisch eten).

  Biologische boeren gebruiken ook pesticiden! Maar biologische boeren gebruiken plantaardige pesticiden. Deze middelen ontbinden snel in de natuur. De conventionele landbouw maakt gebruik van een breed scala aan chemische producten waarvan de meeste van synthetische oorsprong zijn. Er zijn meer dan 600 pesticiden in de Verenigde Staten. Van veel van deze stoffen is bekend dat het honderden of duizenden jaren duurt voordat ze afgebroken zijn en toxisch blijven voor mens en dier. De mate van blootstelling aan deze chemicaliën beïnvloedt rechtstreeks het risico op het ontwikkelen van talrijke kankers, in het bijzonder kanker van de hersenen, prostaatkanker, leukemie en lymfoom.

  Alsof groeiend deficiënte voedingsstoffen, chemische beladen eten nog niet erg genoeg is, is de conventionele landbouw nog verder gegaan door het genetisch modificeren van ons voedsel om het gemakkelijker te laten groeien maar met nog hogere kosten voor de gezondheid van de consument. Veel genetisch gemodificeerde organismen zijn aangepast om pesticiden te produceren binnen de plant. GGO's veranderen radicaal de micro-organismen in de bodem en beschadigen zo de bodemvruchtbaarheid. GGO's introduceren nieuwe allergenen, toxines, en onbekende eiwitten in ons lichaam.

  "Elke dag maken we leven of dood beslissingen door drastische beslissingen te nemen over wat we eten. Dit klinkt misschien melodramatisch, maar het is waar." Superfoods RX.

  Studies hebben herhaaldelijk aangetoond dat de voedingswaarde van biologisch voedsel superieur is aan de voedingswaarde van conventioneel geteeld voedsel. Vóór de komst van de huidige conventionele landbouw bevatte ons voedsel veel meer voedingsstoffen. De overheersende strategie van de biologische landbouw is om voedingsrijke grond te bewerken. Om de voedingsstoffen terug aan de bodem toe te voegen gebruikt de biologische landbouw vruchtwisseling en natuurlijke meststoffen. Dit levert gezonde planten die zorgen voor gezond voedsel.

  Hoe zit het met de bodem?

  We moeten ons bouwland beschermen om de voedselvoorziening voor toekomstige generaties te waarborgen. Ongeveer 18% tot 19% van de Amerikaanse bodem is akkerbouw, we hebben 's werelds meest overvloedige agrarische bronnen. Alhoewel de landbouw van grote economische waarde is voor de hele natie wordt de bodem door de inzet van moderne middelen uitgeput. Pesticiden, herbiciden, fungiciden en op aardolie gebaseerde meststoffen ontnemen de bodem van voedingsstoffen en doden nuttige organismen zoals regenwormen, roofzuchtige insecten en micro-organismen. Om iets te doen groeien op dergelijke chemische beladen bodem moeten steeds meer chemicaliën toegevoegd worden. Dit proces degradeert det eelgrond en veroorzaakt de aanmaak van zouten in de teeltlaag waardoor die onvruchtbaar wordt en verontreinigt. Na dit proces komt het land niet meer in aanmerking voor landbouw door gebrek aan agrarische levensvatbaarheid dus moeten nieuwe gronden voor landbouw aangeslagen worden waar zich hetzelfde proces zla voltrekken. Ter vergelijking koestert de biologische landbouw de bodem door middel van vruchtwisseling, door aanvoer van natuurlijke meststoffen en het gebruik van de aloude, natuurlijke technieken.

  Dodelijke kwekerijen.

  Maar liefst 50% van de antibiotica is niet bestemd voor de mens, maar voor het vee. De media waarschuwt voortdurend voor de gevaren van overmatig gebruik van antibiotica. De zorg is dat door overmatig gebruik (en misbruik) van antibiotica antibiotica-resistente bacteriën kunnen ontstaan.

  Het is gebruikelijk om antibiotica toe te voegen aan veevoer, zelfs wanneer de dieren niet ziek zijn. Dit komt omdat met de conventionele methoden de dieren zo overbehuisd zijn, dat er te veel van hen ziek zouden worden zonder een dieet met antibiotica.

  Het is wreed en dieronvriendelijk om de dieren in zulke drukke omstandigheden te huisvesten. Om de consument in het ongewisse te laten over de realiteit van de bio-industrie is het in verschillende staten en landen verboden te filmen in de bio-industrie. De stank van deze overvolle hokken is ondraaglijk tenzij men er aan gewend is en de afval van de dieren is zo geconcentreerd dat het een risico vormt voor natuurlijke waterbronnen.

  Dit zijn ideale omstandigheden waar ziekteverwekkers kunnen gedijen. Het geeft bacteriën de mogelijkheid verschillende voedselbronnen en gastdieren te infecteren. Zulke toestanden geven de mogelijkheid aan bacteriën om resistentie te ontwikkelen tegen onze medicijnen. Deze voorwaarden zijn ook ideaal voor virussen die zich verspreiden van dier tot dier en potentieel tot de mens.

  Dode zones.

  Conventionele landbouw maakt gebruik van fosfor en stikstof kunstmest. De regen en het afvalmateriaal dragen deze meststoffen in de oceaan waar het zeeleven verstikt. De meststoffen leiden tot overmatige groei van plankton. Afgestorven plankton is een voedselbron voor bacteriën in de zee. De bacteriën gebruiken zuurstof en met een onnatuurlijke overvloed aan plankton gebruiken de bacteriën alle overblijvende zuurstof in de oceaan. Garnalen, vis, en alle andere vormen van zeeleven moeten het gebied verlaten of sterven door gebrek aan zuurstof. Het eindresultaat is hypoxie, dode zones in de oceaan. Deze gebieden zijn verstoken van bijna alle leven buiten plankton en bacteriën

  Wetenschappers hebben al meer dan 400 dode kustgebieden gedocumenteerd. Over de hele wereld zijn deze dode zones gevonden langs streken met conventionele landbouw van Chesapeake Bay naar Oregon naar Denemarken tot aan de Zwarte Zee.

  We hebben alle belang in het leven in zee. Het is niet alleen beschamend dat zeedieren stikken als een neveneffect van onze landbouwvervuiling, het is ook economisch schadelijk. De oceaan biedt ons miljarden dollars aan voedsel per jaar. Niets van commercieel belang overleeft een dode zone, vis, schaaldieren en garnalen moeten allemaal het gebied verlaten of stikken in de dode wateren. Veel van deze dode zones omvatten duizenden vierkante mijl. De dode zone van de Golf van Mexico werd geregistreerd als zijnde een gebied dat groter is dan de staat New Jersey, nl. 22.000 vierkante kilometer.

  Conclusie.

  Residuën van bestrijdingsmiddelen, antibiotica, bewaarmiddelen en genetische modificatie hebben rechtstreekse invloed op de duurzaamheid van de landbouw, de visserij, de gezondheid van de consument en de gezondheid van planten en wezens die groeien op lange termijn voor de productie van ons voedsel. We leven niet in een cocon maar in een biotoop. Als we dit vervuilen, vervuilen wij ons lichaam en hypothikeren wij onze gezondheid. Wij hebben de sleutel in handen door te kiezen voor conventionele of biologische produkten. Deze keuze raakt ons allemaal, zelfs degenen die nog niet geboren zijn.

  Begin indien mogelijk in je eigen tuin. Gebruik geen synthetische middelen om de opbrengst op te jagen ten koste van de kwaliteit van je groenten en fruit. Zorg voor een gezonde bodem die gezonde groneten en fruit voortbrengt.

  Oorspronkelijk artikel:"Why conventional agriculture should be banned", Thursday, February 26, 2015 by: Joël Edwards, Natural News.

  Bijlagen:
  http://truthwiki.org/GMO_Dangers,_opinion   
  http://www.organiclifestylemagazine.com/can-progressive-cutting-edge-organic-agriculture-feed-everyone/   
  http://www.organiclifestylemagazine.com/how-vertical-gardening-could-help-save-the-world/   

  02-03-2015, 17:11 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Tags:landbouw, dode zones, groene revolutie
  Archief per week
 • 10/12-16/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!