NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Gezondheid en milieu
Inhoud blog
 • Cacao gezond
 • Magnesiumvormen
 • Astaxanthine
 • Suikervervangers
 • Alzheimer de baas

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Vertalingen van en verwijzingen naar artikels over gezond leven en maatschappij meestal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wie volgens mij niet eerlijk is krijgt een FOEI!
  Geen enkele informatie op deze blog is bedoeld voor diagnose, behandeling, verlichting of genezing van een ziekte.
  04-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diagnose kanker

  Vijf fouten die de meeste mensen maken als ze met kanker worden gediagnosticeerd.

  Er zijn veel dingen die de mensen doen als ze kanker hebben: zich onophoudelijk zorgen maken, nonstop onderzoek, praten met familie en vrienden en waarschijnlijk veel huilen.  Geïnspireerd door Juicing for Health, is hier een lijst van vijf van de topfouten die mensen onmiddellijk maken na het krijgen van een kankerdiagnose.


  1. Rekenen op een reguliere behandeling
  Het is een perfecte natuurlijke reactie om van de arts te eisen van zo vlug mogelijk in te grijpen als men met een dodelijke ziekte wordt geconfronteerd. Misschien heb je zelfs een afspraak gemaakt voor de volgende stap voordat je het kantoor verliet op de dag dat je het slechte nieuws vernam. Tijd is misschien niet aan je zijde maar je kan nog steeds een uur of twee uittrekken om je opties te onderzoeken en erachter te komen of je kandidaat kan zijn voor veiliger alternatieven voordat je bijvoorbeeld begint met chemotherapie. Je moet ook voorzichtig zijn met het krijgen van te veel diagnostische tests. Een tweede mening over uw diagnose is geen slecht idee, maar je wilt u niet teveel als proefpersoon onderwerpen aan straling die kan bijdragen tot de kanker.


  2. Vasthouden aan slechts één protocol
  Bedenk dat meer dan één aanpak nuttig of noodzakelijk kan zijn. Loop niet in de val om te denken dat alleen wortelsap al je problemen zal oplossen. Het kan wellicht helpen, maar het nemen van cannabinoïden en het beoefenen van yoga kan je zelfs grotere voordelen geven. Dat wil echter niet te zeggen dat mengprotocollen van straling of chemotherapie aan te bevelen zijn; evalueer zeer voorzichtig voordat u deze soorten behandelingen mengt.


  3. Het negeren van het belang van een dieet.
  Als je vlug na je kankerdiagnose iets wilt ondernemen  moet je uw eetgewoonte veranderen. Dit kan niet genoeg benadrukt worden: kankercellen voeden en bloeien op geraffineerde suiker en geraffineerde koolhydraten. Verwijder ze helemaal uit uw dieet en vermijd ze alsof je leven ervan afhangt - doe het! Uw dieet moet zich richten op organische plantaardige voedingsmiddelen en rood en verwerkt vlees mijden Studies hebben aangetoond dat een ketogeen dieet een potentieel heeft om de progressie van kanker te vertragen, met inbegrip van kanker die is gemetastaseerd. Het verlagen van de bloedsuikerspiegel kan de groei van tumoren vertragen, maar meer studies hierover zijn nodig.


  4. Het ontbreken van detox.
  Het vernietigen van kankercellen is een goed ding, maar je moet ze ook uit je lichaam krijgen omdat ze een grote last op de lever veroorzaken. Bij een zuiver organisch dieet op basis van planten en sappen krijgt men wat ontgiftende effecten, maar sommigen hebben mogelijk verdere ontgifting nodig.


  5. Emotionele, mentale en spirituele genezing over het hoofd zien.
  Kankerbehandeling, met name in de conventionele geneeskunde, heeft de neiging om zich alleen te richten op het fysieke lichaam. Dit is zeker waar veel inspanning moet worden op geconcentreerd, maar het negeren van de waarde van de geest is een enorme fout die men over ’t algemeen maakt. Wist u dat op mindfulness gebaseerde therapie kan bijdragen aan het verbeteren van stress en de kwaliteit van leven bij kankerpatiënten? Dit maakt gebruik van expressieve kunstactiviteiten in combinatie met ademhaling, wandelen en yoga. Het verminderen van stress bij vrouwen met borstkanker heeft aangetoond dat de immuunfunctie verbetert en kan wellicht ook nuttig zijn voor andere vormen van kanker.
  In feite is yoga extreem krachtig en studies hebben aangetoond dat het emotioneel en lichamelijk kan helpen, waardoor het een zeer waardevol instrument is bij kankerbestrijding. Zelfs als men de conventionele toer opgaat ondervindt men dat yoga, vermoeidheid, ontsteking, depressie, angst en pijn kan verminderen. Sommige yoga centra zijn zelfs gespecialiseerd in het helpen van kankerpatiënten.


  Een kankerdiagnose is verwoestend, en hoe u ervoor kiest om voort te gaan is een zeer persoonlijke beslissing die afhangt van uw overtuigingen over wat het beste voor u is. Het is belangrijk om zoveel mogelijk informatie te krijgen uit betrouwbare bronnen vooraleer te beslissen over een bepaalde therapie en vooral luister naar uw lichaam!

  Oorpronkelijk artikel:"5 mistakes most people make when they get diagnosed with CANCER", Thursday, August 03, 2017 by: Isabelle Z., Natural News.

  Bijlagen:
  http://juicing-for-health.com/mistakes-avoid-when-diagnosed-with-cancer   
  http://www.naturalnews.com/027641_mammograms_breast_cancer.html   
  http://www.naturalnews.com/038173_meditation_cancer_patients_stress_reduction.html   
  http://www.naturalnews.com/054958_yoga_cancer_pain_relief.html   
  http://www.naturalnews.com/055681_ketogenic_diet_Alzheimers_preventing_cancer.html   

  04-08-2017, 22:19 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Tags:kankerdiagnose, kankerbehandeling, oncologie, kankergenezing
  02-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomaten tegen kanker.

  Huidkanker voorkomen? Eet meer tomaten … nieuw onderzoek vindt krachtig anti-kanker effect.

  Als u zich zorgen maakt over huidkanker, maar u niet wilt onderdompelen in toxische zonnebrandcrème voordat u buiten gaat, hebt u wellicht het advies al gehoord dat een goed dieet vol antioxidanten een natuurlijke bescherming voor uw huid kan bieden. Hoewel dit een effectieve benadering blijft blijkt uit een nieuwe studie dat vooral tomaten heel belangrijk zijn.

  Volgens een studie aan de Ohio State University kan een dagelijkse consumptie van tomaten de ontwikkeling van huidkanker met 50% verminderen.

  De studie, die werd gepubliceerd in Scientific Reports, ontdekte dat mannelijke muizen na blootstelling aan ultraviolet licht die gedurende 35 weken elke dag een dieet kregen met 10 procent tomatenpoeder, 50 procent minder kans vertoonden op kankertumoren.

  Eigenaardig genoeg werd hetzelfde effect niet gezien bij de vrouwelijke muizen. Uit vroeger onderzoek is gebleken dat mannelijke muizen sneller tumoren ontwikkelen na blootstelling aan UV-licht, en dat hun tumoren de neiging hebben om groter, groter in aantal en agressiever te zijn.

  De wetenschappers geloven dat de carotenoïden in de tomaten zijn die verantwoordelijk zijn voor dit beschermende effect tegen schade door UV-licht bij de mannelijke muizen. Deze pigmenterende verbindingen geven tomaten hun rode kleur en eerdere studies hebben aangetoond dat ze in de menselijke huid worden opgeslagen na het eten van tomaten. In feite hebben eerdere menselijke proeven gevonden dat consumptie van tomatenpasta kan helpen bij het genezen van zonnebrand.

  De primaire carotenoïde in tomaten, lycopeen, is het effectiefste antioxidant onder de verschillende pigmenten, maar ook andere verbindingen worden geacht een rol te spelen, omdat gesynthetiseerde lycopene supplementen geen roodheid voorkomen na UV-blootstelling zoals het consumeren van de gehele tomaat in de vorige studie wel deed.

  Senior auteur van het laatste rapport, Tatiana Oberyszyn, zei dat de nieuwe bevinding laat zien hoe het in acht nemen van het geslacht nuttig kan zijn bij het ontdekken van passende preventieve strategieën tegen huidkanker, aangezien maatregelen die bij mannen werken mogelijk niet werken bij vrouwen.

  Vroegere studies ondersteunen de huidbescherming door tomaten.

  Voorgaande studies hebben aangetoond dat het eten van tomatenpasta als een interne zonnebrandcrème werkt. In een experiment dat in Engeland werd uitgevoerd, vonden onderzoekers dat vrijwilligers die elke dag gedurende drie maanden 55 gram tomatenpasta hadden gegeten, 33 procent meer bescherming tegen zonnebrand vertoonden dan de controlegroep. Daarnaast hadden ze aanzienlijke hogere niveaus van een eiwit dat de huidstructuur, bekend als procollage, beschermt. Onderzoekers in die studie hebben gezegd dat een tomatendieet kan helpen om het verouderingsproces van de huid te herstellen en ze hebben erop gewezen dat de hoeveelheid tomaten niet erg hoog was. In feite kunnen de meeste mensen genieten van deze voordelen door regelmatig gerechten op basis van tomaten te eten.

  Zij kozen voor tomatenpasta in de studie omdat het koken de biologische beschikbaarheid van lycopeen verhoogt. Het lycopeen gevonden in ruwe tomaten is gebonden in een vorm die niet zo gemakkelijk opgenomen wordt.

  Tomaten beschermen tegen een reeks kanker types.

  Er zijn tal van andere redenen om biologische tomaten te eten. Terwijl ze misschien niet alle aandacht van andere superfoods krijgen, kunnen ze helpen om het risico op verschillende vormen van kanker te verminderen buiten huidkanker.

  Ze werken bijzonder beschermend tegen prostaatkanker. Een studie stelde vast dat het eten van tomaten of op tomaten gebaseerde producten zoals tomatensaus meer dan tweemaal per week het risico op prostaatkanker met 34 procent kan verminderen. Zij hebben ook een vermogen aangetoond om long-, borst-, lariks-, keel- en mondkanker te verminderen.

  Ondertussen blijkt dat in Italië, waar tomaten een basisvoedingsstof zijn, degenen die zeven porties ruwe tomaten per week hadden gegeten, 60 procent minder kans op kanker hadden, met name die van het spijsverteringskanaal.

  Oorspronkelijk artikel:”Want to prevent skin cancer? Eat more tomatoes … new science confirms powerful anti-cancer effect”, Wednesday, July 26, 2017 by: Isabelle Z., Natural News.

  Bijlagen:
  http://www.naturalnews.com/024298_skin_sunscreen_tomatoes.html   
  http://www.naturalnews.com/054498_tomatoes_cancer_prevention_phytonutrients.html   
  https://www.sciencedaily.com/releases/2017/07/170713153023.htm   

  02-08-2017, 16:13 geschreven door opabio

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:tomaten, kanker
  Archief per week
 • 08/04-14/04 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!