Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Malta het Hollywood van Europa genoemd wordt

    Een rijk verleden, dramatische kliflandschappen, turquoise water en een groot Unesco openluchtmuseum. Niet verrassend dat Hollywood vaak teruggrijpt naar Malta voor het maken van zijn films. De Ridderode van Sint-Jan Malta gebruikte het eiland 250 jaar lang als uitvalsbasis. Door de Maltese geschiedenis van ridders en piraten hebben de Maltese eilanden een ongekende culturele rijkdom aan prachtige architectuur. Een decor waar verschillende regisseurs met veel plezier gebruik van maakten. Wij pikten er een aantal voor je uit.

    Game of Thrones: Verschillende scènes uit het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasyserie Game of Thrones werden op de Maltese eilanden gefilmd. Zo werd de onthoofding van Ned Stark aan Fort Manoel, gelegen op het eiland Gzira, vastgelegd. De Poort van Mdina kan je in verschillende aflevering spotten en het St. Dominic Klooster, dat wat meer afgelegen ligt maar de omweg waard is, passeerde ook de revue.

    Troy : Een van de grootste producties die op Malta plaatsvond, is ongetwijfeld Troy met Brad Pitt in de hoofdrol. De indrukwekkend Troyaanse kust is gewoon de kust van Malta. Verder speelt de scène waarin Achilles praat tegen zijn moeder zich af aan het Blue Lagoon op Comino, een prachtige, azuurblauwe baai waar vooral gesnorkeld wordt.

    The Count of Monte Cristo : Het verhaal van The Count of Monte Cristo speelt zich af in Marseille, Parijs en Rome maar is deels gefilmd in Malta. Zo is de haven van Marseille eigenlijk de Grand Harbour, een natuurlijke haven die in de Romeinse tijd als handelshaven gebruikt werd. Wie goed kijkt herkent de typisch Maltese vissershuisjes en balkonnetjes.

    Verder werden ook scènes uit Murder on the Orient Express, Asterix & Obelix, The Da Vinci Code, Midnight Express en Gladiator opgenomen op Malta.

    Vlaamse films: Maar ook Vlaamse producers vonden de al de weg naar Malta. Zo werden verschillende Studio 100-films, denk aan Piet Piraat en Wickie De Viking op het eiland opgenomen. Afgelopen maand werd Torpedo, een Vlaamse oorlogsfilm van Sven Huybrechts, op Malta gefilmd. Doordat de film zich voornamelijk op het water afspeelt, is het eiland met haar met haar bassin dat op dezelfde hoogte als de zeespiegel ligt maar zich niet in zee bevindt, de ideale filmlocatie.

    Weetje: in 1980 werd zelfs een heel dorp gebouwd in Malta enkel en alleen voor de film ‘Popeye’ met Robin Williams in de hoofdrol. ‘Popeye Village’ kan je nog steeds gaan bezoeken als een soort open lucht museum gevuld met familie-entertainment. Je kan zelf op zoek gaan naar deze filmlocaties, ofwel kan je mee op een georganiseerde tour. Verschillende agencies organiseren dit zoals Malta Film Tours.





    03-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te mooi om op te lopen

    La Redoute Interieurs — Een tapijt voor de living of de slaapkamer, voor de badkamer of misschien zelfs voor op het terras. Ook de gang en de inkomhal en zelfs de keuken mogen niet ontbreken. Ga je voor een dik en stevig model of juist een exemplaar met fijnere vezels. Ga je voor mono tinten of uitzinnige prints? Personaliseer jouw favoriete cocooning spot met een uniek tapijt en laat die koude winterdagen maar komen!







    02-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 stranden die je niet mag missen als je naar Zuid-Amerika gaat

    1. Spot walvissen en zeeschildpadden op Praia do Forte, Brazilië

    Van juli tot november komen de majestueuze bultruggen vanuit het koude Antarctica naar de zuidkust van Bahia. Daarnaast kun je op het strand van Praia do Forto zeeschildpadden spotten die er hun eieren leggen, wat de plek tot de uitgelezen wildlife experience maakt. Praia do Forte ligt slechts op een uurtje rijden van de luchthaven van Salvador de Bahia, direct van het vliegtuig naar het strand langs de oceaan. Air Europa vliegt 3 keer per week naar Salvador de Bahia, retourticket vanaf € 720.

    2. Show je surfkunsten op Mancora Beach, Peru

    Mancora heeft volgens kenners de beste golven in Peru, waardoor het strand de ideale surfplek is. De verschillende hoogtes in golven maken deze plek ook ideaal voor beginners, surf’s up! Tip: Je kan met Air Europa dagelijks vanaf €845 voor een retourticket naar Lima vliegen, maar Mancora Beach lig dichtbij de grens met Ecuador, je raakt er dus ook vanuit Guayaquil (retourticket vanaf €837).

    3. Relax op het lievelingsstrand van de sterren, José Ignacio, Uruguay

    In het op één na kleinste land in Zuid-Amerika, Uruguay, vind je het vissersdorpje José Ignacio. Beroemdheden in de Tv- en fashionwereld komen hier graag paraderen en ontspannen. Onder andere Shakira en Rolling Stone Ronnie Wood brachten hier al hun vakantie door. Air Europa vliegt 4 keer per week naar Montevideo, vanaf €860 voor een retourticket.

    4. Duiken in het kristalhelder water van Bahía dos Porcos, Brazilië

    Bahía dos Porcos is een pittoresk strandje in het Marinho Nationaal Park. Je kan er geweldige trektochten maken en daarna in de schitterende natuurlijke zwembaden duiken en snorkelen om de kleurrijke vissen te spotten. Air Europa vliegt op dinsdag en vrijdag naar deze paradijselijke stranden, vanuit Brussel – via Madrid - naar Recife. Dit vanaf €720 voor een retourticket!

    5. Op een onbewoond pareleiland in de Golf van Panama

    De Pareleilanden-archipel bestaat uit meer dan 100 – veelal onbewoonde - eilanden. Je vindt hier zeker een onbewoond eiland dat aan jouw wensen voldoet. Neem er een kokosnoot bij en geniet van de ongerepte natuur. Vanaf 25 februari brengt een Boeing Dreamliner van Air Europa je 5 maal per week naar Panama voor €874 voor een retourticket.

     

     





    02-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalando viert 10de verjaardag

    ZALANDO VIERT ZIJN 10E VERJAARDAG IN NAUWE SAMENWERKING MET VERSCHILLENDE INTERNATIONALE MERKEN

     

    Het feestje is nog niet voorbij: Zalando viert zijn tiende verjaardag en sluit de festiviteiten af met nóg een speciale samenwerking. Ter gelegenheid van Zalando’s tinnen bestaan vroeg Mango aan 4 inspirerende vrouwen om hun eigen collectie te ontwerpen. Het resultaat met Pernille Teisbaek, Diletta Bonaiuti, Blanca Miró en Maja Wyh is te zien in een nieuwe televisiespot.

    Of ze nu kozen voor oversized blouses, tijdloze blazers of opvallende broeken: De #MANGOGIRLS voelen zich in party mood in de witte Zalando-box, die voor de gelegenheid werd gevuld met ballonnen. Mango voor #Zalando10 – te koop vanaf 21 oktober op zalando.be

    Ontmoet de #mangogirls en hun exclusieve designs voor Mango X Zalando:

    Diletta Bonaiuti – Voor de collectie ter gelegenheid van Zalando’s 10e verjaardag nam Diletta een kijkje in haar eigen kleerkast en vroeg ze zich af wat nog ontbreekt. Op basis daarvan creëerde ze herfstessentials met een vleugje Viva Italia.

    Blanca Miró - Blanca focust op een veelzijdige look die past op elk moment, met oversized blouses en cowboylaarzen.

    Pernille Teisbaek - Pernilles passie? Duurzame mode die zowel comfortabel als stijlvol is en past bij elke gelegenheid. Ga voluit of kies voor eenvoud: haar duurzame look ziet er altijd chic uit!

    Maja Wyh – Maja ontwierp een veelzijdige, tijdloze en comfortabele look. Met de juiste accessoires en een stevige portie zelfzekerheid kan je alle kanten uit met deze look.





    02-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 redenen waarom Lissabon de ideale citybestemming voor families is !

    Lissabon Chiado, 27 september 2018 - Lissabon is bij de Belgen enorm populair voor een citytrip. Ook families met jonge kinderen vinden de weg naar de trendy Portugese hoofdstad want Lissabon blijkt heel kidsproof te zijn. De stad beschikt bovendien over een awardwinnend familiehotel speciaal ingericht op een verblijf met kleine kinderen.

    1. Kleinschalig en overzichtelijk

    Lissabon is een overzichtelijke stad: alle highlights en bezienswaardigheden zijn goed te bereiken en liggen vlakbij elkaar. De stad is verdeeld in verschillende wijken met elk een eigen karakter. Doordat Lissabon op zeven heuvels is gebouwd, lijkt een stadsbezoek met kleine kinderen niet evident. Gelukkig heeft Lissabon daar iets op gevonden: Tram 28

    2. Leuk voor jong en oud: Tram 28

    Lissabon staat bekend om haar mooie pleinen, smalle straatjes en Fado restaurants maar ook om haar hoogteverschillen. Zo kunnen de vele trappen een behoorlijke uitdaging zijn tijdens een familieuitstap. De karakteristieke trams – in het bijzonder de beroemde Tram 28 – en de lokale stadsliften – zoals de 45 meter hoge Elevador Santa Justa – bieden dan oplossing. Ze brengen vakantiegangers niet alleen gemakkelijk van beneden naar boven en weer terug, maar zijn ook een beleving op zich, voor jong en oud.

    3. Stad en strand

    De combinatie ‘stad en strand’ maakt van Lissabon de ultieme bestemming voor families met kinderen. Na een dag in de stad is een relaxdag aan het water een leuke afwisseling. De Atlantische kust met bekende badplaatsen als Cascais en Estoril ligt op ongeveer een half uur rijden van het centrum. De rustige zandstranden van het nabijgelegen eiland Setúbal zijn gemakkelijk te bereiken via de Ponte de 25 de Abril (Lissabons eigen ‘Golden Gate Bridge’).

    4. Alternatieve ‘musea’

    Musea en jonge kinderen gaan niet altijd goed samen. Gelukkig ligt de kunst in Lissabon letterlijk op straat: overal kom je prachtige mozaïeken en tegeltjes (azulejos) tegen. Verder beschikt de stad over Europa’s grootste aquarium Oceanário en de stadsdierentuin Jardim Zoológico de Lisboa, absoluut een aanrader met de kids!

    5. Baby- en kinderproof hotel

    In het oude centrum van Lissabon, middenin de wijk Chiado, ligt het awardwinnende Martinhal Lisbon Family Suites. Dit stadshotel is speciaal ingericht voor een familieverblijf. De kamers en appartementen zijn ruim opgezet, stijlvol ingericht en heel geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De babyconciërge zorgt ervoor dat het ‘home away from home’ bij aankomst van alle gemakken voorzien is: van babybedjes, - badjes, flessenwarmers, wc-verkleiner tot opstapjes en draagdoeken. Ouders kunnen romantisch samen een hapje eten in de stad terwijl de kleintjes in de watten gelegd bij de Pyjama Club. Ook een oppas – die op de eigen kamer een oogje in het zeil houdt – behoort tot de mogelijkheden. Niet voor niets ontving Martinhal in augustus 2018 voor de tweede keer op rij de Junior Design Award voor ‘Best Family Travel Brand’.

    6. Transfer met kinderzitjes

    Vanuit België zijn er meerdere vluchten per dag naar Lissabon. Vluchten landen bijna ‘in de stad’ waardoor vakantiegangers nauwelijks extra reistijd kwijt zijn: vanaf de luchthaven sta je binnen 15 minuten in Baixa-Chiado, het gezellige oude gedeelte van Lissabon. Reis je met een baby? Regel dan je transfer via het familiehotel, Martinhal Chiado en de chauffeur voorziet de wagen van kinderzitjes.

    Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin. www.martinhal.com

     

     

     





    01-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner x Theophile & Patachou: een 100% Belgische samenwerking

    Rocking Chair:Resultaat van een 100% Belgische samenwerking

    Marie’s Corner gaat een samenwerking aan met een ander Belgisch label, namelijk Théophile & Patachou, een merk van accessoires voor baby’s. De labels slaan de handen in elkaar en creëren samen de Rocking Chair. Dat is een comfortabele en zachte schommelstoel die de kwaliteit van beide merken alle eer aandoet. Schommelplezier verzekerd!

    Belgische knowhow bundelen

    Marie’s Corner en T&P zetten hun vakkennis in en bundelen hun respectievelijke knowhow om twee werelden te verenigen, die van hoogwaardig zitmeubilair en die van het universum van de baby.

    De Rocking Chair, afgewerkt met kwaliteitslinnen, is een mooie toevoeging aan de reeds bestaande meubelcollecties van de specialist in artisanaal zitmeubilair. “We wilden een compacte schommelstoel die perfect in een kinderkamer past en ook samengaat met onze meubelcollecties. Een comfortabele zetel waarin de moeder - of de vader – de baby heerlijk kan schommelen, eten geven, koesteren,…”.

    Zowel Marie’s Corner als T&P zijn trouwens lid van de BEL (Brussels Exclusive Labels).

    Praktisch

    De Rocking Chair is te koop vanaf eind oktober 2018. Verkrijgbaar in het wit, grijs, roze en bluejeans. Verkoopprijs: 1.960 Euro. Verkooppunten: Flagship store van T&P (Louizalaan), alle verkooppunten van T&P en op de webshop (shop.theophile-patachou.com)

     

     

     

     

     





    01-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get Hygge met LolaLiza

    Hygge is de Deense term voor een gevoel van gezelligheid en knusheid. LolaLiza wist deze term te vertalen naar een 'hyggelige' collectie met warme kleuren, stoffen en knitwear. Voor een gezellige & fashionable herfst. Be homey, be happy, be hygge!







    31-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illycaffè lanceert zijn nieuwste illy Art Collection ontworpen door Marc Quinn

    illycaffè, wereldleider in het segment van de kwaliteitskoffie, presenteert zijn nieuwe illy Art Collection, ontworpen door Marc Quinn. De Britse kunstenaar uit Londen staat bekend om zijn treffende en emotionele werken rond thema’s als het menselijk lichaam en zijn relatie met de natuur en schoonheid.

    Quinn gebruikt het iconische koffiekopje van illy, in 1991 ontworpen door Matteo Thun, als medium. Hij inspireerde zich op zijn serie Iris, een collectie schilderijen op cirkelvormig canvas die de iris van het oog weergeven (de dunne, cirkelvormige structuur die de kleur, diameter en grootte van het oog bepaalt).

    Quinn creëerde zes variaties op het thema. Een echt spel van blikken, uitgewisseld tussen de toeschouwer en de kleurrijke patronen op het schoteltje, die op hun beurt weerspiegeld worden door het reflecterende oppervlak van het koffiekopje. “Met Marc Quinn hebben we onze koffie in het centrum van een felgekleurde iris geplaatst. In wezen is het een pupil die nieuwsgierig de wereld om zich heen gadeslaat om hem te leren kennen en erdoor geobserveerd te worden”, stelt Massimiliano Pogliani, CEO van illycaffè. “Tegelijkertijd wordt het glanzende oppervlak van het kopje een spiegel van oneindige reflecties die het oog stimuleren. Dit staat symbool voor onze unieke illy blend, die zowel de geest als het gehemelte stimuleert.”

    De illy Art Collection van Marc Quinn is vanaf 29 oktober verkrijgbaar in de formaten espresso en cappuccino in sets van 2 en 6 kopjes. De prijzen beginnen vanaf 33 euro.







    31-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een onverwachte ontmoeting: l'Occitane en Provence & Castelbajac Paris

    Dit hadden we allen in onze dromen durven bedenken. De planeet L’OCCITANE en Provence en Castelbajac Paris hebben op het eerste gezicht weinig met elkaar gemeen. En toch, hebben deze twee merken zich in elkaar herkend. Het kleurige, met sterren bezaaide universum van Maison Arty en de prozaïsche en natuurlijke aard van L’OCCITANE hebben elkaar veel te vertellen. Het moment dat ze elkaar ontmoetten, spraken ze over beloftes. Op het snijpunt tussen de optimistische droomwereld van de één en het natuurlijke engagement van de ander, hebben ze in elkaar krachtige waarden ontdekt die ze samen willen uitdragen. Het Franse merk CASTELBAJAC Paris wilde een uitgesproken poëtische touch toevoegen aan de belofte van L’OCCITANE in de vorm van een speciale Kerstcollectie 2018.

    EN ZE HEBBEN EEN GEMEENSCHAPPELIJKE BOODSCHAP: deze twee positieve, zonnige merken doen namelijk geen enkele concessie voor wat betreft hun engagement. Woorden als 'Mijn planeet', 'Mijn visie', 'Mijn waarden', 'Mijn Provence' geven de waarden weer die zowel bij L’OCCITANE alsook bij CASTELBAJAC PARIS hoog in het vaandel staan. De woorden 'Mijn wens' en 'Mijn dromen' zijn stevig verankerd in de sterrenhemel van het Huis met het poëtische hart. Ieder product van L’OCCITANE en Provence is meer dan een cadeau en draagt één of meerdere beloftes in zich. Voor de feestdagen komen de beide merken met een gezamenlijke kerstboodschap.

    ONTDEK ONZE KLEURIGE GESCHENKSETS! Een scala aan kleurige en rijk geschakeerde geschenksets van L’OCCITANE en Provence en CASTELBAJAC Paris. Op iedere geschenkdoos prijkt een constellatie van sterren en waarden; een verwijzing naar de magie en vrijgevigheid van het kerstfeest.

    MEER DAN ALLEEN KARITÉBOTER: Karitéboter gaat hand in hand met... emancipatie. De Crème Mains au Karité van L'OCCITANE verwoordt op sprankelende en positieve wijze een krachtige boodschap. Want aan de basis van de Crème Mains au Karité staat een duurzame fairtrade-samenwerking, die teruggaat tot de jaren '80, met de vrouwen uit Burkina Faso. Een samenwerking die in 2006 nog extra werd gesterkt met de oprichting van de Fondation de L’OCCITANE. De stichting heeft zich tot doel gesteld om de emancipatie van vrouwen in Burkina Faso te ondersteunen.

    Feestvieren tussen de sterren, wie droomt er niet van? Dat was het beeld dat het Huis CASTELBAJAC voor ogen stond bij de herinterpretatie van de 'iconische' karitéboter van L’OCCITANE. Het resultaat is deze verrukkelijke collectie (constellatie) in een stralend hemelsblauw. Opgelet, dit is een limited edition!

    De roos in feestgewaad. Onze lippenbalsems en handcrèmes met de roos als stralend middelpunt hebben zich in een feestelijk kerstrood gehuld. In een onweerstaanbare limited edition! Geparfumeerde handcrèmes, een ultralichte bodycrème, een doucheschuim met de delicate geur van Toverthee, een onweerstaanbaar betoverende verleiding. Gehuld in een zonnig geel belichaamt deze luchtige collectie de poëzie van Castelbajac Paris. Ideaal voor onder de kerstboom!

    MEER DAN ALLEEN AMANDEL:

    Doucheolie met amandel gaat hand in hand met... eerlijke handel. De Provençaalse amandelboom, die mede dankzij L’OCCITANE opnieuw in de regio werd geïntroduceerd, staat aan de basis van de heerlijke textuur. Ze plantten 10.000 bomen, dat werden er al gauw 15.000 en binnenkort zullen er 30.000 amandelbomen staan. L’OCCITANE koopt duurzaam in bij lokale producenten in Zuid-Frankrijk en neemt ook amandelen af die, na het sorteringsproces niet geschikt zijn voor gebruik in suikerwaren, maar wel over uitstekende cosmetische eigenschappen beschikken

    Wat een fantastische ontmoeting tussen L’OCCITANE en Provence en CASTELBAJAC Paris! En ook voor de amandel was er geen ontkomen aan: de hele collectie onderging een sterren-metamorfose. En wat zijn ze mooi, onze favoriete verzorgingsproducten in hun nieuwe gewaad!

    Zeep gaat hand in hand met... Visie en gezichtsvermogen: Onze solidariteitszepen zijn meer dan een kerstgroet. De ten behoeve van UNICEF verkochte zeep heeft een permanente ambitie gevonden: strijden tegen vermijdbare blindheid. Het gezichtsvermogen is een van de belangrijkste goede doelen waarvoor L’OCCITANE en haar stichting zich inzetten. Het programma UNION FOR VISION 10by20 strijdt wereldwijd tegen vermijdbare blindheid, en heeft zich ten doel gesteld om, in 2020, oogheelkundige zorg voor 10 miljoen mensen toegankelijk te maken.

    Twee limited edition zepen voor een dansende Kerst. Ze swingen de pan uit, zijn dronken van de karitéboter en opgemaakt in sterrenstijl van Maison CASTELBAJAC Paris! Ze zien er gewoonweg fantastisch uit, gehuld in hun gouden kostuum.

    Kerst is de gelegenheid bij uitstek om een aantal sterren uit te nodigen aan onze Tafel van Beloften. Bij aankoop van een zeep met het opschrift 'L’OCCITANE soutient l’UNICEF' helpt u een betere wereld te creëren. Een wereld waarin kinderen, dankzij een supplement met vitamine A, niet langer het slachtoffer worden van vermijdbare blindheid. De zeep zit in de gebruikelijke papieren verpakking met krachtige blauwe en groene kleuren. Een klein zeepje met karitéboter dat bijdraagt aan de wereldwijde strijd tegen blindheid bij kinderen. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan de supplementprogramma's (vitamine A) van UNICEF in Bolivia, Myanmar en Papoea-Nieuw-Guinea.

    Castelbajac PARIS ontwierp speciaal voor L’OCCITANE ook een Solidariteitskaars. Deze limited edition heeft een poëtisch design en draagt de krachtige gezamenlijke boodschap van L’OCCITANE en l’UNICEF uit: 1 solidariteitskaars staat gelijk aan 1 jaar voedingssupplement vitamine A voor 5 kinderen om met name blindheid bij kinderen te voorkomen.









    30-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eet je mentaal fit - Bosto help met concrete BetterMe-tips

    Het is een traditie: bij de aanvang van het nieuwe jaar maken we massaal goede voornemens, zoals ‘gezond eten’ en ‘sporten’. Intenties die jammer genoeg na een aantal maanden durven te verwateren… Maar liefst 7 op de 10 Belgen maakt goede voornemens, waarvan slechts 4 op de 10 deze waar maken. Verrassende cijfers die uit een onderzoek* komen dat Belgisch merk Bosto liet uitvoeren bij 1.000 landgenoten.

    Bosto, veel meer dan rijst

    Met 2019 om de hoek wil Bosto de Belgen een handje helpen om hun voornemens vol te houden en bekijken hoe het onze landgenoten nóg beter kan ondersteunen op vlak van voeding, beweging en mentale gezondheid. Bosto geeft al 70 jaar om de Belgische bevolking. Hun doel? Ons een #BetterMe gevoel schenken dankzij het rijke aanbod aan rijstvariaties en granen. Want door kwalitatief en gevarieerd te eten, voelen we ons beter in ons vel en hebben we instant meer energie, klaar om de dag-dagelijkse uitdagingen aan te kunnen. Of je nu zin hebt in quinoa, spelt, bruine- of witte rijst, je tovert dankzij Bosto moeiteloos een evenwichtige maaltijd op tafel. Met leuke #BetterMe-tips en een pak inspiratie staat Bosto voor een gezonde levensstijl en schaart het zich daarmee achter alle Belgen.

    Key facts uit het onderzoek:

    • 7 op de 10 Belgen maakt goede voornemens, waarvan slechts 40% zijn goede intenties waar maakt. - • 60% bereidt amper een verse maaltijd. - •          25% klaagt dat tijdsgebrek, prijs en moeite in de weg staan om een dagelijkse, verse maaltijd op tafel te zetten. - •           64% van de ondervraagden maakt zich zorgen om zijn mentale gezondheid.- • 45% van de respondenten eet ongezonder als ze alleen zijn. - •            4 op de 10 klaagt te weinig te bewegen, toch sport bijna de helft minstens één keer per week.

    Onderzoeksresultaat 1: Misvatting - gezond koken neemt veel tijd in beslag en is duur

    Het blijft het belangrijkste voornemen: gezond eten. De meerderheid van de Belgen wil het wel, maar struikelt over tijd, geld en moeite. Zo geeft 25% van de respondenten, waarvan voornamelijk jongeren, aan dat tijdsgebrek hen tegenhoudt om gezonder te eten en bijna evenveel klaagt over de prijs van gezond eten. Dat resulteert dat slechts 4 op de 10 elke dag een verse maaltijd op tafel zet. Bosto bedacht talloze recepten om binnen het half uur een gezonde maaltijd op tafel te toveren.

    BetterMe-tip van Bosto: Een minderheid van de Belgische bevolking kookt elke dag een verse maaltijd. Dat terwijl gezond koken helemaal niet duur hoeft te zijn of lang hoeft te duren. Door seizoensgroenten te eten, voel je meteen een verschil in je portemonnee, wordt jouw ecologische voetafdruk een stuk kleiner en steun je de plaatselijke economie. Het aanbod is veel groter dan je denkt, waardoor je probleemloos kan variëren. Wist je dat Bosto talloze recepten heeft om binnen het half uur een gezonde maaltijd op tafel te toveren? Dat geeft je genoeg tijd om ’s avonds gezond te eten én te gaan sporten.

    Onderzoeksresultaat 2: Wie gezond eet, zit beter in zijn vel

    Maar liefst 64% van de Belgen maakt zich zorgen over zijn mentale gezondheid, iets wat hij direct linkt met voeding en beweging. Wat je eet, bepaalt voor een groot stuk hoe fit je je voelt. We zijn meer dan ooit bezig met gezonde voeding en beseffen dat wie gezond eet, ook beter in z’n vel zit. Je gezelschap blijkt overigens een positief effect te hebben op hoe gezond je eet. 45% van de ondervraagden zegt dat ze meestal ongezonder eten wanneer ze alleen zijn, dan wanneer ze met anderen eten. Eenzelfde aandeel geeft aan dat het makkelijker is om op het werk gezond te eten, wanneer er een collega met hen meedoet.

    BetterMe-tip van Bosto: Eet je te veel suiker of verzadigde vetten, dan voel jij je slap en futloos en heb je geen zin om te sporten. Eet je te veel of te vet, dan incasseer je nadien de suikerdip. Met amper een paar kleine aanpassingen in je voedingspatroon, voldoende slaap en beweging, ben je klaar voor dagen barstensvol energie. Ga voor een combinatie van vezelrijke koolhydraten, eiwitten, essentiële aminozuren, vitamines en onverzadigde vetten. Bijvoorbeeld een quinoasalade met spinazie, avocado, zalm en noten.

    Onderzoeksresultaat 3: Belgen hebben soms nood aan een extra duwtje in de rug om vaker te sporten

    Gezond eten geeft energie, energie die je kan gebruiken om te sporten. 4 op de 10 respondenten maken zich vaak zorgen dat ze te weinig bewegen. Zo slecht doen we het nochtans niet: bijna de helft van de respondenten sport minstens één keer per week. Echter, sport neemt volgens de ondervraagden te veel tijd in beslag en is vaak moeilijk in te plannen. Zo hebben ze na het sporten geen fut meer om een gezonde maaltijd te maken. Een duwtje in de rug is nodig.

    BetterMe-tip van Bosto: Gezond eten en sporten heeft rechtstreeks een positieve invloed op de mentale gezondheid. Door je voedingskeuze aan te passen aan wat je lichaam nodig heeft, ga jij je vanzelf nóg beter voelen. Wil je na het sporten snel eten klaarhebben, zonder in te boeten aan smaak of gezondheid? Dan is Bosto’s microgolfgamma met voorgestoomde rijst en quinoa een perfecte keuze. Klaar op amper 90 seconden, gewoon in je microgolf!

     





    29-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deliveroo bezorgt je snoep met Halloween

    "Snoep of je leven!" En dan sta je daar opeens met een lege snoepkast. Deze Halloween zal het onmogelijk zijn om dit voor te hebben, want Deliveroo helpt je uit de nood. Exclusief voor Halloween zal er dit jaar een 'Halloween Emergency Candy Shop' online de deuren openen om alle last-minute snoepaankopen te verzekeren!

    Deliveroo zorgt van 27 oktober tot 31 oktober voor een volle voorraad in iedere snoepkast. Een 'Halloween Emergency Candy Shop' zal in die week beschikbaar zijn in enkele steden in België om de vergeetachtigen onder ons ter hulp te komen. Zo zal je geen enkel kindje aan de deur moeten teleurstellen en behoud je gelukkig je leven!

    De 'Halloween Emergency Candy Shop' zal beschikbaar zijn in Brussel, Waterloo, Gent, Antwerpen en Luik. Je zal ook kunnen kiezen tussen drie verschillende hoeveelheden, zodat je zeker niet zonder snoep zit. Voor je het weet, staan alle kinderen uit de buurt voor jouw deur!

    Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 50.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 50.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

    Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants. www.deliveroo.be

     





    28-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pureactives: new 'Elastin anti-age recompating'

    PURE ACTIVES THE MOLECULES OF YOUTH. Uniek. Onnavolgbaar. Sinds 2013, het jaar waarin deze lijn werd gelanceerd, zijn er al miljoenen items van verkocht. Dit is te danken aan twee feiten: het gebruik van dezelfde jeugd moleculen als uit de cosmetische geneeskunde in pure en essentiële formules én door wetenschappelijk onderzoek waardoor deze innovatieve kijk op skincare constant verder wordt ontwikkeld en nog betere resultaten gerealiseerd kunnen worden. Het begon met de druppels, daarna kwamen de crèmes en ondertussen steeds meer andere specifieke producten. We hebben het natuurlijk over: de Pure Actives®.

    ELASTINE

    Met de lancering van de Pure Actives Elastin Drops en Silk-Cream, benut het 100% Italiaanse bedrijf alle voordelen van een proteïne dat essentieel is voor een soepele, stevige en veerkrachtige huid. Elastine, een proteïne dat essentieel is voor een soepele, stevige en veerkrachtige huid.

    Twee bijzondere producten die perfect solo kunnen worden gebruikt of als duo voor een all-round anti-age behandeling die de elasticiteit van de huid verbetert en deze verstevigt, compacter en sterker maakt, waardoor rimpels verminderen en huidveroudering en schadelijke invloeden van buitenaf worden bestrijdt.

    ELASTIN DROPS anti-age recompacting

    Net zoals de andere zuivere jeugdmoleculen, heeft Collistar elastine geïsoleerd en gerecreëerd in de vorm van een destillaat in een flacon met een pipet. De zijdezachte en snel absorberende textuur is zeer aangenaam in gebruik en geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat is al na een paar dagen zichtbaar: De contouren van het gelaat zijn strakker en de huid heeft meer energie. Bij regelmatig gebruik krijgt het gelaat een betere structuur en de contouren worden steeds meer gedefinieerd. Flacon met pipet 30 ml - €41.95

    ELASTIN SILK-CREAM anti-age recompacting

    Deze gloednieuwe anti-age creatie heeft een heel bijzondere terugverende textuur die, zodra er een hoeveelheid uit de pot is genomen, terugkeert naar zijn oorspronkelijk staat vanwege zijn speciale elasticiteit. De innovatieve en ultra zachte textuur streelt de zintuigen en voedt de huid intens. Deze bijzondere formule is speciaal ontworpen om elastine optimaal te transporteren in de huid, waarmee deze direct wordt gevoed, verzacht en glad wordt. Na slechts een paar applicaties ziet de huid er strakker en voller uit en is de contour geherdefinieerd. Pot 50 ml - €41.95

     

     







    28-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtgevende paarden en een bos op het strand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een boeiende kerstvakantie in Koksijde- Oostduinkerke

     

    Wil je de laatste dagen van 2018 op een boeiende manier doorbrengen? Koksijde- Oostduinkerke is helemaal klaar om je te ontvangen met lichtgevende paarden, een vertelfestival en een bos op het strand. De Kerst- en Nieuwjaarsagenda staat vol met originele evenementen.

    Parade met lichtgevende paarden (22/12)

    De kerstvakantie wordt in Koksijde-Oostduinkerke op een originele manier ingezet, dankzij FierS à Cheval, een fascinerende parade met 3,5 meter hoge lichtgevende opblaasbare paarden die voorbijtrekken zoals in een droom. Afspraak in de Zeelaan op zaterdag 22 december om 18 u voor een spektakel dat wordt opgezet door La Compagnie des Quidams. Aansluitend kan je genieten van een vuurwerkspektakel op het strand. Neem zeker de kinderen mee! Want, de volledige dag staat al in het teken van de feestdagen. Vanaf 11 u ’s morgens kan je, in een sfeervolle kerstomkadering, stijlvol shoppen in de Zeelaan. De Kerstman is aanwezig, er is straattheater, muziek en leuke extra’s in de winkels.

    Van ijsbaan tot vertelfestival

    Glühwein, kerstmarkt, ijspiste, vuurwerk, oudejaarshappening… alles wat bij Kerst en Nieuwjaar hoort staat op het programma. Maar Koksijde-Oostduinkerke pakt tijdens het eindejaar ook verrassend uit met winterwandelingen, vertelmomenten en zelfs Highland Games.

    • Schotse clanspelen: woensdag 26 december vanaf 13 u op het strand van Oostduinkerke. Op het programma: hamerslingeren, touwtrekken, boomslalom, boomwerpen en gewichten heffen. Dat het beste team mag winnen.
    • Bos van Commerce: een echt Kerstbos met een gezellige boshut, op het strand van Oostduinkerke-bad (22/12 – 06/01).
    • Vertelfestival: ‘Toen de dieren nog spraken’ jong en oud is welkom in het Abdijmuseum Ten Duinen voor vervlogen verhalen over licht en hoop in donkere winterse tijden (donderdag 27/12).
    • Ijspiste: op het Theaterplein in Koksijde, ideaal voor dolle schaatspret. Tijdens de kerstvakantie vinden er op zaterdag en donderdag live-optredens plaats van o.a. F-Rent, Edje Ska en De Pilchards. (15/12 – 06/01)

    Van oud naar nieuw

    Op 30 december kan je vanaf 16u op de Zeedijk en het strand van Oostduinkerke genieten van een vuurspektakel, lekkere sprotjes, Glühwein en vuurwerk tijdens Sylvestervuren. Op Oudejaarsavond wordt het nieuwe jaar feestelijk ingezet met een spetterend vuurwerk om klokslag 00u00 op het strand van Sint-Idesbald.

    Info over Eindejaar in Koksijde-Oostduinkerke: www.vistkoksijde.be

     

     

    27-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstvakantie in Frankrijk: de beste locaties om aan te meren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een zachte nazomer, het einde van de wijnpluk, de bossen in herfstkleuren … Ook het najaar heeft zo zijn charme. Locaboat Holidays telt maar liefst 17 vertrekhavens op Frans grondgebied en is dé specialist in vaarvakanties en de verhuur van boten zonder vaarbewijs.

    Al meer dan 40 jaar zijn vakantiegangers bij Locaboat aan het goede adres om de mooiste pareltjes van Frankrijk vanop het water te ontdekken. Enkele aanraders voor een geslaagde najaarsuitstap, perfect voor de herfstvakantie.

    De zomer houdt stand langs het Canal du Midi

    Van katharendorpen tot middeleeuwse steden en van kastelen tot abdijen. Het Canal du Midi voert de vakantiegangers al kronkelend van Toulouse naar de Middellandse zee, langs de meest spectaculaire bouwwerken en hun al even verbluffende geschiedenis.

    Locaboat heeft een brede waaier aan themaroutes in de aanbieding: een vakantie langs de kust, burchten en de middeleeuwen, het land van de katharen, oude steden enz. Dat alles onder een zachte najaarszon.

    Omringd door de wijnranken van Bourgogne, op het Canal du Centre Vanuit de vertrekhaven van Saint-­-Léger-­-sur-­-Dheune varen levensgenieters en fijnproevers langs de meest prestigieuze wijngaarden van Bourgogne. Nu de wijnpluk zo goed als achter de rug ligt, komt de bedrijvigheid in de wijnhuizen op gang en worden de beroemdste en smaakvolste wijnen vervaardigd, zoals de witte wijnen van Montrachet. Een wijnroute door een buitengewone wijnstreek vol prachtige gebouwen en landschappen.

    Vanop het Canal du Nivernais onthult het bos al zijn natuurpracht. Met vertrek uit Corbigny of Joigny dompelt het Canal du Nivernais de vakantiegangers onder in de weelderige natuur. Op weg naar de Seine doorkruist het kanaal de Yonne-­-vallei, parallel aan of dwars door de Yonne. Zo voert het langs bossen die in het najaar een heuse kleurenpracht en geurenpalet van noten en paddenstoelen prijsgeven. Een lust voor alle zintuigen en een onvergetelijke manier om de vakantie door te brengen.

    Een vaarvakantie om duimen en vingers bij af te likken, dwars door de Elzas. De vertrekhaven van Lutzelbourg, een dorpje dat bekend staat om zijn burcht, is het ideale startpunt van een uitje vol smaakervaringen en rijk aan traditie. In de pittoreske dorpjes vol typische huizen met uitkragende gevels, kleurrijke balkonnetjes en prachtige kerken kunnen de vakantiegangers proeven van het lekkerste wat de Elzas te bieden heeft. De herfst is bovendien het ideale seizoen om te smullen van desserts met versgeplukte mirabellen of kwetsen. Gewoon heerlijk!

    LOCABOAT Holidays, reizen op maat van iedereen Deze originele, alternatieve manier van reizen spreekt tot ieders verbeelding: dromers op zoek naar rust, sportievelingen met zin voor nieuwe avonturen, praktisch ingestelde levensgenieters bij wie de all-­-in-­-oneformule in de smaak valt, digifanaten die hun belevenissen en foto's op de sociale netwerken delen, maar ook liefhebbers van de natuur en authenticiteit van de streek, die op het water de meest uiteenlopende landschappen, ecosystemen en streken willen doorkruisen.

    Jong en oud vinden gegarandeerd hun gading in het aanbod van LOCABOAT Holidays, onder vrienden, met z'n tweetjes of met het hele gezin. De boten van LOCABOAT Holidays zijn zonder vaarbewijs te besturen en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen voor een optimale flexibiliteit, met variërende capaciteit en voor uiteenlopende tijdsduur.

    26-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een griezelige herfstvakantie in Village Nature Patis

    Betoverde Extraordinary Gardens, een Aqualagon vol griezels, kippenvel in het Forest of Legends en talloze kleine monsters die de Lakeside Promenade onveilig maken … Geen twijfel mogelijk: Villages Nature® Paris zal bibberen en beven tijdens Halloween, tot groot jolijt van de bezoekers!

    De wandeling door de Behekste Tuinen : De Extraordinary Gardens worden omgetoverd tot Behekste Tuinen: bij het vallen van de avond trekken jong en oud op ontdekking naar de 4 natuurelementen, te midden van 2,1 hectare groen … Het wordt echter niet bepaald een rustig uitje, want listige wezens zullen hen op de hielen zitten. Spanning verzekerd! Tijdens de herfstvakantie op woensdag en zaterdag van 20 u. tot 21.30 u. Gratis. Reserveren via de app Villages Nature Paris.

    Themaworkshops: Voor de kinderen wordt het beslist een onvergetelijke herfstvakantie. Keuze te over: een vermommingswedstrijd, een schminkstand, een workshop pompoen snijden of halloweenhutten bouwen in het Forest of Legends … Maar ook herfstbrood bakken of boogschieten, waarbij de schutters in spe de meest angstaanjagende doelwitten moeten treffen om hun zoete beloning in de wacht te slepen … Reserveren via de app Villages Nature Paris.

    Halloweenshow : Langs de Lakeside Promenade gaat het animatieteam zijn snode plannen uitrollen. Een onvervalste griezelshow bezorgt de meest onbevreesde vakantiegangers kippenvel. Wie durft? Tijdens de herfstvakantie, op woensdag- en zondagavond. Gratis.

    Animatie langs de promenade: Een heleboel stands bieden creatieve knutselworkshops aan, om een nog leukereherfstsfeer te creëren (vogelkastjes, maskers, bootjes …), en shows (mime …) rond het thema Halloween! Langs de Lakeside Promenade. Gratis.

    En de Aqualagon? Die wordt omgetoverd tot een gigantisch spookbad, tijdens een legendarische Halloween Pool Party. De spooktrein palmt de wildwaterbaan in, terwijl allerlei vreemde wezens uitpakken met een mysterieus klank- en lichtspel. Verder staat er ook een glijbaanwedstrijd op het programma en worden er snoepjes uitgedeeld. Spanning en plezier gegarandeerd! Op donderdagavond 1 november - €6

    € 1.269 voor een verblijf van 29 oktober tot 2 november (4 overnachtingen) in een Country Premium Cottage voor 4 personen. € 2.368 voor een verblijf van 26 oktober tot 2 november (7 overnachtingen) in een Clan Comfort Cottage voor 4 personen. Dagticket: vanaf € 50 voor volwassenen en € 40 voor kinderen

    25-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acht tips in de strijd tegen voedselverspilling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    We verspillen tussen de 18 en de 26 kg voedsel per persoon per jaar. Voor heel Vlaanderen loopt dat op tot wel 168.000 ton. 53% van de totale voedselverspilling komt voort uit huishoudens*. Samen met topchef Jamie Oliver wil Bauknecht de bewustwording over hoe goed voedsel te bewaren, doen groeien. En met enkele handige tips, verwijs je voedselverspilling naar de vuilnisbak.

    Uit onderzoek van Bauknecht blijkt dat 39% van de ondervraagden een slimme koelkast ziet als een goede oplossing tegen voedselverspilling. Daarnaast helpt het ook onszelf te informeren hoe je voedsel beter kunt bewaren en we moeten ook onze winkelgewoontes aanpassen. Met deze tips draag je zelf gemakkelijk jouw steentje bij:

    IN JE EIGEN KEUKEN

    WINKEL EERST THUIS

    Ga eerst door je eigen koelkast, vriezer en voorraadkast om te zien wat je nog in huis hebt. Zo voorkom je onnodig eten kopen dat je al in huis hebt.

    DE PLANNING

    Planning is key. Voor je naar de winkel gaat, stel je jezelf de volgende drie vragen: 1. Wat wil je de komende dagen koken? 2. Welke ingrediënten heb ik al in huis? 3. Wat heb ik nog nodig en hoeveel? Deze vragen helpen om je te houden aan je boodschappenlijstje. Zo vermijd je onnodige ingrediënten.

    OPBERGRUIMTE ON POINT

    Uit het oog, uit het hart? Als je vergeten bent wat er in de kast staat, zal het waarschijnlijk vervallen en de afvalberg vergroten. Hou je koelkast en voorraadkast dus altijd op orde en zorg ervoor dat alle ingrediënten zichtbaar zijn. Zo zie je steeds in één oogopslag wat je nog in huis hebt.

    Je eten zonder logica opbergen leidt ook tot sneller bederven. Geef structuur aan je voorraadkast en informeer wat je best in de koelkast bewaart en wat erbuiten.

    KEN JE KOELKAST

    Het microklimaat van je koelkast beïnvloedt de producten erin. Elke lade kent zijn eigen temperatuur. Het onderste schap is het koelst. Daar bewaar je best verse producten als vlees en vis. De kant-en-klare maaltijden of overschotjes kunnen perfect op de hogere schappen die iets warmer zijn. De koelkastdeur is het warmst. Daar bewaar je best sauzen als ketchup, mayonaise of mosterd.

    Pro-tip: de ProFresh Technology van Bauknecht controleert en reguleert de luchtvochtigheid en temperatuur in de koelkast en biedt de ideale omstandigheden voor uw voedsel. ProFresh creëert de perfecte bewaaromstandigheden voor het langer bewaren van vers voedsel.

    IN DE WINKEL

    KOOP ALLEEN WAT JE NODIG HEBT

    Koop alleen verse producten zoals vis, vlees en groenten als je zeker weet dat je ze ook gaat klaarmaken. Pro-tip: kies losse groenten en fruit in plaats van voorverpakte pakketten. Zo verspil je geen plastiek én kan je de kwaliteit van de producten controleren.

    KWALITEIT VERSUS KWANTITEIT

    Acties als ‘koop 2 voor de prijs van 1’ kunnen op het eerste gezicht interessant lijken. Maar als je het nadien toch moet weggooien omdat het te veel is, verspil je niet alleen je geld, maar ook eten. Tenzij het gaat om producten die lang meegaan, zoals bijvoorbeeld pasta of rijst, ga je best voor de hoeveelheid die je nodig hebt.

    SEIZOENEN OP JE BORD

    Haal een seizoenenkalender in huis en kook wat er op dat moment recht van onze eigen velden komt. Zo verklein je de afvalberg van onze eigen boeren én bespaar je energie.

    GA NIET NAAR DE WINKEL MET EEN LEGE MAAG

    De oertip om niet te veel te kopen? Ga niet naar de winkel met een hongergevoel. Alles lijkt lekkerder en je koopt automatisch te veel.

     

    25-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Alentejo de Unesco-regio van¨Portugal wordt genoemd

    Alentejo, het grootste toeristische geheim van Portugal, raakt steeds meer in de belangstelling. Dat komt door het buitengewone natuurschoon en de culturele rijkdom én omdat heel wat sites door de Unesco als Werelderfgoed zijn erkend. Ook de bijzondere gezangen werden erkend als werelderfgoed, maar ook de sterrenhemel van Alentejo is bijzonder.

    4 UNESCO highlights uit deze Portugese regio: Werelderfgoed wekt interesse, zeker in Alentejo, met zijn historische steden en eeuwenoude levende tradities. Alentejo is daarenboven ook een Starlight Tourism Destination, gesteund door UNESCO.

    Évora, de 'witte dame' met Romeinse tempel: Op zoek naar werelderfgoed in Alentejo, dan moet je zeker Évora bezoeken. De stad met zijn witte huizen zal je terugvinden in elke culturele reisgids. Dat is logisch gezien het indrukwekkende bouwkundige en artistieke erfgoed. Elke periode uit de geschiedenis kan je hier ontdekken, langs talloze hoogtepunten en een mix van bouwstijlen. Startpunt van een onvergetelijke wandeling is de goed bewaarde Romeinse Tempel. Dwaal door Évora en geniet ook van de bruisende sfeer want oud en nieuw gaan hier hand in hand.

    Elvas: grootste fort ter wereld : Dichtbij de grens met Spanje ligt Elvas dat een grote rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Portugal. Bij aankomst ben je meteen onder de indruk van het gigantische Aquaduct. Het is zeven kilometer lang en telt 843 bogen. Een nog grotere indruk maakt het gigantische fort, het grootste ter wereld, met tien kilometer lange stervormige verdedigingsmuren. De fortificaties zijn vandaag erkend als werelderfgoed. Elvas is ook een gezellige stad met sfeervolle straatjes en terrasjes en het is een goede uitvalsbasis om de groene Alto-Alentejo te ontdekken.

    Cante Alentejano : Niet alleen de Portugese fado is door de Unesco erkend als werelderfgoed. In 2015 werd ook de Cante Alentejano toegevoegd aan de lijst. Het is een heel bijzondere manier van zingen die wordt ingezet met één stem. Daarna voegt een tweede stem, de Alto, zich bij de zang en tenslotte zet het volledige koor in. Er zijn geen muziekinstrumenten. De liederen werden destijds door de boeren op het land gezongen. Tegenwoordig zijn het zangverenigingen die ze vertolken tijdens de vele regionale festivals in Alentejo.

    Alentejo: De mooiste sterrenhemel van Europa : Hou je van sterren kijken dan moet je beslist naar de regio rond het Alqueva-meer in Alentejo. Het gebied kreeg als eerste in de wereld de onderscheiding Starlight Tourism Destination, ondersteund door de Unesco. Er is nauwelijks lichtvervuiling en er zijn 286 heldere, wolkenloze nachten per jaar. Resultaat ? Een sterrenhemel waarvan je als aan de grond genageld staat. Daarvoor alleen reeds zou je naar Alentejo op reis gaan !





    24-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee internationale awards in Ă©Ă©n week voor het nieuwe spektakel van¨Puy du Fou!

    Enkele dagen geleden ontving Puy du Fou in Amsterdam de ‘Park World Excellence Award’ in de categorie van ‘Beste Spektakel 2018’ voor zijn originele, gloednieuwe spektakel Le Mystère de La Pérouse. Het voorbije weekend viel Puy du Fou met dit spektakel al opnieuw in de prijzen en won het de ‘Parksmania Award’ voor de ‘Beste Creatie van Europa 2018’.

    Deze award is overhandigd op de 17e ceremonie van de ‘Parksmania Awards’ op 5 oktober in het Italiaanse Bergamo. De award bekroont de technische en artistieke kwaliteit van ‘Mystère de La Pérouse’, dat volledig bedacht en geproduceerd is door de teams van Puy du Fou.

    De ‘Parksmania Awards’ zijn in het leven geroepen door de grootste gemeenschap van themaparkfans van Europa en bekronen de paradepaardjes van Europese parken en spektakels. Puy du Fou sleept voor de vierde keer in vijf jaar een prijs in de wacht: ‘Europees Park van het Jaar’ in 2013, ‘Beste Europese Event’ voor Cinéscénie in 2014 en ‘Beste Europese Creatie’ in 2016 en 2018 voor respectievelijk ‘Le Dernier Panache’ en ‘Le Mystère de La Pérouse’.

    Over Puy du Fou

    Puy du Fou werd opgericht in 1978 en is een volledig atypisch themapark. Het werd twee keer verkozen tot beste park ter wereld: in maart 2012 in Los Angeles (Thea Classic Award) en opnieuw in november 2014 in Orlando (Applause Award). Vandaag is het het tweede grootste park van Frankrijk met meer dan 2 210 000 bezoekers in 2016. Puy du Fou is een groep die bestaat uit hoofdzakelijk een Association Loi 1901 (een vereniging zonder winstoogmerk) en een SAS (Société par Actions Simplifiées). De vereniging organiseert het Cinéscénie spektakel met 3650 vrijwilligers en heeft de SAS in handen die het Grote Park beheert (60 dag- en avondspektakels, 4 historische dorpjes, 25 restaurants en 5 themahotels). De twee organisaties verzekeren hun toekomst door Puy du Fou Academie (een lagere school ‘kunst & studies’) en Junior Academie (artistiek opleidingscentrum) te financieren. Beide leiden jaarlijks ruim 600 jongeren op in de spektakelkunsten en -technieken. Met Puy du Fou International verspreidt het park zijn knowhow over de wereld en geeft het advies over de creatie van parken en spektakels volgens het model van Puy du Fou. Sinds zijn oprichting kent Puy du Fou een constante groei dankzij zijn artistieke lef en permanente investeringen.

    www.puydufou.com





    23-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Dolce Vita als inspiatiebron voor vrouwelijke mode

    Terra di Siena is een Belgisch kledingmerk dat de Italiaanse levensstijl centraal stelt. De elegante en verfijnde vrouwelijkheid vormt de rode draad doorheen de visie op het goede leven. Het merk werd opgericht in de jaren 90 en brengt bijna wekelijks nieuwe modellen uit, in een uitgebreide waaier aan kleuren en prints. Terra di Siena - de naam alleen al ademt een zwoele zachtheid uit – maakt van kleur en een leven vol kleur de verbindende ladders van het eigen DNA.

    Terra di Siena kleedt vrouwen en beantwoordt al hun wensen. Het merk richt zich tot alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en tijdloze look: van top fashionista tot multitaskende moeder, van dynamische en verleidelijke vrouw tot elegante en klassieke dame die zich uitermate goed in haar vel voelt.

    De vrouw Terra di Siena

    De collecties van Terra di Siena. Al vanaf het begin koos het merk om te leven in het heden, in het moment zelf. Daarom vernieuwt Terra di Siena constant de eigen collecties en biedt het merk deze aan in tal van kleuren. Per seizoen komen er een honderdtal nieuwe modellen bij.   Terra di Siena biedt een uitgebreide selectie kleding aan met modieuze en tijdloze “fashion” stukken. Ideaal voor shopaholics  die constant op zoek zijn naar de crush van het seizoen!

    Aan het stuur: het koppel Bromberg:

    Jacques en Gisèle Bromberg zijn de oprichters van Terra di Siena. Al sinds 1971 zijn ze actief als groothandelaars in de textielsector en ze bouwden een groot netwerk van verdelers uit in heel België. De jaren 90 waren een belangrijke periode voor het koppel, met de lancering van hun eigen kledingmerk. Het koppel haalt inspiratie uit het dagelijks leven, uit wat vrouwen en hun kinderen en zelfs hun kleinkinderen vandaag dragen, om creaties te ontwerpen en te hernieuwen. Ze anticiperen op de laatste modetrends en volgen die op de voet om ze vervolgens toe te passen in hun eigen kledinglijn Terra di Siena.

    Een 100% Italiaanse productie -

    Terra di Siena is fier op de Europese roots en kiest voluit voor een Europese productie. Alle kleding wordt volledig in Firenze gemaakt en komt via het korte circuit bij de eindgebruiker terecht. Op die manier kan Terra di Siena scherpe prijzen hanteren en snel inspelen op de allernieuwste tendensen.

    Netwerk van verdelers

    Terra di Siena wordt verdeeld via een zorgvuldig uitgekozen netwerk van kleine en middelgrote multi-brandstores in heel België. Het merk waakt streng over de kwaliteit van de persoonlijke dienstverlening naar de klanten toe.

     

     

     





    22-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bereid je haar voor op de winter met een cocoonprogramma
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De herfst komt eraan, met zijn wisselende temperaturen, regen en statische elektriciteit ...

    ... externe factoren die ons haar sterk beïnvloeden. Zelf zouden we het liefst in ons knusse nestje willen blijven, maar ook ons haar verkiest nu de warmte van een muts. Leonor Greyl selecteerde vier onmisbare cocoonverzorgingen voor het haar, zodat het de gure herfst kan trotseren!

    L'Huile de Leonor Greyl : als een zalig zacht bad voor gevoelig haar. Koude droogt het haar uit en maakt het broos. De hoge voedingswaarde van kopraolie gecombineerd met de antioxiderende en voedende eigenschappen van mongongonoten maken het onmiddellijk weer zacht en soepel. Breng de olie aan op het droge haar, voor het wassen. Het is een ideale bondgenoot onder alle omstandigheden, een onmisbare schoonheidsbehandeling.

    Shampooing Crème Moelle de Bambou : de must-have verzorgende shampoo! Heerlijk voedend, rijk en romig. De formule met herstellend bamboe-extract maakt droog haar buitengewoon zacht en vergemakkelijkt het stylen. Het sensuele parfum doet denken aan de zomerzon – een puur genot voor de zintuigen.

    Masque Fleurs de Jasmin : een masker rijk aan plantaardige oliën en aminozuren, om het haar weer zacht en glanzend te maken. De fijne, met jasmijn geparfumeerde formule voedt en regenereert het haar zonder het te verzwaren: een echte opsteker voor fijn haar dat er wat futloos bij hangt in de herfst. Voor zeer droog, dik of kroezend haar is Masque à l'Orchidée meer aangewezen.

    Éclat naturel : deze dagcrème met galamboter en jojobaolie heeft weergaloze antistatische eigenschappen. Het haar blijft glad en behoudt zijn model onder alle omstandigheden (wind, regen, koude) en het kroest niet. Breng de uiterst rijke en voedende crème in kleine hoeveelheden aan op de lengten en punten, eventueel gecombineerd met Lait Luminescence Bi-Phase, een thermisch beschermende melk voor wie van een strakke brushing houdt.

     

    21-10-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!