NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Gezondheid en milieu
Inhoud blog
 • Cacao gezond
 • Magnesiumvormen
 • Astaxanthine
 • Suikervervangers
 • Alzheimer de baas

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Vertalingen van en verwijzingen naar artikels over gezond leven en maatschappij meestal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wie volgens mij niet eerlijk is krijgt een FOEI!
  Geen enkele informatie op deze blog is bedoeld voor diagnose, behandeling, verlichting of genezing van een ziekte.
  05-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olijfolie doodt kankercellen

  Olijfolie antioxidant doodt alle geteste kankercellen binnen het uur.

  cancer

  (NaturalNews) Volgens een studie uitgevoerd door onderzoekers van de Rutgers University en Hunter College en gepubliceerd in het tijdschrift Molecular & Cellular Oncology, is de belangrijkste antioxidantverbinding in olijfolie in staat om kankercellen te doden in minder dan een uur terwijl gezonde cellen ongedeerd worden gelaten. De onderzoekers hopen dat dit kan leiden tot een gerichte kankertherapie op basis van deze molecule.

  "Het mediterraan dieet wordt al geruime tijd geassocieerd met een verlaagd risico op veel verschillende soorten kanker," zegt onderzoeker Paul Breslin. "Daar waar het dieet veel gezondheidsvoordelen biedt richtte deze studie zich rechtstreeks op het olijfoliefenol oleocanthal dat een belangrijke rol speelt in onze waarnemingen. Naarmate meer mensen het mediterraan  dieet gebruiken als een gezonde levensoptie groeit oleocanthal in zijn betekenis als een essentieel actief bestanddeel van dit dieet. "

  Het losbreken van de hel.

  Van veel gezonde plantaardige verbindingen is bekend apoptose, of geprogrammeerde celdood, in kankercellen te induceren door het gericht gebruiken van een specifiek eiwit dat het proces controleert. Apoptose werking neemt tussen 16 en 24 uur in beslag en eerdere studies hebben aangetoond dat kankercellen blootgesteld aan oleocanthal stierven binnen 30 tot 60 minuten na blootstelling. De oleocanthal handelde dus veel sneller, wat suggereert dat er een ander mechanisme werkt dan bij apoptose.

  "We moesten bepalen of oleocanthal daadwerkelijk het sterven van de cellen veroorzakte," zei Breslin.

  In de nieuwe studie ontdekten de onderzoekers inderdaad dat oleocanthal de kankercellen doodt door een ander mechanisme. In plaats van zich te richten op het apoptose-eiwit, veroorzaakt oleocanthal het uiteenvallen van de lysosomen van kankercellen. Deze organellen zijn verantwoordelijk voor de verwerking van cellulaire afval en zijn veel groter en breekbaarder in kankercellen dan in gezonde cellen.

  "Als je eenmaal één van die dingen open krijgt, breekt de hel los," zei Breslin.

  De studie toonde aan dat zodra de lysosomen barsten de elkaar kritisch levensverlengende functies in de kankercellen begon te breken.

  Beduidend is ook dat oleocanthal geen schade aanricht aan de nabijgelegen gezonde cellen. In plaats daarvan worden deze in een soort van stilstand gezet voor ongeveer één dag. Na die tijd functioneren de gezonde cellen weer normaal zonder zichtbare blijvende effecten.

  "Het mechanisme van het doden van kankercellen en het sparen van gezonde cellen, lysosomale membraan permeabilisatie, wordt geopperd als een mogelijk mechanisme voor het effectief doden van kankercellen en het sparen van gezonde weefsels, maar is nog nooit eerder gerealiseerd," zei Breslin. "Onze realisatie echter maakt van deze studie een bepaald therapeutisch belang voor de behandeling van kanker."

  Het zal echter nog veel jaren duren voordat een oleocanthal behandeling beschikbaar zal komen. Dat komt omdat volledige organismen veel complexer zijn dan celculturen en de olijfolieverbinding anders kan reageren in een menselijk lichaam.

  Olijfolie gezond voor je hele lichaam.

  Olijfolie bezit een grote verscheidenheid aan voordelen voor de gezondheid, zoals versterking van het immuunsysteem, het voorkomen van osteoporose, het lichaam beschermen tegen luchtverontreiniging en eventueel helpen voorkomen van dementie. De gezonde vetten in olijfolie stimuleren de hersenen en veroorzaken zelfs verbetering van het geheugen.

  Een studie uit 2010 uitgevoerd door onderzoekers van de Universitat Autónoma de Barcelona suggereert zelfs dat olijfolie kan helpen kanker te voorkomen. De onderzoekers vonden dat olijfolie leidde tot veranderingen in de signaalwegen van borstkankercellen, zo apoptose veroorzaakt en DNA-schade voorkomt van gezonde cellen.

  Deze bevindingen zijn bijzonder belangrijk omdat een vetrijk  dieet gewoonlijk wordt beschouwd als een risicofactor voor borstkanker. Toch kan olijfolie en bepaalde andere "gezonde vetten" een beschermend voordeel bieden.

  Een matige consumptie van olijfolie veroorzaakt een lager risico op kanker, hart- en vaatziekten en tal van andere gezondheidsproblemen.

  Oorspronkelijk artikel:"Olive oil antioxidant naturally kills all cancder cells tested within an hour", Thrusday, March 26, 2015 by: David Gutierrez, staff writer, Natural News.

  Bijlagen:
  http://www.futurity.org/olive-oil-cancer-859862/   
  http://www.medicaldaily.com/olive-oil-compound-kills-cancer-cells-less-hour-all-powerful-oleocanthal-322904   
  http://www.sciencedaily.com/releases/2010/06/100630115019.htm   
  http://www.sciencedaily.com/releases/2015/03/150302141241.htm   

  05-04-2015, 22:10 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:olijfolie, kankercellen, antioxidanten
  04-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vitamine C overtreft vaccinatie

  Vitamine C overtreft vaccins.

  Vrijdag, maart 27, 2015 by: Jonathan Landsman
  Tags: vitamine C, vaccins, natuurlijke gezondhei

  vitamin C

  (NaturalNews) Het idee van een mirakelmiddel dat de mensheid kan genezen van een breed scala aan ziekten, van kanker tot mazelen en griep, is al lang een droom van patiënt en arts. Stel dat dit middel niet was in de vorm van de laatste risicovolle vaccinaties maar in de vorm van een vitamine supplement!

  Dat is precies de conclusie die getrokken kan worden uit een studie over vitamine C van Dr. Frederick Klenner.

  De conventionele geneeskunde weigert een bewezen medische waarheid te herkennen.

  Dr. Klenner’s bevindingen over vitamine C en zijn ongelooflijk vermogen om alles te genezen, van polio tot multiple sclerose tot reacties van giftige slangenbeten zijn verschenen in kranten en tijdschriften over een tijdspanne van drie decennia. Zijn gedocumenteerde succesverhalen zijn een slag in het gezicht van de conventionele geneeskunde, waarin wordt gepleit voor risicovolle (invasieve) medische behandelingen met het vaccin tegen bof, mazelen en rode hond (BMR).

  Uit Dr. Klenner’s jarenlange studie blijkt dat vitamine C werkt als een anti-infectief-, reducerend-, antistollings- en oxidatiemiddel en als antihistaminicum.

  Polio wordt genezen met vitamine C therapie.

  Terwijl anderen voor hem hadden gevonden dat vitamine C een rol kon spelen in het verminderen van de gevolgen van polio gaf Dr. Klenner patiënten voor het eerst doses equivalent van duizenden milligram vitamine C per dag.

  Terwijl Dr. Klenner een briefing van zijn bevindingen over vitamine C en polio had gepresenteerd in 1949 op de jaarlijkse vergadering van de American Medical Association, werden baby's, kinderen en volwassenen verlamd of gedood door het virus en de medische sector gaf weinig aandacht aan zijn bevindingen.

  Klenner beval aan een dosering van vitamine C intraveneus toe te dienen, maar merkte op dat de intramusculaire route ook bevredigend zou kunnen zijn. Hij gaf minstens 350 mg per kg lichaamsgewicht - een dosering equivalent aan 25.000 tot 30.000 mg voor een volwassene.

  Volgens Dr Klenner genas zijn ascorbaat behandeling alle 60 polio patiënten onder zijn hoede. Geen enkel kreeg verlamming en waren genezen na slechts drie dagen van behandeling. Dr. Klenner rapporteerde zijn bevindingen nogmaals, dit keer in het tijdschrift Southern Medicine and Surgery en opnieuw werd er geen aandacht aan besteed.

  Vitamine C biedt geweldige resultaten bij gordelroos.

  Het resultaat dat Dr. Klenner bereikte met het gebruik van vitamine C bij een aantal infecties en toxische indringers is verbazingwekkend zoals dat bij acht patiënten met gordelroos. Elke persoon kreeg 2000 tot 3000 mg vitamine C injectie elke 12 uur, naast 1000 mg vruchtensap oraal elke twee uur.

  Zeven van de acht patiënten meldden volledige verlichting van pijn bij gordelroos binnen twee uur na toediening van de eerste vitamine C injectie. In totaal kregen de patiënten vijf tot zeven injecties met vitamine C. Blisters geassocieerd met het virus begonnen snel te genezen en waren volledig verdwenen binnen de 72 uur.

  Waarnemingen van Dr. Klenner worden ondersteund door de bevindingen van andere onderzoekers zowel voor als na de publicatie van zijn werk. Een eerdere studie meldde succes met 14 gordelroos patiënten door vitamine C injecties. In een rapport uit 1950 blijkt dat gordelroos volledig verdwenen was bij alle behandelde 327 patiënten slechts 72 uur nadat ze vitamine C injecties had gekregen.

  Kan vitamin C hulp bieden bij andere virussen?

  Dr. Klenner's werk stopt niet bij gordelroos of polio. Een lange lijst van ziekten, waaronder longontsteking, hepatitis, mazelen, bof, difterie en griep, onder vele anderen, werden genezen met behulp van de vitamine C therapie.

  De sleutel van de doeltreffendheid van vitamine C is voldoende te geven over een voldoende lange periode.

  Bijvoorbeeld bij patiënten met longontsteking, raadde Dr. Klenner aan elke 6 tot12 uur minstens 1.000 mg. vitamine C intraveneus toe te dienen, voor milde gevallen en kinderen 500 mg. De meeste patiënten vertoonden een volledige klinische en röntgenstraal resolutie van de ziekte na slechts 3 tot 7 injecties.

  Vitamine C blijkt ook te werken bij virale hepatitis patiënten. Patiënten konden normale activiteiten hervatten na slechts 2-4 dagen oraal innemen van 500 tot 700 mg vitamine C per kg lichaamsgewicht. Deze dosis komt overeen met 30 gram - elke 24 uur - in sinaasappelsap.

  Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele keren dat Dr. Klenner en andere onderzoekers vitamine C hebben gebruikt om patiënten te helpen zich te ontdoen van virussen.

  Hoe kan men zichzelf beschermen tegen ziekte door het opbouwen van een levenslange immuniteit?

  Dr. Klenner raadde aan dat iedereen, al of niet ziek, niet moet vertrouwen op kleine dosissen aanbevolen vitamine C. Deze niveaus zijn alleen nuttig in het afweren van acute scheurbuik; ze hebben geen nut bij een chronisch tekort aan vitamine C verergerd door stress, milieu onzuiverheden en besmettelijke organismen.

  Onafhankelijk van het behandelen van een ziekte, beval Dr. Klenner een dagelijkse preventieve doses aan van 10.000 tot 15.000 mg. Voor kinderen beval hij doseringen aan in functie van hun leeftijd met 1,000 mg per jaar met een maximum van 10.000 mg.

  Het is vermeldenswaard dat zelfs bij zeer hoge doseringen geen negatieve bijwerkingen zijn gemeld. Het aanpakken van ziektesymptomen met vitamine C kan het menselijk lichaam helpen om een ”levenslange immuniteit" te bereiken, wat  vaccins en veel andere giftige geneesmiddelen niet kunnen.

  Oorspronkelijk artikel:"Vitamin C outperforms vaccines", Friday, March 27, 2015 by: Jonathan Landsman, Natural News.

  04-04-2015, 22:01 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:vitamine C, vaccins, immuniteit
  Archief per week
 • 08/04-14/04 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!