NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Gezondheid en milieu
Inhoud blog
 • Cacao gezond
 • Magnesiumvormen
 • Astaxanthine
 • Suikervervangers
 • Alzheimer de baas

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Vertalingen van en verwijzingen naar artikels over gezond leven en maatschappij meestal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wie volgens mij niet eerlijk is krijgt een FOEI!
  Geen enkele informatie op deze blog is bedoeld voor diagnose, behandeling, verlichting of genezing van een ziekte.
  25-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magnesium/calcium supplement zelf maken.


  Zelfgemaakt calcium en magnesium eierschaal recept.

  calcium


  (NaturalNews) De behoefte aan calcium en magnesium voor de groei en het behoud van een gezond lichaam is reeds decennia geweten maar het absorberen van deze voedingsstoffen is niet zo eenvoudig. De meeste mineralen komen uit anorganische materie die niet biologisch beschikbaar is. In feite doet het nemen van een calcium of een calcium magnesium supplement vaak meer kwaad dan goed.

  Het feit is dat de meeste supplementen op de markt giftig zijn. Het maakt niet uit hoeveel milligram calcium er per supplement aanwezig is als het toch nierstenen veroorzaakt. Het aanvullen van uw dieet met calcium kan het lichaam beroven van veel nuttige voedingselementen; het nemen van de verkeerde soort calcium overbelast het lichaam en kan artritis en vele andere degeneratieve ziekten veroorzaken. De enige anorganische Cal-Mag formule tot nu toe die ik ken, dat ten goede komt aan het menselijk lichaam is afkomstig van dit citroen-ei recept. Al de rest is junk.

  Citroen Ei Recept - de beste biologische calcium suppletie.

  Plaats voorzichtig geheel, schone, ongekookte, ongescheurde, biologische eieren in een schone brede glazen kom. Het aantal eieren bepaal je zelf maar het citroensap moet de eieren bedekken.
  Gebruik vers geperst biologisch citroensap (geconcentreerd citroensap is gepasteuriseerd en mag nooit worden gebruikt als een substituut).
  Dek de pot af en plaats hem in de koelkast. Een paar keer gedurende de dag, zacht - zeer zacht - de vloeistof roeren. Vanaf dat het calcium uit de schelpen wordt uitgeloogd door het citroensap zullen belletjes verschijnen rond de eieren.
  Ongeveer 44 tot 48 uur later, als het borrelen gestopt is, verwijder je voorzichtig de eieren uit de pot zonder de vliezen te breken. Plaats het deksel stevig op de pot met de vloeistof en schud het mengsel. Je hebt nu "citroenei". Ik hou ervan om het rechtstreeks te drinken of te mengen in mijn smoothies. Het kan ook worden gebruikt in recepten waar citroensap wordt gevraagd. Als er niet meer dan twee keer zo veel citroensap per eivolume is, neem ik een eetletpel of twee van het citroen mengsel en maximaal zes lepels als ik niet genoeg groenten eet.

  Een middelgrote eiersschaal levert circa 750-800 mg elementair calcium plus andere micro-elementen, inclusief maar niet beperkt tot magnesium, borium, koper, ijzer, mangaan, molybdeen, zwavel, silicium, zink, (27 elementen in totaal). De samenstelling van een eierschaal is zeer vergelijkbaar met die van onze botten en tanden.

  Oorspronkelijk artikel:"Homemade calcium and magnesium eggshell recipe", Monday, March 23, 2015 by: Michael Edwards, Natural News.

  Bijlagen:
  http://www.organiclifestylemagazine.com/homemade-calcium-and-magnesium/   
  http://www.organiclifestylemagazine.com/homemade-calcium-and-magnesium/   

  25-03-2015, 21:51 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:calcium, magnesium, eggshell recipe
  23-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roundup verbonden met autisme

  MIT arts onthult verband tussen glyfosaat, GGO's en de autisme-epidemie.


  (NaturalNews) Een belangrijke ontbrekende schakel in de zoektocht naar wat leidde tot een enorme piek in autisme lijkt 's werelds best verkopende onkruidverdelger Roundup zijn. Dr Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) bestudeert reeds tientallen jaren autisme en haar uitgebreid onderzoek heeft geleid tot de bijna onbetwistbare conclusie dat glyfosaat, het belangrijkste ingrediënt in Roundup, een belangrijke motor is van autisme .

  Wat ooit een uiterst zeldzame toestand was, treft nu ongeveer 1 op de 68 kinderen, volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control en Prevention (CDC). En als de zaken zo doorgaan, zegt dr Seneff, zal bijna de helft van alle kinderen geboren in het jaar 2025 geboren worden met autisme, dat kan ontstaan wanneer  het darmmicrobioom van de mens wordt vernietigd waardoor  het lichaam van de benodigde mineralen wordt beroofd.

  "In 1970 trof autisme 1 op de 10.000 kinderen - dus dat alleen al is een ongelooflijke alarmerende verandering," verklaarde Dr. Seneff tijdens een recent interview met Next News Network. "Ik werd acht jaar geleden ongerust toen ik de stijging ontdekte en de mensen zeiden: Oh, het is gewoon weer maar eens verslaglegging, weer diagnose' - een manier om het bewijsmateriaal te verbergen."

  Gegevens tonen perfect verband tussen glyfosaat gespoten op ggo's en de stijgende gevallen van autisme.

  Dr. Seneff bestudeert reeds vele jaren de relatie tussen voeding en gezondheid en heeft meer dan 170 peer-reviewed verslagen en studies gepubliceerd. Tijdens een recente paneldiscussie over genetisch gemodificeerde organismen (GGO's), voorspelde Dr. Seneff een 50 procent kans op autisme in 2025, met gegevens waaruit blijkt dat de symptomen van glyfosaat toxiciteit bijna exact overeenkomen met die van autisme.

  "De glyfosaat wordt opgezogen door de planten en komt zo in het voedselsysteem. De overheid is niet bereid te luisteren. Maar het bewijs is daar uit de weinige studies die werden gepresenteerd."

  "Nancy Swanson heeft gegevens die een 0,997 Pearson correlatiecoëfficiënt aantonen tussen glyfosaat gebruik op maïs en soja gewassen in de Verenigde Staten in de afgelopen vier jaar en autisme in de eerste klas in het Amerikaanse schoolsysteem," verklaarde Dr. . Seneff.

  Roundup vernietigt darmbacteriën en maakt andere chemicaliën exponentieel toxischer.

  Eén van de grote problemen met Roundup is het feit dat het de toxiciteit van andere chemicaliën versterkt. Naast het doden van gunstige darmbacteriën, die nodig zijn voor het lichaam om voedsel te verwerken en voedingsstoffen vrij te maken, maakt glyfosaat andere chemicaliën zoals aluminium en glutamine, die worden toegevoegd aan vele kindertvaccins, aanzienlijk toxischer.

  "Aluminium, glutamaat, kwik - al deze dingen zijn giftiger in de aanwezigheid van glyfosaat, en ik denk dat dit de reden is waarom de vaccins worden betrokken bij autisme," zei Dr Seneff. "De vaccins zijn tegenwoordig veel toxischer dan 20 jaar geleden, met precies dezelfde samenstelling. De reden is dat glyfosaat waarmee deze stoffen in het vaccin in deze stoffen veel schadelijker maken."

  Glyfosaat verhindert dat de organen, die chemische gifstoffen uit ons lichaam elimineren, hun werk doen.

  Uit onderzoek van Dr. Seneff en vele anderen blijkt dat lever en de nieren die het lichaam willen vrijmaken van zowel glyfosaat als diverse andere chemicaliën, in hun werk gehinderd worden. Glyfosaat remt ook het vermogen van de lever om vitamine D te activeren, volgens Dr Seneff mede verantwoordelijk voor de huidige grootschalige vitamine D deficiëntie bij de bevolking.

  "Glyfosaat verstoort het vermogen van de lever om vitamine D te activeren en dat is een heel eenvoudige verklaring voor het vitamine D-tekort," zei ze. "In de afgelopen vijf jaar krijgen enorme aantallen mensen massaal vitamine D doseringen voorgeschreven vanwege vitamine D-tekort.

  "Roundup is niet veilig voor de mens, en een deel van de reden is dat het onze darmbacteriën aanvalt ... en inderdaad wij konstateren recentelijk enorme problemen met verstoorde darmen," zegt ze. "Coeliakie is iets waar mensen zich zeer bewust van zijn. Tien jaar geleden wist niemand wat dat was.

  Glyfosaat bevordert de vorming van allergieën.

  Allergieën zijn een ander gevolg van glyfosaat toxiciteit want het onkruid dodende middel verstoort en doodt gunstige darmbacteriën, triggert ontstekingen, veroorzaakt lekkende darmen, endocriene verstoring en een tal van andere ernstige gezondheidsproblemen.

  "Coeliakie disfunctie is een zeer complexe ziekte die in lijn staat met alle dingen die glyfosaat doet," zegt Dr. Seneff. "Het geeft  schadelijke ziekteverwekkers de mogelijkheid te woekeren, zoals C. difficile ... dat ontstekende en lekkende darmen veroorzaakt waardoor de eiwitten niet goed verteren die in de bloedbaan geraken en daar problemen veroorzaken, zoals gluten en caseïne intoleranties. "

  Dr. Seneff waarschuwt ook voor andere additieven in de Roundup formule zoals oxylaten die niet eens op veiligheid worden getest. Deze chemicaliën, waarschuwt ze, kunnen de toxiciteit van werkzame ingrediënten zoals glyfosaat 1000 maal toxischer maken. De synergie tussen glyfosaat en glutamaat in het MMR-vaccin kan bijvoorbeeld ook sterk de toxiciteit versterken.


  Oorspronkelijk artikel:"MIT doctor reveals link between glyphosate, GMOs and the autism epidemic" Friday, March 20, 2015 by: Jonathan Benson, staff writer
  Tags: glyphosate, autism, GMOs

  Bijlagen:
  http://science.naturalnews.com/glyphosate.html   
  http://truthwiki.org/Genetically_modified_crops   
  http://truthwiki.org/GMO_Dangers,_opinion   
  http://truthwiki.org/Medical_Fascism   
  http://truthwiki.org/Vaccine_Fanaticism   
  http://www.anh-usa.org/half-of-all-children-will-be-autistic-by-2025-warns-senior-research-scientist-at-mit/   
  http://www.cdc.gov/media/releases/2014/p0327-autism-spectrum-disorder.html   
  https://www.youtube.com/watch?v=6zOlGf_MWsg&feature=youtu.be   

  23-03-2015, 23:22 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:glyfosaat, pesticiden, GGO, autisme
  Archief per week
 • 08/04-14/04 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!