Wat de kankerindustrie niet wil dat wij weten over anti-kankervoeding: combinatie van appelschil, kurkumawortel en druivenschil tegen prostaatkanker.
Onderzoekers aan de Universiteit van Texas in Austin hebben iets ontdekt wat de kankerindustrie niet wil dat wij het weten: Een combinatie van natuurlijke, dagelijkse voedingsmiddelen kan de groei van prostaatkanker helpen voorkomen.
Terwijl afgelopen studies het potentieel van individuële voedingsmiddelen hebben bekeken om de strijd tegen deze ziekte te helpen, heeft de nieuwe studie het anders aangepakt door een aantal plantaardige chemicaliën te screenen en te onderzoeken hoe goed ze samenwerken. De onderzoekers ontdekten dat het eten van een combinatie van rode druiven, appels en kurkuma mannen kan helpen zich te beschermen tegen het ontwikkelen van prostaatkanker.
Hun conclusies zijn gebaseerd op het testen van 142 natuurlijke verbindingen met behulp van cellijnen van muizen en mensen om te bepalen welke de groei van prostaatkankercellen zouden kunnen afremmen. De drie magische ingrediënten waren ursolinezuur gevonden in appelschillen en rozemarijn, resveratrol gevonden in rode druiven en bessen, en curcumine dat in kurkuma voorkomt. De combinatie van curcumine en resveratrol met het ursolinezuur voorkomt dat kankercellen gebruik maken van glutamine om te groeien.
UT Austin assistent-professor Stefano Tiziani zei dat dit goede nieuws nog versterkt wordt door het feit dat de combinatie de tumorgroei bij muizen belemmerde zonder enige toxiciteit. Hij wees er echter op dat de concentraties van deze ingrediënten veel hoger waren dan de hoeveelheden die de meeste mensen langs hun eten kunnen innemen. Niettemin is het vermogen om een natuurlijke behandeling te creëren met deze gemakkelijk te verkrijgen voedingsmiddelen zeer positief wanneer men de bijwerkingen van traditionele kankermedicijnen en chemotherapie onder ogen neemt.
Prostaatkanker is momenteel de tweede meest voorkomende kanker die 1 op de 7 Amerikaanse mannen treft. Verwacht wordt dat er dit jaar in de VS ongeveer 161.360 nieuwe gevallen van de ziekte zullen zijn met ongeveer 26.730 sterfgevallen. Met ongeveer één op de 39 mensen die aan de ziekte sterven, is het van vitaal belang om een veilige manier te vinden om de ziekte te behandelen en te voorkomen.
Begin vandaag al met gezondere voedingsmiddelen te eten. Hoewel de studie hogere concentraties gebruikt, zijn er genoeg redenen om deze voedingsmiddelen in ons huidig eetpatroon te verwerken en het is niet moeilijk. Curcuma is lekker in currygerechten en sommige mensen eten het zelfs puur gemengd met een beetje melk. Dat komt omdat het met een kleine hoeveelheid vet moet worden geconsumeerd. Sommige mensen gebruiken supplementen om hun inname van kurkuma te verhogen. Helaas, veel aanvullingen op de markt zijn besmet met lood, dus is het belangrijk om alleen bij betrouwbare bronnen dit ongelooflijk gunstig kruid te kopen. Appels bevatten kankerbestrijdende ingrediënten zoals quercetine en pectine. De flavonoïden in appels beschermen ook nog eens ons hart en slagaders tegen verharding. Vergeet niet biologische appels te kopen, of beter nog, kweek ze zelf om giftige pesticiden te vermijden. Blauwe druiven bevatten veel polyfenolen en antioxidanten en zijn gekoppeld aan een lager risico op hypertensie, diabetes en hartziekten. Kies ook hier voor biologische druiven om te voorkomen dat je een ander soort kanker krijgt.
Vergeet niet dat deze voedingsmiddelen samen moeten gegeten worden om de prostaat te beschermen door bvb. een aantal biologische druiven en appels in stukken te snijden en ze als basis te gebruiken voor een gezonde salade samen met spinazie of andere biologische groenten. Walnoten en groene uien werken goed samen met deze smaken, maar men kan elk gewenst gezonde biologisch ingrediënt toevoegen door een simpele dressing van curry en olijfolie met een schil van zwarte peper eraan toe te voegen.
Oorspronkelijk artikel:”Why the cancer industry doesn’t want you to learn the truth about anti-cancer foods: Combination of apple peel, turmeric toot and grape skins found to BEAT prostate cancer", Wednesday, July 26, 2017 by: Isabelle Z., Natural News. Bijlagen: http://www.dailymail.co.uk/health/article-4617998/Turmeric-red-grape-apple-prevent-prostate-cancer.html http://www.naturalnews.com/037211_apples_pesticides_peeling.html https://koken.vtm.be/recept/broccoliburgers-kroketjes https://news.utexas.edu/2017/06/06/starving-prostate-cancer-with-what-you-eat-for-dinner https://www.cancer.org/cancer/prostate-cancer/about/key-statistics.html
12-08-2017, 21:10 geschreven door opabio
|